Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.4.2006 16:57

Dobrý den,
jdu příští týden s hafikem na tu voříškiádu v Praze, ale nějak prostě nevím kde ta Libeňská psí louka je a jak se tam dostat. Nemůžete mi prosim někdo poradit? Díky
Ivana

12.4.2006 17:11

iv napsal(a):
Dobrý den,
jdu příští týden s hafikem na tu voříškiádu v Praze, ale nějak prostě nevím kde ta Libeňská psí louka je a jak se tam dostat. Nemůžete mi prosim někdo poradit? Díky
Ivana

Je to za městským úřadem Prahy 8,buď jet na Palmovku a pak pěšky nebo tramvají na zastávku stejskalova,vyjít schody a tam to už uvidíš. Ale oni budou rozesílat propozice,tak tam to určitě budeš mít napsané.

12.4.2006 17:17

janaa napsal(a):
Je to za městským úřadem Prahy 8,buď jet na Palmovku a pak pěšky nebo tramvají na zastávku stejskalova,vyjít schody a tam to už uvidíš. Ale oni budou rozesílat propozice,tak tam to určitě budeš mít napsané.

mě už dneska přišly propozice, je to tam pěkně rozepsaný. No spíš je tam mapka:) Ale bude tam spooooooousty lidí, kdyžtak se můžete přiřadit k někomu se psem, který bude mít namířeno tamtéž:)

12.4.2006 17:19

janaa napsal(a):

Díky, snad to najdu
propozice mi zatim jeste neprisly.
Ivana

12.4.2006 17:19

uzivatel napsal(a):
mě už dneska přišly propozice, je to tam pěkně rozepsaný. No spíš je tam mapka:) Ale bude tam spooooooousty lidí, kdyžtak se můžete přiřadit k někomu se psem, který bude mít namířeno tamtéž:)

mapicka, jooo. no parada.. tu potrebuji.. tak snad to brzy dorazi :-)

13.4.2006 09:22

iv napsal(a):
Díky, snad to najdu
propozice mi zatim jeste neprisly.
Ivana

a s jakýma pesanam tam jdete,vořeši nebo bezpapíráci? A jak jsou staří?

13.4.2006 11:47

janaa napsal(a):
a s jakýma pesanam tam jdete,vořeši nebo bezpapíráci? A jak jsou staří?

ja mam rocni cistokrevnou voresici.
a propozice vcera skutecne rorazily.. jupiii

13.4.2006 11:55

iv napsal(a):
ja mam rocni cistokrevnou voresici.
a propozice vcera skutecne rorazily.. jupiii

takže jste starší štěně? Já mám rok a půl starýho vořecha a tříletýho labroše. Jen nevím,jak se kluci budou tvářit na to,že tam nemůžou lítat,protože normálně tam přes týden chodíme a oni tam řádí

13.4.2006 11:58

janaa napsal(a):
takže jste starší štěně? Já mám rok a půl starýho vořecha a tříletýho labroše. Jen nevím,jak se kluci budou tvářit na to,že tam nemůžou lítat,protože normálně tam přes týden chodíme a oni tam řádí

praveze me napsali do prvni skupiny, coz je podle propozici stene. Napsala jsem do prihlasky stari 1 rok.. narozky ma 20. 4. (to jsem nenapsala), ale asi to rozdelili tak, aby to bylo vyrovnane. Barunka by si moc prala k narozeninam vyhrat

13.4.2006 12:06

iv napsal(a):
praveze me napsali do prvni skupiny, coz je podle propozici stene. Napsala jsem do prihlasky stari 1 rok.. narozky ma 20. 4. (to jsem nenapsala), ale asi to rozdelili tak, aby to bylo vyrovnane. Barunka by si moc prala k narozeninam vyhrat

No Sam ten dorost stihnul taky jen taktak,v květnu mu budou tři jsem na to zvědavá,hlavně jak to budou mít zorganizované,aby tam bylo dost místa a tak vůbec. A taky jak to tam uklidí,kámoščina čubina si tam každý den vyhrabává krátery

Přidejte reakci

Přidat smajlík