Doufám, že nebude vadit, když založím nové, staré téma už se neposunuje.
Prodám kovový košík velikost bígl - pes, velikostně i na kokra a podobné psy, úplně nový, má i visačku, jen vyzkoušený, sehnala jsem lépe sedící tak posílám dál PC: 192, prodám za 160,-. Fotku dodám. Možnost vyzkoušení a předání v Praze, nebo není problém poslat poštou.
zirrael
napsal(a):
Prodám kovový košík velikost bígl - pes, velikostně i na kokra a podobné psy, úplně nový, má i visačku, jen vyzkoušený, sehnala jsem lépe sedící tak posílám dál PC: 192, prodám za 160,-. Fotku dodám. Možnost vyzkoušení a předání v Praze, nebo není problém poslat poštou.
JJ, přesně tak, taky se mi neaktualizovalo.
Prodám granule Orijen adult, 2 pytle po 2,5 kg, záruka do 10.7.09 (my do té doby 5 pytlů, které nám přišly, nezkrmíme), cena 220,- za jeden při osobním předání v Třebíči, popř. na VFU v Brně.
dejna
napsal(a):
JJ, přesně tak, taky se mi neaktualizovalo.
Prodám granule Orijen adult, 2 pytle po 2,5 kg, záruka do 10.7.09 (my do té doby 5 pytlů, které nám přišly, nezkrmíme), cena 220,- za jeden při osobním předání v Třebíči, popř. na VFU v Brně.
Co se šklebíš? Jakmile téma dosáhne 127mi příspěvků, tak už se jich tam prostě víc nevleze.
Btw. můj inzoš:
Nevíte o někom, kdo by dal za odvoz starší, ae funkční mrazák na maso pro psy?
impact
napsal(a):
Co se šklebíš? Jakmile téma dosáhne 127mi příspěvků, tak už se jich tam prostě víc nevleze.
Btw. můj inzoš:
Nevíte o někom, kdo by dal za odvoz starší, ae funkční mrazák na maso pro psy?
Nevím, zda je to přesně to co sháníš:
http:// www.inzertexpres.cz/ www/ vypis.php?find_text=daruji+mraz%E1k (3 mezery)
http:// www.inzertexpres.cz/ www/ vypis_detail.php?main=0&category=0&id= 497426
(4 mezery)
saabinka
napsal(a):
Nevím, zda je to přesně to co sháníš:
http:// www.inzertexpres.cz/ www/ vypis.php?find_text=daruji+mraz%E1k (3 mezery)
http:// www.inzertexpres.cz/ www/ vypis_detail.php?main=0&category=0&id= 497426
(4 mezery)
Nebo ještě:
http:// elektro.bazos.cz/i nzerat/3424728/ Daruji-skrinovy-mrazak.php (3 mezery)
http:// elektro.bazos.cz/ inzerat/3282375/mrazaky.php (2 mezery)
zirrael
napsal(a):
Prodám Acanu Salmon 15kg/900,-kč, Acanu Sport a agility 13,5kg/800,-Kč, Acanu Prateire Harvest 13,5kg/900,-Kč, Acanu puppy l.-B. 15kg/900,-Kč.
zzana
napsal(a):
hele Impact kdyby jsi třeba sehnala mrazák z Brna tak já tam jezdím několikrát do týdne tak ti ho můžu tam vyzvednout, teď bydlím v Břestě a k tobě to asi nemám moc daleko
Uz maaaam. Juhuuuu. Prvnim sponzorem me nenasytne smecky se stali Michal a Stanka od fenky ast Aisha Top Tamir. Dekujuuuu.
liala
napsal(a):
Já nabízím jeden pytel Nutra Gold Puppy Large Breed, 15kg, 900Kč, odběr Praha.
Já prodám:
Nylonový obojek od hofera za 300kč, celková délka je 90cm, šířka 5cm, od zapínání k 1.dírce je 67cm a k poslední 77cm, obojek je zelený s černým páskem uprostřed.
Kožený obojek taky od hofera za 600kč, celková délka je 94cm, šířka 5cm, k 1.dírce od zapínání je dlouhý 62cm, k poslední 80cm, je černý s našitým hnědým koženým pásem uprostřed s vyraženým vzorem hvězdiček.
Oba obojky jsou úplně nové, kožený měl pesan na sobě jen jednou, nylonový je nenošený.Kožené vodítko černé přepínací za 160kč, neprošité, délka 2m, šířka 2cm.
řetízkáč HS se svařovanými jednoduchými oky 0,4x70cm za 150kč(těch 70cm je i s krajními oky, to byla moje chyba při kupování - pesanovi je malý), je nenošený. Všechno + poštovné, ale pokud by měl někdo zájem o víc věcí, můžu slevit(třeba oba obojky od hofera bych prodala za 800kč)
Nylonový obojek:
mn
napsal(a):
Já prodám:
Nylonový obojek od hofera za 300kč, celková délka je 90cm, šířka 5cm, od zapínání k 1.dírce je 67cm a k poslední 77cm, obojek je zelený s černým páskem uprostřed.
