dasul
napsal(a):
Máte někdo nějaký pěkný filmy o psech? My sháníme Kde roste červené kapradí nebo tak nějak se to jmenuje a pořád nic. Znáte to někdo? Já to sice neviděla ale můj říkal že je to hrozně pěkný...
-Eight Below(8 statečných)-krásný,smutná,dojemný-MOC SUPER FILMEK!
-Rin tin tin-take fajn film..
-Marley a já-docela dobrá komedie o Labrošovy
-Psí vévode-taky super!
-Psí hotel-to je moc dobrej filmek!
martin0
napsal(a):
-Eight Below(8 statečných)-krásný,smutná,dojemný-MOC SUPER FILMEK!
-Rin tin tin-take fajn film..
-Marley a já-docela dobrá komedie o Labrošovy
-Psí vévode-taky super!
-Psí hotel-to je moc dobrej filmek!
Jinak: Kde roste červené kapradí je taky moc fajn film o loveckých psechje to spíše drama...dá se na internetu stáhnout
dasul
napsal(a):
Máte někdo nějaký pěkný filmy o psech? My sháníme Kde roste červené kapradí nebo tak nějak se to jmenuje a pořád nic. Znáte to někdo? Já to sice neviděla ale můj říkal že je to hrozně pěkný...
Zkus to tady: http://www.csfd.cz/filmoteky_pg.php?film=40825, uživatel bojar tam má mail.
dasul
napsal(a):
Jako malá jsem viděla film Bílí Bim černé ucho nikdy na něj nezapomenu a pokaždé jsem bulela
kessi
napsal(a):
Jako malá jsem viděla film Bílí Bim černé ucho nikdy na něj nezapomenu a pokaždé jsem bulela
Tak na Bima jsem se dívala nedávno a popravdě moc mě to zrovna nevzalo. Asi proto že je ten film strašně roztahaný a v pohodě by se ten děj vlezl do hodiny a půl a taky že jsem v té druhé půlce skákala kolem malocha . Ale můj prý u toho taky řval jak želva. Snad jediný co mě tam dostalo bylo, když mu zůstala ta noha v kolejišti, to mi běhal mráz po zádech. To spíš dycky řvu u Krasavce Beautyho, i když to není o psech. Na to kapradí kuknem jestli to tam bude.
dasul
napsal(a):
Tak na Bima jsem se dívala nedávno a popravdě moc mě to zrovna nevzalo. Asi proto že je ten film strašně roztahaný a v pohodě by se ten děj vlezl do hodiny a půl a taky že jsem v té druhé půlce skákala kolem malocha . Ale můj prý u toho taky řval jak želva. Snad jediný co mě tam dostalo bylo, když mu zůstala ta noha v kolejišti, to mi běhal mráz po zádech. To spíš dycky řvu u Krasavce Beautyho, i když to není o psech. Na to kapradí kuknem jestli to tam bude.
Červené kapradí jsem viděla jako dítě takže ten film musí bejt nějakejch 25let starej.Je moc hezkej ale hrozně jsem brečela na konci.Když ten druhej pes umřel steskem kvůli tomu prvnímu.Úplně mi jdou slzy do očí.
dasul
napsal(a):
já jednoznačně doporučuju Marley a já, ale knížka je lepší jak film (což je skoro vždy).
dasul
napsal(a):
jj krsavce brečím od začátku do konce ,tuhle jsem se na něj dívala z dětmi a musela jsem odejít, pořád na mě koukali ja mi tečou slzy a nechápali proč.Bima jsem viděla naposled když mi bylo asi deset takže už to nějaký ten pátek je,docela by mě zajímalo jak bych to viděla dnes
rude
napsal(a):
na Marley a já jdu dnes do kina, snad nebudu zklamaná,ale psí téma nemůže snad zklamat
nebudes zklamana, je to krasny film byla jsem na nem v sobotu..me se to moc libilo a taky jsem ryčela jak malá :(:(:( pač navic mam labradora,tak jakobych to prozivala jeste jednou tolik..
nemate nahodou nekdo film Psí život, o tom jak se človek po autonehode prevteli do psa? a snazi se najit svou rodinu? nedavno to davali na nove rano v sobotu...je to taky moc pekny film..
hattatitla
napsal(a):
nebudes zklamana, je to krasny film byla jsem na nem v sobotu..me se to moc libilo a taky jsem ryčela jak malá :(:(:( pač navic mam labradora,tak jakobych to prozivala jeste jednou tolik..
nemate nahodou nekdo film Psí život, o tom jak se človek po autonehode prevteli do psa? a snazi se najit svou rodinu? nedavno to davali na nove rano v sobotu...je to taky moc pekny film..
