impact
napsal(a):
Tak co, šel by někdo? Kromě těch stálých?
Předběžně sobota 9.5.?
Já bych šla, když mi to minule nevyšlo Ale asi jenom s fenou, prcek bude tou dobou mít 4,5 měsíce, tak toho bych asi nebrala?!
zboza3aj
napsal(a):
Já bych šla, když mi to minule nevyšlo Ale asi jenom s fenou, prcek bude tou dobou mít 4,5 měsíce, tak toho bych asi nebrala?!
Jééé, prcka veeeeeem.
Máš na něj tašku? Jestli ne, půjčím ti svoji a můžeš ho poponášet. A vem ho, bude p*del. To už by byl totiž pátej nahlášenej jack.
impact
napsal(a):
Jééé, prcka veeeeeem.
Máš na něj tašku? Jestli ne, půjčím ti svoji a můžeš ho poponášet. A vem ho, bude p*del. To už by byl totiž pátej nahlášenej jack.
Tak ok, tak já tu krysu vezmu, takže nahlašuji 1x bojové plemeno a 1x plemeno ještě bojovnější Tašku mám, ale budu jí muset zašít, protože minule když jsem ho převážela, tak se prokousal ven
Chtěla jsem původně napsat, že ho nechci brát, že by nestačil, ale to by jaksi byla lež, protože on už za dopoledne stihnul uhnat fenu tak, že leží rozpláclá v koupelně a odmítá vylézt
zboza3aj
napsal(a):
Tak ok, tak já tu krysu vezmu, takže nahlašuji 1x bojové plemeno a 1x plemeno ještě bojovnější Tašku mám, ale budu jí muset zašít, protože minule když jsem ho převážela, tak se prokousal ven
Chtěla jsem původně napsat, že ho nechci brát, že by nestačil, ale to by jaksi byla lež, protože on už za dopoledne stihnul uhnat fenu tak, že leží rozpláclá v koupelně a odmítá vylézt
No mě mamba někdy v sedmi měsících ušla sraz 16km.
Ne že bych chtěla jako, ae když jsem ji dycky vzala, že ji ponesu, tak se vztekala, že chce dolů mezi psy a šlapat. Magorek. Viz foto. Takhle umřela po návratu na nádr...
impact
napsal(a):
No mě mamba někdy v sedmi měsících ušla sraz 16km.
Ne že bych chtěla jako, ae když jsem ji dycky vzala, že ji ponesu, tak se vztekala, že chce dolů mezi psy a šlapat. Magorek. Viz foto. Takhle umřela po návratu na nádr...
Asi tak..když ho nesu jenom se schodů,tak se vzteká neskutečným způsobem a venku se zase vzteká, když někomu nestačí..on se tak nějak vzteká vlastně pořád Ale já se mu většinou aspoň směju
impact
napsal(a):
Borderáčci? No paráda.
Borderteriérka a dvanáctiletý setřík. Teda jestli se nechystá něco velkého, to bych asi radši dědka nechala doma. Taky bych mohla říct kámošce, co má "dceru bordřici" ... Na jacky se těším!!! Na ostatní, bojová i nebojová plemínka samo taky!
hanele
napsal(a):
Borderteriérka a dvanáctiletý setřík. Teda jestli se nechystá něco velkého, to bych asi radši dědka nechala doma. Taky bych mohla říct kámošce, co má "dceru bordřici" ... Na jacky se těším!!! Na ostatní, bojová i nebojová plemínka samo taky!
Ahooj, se v Huléně pořád potkáváme na procházkách
impact
napsal(a):
A ještě bych ráda mobily na mejlíka od těch, co se rozhodnou fakt přijet. Stačí den dva předem.
i.impact@seznam.cz
Tetka co to zase organizuješ? A ne že mi polezete kolem baráku, aby se Vám ta smečka nerozprchla od nás se polinou vůňě nad vůně. Já budu ráda, když ukládám tři nezbedniska, aby někde něco nesežrali co nemaj.
impact
napsal(a):
No srazík, nééééé? Zatím mám woe nějakých 25 psů.
