sunin
napsal(a):
Ok tak se tam pak uvidime
Pro sunin, resp. pro maminku Ikdyž je celkem prd vidět. Ta zelená je intenzivnější a vypadá to fáákt dobře. A navíc, zelená uklidňuje
sunin
napsal(a):
A ještě něco pro inspiraci. Naše ložnice. Manžel, když ji viděl, cca minutu nedýchal.
sunin
napsal(a):
http://www.alfazviratka.cz/mic- boomer-ball-11cm-p-12152.html (1mezera)
Docela nářez, co se týká ceny, ale taky o něm uvažuju.
kinta
napsal(a):
http://www.alfazviratka.cz/mic- boomer-ball-11cm-p-12152.html (1mezera)
Docela nářez, co se týká ceny, ale taky o něm uvažuju.
ty jo ten vypada fakt dobre.....to je jeden z tech neznicitelnych co ma aji tu zaruku ze jo??tak do toho bych sla taky.....nevis kde se prodavaj ve zveracu??nechce se mi to moc objednavat pres net kvuli postovnymu
sunin
napsal(a):
ty jo ten vypada fakt dobre.....to je jeden z tech neznicitelnych co ma aji tu zaruku ze jo??tak do toho bych sla taky.....nevis kde se prodavaj ve zveracu??nechce se mi to moc objednavat pres net kvuli postovnymu
No,ale jestli jsem to dobře pochopila,tak to je pro malé psy...
sunin
napsal(a):
Kristyyy ono zas chcije....se z toho zblaznim.....jedete urcite??doufam ze za chvilu prestane prset...pac jinak bysme byli mokri jak mysi
sunin
napsal(a):
Kde ten míč prodávají ve zveráči nevím, zatím jsem ho jen vygůglila, když jsem zakoupila kopačák a byl na jedno použití. Tak jsem začala pátrat. Tohle je myslím nejmenší velikost, dělají se i větší. Jinak já mám největší problém tahat uslintanej míček z uslintané tlamy, tak jsem zakoupila tenisák na provaze. Ha ha, taky byl na jedno použití, po pár nadšených aportech k němu Bruno zalehl a provaz soustředěně odhryzal těsně u míčku.
kinta
napsal(a):
Kde ten míč prodávají ve zveráči nevím, zatím jsem ho jen vygůglila, když jsem zakoupila kopačák a byl na jedno použití. Tak jsem začala pátrat. Tohle je myslím nejmenší velikost, dělají se i větší. Jinak já mám největší problém tahat uslintanej míček z uslintané tlamy, tak jsem zakoupila tenisák na provaze. Ha ha, taky byl na jedno použití, po pár nadšených aportech k němu Bruno zalehl a provaz soustředěně odhryzal těsně u míčku.
joooo tak to zname.....micek s provazkem byl taky hned v tahu....teda spis prvne ten provazek a balonek par dni vydrzel ale ted uz je taky po nem.
Tach 430gr. mi prijde dost velky....ale neni nad rucni osahani.....na Orli ve zveraci maji i ty balonky se zarukou,ale stoji 400,- to je fakt hodne jooo a z kopacaku zbydou po hodine jenom cucky,ale aron je spokojenej ze neco znicil
sunin
napsal(a):
joooo tak to zname.....micek s provazkem byl taky hned v tahu....teda spis prvne ten provazek a balonek par dni vydrzel ale ted uz je taky po nem.
Tach 430gr. mi prijde dost velky....ale neni nad rucni osahani.....na Orli ve zveraci maji i ty balonky se zarukou,ale stoji 400,- to je fakt hodne jooo a z kopacaku zbydou po hodine jenom cucky,ale aron je spokojenej ze neco znicil
Ted jsme se vratili ze sraziku s Tonickem a Kristynkou.....z pana Antonina je kusanec chlapa.....a toho svyho pablba sem nemohla ani pustit pac prudil na Tonicka a ten uz se neda a pekne by mu pocuchal kozich kdyby Aronak prudil dal.....tak sme aspon s Krystinkou chvili pokecali a upalovali dom....to pocasi stoji fakt za prd.
Jestli bude Hadrak takhle prudit tak se s Kintou asi ani neuvidime a kdyz tak jenom na voditku,ale zas Hadrak kdyz je na volno a kdyby meli vsici kose tak by to snad slo....no je to cvok....jsem z toho docela nestastna,do nedavna byl se vsema v pohode
sunin
napsal(a):
Ted jsme se vratili ze sraziku s Tonickem a Kristynkou.....z pana Antonina je kusanec chlapa.....a toho svyho pablba sem nemohla ani pustit pac prudil na Tonicka a ten uz se neda a pekne by mu pocuchal kozich kdyby Aronak prudil dal.....tak sme aspon s Krystinkou chvili pokecali a upalovali dom....to pocasi stoji fakt za prd.
Jestli bude Hadrak takhle prudit tak se s Kintou asi ani neuvidime a kdyz tak jenom na voditku,ale zas Hadrak kdyz je na volno a kdyby meli vsici kose tak by to snad slo....no je to cvok....jsem z toho docela nestastna,do nedavna byl se vsema v pohode
čaute holky,tak jsem se teď probudila,po té tůře jsem to potřebovala ...byl to docela náročný terén,ale dobrý
Bria je úplně hotová,dokonce ani nekňučí v kotci
llucinkaa2
napsal(a):
čaute holky,tak jsem se teď probudila,po té tůře jsem to potřebovala ...byl to docela náročný terén,ale dobrý
Bria je úplně hotová,dokonce ani nekňučí v kotci
huraaa konecne se tu nekdoobjevil,nemam co delat a tak tady cucim a ctu vsechno mozny.
