lukie
napsal(a):
jee, kdopa sem dal fotku myho hafika? :)
no nic, prikladam skoro aktualni :)
Jestli jste se ptala, kdo sem dal fotku z coursingu, tak my, pořadatelé. Další fotky z brněnského coursingu jsou na http://samota.mushing.cz pod odkazem na rok 2004 a coursing v Brně. Doufám, že jsme vás uveřejněním fotky neurazili, Tibetek je opravdu nádhernej.
bazko
napsal(a):
Bože..ty bulíci jsou úžasní..nádherný pejsi..můžete mi prosím, pokud se Vám bude chtít o nich poslat nějaké informace a případně odkazy na nějaké stránky?..děkuju moc
na seznamu si dej do vyhledávače třeba Bulíci z Čerchovské zahrady odtud mám Fildu,nebo třeba Plzeňský bull je jich docela dost.Nebo si do vyhledávače napiš CHS bulterieru a je to máš tam všechny.Souhlasím s tebou bulíci jsou úžasní.Mojemu prckovi budou 4 měsíce.Je děsně milej a je s ním taková sranda,že se s mámou už ani nekoukáme na televizi.Povaha je u bulíku dost různorodá,ale zastávám názor jak si je kdo vychová takové je bude mít.Náš bafík je zatím hodnej.Všechny lidi má rád a nevyvolává ani žádné konflikty s ostatnímy psy.A znám spusty takovejch.Ty jsi chceš taky pořídit bulíka??Vřele doporučuji.
Zatím se měj a zajímá li tě ještě něco tak napiš
galia
napsal(a):
na seznamu si dej do vyhledávače třeba Bulíci z Čerchovské zahrady odtud mám Fildu,nebo třeba Plzeňský bull je jich docela dost.Nebo si do vyhledávače napiš CHS bulterieru a je to máš tam všechny.Souhlasím s tebou bulíci jsou úžasní.Mojemu prckovi budou 4 měsíce.Je děsně milej a je s ním taková sranda,že se s mámou už ani nekoukáme na televizi.Povaha je u bulíku dost různorodá,ale zastávám názor jak si je kdo vychová takové je bude mít.Náš bafík je zatím hodnej.Všechny lidi má rád a nevyvolává ani žádné konflikty s ostatnímy psy.A znám spusty takovejch.Ty jsi chceš taky pořídit bulíka??Vřele doporučuji.
Zatím se měj a zajímá li tě ještě něco tak napiš
jeje má tam být omlouvám se
berta
napsal(a):
Jestli jste se ptala, kdo sem dal fotku z coursingu, tak my, pořadatelé. Další fotky z brněnského coursingu jsou na http://samota.mushing.cz pod odkazem na rok 2004 a coursing v Brně. Doufám, že jsme vás uveřejněním fotky neurazili, Tibetek je opravdu nádhernej.
jéé vůbec ne, nevadí :) sem ráda, že se vám líbí a že ste tu fotku přidali :) díky! :)
galia
napsal(a):
Ahoj pošlete nějaké fotečky bulíků.Díky
Ahojky lidičky
galia
napsal(a):
Tak tohle je mo je malinké zlatíčko - je mu 9 týdnů. Jmenuje se Ashaki.
petra136
napsal(a):
A ještě jedna:
petra136
napsal(a):
A ještě jedna:
anabetynka
napsal(a):
Hezký den! Mám prosbu, kamarád si chce pořídit štěndo bulíka, ale chtěl by, aby jeho rodiče byli lovecky vedeni. Už jednu buličku měli a byla jako pomocník myslivce skělá! Neporadil by mi někdo ch.s. kde štěndo koupit?
impact
napsal(a):
Právě. A paní Mullerová má pracovní linie, co jsem si stihla všimnout.
To je náš kamoš Kassko,odfotit ho samého bolo takmer nemožné,za našou dalmoškou by šiel na kraj svetaJe rozkošný,strašne milý a maznavý,super hafan
kari
napsal(a):
To je náš kamoš Kassko,odfotit ho samého bolo takmer nemožné,za našou dalmoškou by šiel na kraj svetaJe rozkošný,strašne milý a maznavý,super hafan
kto z koho
galia
napsal(a):
Naše Assys zde:
http://www.youtube.com/watch?v=psxwhdbhEqc
galia
napsal(a):
tady Samba Lulu Hamentashen....jinak je to ale Růženka
blondys
napsal(a):
Moje není ani jedna, ale částečně za svoje je považuju:)
blondys
napsal(a):
A ještě Niki
pinoha
napsal(a):
A jedno z jejích současných dětí:
Další fotky a sourozenci na www.eccebull.cz
Lucie
pinoha
napsal(a):
Nic se nebojte, my už máme volné jenom dva červené chlapy. :-) (Ale ten jeden by byl na výcvik super! :-))
Lucie
jé, Lucie, já pořát nechápu,jakto že jsou kluci volní a že vám je lidi neutrhali i s rukama, já na ně zasněně koukám každý den. Hlavně Asíček - to by byl přesně pes, jaké ho bych moooc chtěla. jenže to teď nejde a je to teda utrpení
blondys
napsal(a):
nejste v tom sama
Dobrý den, potřebovala bych poradit nějakou dobrou knížku o bulteriérech...má to být dárek pro kamaráda, který snad jednou až bude mít zkušenosti, si jednoho chce pořídit...vím dobře že kniha nestačí ale někde začít musí...prosím o tip a mooc děkuji Jana
majahe
napsal(a):
Dobrý den, potřebovala bych poradit nějakou dobrou knížku o bulteriérech...má to být dárek pro kamaráda, který snad jednou až bude mít zkušenosti, si jednoho chce pořídit...vím dobře že kniha nestačí ale někde začít musí...prosím o tip a mooc děkuji Jana
Poraď te mi prosím nějakou dobrou knížku o Bulíkách..děkuji
majahe
napsal(a):
Mě se líbí třeba tahle :) Od Bethany Gibson. Je tu spousta fotek a užitečných informací. Stojí kolem 300,- Kč
galia
napsal(a):
tak přídávám fotku,jak Růženka hlídá miminko..jak začne plakat,začne ho lízattakže pláče ještě víc
joli
napsal(a):
To už s bulíčkama končíme??
Růženka krásně hlídá mimi-opravdu zabiják!!!U nás je jediná fotogenická bulina!
pupulu
napsal(a):
no nekončíme, ale co nadělám, když mám místo bulíka netopýra
pupulu
napsal(a):
nejlepší je,že postýlka je erární,je to u rodičů a má takový záclonky po stranách,co si umí Růža odtáhnout,takže tam udělá místo akorát na hlavu a položí si klabák do postýlky tak,že malýmu funí do obličejea když začne řvát,tak se na nás nechápavě dívá,proč to mládě řve,když ona ho vlastně hlídá a chlácholí?je to brouček
blondys
napsal(a):
nejlepší je,že postýlka je erární,je to u rodičů a má takový záclonky po stranách,co si umí Růža odtáhnout,takže tam udělá místo akorát na hlavu a položí si klabák do postýlky tak,že malýmu funí do obličejea když začne řvát,tak se na nás nechápavě dívá,proč to mládě řve,když ona ho vlastně hlídá a chlácholí?je to brouček
No copak se to dá fotit!Růženka mě dostala chůvička a netopejr je taky skvělej!
pupulu
napsal(a):
To je supr smečka - od nejmenšího po největšího
Angi taky ten svůj sladkej rypáček všude zarejvá
ircanka
napsal(a):
To je supr smečka - od nejmenšího po největšího
Angi taky ten svůj sladkej rypáček všude zarejvá
Celou smečku mám tady-to se nedá prakticky běžne vyfotit!Bibča taky ten rypouš zarejvá-hlavně ,když spí má ho pod tělem a když se vzbudí vypadá jak když dostala na nos pěstí!
Oni jsou prostě sladký
pupulu
napsal(a):
Celou smečku mám tady-to se nedá prakticky běžne vyfotit!Bibča taky ten rypouš zarejvá-hlavně ,když spí má ho pod tělem a když se vzbudí vypadá jak když dostala na nos pěstí!
Oni jsou prostě sladký
jj, tomu naprosto rozumím, já se vztekám když mám vyfotit tyhle 2 dohromady a je to skoro nemožný. Velkej má sice perfektní odložení v jakékoliv poloze ale malou u něj čekat nedonutím nedejbóže když si sednu kvůli focení na bobek...no to jí mám na hlavě v tu ránu
pupulu
napsal(a):
u našich je topení v podlaze,takže má teplíčko...a dycky,když si položí čumák na dlaždičky,tak jí pod něj dá máti kapesník,aby tam nebyl flekjinak smečka je super...my byli s kámošem bulmastifem a teda vyfotit je spolu v pohybu nebo klidu,to je umění
ircanka
napsal(a):
no nekončíme, ale co nadělám, když mám místo bulíka netopýra
Netopýrky berem taky :) Tak já přidám jednu drštičku