Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.4.2009 19:40
alma

XXX.XXX.143.78

Snad se nebudete zlobit, když založím nové förum, to staré by se už neposouvalo....

Hodím sem pár nových foteček. Ještě nemám předělané stránky, tak se mi je nechce dávat tam. A dotaz, nechcete zkusit forum na ww-celysvet.cz ? Vkládání fotek je tam jednodušší, fotky lze zvětšovat a jsou tam v daleko lepší kvalitě. Přijde mi tam i rychlejší a snadnější komunikace... ale je to jen návrh, nekamenujte mě.

První fotka ze cvičáku, pilujeme přivolání a oční kontakt

7.4.2009 19:41
alma

XXX.XXX.143.78

alma napsal(a):
Snad se nebudete zlobit, když založím nové förum, to staré by se už neposouvalo....

Hodím sem pár nových foteček. Ještě nemám předělané stránky, tak se mi je nechce dávat tam. A dotaz, nechcete zkusit forum na ww-celysvet.cz ? Vkládání fotek je tam jednodušší, fotky lze zvětšovat a jsou tam v daleko lepší kvalitě. Přijde mi tam i rychlejší a snadnější komunikace... ale je to jen návrh, nekamenujte mě.

Oční kontakt u nohy... jedny z prvních pokusů, ale pochopila to rychle a teď na mě a na každého pořád čučí, čeká odměnu

7.4.2009 19:42
alma

XXX.XXX.143.78

alma napsal(a):
Oční kontakt u nohy... jedny z prvních pokusů, ale pochopila to rychle a teď na mě a na každého pořád čučí, čeká odměnu

Projevila zájem o obrany

7.4.2009 19:42
alma

XXX.XXX.143.78

alma napsal(a):
Projevila zájem o obrany

Až tě chytím....

7.4.2009 19:43
alma

XXX.XXX.143.78

alma napsal(a):
Až tě chytím....

Už tě mám !

7.4.2009 19:44
alma

XXX.XXX.143.78

alma napsal(a):
Už tě mám !

KOukám na tebe, co dostanu ?

7.4.2009 19:46
alma

XXX.XXX.143.78

alma napsal(a):
KOukám na tebe, co dostanu ?

Držím a nepustím !

7.4.2009 19:46
alma

XXX.XXX.143.78

alma napsal(a):
Držím a nepustím !

Na procházce

7.4.2009 19:47
alma

XXX.XXX.143.78

alma napsal(a):
Na procházce

Sem se koupala....

7.4.2009 19:48
alma

XXX.XXX.143.78

alma napsal(a):
Sem se koupala....

KUK

7.4.2009 19:49
alma

XXX.XXX.143.78

alma napsal(a):
KUK

S kamarádkou Johanou, Australskými ovčáky - týmu Cadaver Dogs a Mimi - páničkovým russelem.....

Snad jsem nikoho tou spoustou fotek nenaštvala....

7.4.2009 20:58
buzzy

XXX.XXX.209.191

alma napsal(a):
S kamarádkou Johanou, Australskými ovčáky - týmu Cadaver Dogs a Mimi - páničkovým russelem.....

Snad jsem nikoho tou spoustou fotek nenaštvala....

Ahojky, krásné fotečky!! Prťavka je moc krásná! Buzka brutálně líná,myslím že za chvilku zní bude naháč My dnes kousali,první kolo super,ale to druhé...hrůůza!! Má se hárat tak nevím jestli to nebude tím,minule když hárala tak byla taky jako defo běžela třeba s klínem vracečku k figurantovi a pustila ho a nezájem!! Jako jsme nechápali...Tak snad to nebude takhle často nebo mě klepne a začnem se věnovat hlavně stopařině- to je její fakt silná disciplína(nebo paničky ).

7.4.2009 22:07
jimmik

XXX.XXX.206.192

alma napsal(a):

ahoj, moc hezký fotky oční kontakt taky pilujem a chápe to celkem slušně...dneska jsme byli poprvý na stopině, proložila jsem mu to jehněcím masíčkem a super...tak snad ho to bude bavit. S tim .celysvet.cz...no já nevím, mě je to celkem jedno, se přispůsobím ostatním ale nejsem proti...

7.4.2009 22:10
jimmik

XXX.XXX.206.192

jimmik napsal(a):
ahoj, moc hezký fotky oční kontakt taky pilujem a chápe to celkem slušně...dneska jsme byli poprvý na stopině, proložila jsem mu to jehněcím masíčkem a super...tak snad ho to bude bavit. S tim .celysvet.cz...no já nevím, mě je to celkem jedno, se přispůsobím ostatním ale nejsem proti...

taky vložim pár fotek...snad to nebude nikomu vadit

7.4.2009 22:14
jimmik

XXX.XXX.206.192

jimmik napsal(a):
taky vložim pár fotek...snad to nebude nikomu vadit

a ještě jedna

8.4.2009 13:50
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

alma napsal(a):

Všechny fotky

je paráda kolik lidí začalo s ACD něco dělat

Klidně můžem kecat i na celém světě, já tam chodím na čivavi Záleží jak kdo bude chtít, můžeme tam i tady, vždyť je to fuk

A taky trénujem oční kontakt, ikdyž to není ACD

9.4.2009 15:36
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
Všechny fotky

Klidně můžem kecat i na celém světě, já tam chodím na čivavi Záleží jak kdo bude chtít, můžeme tam i tady, vždyť je to fuk

opět něco neaustralského

tak mi roste koník

9.4.2009 15:36
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
opět něco neaustralského

tak mi roste koník

a Gucci

9.4.2009 15:37
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
a Gucci

a tady večeře

9.4.2009 20:12
zirrael

XXX.XXX.47.18

oddorrinky napsal(a):
a tady večeře

Tak jsem se konečně zase dostala k počítači.......uf uf
Míšo, proximo, co je to za australáčky na fotkách ? Tedy krom Aček od Dorrinky, ty už bych poznala i bez popisek :D, ale z Adelonga vyrostl doopravdy krasavec, a Austy taky krásně narostla !

Balíček teď zběsile mění zuby a minulý týden mu v průběhu dvou dnů vypadaly všechny špičáky. No byl z toho chudák zoufalý že mu v té hubince nic pořádně nedrží, tak mi ho bylo tak líto že dostal jako bolestné novou hračku - růžovou plyšovou chobotnici, co má pískací hlavu a spoustu chapadel. Máme jí už od minulého pátku a pořád je to nejoblíbenější hračka, tak jsem se mu asi trefila do vkusu
A dneska se Balísek poprvé koupal v rybníku.......mám teda neblahý dojem že nedobrovolně, při tom když se snažil ulovit kapra, ale nevypadal že by to mělo následy na psychické zdraví tak doufám že ho to od dalšího koupání neodradilo, stačí mi dva pesani co koupání nesnáší.

Míšo, ta poslední fotka je úžasná, Balíček si drží věci na kousání úplně stejným způsobem jako Bubba

A dotaz k tomu "očnímu kontaktu" - to cvičíte jako samostatný cvik ? Docela by mně to zajímalo jak to funguje......nebo to třeba taky používám a ani o tom nevím, ale zajímalo by mně nějaké přiblížení Mně přijde že na mně ti psi koukaj furt, a takové to koukání na člověk třeba při chůzi u nohy, to jsem učila až vlastně úplně naposledy a bez problémů - Flashikovi se to dokonce tak zalíbilo že když chce vyžebrat pamlsek na procházce, tak mi sám od sebe chodí úplně předpisově u nohy a zírá na mně jak u vytržení. Nevím teda jak Balíček, ten stále ještě vzdoruje a odmítá chůzi u nohy pochopit - ale přitom slalom mezi nohama, který je podle mně na pochopení mnohem těžší, pochopil bleskově asi místo zkoušek a závodů v poslušnosti budem vystupovat v cirkuse Nechápu jak to pozná ale klasické cviky poslušnosti ho neba, ale tyhlety blbinky v praktickém životě nepoužitelné se naučí hnedka, holt je to kašpar

9.4.2009 23:53
helvan1

XXX.XXX.202.25

zirrael napsal(a):
Tak jsem se konečně zase dostala k počítači.......uf uf
Míšo, proximo, co je to za australáčky na fotkách ? Tedy krom Aček od Dorrinky, ty už bych poznala i bez popisek :D, ale z Adelonga vyrostl doopravdy krasavec, a Austy taky krásně narostla !

Balíček teď zběsile mění zuby a minulý týden mu v průběhu dvou dnů vypadaly všechny špičáky. No byl z toho chudák zoufalý že mu v té hubince nic pořádně nedrží, tak mi ho bylo tak líto že dostal jako bolestné novou hračku - růžovou plyšovou chobotnici, co má pískací hlavu a spoustu chapadel. Máme jí už od minulého pátku a pořád je to nejoblíbenější hračka, tak jsem se mu asi trefila do vkusu
A dneska se Balísek poprvé koupal v rybníku.......mám teda neblahý dojem že nedobrovolně, při tom když se snažil ulovit kapra, ale nevypadal že by to mělo následy na psychické zdraví tak doufám že ho to od dalšího koupání neodradilo, stačí mi dva pesani co koupání nesnáší.

Míšo, ta poslední fotka je úžasná, Balíček si drží věci na kousání úplně stejným způsobem jako Bubba

A dotaz k tomu "očnímu kontaktu" - to cvičíte jako samostatný cvik ? Docela by mně to zajímalo jak to funguje......nebo to třeba taky používám a ani o tom nevím, ale zajímalo by mně nějaké přiblížení Mně přijde že na mně ti psi koukaj furt, a takové to koukání na člověk třeba při chůzi u nohy, to jsem učila až vlastně úplně naposledy a bez problémů - Flashikovi se to dokonce tak zalíbilo že když chce vyžebrat pamlsek na procházce, tak mi sám od sebe chodí úplně předpisově u nohy a zírá na mně jak u vytržení. Nevím teda jak Balíček, ten stále ještě vzdoruje a odmítá chůzi u nohy pochopit - ale přitom slalom mezi nohama, který je podle mně na pochopení mnohem těžší, pochopil bleskově asi místo zkoušek a závodů v poslušnosti budem vystupovat v cirkuse Nechápu jak to pozná ale klasické cviky poslušnosti ho neba, ale tyhlety blbinky v praktickém životě nepoužitelné se naučí hnedka, holt je to kašpar

Zirrael, tak to se v tom cirkuse sejdeme. Diaz se učí blbosti úplně ze všeho nejlíp. Teď se například učíme se stydět Jinak umíme slalom, couvání, mrtvý, ahoj pravá a ahoj levá, otoč, ale u nohy to se mu chodit nechce

10.4.2009 14:19
sonja

XXX.XXX.146.157

oddorrinky napsal(a):
Všechny fotky

Také přidám jeden oční kontakt. Foceno na coursingovém víkendu, kde jsme měli i chvilku poslušnosti...