Kožený obojek taky od hofera za 600kč, celková délka je 94cm, šířka 5cm, k 1.dírce od zapínání je dlouhý 62cm, k poslední 80cm, je černý s našitým hnědým koženým pásem uprostřed s vyraženým vzorem hvězdiček.
Oba obojky jsou úplně nové, kožený měl pesan na sobě jen jednou, nylonový je nenošený.Kožené vodítko černé přepínací za 160kč, neprošité, délka 2m, šířka 2cm.
řetízkáč HS se svařovanými jednoduchými oky 0,4x70cm za 150kč(těch 70cm je i s krajními oky, to byla moje chyba při kupování - pesanovi je malý), je nenošený. Všechno + poštovné, ale pokud by měl někdo zájem o víc věcí, můžu slevit(třeba oba obojky od hofera bych prodala za 800kč)
Nylonový obojek:
Kožený obojek:
zirrael
napsal(a):
Pár pytlů granulí... Eukanuba Adult Medium 15kg, ProPlan Adult Original (Chicken&Rice) 15kg, Acana Puppy 15kg, Senior 15kg, a něco jiného by se taky našlo...
greiz
napsal(a):
načatý pytel Nutram Lamb & Rice ještě jetam 5,5kg cena 400kč
Leží mi doma pár nepotřebných věciček, třeba se někomu budou hodit.
Modrý postroj GIMBORN-šířka popruhů 2cm,obvod nastavitelný od 42 do 62cm 80 Kč/
černý obojek s reflex. proužkem- šířka 1,5cm 50kč
/dvouřadý polostahovák-starší- 55cm a 35cm (měřeno bez stahovací části)40 a 25 kč/
obojek giga od Zero DC 45-55cm 180kč/
popř.cena za vše 300Kč +poštovné
email: kesoa@seznam.cz
zirrael
napsal(a):
Pamlskovník, je zcela nový, nepoužitý, na vycházky s mými 2 velkými psy je bohužel velmi malý.
Více info na :
http://www.baron.cz/pes/kapesni-pamlskovnik-
gumoplastovy-2233-k-PP000141-X000106.html
PC 123 kč, nyní 80 kč. + poštovné.
Osobní předání možné 27.6. na Intercanis Brno, či 21.6.2009 na KV Lanškroun.
Kontakt - mirka.v@tiscali.cz
zirrael
napsal(a):
Vodítko jednoduché, zelená barva, indiánský vzor, délka 160 cm, šíře 2,5 cm. Je nové, nepoužité. Chybně jsem objednala zelenou barvu místo modré....
http://www.psipotreby.cz/voditka/voditka-a-ost./
topas-voditko-nylon-indiansky-vzor-
ploche-16025-z1204.htm
PC 120 kč, nyní 80 kč. + poštovné
Osobní předání možné 27.6. na Intercanis Brno, či 21.6.2009 na KV Lanškroun
zirrael
napsal(a):
Průhledná pláštěnka Karlie, délka zad 60 cm. Je úplně nová nepoužitá, nám je bohužel krátká.
http://www.granulky.cz/plastenka-pro-psy-pvc-
60cm-kar-p-3006.html
PC 145 kč, nyní 100 kč. + poštovné
zirrael
napsal(a):
Cestovní láhev s miskou na vodu. Použité cca 2 x, v bezvadném stavu. Objem 0,5 l. Pro naši smečku už bohužel malé...
Více foto na:
http://www.bracco.cz/40526-na-
cesty-vylet-ci-prochajdu
/44636-cestovni-lahev-0-5ltrixie/
PC 90 kč, nyní 60 kč. + poštovné
zirrael
napsal(a):
černé halti ohlávky, nové, nepoužité
vel. L, což odpovídá rozpětí obvodu krku cca45 - max.60cm (plemena typu dalmatin, dobrman, setr, ...) - tomu odpovídá velikost čumákové části...
vel. XL, což je pro obvod krku cca55 - max.70 cm (plemena typu ridgeback, labrador, ...) - tomu odpovídá velikost čumákové části rovněž
cena za ks 140,- Kč
zirrael
napsal(a):
Prodám neotevřené balení Royal Canin First Age Milk 400g balení, expirace 1/2010.
Dobré pro početnější vrhy na dokrmování, pro jistotu kdyby fenka dostala v průběhu kojení průjem (nám se stalo), při přechodu na granulkovou kaši.
Nám bohužel fenečka nezabřezla a do dalšího pokusu by balení asi nevydrželo...
PC 500, NC 400 pokud se dohodneme na platbě předem tak pošlu zdarma, dobírka stojí cca 120Kč což by už vyšlo na původní cenu.