ahoooooj, prosím prosím, kde je ten Kojetín? To je u Přerova? Pokud bych přemluvila manžílka tak bysme si taky klidně udělali výlet. jestli nevadí tři kavalírky... a jedna praštěná ženská, která si bude chtít všechny psy odnýst domů
lilinka
napsal(a):
ahoooooj, prosím prosím, kde je ten Kojetín? To je u Přerova? Pokud bych přemluvila manžílka tak bysme si taky klidně udělali výlet. jestli nevadí tři kavalírky... a jedna praštěná ženská, která si bude chtít všechny psy odnýst domů
lilinka jo to je přesně tam 20km od Přerova a asi 15km od Kroměříže. Neboj snad si je odneseš tetka impact to všechno zorganizuje
Ale od našeho baráku huš huš dál, budem v tom termínu dělat zabíjačku.
lilinka
napsal(a):
Jaja, je to u Prerova. A moje psy si klidne vem. Aspon na tyden.
impact
napsal(a):
Jaja, je to u Prerova. A moje psy si klidne vem. Aspon na tyden.
Já teda hlásím, že bych přijela s těma svýma dvěma. Hřbitov teda nevím kde je, pokud se nemyslí židovský ... ale zjistím. Jestli není ještě určená doba, já bych se přimlouvala nejdřív tak na 9 - 10, ať nemusíme vstávat moc brzo ...
... A bude nějaký program? Nebo je prostě něco v plánu? Jako že se někam půjde nebo tak ... Ať vím, jestli je to vhodné i pro dědouchy ...
ambra
napsal(a):
lilinka jo to je přesně tam 20km od Přerova a asi 15km od Kroměříže. Neboj snad si je odneseš tetka impact to všechno zorganizuje
Ale od našeho baráku huš huš dál, budem v tom termínu dělat zabíjačku.
Zabíjačku? Mňaaaaaaaaaaaam. Že bysme to udělali aj s krmením pejsků po cestě zpátky? A nějaký jaterničky, jelítka a slivovičku pro pánečky?
hanele
napsal(a):
Já teda hlásím, že bych přijela s těma svýma dvěma. Hřbitov teda nevím kde je, pokud se nemyslí židovský ... ale zjistím. Jestli není ještě určená doba, já bych se přimlouvala nejdřív tak na 9 - 10, ať nemusíme vstávat moc brzo ...
... A bude nějaký program? Nebo je prostě něco v plánu? Jako že se někam půjde nebo tak ... Ať vím, jestli je to vhodné i pro dědouchy ...
Prostě jenom půjdem... Jako půjdou i štěňata a půjdem aj tak, aby se to ev. dalo rozdělit a unavenější vrátit o kousek dřív. Předběžně, nebo spíš tutově, už to vypadá na sraz v 10°° před nádražím v Kojetíně.
Z Brna jede vlak 9:02 a 10:07 je v Koj., z Hulína jede vlak 9:37 a v 10:05 je v Koj..
Vlak ze směru Opava, Ostrava, Nový Jičín, Přerov zde - http://imb.lide.cz/big/49F8197CE0668D F711650100.jpg?#62682212
Mapa pro autaře - http://imb.lide.cz/big/49F81AD3E C7237AFF5710100.jpg?#62682439
Teď už jen to počasí....
A prosím pak mobily na mejl. Kdyby se sraz nečekaně rušil nebo nevyšlo počásko nebo tak, tak budu psát smsky. A aj kdybste se někde zdrželi, tak ať počkáme.
Jinak ještě půjdem půlku cesty kolem Moravy a zastávka u rybníka bude též, tže o vodu vcelku postaráno. Zbylou půlku cesty bychom šli lesem po polňačce a asfaltce, když bude moc vedro a když bude akorát, vezmeme to přec kopec do polí.
impact
napsal(a):
Prostě jenom půjdem... Jako půjdou i štěňata a půjdem aj tak, aby se to ev. dalo rozdělit a unavenější vrátit o kousek dřív. Předběžně, nebo spíš tutově, už to vypadá na sraz v 10°° před nádražím v Kojetíně.
Z Brna jede vlak 9:02 a 10:07 je v Koj., z Hulína jede vlak 9:37 a v 10:05 je v Koj..
Vlak ze směru Opava, Ostrava, Nový Jičín, Přerov zde - http://imb.lide.cz/big/49F8197CE0668D F711650100.jpg?#62682212
Mapa pro autaře - http://imb.lide.cz/big/49F81AD3E C7237AFF5710100.jpg?#62682439
Teď už jen to počasí....