Já tyhle smutný filmy o zvířatech nemám ráda.Mám ráda happyend,ale žel,realita je jiná.
hattatitla
napsal(a):
no přesně jako my, taky labradora. nejdřív jsem četla knížku a je pěkně zmáčená slzami a min týden jsem viděla film, ale do kina bych na to nešla, tam bych rušila, jak jsem zvlykala
Ale jak už jsem psala, knížka je lepší, takže všem doporučuju. V podstatě máme Marleyho tak trochu doma, ale už se ani nezlobím, když úplně perfektně neposlechne, dyk je to náš miláček
dasul
napsal(a):
Ještě je moc hezkej film "Můj přítel Skip" nebo tak nějak, také myslím, starší film
kalliope
napsal(a):
Ještě je moc hezkej film "Můj přítel Skip" nebo tak nějak, také myslím, starší film
tak včera jsem odcházel z filmu Marley a já trošku zklamaná z happy endu, který se nekonal. mohl být hezčí konec, třeba s nástupem Marley 2 jinak byl film moc hezký, pes stejnej magor jako můj
dasul
napsal(a):
tak jsem to našla je to Můj pes Skip a musím uznat, že ke konci je film smutný :(
Originální název: My Dog Skip
Žánr: Drama, Rodinný
Rok výroby: 2000
Režie: Jay Russell
Popis filmu
Willie je malý osmiletý kluk, jehož dětství bylo zatím velmi nudné a izolované, stejně jako jeho rodné město Yazoo na Mississippi. Osamělý chlapec, který nemá rád školu a nerad komunikuje s děvčaty vzhlíží s netajeným obdivem k atletické hvězdě městečka Dinku Jenkinsovi (Luke Wilson).
Willieho otec Jack Morris (Kevin Bacon), tvrdý ale spravedlivý veterán, který ztratil nohu v občanské válce ve Španělsku, vede malého Willieho k poslušnosti a disciplině, zatímco jeho laskavá matka Ellen (Diane Lane) ví velmi dobře, že syn potřebuje více svobody a hlavně…dobrého přítele. A deváté narozeniny Willieho jí dají dobrou příležitost dopřát mu oboje, ve formě neposedného a chytrého terriera Jacka Russella, kterého Willie pojmenuje Skip. V tu chvíli se Willieho život náhle změní…
rude
napsal(a):
tak včera jsem odcházel z filmu Marley a já trošku zklamaná z happy endu, který se nekonal. mohl být hezčí konec, třeba s nástupem Marley 2 jinak byl film moc hezký, pes stejnej magor jako můj
zklamaný jste zcela zbytečně, John Grogan, který tuto knihu (předloha k filmu) napsal nakonci píše, že si jeli pro nového psa. Koukněte na jeho web, jsou tam fotky Marleyho, rodiny a ohlasy na knížku, která byla v USA snad na 1. místě. Knížka je fakt lepší.
kalliope
napsal(a):
tak jsem to našla je to Můj pes Skip a musím uznat, že ke konci je film smutný :(
Originální název: My Dog Skip
Žánr: Drama, Rodinný
Rok výroby: 2000
Režie: Jay Russell
Popis filmu
Willie je malý osmiletý kluk, jehož dětství bylo zatím velmi nudné a izolované, stejně jako jeho rodné město Yazoo na Mississippi. Osamělý chlapec, který nemá rád školu a nerad komunikuje s děvčaty vzhlíží s netajeným obdivem k atletické hvězdě městečka Dinku Jenkinsovi (Luke Wilson).
Willieho otec Jack Morris (Kevin Bacon), tvrdý ale spravedlivý veterán, který ztratil nohu v občanské válce ve Španělsku, vede malého Willieho k poslušnosti a disciplině, zatímco jeho laskavá matka Ellen (Diane Lane) ví velmi dobře, že syn potřebuje více svobody a hlavně…dobrého přítele. A deváté narozeniny Willieho jí dají dobrou příležitost dopřát mu oboje, ve formě neposedného a chytrého terriera Jacka Russella, kterého Willie pojmenuje Skip. V tu chvíli se Willieho život náhle změní…
vy co jste viděli Marley a já, nepřišel vám ten labrador nějaký jiný? v labradorech se moc nevyznám, chovám jiné plemeno,ale tady u nás vídám spíše menší, podsadité, mohutnější LR, než ten ve filmu. i hlavy mohutnější než byl Marley. že by nějaký jiný typ, nezdálo se vám?
rude
napsal(a):
vy co jste viděli Marley a já, nepřišel vám ten labrador nějaký jiný? v labradorech se moc nevyznám, chovám jiné plemeno,ale tady u nás vídám spíše menší, podsadité, mohutnější LR, než ten ve filmu. i hlavy mohutnější než byl Marley. že by nějaký jiný typ, nezdálo se vám?
Kapradi roste tady:
http://www.you tube.com/watch?v=I ke7bC-YGd4&fe ature=related
Ovsem na me je to moc smutny, kluk cely hrozne dre, aby si mohl koupit dva lovecke psy, vycvici je a happy end zadny, vsechno spatne dopadne. Takze asi nic pro mne.
Hrozne jsem to jako decko obrecela, a dnes by to bylo stejne.
rude
napsal(a):
já myslím, že to je ten užší "americky" labrador. Snad pomůžou tyhle stránky. U nás jsou spíš ty evropští, mohutnější.
http://labradornet.com/typecastczech.html
tady je náš Benny
bl
napsal(a):
já myslím, že to je ten užší "americky" labrador. Snad pomůžou tyhle stránky. U nás jsou spíš ty evropští, mohutnější.
http://labradornet.com/typecastczech.html
tady je náš Benny
Dcera má na dvd Roztomilý mazlíček.Je tam německá doga žlutá,dvě holčičky z dětskýho domova ji najdou jako štěňátko a nechaj si jí.Je to sice film pro děti ale koukala jsem s nima a nasmála se.
strnecka
napsal(a):
Kapradi roste tady:
http://www.you tube.com/watch?v=I ke7bC-YGd4&fe ature=related
Ovsem na me je to moc smutny, kluk cely hrozne dre, aby si mohl koupit dva lovecke psy, vycvici je a happy end zadny, vsechno spatne dopadne. Takze asi nic pro mne.
Hrozne jsem to jako decko obrecela, a dnes by to bylo stejne.
Díky za odkaz nebo spíš ,,díky". Zrovna jsem se dodívala a bulila jsem jako želva :-(. Sice jsem moc nerozumněla, ovšem člověk leccos vypochopí. Byl to ale hezkej film.
tancoska
napsal(a):
Dcera má na dvd Roztomilý mazlíček.Je tam německá doga žlutá,dvě holčičky z dětskýho domova ji najdou jako štěňátko a nechaj si jí.Je to sice film pro děti ale koukala jsem s nima a nasmála se.
presne tak me prisel ten labrador marley taky nejaky vysoky a stihly.. a popravde se mi vic libi ti nasi zavalitejsi.)
hattatitla
napsal(a):
presne tak me prisel ten labrador marley taky nejaky vysoky a stihly.. a popravde se mi vic libi ti nasi zavalitejsi.)
LR sice taky nechovám, Marley a já jsem četla asi před rokem - knižka skvělá, člověk ji prožívá (smích, slzy..)..ale k těm LR u nás - upřímně, mě se líbí více ten "americký" typ, ti naší LR mi přijdou až tlustí, na to, že to mají být vlastně "lovečáci".Snadedinou vyjímku,kterou znám je kamarádův LR -ale to je sporťák, ten gauč nezná - celý rok lítá po horácha a když jsem ho viděla poprvé, tak bych v něm LR nepoznala. Nádherný atletický a silný pes !! Takový LR se mi líbí ..a co vídám ve svém okolí - nedivím se, že mají vysoké DKK :-(
dcverunka
napsal(a):
LR sice taky nechovám, Marley a já jsem četla asi před rokem - knižka skvělá, člověk ji prožívá (smích, slzy..)..ale k těm LR u nás - upřímně, mě se líbí více ten "americký" typ, ti naší LR mi přijdou až tlustí, na to, že to mají být vlastně "lovečáci".Snadedinou vyjímku,kterou znám je kamarádův LR -ale to je sporťák, ten gauč nezná - celý rok lítá po horácha a když jsem ho viděla poprvé, tak bych v něm LR nepoznala. Nádherný atletický a silný pes !! Takový LR se mi líbí ..a co vídám ve svém okolí - nedivím se, že mají vysoké DKK :-(
supr knížky sou: Lassie se vrací, u toho jsem brečela jak šílená, a taky Bella a Sebastián, ani neva, že jsou to knihy pro mladé čtenáře.