Nebo možné osobní předání v Ostravě nebo poblíž Mošnova.
elnegma@elnegma.com
wami
napsal(a):
černé halti ohlávky, nové, nepoužité
vel. L, což odpovídá rozpětí obvodu krku cca45 - max.60cm (plemena typu dalmatin, dobrman, setr, ...) - tomu odpovídá velikost čumákové části...
vel. XL, což je pro obvod krku cca55 - max.70 cm (plemena typu ridgeback, labrador, ...) - tomu odpovídá velikost čumákové části rovněž
cena za ks 140,- Kč
Ahoj wami, mohla bych poprosit o tu XL halti? Kdyžtak prosím piš na mail origami@centrum.cz. Díky Káča
spirit
napsal(a):
Prodám neotevřené balení Royal Canin First Age Milk 400g balení, expirace 1/2010.
Dobré pro početnější vrhy na dokrmování, pro jistotu kdyby fenka dostala v průběhu kojení průjem (nám se stalo), při přechodu na granulkovou kaši.
Nám bohužel fenečka nezabřezla a do dalšího pokusu by balení asi nevydrželo...
PC 500, NC 400 pokud se dohodneme na platbě předem tak pošlu zdarma, dobírka stojí cca 120Kč což by už vyšlo na původní cenu.
Nebo možné osobní předání v Ostravě nebo poblíž Mošnova.
elnegma@elnegma.com
Prodám el.obojek. 3x použitý. 6 úrovní, zvukový signál na obojku. PC 4000 Kč. teď dohodou. Nabídněte.
krokodyl
napsal(a):
Prodám el.obojek. 3x použitý. 6 úrovní, zvukový signál na obojku. PC 4000 Kč. teď dohodou. Nabídněte.
Prodám tašku na psa. Koupila jsem ji od oka mému psovi a je mu velká. Taška je fungl nová, doma jen vyzkoušená. Je ještě s cedulkou. PC: Byla 510 Kč. Prodám ji za 400 Kč. Velikost: 48x34x28 cm. V případě zájmu mě kontaktujte přes mejl: Tesky@seznam.cz Mohu na žádost poslat i více fotek.
tesky
napsal(a):
Prodám tašku na psa. Koupila jsem ji od oka mému psovi a je mu velká. Taška je fungl nová, doma jen vyzkoušená. Je ještě s cedulkou. PC: Byla 510 Kč. Prodám ji za 400 Kč. Velikost: 48x34x28 cm. V případě zájmu mě kontaktujte přes mejl: Tesky@seznam.cz Mohu na žádost poslat i více fotek.
A ještě jedna fotka tašky.
zirrael
napsal(a):
Prodám tyto věci:
Obojky:
1) Rogz for Dogz, "Scooter" - velikost 23 - 36 cm, šířka 16 mm, barva zelený kostkovaný. Ve velmi dobrém stavu - jako nový. Původně 135,- Teď 65,- ;
2) Zero DC černý s červenou nášivkou. Velikost 32 - 49 cm, šířka 2cm. Měkoučký, velmi dobrý stav. Původně 99,- Teď 45,- ;
3)Ferplast nylon, modrý. Velikost 27,5 - 44 cm, šířka 1,5 cm. Nepoškozený, v dobrém stavu. 39,- ;
4) Hagen Dogit Avenue nylon, černý. Velikost 27,5 - 44 cm, šířka 1,6 cm. Malá reflexní nášivka. Ve velmi dobrém stavu. 45,- ;
5) Zero DC nylon, černý, výšivka "indián". Velikost 24 - 37 cm, šířka 1,6 cm. Snížený tlak na přezku. Velmi lehký obojek. Ve velmi dobrém stavu. 45,- ;
6) dvouřadý řetízkový stahovák, velikost 37 cm. 35,- ;
7) Zero DC zelený s reflexní nášivkou. Velikost 32 - 48 cm, šířka 2 cm. Po nasvícení (např. světla auta) funguje jako odrazka. Velmi dobrý stav. Původně 99,- Teď 55,- ;
martinar
napsal(a):
Prodám tyto věci:
Obojky:
1) Rogz for Dogz, "Scooter" - velikost 23 - 36 cm, šířka 16 mm, barva zelený kostkovaný. Ve velmi dobrém stavu - jako nový. Původně 135,- Teď 65,- ;
2) Zero DC černý s červenou nášivkou. Velikost 32 - 49 cm, šířka 2cm. Měkoučký, velmi dobrý stav. Původně 99,- Teď 45,- ;
3)Ferplast nylon, modrý. Velikost 27,5 - 44 cm, šířka 1,5 cm. Nepoškozený, v dobrém stavu. 39,- ;