10.4.2009 14:24
sonja

XXX.XXX.146.157

sonja napsal(a):
Také přidám jeden oční kontakt. Foceno na coursingovém víkendu, kde jsme měli i chvilku poslušnosti...

A jedna coursingová

10.4.2009 14:27
sonja

XXX.XXX.146.157

sonja napsal(a):
A jedna coursingová

..a ještě Tokyšek

10.4.2009 14:28
sonja

XXX.XXX.146.157

sonja napsal(a):
..a ještě Tokyšek

..Tokra se sestřičkou Aluškou

10.4.2009 14:30
sonja

XXX.XXX.146.157

sonja napsal(a):
..Tokra se sestřičkou Aluškou

Ještě dodatek k první fotce (tedy vlastně druhé, ale první běhací). Na fotce je Gwyn a Brut

10.4.2009 19:15
buzzy

XXX.XXX.209.191

sonja napsal(a):
Ještě dodatek k první fotce (tedy vlastně druhé, ale první běhací). Na fotce je Gwyn a Brut

čauky,taky přidám pár foteček z obran tento týden.

10.4.2009 19:16
buzzy

XXX.XXX.209.191

buzzy napsal(a):
čauky,taky přidám pár foteček z obran tento týden.

10.4.2009 19:17
buzzy

XXX.XXX.209.191

buzzy napsal(a):

Chjo je to hrozné malé..tak nic no...ta tečka v zadu je Buzka

10.4.2009 21:47
abbey

XXX.XXX.179.44

buzzy napsal(a):
Chjo je to hrozné malé..tak nic no...ta tečka v zadu je Buzka

Náš kamarád Leny. Seznámili jsme se na westernových závodech.

10.4.2009 21:47
abbey

XXX.XXX.179.44

abbey napsal(a):
Náš kamarád Leny. Seznámili jsme se na westernových závodech.

Ebča s Lenym. Je to psí gentleman.

10.4.2009 21:49
abbey

XXX.XXX.179.44

abbey napsal(a):
Ebča s Lenym. Je to psí gentleman.

Kozel byl moc dotěrný, tak si Ebča chtěla sjednat pořádek.

10.4.2009 21:50
abbey

XXX.XXX.179.44

abbey napsal(a):
Kozel byl moc dotěrný, tak si Ebča chtěla sjednat pořádek.

Lanové centrum pro děti

10.4.2009 21:51
abbey

XXX.XXX.179.44

abbey napsal(a):
Lanové centrum pro děti

A tady fenka od kamarádky Páji - Sojka

10.4.2009 21:53
abbey

XXX.XXX.179.44

abbey napsal(a):
A tady fenka od kamarádky Páji - Sojka

A tady posílám odkaz na pár foteček z westernových závodů v Horke u Olomouce.
http://www.abbey.estranky.cz/clanky/ vylety/westernove-zavody---horka-u- olomouce-4_4_09
před výlety a Olomouce není mezera

10.4.2009 21:57
abbey

XXX.XXX.179.44

abbey napsal(a):
A tady posílám odkaz na pár foteček z westernových závodů v Horke u Olomouce.
http://www.abbey.estranky.cz/clanky/ vylety/westernove-zavody---horka-u- olomouce-4_4_09
před výlety a Olomouce není mezera

V ZOO v Olomouci. Můžou tam i psi. Ebča byla unešená Docela si jsou podobní co?

10.4.2009 22:03
abbey

XXX.XXX.179.44

abbey napsal(a):
V ZOO v Olomouci. Můžou tam i psi. Ebča byla unešená Docela si jsou podobní co?

A poslední s dcerou taky ze ZOO.Jen poznámka.... psi větší jak kokršpaněl, musí mít košík!!!

10.4.2009 22:05
abbey

XXX.XXX.179.44

abbey napsal(a):
A poslední s dcerou taky ze ZOO.Jen poznámka.... psi větší jak kokršpaněl, musí mít košík!!!

A ještě dotaz. Nejedete někdo zítra na coursing do Radslavic?

10.4.2009 22:10
abbey

XXX.XXX.179.44

abbey napsal(a):

Ještě dobrá fotka a není to montáž....

10.4.2009 23:54
jimmik

XXX.XXX.206.192

abbey napsal(a):
Ještě dobrá fotka a není to montáž....

ahoj holky...mám dotaz: Ten muj "bufeťák" žere klacky...jako že si je nosí a kouše bych i pochopila ale on je i sežere a to do poslední třísky...už nevim jak ho mam odhánět...když on je rychlejší jak já. Hlavně v noci když se chodíme venčit...to se na to tak těší....a já rozespalá....to je hrůza...Je to normální???

11.4.2009 10:56
zirrael

XXX.XXX.47.18

jimmik napsal(a):
ahoj holky...mám dotaz: Ten muj "bufeťák" žere klacky...jako že si je nosí a kouše bych i pochopila ale on je i sežere a to do poslední třísky...už nevim jak ho mam odhánět...když on je rychlejší jak já. Hlavně v noci když se chodíme venčit...to se na to tak těší....a já rozespalá....to je hrůza...Je to normální???

Já bych to řekla takhle..........buď ráda že žere jen klacky ta hyena plesnivá co mám doma já, sežere na co přijde a u nás na veterině mu přezdívají superpes, po tom co jsem doktorkám párkrát vyprávěla co všechno sežral a že mu po tom nikdy nic nebylo. Nechápu jak to dělá, ale naprosto odporuje všem přírodním zákonům a já se pokaždé jen divím co všechno je možné protáhnout střevama bez sebemenšího poškození.

Na tohle můžu poradit jen to, jak to řeším já - a u nás to funguje - prostě pořádně naučit povel fuj a pusť. Klidně před psa hodit nějakou neškodnou věc a trénovat - u nás funguje syrové masíčko. Řeknu fuj a když pejsa od bordelu zvedne hlavu tak dám odměnu a moooooc pochválím. No a postupně pokračuješ v odměňování když se otočí celý, když udělá krok k tobě atd.... U nás s tímhle postupem veliké zlepšení. Kolikrát opravdu už odvolám od bordelu docela z dálky.

Další metodu kterou je prostě psa u bordelu chytit a udělat mu letecký den, jsem já tedy u nás zavrhla jelikož nejsem příznivcem takových metod. A myslím že u australáků to ani není úplně funkční, jelikož dle mých poznatků s Balíčkem není možné australáčka chytit pokud on sám nechce a navíc by tohle dle mého vedlo akorát k tomu že by ten bordel sežral rychleji.

12.4.2009 14:22
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

alma napsal(a):

taky pár obranářských
kousaly jsme po dlouhé době tak jen na kůži a super Kdyby ji tak bavila poslušnost jak obrany...

12.4.2009 14:23
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
taky pár obranářských
kousaly jsme po dlouhé době tak jen na kůži a super Kdyby ji tak bavila poslušnost jak obrany...

12.4.2009 14:24
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):

a jedna maliňačka

13.4.2009 09:39
kaskada

XXX.XXX.126.6

oddorrinky napsal(a):
a jedna maliňačka

Jima poslušnost naopak baví, hlavně, když pak dostane za odměnu svůj milovaný balonek

13.4.2009 09:40
kaskada

XXX.XXX.126.6

kaskada napsal(a):
Jima poslušnost naopak baví, hlavně, když pak dostane za odměnu svůj milovaný balonek

To pak dělá i krásně odkládačky - sed, leh i stůj

13.4.2009 14:23
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

alma napsal(a):

krátké video z obran

http://www.stream.cz/video/9/283334-trenink-obran

14.4.2009 09:55

oddorrinky napsal(a):
krátké video z obran

http://www.stream.cz/video/9/283334-trenink-obran

Ahojky děvčata. Taky máme videjko z obran v lednu u nás na cvičáku. Je tam víc pesanů, nejen Ebča. Ale nevím, jestli jsem ho už neposílala Brzo budu mít i ze sobotního coursingu a agi tréninku, tak pošlu na ukázku naši dračici.
http://www.stream.cz/video/9/238919-kk- argus-zlin-obrany
před argus není mezera

15.4.2009 11:52
helvan1

XXX.XXX.202.25

abbey napsal(a):
Ahojky děvčata. Taky máme videjko z obran v lednu u nás na cvičáku. Je tam víc pesanů, nejen Ebča. Ale nevím, jestli jsem ho už neposílala Brzo budu mít i ze sobotního coursingu a agi tréninku, tak pošlu na ukázku naši dračici.
http://www.stream.cz/video/9/238919-kk- argus-zlin-obrany
před argus není mezera

V Mladé Bol. je australáček v útulku!Jani, dáš na ACD v nouzi?

http://utulekml.wz.cz/nabidka/Barnabas1.jpg

15.4.2009 12:56
ztracenka

XXX.XXX.219.118

helvan1 napsal(a):
V Mladé Bol. je australáček v útulku!Jani, dáš na ACD v nouzi?

http://utulekml.wz.cz/nabidka/Barnabas1.jpg

Helčo, už na stránkách je , ovšem v jiném útulku....fotka i jméno souhlasí. Asi budu muset kontaktovat útulek a zjistit, kde vlastně chudák je...

16.4.2009 17:14
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

alma napsal(a):

Musím se pochlubit super zprávou
Konečně máme ofic výsledek kyčlí a loktů u Australie!
DKK - 0/0
DLK - 0/0
mám obr radost

18.4.2009 14:24
zirrael

XXX.XXX.47.18

oddorrinky napsal(a):
Musím se pochlubit super zprávou
Konečně máme ofic výsledek kyčlí a loktů u Australie!
DKK - 0/0
DLK - 0/0
mám obr radost

Míšo, gratuluji k výsledkům Austy ! Mám toho teď nějak šíleně moc a do toho ještě celý tenhle týden vtipně marodím, ale jak se mi podaří si udělat chvilku času, tak ti pošlu mailik a nové fotečky

Zatím jsem jich upravila jen pár, tak tady malá ochutnávka
Nejdřív ze splečného venčení s kamarádkou a jejím bordeřím miminkem - Ebinkou.

18.4.2009 14:26
zirrael

XXX.XXX.47.18

zirrael napsal(a):
Míšo, gratuluji k výsledkům Austy ! Mám toho teď nějak šíleně moc a do toho ještě celý tenhle týden vtipně marodím, ale jak se mi podaří si udělat chvilku času, tak ti pošlu mailik a nové fotečky

Zatím jsem jich upravila jen pár, tak tady malá ochutnávka
Nejdřív ze splečného venčení s kamarádkou a jejím bordeřím miminkem - Ebinkou.

Docela jsem se nejdřív bála aby Ebince neublížil, ale velmi rychle pochopil že když se bude valit jako tank jak to má ve zvyku, tak si s ním nikdo hrát nebude a začal se chovat jako gentleman

18.4.2009 14:28
zirrael

XXX.XXX.47.18

zirrael napsal(a):
Docela jsem se nejdřív bála aby Ebince neublížil, ale velmi rychle pochopil že když se bude valit jako tank jak to má ve zvyku, tak si s ním nikdo hrát nebude a začal se chovat jako gentleman

A ještě jedna z procházky

18.4.2009 14:30
zirrael

XXX.XXX.47.18

zirrael napsal(a):
A ještě jedna z procházky

A takhle jsme trávili velikonoce.......Balíček samozřejmě pomáhal úplně při všem Tady při koledování....

