corinka
napsal(a):
Libu mám jen konec fen, jsme vedli draka do auta
Feny tř. mladých
1178 Anapa Bolshelapa iz Imperii Anny (o.Bohun Biel.Szcz., m.Pulya Super Agent iz.Imerii Anny - V1, zw...nepřečtu
1179 Ginger Granitovy Pazur (o.Bugor Baflo, m. Nekar Esenia) V3
1180 Shamhal (o.Russkiy Medved Dobry Molodets,m.Shamhal Tinatin) V2
corinka
napsal(a):
Feny tř. mladých
1178 Anapa Bolshelapa iz Imperii Anny (o.Bohun Biel.Szcz., m.Pulya Super Agent iz.Imerii Anny - V1, zw...nepřečtu
Díky, jsi šikovná A fotky fenek nemáš ?
corinka
napsal(a):
Feny tř. mladých
tř.střední
1181 Carskaja Ciruza Imperial Eriador (o.Russkiy Risk - Almaz, m. Elan)podle mě VD
1182 Nijana Echinus(o.Ankor Dalniy Vostok iz Imp. An., m.Bahira Biel.Szczescie)-neúčast
1183 Nina Echinus( o. Dalniy Vostok iz. Imp. Anny, m.Bahira B.S.) V1 CWC CACIB
třída otevřená
1184 Isztar Mar-Jak (o.Isztar Ckient Hunza, m. Elma z Nowe Srebrnej) - dle mě VD
1185 Lila Baflo (o.Cross Baflo, m.Silva Echinus) V1 CWC r.Cacib
1186 Pulya Super Agent iz Imp. An. (Dalniy Vostok iz Imp.An., m.Denezhka Drakhma iz Imp. An) -neúčast
toť vše a zkusím nějaké fotky, ale pokud nenapíšu, kdo to je, tak fakt nevím...
corinka
napsal(a):
tř.střední
1181 Carskaja Ciruza Imperial Eriador (o.Russkiy Risk - Almaz, m. Elan)podle mě VD
1182 Nijana Echinus(o.Ankor Dalniy Vostok iz Imp. An., m.Bahira Biel.Szczescie)-neúčast
1183 Nina Echinus( o. Dalniy Vostok iz. Imp. Anny, m.Bahira B.S.) V1 CWC CACIB
třída otevřená
1184 Isztar Mar-Jak (o.Isztar Ckient Hunza, m. Elma z Nowe Srebrnej) - dle mě VD
1185 Lila Baflo (o.Cross Baflo, m.Silva Echinus) V1 CWC r.Cacib
1186 Pulya Super Agent iz Imp. An. (Dalniy Vostok iz Imp.An., m.Denezhka Drakhma iz Imp. An) -neúčast
toť vše a zkusím nějaké fotky, ale pokud nenapíšu, kdo to je, tak fakt nevím...
Podle mě Nina Echinus Cacibová fena
corinka
napsal(a):
Podle mě Nina Echinus Cacibová fena
...nevím, ale asi tř. otevř. Isztar ?
corinka
napsal(a):
...nevím, ale asi tř. otevř. Isztar ?
Eger s cacib.fenkou o Boba
corinka
napsal(a):
A z fotek použitelných je to všechno, bohužel, buď mám jen ocas a nebo mi tam někdo vlezl a mám něčí zadek.
Kavkazáci se posuzovali v hale pro Molossy, kruh byl mezi dalšíma dvěma, sice dost velký a pokryt celý keboercem, ale kolem byl strašnej mumraj a hromada lidí a pes na psu, šlapalo se po sobě, byl to děs. Car měl na hlavě nejen ručník, ale i Zdenčinu bundu, když čekal, jestli půjde běhat o res. Caciba...horor .
Výstavní hala by de facto ledová plocha pro hokejisty, která byla pokrytá několika vrstvama koberců, při krajích, jak se v hale topilo se už led rozpouštěl, došlo k několika úrazům, majitel Bobového howawarta z Čech měl chudák vymknutej kotník a nohu jako papuč, seděl na židli s nohou v luftě a nemohl na ní nazout botu, jak mu to nateklo..tlačenice, strkanice, do toho dokonce maminky s kočárkama a několika dětma kolem nohou, ty padaly psům pod tlamy...na ocasy.., ale psi i fenky KAO se mi moc líbili, někteří byli fakt úžasní, nádhera
.