kockamalvina
napsal(a):
supr knížky sou: Lassie se vrací, u toho jsem brečela jak šílená, a taky Bella a Sebastián, ani neva, že jsou to knihy pro mladé čtenáře.
lidicky mohl by mi prosim nekdo vypalit toho Marley a já? zaplatím
kittikit
napsal(a):
Bella a Sebastián jsou i ve filmové podobě
Dejte někdo tip na psí film ale nějaký veselý. Já ty dojáky hrozně prožívám, takže třeba na Marleyho nemám nervy koukat, když vím jak to skončí. Nevadí mi koukat na katastrofické filmy kde umírají hromady lidí, to tak nějak beru že je to film a pohoda, ale jak tam jde o zvířata, tak ořvu všechno. Ale bohužel jsem snad ještě nenatrefila na zvířecí film, který by nebyl postavený jen na dojemném příběhu o tom že se zvířátko ztratí nebo umře. Ale jako psí seriál doporučuji Ve znamení psa
, kdyby jste na to někdy někdo náhodou natrefil.
zirrael
napsal(a):
Dejte někdo tip na psí film ale nějaký veselý. Já ty dojáky hrozně prožívám, takže třeba na Marleyho nemám nervy koukat, když vím jak to skončí. Nevadí mi koukat na katastrofické filmy kde umírají hromady lidí, to tak nějak beru že je to film a pohoda, ale jak tam jde o zvířata, tak ořvu všechno. Ale bohužel jsem snad ještě nenatrefila na zvířecí film, který by nebyl postavený jen na dojemném příběhu o tom že se zvířátko ztratí nebo umře. Ale jako psí seriál doporučuji Ve znamení psa
, kdyby jste na to někdy někdo náhodou natrefil.
Tak já jsem tedy četla Marley a já, je to opravdu skvělá knížka, ale na film už se dívat asi nechci. Když jsem četla knížku, tak jsem všechno nějak představovala, ale ten film už mi to nějak ukáže, jak to oni chtěli, tudíž to bude úplně jiné než v mých představách a proto vím, že by se mi film tolik nelíbil.
Jinak k těm LR, mě se tedy nelíbí ty hubení, LR má mít mohutnou kostru, ale zase se mi nelíbí, ty "panelákový" psy, kteří jsou většinou tlustí, na krátkých nohách. Máme doma LR, je tedy trochu přerostlý, velkou hlavu, ale není tlustý, je prostě akorát, takový se mi líbí.
http://divx.kinotip.cz/ztracena-stopa-1955/
Ztracená stopa
Barevný dobrodružný film z vojenského výcvikového střediska na hranicích republiky, v němž se mladí chlapci z různých útvarů učí rozumět a pracovat s věrnými pomocníky pohraničníků - cvičenými služebními psy. Film vypráví příběh vojína Pavla Kříže, jemuž se podaří získat ztracenou důvěru psa Bojara, postřeleného nepřítelem na hranicích, a jeho pomocí dopadnout rozvratníka. Exteriéry tohoto druhého celovečerního filmu Čs. armádního filmu byly natáčeny v okolí Zelené Lhotky na Šumavě.