A prosím pak mobily na mejl. Kdyby se sraz nečekaně rušil nebo nevyšlo počásko nebo tak, tak budu psát smsky. A aj kdybste se někde zdrželi, tak ať počkáme.
Jinak ještě půjdem půlku cesty kolem Moravy a zastávka u rybníka bude též, tže o vodu vcelku postaráno. Zbylou půlku cesty bychom šli lesem po polňačce a asfaltce, když bude moc vedro a když bude akorát, vezmeme to přec kopec do polí.
Hmmmm to zni zajimave
A kterej den to je??to jsem nejak prehlidla ci co.
impact
napsal(a):
Sobota 9.5.
jeee to by slo, to bychom se mohli pripojit,ale ja a muj pes jsme jelita........pesan mi v Mhd jeci ale to se da prezit prvni cesta vlakem byla dobra,ale ja jsem taky prdla a vlaky jsou pro me spanelska vesnice
Pojede nekdo dalsi z Brna??abych nejela nekam do tramtarie a vystoupila spravne pokud nam to vyjde
sunin
napsal(a):
jeee to by slo, to bychom se mohli pripojit,ale ja a muj pes jsme jelita........pesan mi v Mhd jeci ale to se da prezit prvni cesta vlakem byla dobra,ale ja jsem taky prdla a vlaky jsou pro me spanelska vesnice
Pojede nekdo dalsi z Brna??abych nejela nekam do tramtarie a vystoupila spravne pokud nam to vyjde
No z Brna pojedou Doggyovci a spol, ale mám dojem, že autem. Jako to dáš, né? V Brně sedneš na vlak 9:02 na Ostravu a za hodinu vysedneš v Kojetíně. Jsou to tuším jen dvě zastávky - Brno - Vyškov - Kojetín.
A před nádrem vás bude všechny čekat.
impact
napsal(a):
No z Brna pojedou Doggyovci a spol, ale mám dojem, že autem. Jako to dáš, né? V Brně sedneš na vlak 9:02 na Ostravu a za hodinu vysedneš v Kojetíně. Jsou to tuším jen dvě zastávky - Brno - Vyškov - Kojetín.
A před nádrem vás bude všechny čekat.
Tak snad joooo a na tom nadru v Kojetine vas snad poznam ale musite hodne mavat a hopsat
Kdybych nahodou byla tak leva a netroufla si sama vlakem muzu sebou vzit jeste nekoho??
sunin
napsal(a):
Tak snad joooo a na tom nadru v Kojetine vas snad poznam ale musite hodne mavat a hopsat
Kdybych nahodou byla tak leva a netroufla si sama vlakem muzu sebou vzit jeste nekoho??
Samozřejmě. Pober co nejvíc lidí a psů.
Na nádru mě poznáš. předpokládám, že minimálně Máfa a Morda budu mít sebou. Mambu nevím, vypadá to na hárání... A já poznám tebe, až vylezeš z vlaku, ptž budeš mít psa, né?
impact
napsal(a):
Samozřejmě. Pober co nejvíc lidí a psů.
Na nádru mě poznáš. předpokládám, že minimálně Máfa a Morda budu mít sebou. Mambu nevím, vypadá to na hárání... A já poznám tebe, až vylezeš z vlaku, ptž budeš mít psa, né?
nas bys poznala aji po slepu pac Aronak je veeelmi hlucnej kdyz cestuje
Tak joooo tak to my se pripojimemooooc radi.
Jak dlouha trasa je v planu??
sunin
napsal(a):
toz to je dobre,muzou cvocit spolecne
Ahoj, taky se přidáme. Mafián stoprocentně a malej možná taky
Jen doufám, že najdu nádraží s mojím orientačním (ne)smyslem
honey
napsal(a):
Ahoj, taky se přidáme. Mafián stoprocentně a malej možná taky
Jen doufám, že najdu nádraží s mojím orientačním (ne)smyslem
Pojedeš autem?
Jestli jo, tak tudy - http://imb.lide.cz/big/49F81AD3E
C7237AFF5710100.jpg?
hillary
napsal(a):
Ahoj,docela mě mrzí,že je ten srazík tento týden...Takovou prochajdu bychom brali hned,ale státnice jsou státnice.Vélká škoda,zvlášť,když jedou i Brňáci...No,třeba příště,kdy plánujete další?