Teď už letím do vany a pak do peřin, mám toho nad hlavu. Snad jsem ty výsledky napsala dobře a nenapsla některá jména špatně, pak se omlouvám za chybičky..
Ahojte Soňa
corinka
napsal(a):
A z fotek použitelných je to všechno, bohužel, buď mám jen ocas a nebo mi tam někdo vlezl a mám něčí zadek.
Kavkazáci se posuzovali v hale pro Molossy, kruh byl mezi dalšíma dvěma, sice dost velký a pokryt celý keboercem, ale kolem byl strašnej mumraj a hromada lidí a pes na psu, šlapalo se po sobě, byl to děs. Car měl na hlavě nejen ručník, ale i Zdenčinu bundu, když čekal, jestli půjde běhat o res. Caciba...horor .
Výstavní hala by de facto ledová plocha pro hokejisty, která byla pokrytá několika vrstvama koberců, při krajích, jak se v hale topilo se už led rozpouštěl, došlo k několika úrazům, majitel Bobového howawarta z Čech měl chudák vymknutej kotník a nohu jako papuč, seděl na židli s nohou v luftě a nemohl na ní nazout botu, jak mu to nateklo..tlačenice, strkanice, do toho dokonce maminky s kočárkama a několika dětma kolem nohou, ty padaly psům pod tlamy...na ocasy.., ale psi i fenky KAO se mi moc líbili, někteří byli fakt úžasní, nádhera
.
Teď už letím do vany a pak do peřin, mám toho nad hlavu. Snad jsem ty výsledky napsala dobře a nenapsla některá jména špatně, pak se omlouvám za chybičky..
Ahojte Soňa
No Soňo, tak to byl asi horor . Přitom na nemoderce tak chválili výstavy v Polsku...
A vystavovat na ledové ploše, to je teda nápad ! To by mohlo být zajímavé pořádat takovou výstavu někdy v parném létě Tak hlavně, že jste to přežili ve zdraví a v takové konkurenci psů se pěkně umístili
lmusa
napsal(a):
No Soňo, tak to byl asi horor . Přitom na nemoderce tak chválili výstavy v Polsku...
A vystavovat na ledové ploše, to je teda nápad ! To by mohlo být zajímavé pořádat takovou výstavu někdy v parném létě Tak hlavně, že jste to přežili ve zdraví a v takové konkurenci psů se pěkně umístili
Soni taky gratuluju k umístění
A to teda taky zírám jako puk , na ledové ploše jsem ještě neběhala asi budu muset do Polska
corinka
napsal(a):
Líbo nebooj , nezapomenu
A jak měli na Moravě na srazíku ?? Byla by nějaká fotečka ??
My dnes slavili 7 měsíců
corinka
napsal(a):
Démona s Cindou
nada
napsal(a):
..mazlení
Líbo , že děkujeme
no a jak může jet Dáša na sraz bez foťáku ??
To je nezodpovědnost , když je tady takouvejch zvědavců
tak třeba něco přihodí někdo jinej
nada
napsal(a):
Líbo , že děkujeme
no a jak může jet Dáša na sraz bez foťáku ??
To je nezodpovědnost , když je tady takouvejch zvědavců
tak třeba něco přihodí někdo jinej
Tak Naďo, bez foťáku si to lépe užiješ Ale je fakt, že vůči ostatním, co nebyli, to je nezodpovědné
Hele a co ten Breďajs ? Nepotřeboval by nějakou dietku ? Vypadá tak nějak hodně blahobytně
corinka
napsal(a):
To je pravda , že si to lépe užije ,ale já bych z toho taky něco ráda měla když tam nejsem
No A Bredik to je s nim těžký , on je taková popelnice , že kde co zbyde hned se na to vrhne a vyluxuje zbytek .A to už dostává minimum a pořád je jako koule ,ale to už dooost zhubl Do léta musime ještě víc ,aby ho náhodou nekleplo.Ale Démona ho nenechá chvili v klidu tak má aspon dostatek pohybu
nada
napsal(a):
To je pravda , že si to lépe užije ,ale já bych z toho taky něco ráda měla když tam nejsem
No A Bredik to je s nim těžký , on je taková popelnice , že kde co zbyde hned se na to vrhne a vyluxuje zbytek .A to už dostává minimum a pořád je jako koule ,ale to už dooost zhubl Do léta musime ještě víc ,aby ho náhodou nekleplo.Ale Démona ho nenechá chvili v klidu tak má aspon dostatek pohybu
Zatím je pár fotek ( i KAO ) na asiatím foru, dávala je tam Zdenka
.