18.4.2009 14:31
zirrael

XXX.XXX.47.18

zirrael napsal(a):
A takhle jsme trávili velikonoce.......Balíček samozřejmě pomáhal úplně při všem Tady při koledování....

Takhle s Flashem hlídkovali aby na dvůr neproklouzla ani myška.....

18.4.2009 14:32
zirrael

XXX.XXX.47.18

zirrael napsal(a):
Takhle s Flashem hlídkovali aby na dvůr neproklouzla ani myška.....

A tady pasemeeeee My chudší, co nemáme krávy, kozy ani ovečky, si musíme vystačit s náhradním objektem

18.4.2009 14:36
zirrael

XXX.XXX.47.18

zirrael napsal(a):
A tady pasemeeeee My chudší, co nemáme krávy, kozy ani ovečky, si musíme vystačit s náhradním objektem

Balík z toho byl jak u vytržení a táááák se snažil, ale představte si že ani takhle důrazné kousání do koleček nepřivedlo skejt k poslušnosti ..... Zkoušel i kousání do "čumáku" a štěkání snad nejvyšším tónem co vůbec dokáže vyloudit.....ale pořád nic.

18.4.2009 14:38
zirrael

XXX.XXX.47.18

zirrael napsal(a):
Balík z toho byl jak u vytržení a táááák se snažil, ale představte si že ani takhle důrazné kousání do koleček nepřivedlo skejt k poslušnosti ..... Zkoušel i kousání do "čumáku" a štěkání snad nejvyšším tónem co vůbec dokáže vyloudit.....ale pořád nic.

A nakonec zasloužená svačinka po té námaze......vepřová pánvička

18.4.2009 14:42
zirrael

XXX.XXX.47.18

zirrael napsal(a):
A nakonec zasloužená svačinka po té námaze......vepřová pánvička

Jinak mám radost, Balíček přestal vzdorovat a konečně začal připouštět že by i u té nohy chodit mohl A pomalu už se chystáme na cvičák, buďto zítra nebo příští víkend se jdeme podívat, tak jsem moc zvědavá

20.4.2009 20:48
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

alma napsal(a):

Koho potkáme v Budějkách????

20.4.2009 21:07
buzzy

XXX.XXX.209.191

oddorrinky napsal(a):

Čauky,do budějek nejedem ale asi pofrčíme v létě do boleslavy-teda jestli seženu odvahu a přihlásím jí. Je ted jak koště vopelichaná Jinak jdu se pochlubit,včera jsem byla na stopě 400kr,2lomy,skoro žádné pamlsky a řeknu vám- bejt rozhodčí tak si fakt nadělím!!! Šla fakt luxusně,na stopách jsem sní opravdu hrozně spokojená!

20.4.2009 22:01
jimmik

XXX.XXX.206.192

buzzy napsal(a):
Čauky,do budějek nejedem ale asi pofrčíme v létě do boleslavy-teda jestli seženu odvahu a přihlásím jí. Je ted jak koště vopelichaná Jinak jdu se pochlubit,včera jsem byla na stopě 400kr,2lomy,skoro žádné pamlsky a řeknu vám- bejt rozhodčí tak si fakt nadělím!!! Šla fakt luxusně,na stopách jsem sní opravdu hrozně spokojená!

...no my pojedem asi až v září na klubovku...tak doufám že tam někoho potkáme...
Buzzy: To je moc a moc dobře že ti tak krásně čuchá...jen tak dál...ať viděj že ACD nejsou žádný vořezávátka....My jsme zatim u pár metříčků, pěkně propamlskovaných a na konci papůůů...
Jinak se taky musim pochlubit, říkaj že máme krásný těsný předsednutí s očním kontaktem musim se přiznat že se mi to taky líbí,ale můžu jen doufat, že mu nerupne v kouli a vydrží mu to

21.4.2009 07:45
sonja

XXX.XXX.98.152

oddorrinky napsal(a):

Ahojky, no my jedeme s Tokratem. Tak jsem zvědavá jak dopadneme. Už mu docela zmohutněl hrudník a hlava, takže už nevypadá jako nohatá vyzáblina...

21.4.2009 11:49
sonja

XXX.XXX.98.152

sonja napsal(a):
Ahojky, no my jedeme s Tokratem. Tak jsem zvědavá jak dopadneme. Už mu docela zmohutněl hrudník a hlava, takže už nevypadá jako nohatá vyzáblina...

A tady jedna fotečka z nácviku postoje s kámoškou

21.4.2009 11:49
helvan1

XXX.XXX.202.25

sonja napsal(a):

Ahoj děvčata! My pojedeme do MB v tom červnu 20.6. Ale toho 8.5.se možná taky pojedeme kouknout.

21.4.2009 11:53
sonja

XXX.XXX.98.152

sonja napsal(a):
A tady jedna fotečka z nácviku postoje s kámoškou

Mám jeden dotaz ohledně vystavování honáka. Je někde psáno, jak přesně ACD vystavovat? Může se vystavovat tak jak je na fotce a nebo se u něj musí stát či by se na něj nemělo vůbec sahat.... jsou někde takové nějaké zásady sepsané a nebo je to na majiteli? A jak na to přihlíží rozhodčí? Kdo s tím máte nějaké zkušenosti...

21.4.2009 12:29
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

sonja napsal(a):
Mám jeden dotaz ohledně vystavování honáka. Je někde psáno, jak přesně ACD vystavovat? Může se vystavovat tak jak je na fotce a nebo se u něj musí stát či by se na něj nemělo vůbec sahat.... jsou někde takové nějaké zásady sepsané a nebo je to na majiteli? A jak na to přihlíží rozhodčí? Kdo s tím máte nějaké zkušenosti...

Tak se Soňo budem těšit
Nějaké zásady vystavování ACD nikde napsané nejsou, každé plemeno se vystavuje jinak a je jen na majiteli jak dobře nebo špatně psa předevede I v neděli v Polsku jsem dostala obr pochvalu za předvedení a rozhodčí ostatním konstatovala že dobrý handling je 50% úspěchu. U čivav mám taky v každém posudku - špičkové předvedení
Prostě jde o to ukázat přednosti psa a schovat nedostatky (každej pes má nějaký ) Klidně si psa do postoje srovnám když se blbě zastaví, pokud se to rozhodčímu nebude líbit sám řekne ať se psem uděláš pár kroků, aby viděl jak se zastaví přirozeně. Klidně u psa můžeš i takhle klečet, to vůbec nevadí
Určitě působí lépe když pes ví co má dělat a sám se srovná do postoje, je to prostě lepší na oko, než když ho tam budu lámat, ale když potřebuji jen srovnat nohu, tak to klidně udělám.

21.4.2009 12:57
zirrael

XXX.XXX.47.18

oddorrinky napsal(a):
Tak se Soňo budem těšit
Nějaké zásady vystavování ACD nikde napsané nejsou, každé plemeno se vystavuje jinak a je jen na majiteli jak dobře nebo špatně psa předevede I v neděli v Polsku jsem dostala obr pochvalu za předvedení a rozhodčí ostatním konstatovala že dobrý handling je 50% úspěchu. U čivav mám taky v každém posudku - špičkové předvedení
Prostě jde o to ukázat přednosti psa a schovat nedostatky (každej pes má nějaký ) Klidně si psa do postoje srovnám když se blbě zastaví, pokud se to rozhodčímu nebude líbit sám řekne ať se psem uděláš pár kroků, aby viděl jak se zastaví přirozeně. Klidně u psa můžeš i takhle klečet, to vůbec nevadí
Určitě působí lépe když pes ví co má dělat a sám se srovná do postoje, je to prostě lepší na oko, než když ho tam budu lámat, ale když potřebuji jen srovnat nohu, tak to klidně udělám.

Holky, když už jsme u těch výstav - jakou barvu vodítka vybrat ? Vím že oblečení člověka má být kontrastní, aby pes nezanikal když stojí člověk za ním, ale teď nevím, jestli předváděcí vodítko má být taky kontrastní nebo naopak ladící k barvě psa . Možná řeším kraviny ale jsem docela na nervy, teď jsem zjistila že budem ve třídě sami - jsem tak trochu počítala že se prostě za někoho zařadím a vše okoukám a ono prd .

Jinak my se budeme vystavovat Letňanech, uvídíme se tam s někým ?

21.4.2009 13:19
sonja

XXX.XXX.98.152

zirrael napsal(a):
Holky, když už jsme u těch výstav - jakou barvu vodítka vybrat ? Vím že oblečení člověka má být kontrastní, aby pes nezanikal když stojí člověk za ním, ale teď nevím, jestli předváděcí vodítko má být taky kontrastní nebo naopak ladící k barvě psa . Možná řeším kraviny ale jsem docela na nervy, teď jsem zjistila že budem ve třídě sami - jsem tak trochu počítala že se prostě za někoho zařadím a vše okoukám a ono prd .

Ja myslím že vodítko by mělo ladit se psam tak aby tam moc nerušilo...nebo ne?
Jinak v ČB bude 15ACD, my budeme v mezitřídě pejsků 3

21.4.2009 13:33
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

zirrael napsal(a):

Vodítko určitě v barvě psa - takže na Balíčka doporučuji černé výstavní, nebo řetízek a černé krátké Budu na Vás moc myslet ať se daří

Já se do Budějek těším, budeme tam celej víkend, Bubba je v šampionech ještě s jedním pejskem a Austy v mezi sama...
Ale pro mě je důležitější neděle s čivavou

21.4.2009 13:35
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

helvan1 napsal(a):
Ahoj děvčata! My pojedeme do MB v tom červnu 20.6. Ale toho 8.5.se možná taky pojedeme kouknout.

mě letos MB vůbec nepasuje - 8.5. budu ještě na stopařském semináři a pak přejíždím do Roudnice kde je mistrovství světa belgičáků
A 20.6. má tchýně narozky, takže hlásila už v lednu
tak možná na podzim

21.4.2009 13:57
sonja

XXX.XXX.98.152

oddorrinky napsal(a):
mě letos MB vůbec nepasuje - 8.5. budu ještě na stopařském semináři a pak přejíždím do Roudnice kde je mistrovství světa belgičáků
A 20.6. má tchýně narozky, takže hlásila už v lednu
tak možná na podzim

tak se tam na podzim možná sejdem...taky mi jiný termín nesedí

21.4.2009 20:33
abbey

XXX.XXX.179.44

sonja napsal(a):
tak se tam na podzim možná sejdem...taky mi jiný termín nesedí

Ahojte děvčata. Neb nám výstavy nehrozí posílám ukázku z našeho blbnutí na tréninku agility. Ebča tam běhá s dcerou Kateřinou.
http://www.stream.cz/video/9/288141- velikonocni-trenink-agility-13-4-09
před velikonoční není mezera
Samozřejmě všem držíme na výstavě palečky a packy a Míšo tobě moc přejeme ty 0/0 u Austy.Supr výsledek

22.4.2009 08:25
sonja

XXX.XXX.98.152

abbey napsal(a):
Ahojte děvčata. Neb nám výstavy nehrozí posílám ukázku z našeho blbnutí na tréninku agility. Ebča tam běhá s dcerou Kateřinou.
http://www.stream.cz/video/9/288141- velikonocni-trenink-agility-13-4-09
před velikonoční není mezera
Samozřejmě všem držíme na výstavě palečky a packy a Míšo tobě moc přejeme ty 0/0 u Austy.Supr výsledek

Ivi, super jste šikulky...