A jaky jste meli pocasi???ja z toho byla akorat nas*ana,ajak daleko jste sli a kde jste byli??v te Kurimi??mas fotky??,
sunin
napsal(a):
huraaa konecne se tu nekdoobjevil,nemam co delat a tak tady cucim a ctu vsechno mozny.
A jaky jste meli pocasi???ja z toho byla akorat nas*ana,ajak daleko jste sli a kde jste byli??v te Kurimi??mas fotky??,
Ahojte Brňáci,
vychajda byla moc fajn, docela mě teda zmohla, ale Maila by si dala klidně ještě jedno kolo. Doma chytla amok a usnula až hodně pozdě - prostě děsně aktiv pes .
Tak Vám sem taky hodím odkaz na fotky, ale nevyšla mně skoro žádná, je jich fakt jen pár a takové mázlé, ale aspoň něco.
http://majdrous. rajce.idnes.cz/Jarni_prochajda_z_Babic_do_Bilovic _- _14.3.09/
majdrous
napsal(a):
Ahojte Brňáci,
vychajda byla moc fajn, docela mě teda zmohla, ale Maila by si dala klidně ještě jedno kolo. Doma chytla amok a usnula až hodně pozdě - prostě děsně aktiv pes .
Tak Vám sem taky hodím odkaz na fotky, ale nevyšla mně skoro žádná, je jich fakt jen pár a takové mázlé, ale aspoň něco.
http://majdrous. rajce.idnes.cz/Jarni_prochajda_z_Babic_do_Bilovic _- _14.3.09/
jj prochajda byla super.....teda Majla je ale peknej drak,to aji ten muj cvocikdosel dom pleskl sebou a rano nechtel vstavat....a o sobe ani nemluvim ja su znicena snad jeste ted
kazdopadne tesime se na dalsi
kitty2thorpe
napsal(a):
sabi jejda ty nas napinas!...co to je za tuntika? tvuj budouci? my byli dneska venku a v hospode a muf uz zase chrni
zitra zase opruz skola
...aspon ze zacinam az 10.40
a pak zas hura do hospody
preju peknou noc vsem
teeeda ty flamujes mamca dnes koupila pivka dom tak sem vyzunkla tri a cekam na bratra Kamena az dojde a pujdu taky chrnet.....se mas ze az na 10:40 to vstavam na osmou a faaaakt se mi chce
no des.....nejradsi bych se na to vyprdla....ale mam zas jenom do pul jedne
a kam pak do hospody??tam pracujes nebo paris??
Normalne ted sem akorat pleskla a ukoncila tak zivot prvnimu letosnimu komarovi co sem videla....brrrr uz aji ty svine se zacinaji budit
sunin
napsal(a):
teeeda ty flamujes mamca dnes koupila pivka dom tak sem vyzunkla tri a cekam na bratra Kamena az dojde a pujdu taky chrnet.....se mas ze az na 10:40 to vstavam na osmou a faaaakt se mi chce
no des.....nejradsi bych se na to vyprdla....ale mam zas jenom do pul jedne
a kam pak do hospody??tam pracujes nebo paris??
Normalne ted sem akorat pleskla a ukoncila tak zivot prvnimu letosnimu komarovi co sem videla....brrrr uz aji ty svine se zacinaji budit
heh tak mam za sebou vtipnou pisemnku z psychologie
misi, v hospode nepracuju, nastesti, to bych tam pak byla 24hodin denne a no vidis, za chvilku je pul jedny a uz koncis
ja tady cekam jeste an jednu hodinu ale pak hura do pegasu
kitty2thorpe
napsal(a):
heh tak mam za sebou vtipnou pisemnku z psychologie
misi, v hospode nepracuju, nastesti, to bych tam pak byla 24hodin denne a no vidis, za chvilku je pul jedny a uz koncis
ja tady cekam jeste an jednu hodinu ale pak hura do pegasu
hahaha ja jsem rano odmitala vstavat a tak sem sla na desatou.....no a po ohromnym premlouvani jsem vylezla z baraku jakoze vyrazim a na puli cesty na zastavku vidim bratra.....a ten uz smeje z dalky pac vidi jak se mi nechce a nuti me jit zpatky dom....no neodolala sem a jsem doma
No ale zas na druhou stranu uz mame suprovej balonek,ted sem byla ve zveraci v Husovicich a koupili jsme takovej kterej fkt vypada ze vydrzi,vazi teda takovejch pul kila ale dobry
odpoledne ho pujdem vyzkouset.....kam do Pegasu??v brne je jich vic ne?,
sunin
napsal(a):
hahaha ja jsem rano odmitala vstavat a tak sem sla na desatou.....no a po ohromnym premlouvani jsem vylezla z baraku jakoze vyrazim a na puli cesty na zastavku vidim bratra.....a ten uz smeje z dalky pac vidi jak se mi nechce a nuti me jit zpatky dom....no neodolala sem a jsem doma
No ale zas na druhou stranu uz mame suprovej balonek,ted sem byla ve zveraci v Husovicich a koupili jsme takovej kterej fkt vypada ze vydrzi,vazi teda takovejch pul kila ale dobry
odpoledne ho pujdem vyzkouset.....kam do Pegasu??v brne je jich vic ne?,
holky uz mam fotky balonku.....tak to tu trochu ozivim obrazkama
sunin
napsal(a):
holky uz mam fotky balonku.....tak to tu trochu ozivim obrazkama