Já taky něco mám, ale jdu prvně nakrmit, nebo budou zase baštit až o půlnoci, jako včera a to je nezodpovědné . Pak snad něco použitelného najdu. Soňa
corinka
napsal(a):
Zatím je pár fotek ( i KAO ) na asiatím foru, dávala je tam Zdenka
.
Já taky něco mám, ale jdu prvně nakrmit, nebo budou zase baštit až o půlnoci, jako včera a to je nezodpovědné . Pak snad něco použitelného najdu. Soňa
Tak Soňo utíkej už krmit, abychom se dočkali těch fotek
lmusa
napsal(a):
Tak Soňo utíkej už krmit, abychom se dočkali těch fotek
Já je musím ještě zmenšovat, takže to néni žádná sranda, jo ?
Tak už dávám, .
Nebojsa
corinka
napsal(a):
Já je musím ještě zmenšovat, takže to néni žádná sranda, jo ?
Tak už dávám, .
Nebojsa
Napravo Démos
corinka
napsal(a):
Rodina
A povahy nemám, páč byl Open zároveň s nima a já byla u kruhu a trénovali jsme a trénovali
.
Jinak nás dost zmátlo teda počasí, ráno sluníčko, jen jsme dojeli na místo, zima, vítr, skoro sníh...brrrrr, nemůžu mluvit, přijeli jsme domů zmrzlí jak cveky .
Ale účast byla hojná, naprostá převaha KAO , jen od Atušky nikde nikdo
.
corinka
napsal(a):
A povahy nemám, páč byl Open zároveň s nima a já byla u kruhu a trénovali jsme a trénovali
.
Jinak nás dost zmátlo teda počasí, ráno sluníčko, jen jsme dojeli na místo, zima, vítr, skoro sníh...brrrrr, nemůžu mluvit, přijeli jsme domů zmrzlí jak cveky .
Ale účast byla hojná, naprostá převaha KAO , jen od Atušky nikde nikdo
.
A ještě jedna důležitá zpráva !!!!!!!!!!
Zítra, t.j. 23.3.2009 slaví vrh C - Nufira a vrh C-Z Darganova dvora 2 ROKY . Blahopřejeme celé naší rodině a všem "dargaňákům"
. Soňa a Carenek
corinka
napsal(a):
Zítra, t.j. 23.3.2009 slaví vrh C - Nufira a vrh C-Z Darganova dvora 2 ROKY . Blahopřejeme celé naší rodině a všem "dargaňákům"
. Soňa a Carenek
Tak Colince už jsem blahopřála, teď ještě Carovi, aby mu nebylo líto
A od nás nikdo, příště to napravíme. Já se léčila a dobře jsem udělala, když čtu, jaká tam byla siberie
lmusa
napsal(a):
Tak Colince už jsem blahopřála, teď ještě Carovi, aby mu nebylo líto
A od nás nikdo, příště to napravíme. Já se léčila a dobře jsem udělala, když čtu, jaká tam byla siberie
Soňo,Carečkovi taky blahopřejeme,lituju že jsem nemohl na bonitaci ani dnes na srazík................. ve čtvrtek mi sundali sádru.Zdraví Skaláci s Bašou a Jagginkou
corinka
napsal(a):
. Soňa a Carenek
Soňo ještě jednou děkujem a připíjíme na zdraví všem zítra slavícím céčkům
Dneska byla v Přerově fakt kosa ... asi ju dovezli Herbíci z toho svého zasněženého království, ještě že aspoň ten sníh sebou nedotáhli!
skalap
napsal(a):
Soňo,Carečkovi taky blahopřejeme,lituju že jsem nemohl na bonitaci ani dnes na srazík................. ve čtvrtek mi sundali sádru.Zdraví Skaláci s Bašou a Jagginkou
Pavle,moc děkujeme, hlavně se pořádně uzdravte , to počasí čeká asi na vás
, až dojedete.Moc zdravíme paní a Jaggu s Bašou
. Soňa
P.S. Jdu dělat další čaje, sobě s medem, muž si "chladí" čaj slivovicí , prej to se mnou nepřežije , ty výlety , ve zdraví .
corinka
napsal(a):
Pavle,moc děkujeme, hlavně se pořádně uzdravte , to počasí čeká asi na vás
, až dojedete.Moc zdravíme paní a Jaggu s Bašou
. Soňa
P.S. Jdu dělat další čaje, sobě s medem, muž si "chladí" čaj slivovicí , prej to se mnou nepřežije , ty výlety , ve zdraví .
Na bonitaci jsme chtěli jet,Baša by byl doma,musíme si počkat až na podzimní bonitaci.Žádný dobrodruh a dobrodinec co by šel řídit auto se dvěma kavkazany za zády se nenašel.
corinka
napsal(a):
Gratuluji také všem "C" + "C" přeji jim hoodně zdravíčka a hlavně stále hodné páníčky
nada
napsal(a):
Gratuluji také všem "C" + "C" přeji jim hoodně zdravíčka a hlavně stále hodné páníčky
nada
napsal(a):
ahoj, také gratulujem všem dnešním oslavencům Batirek oslavil 2 roky před 3 dny
marie m
napsal(a):
ahoj, také gratulujem všem dnešním oslavencům Batirek oslavil 2 roky před 3 dny
Maru, v tom fofru jsme zapomněli popřát. Takže přejeme od nás, od Carečka, strašně moc nej,nej, nej,a hlavně !!!! hooodně zdraví a štěstí
A jináč Báťovi vyřiď, že za to opoždění může jeho panička, bo nám to nepřimněla. Ahoj, Soňa
corinka
napsal(a):
Maru, v tom fofru jsme zapomněli popřát. Takže přejeme od nás, od Carečka, strašně moc nej,nej, nej,a hlavně !!!! hooodně zdraví a štěstí
A jináč Báťovi vyřiď, že za to opoždění může jeho panička, bo nám to nepřimněla. Ahoj, Soňa
Soni díky za Batira, já myslím že má tolik práce s potomkama ži si na to ani nevzpoměl ale mlsky k narozkám dostal
corinka
napsal(a):
Nadi, přáníčko je strašně krásné, děkujeme .Soňa
ahojky, už umíme dávat pac Erinie BB
marie m
napsal(a):
ahojky, už umíme dávat pac Erinie BB
ted něco pro Nadu a Moniku, límečková Erama BB
hartovaeva
napsal(a):
Štěňátka jsou moc krásná a vůbec nevadí,že jsou límečkový.Také se přidáváme ke gratulacím jak k narozeninovým tak výstavním
Děkujeme všem za gratulace, a Naďo, chceš říct že na tom růžovém přání je fakt Colíšek
? Ty se teda nezdáš, díky
!!!!!
A tady je naše stávající smečka
nada
napsal(a):
Ahoj
Dášo jasně , že je to oslavenkyně
A smečka je pohodová ,ale ten malej zrzavec nějak povyrostl od Slovenska
Zrzavec Bonbon už je totiž velkej chlap, někdy dělá že je největší z celé smečky
, a když hlídá doma za oknem tak dělá že je i nejdrsnější
. Ale jedno "nej" doma přece jen má
, je totiž suverenně nejrozmazlenější
dargan
napsal(a):
Zrzavec Bonbon už je totiž velkej chlap, někdy dělá že je největší z celé smečky
, a když hlídá doma za oknem tak dělá že je i nejdrsnější
. Ale jedno "nej" doma přece jen má
, je totiž suverenně nejrozmazlenější
A ještě jsem zapoměla napsat, že límečková slečna E se mi moc líbí, hlavně pro její bílé nožky, pro ty já mám slabost!!!!
dargan
napsal(a):
A ještě jsem zapoměla napsat, že límečková slečna E se mi moc líbí, hlavně pro její bílé nožky, pro ty já mám slabost!!!!