22.4.2009 09:01
alma

XXX.XXX.143.78

sonja napsal(a):
Ivi, super jste šikulky...

Zdravím,

trochu jsme fotili na závodech O nejlepšího zónovkáře v Ostravě. Kdo by se chtěl mrknout tak fotky jsou zde:

http://picasaweb.google.com/foto.dali.07
http://picasaweb.google.com/foto.dali.08
http://picasaweb.google.com/foto.dali.09

Malá si oba dva dny úžasně užila a poprvé v životě i dobrovolně spala přímo na akci

Byla tam i Katka s Aldorkou... Jen jsem chtěla uvést na pravou míru, že to co jsem psala na začátku, jak si někdo chce pořídit lehkého vysokonohého ausíka na agility, aby byl rychlejší - nemyslela jsem Kaču s Aldorkou ! Aldora se mi líbí a ani mě nenapdalo myslet na ty dvy, když jsem psala ten příspěvek, byla jsem rozčílená z někoho jiného. Na závodech jsem byla dotázána, zda jsem mluvila o Katce. O ní rozhodně nebylo !

Jinak závody v Ostravě byly super, perfektní počasí, bezva lidi (hodně Svěžích větříků :-) ), perfektní kuchyně, prostě bezva víkend a kdyby neměl páníček sklérózu a pamatoval si parkury, mohly být i úspěchy

22.4.2009 09:02
alma

XXX.XXX.143.78

alma napsal(a):
Zdravím,

trochu jsme fotili na závodech O nejlepšího zónovkáře v Ostravě. Kdo by se chtěl mrknout tak fotky jsou zde:

Malá si oba dva dny úžasně užila a poprvé v životě i dobrovolně spala přímo na akci

Byla tam i Katka s Aldorkou... Jen jsem chtěla uvést na pravou míru, že to co jsem psala na začátku, jak si někdo chce pořídit lehkého vysokonohého ausíka na agility, aby byl rychlejší - nemyslela jsem Kaču s Aldorkou ! Aldora se mi líbí a ani mě nenapdalo myslet na ty dvy, když jsem psala ten příspěvek, byla jsem rozčílená z někoho jiného. Na závodech jsem byla dotázána, zda jsem mluvila o Katce. O ní rozhodně nebylo !

Jinak závody v Ostravě byly super, perfektní počasí, bezva lidi (hodně Svěžích větříků :-) ), perfektní kuchyně, prostě bezva víkend a kdyby neměl páníček sklérózu a pamatoval si parkury, mohly být i úspěchy

22.4.2009 10:51
sonja

XXX.XXX.98.152

alma napsal(a):
Zdravím,

Ivčo moc pěkné fotečky
Zdravíme i Kačku s naší sestřičkou Aldorkou
Jinak Ivčo ptala ses jak byl Tokra tmavý když byl malý. Tady http://www.modry chlup.estranky.cz/foto album/nasi-pesani/tokra (dvě mezery) jsou fotečky. Na třetí fotce (tokra003) jsou prckovi dva měsíce, na desáté je ve čtyřech měsících. Tak můžeš porovnat

22.4.2009 21:52
jimmik

XXX.XXX.206.192

sonja napsal(a):
Ivčo moc pěkné fotečky
Zdravíme i Kačku s naší sestřičkou Aldorkou
Jinak Ivčo ptala ses jak byl Tokra tmavý když byl malý. Tady http://www.modry chlup.estranky.cz/foto album/nasi-pesani/tokra (dvě mezery) jsou fotečky. Na třetí fotce (tokra003) jsou prckovi dva měsíce, na desáté je ve čtyřech měsících. Tak můžeš porovnat

ahoj, moc hezký fotky...a videa taky...
taky přidkládám fotečku Jimmíka jinak všechny ostatní fotky jsou na: http://www. jimmykazari. estranky. cz/stranka/fotky (3mezery )

23.4.2009 10:24
helvan1

XXX.XXX.202.25

jimmik napsal(a):
ahoj, moc hezký fotky...a videa taky...
taky přidkládám fotečku Jimmíka jinak všechny ostatní fotky jsou na: http://www. jimmykazari. estranky. cz/stranka/fotky (3mezery )

Viděli jste výměnu manželek tuto neděli?? Jedna z famílií měla australáka

24.4.2009 13:02
helvan1

XXX.XXX.202.25

helvan1 napsal(a):
Viděli jste výměnu manželek tuto neděli?? Jedna z famílií měla australáka

Poraďte mi. Diaz si v pondělí nalomil zub od shora až dolů do dásně. Byla to jen malá znatelná čárka. Trochu ho to obtěžovalo a furt (na mě) vystrkoval jazyk. Do dnešního dne už se mu podařilo zub ulomit úplně a v dásni mu zbyl malý kousek. Mám mu ho nechat vytrhnout nebo mu to nebude vadit?? Jedná se o ten malý přední zoubek vedle špičáku na spodní čelisti. Ptám se z toho prostého důvodu, že se mi nechce v tuto chvíli dávat psa pod narkózu, když pod ní byl zhruba před měsícem. Co myslíte?

24.4.2009 13:31
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

helvan1 napsal(a):
Poraďte mi. Diaz si v pondělí nalomil zub od shora až dolů do dásně. Byla to jen malá znatelná čárka. Trochu ho to obtěžovalo a furt (na mě) vystrkoval jazyk. Do dnešního dne už se mu podařilo zub ulomit úplně a v dásni mu zbyl malý kousek. Mám mu ho nechat vytrhnout nebo mu to nebude vadit?? Jedná se o ten malý přední zoubek vedle špičáku na spodní čelisti. Ptám se z toho prostého důvodu, že se mi nechce v tuto chvíli dávat psa pod narkózu, když pod ní byl zhruba před měsícem. Co myslíte?

Jessi má taky takto ulomený řezák a nechala jsem to tak - dostala kopanec
Hlavně si to nech zapsat do PP - že je zub ulomený, kdykoliv se může stát že si ho vyrazí úplně i s kořenem, nebo prostě cokoliv podobného a pak se s někým hádat jestli tam zub byl nebo ne, nestojí za to Pokud ho máš v plánu uchovnit tak to určitě udělej.
Jessi tam jde pořád vidět a už to má tak dva roky a ještě se mi nestalo že by to na výstavě vadilo, ale nikdy nevíš kde se najde nějakej blb

Pozdravuj Diázka

24.4.2009 14:17
helvan1

XXX.XXX.202.25

oddorrinky napsal(a):
Jessi má taky takto ulomený řezák a nechala jsem to tak - dostala kopanec
Hlavně si to nech zapsat do PP - že je zub ulomený, kdykoliv se může stát že si ho vyrazí úplně i s kořenem, nebo prostě cokoliv podobného a pak se s někým hádat jestli tam zub byl nebo ne, nestojí za to Pokud ho máš v plánu uchovnit tak to určitě udělej.
Jessi tam jde pořád vidět a už to má tak dva roky a ještě se mi nestalo že by to na výstavě vadilo, ale nikdy nevíš kde se najde nějakej blb

Pozdravuj Diázka

Do papírů mi to zapíšou na veterině, kde ho ještě v pondělí měl Tak to zatím nechám a uvidíme... Teď už na mě jazyk nevystrkuje, takže mu to už asi nevadí jako před tím.

Díky Míšo!

27.4.2009 08:17
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

alma napsal(a):

pokud má někdo zájem mám na stránkách výsledky z Budějek
http://www.oddorrinky.estranky.cz/stranka/vystavy

teď jdu dělat fotky

27.4.2009 10:11
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
pokud má někdo zájem mám na stránkách výsledky z Budějek
http://www.oddorrinky.estranky.cz/stranka/vystavy

teď jdu dělat fotky

už jsou i fotky

27.4.2009 16:13
abbey

XXX.XXX.179.44

oddorrinky napsal(a):
už jsou i fotky

Míšo moc gratulujeme k úspěchům na výstavě a tady posílám fotečku z amatérské výstavy u nás u Zlína, kde nám nebylo hloupé vystavit naši nastandartní dračici. Byly to skvělé závody v agility, poslušnosti a vystavování ve Štípě. Strávili jsme tam příjemný den.

27.4.2009 16:16
abbey

XXX.XXX.179.44

abbey napsal(a):
Míšo moc gratulujeme k úspěchům na výstavě a tady posílám fotečku z amatérské výstavy u nás u Zlína, kde nám nebylo hloupé vystavit naši nastandartní dračici. Byly to skvělé závody v agility, poslušnosti a vystavování ve Štípě. Strávili jsme tam příjemný den.

A tady je Ebča s fenečkou z útulku- Ketynkou, která je naší babičky. Taky se všeho zůčastnila. Více fotek najdete tady http://galerie.albumfotek.cz/25889/

27.4.2009 16:57
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

abbey napsal(a):

na té fotce vypadá Ebča náhodou dost dobře, bych ji ani nepoznala když nemá ocas nahoru
Super že jsou takové všemožné akce a každej si najde co mu pasuje!!!
Myslím že jsem Vás četla na startovce do Valmezu??? Tak snad se konečně někde potkáme a pokecáme

28.4.2009 19:30
zirrael

XXX.XXX.47.18

oddorrinky napsal(a):
na té fotce vypadá Ebča náhodou dost dobře, bych ji ani nepoznala když nemá ocas nahoru
Super že jsou takové všemožné akce a každej si najde co mu pasuje!!!
Myslím že jsem Vás četla na startovce do Valmezu??? Tak snad se konečně někde potkáme a pokecáme

Holky, děkuji moc za rady co se týče výstavního vodítka. Tak jsem si naivně myslela že když
je tady x zverimexů v okolí, tak nebude problém, a ono prd, výstavní vodítka buď neměli vůbec, nebo
měli šňurečky maximálně tak na pejska velikosti čivavy a nebo naopak šňůry jak na bernardýna,
a nebo když už jsem v jednom zverimexu objevila vodítka v barvě i tvaru co by přicházel v úvahu tak
byly za tak nehorázné ceny že jsem ani netušila že se tak draze dá taková šňůrka prodat.
Nakonec mně zachránila známa co ve svém zverimexu vyhrabala vodítko ze kterého kdysi spadla cedulka,
tak ho měla dané stranou. Je sice takové špinavě modré, ale naštěstí na Balíčkovi nijak extra kontrastní není.
Počítám že na výstavě koupíme nějaké lepší, ale teď jsem ráda že jsem sehnala vůbec nějaké a že máme s
čím trénovat :)

Helvan : Já řešila u Erinky uraženou půlku špičáku, byla jsem z toho docela vyděšená tak jsem
to konzultovala s veterináři a bylo mi řečeno že nej je sledovat jestli to pejsovi vadí, a pokud
nevadí, tak to nechat být. Pokud by vadilo tak pejse přispat a vytrhnout, nebo případně některé
veteriny dělají i plomby....což je ale otázka jestli to na špičatých psích zubech drží.