je dobrej....sem do neho chtela kopnout a malem sem si ukopla palec....je dost tvrdej ale uz jdou na nem videt zuby.....uvidime jak to pujde dal kdyztak ho nechame jen na ven na aportiky
sunin
napsal(a):
je dobrej....sem do neho chtela kopnout a malem sem si ukopla palec....je dost tvrdej ale uz jdou na nem videt zuby.....uvidime jak to pujde dal kdyztak ho nechame jen na ven na aportiky
Aronak a dekorece
sunin
napsal(a):
Tady ta se mi libi.....nutila jsem ho aby balonek nechal abych ho mohla......cucel na me jak puk
maťa

XXX.XXX.80.144
sunin
napsal(a):
Míšo ty balonky jsou super, mám červenej a žlutej , ale musíš si dávat pozor, kam ho pes švicne, neb já zpočátku měla placatý prstíky na nohách, otlučený kolena a když mi ho dotáhl Papiš na gauč a flákl mi s ním do ksichtu, tak to už sem fakt hodlala vraždit
Tak hlavně opatrně
A až se naučíš cestovat , aspoň někam za Brno, třá Tišnovsko a tak, dej vědět, můžem na proťápku
Mých psů se bát nemusíš
A vytáhly bysme aj Sabču s Gabem
maťa
napsal(a):
Míšo ty balonky jsou super, mám červenej a žlutej , ale musíš si dávat pozor, kam ho pes švicne, neb já zpočátku měla placatý prstíky na nohách, otlučený kolena a když mi ho dotáhl Papiš na gauč a flákl mi s ním do ksichtu, tak to už sem fakt hodlala vraždit
Tak hlavně opatrně
A až se naučíš cestovat , aspoň někam za Brno, třá Tišnovsko a tak, dej vědět, můžem na proťápku
Mých psů se bát nemusíš
A vytáhly bysme aj Sabču s Gabem
Normalne ten sasek uz do neho zavrtava zubiska a jde to na tom celkem videt.....jo a ma ho tak pul hodky a prsty uz mam placaty taky ti dva prckove ho pomalu ani nevezmou do pusiny tak je Hadros rad ze ma neco jenom pro sebe
Ted v sobotu jsme krasne zvladli vlacek ani moc nepistel zato salina byla teda neco.....coz o to ja mam o vikendu casu spoustu a musime cestovani trenovat co to pujde,ale ten trouba se mi vcera pocuchal s panem Antoninem od Kristynky....je takovej opruzenej na cizi vetsi psy......sic s kosem a na volno se chvili prsi ale pak da pokoj......ale aby mu Efik s Ibisem neupravili fazonu
sunin
napsal(a):
Normalne ten sasek uz do neho zavrtava zubiska a jde to na tom celkem videt.....jo a ma ho tak pul hodky a prsty uz mam placaty taky ti dva prckove ho pomalu ani nevezmou do pusiny tak je Hadros rad ze ma neco jenom pro sebe
Ted v sobotu jsme krasne zvladli vlacek ani moc nepistel zato salina byla teda neco.....coz o to ja mam o vikendu casu spoustu a musime cestovani trenovat co to pujde,ale ten trouba se mi vcera pocuchal s panem Antoninem od Kristynky....je takovej opruzenej na cizi vetsi psy......sic s kosem a na volno se chvili prsi ale pak da pokoj......ale aby mu Efik s Ibisem neupravili fazonu
Hadros je s tim balonkem uzasnej......dlouho ho zadna hracka tak nezaujala.....chodi s nim hrde po celym baraku a neda ho z pusy
maťa

XXX.XXX.80.144
sunin
napsal(a):
jj, hrdej má být na co, takoej pěknej balonek
No neboj se, dokážu si svoje psy zvládnout, nikoho "cuchat" nenechám, to se neboj, nejsu sadista a nemám to sama ráda A Aronek by si zvykl za chvíli, z Bíška vyzařuje doslova klid a důstojnost, a co se Fríčka týká, ten má teďka tak "vojenský režim", že by se mohl zkusit jen křivě podívat, bych mu dala
Náhubky jsou u nás samozřejmost, jako obojek
maťa
napsal(a):
jj, hrdej má být na co, takoej pěknej balonek
No neboj se, dokážu si svoje psy zvládnout, nikoho "cuchat" nenechám, to se neboj, nejsu sadista a nemám to sama ráda A Aronek by si zvykl za chvíli, z Bíška vyzařuje doslova klid a důstojnost, a co se Fríčka týká, ten má teďka tak "vojenský režim", že by se mohl zkusit jen křivě podívat, bych mu dala
Náhubky jsou u nás samozřejmost, jako obojek
jj tak to je super....teda ale se budem trocha stydet pac my neeeejsme tak poslusni jak bysme meli byt ale pracuje se na tom
"vojensky rezim" jooo??teda to prijedem i priucit jen aby uz bylo solidni pocasi......dnes je sice hezky a pujdem testovat Aronkovyho miláááááššška,ale vcera to byl hnusnej hnus.....a pry to nema byt lepsi....
"dam ti pusu balooonku"
maťa

XXX.XXX.80.144
sunin
napsal(a):
jj tak to je super....teda ale se budem trocha stydet pac my neeeejsme tak poslusni jak bysme meli byt ale pracuje se na tom
"vojensky rezim" jooo??teda to prijedem i priucit jen aby uz bylo solidni pocasi......dnes je sice hezky a pujdem testovat Aronkovyho miláááááššška,ale vcera to byl hnusnej hnus.....a pry to nema byt lepsi....