Kdy? Až bude mít impact volno. Což je se dvěma prácema úlet... Ale tak za dva měsíce zase třá.
impact
napsal(a):
Kdy? Až bude mít impact volno. Což je se dvěma prácema úlet... Ale tak za dva měsíce zase třá.
No,chápu,já mám zas 3brigády+škola(denní),tudíž,plně rozumím..Právě,naši jsou z Přerova,tak by to bylo super,ale tak o týden později.Nechcete to ještě přesunout?Tak si to všichni užijte a bacha na ty postřiky.
sunin
napsal(a):
jjj tak tak urvi se a pojed!!! nemuzes se prece tolik ucit,ti rupne hlava z tolika informaci
Ježíš,vy nevíte, o čem mluvíte,babiny..Já jsem se právě nechávala takhle přemlouvat celej měsíc a šup-na učení mi zbyl týden,což je vážně masakr...A jsem pěknej de.il,sem nestihla podat přihlášku na magistra,takže aspoň toho bakaláře bych mohla dát..Ale fakt mě to mrzí,Tondovi by se taková prochajda a množství pesanů líbilo...No jo,těžký osud studentův...
hillary
napsal(a):
Ježíš,vy nevíte, o čem mluvíte,babiny..Já jsem se právě nechávala takhle přemlouvat celej měsíc a šup-na učení mi zbyl týden,což je vážně masakr...A jsem pěknej de.il,sem nestihla podat přihlášku na magistra,takže aspoň toho bakaláře bych mohla dát..Ale fakt mě to mrzí,Tondovi by se taková prochajda a množství pesanů líbilo...No jo,těžký osud studentův...
Ahoj,
takže platí to? Zítra 9.5 v 10 hodin v Kojetíně na nádru? Já jen abych nebyla uplně mimo
honey
napsal(a):
Ahoj,
takže platí to? Zítra 9.5 v 10 hodin v Kojetíně na nádru? Já jen abych nebyla uplně mimo
Tak my jsme se statečně přesunuli z Prahy do Olomouce a zítra s námi můžete počítat..jestli je do té doby nezabiju..jdu s mega těžkou krosnou, jeden pes mě táhne na jednu stranu a ten druhej zas na druhou (ještěže jeden má jenom 3kg,tak to se dá zvládnout)..no a fena se zase čehosi hrozně bála, tak mě táhla úplně opačným směrem, než kam jsem chtěla jít, tak už jsem se fakt nasr.., fenu vycukala, trochu si zařvala a byl klid.. impact, napíšu ti ještě upřesňující sms, kdy mi tam dorazí vlak, pojedu asi z Olmika, ne Přerova..
impact
napsal(a):
Vsechno plati, pocasi parada, rano v 10, baj vocko 25 psu. Doufam, ze mate vsichni muj mobil, ptz na netu uz asi nejak nebudu. Kdyztak mejlem, chodi mi na mobil.
... tak Hanelína si vyrobila otřes mozku, máme nařízený klid "na lůžku". Tak prd ...
Tak snad příště budeme živí a zdraví a zůčastníme se ... přejeme krásnou procházku bez problémů!
impact
napsal(a):
Tak co, šel by někdo? Kromě těch stálých?
Předběžně sobota 9.5.?
Huž je to tuná.
http://impact.rajce.idnes.cz/Bulls_srazik/
impact
napsal(a):
Huž je to tuná.
http://impact.rajce.idnes.cz/Bulls_srazik/
Btw. jsem si naivně myslela, že budu mít od těch dvou svatej pokoj..no, tak se pěkne 2 hodinky vyspali a pak venku kolem mě dělali půl hodiny spirály, že i kdybych si plíce vyřvala, tak by mi to bylo k ničemu..spíš mi přišlo, že je výlet navnadil k vyšším fyzickým výkonům
zboza3aj
napsal(a):
Btw. jsem si naivně myslela, že budu mít od těch dvou svatej pokoj..no, tak se pěkne 2 hodinky vyspali a pak venku kolem mě dělali půl hodiny spirály, že i kdybych si plíce vyřvala, tak by mi to bylo k ničemu..spíš mi přišlo, že je výlet navnadil k vyšším fyzickým výkonům
A co jsi čekala od jacka?
http://bulldogiis.rajce.idn es.cz/Bull_sraz_Kokotin_9.5.09/
http://cora-apbt.rajce.idn es.cz/mensi_sraz_lidi_z_pitbull.webz.cz/