Kam pes nemůže .... ?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.5.2009 17:07
zajda007

XXX.XXX.235.81

Zdravím, chtěla bych vás poprosit o zkušenosti z toulek po ČR kam se může,nemůže se psem a za jakých podmínek. Cestovatelská sezóna začala a ne vše je na netu,bohužel. Ještě loni jsme psa neměli a nějak jsem se o to nezajímala.
Aktuálně se chystáme do Lednice. Může pesan do parku?
Díky.

9.5.2009 17:50
svejdy

XXX.XXX.210.42

zajda007 napsal(a):
Zdravím, chtěla bych vás poprosit o zkušenosti z toulek po ČR kam se může,nemůže se psem a za jakých podmínek. Cestovatelská sezóna začala a ne vše je na netu,bohužel. Ještě loni jsme psa neměli a nějak jsem se o to nezajímala.
Díky.

Ahoj...tak kdyby se náhodou někdo třeba chystal do ZOO Liberec, tak tam neuspějete, pejsci tam nesmí

9.5.2009 17:56
impact

XXX.XXX.178.82

svejdy napsal(a):
Ahoj...tak kdyby se náhodou někdo třeba chystal do ZOO Liberec, tak tam neuspějete, pejsci tam nesmí

ZOO na Sv. Kopečku pes může. Psi na vodítku a ti nad velikost kokra i náhubek. Jsou tam i misky s vodou a tak a nemůžou jen do vnitřních pavilonů. Ale třá takový gepardi za plotem nebo vlci, to bylo dobrý.

9.5.2009 18:24
aritim

XXX.XXX.52.186

impact napsal(a):
ZOO na Sv. Kopečku pes může. Psi na vodítku a ti nad velikost kokra i náhubek. Jsou tam i misky s vodou a tak a nemůžou jen do vnitřních pavilonů. Ale třá takový gepardi za plotem nebo vlci, to bylo dobrý.

V ZOO Dvůr Králové n. Labem psi můžou i do pavilonů, kromě ptačího, tam jsou ptáčci volně. V pražské ZOO můžou všude kromě pavovilonů a dětské ZOO. V Plzni do ZOO nesmí, což mě mrzí, chtěli jsme tam jet na dinosaury, budeme muset do Vyškova, tam pejskové mohou, akorát to máme 2x tak daleko.

9.5.2009 18:34
sunin

XXX.XXX.126.103

aritim napsal(a):
V ZOO Dvůr Králové n. Labem psi můžou i do pavilonů, kromě ptačího, tam jsou ptáčci volně. V pražské ZOO můžou všude kromě pavovilonů a dětské ZOO. V Plzni do ZOO nesmí, což mě mrzí, chtěli jsme tam jet na dinosaury, budeme muset do Vyškova, tam pejskové mohou, akorát to máme 2x tak daleko.

Ti dinosauri zadna slava...nijak me to nenadchlo.
V Brne do Zoo psi muzou krome pavilonu,a ted jsem zjistila ze do zamku a zahrad v Buchlovicich psi take nemuzou,jen tak pro info.

A jeste bych se chtela zeptat.....kdyz neni na hospode nebo jinem zarizeni cedulka s preskrtlym psem nebo jiny zakaz znamena to ze tam zvirata muzou??mam vzdy takovy blby pocit kdyz se psem lezu nekam kde to neznam aby me nesprdli i kdyz se mi to zatim nestalo

9.5.2009 18:37
zu

XXX.XXX.139.178

impact napsal(a):

A na Svatém Kopečku to je kde? Já zas vím, že psi nesmí do vesnice Botanicus, což mě hodně mrzí, protože jsem se tam chtěla podívat, ale bez psa nejedu. Když ho tam nechtěj, tak mě se taky nedočkaj:-)

9.5.2009 18:43
bonifac

XXX.XXX.1.229

zajda007 napsal(a):
Díky.

Do parku v Lednici pes může. Byla jsem tam loni, super procházka . Mohu jenom doporučit.

9.5.2009 18:47
impact

XXX.XXX.178.82

zu napsal(a):
A na Svatém Kopečku to je kde? Já zas vím, že psi nesmí do vesnice Botanicus, což mě hodně mrzí, protože jsem se tam chtěla podívat, ale bez psa nejedu. Když ho tam nechtěj, tak mě se taky nedočkaj:-)

Kopeček je nad Olomoucí.