"dam ti pusu balooonku"
Stydět se nemusíte, my taky nejsme vydrilovaní blázni Mám svůj styl výchovy a do určité míry prostě poslechnout musí, ale pro některé lidi to může vypadat "nevychovaně", což neřeším, neb jsou mi všici šumák
No vojenský režim v mém podání, víš? To by bylo na déle a spíš osobně, abys věděla, vocogo
jenže na Zmetečka se jinak nedá, páč co ten předvádí, to je na provaz
Zlatej Bíša, Gríša a Dží
Jasan, až bude lépe a budete zcestovalejší, já se autem dopravím kamkoliv
kinta
napsal(a):
Tak teď jsme se vrátili z venčení s labradorkou Karou, přišel za náma do výběhu ještě bulíček Teddy, půlroční štěník a s Brunem se bezvadně vyblbli. Ono to snad půjde!! Lidi, já mám radost, já mám radost!!
Mám krásné fotky, chcete je vidět??
no ze vahas....sem s nima....teda se vubec neptej a zahlcuj...jeee bulicky my muzeme...moc se mi libi.....tak stenici mu nevadi jooo??to by si dobre vyhrali s Mufankem od Kati.Tak sup sup zahlcuj......
Co rikas na balonek??neni nad rucni osahani ale prijde mi to jak levnejsi varianta zatim stejne dobra jak jsi posilala odkaz
kinta
napsal(a):
Tak teď jsme se vrátili z venčení s labradorkou Karou, přišel za náma do výběhu ještě bulíček Teddy, půlroční štěník a s Brunem se bezvadně vyblbli. Ono to snad půjde!! Lidi, já mám radost, já mám radost!!
Mám krásné fotky, chcete je vidět??
A my už jsme taky doma :-)
saabinka
napsal(a):
Jééééé, vy jste byli s Karou? my taky
Fotečky ukaž
Tak tohle jsou oni - Bruno a Teddy. Nejsem já talent?
saabinka
napsal(a):
Fotečky ukaž
Bruno a Tasmánský Čert
saabinka
napsal(a):
Fotečky ukaž
Bruno a Kara - seznamování
kinta
napsal(a):
Bruno asi nebude Kařin typ
Míšo,soráč,že odpovídám až teď,není čas,mám praxi až do 17:00 ...Jinak počasí nic moc,bahna požehnaně,jeli jsme vlakem do Kuřimi a měli jsme jít jakože přes Adamov do Brna,ovšem asi 5x jsem zabloudili,takže jsme šli něják přes Ořešín,ale taky fuška jak blázen....ale myslím,že se to vyvedlo...pesani se parádně vylítali,za celou cestu jsme skoro nikoho nepotkali,takže psi mohli být stále na volno
kinta
napsal(a):
Bruno asi nebude Kařin typ
To sunin: Se zítřkem nevím, Bruno teď začal kulhat na přední nohu, asi dáme zítra oddech. Ve středu bude pejsek s kočičkou vařit dort, jelikož ve čtvrtek proběhne oslava 1. výročí našeho společného života I když ta středa by šla, pokud teda bude v poho. Půjdeme ovšem po páté jen do výběhu za barák. Pokud se chcete přidat, budeme rádi.
kinta
napsal(a):
Pan Mrtvola
jeee tak to koukam ze jsi na tom podobne s focenim jako ja
fotim bud zadky nebo smouhy maloco se fakt povede.
Luci tak aspon ze se pesove vylitali a byli spokojeni.
Sabi nemyslim si ze by bylo vhodne chodit s Brunem na prochajdu kdyz Kinta chce aby se sklidnil a byl kamaradskej s ostatnima.....znas Scooobyho a tim hur ze by tam meli jen jednu babu,nebo aspon si myslim ze by to pro Brunikovo skamaradovani nebylo to nejlepsi.
A co ten Sam??porad jsi nenapsala jak to s nim vypada??
Kinta: Brunik na fotkach vedle druhyho pesa vypada jako poradny macaty chlapisko je ho peknej kusanec.....on je nalezenec nebo ho do utulku nekdo doved??Je krasnej
sunin
napsal(a):
jeee tak to koukam ze jsi na tom podobne s focenim jako ja
fotim bud zadky nebo smouhy maloco se fakt povede.
Luci tak aspon ze se pesove vylitali a byli spokojeni.
Sabi nemyslim si ze by bylo vhodne chodit s Brunem na prochajdu kdyz Kinta chce aby se sklidnil a byl kamaradskej s ostatnima.....znas Scooobyho a tim hur ze by tam meli jen jednu babu,nebo aspon si myslim ze by to pro Brunikovo skamaradovani nebylo to nejlepsi.
A co ten Sam??porad jsi nenapsala jak to s nim vypada??
Kinta: Brunik na fotkach vedle druhyho pesa vypada jako poradny macaty chlapisko je ho peknej kusanec.....on je nalezenec nebo ho do utulku nekdo doved??Je krasnej
Tady se musim pochlubit darkem od maminky.....moc sem tu sosku chtela tak mi mamuska udelala prekvapko......uz mam dva Arony a kterej myslite ze je hodnejsi???
sunin
napsal(a):
Tady se musim pochlubit darkem od maminky.....moc sem tu sosku chtela tak mi mamuska udelala prekvapko......uz mam dva Arony a kterej myslite ze je hodnejsi???
Aron ho chtel zuzlat a pak ho chtel i jist....chudak kolega
sunin
napsal(a):
Aron ho chtel zuzlat a pak ho chtel i jist....chudak kolega
A tady posledni....sem to tady dneska zaflakala az moc....tak ted vy
Luci a mate nejaky fotky?? Co Karca??ta bude asi jeste nejakou dobu harat co??
sunin
napsal(a):
A tady posledni....sem to tady dneska zaflakala az moc....tak ted vy
Luci a mate nejaky fotky?? Co Karca??ta bude asi jeste nejakou dobu harat co??