4) Hagen Dogit Avenue nylon, černý. Velikost 27,5 - 44 cm, šířka 1,6 cm. Malá reflexní nášivka. Ve velmi dobrém stavu. 45,- ;
5) Zero DC nylon, černý, výšivka "indián". Velikost 24 - 37 cm, šířka 1,6 cm. Snížený tlak na přezku. Velmi lehký obojek. Ve velmi dobrém stavu. 45,- ;
6) dvouřadý řetízkový stahovák, velikost 37 cm. 35,- ;
7) Zero DC zelený s reflexní nášivkou. Velikost 32 - 48 cm, šířka 2 cm. Po nasvícení (např. světla auta) funguje jako odrazka. Velmi dobrý stav. Původně 99,- Teď 55,- ;
A další:
Vodítka:
1) Hagen nylon zelené. Délka 175 cm, šířka 1 cm. Pro menšího psa. Ve velmi dobrém stavu. 45,-
2) Nobby nylon přepínací, černé s reflexním pruhem. Pro menšího psa. Délka podle přepnutí 108/125/189 cm, šířka 1 cm. Ve velmi dobrém stavu. 65,-
3) vodítko nylon, zelenomodré s černým pruhem. Délka 179 cm, šířka 1,6 cm. Pro menšího psa, pěkně a pevně sešité. Ve velmi dobrém stavu. 55,-
Postroje:
1) Ferplast nylon černý, pro menšího až středního psa. Šířka popruhu 1,5 cm, obvod krku 36 - 56 cm, obvod hrudníku 44 - 74 cm. V dobrém stavu, jen asi 3 cm popruhu kolem hrudníku jsou "ošoupané" - nylon se ale vůbec netrhá. 65,-
2) Dog Square červený, nylon kombinovaný s měkkou látkou "mesh". Typ postroje: zapínání dvou oček nahoře na hřbetě. Velmi pevný - nylon, i kovové kroužky i plastová spona. Měkoučký. Jako nový. Velikost kolem krku 49,5 - 73 cm, kolem hrudníku 51 - 76,5 cm, šířka popruhu 1,9 cm. Délka spojovacího pruhu mezi nohama 20 cm. Pro o něco většího psa než předešlý postroj. 85,-
V případě zájmu můžu poslat více fotek.
Možnost předání v Brně, ale také zaslání poštou.
Můj e-mail: antamar@seznam.cz
martinar
napsal(a):
A další:
Vodítka:
1) Hagen nylon zelené. Délka 175 cm, šířka 1 cm. Pro menšího psa. Ve velmi dobrém stavu. 45,-
2) Nobby nylon přepínací, černé s reflexním pruhem. Pro menšího psa. Délka podle přepnutí 108/125/189 cm, šířka 1 cm. Ve velmi dobrém stavu. 65,-
3) vodítko nylon, zelenomodré s černým pruhem. Délka 179 cm, šířka 1,6 cm. Pro menšího psa, pěkně a pevně sešité. Ve velmi dobrém stavu. 55,-
Postroje:
1) Ferplast nylon černý, pro menšího až středního psa. Šířka popruhu 1,5 cm, obvod krku 36 - 56 cm, obvod hrudníku 44 - 74 cm. V dobrém stavu, jen asi 3 cm popruhu kolem hrudníku jsou "ošoupané" - nylon se ale vůbec netrhá. 65,-
2) Dog Square červený, nylon kombinovaný s měkkou látkou "mesh". Typ postroje: zapínání dvou oček nahoře na hřbetě. Velmi pevný - nylon, i kovové kroužky i plastová spona. Měkoučký. Jako nový. Velikost kolem krku 49,5 - 73 cm, kolem hrudníku 51 - 76,5 cm, šířka popruhu 1,9 cm. Délka spojovacího pruhu mezi nohama 20 cm. Pro o něco většího psa než předešlý postroj. 85,-
V případě zájmu můžu poslat více fotek.
Možnost předání v Brně, ale také zaslání poštou.
Můj e-mail: antamar@seznam.cz
A zbytek fotek...
ruru
napsal(a):
Prodám Acana adult new 18 kg. Expirace 5/2010. Čubina ho přestala jíst. Cena 980,-. Mail: martina.cech@seznam.cz
Prodám vystužený postroj na štěně. Je to pro štěňata malých plemen - typ jork, trpasličí jezevčík atd... Postroj je nový, nepoužitý. Měla jsem ho pro své štěně, ale když jsem si svého psíka přivezla, už byl daleko větší, než samotný postrojek. Postroj je i s 2 m dlouhým propínacím vodítkem. Cena: 100 Kč.