9.5.2009 18:47
impact

XXX.XXX.178.82

sunin napsal(a):
Ti dinosauri zadna slava...nijak me to nenadchlo.
V Brne do Zoo psi muzou krome pavilonu,a ted jsem zjistila ze do zamku a zahrad v Buchlovicich psi take nemuzou,jen tak pro info.

A jeste bych se chtela zeptat.....kdyz neni na hospode nebo jinem zarizeni cedulka s preskrtlym psem nebo jiny zakaz znamena to ze tam zvirata muzou??mam vzdy takovy blby pocit kdyz se psem lezu nekam kde to neznam aby me nesprdli i kdyz se mi to zatim nestalo

Tož mám hubu, se zeptám, né?

9.5.2009 19:06
sunin

XXX.XXX.126.103

impact napsal(a):
Tož mám hubu, se zeptám, né?

Toz hubu mam ale rikam si "neni cedule tak tam muzem",ale aji tak mam blbej pocit pac na nas obcas cumi jak na ufonycim to asi bude

9.5.2009 19:17
impact

XXX.XXX.178.82

sunin napsal(a):
Toz hubu mam ale rikam si "neni cedule tak tam muzem",ale aji tak mam blbej pocit pac na nas obcas cumi jak na ufonycim to asi bude

Nevím čím. Seš ufon?

9.5.2009 19:29
sunin

XXX.XXX.126.103

impact napsal(a):
Nevím čím. Seš ufon?

asi jooo

9.5.2009 19:35
impact

XXX.XXX.178.82

sunin napsal(a):
asi jooo

To máš za to, že se mě na nemoderce zastáváš ty seznamko s impactkou.

9.5.2009 19:39
alfi pav

XXX.XXX.0.110

bonifac napsal(a):
Do parku v Lednici pes může. Byla jsem tam loni, super procházka . Mohu jenom doporučit.

pes nemuze do TANAPu (tatransky narodni park) resp. muze, ale musi byt porad na voditku a s nahubkem,coz pro me bohuzel uzavrelo tyhle krasne hory . voditko nereknu, ale nahubek? a taky do lanovky na lomnicak nesmi, ani v tasce, jsem tam specialne kvuli tomu volala.
jinak olomoucka ZOO svaty kopecek je super. Se surikatou si to moje tele davalo pusinku pres sklo

9.5.2009 19:41
hillary

XXX.XXX.124.230

alfi pav napsal(a):
pes nemuze do TANAPu (tatransky narodni park) resp. muze, ale musi byt porad na voditku a s nahubkem,coz pro me bohuzel uzavrelo tyhle krasne hory . voditko nereknu, ale nahubek? a taky do lanovky na lomnicak nesmi, ani v tasce, jsem tam specialne kvuli tomu volala.
jinak olomoucka ZOO svaty kopecek je super. Se surikatou si to moje tele davalo pusinku pres sklo

Když pes nemůže do hospody,do ZOO,chápu,ale když nemůže pomalu do přírody...Nebo tam je dost omezován, viz vodítko i náhubek,tak to mi hlava nebere.
Jinka,na Kopečku je fakt krásně..Na Helfštýn třeba pes může taky-samo,ne navolno..

9.5.2009 19:41
alfi pav

XXX.XXX.0.110

impact napsal(a):
Kopeček je nad Olomoucí.

prijedes vlakem do Olomouce hlavniho nadrazi, vylezes ven z haly a po prave strane budes mit aut.zastavku. hopnes do busu 11 a ficis na zastavku svaty kopecek ZOO a pak uz se jen nechas unaset proudem zviratchtivych lidi az k brane ZOO

9.5.2009 20:16
sunin

XXX.XXX.126.103

impact napsal(a):
To máš za to, že se mě na nemoderce zastáváš ty seznamko s impactkou.

co ja zas????

9.5.2009 20:21
zajda007

XXX.XXX.235.81

hillary napsal(a):
Když pes nemůže do hospody,do ZOO,chápu,ale když nemůže pomalu do přírody...Nebo tam je dost omezován, viz vodítko i náhubek,tak to mi hlava nebere.
Jinka,na Kopečku je fakt krásně..Na Helfštýn třeba pes může taky-samo,ne navolno..

A co skanzen ve Strážnici?

10.5.2009 09:14
aritim

XXX.XXX.52.186

zajda007 napsal(a):
A co skanzen ve Strážnici?

Ve skanzenu jsme byli se psem, jen musel být na vodítku, ale je to už dost dlouho.

11.5.2009 09:24
hankamrkev

XXX.XXX.162.22

zajda007 napsal(a):
Díky.