Tyyy jo ta bila boxinka co hleda novej domov.....ta je naprosto uuuuzasna......Kitty nechces pro Mufiiina kamosku??? brala bych ju hned....ostatne jako vsechna stenatka....ale to uz abych zacala vyrabet rakev pro tatku
sunin
napsal(a):
Tyyy jo ta bila boxinka co hleda novej domov.....ta je naprosto uuuuzasna......Kitty nechces pro Mufiiina kamosku??? brala bych ju hned....ostatne jako vsechna stenatka....ale to uz abych zacala vyrabet rakev pro tatku
ale to uz abych zacala vyrabet rakev pro tatku
Mám z Tebe dost. Ale jsem na tom podobně, taky nad tou pusinou slitnám. Ale musela bych začít vyrábět rakev pro manžela a on má dva metry a 140 kilo. Tý jo, to by byla dřina.
sunin
napsal(a):
Míšo, tak se musí nějak naučit vycházet mezi psama....
A samozřejmě kdyby to nešlo, tak by jsme odešli...
Kinto: tak někdy jindy, až bude mít Bruno v pořádku nožku
Každopádně Kara je úžasná, od Scoobyho se nenechá
kinta
napsal(a):
Mám z Tebe dost. Ale jsem na tom podobně, taky nad tou pusinou slitnám. Ale musela bych začít vyrábět rakev pro manžela a on má dva metry a 140 kilo. Tý jo, to by byla dřina.
slintám Jj, někteří bílí boxíci mají modré oči. Projdi si jejich web ať se vzděláš.
kinta
napsal(a):
jeee toz to muzem vyrabet spolecne s jednou sablonou.....tatulda je podobnych rozmeru.....ruce jak lopaty,pupik jak stoleta zelva.....no proste tatulda
no ne ja bych nrala kazdyho hafa,ale tady ta me zaujala skrz to modry oko a ze je to fenulka pac sem mela modrookyho huskouna.....aaaale to uz by chudak tatous nerozdejchal....uz tak tak lapal po dechu s infarktem kdyz videl Oskara a zjistil ze fakt nebude jen pujcenej
saabinka
napsal(a):
Míšo, tak se musí nějak naučit vycházet mezi psama....
A samozřejmě kdyby to nešlo, tak by jsme odešli...
Kinto: tak někdy jindy, až bude mít Bruno v pořádku nožku
Každopádně Kara je úžasná, od Scoobyho se nenechá
jjj vsak jasne ale lepe nejdriv s klidnejsima nebo prckama aby se pak jeste neutvrdil v tom zurit na ostatni pesy.
sunin
napsal(a):
jeee toz to muzem vyrabet spolecne s jednou sablonou.....tatulda je podobnych rozmeru.....ruce jak lopaty,pupik jak stoleta zelva.....no proste tatulda
no ne ja bych nrala kazdyho hafa,ale tady ta me zaujala skrz to modry oko a ze je to fenulka pac sem mela modrookyho huskouna.....aaaale to uz by chudak tatous nerozdejchal....uz tak tak lapal po dechu s infarktem kdyz videl Oskara a zjistil ze fakt nebude jen pujcenej
To sunin: Ty jo, co takhle Tvýho taťuldu a mýho manžu sestěhovat, my bychom si pořídily pesy a žily šťastně až do smrti.
kinta
napsal(a):
Kara je fakt dobrá, Brunovi dávala docela sodu. A dobře mu tak. Se tady na mě rok prsí, že je killer největší a najednou si umí hrát.
no jooo vsak vis jak.....aji ve filmech se i nejvetsi zabijaci musi s nejakou zenskou zaplest to uz by muselo bejt aby Brunika neokouzlila nejaka zenska
sunin
napsal(a):
To vuuuubec neni spatnej napad jdu do toho......aji priplatiiiim aby s nim tvuj manza vydrzel
Manža má trénink, už patnáct let vydržel se mnou
Ad Aronek a Bruno: my teď budem pokud možno hledat další a další příležitosti k seznámení, začneme u fenek a mladších kousků - např. Mufík. Jednoho dne to ale přijde a budem venčit společně pesy na volno, oni budou rozkošně pobíhat max do deseti metrů od nás, jen tak skotačit a na každý náš povel okamžitě zareagují. Jo, tak takhle si představuju naše společné venčení. A už se na něj těším.
kinta
napsal(a):
Manža má trénink, už patnáct let vydržel se mnou
Ad Aronek a Bruno: my teď budem pokud možno hledat další a další příležitosti k seznámení, začneme u fenek a mladších kousků - např. Mufík. Jednoho dne to ale přijde a budem venčit společně pesy na volno, oni budou rozkošně pobíhat max do deseti metrů od nás, jen tak skotačit a na každý náš povel okamžitě zareagují. Jo, tak takhle si představuju naše společné venčení. A už se na něj těším.
jjj no vsadim se ze Hadrosak by se na Brunika chtel prsit a to by mozna zhatilo plany na kamaradeni se vsema zatim......jak jsi to napsala ty ten postup tak ten je podle me idealni
Sem se vzdelavala jak jsi mi poradila cetla jsem si ten clanek o zalozeni a zacatcich boxiku na tech strankach a moooc se mi to libilo....a ty fotky tech predku....to ma dost blizko k argentinske doze bo necemu takovymu ze??no super poctenicko a pokoukanicko
hledala jsem neco takoveho o dobrikach.....ale nachazim porad jen to same a nic tak pekne napsaneho jako toto
sunin
napsal(a):
jjj no vsadim se ze Hadrosak by se na Brunika chtel prsit a to by mozna zhatilo plany na kamaradeni se vsema zatim......jak jsi to napsala ty ten postup tak ten je podle me idealni
Sem se vzdelavala jak jsi mi poradila cetla jsem si ten clanek o zalozeni a zacatcich boxiku na tech strankach a moooc se mi to libilo....a ty fotky tech predku....to ma dost blizko k argentinske doze bo necemu takovymu ze??no super poctenicko a pokoukanicko
hledala jsem neco takoveho o dobrikach.....ale nachazim porad jen to same a nic tak pekne napsaneho jako toto
To víš, kolem vyjímečných psů (boxerů) se shromažďují vyjímeční lidé.