Jinak kdo by se chtěl mrknout, pár nových fotek z procházky s borderčím mimčem a z velikonoc na www.flareba.rajce.net

29.4.2009 15:52
zirrael

XXX.XXX.47.18

zirrael napsal(a):
Holky, děkuji moc za rady co se týče výstavního vodítka. Tak jsem si naivně myslela že když
je tady x zverimexů v okolí, tak nebude problém, a ono prd, výstavní vodítka buď neměli vůbec, nebo
měli šňurečky maximálně tak na pejska velikosti čivavy a nebo naopak šňůry jak na bernardýna,
a nebo když už jsem v jednom zverimexu objevila vodítka v barvě i tvaru co by přicházel v úvahu tak
byly za tak nehorázné ceny že jsem ani netušila že se tak draze dá taková šňůrka prodat.
Nakonec mně zachránila známa co ve svém zverimexu vyhrabala vodítko ze kterého kdysi spadla cedulka,
tak ho měla dané stranou. Je sice takové špinavě modré, ale naštěstí na Balíčkovi nijak extra kontrastní není.
Počítám že na výstavě koupíme nějaké lepší, ale teď jsem ráda že jsem sehnala vůbec nějaké a že máme s
čím trénovat :)

Helvan : Já řešila u Erinky uraženou půlku špičáku, byla jsem z toho docela vyděšená tak jsem
to konzultovala s veterináři a bylo mi řečeno že nej je sledovat jestli to pejsovi vadí, a pokud
nevadí, tak to nechat být. Pokud by vadilo tak pejse přispat a vytrhnout, nebo případně některé
veteriny dělají i plomby....což je ale otázka jestli to na špičatých psích zubech drží.

Jinak kdo by se chtěl mrknout, pár nových fotek z procházky s borderčím mimčem a z velikonoc na www.flareba.rajce.net

Ještě bych chtěla poprosit o radu zkušené vystavovatele. V sobotu je před námi 30 psů (5 plemen), neodhadnete jak dlouho to může trvat než přijdeme na řadu ? Je mi jasné že se to nedá určit přesněji - některý pes nedorazí, u některého bude posouzení trvat kratší a u jiného delší dobu, atd. Ale jde mi o to, jelikož se moje babička, která bydlí nedaleko se rozhodla na nás přijít podívat a přecijen už to není úplná mladice, tak bych nerada aby tam musela zbytečně dlouho stát a čekat, tak bych jí ráda řekla alespoň přibližný čas kdy dorazit. Díky

30.4.2009 10:57
kaskada

XXX.XXX.126.6

zirrael napsal(a):
Ještě bych chtěla poprosit o radu zkušené vystavovatele. V sobotu je před námi 30 psů (5 plemen), neodhadnete jak dlouho to může trvat než přijdeme na řadu ? Je mi jasné že se to nedá určit přesněji - některý pes nedorazí, u některého bude posouzení trvat kratší a u jiného delší dobu, atd. Ale jde mi o to, jelikož se moje babička, která bydlí nedaleko se rozhodla na nás přijít podívat a přecijen už to není úplná mladice, tak bych nerada aby tam musela zbytečně dlouho stát a čekat, tak bych jí ráda řekla alespoň přibližný čas kdy dorazit. Díky

Nějak se propadáme. Nerazíte někdo do Prahy?

30.4.2009 17:12
zirrael

XXX.XXX.47.18

kaskada napsal(a):
Nějak se propadáme. Nerazíte někdo do Prahy?

My

1.5.2009 20:48
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

zirrael napsal(a):
My

Kamčo zítra Vám budu držet pěsti!!! Pokud to budeš stíhat napiš mi výsledky všech ACD a třeba foto Balíčka

Jestli je před Vámi 30 psů tak určitě hodinu i spíše víc, ale těžko odhadovat, někdo posuzuje šupem jinej si to užije

Takže se budu těšit na zprávičky

Já se zítra chystám a v neděli odjíždím na týden na stopařský seminář a odtud hned na mistrovství světa belgičáků - jen se podívat tak už se celkem těším

2.5.2009 14:37
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

alma napsal(a):

Tak co výstava???

Já jsem Austy poslala na dovolenou k móóóřu V pátek byla na dvou výstavách černé hoře a dnes a zítra bude v chorvatském Zadaru
Včera si vedla víc než skvěle - 2x CAC, CACIB a 2x BOB a splněn šampion černé hory Posílala jsem ji tam více méně na jistotu, ale jaké to bylo překvápko když mi handlerka psala kolik je tam ACD, jsem fakt čuměla kde se tam nabrali tak jsem moc zvědavá na katalog co jsem měli za konkurenci že to Austy takhle zmákla.

2.5.2009 15:15
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
Tak co výstava???

Já jsem Austy poslala na dovolenou k móóóřu V pátek byla na dvou výstavách černé hoře a dnes a zítra bude v chorvatském Zadaru
Včera si vedla víc než skvěle - 2x CAC, CACIB a 2x BOB a splněn šampion černé hory Posílala jsem ji tam více méně na jistotu, ale jaké to bylo překvápko když mi handlerka psala kolik je tam ACD, jsem fakt čuměla kde se tam nabrali tak jsem moc zvědavá na katalog co jsem měli za konkurenci že to Austy takhle zmákla.

pokud chcete někdo mrknout na naše koníky tady je video

http://www.stream.cz/ video/9/293054-konici-od-dorrinky

2.5.2009 17:26
karelpolacek

XXX.XXX.92.82

oddorrinky napsal(a):

Zdravím, dnes jsem u ZOO Jihlava viděl australáčka podobného Bubbovi, ale měl více bílé barvy. Byla tam s ním slečna (mladá paní). Tak bych se chtěl zeptat, zda netušíte, co to mohlo být za pejska. Byl úplně nádhernej. Díky za informace. Takto zbarvený australáček je můj sen.

2.5.2009 18:18
zirrael

XXX.XXX.47.18

oddorrinky napsal(a):

Taaak, už jsme doma Tak nakonec bylo vše jinak a rozhodčí přehodil pořadí tak že jsme šli úplně první, takže pro mně veliký škrt přes rozpočet
Byla jsem teda nervní hodně a Balíček se navíc rozhodl že ten postoj který jsme cvičili 14 dní prostě panu rozhodčímu neukáže ani za zlaté prase ale i přesto jsme dostali pěkný posudek a VN. Rozhodčí byl moc milý, usměvavý, s posuzováním nijak nezdržoval, a i když mluvil anglicky, tak jsem pokyny pochopila i já přesto že výstavní výrazy vůbec neznám
Bohužel musím zklamat s výsledky a fotkami . Motala jsem se tam až do jedné, byla jsem se ke kruhu koukat pak ještě asi 5x a výsledky na tabuli prostě neuveřejnili přesto že když jsem se tam byla dívat naposledy, tak už bylo posuzování skončené a u kruhu prázdno, takže to ani není že bych nevydržela do konce.
A fotky bohužel nevyšly z toho důvodu, že jsem babičce od které jsem si slibovala pečlivou fotodokumentaci, nahlásila aby přišla tak na půl desátou, aby tam netrčela zbytečně brzo. Vůbec mně nenapadlo že dají jako první plemeno které má jít až jako šesté, pochopila bych prohození prvních dvou nebo tří, ale tohle by mně vůbec nenapadlo. No a přítel, který by také mohl nějakou tu fotku udělat, tak zrovna odešel, takže prostě shoda blbých náhod, příště už opravdu nebudu spoléhat na logiku

Jinak musím říct že atmosféra moc fajn, Balíček si očuchal asi tak 150 psů a moc mně potěšilo že jsme tam nenarazili na jediného agresora - přiznám se že u stafordů a bulteriérů jsem měla trochu předsudky že jsou rvavější, ale teď si sypu popel na hlavu, i zástupci těhle plemen byli naprosto v pohodě - nic proti těmto plemenům, já tenhle typ pesanů můžu , a ani žádné zvedání jorkšírů nad hlavu se nekonalo, takže mám z výstavy opravdu dobrý pocit a těším se na další

2.5.2009 18:21
zirrael

XXX.XXX.47.18

zirrael napsal(a):
Taaak, už jsme doma Tak nakonec bylo vše jinak a rozhodčí přehodil pořadí tak že jsme šli úplně první, takže pro mně veliký škrt přes rozpočet
Byla jsem teda nervní hodně a Balíček se navíc rozhodl že ten postoj který jsme cvičili 14 dní prostě panu rozhodčímu neukáže ani za zlaté prase ale i přesto jsme dostali pěkný posudek a VN. Rozhodčí byl moc milý, usměvavý, s posuzováním nijak nezdržoval, a i když mluvil anglicky, tak jsem pokyny pochopila i já přesto že výstavní výrazy vůbec neznám
Bohužel musím zklamat s výsledky a fotkami . Motala jsem se tam až do jedné, byla jsem se ke kruhu koukat pak ještě asi 5x a výsledky na tabuli prostě neuveřejnili přesto že když jsem se tam byla dívat naposledy, tak už bylo posuzování skončené a u kruhu prázdno, takže to ani není že bych nevydržela do konce.
A fotky bohužel nevyšly z toho důvodu, že jsem babičce od které jsem si slibovala pečlivou fotodokumentaci, nahlásila aby přišla tak na půl desátou, aby tam netrčela zbytečně brzo. Vůbec mně nenapadlo že dají jako první plemeno které má jít až jako šesté, pochopila bych prohození prvních dvou nebo tří, ale tohle by mně vůbec nenapadlo. No a přítel, který by také mohl nějakou tu fotku udělat, tak zrovna odešel, takže prostě shoda blbých náhod, příště už opravdu nebudu spoléhat na logiku

Jinak musím říct že atmosféra moc fajn, Balíček si očuchal asi tak 150 psů a moc mně potěšilo že jsme tam nenarazili na jediného agresora - přiznám se že u stafordů a bulteriérů jsem měla trochu předsudky že jsou rvavější, ale teď si sypu popel na hlavu, i zástupci těhle plemen byli naprosto v pohodě - nic proti těmto plemenům, já tenhle typ pesanů můžu , a ani žádné zvedání jorkšírů nad hlavu se nekonalo, takže mám z výstavy opravdu dobrý pocit a těším se na další

kaskadaa: Jak jste dopadli vy ? Mně v tom zmatku vůbec nedošlo že jsme si vlastně povídaly spolu Docvaklo mi to až po prohlídnutí výstavního katalogu kdy jsem si přečetla jména psů a to už jsme se u kruhu nepotkaly .