zirrael
napsal(a):
Prodám načaté, ale dobře skladované veterinární diety - čtrnáctikilovku Purina VD Canine DCO Diabetes Colitis
a desetikilovku Eucanuba Dermatosis.Purina za 1000 Kč, Eucanuba za 600. Jen Praha a okolí. mail benji@websnadno.cz
luciekol
napsal(a):
Prodám načaté, ale dobře skladované veterinární diety - čtrnáctikilovku Purina VD Canine DCO Diabetes Colitis
a desetikilovku Eucanuba Dermatosis.Purina za 1000 Kč, Eucanuba za 600. Jen Praha a okolí. mail benji@websnadno.cz
Prodám sadu pro štěnda / po jednom vrhu/- kulaté nerez krmítko / průměr 45cm/ , 12 značkovacích obojků , odsávačku , kapky k učení čistotnosti / nové / , knížku -chov psů , dále klikr + knížka jak ho používat....:-))
zirrael
napsal(a):
ahoj, chtěla jsem nabídnout obleček pro psa. Moje fenka ho na sobě měla jen dvakrát. jedná se o obleček - pláštěnku podšitou fleesem. barva černá, na hřbetě reflexní pruhy. je to pláštěnka i s návlekama na tlapky.obleček má i kapucku. velikost 48. cena je 250 Kč
dracice.losiny@seznam.cz
impact
napsal(a):
ahoj, chtěla jsem nabídnout obleček pro psa. Moje fenka ho na sobě měla jen dvakrát. jedná se o obleček - pláštěnku podšitou fleesem. barva černá, na hřbetě reflexní pruhy. je to pláštěnka i s návlekama na tlapky.obleček má i kapucku. velikost 48. cena je 250 Kč
dracice.losiny@seznam.cz
burunduk (Katka)
Kdyžtak si to hoď sem prosím. Ale inzeráty a ne odkazy.
impact
napsal(a):
burunduk (Katka)
Kdyžtak si to hoď sem prosím. Ale inzeráty a ne odkazy.
ok.
takže:
Obleček Nougat kůže s kožešinkou - 250 Kč
klokanku pro malého pejska červenou-károvanou - 250 Kč
Pamlskovník - 70 Kč
Obleček (vestička-kabátek) béžovo černý pro malého pejska - 200 Kč
Bundička fleece červená pro malého pejska - 250 Kč
Rozdvojka pro malé psy - kožená - 100 Kč
Manmat postroj - Manmat vodítko - 300 Kč - 150 Kč
Vodítko Colorado - indiánský vzor červený - 60 Kč
Vodítko nylon červeno-vínové - 100 Kč
Fotky a širší popis můžu zaslat na mail.
burunduk@email.cz
Mějte se :)
bffb
napsal(a):
Prodám sadu pro štěnda / po jednom vrhu/- kulaté nerez krmítko / průměr 45cm/ , 12 značkovacích obojků , odsávačku , kapky k učení čistotnosti / nové / , knížku -chov psů , dále klikr + knížka jak ho používat....:-))
Ahoj,
za kolik prodáváš to krmítko? (hh.. to zní jak pro ptáčky)
Je to něco takovýho? - http://www.akarazoo.cz/ UserFiles/Image/Zbozi/v/MiskaStene_v.jpg
burunduk
napsal(a):
Mně to připadá moc velký, rase (malá vel.), co mám, se rodí tak 2-3 štěňata. Pro jakou rasu štěňat jsi ji měla?
Aby se v tom neutopily :))
já je měla pro americké buldoky / pro 8ks, a měli to tak tak, ale pro dvě-tři štěnátka malé rasy by ti stačilo určitě to menší:-))
zirrael
napsal(a):
Ahoj...
Nabízím úplně novou, nikdy nepoužitou originál halti ohlávku, je to velikost č.5, obvod krku 62 až 75cm, barva černá.... PC 297, prodám za 200....
Možné předání a vyzkoušení v Brně...
bilkson
napsal(a):
Nemáte někdo maličkou halti ohlávku ( na jezevčíka )?
Ano, já mám. Zapomněla jsem ji napsat do svýho seznamu :) Použila jsem ji jednou, fena se vzpírala, tak jsem jí to nedávala, no stress :)
http://zkracovatko.cz/8pd tady tuhle
Za kolik byste ji koupila?
burunduk
napsal(a):
Ano, já mám. Zapomněla jsem ji napsat do svýho seznamu :) Použila jsem ji jednou, fena se vzpírala, tak jsem jí to nedávala, no stress :)
http://zkracovatko.cz/8pd tady tuhle
Za kolik byste ji koupila?
No já nevím ani kolik tak stojí a po pravdě řečeno jsem ji chtěla jen vyzkoušt co to bude dělat a nejlepe do toho moc neinvestovat, tak prvě se ptám tady .
bilkson
napsal(a):
No já nevím ani kolik tak stojí a po pravdě řečeno jsem ji chtěla jen vyzkoušt co to bude dělat a nejlepe do toho moc neinvestovat, tak prvě se ptám tady .
Stála 274 (baron.cz). Dám Vám dobrou cenu - 160 Kč.
Můžu ji dát do obálky, ať se ušetří na poštovném. Pojďme se domluvit na mail - burunduk@email.cz
zirrael
napsal(a):
Mám otevřený pytel granulí PURINA PROPLAN Adult Lamb + Rice s expirací do 07/2010. Původně tam bylo 7,5 kg, zbývá 5 kg. Prodám buď vcelku za 400,-Kč nebo rozvážím po kilech 90,-Kč/kg.