sunin
napsal(a):
ty jo Sabuch nevim nevim na netu sem nasla nejaky call centra a jinak nic moc....zkus agenturu nebo se jit zeptat osobne.
jj, v call centru berou ale až od 17 ti
psala jsem hodně lidem, tak uvidíme, takovým těm brigádám přes net a doma moc nevěřím
Jinak, Sam už je na baráku
sunin
napsal(a):
jjj vsak jasne ale lepe nejdriv s klidnejsima nebo prckama aby se pak jeste neutvrdil v tom zurit na ostatni pesy.
holkyyy dobroooou ja uz jdu chrnet a drzet palce Kinte at to klapne s malou
abych zitra vstala do ustavu zas se mi nechce.......cim to asi bude???
Tak broooooou
sunin
napsal(a):
holkyyy dobroooou ja uz jdu chrnet a drzet palce Kinte at to klapne s malou
abych zitra vstala do ustavu zas se mi nechce.......cim to asi bude???
Tak broooooou
abych zitra vstala do ustavu to zni dobre
hele, clovek tady chvili neni a ..kruci kdo to ma vsechno cist!
ta bila boxerka je fakt nadherna, zvlast na te jedne fotce..no to by bylo neco pro mufa... chjo, ze ja nebydlim nekde sama....
ze mufe?
saabinka
napsal(a):
Vidíš, já to spletla, že jich hodně neslyší...
A zkus manžílka nějak podplatit, nebo ho vydírej
Ahooj,tady se to teda hýbe.Já byla včera v práci a dneska ve škole+ jem psala projekt,takže na net jsem musela zapomenout..Teď začínají dva šílenéměsíce,které nevím,jak přežiju.
Tonda je po víkendu pořád celkem mrtvej,docela čučím..
Sabi a Sama už máš teda doma?Nebo jak?Nějk jsem to nepochopila. Jinak,brigády před sedmnáctým rokem se shání dost blbě,bohužel..Možná nějaký Tesco,nevím..
hillary
napsal(a):
Ahooj,tady se to teda hýbe.Já byla včera v práci a dneska ve škole+ jem psala projekt,takže na net jsem musela zapomenout..Teď začínají dva šílenéměsíce,které nevím,jak přežiju.
Tonda je po víkendu pořád celkem mrtvej,docela čučím..
Sabi a Sama už máš teda doma?Nebo jak?Nějk jsem to nepochopila. Jinak,brigády před sedmnáctým rokem se shání dost blbě,bohužel..Možná nějaký Tesco,nevím..
Joo,Kitty,souhlas.
Jinak, ten Bruno je fešák..ono, celkově se u bílých psů říká, že mívají problémy, i kožní..Ale nevím, my máme černocha.
hillary
napsal(a):
No a ta fenečka je hezoučká..To oko jsem u boxera ještě neviděla..Fakt zajímavá.Určo nebude čekat dlouho.
Nějak nemůžu psát..Tak tady pro Míšu, naše Malá se štěndem pittbulky.
hillary
napsal(a):
Nějak nemůžu psát..Tak tady pro Míšu, naše Malá se štěndem pittbulky.
A tady můj bratr s maluškou a jeho kamarád s pittbulkou Bárou.
hillary
napsal(a):
A tady můj bratr s maluškou a jeho kamarád s pittbulkou Bárou.
a poslední..
kitty2thorpe
napsal(a):
abych zitra vstala do ustavu to zni dobre
hele, clovek tady chvili neni a ..kruci kdo to ma vsechno cist!
ta bila boxerka je fakt nadherna, zvlast na te jedne fotce..no to by bylo neco pro mufa... chjo, ze ja nebydlim nekde sama....
ze mufe?
breee ranko
Kitty ja bych taky chtela dalsiho dle sveho vyberu,nebo utulkackovou fenku,a snad uz se mi to samostatne bydleni blizi doufam teda jestli s takovou flakavou nemoci vubec odmaturuju.To je des
Kristyyyy mala pitbulinda je hezoucka.....mit hnedej nosik tak je cela Oskar
sunin
napsal(a):
breee ranko
Kitty ja bych taky chtela dalsiho dle sveho vyberu,nebo utulkackovou fenku,a snad uz se mi to samostatne bydleni blizi doufam teda jestli s takovou flakavou nemoci vubec odmaturuju.To je des
Kristyyyy mala pitbulinda je hezoucka.....mit hnedej nosik tak je cela Oskar
Nějak nestíhám reagovat na všechno. Pro sunin: Bruno teda vůbec není macatý chlapisko, z útulku byl šíleně vychrtlej (bohužel fotky z té doby mi "zmizely" , nikdo neví jak a kam), v útulku byl jen 14 dní, odchytli ho bez obojku a čehokoliv, asi se nějakou dobu toulal.
kinta
napsal(a):
Nějak nestíhám reagovat na všechno. Pro sunin: Bruno teda vůbec není macatý chlapisko, z útulku byl šíleně vychrtlej (bohužel fotky z té doby mi "zmizely" , nikdo neví jak a kam), v útulku byl jen 14 dní, odchytli ho bez obojku a čehokoliv, asi se nějakou dobu toulal.
ajo...no na fotkach vypada poradne velikej
A co manza??Co rika na malou bilou?? Projde to ??
sunin
napsal(a):
ajo...no na fotkach vypada poradne velikej
A co manza??Co rika na malou bilou?? Projde to ??