2.5.2009 18:23
zirrael

XXX.XXX.47.18

zirrael napsal(a):

Míšo, jdu ti psát mail s trochou podrobností, ať si to přečteš ještě před odjezdem

2.5.2009 20:29
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

karelpolacek napsal(a):
Zdravím, dnes jsem u ZOO Jihlava viděl australáčka podobného Bubbovi, ale měl více bílé barvy. Byla tam s ním slečna (mladá paní). Tak bych se chtěl zeptat, zda netušíte, co to mohlo být za pejska. Byl úplně nádhernej. Díky za informace. Takto zbarvený australáček je můj sen.

Bubba je jedinej mottled v ČR a další je jeho dcera Boole Poole, která bydlí v Brně a má ji mladá paní, teda celá rodinka, takže teoreticky mohli být klidně na výletě
A barva se u nich v průběhu roku hodně mění - přes zimu, teda v zimní srsti je bílé minimum a když línají tak jsou hodně do bíla, ale černá by měla vždy převažovat
A jestli to nebyla našela Perynka tak netuším

V červnu v Brně by se snad měly sejít ve třídě všechny tři sestřičky a každá jiná

2.5.2009 20:34
karelpolacek

XXX.XXX.92.82

oddorrinky napsal(a):
Bubba je jedinej mottled v ČR a další je jeho dcera Boole Poole, která bydlí v Brně a má ji mladá paní, teda celá rodinka, takže teoreticky mohli být klidně na výletě
A barva se u nich v průběhu roku hodně mění - přes zimu, teda v zimní srsti je bílé minimum a když línají tak jsou hodně do bíla, ale černá by měla vždy převažovat
A jestli to nebyla našela Perynka tak netuším

V červnu v Brně by se snad měly sejít ve třídě všechny tři sestřičky a každá jiná

Mockrát děkuji za reakci. V té rychlosti jsem si nevšimnul, zda to je pes nebo fenka. Byl jsem tak nadšen, že jsem se ani paní nezeptal. Snad se mi jednou podaří sen splnit. Ještě jednou děkuji.

2.5.2009 20:43
kaskada

XXX.XXX.126.6

karelpolacek napsal(a):
Mockrát děkuji za reakci. V té rychlosti jsem si nevšimnul, zda to je pes nebo fenka. Byl jsem tak nadšen, že jsem se ani paní nezeptal. Snad se mi jednou podaří sen splnit. Ještě jednou děkuji.

Dragon Blue Cidabro

2.5.2009 20:48
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

kaskada napsal(a):
Dragon Blue Cidabro

krasavec
on je taky mottled, na títo fotce se to blbě poznává a jinou jsem neviděla. Já jsem vlastně tvoje Déčka naživo neviděla vůbec, takže jsi tam něco mottled měla? Ať nešířím špatné info

2.5.2009 20:52
karelpolacek

XXX.XXX.92.82

oddorrinky napsal(a):
krasavec
on je taky mottled, na títo fotce se to blbě poznává a jinou jsem neviděla. Já jsem vlastně tvoje Déčka naživo neviděla vůbec, takže jsi tam něco mottled měla? Ať nešířím špatné info

Jak tak koukám, tak jsem čím dál více omámen jejich krásou.

2.5.2009 20:57
kaskada

XXX.XXX.126.6

zirrael napsal(a):
kaskadaa: Jak jste dopadli vy ? Mně v tom zmatku vůbec nedošlo že jsme si vlastně povídaly spolu Docvaklo mi to až po prohlídnutí výstavního katalogu kdy jsem si přečetla jména psů a to už jsme se u kruhu nepotkaly .

Ahoj,

Míšo, musím poreferovat, že Balíček se choval jako profík a zvládal celý ten výstavní chaos s přehledem!
Výsledky nemám kompletní, jen co si pamatuju. Byl tam trošku zmatek s tím přesunem plemen a tak jsem honem venčila a chystala si feny. Jak psala Zirrael, tak výsledky nepsali. Pan rozhodčí byl příjemný, ale s ničím se nezdržoval, tak jsem se ho už neměla možnost zeptat, co by mě zajímalo. Bylo mu skvěle rozumnět, tak jsme jen tak něco prohodili a už nastupovala další plemena.

Takže:
Ballarat - NV1

ml-
Hidalgo Blue Legend C.R.- CAJC
Cayman - VD2

mezitř-
Ask červený drak - kvůli změně rozvrhu posuzování se dostavili pozdě a zaznělo něco o protestu, tak nevím, jak to dopadlo
Brad Pitt Kazari - VD (asi)

otevřená - 6 psů
CACIB, CAC - Dionýs Elbrus Blue Heeler (zaslouženě!!)
res.CAC, res.CACIB - Cerberus Elbrus Blue Heeler
dál nevím

šamp.
CAC - Flash Shaggy C.R. (byl sám)

FENY-
Cara Mia - CAJC,BOB

mezitř.
Amaury šumící křídla - CAC

otevřená.
CAC,CACIB - JCh. Miss Aussie Cidabro
res.CAC - Danae Sue C.R.
V3 - JCh. Melbourne Beauty Cidabro

(nevím, kdo byl res. CACIB, běžela jsem pro Merry)

veterán:
V1, nej.veterán - ICh. Zeecidabro des Poenjaap (fakt super posudek)

........... foto: Lupina (první pokusy s novým foťákem)
Míšo, jak čivavka?

2.5.2009 21:05
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

kaskada napsal(a):
Ahoj,

Míšo, musím poreferovat, že Balíček se choval jako profík a zvládal celý ten výstavní chaos s přehledem!
Výsledky nemám kompletní, jen co si pamatuju. Byl tam trošku zmatek s tím přesunem plemen a tak jsem honem venčila a chystala si feny. Jak psala Zirrael, tak výsledky nepsali. Pan rozhodčí byl příjemný, ale s ničím se nezdržoval, tak jsem se ho už neměla možnost zeptat, co by mě zajímalo. Bylo mu skvěle rozumnět, tak jsme jen tak něco prohodili a už nastupovala další plemena.

Takže:
Ballarat - NV1

ml-
Hidalgo Blue Legend C.R.- CAJC
Cayman - VD2

mezitř-
Ask červený drak - kvůli změně rozvrhu posuzování se dostavili pozdě a zaznělo něco o protestu, tak nevím, jak to dopadlo
Brad Pitt Kazari - VD (asi)

otevřená - 6 psů
CACIB, CAC - Dionýs Elbrus Blue Heeler (zaslouženě!!)
res.CAC, res.CACIB - Cerberus Elbrus Blue Heeler
dál nevím

šamp.
CAC - Flash Shaggy C.R. (byl sám)

FENY-
Cara Mia - CAJC,BOB

mezitř.
Amaury šumící křídla - CAC

otevřená.
CAC,CACIB - JCh. Miss Aussie Cidabro
res.CAC - Danae Sue C.R.
V3 - JCh. Melbourne Beauty Cidabro

(nevím, kdo byl res. CACIB, běžela jsem pro Merry)

veterán:
V1, nej.veterán - ICh. Zeecidabro des Poenjaap (fakt super posudek)

........... foto: Lupina (první pokusy s novým foťákem)
Míšo, jak čivavka?

Moc dík za výsledky, někde překvápko, ale jinak myslím ok
Gratulace Lupíně a Merry, holky se s tím nepárají

Za co dostal Cayman VD, nevíš? Už v budějkách byl hodně vylínalej, že by to? A Carina BOB jo??, tééda

z výsledků jde vidět že se rozhodčámu líbili menší ACD kdo vlastně posuzoval?

A čivavku jsem nakonec ani nekryla takže nic Mám nakrytou jinou, ale teprv týden.

2.5.2009 21:08
kaskada

XXX.XXX.126.6

oddorrinky napsal(a):
krasavec

Tohle je otec D vrhu - import z Austrálie Turrella Blue Ben Hur, který je typickým představitelem tohoto zbarvení a dal několik mottled potomků ( bohužel byl velmi málo v chovu využit a to zejména mimo Německo, kde žije ). O něco více byl paradoxně využit jeho pravý bratr, kterého jedna chovatelka importovala skoro 8 letého a bohužel se z něho těšila necelý rok .
V tomto vrhu byla 1 fena a 1 pes, kteří by se snad dali označit jako mottled. Jelikož ani jeden nechodí po výstavách a vlastně se toto členění modré barvy ani v Evropě neužívá, tak to ofiko nikde nemáme. Tolik \"bílí\" jako Bubba ale nejsou.

Ještě si dovolím (laskavý čtenář promine) poznámku: barva nepracuje, barva neběhá.

2.5.2009 21:11
kaskada

XXX.XXX.126.6

kaskada napsal(a):
Tohle je otec D vrhu - import z Austrálie Turrella Blue Ben Hur, který je typickým představitelem tohoto zbarvení a dal několik mottled potomků ( bohužel byl velmi málo v chovu využit a to zejména mimo Německo, kde žije ). O něco více byl paradoxně využit jeho pravý bratr, kterého jedna chovatelka importovala skoro 8 letého a bohužel se z něho těšila necelý rok .
V tomto vrhu byla 1 fena a 1 pes, kteří by se snad dali označit jako mottled. Jelikož ani jeden nechodí po výstavách a vlastně se toto členění modré barvy ani v Evropě neužívá, tak to ofiko nikde nemáme. Tolik \"bílí\" jako Bubba ale nejsou.

Ještě si dovolím (laskavý čtenář promine) poznámku: barva nepracuje, barva neběhá.

Pejsek z tohoto vrhu Ch. Doc Bar Cidabro je nyní mimo ČR. Pro své kvality byl na omezenou dobu zapůjčen do Finska, kde bude vystavován a měl by zde zanechat i nějaké potomky.

2.5.2009 21:15
karelpolacek

XXX.XXX.92.82

kaskada napsal(a):

To je jasné, že barva nepracuje a neběhá. Ale proč si nepořídit pejska vysněného plemene v nádherné barevné kombinaci? To už by byla taková třešnička na dortu . Snad se mi aspoň někdy podaří mít za pejska australáčka.

2.5.2009 21:17
kaskada

XXX.XXX.126.6

oddorrinky napsal(a):
Moc dík za výsledky, někde překvápko, ale jinak myslím ok
Gratulace Lupíně a Merry, holky se s tím nepárají

Za co dostal Cayman VD, nevíš? Už v budějkách byl hodně vylínalej, že by to? A Carina BOB jo??, tééda

z výsledků jde vidět že se rozhodčámu líbili menší ACD kdo vlastně posuzoval?