http://divx.kinotip.cz/marley-a-ja-2008/
Marley a já -
Scénář komedie Marley & Me vznikl podle autobiografického bestselleru amerického novináře Johna Grogana z roku 2005. Film pojednává, stejně jako v USA velmi populární Groganova kniha, o životě jedné (rozuměj autorovy) obyčejné rodinky, kterou svérázným způsobem “terorizuje” psí mazlíček jménem Marley. Jeho neutuchající nesnesitelnost ovšem všechny lidské obyvatele domu nakonec leccos užitečného naučí…
http://divx.kinotip.cz/flek-2001/
Flek -
Gordon pracuje pro americkou poštovní službu a je přesvědčen, že dokáže zvládnout jakýkoliv problém týkající se psů. Je schopný, ostražitý a vybavený speciálním zařízením prostě je jakýmsi antipsím komandem a čtyřnohým nepřátelům se umí postavit tváří v tvář. Jenže pak přijde den D, který ukáže, jak se věci doopravdy mají. Při hlídání synka své půvabné sousedky se Gordon setká se super psem agentem 11, který patří agentovi FBI Murdochovi a má speciální výcvik na odchyt a likvidaci mafiánů všeho ražení. Pes na útěku hledá útočiště v Gordonově poštovním voze a tím se začne odvíjet bláznivé dobrodružství, plné komických situací, díky němuž muž i pes projdou pozoruhodnou proměnou
http://divx.kinotip.cz/haciko-pribeh-psa-2009/
Hačikó - příběh psa (2009)
Americký remake dnes již klasického japonského příběhu odehrávajícího se v roce 1925 (naposledy zfilmovaného v Japonsku roku 1987) dle skutečné události o oddanosti a přátelství mezi psem tradičního japonského plemene Akita, Hačikem, a stárnoucím univerzitním profesorem, jenž nachází ve svém psovi nejen nový impuls a smysl života, ale především oddaného kamaráda na delší dobu, než by si to sám dokázal představit. Americká verze se na rozdíl od originálního příběhu odehrává v současnosti a USA. Snahou tvůrců bylo přiblížit tento nesmrtelný příběh především západnímu publiku
http://divx.kinotip.cz/bily-bim-cerne-ucho-1977/
Bílý Bim, černé ucho -
Dvoudílný ruský film, kde hlavním hrdinou je pes Bim. Se svým pánem Ivanem Ivanovičem má Bim velice krásný vztah, Ivan však bohužel těžce onemocní. Musí do nemocnice a poté je odvezen do Moskvy. O Bima se stará hodná sousedka, ale on touží jen po svém pánovi. Proto se vydává do města Ivana hledat a na jeho cestě ho čekají mnohá dobrodružství.
dasul
napsal(a):
Tady máš link na ten film http://www.uloz.to/4126406/kde-roste-cervene-kapradi-avi-cz-avi
davemo1
napsal(a):
Sorry nevím neviděl jsem tento film ale autor tam píše rok 1974 a asi to tak nebude no zase nějake fake na uložto
Tak snad to je ono http://www.uloz.to/5295105/where-the-red-fern-grows-1974-dvdrip-avi
Sněžní přátelé:
V hlavní roli tohoto psího filmu vystupuje pět roztomilých mluvících štěňat zlatého retrívra. Náhodně se ocitnou na Aljašce, kde se tito předčasně vyspělí psíci zúčastní závodu psích spřežení!
http://divx.kinotip.cz/snezni-pratele-2008/
Veruha

XXX.XXX.66.66
Kdysi jsem viděla film, kde 2 psi (zlatý r. a tuším kříženec) a kočka hledali svoje ztracené páníčky, podobný příběh jako Lassie.. Jeden pes se jmenoval Shadow, to si pamatuju, ale ani za nic si nemůžu vzpomenout na název.. Poradí někdo? Já u takových filmů vždycky brečím a nemůžu spát (nejvíc u 8 statečných), ale stejně se na to budu pořád dívat.. Jsem ztracený případ, já vyla i u pohádek Bambi a Všichni pejskové jdou do nebe.
Jo a myslím, že tady ještě nebyl zmíněný legendární seroš Goro, bílý pes
Veruha

XXX.XXX.66.66
mikka
napsal(a):
jmenuje se to Neuvěřitelne putování
Díííky :). Nakonec se to jmenuje Neuvěřitelná cesta, ale díky vašemu příspěvku jsem to našla :).
Veruha

XXX.XXX.66.66
2 díly? Tak to mi asi uniklo . To musím rychle napravit! Já to viděla kdysi jako děcko a od té doby jsem na to nikde nenarazila. A pamatuju si jen toho ZL Shadowa, za toho "křížence" se milovníkům bull plemen omlouvám