Hm, vysokej asi je, řekla bych, že má dlouhý nohy - v porovnání s boxíkem, kterýho jsme měli - ale ten byl zase mohutnej, hrudník měl úžasnej. Ale Bruno je pořád hubenej.
Manža nic, boxina se mu líbí, ale včera se ta debata nakonec dostala úplně jinam. Navíc to byla debata po ICQ. Ale líbí se mi rada od Sabči - vydírání
kinta
napsal(a):
Hm, vysokej asi je, řekla bych, že má dlouhý nohy - v porovnání s boxíkem, kterýho jsme měli - ale ten byl zase mohutnej, hrudník měl úžasnej. Ale Bruno je pořád hubenej.
Manža nic, boxina se mu líbí, ale včera se ta debata nakonec dostala úplně jinam. Navíc to byla debata po ICQ. Ale líbí se mi rada od Sabči - vydírání
jj to je taky dobry a ucinny
Aronaka jsem merila krejcovskym metrem a mel 70 cm coz se mi nejak nezda to rikam furt ze mam krivy ruce jak na fotak tak na mereni...od oka ma takovejch 50 max 60 ale hubenour je taky.....je spis typ fenky nez psa.....vazi jenom 28 kg
a to dostava knedle,buchty....a samy takovy tucny fujtajbly na pribirani a fuuuurt nic.....je takovej zaprclej
kinta
napsal(a):
Kinta: já to praktikuji dosti často, něco za něco
sunin
napsal(a):
jj to je taky dobry a ucinny
Aronaka jsem merila krejcovskym metrem a mel 70 cm coz se mi nejak nezda to rikam furt ze mam krivy ruce jak na fotak tak na mereni...od oka ma takovejch 50 max 60 ale hubenour je taky.....je spis typ fenky nez psa.....vazi jenom 28 kg
a to dostava knedle,buchty....a samy takovy tucny fujtajbly na pribirani a fuuuurt nic.....je takovej zaprclej
Míšo, on kolem těch 70 cm mít bude
Dyt' Scooby má 55,5 cm a Hadrošák je mnohem vyšší
sunin
napsal(a):
myslis?? No ja nevim,vis jaky su kopyto,a tech 70 se mi zda fakt hodne,sice ma nohy dlouhy jak hajzlovej pavouk,ale aji tak......mi to neda....jdu ho zmerit poradne
Bude mít kolem těch 70ti cm +/- je vysokej a dobrouši mají jakej standart???
Jo Míšo, minule jak jsme byly na Stránské skále, jsme potkali 2 Dobrouše, jeden byl hnědej, kupírovanej a mohutnej a pak jsme potkali fenku Dobrouše, do které se Scooby zamiloval, páč hárala
saabinka
napsal(a):
Kinta: já to praktikuji dosti často, něco za něco
Tak jsem kontrolne premerila......a faaaak mi vychazi 70cm.......rikam brachovi...."pojd mi pomoct" a on mi rika at ho zmerim k prostredku zad a ja mu na to rikam ze se meri v kohoutku a on mi na to zahlasil ze kdyz maj kohoutek tak kde ze prej maj slepicku me z neho asi picne
sunin
napsal(a):
Tak jsem kontrolne premerila......a faaaak mi vychazi 70cm.......rikam brachovi...."pojd mi pomoct" a on mi rika at ho zmerim k prostredku zad a ja mu na to rikam ze se meri v kohoutku a on mi na to zahlasil ze kdyz maj kohoutek tak kde ze prej maj slepicku me z neho asi picne
koukam ze je veselo
sabi a co ten samik? je na baraku jako doma nebo kde??
ja se nudim v praci
kitty2thorpe
napsal(a):
koukam ze je veselo
sabi a co ten samik? je na baraku jako doma nebo kde??
ja se nudim v praci
hahahaha cauky,kde myslis ze se opet nudim ja???ja su tak neschopna lemricka ze to snad neni mozny.......neznate nejakej zarucenej zpusob jak se k necemu se donutit??
sunin
napsal(a):
hahahaha cauky,kde myslis ze se opet nudim ja???ja su tak neschopna lemricka ze to snad neni mozny.......neznate nejakej zarucenej zpusob jak se k necemu se donutit??
misi a ty letos maturujes? ja su trocha mimo, asi si mi to uz rikala
jako nehrot to, v takovym pocasi se do skoly ani nechodi ne? hele, ja se zacala "ucit" mesic pred maturou a z 90% o svataku
ale i o svataku sem chodila do hospody...
vsechno jde
kitty2thorpe
napsal(a):
misi a ty letos maturujes? ja su trocha mimo, asi si mi to uz rikala
jako nehrot to, v takovym pocasi se do skoly ani nechodi ne? hele, ja se zacala "ucit" mesic pred maturou a z 90% o svataku
ale i o svataku sem chodila do hospody...
vsechno jde
shanim obrazek brabantskyho bykohryze, nevite nekdo kde najit? me to vyjede dycky jen boxika
kitty2thorpe
napsal(a):
shanim obrazek brabantskyho bykohryze, nevite nekdo kde najit? me to vyjede dycky jen boxika
jjj maturuju letos.....nooo uz 8.dubna pisu z cestiny....to je v pohode....ale hruuuzu mam z prakticke z ucetnictvi....ustni jooo ty nejspis dam ale ty prakticky....des a hruuuza.
Zkusim najit a poslat odkaz,vcera sem na ne cucela.momentik
sunin
napsal(a):
jjj maturuju letos.....nooo uz 8.dubna pisu z cestiny....to je v pohode....ale hruuuzu mam z prakticke z ucetnictvi....ustni jooo ty nejspis dam ale ty prakticky....des a hruuuza.
Zkusim najit a poslat odkaz,vcera sem na ne cucela.momentik
http://www.bilyboxer.info/zajimavo.html
kdyz si otevres hned ten prvni clanek tak tam jsou popsani a vyfoceni predci boxiku nevim jiste jestli je tam i bykodavic ale jsou hezciiii
sunin
napsal(a):
http://www.bilyboxer.info/zajimavo.html
kdyz si otevres hned ten prvni clanek tak tam jsou popsani a vyfoceni predci boxiku nevim jiste jestli je tam i bykodavic ale jsou hezciiii
jo, no to sem se prave divala...ale to nejsou bykohryzci teda aspon myslim tihle sou tak max 2 stoleti stari ale jak vypada jejich predek nikde neni
hele...jak nekomu vysvetlite ze psi sou z vlka?...kdyz ted vsichni vypadaji jinak? me to nechcou verit
kitty2thorpe
napsal(a):
jo, no to sem se prave divala...ale to nejsou bykohryzci teda aspon myslim tihle sou tak max 2 stoleti stari ale jak vypada jejich predek nikde neni
hele...jak nekomu vysvetlite ze psi sou z vlka?...kdyz ted vsichni vypadaji jinak? me to nechcou verit
tak jim ukaz obrazek CSV treba je to pak trkne,ale dabata o krizeni a naslednem vzniku novych plemen je na dloooouho a ne ze bych tomu rozumela
sunin
napsal(a):
jak pak toooo??? mas praci??ja mam dneska deeesne depresivni a nasranej den....hruuza.
A co mala bila??kdy budete s manzou resit??
No, malou bílou asi řešit nebudem. Strašně bych ji chtěla, ale jsem v novým zaměstnání, takže bych si nemohla vzít pro začátek dovču, manžel odjíždí a přijíždí nepravidelně, nedá se to naplánovat. A taky si říkám, že nebudu dráždit hada bosou nohou, Bruno je doma od začátku zlatej, až na malý, malinký výkyvy, a kdo ví, jestli by spolu nenašli nějakou hezkou zábavu, jako třeba přetahování s o polštáře ze sedačky, hoňky po bytě nábytek nenábytek a tak podobně. Já jsem se akorát připojila, přišla jsem dnes později, byla jsem cestou z práce nakupovat, pak jenom rychle s Brunem (pořád kulhá, ale už jen malinko). Teď mi právě synek naservíroval večeři, tak si ji dám tady u toho.
kinta
napsal(a):
No, malou bílou asi řešit nebudem. Strašně bych ji chtěla, ale jsem v novým zaměstnání, takže bych si nemohla vzít pro začátek dovču, manžel odjíždí a přijíždí nepravidelně, nedá se to naplánovat. A taky si říkám, že nebudu dráždit hada bosou nohou, Bruno je doma od začátku zlatej, až na malý, malinký výkyvy, a kdo ví, jestli by spolu nenašli nějakou hezkou zábavu, jako třeba přetahování s o polštáře ze sedačky, hoňky po bytě nábytek nenábytek a tak podobně. Já jsem se akorát připojila, přišla jsem dnes později, byla jsem cestou z práce nakupovat, pak jenom rychle s Brunem (pořád kulhá, ale už jen malinko). Teď mi právě synek naservíroval večeři, tak si ji dám tady u toho.
ajooo tak to joo,to je rozumne,nez abys dosla a mela z bytu kulnicku na drivi
Synator ti chysta veceri joo???teeeda takovy hodny ditatko....mamule byla dnes v nove praci a muj mily bratr Kamen misto aby uklidil co nadelal bordela tak to nechal na me ...no je to prase a jeste se vzteka kdyz mu neco reknu,ale zas uvaril
sunin
napsal(a):
Synator ti chysta veceri joo???teeeda takovy hodny ditatko....mamule byla dnes v nove praci a muj mily bratr Kamen misto aby uklidil co nadelal bordela tak to nechal na me ...no je to prase a jeste se vzteka kdyz mu neco reknu,ale zas uvaril
No vidíš, Tobě zas bratr vaří. To já jsem svý bratry neviděla ani nepamatuju, jak nic nepotřebujou, tak mě neznají. Ještě že mám aspoň jednu sestru. A synátor žehlí průsery ze školy, tak se snaží.
sunin
napsal(a):
A z čeho máš depresivní nasranej den? Jsi snad byla ve škole??
kinta
napsal(a):
No vidíš, Tobě zas bratr vaří. To já jsem svý bratry neviděla ani nepamatuju, jak nic nepotřebujou, tak mě neznají. Ještě že mám aspoň jednu sestru. A synátor žehlí průsery ze školy, tak se snaží.
jooo tak to jooo,Kamen se na skolu vyprd tak dela co muze....hlavne bordel..... ale ne zas bych mu krivdila....je fajnovej ale kdyz neco dela tak u toho hrozne nasvini
Ja mam taaaak blbej den a jeste ke vsemu co jsem se dozvedela....to nema obdoby!!! faaakt dneska je den blbec!!!
sunin
napsal(a):
čaute holky...jak se dneska máte?
Míšo,70cm?moje kavkazačka má 75cm,že by dobrouš přerostl KAO? ,v jakým místě jsi to měřila?já když jsem si totiž měřila sama doma Karin,tak mi furt vycházelo 87cm,pak jsme dojeli na bonitaci a k mému zklamání jsem zjistila,že jsem to měřila moc vysoko a to jsem byla skálopevně přesvědčená,že to měřím správně..no celá já
..ale třeba máš fakt maxidobra
...
Sabi,jsem něják mimo -ten krásnej prcek je tvůj?je fakt přepychovej
...já chci taky štěndooo