A čivavku jsem nakonec ani nekryla takže nic Mám nakrytou jinou, ale teprv týden.

Posuzoval rozhodčí z Maďarska - Dr. Tamás Jakkel. Radost jsem měla velikou.

U psů přišlo nejen mě posuzování hodně zvláštní - jakoby vůbec nehleděl na to, jak je pes předveden. Pes ze tř. mladých CAJC - no o "výstavní drezůře" jak to někteří rozhodčí označují, nelze hovořit. Ani úroveň předvedení (snad mimo psů s tituly) u psů v otevřené mě neuchvátila. Naopak u fen dával snad nejvíc na pohyb. Feny byly v předvedení celkově lepší.
Cayman byl vylínaný, ale na VD to myslím nebylo. Minimálně byl špičkově připravený.

Gratuluju Austy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S. škoda, že nebudeš na klubovce.

2.5.2009 21:26
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

karelpolacek napsal(a):
To je jasné, že barva nepracuje a neběhá. Ale proč si nepořídit pejska vysněného plemene v nádherné barevné kombinaci? To už by byla taková třešnička na dortu . Snad se mi aspoň někdy podaří mít za pejska australáčka.

jo, jo barva je jen bonus Já jsem chtěla psa zdravého, nepříbuzného a mottled samozřejmě taky, ale nebylo to rozhodujícím, ale když to vyšlo byla jsem moc a moc šťastná

2.5.2009 21:28
karelpolacek

XXX.XXX.92.82

oddorrinky napsal(a):
jo, jo barva je jen bonus Já jsem chtěla psa zdravého, nepříbuzného a mottled samozřejmě taky, ale nebylo to rozhodujícím, ale když to vyšlo byla jsem moc a moc šťastná

Kdo by nebyl, mít tak krásné psy. tiše závidím

2.5.2009 21:32
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

kaskada napsal(a):
Posuzoval rozhodčí z Maďarska - Dr. Tamás Jakkel. Radost jsem měla velikou.

U psů přišlo nejen mě posuzování hodně zvláštní - jakoby vůbec nehleděl na to, jak je pes předveden. Pes ze tř. mladých CAJC - no o "výstavní drezůře" jak to někteří rozhodčí označují, nelze hovořit. Ani úroveň předvedení (snad mimo psů s tituly) u psů v otevřené mě neuchvátila. Naopak u fen dával snad nejvíc na pohyb. Feny byly v předvedení celkově lepší.
Cayman byl vylínaný, ale na VD to myslím nebylo. Minimálně byl špičkově připravený.

Gratuluju Austy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S. škoda, že nebudeš na klubovce.

No tak jestli dal na pohyb tak se divím ještě víc, tan pes v mladých byl i v Budějkách a pohyb teda docela

Ale teda se vlastně nedivím, už jsem z toho počtu výstav zvyklá na všechno

2.5.2009 22:02
kaskada

XXX.XXX.126.6

oddorrinky napsal(a):
No tak jestli dal na pohyb tak se divím ještě víc, tan pes v mladých byl i v Budějkách a pohyb teda docela

Ale teda se vlastně nedivím, už jsem z toho počtu výstav zvyklá na všechno

U psů to všem okolo přišlo na mohutnost - čím větší tím lepší, ale u fen to kupodivu neplatilo

Je mi líto, že nemám kompletní výsledky a ještě ty res. tituly jsou tzv. bez záruky. Starala jsem se hlavně o své feny. Na výstavách většinou po ukončení posuzování plemene si jdu výsledky dopsat do katalogu, ale tady to jaksi nešlo.

4.5.2009 13:10
sonja

XXX.XXX.98.152

kaskada napsal(a):
U psů to všem okolo přišlo na mohutnost - čím větší tím lepší, ale u fen to kupodivu neplatilo

Je mi líto, že nemám kompletní výsledky a ještě ty res. tituly jsou tzv. bez záruky. Starala jsem se hlavně o své feny. Na výstavách většinou po ukončení posuzování plemene si jdu výsledky dopsat do katalogu, ale tady to jaksi nešlo.

Míšo, gratulace Austy

Já byla v sobotu s Gwynem na závodech v poslušnosti. Pokusili jsme se o ZVV1, ale bohužel jak jsem čekala jsme to nezvládli skrz stopy. Sice to ze začátku vypadalo hoooodně nadějně, tak krásně s nosem u země ještě nešel, ale stratil se hned na prvním lomu a pak už jen hleděl na paničku a čekal, že mu ukážu kudy dál. Takže bohužel jen 26bodů. Ale zato v dalších disciplínách jsme si to vynahradili. Poslušnost 90b. (nejlepší poslušnost -stejně bodů jako celkový vítěz závodů) a obranu jsme měli 93b. (druhá nejlepší obrana - vítěz měl 95b.). Takže jsem byla nakonec moc spokojená. Body nám vyšly na čtvrté místo. Ale s těmi stopami budeme muset něco udělat. U Gwyna nefunguje ani motivace na míček, ani na masíčko...ještě mi bylo poraděno dát na konec stopy figuranta ....a pak už teda nevím, jak jinak Gwyna motivovat. Ale byla by to škoda, kdyby jsme skončili na stopách... Máte někdo ještě nějaký nápad, jak bych toho mého ťulu mohla jinak namotivovat aby ho ta stopa začala bavit?

5.5.2009 08:57
ztracenka

XXX.XXX.219.118

zirrael napsal(a):
Míšo, jdu ti psát mail s trochou podrobností, ať si to přečteš ještě před odjezdem

Všechny zdravím. Konečně jsem se dostala k počítači, tak musím napsat novinky od nás.

O víkendu jsem byla na coursingové víkendovce v Jeseníkách a moc jsem si jí užila. Bohužel bez Bruta a mužskýho. Chlap nafasoval pracovní víkend a Brut ve čtvrtek dobral Biseptol.
Jela jsem jen s Aluškou, kamarádkou Hankou a jejím havaňáčkem Fredym. Musím říct, že Aluška byla úžasná. Nejen, že za celý víkend pomalu nezamhouřila očko ( teda pokud jsem jí přímo nezavřela do chatky a neodešla se najíst či něco podobného), ale neustále byla v pohybu... lovila psům nožičky, hlídala věci jak profík ( hlavně pokladnu s penězma, kdy málem "sežrala" procházejícího pána se psem, pán měl skoro infarkt a pes se jí pak vyhýbal obloukem), zkusily jsme obrany se super zákusy, závod samozřejmě vyhrála, protože jiný australák tam nebyl, ale v konkurenci psů ( retrívr a labrador) se kterými běžela byla moc dobrá. Zvládly jsme spoustu procházek, trénovaly u koní poslušnost a u kozy odložení... to jediné jí moc nešlo, protože koza se rozhodla okouknout, co děláme a postupně se přibližovala. I počasí nám přálo a poprve jsme ho měli přesně vyvážené Jen na cestě zpět jsem opět měly problém, páč kamarádce málem odletělo kolo u auta a tak nás z Prahy odvážel její tatínek.

Míšo, Ivčo... figurant, co tam byl s náma Vás obě zná, hlavně Ebču. Jukněte na fotky ( bez mezer )

http://alicek.rajce.idnes.cz/ Vikendovka_Ceska_Ves-OBRANY_ 1.5.2009/#album

6.5.2009 07:33
sonja

XXX.XXX.98.152

ztracenka napsal(a):
Všechny zdravím. Konečně jsem se dostala k počítači, tak musím napsat novinky od nás.

O víkendu jsem byla na coursingové víkendovce v Jeseníkách a moc jsem si jí užila. Bohužel bez Bruta a mužskýho. Chlap nafasoval pracovní víkend a Brut ve čtvrtek dobral Biseptol.
Jela jsem jen s Aluškou, kamarádkou Hankou a jejím havaňáčkem Fredym. Musím říct, že Aluška byla úžasná. Nejen, že za celý víkend pomalu nezamhouřila očko ( teda pokud jsem jí přímo nezavřela do chatky a neodešla se najíst či něco podobného), ale neustále byla v pohybu... lovila psům nožičky, hlídala věci jak profík ( hlavně pokladnu s penězma, kdy málem "sežrala" procházejícího pána se psem, pán měl skoro infarkt a pes se jí pak vyhýbal obloukem), zkusily jsme obrany se super zákusy, závod samozřejmě vyhrála, protože jiný australák tam nebyl, ale v konkurenci psů ( retrívr a labrador) se kterými běžela byla moc dobrá. Zvládly jsme spoustu procházek, trénovaly u koní poslušnost a u kozy odložení... to jediné jí moc nešlo, protože koza se rozhodla okouknout, co děláme a postupně se přibližovala. I počasí nám přálo a poprve jsme ho měli přesně vyvážené Jen na cestě zpět jsem opět měly problém, páč kamarádce málem odletělo kolo u auta a tak nás z Prahy odvážel její tatínek.

Míšo, Ivčo... figurant, co tam byl s náma Vás obě zná, hlavně Ebču. Jukněte na fotky ( bez mezer )

http://alicek.rajce.idnes.cz/ Vikendovka_Ceska_Ves-OBRANY_ 1.5.2009/#album

Děvčata, děvčata, kdepak všechny jste? Nějak se propadáme....

Jani, malá je děsnááá šikulka Víkend musel být bezva, škoda že jsme nemohli jet taky... Snad příští rok...

6.5.2009 08:56
alma

XXX.XXX.143.78

alma napsal(a):

Ahoj všichni,

venku je takové úžasné počasí, že skoro vůbec nejsme doma.

Gratuluji k výstavám a hlavně k výbornému výsledku poslušnosti a obran na zkoušce, škoda těch stop, ale alespoň jste všem ukázali, jak vám to šlape v poslušnosti a hlavně kouše !

Jinak malá mě stále utvrzuje v tom, že jsem nevěděla, co to znamená slovo temperament a mí ausíci i borderky jsou z malé honačky úplně odvaření, už ji mají plné zuby

6.5.2009 08:57
alma

XXX.XXX.143.78

alma napsal(a):
Ahoj všichni,

venku je takové úžasné počasí, že skoro vůbec nejsme doma.

Gratuluji k výstavám a hlavně k výbornému výsledku poslušnosti a obran na zkoušce, škoda těch stop, ale alespoň jste všem ukázali, jak vám to šlape v poslušnosti a hlavně kouše !

Jinak malá mě stále utvrzuje v tom, že jsem nevěděla, co to znamená slovo temperament a mí ausíci i borderky jsou z malé honačky úplně odvaření, už ji mají plné zuby

6.5.2009 10:53
ztracenka

XXX.XXX.219.118

sonja napsal(a):
Děvčata, děvčata, kdepak všechny jste? Nějak se propadáme....

Jani, malá je děsnááá šikulka Víkend musel být bezva, škoda že jsme nemohli jet taky... Snad příští rok...