Koukám,že Bonbonek je i trochu drzounek to se mu to doma řádí jako jedinýmu psímu chlapovi co ??
nada
napsal(a):
Koukám,že Bonbonek je i trochu drzounek to se mu to doma řádí jako jedinýmu psímu chlapovi co ??
Hm, ofrklej je pořádně, a všichni mu to baštíme. Víc fotek s ním už nebude, slibuju, přece jen je to tu pro urozené obry (včetně těch něžných
)
corinka
napsal(a):
ahojky, krmení medvídat
marie m
napsal(a):
ahojky, krmení medvídat
Ahoj Maruš, miminka jsou nádherné a ty límečky nemaji chybu. A tady posílám naší rošťandu Annynku nejraději se po mě povaluje
many
napsal(a):
Ahoj Maruš, miminka jsou nádherné a ty límečky nemaji chybu. A tady posílám naší rošťandu Annynku nejraději se po mě povaluje
Aničko diky, ale Anny je taky už kus ženskéuž se těším až jí v Budějkách uvidím
tohle je dcera Aury Foibe BB
marie m
napsal(a):
Aničko diky, ale Anny je taky už kus ženskéuž se těším až jí v Budějkách uvidím
tohle je dcera Aury Foibe BB
ahojky, dnešní moje ránní probuzeníArka Atlyn Depe dnes přivedla na svět 5 holek 2 kluky
marie m
napsal(a):
ahojky, dnešní moje ránní probuzeníArka Atlyn Depe dnes přivedla na svět 5 holek 2 kluky
cetou zpátky jsem navštivila Abdula BB, byl protivnej tak jen přes kotec
marie m
napsal(a):
cetou zpátky jsem navštivila Abdula BB, byl protivnej tak jen přes kotec
Abdulova kamarádka, Aneta z Kamenného dvora mrška jedna nechtěla se fotit
corinka
napsal(a):
jěště jedna mazlícíSAO Arka AD
corinka
napsal(a):
Se štěňátky se roztrhl pytel a fotky žádné - koukejte se všici polepšit.
Z minulého víkendu - Batir.
corinka
napsal(a):
a těhule Mišule
corinka
napsal(a):
a jedna nekavkazí - Nývlt (kavkazák duší)
corinka
napsal(a):
poslední - Anuška.
kati
napsal(a):
Zdravím všechny,nevím jestli to sem bude Lucka psát,ale dnes ráno,nám zemřel jeden Airin(Arky) pejsek,byl ze všech nejmenši a nejslabší,včera večer přestal pít,snažili jsme se ho dokrmovat,ale nepodařilo se.
To je mi moc líto, držíme palečky strašně moc ostatním a Lucku zdravíme. O miminkách jsme se dozvěděli v Nitře, od Prášilů.
BENITO získal v závěrečných soutěžích tř. čestné 1.místo .
Bayka Atlyn Depe (dcera Benita a Alby)-skorosestra-získala na Celoštátne výstavě v Nitře V1 CAJC BOB
Lucko, moc blahopřejeme Arce i tobě, žes to zvládla a moooc na vás myslíme , teď už to bude jen a jen dobré. Soňa
corinka
napsal(a):
To je mi moc líto, držíme palečky strašně moc ostatním a Lucku zdravíme. O miminkách jsme se dozvěděli v Nitře, od Prášilů.
BENITO získal v závěrečných soutěžích tř. čestné 1.místo .
Bayka Atlyn Depe (dcera Benita a Alby)-skorosestra-získala na Celoštátne výstavě v Nitře V1 CAJC BOB
Lucko, moc blahopřejeme Arce i tobě, žes to zvládla a moooc na vás myslíme , teď už to bude jen a jen dobré. Soňa
Výsledky KAO budou na Lajdnu, tak to aspoň nemusím vypisovat , dala si s tím práci Liba.
Tak jen něco. V sobotu na Klubovou výstavu bylo přihlášeno celkem 42 kavkazáků, do kruhu nastoupilo nakonec 36 KAO k posouzení.Rozhodčí Polina Simic.