Brno, pt.saman(a)seznam.cz
tamca
napsal(a):
Mám otevřený pytel granulí PURINA PROPLAN Adult Lamb + Rice s expirací do 07/2010. Původně tam bylo 7,5 kg, zbývá 5 kg. Prodám buď vcelku za 400,-Kč nebo rozvážím po kilech 90,-Kč/kg.
Brno, pt.saman(a)seznam.cz
prodám:
kožené vodítko, velmi málo používané, v super stavu, přepínací, délka 250 cm, šířka 1,6 cm- za 250,- kč (+poštovné)
kožený obojek s raženým vzorem, podšití tmavě modrý filc, vhodný pro chrty, velmi málo používaný, v super stavu, délka 53 cm, v nejširším místě 7cm - za 250,- kč (+poštovné)
vodítko i obojek jsou z pravé, ručně opracované kůže. Při odběru vodítka i obojku sleva na 400,- kč (+poštovné)
kontakt:
Jana.Dante@seznam.cz
jana dante
napsal(a):
prodám:
kožené vodítko, velmi málo používané, v super stavu, přepínací, délka 250 cm, šířka 1,6 cm- za 250,- kč (+poštovné)
kožený obojek s raženým vzorem, podšití tmavě modrý filc, vhodný pro chrty, velmi málo používaný, v super stavu, délka 53 cm, v nejširším místě 7cm - za 250,- kč (+poštovné)
vodítko i obojek jsou z pravé, ručně opracované kůže. Při odběru vodítka i obojku sleva na 400,- kč (+poštovné)
kontakt:
Jana.Dante@seznam.cz
fotky ve větším rozlišení případně na email....
jana dante
napsal(a):
fotky ve větším rozlišení případně na email....
prodám přípravek na potlačení pachu háravé feny, neškodný přírodní produkt s názvem DOG - STOP forte, od firmy Canina, 40 tablet. Datum spotřeby do 08/11. Cena 150,- kč (+poštovné)
dávkování:
malí psi (do 5kg) - 1 tableta denně
střední psi (5-20kg) - 2-3 tablety denně
velcí psi (nad 20kg) - 4-6 tablet denně
kontakt: Jana.Dante@seznam.cz
bilkson
napsal(a):
Už jsem Vám napsala meil.
Tak z předání HALTI za 160 Kč sešlo.
Kdo další by měl zájem?
zirrael
napsal(a):
Nabízím k prodeji tyto časopisy:
Svět psů: kompletní ročníky 2000-2004 a z ročníku 2005 jen leden-červenec,
PPČ: kompletní řočníky: 1990-1999 v modré vazbě, a 2000-2008 volně
Psí sporty: 2007 leden-červen a rok 2008 jen leden, únor a duben.
vitacit
napsal(a):
Nabízím k prodeji tyto časopisy:
Svět psů: kompletní ročníky 2000-2004 a z ročníku 2005 jen leden-červenec,
PPČ: kompletní řočníky: 1990-1999 v modré vazbě, a 2000-2008 volně
Psí sporty: 2007 leden-červen a rok 2008 jen leden, únor a duben.
Granule Profilum Junior - víc než 11 kg s odměrkou, k tomu vzorek Nutramu bez obilí - skoro kilo a asi kilo Acana Puppy nevim co :)
za 650 Kč
nebo vyměním za něco pro psa...
zirrael
napsal(a):
Prodám 2x RC MINI Adult 8 kg - 1 balení za 800,-Kč, strojek Moser Max 45 za 3200,-Kč, Purina Proplan jehněčí 18kg za 1500,-, Hills Adult Large Breed 18kg za 1300,-Kč, Bozita paté tetra pack různé druhy za 27,-Kč/kus, Moser Rex 230V za 1300,-, Moser Styling III 230Aku za 2500,-Kč, , Golden Eagle Power za 1350,-Kč. Vše nové, nepoužité, jedná se o částečný výprodej skladu.
viky
napsal(a):
Prodám 2x RC MINI Adult 8 kg - 1 balení za 800,-Kč, strojek Moser Max 45 za 3200,-Kč, Purina Proplan jehněčí 18kg za 1500,-, Hills Adult Large Breed 18kg za 1300,-Kč, Bozita paté tetra pack různé druhy za 27,-Kč/kus, Moser Rex 230V za 1300,-, Moser Styling III 230Aku za 2500,-Kč, , Golden Eagle Power za 1350,-Kč. Vše nové, nepoužité, jedná se o částečný výprodej skladu.
prodám téměř nepoužitou boudu.Rozměry 100 x 70x 70. Materiál OSB deska, venkovní opláštění opatřeno ochrannýmm nátěrem.Střešní kritina je pískovaná lepenka. cena 1500Kč.Kontakt 733219864, nebo hankakoska@seznam.cz
hankakoska
napsal(a):
prodám téměř nepoužitou boudu.Rozměry 100 x 70x 70. Materiál OSB deska, venkovní opláštění opatřeno ochrannýmm nátěrem.Střešní kritina je pískovaná lepenka. cena 1500Kč.Kontakt 733219864, nebo hankakoska@seznam.cz
Prodám nový koš ani jednou použity na psa rotwíka původní cena 140 kč nyní 100 kč
easter
napsal(a):
Prodám nový koš ani jednou použity na psa rotwíka původní cena 140 kč nyní 100 kč
Prodám psí matraci - snoopy velikost č. 1 = 65 x 45 x 9 cm. Je jako nová - můj pes ji nevyužívá. Mám ji chvíli. Prodám ji za 450 Kč + případné poštovné.