Do lednického parku může, ale myslím, že alespoň v části musí být na vodítku.

11.5.2009 09:32
lucie x

XXX.XXX.40.28

zajda007 napsal(a):
Díky.

Brněnská a pražská ZOO bez problému (košíků), Lednice taky, ale pes na vodítku v okolí zámku a zahradách.

Náhubky na psa většího než kokra apod - to je teda diskriminace a do takové ZOO bych nešla

Ale dost mě vytáčí majitelé malých vořechů, kteří jsou schopni ho vzít pod paží nebo v tašce i do potravin, posadí ho do košíku apod. Nebo do obchodu s hadrama. Ač pejskař, tak tohlr mi vadí a chápu, že to nepejskaře musí obtěžovat ještě mnohem více.

11.5.2009 10:44
hancus

XXX.XXX.23.1

svejdy napsal(a):

To je divné, před několika lety jsme tam s pesanem byli a nijak malým.
Jinak potvrzuju zoo Dvůr Králové - pejsci smí, vyfásnete pytlík s papírovou lopatičkou, jsou rozmístěny misky s vodou, kromě pavilonů s volně se pohybujícím ptactvem smí všude. Jinak my navštěvujeme tuhle zoo nejraději v zimě nebo začátkem jara ještě než tam začnou proudit davy lidí - zvířata nejsou tak otupělá a mají o pesany zájem, největší haló vždycky vzbudí náš malamut, dokonce i žirafy jsou vždycky zvědavé a přijdou blíž.

11.5.2009 13:07
efka

XXX.XXX.131.253

alfi pav napsal(a):

Do některých čásí TANAPU nesmí ani s vodítkem a náhubkem, ani v tašce... Jinak já jsem byla s čubinou v Nízkých Tatrách - vodítko i náhubek tam je nařízený, ale přijde mi to jako vopruz takže jsem obojí měla v batohu nikoli na psovi. Moje čubinka neloví, ovladatelnost má solidní... Nakonec jsme tam potkali i jednoho ochránce nebo strážce nebo co to je... měl s sebou zuřivé čévéčko bez košíku a měl co dělat aby ho udržel... To jsem si říkala že otázka času kdy se mu to urve a vybije to tam pár kamzíků. Takže asi tak, týpek měl zřejmě sám máslo na hlavě že má nezvladatelnýho psa tak mi na mojí čubu bez vodítka a bez košíku ani nic neřekl. Jinak slovenský hory jsou v tomhle fakt na houno... my radši jezdíme do Rakouska. Pejsek může téměř kamkoliv, jen když se prochází pastviny bývají cedulky doporučující vodítko. Dokonce na lanovce v oblasti Silvretta, kde vyžadovali během přepravy náhubek tak měli náhubky ve stanici lanovky volně k zapůjčení - slušná zásoba, různé velikosti, tomu říkám fajn přístup. Ve Švýcarsku jsem v lanovce dávala čubině košík (zvyk z pražské MHD) ale za celý pobyt jsem neviděla jiného psa s košem - všichni byli bez a to od jorka po ovčáka a berňáka...

11.5.2009 18:30
verca001

XXX.XXX.24.205

lucie x napsal(a):
Brněnská a pražská ZOO bez problému (košíků), Lednice taky, ale pes na vodítku v okolí zámku a zahradách.

Náhubky na psa většího než kokra apod - to je teda diskriminace a do takové ZOO bych nešla

Ale dost mě vytáčí majitelé malých vořechů, kteří jsou schopni ho vzít pod paží nebo v tašce i do potravin, posadí ho do košíku apod. Nebo do obchodu s hadrama. Ač pejskař, tak tohlr mi vadí a chápu, že to nepejskaře musí obtěžovat ještě mnohem více.

Muzete s pejskem i na zamek, vzit ho na prohlidku interieru :-) http://www.sobotka.cz/index.php?p=309

20.5.2009 00:00
gesp

XXX.XXX.72.246

verca001 napsal(a):
Muzete s pejskem i na zamek, vzit ho na prohlidku interieru :-) http://www.sobotka.cz/index.php?p=309

Většinou jsou ty zákazy spíš projevem zvůle než, že by měly nějaký hlubší význam. Tedy pokud pes nikoho neobtěžuje. Snažím se na výlety jezdit bez psa, ale někdy se to sejde tak, že ji máme prostě s sebou. Byli jsme už na několika zámcích a bylo to naprosto bez problémů. Pravda je, že ve všech případech jsem musel ukecávat studentky na letní brigádě a slibovat, že pes nevydá ani hlásku .

