rachel
napsal(a):
doufám, že to půde přečíst...
Pěkné Ale já bych to otočila, spíš bych tam dala "Tvůj pán je hulvát, jemuž není rovno, zas u nás nechal ležet tvoje ......."
A k tomu "Ukliďte si po svém mazlíčkovi ať se nemusíte cítit trapně". Pes nemůže za to, že má nevychovaného páníčka ;-)
liala
napsal(a):
Pěkné Ale já bych to otočila, spíš bych tam dala "Tvůj pán je hulvát, jemuž není rovno, zas u nás nechal ležet tvoje ......."
A k tomu "Ukliďte si po svém mazlíčkovi ať se nemusíte cítit trapně". Pes nemůže za to, že má nevychovaného páníčka ;-)
tenhle text je fakt lepší
liala
napsal(a):
Tenhle text je taky dobrej, ale ten původní má být tak, že ho odnesete tomu, kterej tam to ho.no nechává, a zatížíte ho tím bobkem, né že se pověsí tam, kde toho hovňouse nechává.
Uživatel s deaktivovaným účtem

saabinka
napsal(a):
Mě se líbí toto
z mých zkušeností by tam měl být spíš jezevčík a Jack Russel. (a neberte to jako napadání plemen, jednoho jezevčíka jsem měla a patří mezi moje oblíbená plemena.
)
rachel
napsal(a):
doufám, že to půde přečíst...
Rachel, je to super . Kde je to focené?
My máme taky cedulku . Snad bude vidět..
lucka88
napsal(a):
Rachel, je to super . Kde je to focené?
My máme taky cedulku . Snad bude vidět..
Odpovím za Rachel, tahle cedule je v Želízech u Čertových hlav - to jsou útvary vysekané do skály. Je to oblíbené turistické místo, tak tam dali asi tuhle prosbu. Je hned u koše na psí bobky.