Prodám čerstvě otevřený pytel ProPlan sensitiv salmon 15+3 kg zdarma ( možná jsem tak 1kg odebrala). Mým psů nějak nejede a jednu fenu mám březí, čili ji to nudit nebudu a raději ji koupím jinou příchut kterou baští.
Mohu dovést na NVP do Ostravy nebo případně poslat poštou. Na ceně se můžem domluvit.
ahojky...nabízím zcela novou / jen odzkoušeou/ letní výcvikovou vestu HST ..uni vel. S...černá...PC 1250 + 90 pošt. ..nyní 1000,- poštovné hradím.....v příp. zájmu zašlu více info a foto na bffb@seznam.cz
...dále nabízím kovové dvojřadé obojky /55-60cm /..3ks , jednořadý stahovák 55cm - nové
...kulatý stahovák , látkový polostahovák + vodítko...cca 50-55cm - použité
...sadu pro štěnata /po jednom vrhu/ - kulaté krmítko ,kapky na nácvik čistotnosti , odsávačku , značící obojky - cena dohodou
..knihy-Pes a jeho výcvik - J.Hrušovský -zakoupenou na aukru za 200,- nyní 150,-/ vydražila jsem dvě....:-o
bffb
napsal(a):
ahojky...nabízím zcela novou / jen odzkoušeou/ letní výcvikovou vestu HST ..uni vel. S...černá...PC 1250 + 90 pošt. ..nyní 1000,- poštovné hradím.....v příp. zájmu zašlu více info a foto na bffb@seznam.cz
...dále nabízím kovové dvojřadé obojky /55-60cm /..3ks , jednořadý stahovák 55cm - nové
...kulatý stahovák , látkový polostahovák + vodítko...cca 50-55cm - použité
...sadu pro štěnata /po jednom vrhu/ - kulaté krmítko ,kapky na nácvik čistotnosti , odsávačku , značící obojky - cena dohodou
..knihy-Pes a jeho výcvik - J.Hrušovský -zakoupenou na aukru za 200,- nyní 150,-/ vydražila jsem dvě....:-o
Nešlo by to nafotit? Děkuji.
Prodám jednořadý stahovací řetízkový obojek o délce 60 cm. Velmi pevný - šířka oka 13 mm, délka oka 20 mm, průměr 4 mm. Používaný, ale v dobrém stavu - není rezavý apod., pouze už se tolik neleskne. Cena 20 Kč. Zájemci prosím pište na e-mail espanola@centrum.cz
burunduk
napsal(a):
Jinak pro VŠECHNY:
..mám toho doma plnou tašku, tak kdo má zájem o nějaké psí propriety (pro psy kolem osmi kilo a 4 kilo).. napište na můj mail.
Ohlávka už je teda zamluvená paní-slečnou nad tímhle příspěvkem.
Katka
Co konkrétně? Mám doma trpas. jezevce, tak by se třeba i něco šiklo.
bilkson
napsal(a):
No oblečky, obojky, ňáký vodítka, misky a tak. Taková ta klasika. Jo a hlavní zlatý hřeb té tašky je komplet Manmat - postroj, obojek, vodítko.
Večer sem dám úplnej seznam, ať víte, co tam přesně je.. teď spěchám do práce.
Ahoj, prodám skládací látkový domeček HomeX, ve výborném stavu (je nám malý), velkost M, cena 1000,-Kč, barva vínová, možnost převzetí na Intercanis Brno, je to tento: http://www.homex.cz/store/goods-HomeXPSC-65-pet-box-homexpsc.html
bilkson
napsal(a):
Takže.. tohle všechno je k dispozici:
1. postroj Manmat, polstrovaný
2. obojek Manmat
3. vodítko Manmat
/vse v modre barve/
4. kabátek na malého pejska béžový se černými nápisy
Dál:
Rozdvojka kožená s karabinama na 2 psy, zelený obojek, vypadá jak mechový, bordó-fialovo-červené vodítko, světle červené vodítko se vzorem (takový indiánský), tenisovej míček, gumový pamlskovník (mají ho i na baron.cz), 2 nerez misky, flaušový obleček červený na malého psa, klokanka červená, hnědý obleček - jako kůže, podšitý umělou srstí Doggies Fashion (toho se vzdavam dost nerada, moje fenka v nem vypadala nadherne, ale rychle z nej vyrostla), černý šusťákový obleček s nápisem BAD DOG, stopovačka 10 m (černá), nerez velká! lžíce na vyndávání masa z psích konzerv, nabírání jídla pro psy a pod. (má na délku 25 cm).