20.5.2009 08:56
hattatitla

XXX.XXX.160.2

gesp napsal(a):
Většinou jsou ty zákazy spíš projevem zvůle než, že by měly nějaký hlubší význam. Tedy pokud pes nikoho neobtěžuje. Snažím se na výlety jezdit bez psa, ale někdy se to sejde tak, že ji máme prostě s sebou. Byli jsme už na několika zámcích a bylo to naprosto bez problémů. Pravda je, že ve všech případech jsem musel ukecávat studentky na letní brigádě a slibovat, že pes nevydá ani hlásku .

tak to my jezdime s mým labradoušem vsude kam se dá..tenhle vikend se dokonce projel na lanovce :) a udelali jsme si pekny vyslap v beskydech na Radhost za sochou Radegasta :)))

20.5.2009 11:56
rachel

XXX.XXX.135.187

zajda007 napsal(a):
Díky.

Kdybyste se někdo chystal do Plzně do ZOO s pejskem, tak pozor, hafani tam nesmí.
A já jsem si zrovna plánovala, jak ho tam vezmu.Bohužel

20.5.2009 12:39
efka

XXX.XXX.131.253

rachel napsal(a):
Kdybyste se někdo chystal do Plzně do ZOO s pejskem, tak pozor, hafani tam nesmí.
A já jsem si zrovna plánovala, jak ho tam vezmu.Bohužel

Jako to celkem chápu v té Plzni... oni tam totiž mají lemury navolno což by asi nedělalo dobrotu...

21.5.2009 06:45
rachel

XXX.XXX.135.187

efka napsal(a):
Jako to celkem chápu v té Plzni... oni tam totiž mají lemury navolno což by asi nedělalo dobrotu...

Já myslim, že kdyby byl pes nakrátkém vodítku popř. s náhubkem, nebyl by problém...
Jo, lemuři, to jsou hovádka... Strašně rádi ohrabávají lidi, hlavně chlapy...
Nedávno jsem tam byla s bratránkem a lemur mi ukradl sušenku a bratránka překvapil svým hmatem na to chlapský nejcitilivější místo

22.5.2009 17:03
zu

XXX.XXX.139.178

hancus napsal(a):
To je divné, před několika lety jsme tam s pesanem byli a nijak malým.
Jinak potvrzuju zoo Dvůr Králové - pejsci smí, vyfásnete pytlík s papírovou lopatičkou, jsou rozmístěny misky s vodou, kromě pavilonů s volně se pohybujícím ptactvem smí všude. Jinak my navštěvujeme tuhle zoo nejraději v zimě nebo začátkem jara ještě než tam začnou proudit davy lidí - zvířata nejsou tak otupělá a mají o pesany zájem, největší haló vždycky vzbudí náš malamut, dokonce i žirafy jsou vždycky zvědavé a přijdou blíž.

Hancus: Myslela jste to na ten Botanicus? Mám na mysli tu větu, že jste tam se psem byli....

22.5.2009 20:25
0le

XXX.XXX.55.18

efka napsal(a):

V Praze jsou taky lemuři navolno a psi tam smí....

27.5.2009 09:54
rachel

XXX.XXX.135.187

0le napsal(a):
V Praze jsou taky lemuři navolno a psi tam smí....

No tak to by mě teda pěkně zajímalo, proč v Praze psi do ZOO smí a v Plzni ne...
Nevíte někdo??
Až budu mít trošku víc času, tak asi vznesu dotaz na jejich email...

Já mám totiž ráda ZOO na celý den a psa doma celý den nechat nemůžu. Přece když bude na krátkym vodítku tak není problém, ne??

27.5.2009 10:00
hankaapes

XXX.XXX.101.77

rachel napsal(a):
No tak to by mě teda pěkně zajímalo, proč v Praze psi do ZOO smí a v Plzni ne...
Nevíte někdo??

Já mám totiž ráda ZOO na celý den a psa doma celý den nechat nemůžu. Přece když bude na krátkym vodítku tak není problém, ne??