Kruh byl nádherně veliký, přes půl haly, po obvodě koberce. Každý posuzovaný pes byl na koberci sám, ostatní čekali uvnitř oválu, který ten koberec vytvořil. Rozhodčí potom nechala pejsky obíhat kruh asi tak 3x, pak šla na dalšího a posouzený jedinec šel dovnitř do oválu. Když byli posouzeni psi v jedné třídě, všichni spolu zároveň běhali, 3-4 kolečka, co kolečka, KOLA, paní Simic pejsky rozmístila do pravděpodobného pořadí a zase se běhalo, pak sem tam pořadí vyměnila, znovu přeházela a zase běh . Když se jí pořadí líbilo, nechala pejsky postavit a znovu si je všechny prohlédla ve stoje a teď zadala pořadí. Takže posouzený pejsek se poznal podle zcela a totálně vyčerpaného a uříceného pánečka
. Mně osobně se to celkem líbilo, pže vynikl krásně pohyb psa (Careček má opět v posudku skvělý dynamický pohyb
), jenže se posuzování trošku protahovalo, myslím, že poslední asiati došli na řadu někdy kolem 16.hodiny.My jsme ale nejeli domů, byli jsme ubytovaní kousek od Nitry , nepršelo, takže to bylo bezva a odpoledne jsme šli s Atuškou na vychajdu.
.Careček dostal V2.res.CAC, Atlantida výbornou, Alsu Mount Chán (Pepa Svoboda)také výborná.
Klubový vítěz a zároveň BOB - Izumrud
corinka
napsal(a):
Výsledky KAO budou na Lajdnu, tak to aspoň nemusím vypisovat , dala si s tím práci Liba.
Tak jen něco. V sobotu na Klubovou výstavu bylo přihlášeno celkem 42 kavkazáků, do kruhu nastoupilo nakonec 36 KAO k posouzení.Rozhodčí Polina Simic.
Kruh byl nádherně veliký, přes půl haly, po obvodě koberce. Každý posuzovaný pes byl na koberci sám, ostatní čekali uvnitř oválu, který ten koberec vytvořil. Rozhodčí potom nechala pejsky obíhat kruh asi tak 3x, pak šla na dalšího a posouzený jedinec šel dovnitř do oválu. Když byli posouzeni psi v jedné třídě, všichni spolu zároveň běhali, 3-4 kolečka, co kolečka, KOLA, paní Simic pejsky rozmístila do pravděpodobného pořadí a zase se běhalo, pak sem tam pořadí vyměnila, znovu přeházela a zase běh . Když se jí pořadí líbilo, nechala pejsky postavit a znovu si je všechny prohlédla ve stoje a teď zadala pořadí. Takže posouzený pejsek se poznal podle zcela a totálně vyčerpaného a uříceného pánečka
. Mně osobně se to celkem líbilo, pže vynikl krásně pohyb psa (Careček má opět v posudku skvělý dynamický pohyb
), jenže se posuzování trošku protahovalo, myslím, že poslední asiati došli na řadu někdy kolem 16.hodiny.My jsme ale nejeli domů, byli jsme ubytovaní kousek od Nitry , nepršelo, takže to bylo bezva a odpoledne jsme šli s Atuškou na vychajdu.
.Careček dostal V2.res.CAC, Atlantida výbornou, Alsu Mount Chán (Pepa Svoboda)také výborná.
Klubový vítěz a zároveň BOB - Izumrud
Na Celoštátnu výstavu v Nitře bylo přihlášeno celkem 17 KAO,do kruhu nastoupilo 16 KAO k posouzení.Posuzoval pan Milan Bíroš.
Kruh tentýž, stejná velikost, stejná hala. Jen tentokrát nemuseli tolik pejsci běhat.A hlavně pánečci .
Careček opět V2 res. CAC, Atlantida V2, Bahnat Hoksa Rex ve tř.šampionů V1 CAC, Alsu Mount Chán V4.
BOB získal Samotsvety Urala Sever .
Zkusím nějaké fotky, ale moc jich není, zase hala, zase špatné světlo.
Soňa
corinka
napsal(a):
Na Celoštátnu výstavu v Nitře bylo přihlášeno celkem 17 KAO,do kruhu nastoupilo 16 KAO k posouzení.Posuzoval pan Milan Bíroš.