No prostě jsem se zbláznila a nakoupila kde co a pak to fenky měly 2x na sobě a šlo to do tašky..
Pište a "emajlujte":)) na burunduk@email.cz ...nebo můžete psát i sem.
ahoj!
Tak ještě jednou domeček, jelikož budu muset brzo koupit nový, dám ho za 850,-
Prodám skládací látkový domeček HomeX, ve výborném stavu (je nám malý), velkost M, barva vínová, možnost převzetí na Intercanis Brno, je to tento: http://www.homex.cz/store/goods-HomeXPSC-65-pet-box-homexpsc.html
Prodám granule Acana Adult Dog 7,5kg za 500kč.
K vyzvednutí v Praze Hostivaři nebo na Černém Mostě.
Za úhradu poštovného mohu i zaslat poštou.
Kontakt: eva.batelkova@seznam.cz
jekyllahyde

XXX.XXX.176.7
Prodám již otevřený pytel granulí Brit Senior. Zakoupen 23.6. 2010. Tedy před pár dny. Fakturu s datem koupě mohu doložit, aby byla jistota, že nekupujete pytel bůhví jak dlouho otevřený či starý.
Bohužel mi před dvěma dny zemřel náhle pes, takže už tyto granule nevyužiji. Pytel je o obsahu 15 kg, nyní zbývá cca 14 kilo.
Původní cena 525 Kč, nyní 400 Kč.
Ušiju náhubek, obojek, vodítko, postroj dle přání a výběru materiálu, tvaru či tipu FB http://www.facebook.com/media/set/?set=a.425017624180846.117027.100000178370759&type=3 a něco málo tady ale nejdou mi přidávat fotky, takže radši na FB . http://www.arterionforte.websnadno.cz/Vyrobky.html
Prodám vodítko + obojek, značka Nobby, barva hnědo-béžová. Na středně velkého psa. Nové, nepoužité. Cena za komplet při osobním odběru 120,- (osobní odběr kdykoliv v Jablonci nad Nisou, též možno i v Liberci, 21.4 a 28.4. v Trmicích u Ústí nad Labem). V případě zájmu zašlu poštou (poštou za 150,-)
Prodám nylonový náhubek. Koupený pro dvouměsíční borderku, vydržel jí asi měsíc a půl – měla jsem ho pouze pro cestování v šalině. Použitý jen párkrát, zcela zachovalý. Délka řemínku je zhruba kolem 20 cm, já ho měla ale na nejkratší+ještě jakoby svázaný gumičkou (okolo té hlavy jí byl řemínek dlouhý). Za 60,- Kč (zašlu normálně v obálce, aby to nestálo moc penízků). V případě zájmu nebo upřesňujících informací kontakt: v.patermannova@centrum.cz
Prodám obojek, obvod 35-40cm cena 65kč, pošta asi 27kč doporučeně při platbě předem
Prodám náhubek, obvod 23cm, hloubka 9cm, cena 110kč plus pošta 27kč doporučeně při platbě předem
A ještě obojek s uchem, obvod 51cm, cena 70kč
Kontakt czizecka@seznam.cz
Prodám
Červený obojek nylon s odrazkovým středem - 63cm, cena 50,-
Hnědý kožený obojek - 73cm, cena 120,-
Modrý nylon obojek MAG 73cm, cena 120,-
Oranžový látkový obojek ROGZ for DOGZ cca 75cm, cena 200,-
Hnědo růžový obojek látkový ROGZ for DOGZ polostahovák, 75cm, cena 120,-
Modro šedý obojek ,,lanový,, stahovací cca 60cm, cena 50,- ( prakticky nepoužitý )
Vojensky zelené vodítko Hofero přepínací, extra pevná karabina ( prakticky nepoužité ) cena 250,-
Kožený obojek s druky cca 80cm, cena 230,-
Obojek kovový velká oka, cca 70cm, cena 50,-
Vodítko řetízkové cena 50,-
Náhubek kožený ( bx doga, rtw, cane corso atd..) cena 150,-
Postroj ManMat Guard XXXL použitý 3x, obvod krku cca 60cm, cena 350,-
Všechno ve skvělém stavu!
piště na SABINKA.CAT@seznam.cz
Love vera

XXX.XXX.68.148
Hello good day i am happy to connect with you my name is vera i will be happy to Talk to you please send me mail so that you will know me more pleasure to read from you thanks
(verazokaya@hotmail.com)
Dobrý deň, dobrý deň Som rád, že sa s vami spojiť volám sa vera Budem rád s vami hovoriť, prosím pošlite mi e-mail, takže mi bude vedieť viac potešenie čítať z vás vďaka.