Jj, pražská ZOO je příjemná hlavně ve všední den a když je hezky. Dá se tam pobýt dost dlouho, ale kolem tygrů mi Hubert odmítá projít, gepard ho zaujal, ale tygry prý nemusí. Ty lemuři v Plzni, to musí být pro psa velké pokušení k lovu, takže chápu proč tam psi nesmí

30.5.2009 19:26
axl

XXX.XXX.253.83

hattatitla napsal(a):
tak to my jezdime s mým labradoušem vsude kam se dá..tenhle vikend se dokonce projel na lanovce :) a udelali jsme si pekny vyslap v beskydech na Radhost za sochou Radegasta :)))

Ahoj, tak my to teda dnes dali taky tu turu z Pusteven na Radhost, pres Radegasta a pak jsme z Raztoky vyslapli zpet na na Pustevny. Pravdepodobne jsme se potili v kopecku, ktery jste vy si vyjeli lanovkou. Mela jsem strach tam vzit to nase strestidlo na lanovku, vyslap byl namahavy, ale ten cely vylet stal za to. Je tam fakt hezky.
Jinak v Brne pejsek muze, jen do pavilonu ne.

31.5.2009 15:09
lucies

XXX.XXX.204.68

hankaapes napsal(a):
Jj, pražská ZOO je příjemná hlavně ve všední den a když je hezky. Dá se tam pobýt dost dlouho, ale kolem tygrů mi Hubert odmítá projít, gepard ho zaujal, ale tygry prý nemusí. Ty lemuři v Plzni, to musí být pro psa velké pokušení k lovu, takže chápu proč tam psi nesmí

Hrad Kámen, www.hradkamen.cz, pes může i dovnitř a jsou tam moc milí.

1.8.2009 21:40
ana

XXX.XXX.7.67

zajda007 napsal(a):
Díky.

Dobrý večer,
mám fenku Irského vlkodava. A tak máme občas problémy aby nás pustili i do míst, kam normálně pejsci můžou..To jen tak na začátek..
Jinak psi nesmí do ZOO Ohrada v Hluboké nad Vltavou, do Botanicusu v Ostré, nepřichází v úvahu Vojanovy sady v Praze ( zde je cedulka, kde je škrtnut pes na vodítku) a do Lichtenštejnské zahrady se také nesmí ( je zde cedulka se škrtlým psem na volno, my jsme fenku měli na vodítku a vyhodil nás dost ostře, jeden nevrlý pistolník). Dále do Dendrologické zahrady a Botanické zahrady v Tróji.
A kde jsme byli.. ZOO Praha, Brno, Děčín, také na Kuks pejsci mohou a dokonce v Hostinci u Slunce, přivítají pejsky s otevřenou náručí. Také na statku Malevil, byli velice příjemní, dokonce jsou tam umístěné misky s vodou na každém kroku.Další restaurace, kde pejsek nevadil.. Chapadlo v Nuslích, Irská hospoda na Kozím trhu, Hotel Tulipán v Průhonicích, v Třeboni hotel Zlatá hvězda, v Krumlově také nikde neměli problém a pod Karlštejnem v restauraci Pod dračí skálou bylo pejsků víc než dost
Kdybych si ještě na něco vzpoměla, tak napíšu.

1.8.2009 22:03
vandat

XXX.XXX.91.34

ana napsal(a):
Dobrý večer,
mám fenku Irského vlkodava. A tak máme občas problémy aby nás pustili i do míst, kam normálně pejsci můžou..To jen tak na začátek..
Jinak psi nesmí do ZOO Ohrada v Hluboké nad Vltavou, do Botanicusu v Ostré, nepřichází v úvahu Vojanovy sady v Praze ( zde je cedulka, kde je škrtnut pes na vodítku) a do Lichtenštejnské zahrady se také nesmí ( je zde cedulka se škrtlým psem na volno, my jsme fenku měli na vodítku a vyhodil nás dost ostře, jeden nevrlý pistolník). Dále do Dendrologické zahrady a Botanické zahrady v Tróji.
A kde jsme byli.. ZOO Praha, Brno, Děčín, také na Kuks pejsci mohou a dokonce v Hostinci u Slunce, přivítají pejsky s otevřenou náručí. Také na statku Malevil, byli velice příjemní, dokonce jsou tam umístěné misky s vodou na každém kroku.Další restaurace, kde pejsek nevadil.. Chapadlo v Nuslích, Irská hospoda na Kozím trhu, Hotel Tulipán v Průhonicích, v Třeboni hotel Zlatá hvězda, v Krumlově také nikde neměli problém a pod Karlštejnem v restauraci Pod dračí skálou bylo pejsků víc než dost
Kdybych si ještě na něco vzpoměla, tak napíšu.