Kruh tentýž, stejná velikost, stejná hala. Jen tentokrát nemuseli tolik pejsci běhat.A hlavně pánečci .
Careček opět V2 res. CAC, Atlantida V2, Bahnat Hoksa Rex ve tř.šampionů V1 CAC, Alsu Mount Chán V4.
BOB získal Samotsvety Urala Sever .
Zkusím nějaké fotky, ale moc jich není, zase hala, zase špatné světlo.
Soňa
Alsu Mount Chán
corinka
napsal(a):
S pánečkem , obrázek od Niny od azoušků
Atlantida v neděli
corinka
napsal(a):
Soni díky za info a fota ze Slovenska,všem gratuluji ke krásnému umístění mimi pro Petru aby neřekla
lmusa
napsal(a):
Pěkné mimi
Zkusím nějaké fotky z výstav, ale jak psala Soňa, nejsou nic moc kvalita
Vzadu Samotsvety Urala Sever, vpředu Voevoda Rus Grizli
lmusa
napsal(a):
Zkusím nějaké fotky z výstav, ale jak psala Soňa, nejsou nic moc kvalita
Vzadu Samotsvety Urala Sever, vpředu Voevoda Rus Grizli
teda to je mrňavé
no, tak ještě Cingis Nufira
lmusa
napsal(a):
teda to je mrňavé
no, tak ještě Cingis Nufira
Jason Remon Fáres
marie m
napsal(a):
Libo díky, mimi je trošku upatlané,nebot papalo tak dávej fota dávej
Upatlance má ráda Naďa
No jo, ale stejně na těch fotkách je prd vidět.
Tak Debora Echinus
lmusa
napsal(a):
Upatlance má ráda Naďa
No jo, ale stejně na těch fotkách je prd vidět.
Tak Debora Echinus
Safra, ta je bez hlavy.
Tak znovu Debora Echinus
lmusa
napsal(a):
Safra, ta je bez hlavy.
Tak znovu Debora Echinus
Feny ze třídy mladých. Angel Mount Chán, Atlantida BP, Alsu Mount Chán
lmusa
napsal(a):
Feny ze třídy mladých. Angel Mount Chán, Atlantida BP, Alsu Mount Chán
Ještě Angel Mount Chán
nada
napsal(a):
Koukám holky jak jste šikovný
S fotkama je stále stejný problém a asi to lepší nebude
Ale stejně paráda
Jj, holky díky za zprávičky i fotky - alesppoň něco trochu ....
monika s
napsal(a):
Jj, holky díky za zprávičky i fotky - alesppoň něco trochu ....
A něco z dnešní první štěněčí procházky - konečně se trošku počasí umoudřilo...
monika s
napsal(a):
monika s
napsal(a):
monika s
napsal(a):
monika s
napsal(a):
monika s
napsal(a):
A jedna s pánečkem...
A poslední - holky na dobrou noc
corinka
napsal(a):
No sláva, konečně nějaké malé prdelky. Díky.
Jedno nevyfotitelné zprasené zadredované zvířátko.
corinka
napsal(a):
Kavkazáci, něco pro vás-
Kavkazský pastevecký pes. Je to fena. Je v dobré kondici, zdravá a plně očkovaná a odčervena. Jmenuje se Berta z Brosikova. Je jí 12 měsíců. Je zdarma. Kdo má zájem ať se ozve přímo: Kateřina Halamová, kat.hal@centrum.cz , +420 608 963 663
Ta fenka má zajímavé oči:)
corinka
napsal(a):
konečně neprší a jsme venku alespon přes den
lmusa
napsal(a):
Mimi si to užívají, co ?
U nás už taky dnes nepršelo, ale sluníčko bylo až odpoledne a pořád je strašně moc mokro a bláto.
Tak u nás dnes azúúro a už i bahno se strácí a začíná vykukovat travička A Demi se asi po vodě stejská ,neb včera se vykoupala v rybníku a dnes dostala amok u potoka
nada
napsal(a):
Tak u nás dnes azúúro a už i bahno se strácí a začíná vykukovat travička A Demi se asi po vodě stejská ,neb včera se vykoupala v rybníku a dnes dostala amok u potoka