Soni, na to, že kousala podruhé v životě ( poprve jen na kůžičku), byla perfektní. Figurant si pochvaloval, jak rychle chápe, jde do všeho na plno a hlavně hned první zákusy byly na plnou tlamku bez překusů. Jediné, co se jí dalo vytknout je výdrž, ale i u ní říkal, že se postupně naučí. A hlavně jí to moc a moc bavilo ..... bohužel, u nás není žádný opravdu dobrý figurant, který by mi jí nezkazil

8.5.2009 19:17
ztracenka

XXX.XXX.219.118

alma napsal(a):

Výsledky KLUBOVKY:

Psi
dorost:
Johnnie Walker Z Lodice ...... VN1
Faraon Dionýs Blue Heeler ...... VN2
Fénix Dionýs Blue Heeler ....... N3

štěňata:
Indigo Blue Kurpa´s ..... VN1

tř. mladých:
Cayman Kazari Toyo-Ken ..... V1 CAJC
Blue-Berry Green Ranch ..... V2

mezitřída:
Brad Pitt Kazari Toyo-Ken .......... V1 CAC
Ned Kelly Cidabro ...................... V2 r. CAC

otevřená:
Able Kazari Toyo-Ken ............ V1 CAC
Dionýs Elbrus Blue Heeler .... V2 r. CAC
Faraon Young Z Lodice ......... V3
Hobart Bullit Star ..................... V4
Bastian Gold Floren ............... VD

šampionů:
Durango Z Lodice ........................... V1 CAC KV
Aberdeen Red Camden Dog ...... V2 r. CAC

feny

dorost:
Cheetah Cinderellaˇs Ranch .......... VN1

tř. mladých:
Cara Mia Kazari Toyo-Ken .... V1 CAJC NM BOB
Avery Šumící křídla .............. VD2
Clair Kazari Toyo-Ken ............ VD3

mezitřída:
Alura Šumící křídla ...... V1 bez titulu
Norissa Blue Cidabro ... VD2
Axa Červená Střela Z Husovy tvrze ..... VD3

otevřená:
Danae Sue Blue Heeler ......... V1 bez titulu
Etna Z Lodice ............................ V2 bez titulu

šampioni:
Miss Aussie Cidabro ............ V1 CAC KV

veteráni:
Zeecidrabo Des Poenjaap ....... V1 NV

8.5.2009 20:01
kaskada

XXX.XXX.126.6

ztracenka napsal(a):
Výsledky KLUBOVKY:

Psi
dorost:
Johnnie Walker Z Lodice ...... VN1
Faraon Dionýs Blue Heeler ...... VN2
Fénix Dionýs Blue Heeler ....... N3

štěňata:
Indigo Blue Kurpa´s ..... VN1

tř. mladých:
Cayman Kazari Toyo-Ken ..... V1 CAJC
Blue-Berry Green Ranch ..... V2

mezitřída:
Brad Pitt Kazari Toyo-Ken .......... V1 CAC
Ned Kelly Cidabro ...................... V2 r. CAC

otevřená:
Able Kazari Toyo-Ken ............ V1 CAC
Dionýs Elbrus Blue Heeler .... V2 r. CAC
Faraon Young Z Lodice ......... V3
Hobart Bullit Star ..................... V4
Bastian Gold Floren ............... VD

šampionů:
Durango Z Lodice ........................... V1 CAC KV
Aberdeen Red Camden Dog ...... V2 r. CAC

feny

dorost:
Cheetah Cinderellaˇs Ranch .......... VN1

tř. mladých:
Cara Mia Kazari Toyo-Ken .... V1 CAJC NM BOB
Avery Šumící křídla .............. VD2
Clair Kazari Toyo-Ken ............ VD3

mezitřída:
Alura Šumící křídla ...... V1 bez titulu
Norissa Blue Cidabro ... VD2
Axa Červená Střela Z Husovy tvrze ..... VD3

otevřená:
Danae Sue Blue Heeler ......... V1 bez titulu
Etna Z Lodice ............................ V2 bez titulu

šampioni:
Miss Aussie Cidabro ............ V1 CAC KV

veteráni:
Zeecidrabo Des Poenjaap ....... V1 NV

Jé, ty jsi rychlejší.

Zítra stáhnu fotky a něco sem dám, aby měla Míša radost.

8.5.2009 22:10
heeler

XXX.XXX.51.243

kaskada napsal(a):
Jé, ty jsi rychlejší.

Zítra stáhnu fotky a něco sem dám, aby měla Míša radost.

ahoj ACD ,jsem tady novej a tak něco o mě . Mám 6 acd a tak mě daj zabrat . Jinak jsem byl také na kl. výstavě v Ml. Bol. jedním slovem hruza . Zítra Vám k tomu napíšu svuj názor .Zatím ahoj, Heeler

9.5.2009 09:24
heeler

XXX.XXX.51.243

heeler napsal(a):
ahoj ACD ,jsem tady novej a tak něco o mě . Mám 6 acd a tak mě daj zabrat . Jinak jsem byl také na kl. výstavě v Ml. Bol. jedním slovem hruza . Zítra Vám k tomu napíšu svuj názor .Zatím ahoj, Heeler

Klubová Výstava
Mladá Boleslav 8.5.2009

Tak to jsem zažil poprvé ve svém působení na výstavách. Nevím , a to jsem se ptal i u pořadatelského stolu „ Kdo posuzuje v kruhu ?- rozhodčí , nebo vedoucí kruhu ! No bylo mě odpovězeno že - samozřejmě rozhodčí – a potom dodaly v tom smyslu , že muže do toho mluvit kdo chce . Takže situace byla následující , vedoucí kruhu opravdu velel a to dost okatě o tom kdo a jak se umístí , a když se rozhodčí rozhodla jinak . reakce byla , když to řeknu hodně slušně neprofesionální . Přímo před námi se rozčiloval , že tak to nemělo být . Reakce přítomných byla více než bouřlivá , řvali jeden přes druhého , jedni tleskaly a druzí pískaly . Prostě to tam vypadalo jak v kotvi na fotbale, a rozhodčí – ta byla nešťastná . Takže plula po proudu a modlila se ať to už skončí . Netušil jsem , že výstava psu muže vypadat , jak scénka z filmu o psých zápasech kde jde o obrovské sázky . Opravdu to tam tak bylo , psi byli z tohoto prostředí nervózní a agresivní . Někteří jedinci tam už napadaly co se hnulo , no a co nato rozhodčí…… Už se těším na další kl. Výstavu , tentokrát tam přihlásím i ELBIKA abych taky přispěl do zábavy . Možná dojde i na sázky , kdo ví ?

9.5.2009 10:02
heeler

XXX.XXX.51.243

heeler napsal(a):

kangaroo

9.5.2009 10:04
heeler

XXX.XXX.51.243

9.5.2009 10:06
heeler

XXX.XXX.51.243

9.5.2009 11:29
haka

XXX.XXX.31.18

heeler napsal(a):

Ahojky lidičky,
nedávno se mi splnil sen - pořídila jsem jsem si australáčka. Pokud vám to nebude vadit, tak bych se připojila mezi vás - nadšence ACD a něco od vás pochytila
Musím říct, že australák zatím splňuje všechny moje sny, co jsem měla. Občas mi přijde, že mám doma spíš kamzíka než psa skáče na všechno co může, hlavně na lidi, co mají bílé oblěčení to je to nejoblíbenější.
Chci s ní dělat agility, flyball a vypadá to, že i frisbee, protože talíře miluje. Míčky moc nemusí, tak se uvídí co nám vyjde
Mějte se krásně, my vyrážíme ven, když je tak hezky

9.5.2009 12:06
heeler

XXX.XXX.51.243

haka napsal(a):
Ahojky lidičky,
nedávno se mi splnil sen - pořídila jsem jsem si australáčka. Pokud vám to nebude vadit, tak bych se připojila mezi vás - nadšence ACD a něco od vás pochytila
Musím říct, že australák zatím splňuje všechny moje sny, co jsem měla. Občas mi přijde, že mám doma spíš kamzíka než psa skáče na všechno co může, hlavně na lidi, co mají bílé oblěčení to je to nejoblíbenější.
Chci s ní dělat agility, flyball a vypadá to, že i frisbee, protože talíře miluje. Míčky moc nemusí, tak se uvídí co nám vyjde

ahoj Hanko ,

9.5.2009 16:58
abbey

XXX.XXX.179.44

haka napsal(a):
Ahojky lidičky,

Ahoj Hani. Tak vás tady s Linuškou pěkně vítáme Tady posílám fotku ze včerejšího tréninku naší Kačky.

9.5.2009 17:03
abbey

XXX.XXX.179.44

abbey napsal(a):
Ahoj Hani. Tak vás tady s Linuškou pěkně vítáme Tady posílám fotku ze včerejšího tréninku naší Kačky.

Ebča si tam (bohužel ) při hře s barzojem opět servala drápek, tak jsme dnes nemohli ani závodit v agility na Příluku ve Zlíně. Leží doma a teskní.... Tak je venku krásně a my měli naplánovaný třídenní program.... nedá se.Hlavně , že to není nic horšího.
Klubovka musela být zajímavá, jak tak píšete... se divím, že to ještě nekomentoval nikdo druhý???

9.5.2009 17:14
heeler

XXX.XXX.51.243

abbey napsal(a):
Ebča si tam (bohužel ) při hře s barzojem opět servala drápek, tak jsme dnes nemohli ani závodit v agility na Příluku ve Zlíně. Leží doma a teskní.... Tak je venku krásně a my měli naplánovaný třídenní program.... nedá se.Hlavně , že to není nic horšího.
Klubovka musela být zajímavá, jak tak píšete... se divím, že to ještě nekomentoval nikdo druhý???

asi se bojej vyjádřit k danému tématu .

9.5.2009 17:16
heeler

XXX.XXX.51.243

heeler napsal(a):
asi se bojej vyjádřit k danému tématu .

Znáte to , někdo řekne svuj názor a oni ho ukamenujou .

5.7.2009 13:19
heeler

XXX.XXX.51.243

heeler napsal(a):
čumák

Ahoj , ACD . Už dlouho jsem se neozval , ale znáte to - moc práce . CHtěl bych touto cestou všechny pozvat na sraz ACD , a to 15.-16. srpna 2009 . Je to sobota a neděle , nic zvláštního se dít nebude .Je to jen sraz -volná zábava gril ,procházka ,hospoda , vyprávění a atd. To vše s acd a o acd. spaní dle kapacit na statku zdarma ,možné i stanování nebo pod širákem . Vše na statku k užívání . Kdo bude chtít , ozvěte se 606960419 nebo blueheeler@seznam.cz
Odpovědět... | Autor: heeler (heeler) | Vloženo: 05.07.2009 13:05:43

Odpovědět... | Autor: heeler (heeler) | Vloženo: 05.07.2009 13:14:07

Přidejte reakci

Přidat smajlík