Já doporučuju Adršpach, pejsci sice musí být na vodítku, ale je to i pro jejich bezpečnost, aspoň moje Dárlý je starej horolezec u vstupu dostanete papírovou lopatku a pytlík. Dále potvrzuji Kuks, v zahradách tedy taky na vodítku, nádherná procháza je z Kuksu na Braunův betlém a novou Křížovou cestu u Žirče, psi na volno a velká pohoda . Velký problém jsem měla v Luhačovicích, když už jsem sehnala ubytování se psem tak jsem chtěla jít na přehradu na kterou se jde přes kolonádu a tam bohužel ani náááhodou, leda jít po hlavní silnici a tam je celkem provoz a je to tam klikatý a nepřehledný.

2.8.2009 13:11
axl

XXX.XXX.109.194

vandat napsal(a):
Já doporučuju Adršpach, pejsci sice musí být na vodítku, ale je to i pro jejich bezpečnost, aspoň moje Dárlý je starej horolezec u vstupu dostanete papírovou lopatku a pytlík. Dále potvrzuji Kuks, v zahradách tedy taky na vodítku, nádherná procháza je z Kuksu na Braunův betlém a novou Křížovou cestu u Žirče, psi na volno a velká pohoda . Velký problém jsem měla v Luhačovicích, když už jsem sehnala ubytování se psem tak jsem chtěla jít na přehradu na kterou se jde přes kolonádu a tam bohužel ani náááhodou, leda jít po hlavní silnici a tam je celkem provoz a je to tam klikatý a nepřehledný.

Ahojte, byli jsme na vikend pod stenem s hafakem v Napajedlich, autokemp Pahrbek. A v pohode. Kdyz jsme prijizdeli, tak jsme se zalekli cedule zakaz psu, ale v pohode nas vzali. Cestou zpet domu jsme to vzali pres Buchlovice a ani na zamek a ani na hrad pejsci nesmi

2.8.2009 16:48
atika

XXX.XXX.213.155

axl napsal(a):
Ahojte, byli jsme na vikend pod stenem s hafakem v Napajedlich, autokemp Pahrbek. A v pohode. Kdyz jsme prijizdeli, tak jsme se zalekli cedule zakaz psu, ale v pohode nas vzali. Cestou zpet domu jsme to vzali pres Buchlovice a ani na zamek a ani na hrad pejsci nesmi

Já mám třri pejsy, ale do plzeňské zoo bych je s sebou nebrala, ty lemuři fakt skoro lezou po lidech (někdy, někdy jsou ve stromech), určo by je chtěli lovit a dřípala bych je na vodidlech. To je radši vezmu vylítat na louku k řece a zologickou si užíju s kamarádkou. Chodíme tam každý rok oslavit společně narozky a je to fakt krásnej den. Naše zoo je fakt krásná a vzhledem k tomu, že stále buduje, tak bude ještě krásnější. Ale na dino nechodíme, to je fakt spíš pro děcka.

2.8.2009 21:47
joli

XXX.XXX.52.32

rachel napsal(a):
Nevíte někdo??

V Plzni je to možná kvůli tomu, že ZOO je zároveň i botanická záhrada. Asi by se jim nelíbilo, kdyby na jejich opečovávaný rostlinky zvedl nějakej pejsek nožičku :)

Jinak v Praze jsou lemuři ve venkovní voliéře a ne volně po ZOO.

2.8.2009 23:15
jesterka

XXX.XXX.204.11

zajda007 napsal(a):
Díky.

...jo a taky pes nemuze do muzea umeni v Olomouci..to mne teda pekne stve..ani kdyz je sebelip vychovany..ja totiz, tam kde pes nesmi, nechodim..protoze ja ho mam krome prace porad u sebe..a toto je jedna z mala vyjimek, kterou delam...skoda! (doufam, ze nekdo z vedeni muzea, cte ifaunu..he he..)...jinak se psem lezu fsude, kde to neni vylozene zakazane..vzdycky jen ode dveri pokrikuju, jestli muzu se psem..a vetsina lidi je f pohode..ja ho beru proste fsude..i k Batovi:-) jo a ted si fspominam, ze v Olom. se nesmi do rozaria a skleniku, ktere jsou v parcich..to je taky skoda...

3.8.2009 10:17
janikaa

XXX.XXX.112.9

zajda007 napsal(a):
Díky.

Do lednice můžete!! Akorát ne do zámku a tak. Ale projít areál bez problému.

Přidejte reakci

Přidat smajlík