Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.4.2006 16:15

Ahojky,pořídila jsem si Amstafku (má dva měsíce) a chtěla bych vyslechnout nějaké vaše zkušenosti s výchovou štěněte nechtěla bych ji zkazit a tak zbírám každou radu :)
Moje Meggie je zatím hrozný zlobidlo a kouše co může nábytek,látky závěsy ale co se mi nezdá je,že jde i po rukou..dostane za to vynadáno ale nic to s ní nedělá pokračuje s tím vesele dál neznáte nějaký způsob jak tomuhle zamezit?
spí s námi v posteli a zahrnujeme ji láskou a tak z ní chceme mít mazlíka

16.4.2006 16:57

mmagic j napsal(a):
Ahojky,pořídila jsem si Amstafku (má dva měsíce) a chtěla bych vyslechnout nějaké vaše zkušenosti s výchovou štěněte nechtěla bych ji zkazit a tak zbírám každou radu :)
Moje Meggie je zatím hrozný zlobidlo a kouše co může nábytek,látky závěsy ale co se mi nezdá je,že jde i po rukou..dostane za to vynadáno ale nic to s ní nedělá pokračuje s tím vesele dál neznáte nějaký způsob jak tomuhle zamezit?
spí s námi v posteli a zahrnujeme ji láskou a tak z ní chceme mít mazlíka

Řekla bych, že o to, jak vychovávat amstafa, by ses měla zajímat před pořízením štěněte, ne??

16.4.2006 17:02

impact napsal(a):
Řekla bych, že o to, jak vychovávat amstafa, by ses měla zajímat před pořízením štěněte, ne??

Ano,jistě...zajímala jsem se máme už i bullinku jen jsem se nesetkala s tím že by byla tak imunní proti trestúm.
pittbulka Birsa :

16.4.2006 17:06

impact napsal(a):

Není to tak hrozný jak to z mojeho přízpěvku asi vyznělo je to jen takové to štěněcí kousání

18.4.2006 11:01

mmagic j napsal(a):
Není to tak hrozný jak to z mojeho přízpěvku asi vyznělo je to jen takové to štěněcí kousání

Okk. A jak dostane "vynadáno"? nebo jakým způsobem ji potrestáš?

18.4.2006 11:05

impact napsal(a):
Okk. A jak dostane "vynadáno"? nebo jakým způsobem ji potrestáš?

díky moc,už jsem si to zjistila u jedné kynoložky a zabírá to

18.4.2006 11:08

mmagic j napsal(a):
díky moc,už jsem si to zjistila u jedné kynoložky a zabírá to

Tak hodně zdaru.

26.11.2011 12:27
beny2011

XXX.XXX.158.42

Ahoj. Mám 3 měsíční štěně staforda a musim zaklepat. Narozdíl od Megie ,jak jsi říkala,tak je Beny naprosto klidnej....to je jasný,že občas něco okousá a tak,ale to je každý štěně. A jinak taky jde docela po rukou,ale jakmile zvyším hlas ,tak okamžitě přestane a začne mě olizovat. Musíš mu prostě dát najevo,že si to nemůže dovolit,bud zvýšit hlas nebo mu jí klidně i plesknout ( menší výchovnou :-) ) . Do postele mi ze začátku taky furt lezl,ale tedkon už ho to odnaučuju,protože z nej chci mít psa takovýho,aby využil svůj potenciál a ne nějakýho prďolu, kterej bude rozmazlenej. Samozřejmě ale lásku mu také dávám,celá má rodina :-). to je základ.

26.11.2011 13:09
beny2011

XXX.XXX.158.42

Zvyším hlas...žařvu na něj Beny fuuj je to!! a většinou to pomůže,když ne,tak mu dám přes hlavičku jednu menší facku ...a on přestane a ted už to nedělá vůůbec. Jen když si s nim hraju,nacož má právo.

26.11.2011 13:13
mmagic j

XXX.XXX.213.17

Děkuju za radu :-):-)
Z naší Meginy už je velká holka,naprosto pohodová a bezproblémová, takže po těch letech mohu zkonstatovat že výchovu jsme zvládli :-)

26.11.2011 14:20
adriana

XXX.XXX.156.34

Jé, to je hezký. Už jsem si říkala, kdo vytahuje starý příspěvek, ale tenhle happyend je super.:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík