Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.5.2009 11:58
spotty666

XXX.XXX.180.124

Zdravím milovníky Hladkosrstých foxlíků! Nenašla jsem zde živé téma, které by se věnovalo přímo těmto malým ďáblům, tak si dovoluji založit jej sama a zvu Vás tímto na pokec o nich.

Škádlí se rvou - však jenom jako...

13.5.2009 14:18
danan

XXX.XXX.244.34

spotty666 napsal(a):
Zdravím milovníky Hladkosrstých foxlíků! Nenašla jsem zde živé téma, které by se věnovalo přímo těmto malým ďáblům, tak si dovoluji založit jej sama a zvu Vás tímto na pokec o nich.

Ahojda, taky jednoho dacana máme ..teda domácího optimistu

13.5.2009 15:21
spotty666

XXX.XXX.180.124

danan napsal(a):
Ahojda, taky jednoho dacana máme ..teda domácího optimistu

A kolipak mu je? Naší fence jsou letos 3roky a Murphy (pes) je o 5 měsíců mladší - i když podle velikosti ten věk lidi tipujou většinou přesně naopak

Takhle to vypadalo když jsme si pro Murphyho jeli (přivezli jsme si ho až z Ostravy -Orlové). Mimochodem nemáte odtud někdo foxlíka? (že bysme našli brášky a sestřičky )

7.8.2009 10:18
spotty666

XXX.XXX.180.124

spotty666 napsal(a):
A kolipak mu je? Naší fence jsou letos 3roky a Murphy (pes) je o 5 měsíců mladší - i když podle velikosti ten věk lidi tipujou většinou přesně naopak

Takhle to vypadalo když jsme si pro Murphyho jeli (přivezli jsme si ho až z Ostravy -Orlové). Mimochodem nemáte odtud někdo foxlíka? (že bysme našli brášky a sestřičky )

Něco pro oživení

11.8.2009 22:03
vitacit

XXX.XXX.244.34

spotty666 napsal(a):

Mýmu je 5 let a asi 3 měsíce...je červnový ...Orlová..není z Karlovy chalupy?

12.8.2009 10:29
spotty666

XXX.XXX.180.124

vitacit napsal(a):
Mýmu je 5 let a asi 3 měsíce...je červnový ...Orlová..není z Karlovy chalupy?

Jéé, Murphy je také červnový - 13.6.2006 Bohužel už si nepamatuju jméno té paní od které jsme jej kupovali. Chovala sice více psů různých plemen (foxlíky, japanchiny a nějaké velké plemeno - možná mastin), ale jestli měla oficielní chovatelskou stanici, to nevím... Murphy je bez papírů.

12.8.2009 10:52
vitacit

XXX.XXX.244.34

spotty666 napsal(a):
Jéé, Murphy je také červnový - 13.6.2006 Bohužel už si nepamatuju jméno té paní od které jsme jej kupovali. Chovala sice více psů různých plemen (foxlíky, japanchiny a nějaké velké plemeno - možná mastin), ale jestli měla oficielní chovatelskou stanici, to nevím... Murphy je bez papírů.

ŽOl je 26.6....já mám v Ově kámošku, co měla zatím jeden vrh a je právě z Karlovy chalupy....tak proto se ptám

12.8.2009 10:57
impact

XXX.XXX.209.78

spotty666 napsal(a):

Můžu se zeptat...? Myslíte, že je tohle foxteriér?

http://www.russell-v-nouzi.estra nky.cz/stranka/parson-russell-terier

12.8.2009 15:58
vitacit

XXX.XXX.244.34

impact napsal(a):

Vypadá tak...na parsona bych ho netipovala.

17.8.2009 13:27
spotty666

XXX.XXX.180.124

impact napsal(a):

Dobrý den, jestli máte na mysli pejska, který je uváděn pod jménem Jack (útulek úpro psy Karlovy Vary) tak to je podle fotky určitě hladkosrstý foxterier.

18.8.2009 16:10
alina

XXX.XXX.96.246

spotty666 napsal(a):
Dobrý den, jestli máte na mysli pejska, který je uváděn pod jménem Jack (útulek úpro psy Karlovy Vary) tak to je podle fotky určitě hladkosrstý foxterier.

Máte někdo foxe nelovecky vedeného ? Moc se mi líbí, ale na lovení bych neměla čas. Známý myslivec má dva, ale prý když dva dny nepracují, tak něco provedou.

19.8.2009 09:44
vitacit

XXX.XXX.244.34

alina napsal(a):
Máte někdo foxe nelovecky vedeného ? Moc se mi líbí, ale na lovení bych neměla čas. Známý myslivec má dva, ale prý když dva dny nepracují, tak něco provedou.

Můj lovecký není. Jen s ním běhám coursing, pokud mám volno. Je ve smečce briardů, ale stejně když se nudí odchází na návštěvu za "holkama" do vedlejší vsi. Jinak je to pěkný pacholek . Milý, hodný, temperamentní...až na tu teriéří makovici . Ale poslušnost základní má a baví ho cvičit...hlavně když ví, že pamlsky mám v kapse, to pak šlape jako machýrek jen aby dostal dobrotku.

19.8.2009 10:16
spotty666

XXX.XXX.180.124

alina napsal(a):

Ani jeden z mých foxlíků není lovecky vedený. Je pravda, že Foxinka když ji pustím na volno a zavětří zajíce, "ohluchne" a můžu se uvolat a upískat. Doma si ale lovení vynahradí aportováním (to by mohla dělat klidně celý den) a nebo se honí s Murphym a tahají se o hračky. Murphy je oproti ní takový bambula hodný a lovení ho nějak nebere.Faktem zůstává, že i sebehodnější nezaměstnaný foxlík, který se nudí dokáže udělat z bytu kůlničku na dříví a majiteli ze života peklo (ale to asi platí o všech teriérech)...

20.8.2009 13:09
misha

XXX.XXX.33.90

spotty666 napsal(a):
Ani jeden z mých foxlíků není lovecky vedený. Je pravda, že Foxinka když ji pustím na volno a zavětří zajíce, "ohluchne" a můžu se uvolat a upískat. Doma si ale lovení vynahradí aportováním (to by mohla dělat klidně celý den) a nebo se honí s Murphym a tahají se o hračky. Murphy je oproti ní takový bambula hodný a lovení ho nějak nebere.Faktem zůstává, že i sebehodnější nezaměstnaný foxlík, který se nudí dokáže udělat z bytu kůlničku na dříví a majiteli ze života peklo (ale to asi platí o všech teriérech)...

Ahoj, mám doma kříženku foxterier X JRT, ale je spíš do foxe. Lovecky vedená není, a jak píše spotty, je vášnivá aportérka, takže lítající talíř a tenisák, to je její. Zvládnout se to dá, chodili jsme na cvičák, od zvěře ji odvolám (většinou), ze zahrady máme teda golfový hřiště (je to myšilovec), jezdíme na coursing......Zklidnila se po třech letech, teď ji bylo 5 a je úžasná, ale není to pes pro lenochy. I když teď se ji už asi týden prostě nechce ráno z postele :-)

24.8.2009 12:19
matahari

XXX.XXX.230.165

spotty666 napsal(a):

Mám dotaz na majitele foxlů- hrozně se mi líbí, ale od psa potřebuji toto: musí se snést s bytovou kočkou, být alespoň trochu zapálený do agility a zvládat vyjížďky s koněm. Myslíte, že mám s těmito požadavky na foxla zapomenout, nebo by se to dalo zvládnout? Díky za odpovědi.

24.8.2009 12:30
efendi

XXX.XXX.196.167

matahari napsal(a):
Mám dotaz na majitele foxlů- hrozně se mi líbí, ale od psa potřebuji toto: musí se snést s bytovou kočkou, být alespoň trochu zapálený do agility a zvládat vyjížďky s koněm. Myslíte, že mám s těmito požadavky na foxla zapomenout, nebo by se to dalo zvládnout? Díky za odpovědi.

Zdravím, omlouvám se že se pletu do diskuze. Přítelovi rodiče mají právě takovýho malýho trhače - fenku Mafii. Je to hroznej hyperaktiv, ale nadruhou stranu je hodná. Mají doma ted již druhou kočičku a ze psem se respektují. Mafinka sice provokuje toho staršího, ale ten se nedá a to malé kotě ji zlobí, ale neublízí si. Tohle plemeno potřebuje hodně pohybu takže podle mě mu budou vyjížďky s koníkem vyhovovat jsou totiž neunavní ...

24.8.2009 20:48
spotty666

XXX.XXX.65.5

matahari napsal(a):

Ahoj Matahari, pokud by foxlík vyrůstal s kočkou od malička, myslím, že by nebyl problém. Co se agility týče - dělala jsem je se svým prvním foxlíkem. Začali jsme pomaličku někdy kolem sedmého měsíce a hrozně ho to bavilo. Bohužel se přitom naučil nebát se výšek, což se mu nakonec stalo osudným :-( Ke koníkům se mnou také chodil, jenom na rychlejší vyjížďky jsem ho ssebou raději nebrala - měl tendence jít běžícím koním po nohách a vůbec mu nevadilo, když ho přitom zdupali, nebo se proletěl vzduchem - to jenom panička upadala do mdlob, ale psisko bylo nadšený jaká je to legrace.. Znala jsem ale holčinu, která měla hladkosrstou foxlici a drsnosrstýho foxlíka a ti s ní na vyjíďky chodili úplně v pohodě (i na cvalový). Tak pokud se rozhodneš pro malýho satánka (foxlíka) přeji Ti šťastnou ruku při výběru

24.8.2009 21:04
spotty666

XXX.XXX.65.5

misha napsal(a):
Ahoj, mám doma kříženku foxterier X JRT, ale je spíš do foxe. Lovecky vedená není, a jak píše spotty, je vášnivá aportérka, takže lítající talíř a tenisák, to je její. Zvládnout se to dá, chodili jsme na cvičák, od zvěře ji odvolám (většinou), ze zahrady máme teda golfový hřiště (je to myšilovec), jezdíme na coursing......Zklidnila se po třech letech, teď ji bylo 5 a je úžasná, ale není to pes pro lenochy. I když teď se ji už asi týden prostě nechce ráno z postele :-)

To Misha: Hihi, to \"golfový hřiště\" nám na chatě psíci taky vybudovali - teda mamka tvrdí, že kopou metro (že by trasa D? ). Jinak Murphy s Foxinkou si po ranní procházce taky rádi ještě zalezou do postele - až jim to občas závidim, když odcházím do práce a oni se rozvalují v peří
P.S.:Máš moc roztomilou psí holčičku!

Na fotce je Foxinčin tatínek Spotty jako štěňátko - moje první foxlí láska o kterou jsem před třemi lety tragicky přišla a dodnes mi hrozně moc chybí :-(((

24.8.2009 21:07
spotty666

XXX.XXX.65.5

efendi napsal(a):
Zdravím, omlouvám se že se pletu do diskuze. Přítelovi rodiče mají právě takovýho malýho trhače - fenku Mafii. Je to hroznej hyperaktiv, ale nadruhou stranu je hodná. Mají doma ted již druhou kočičku a ze psem se respektují. Mafinka sice provokuje toho staršího, ale ten se nedá a to malé kotě ji zlobí, ale neublízí si. Tohle plemeno potřebuje hodně pohybu takže podle mě mu budou vyjížďky s koníkem vyhovovat jsou totiž neunavní ...

to efendi (Katka): Jen se k nám přidej - foxlomilů není nikdy dost Mafie koukám ovládá bravurně levitaci - Copperfield by mohl závidět

25.8.2009 14:46
matahari

XXX.XXX.230.165

spotty666 napsal(a):
Ahoj Matahari, pokud by foxlík vyrůstal s kočkou od malička, myslím, že by nebyl problém. Co se agility týče - dělala jsem je se svým prvním foxlíkem. Začali jsme pomaličku někdy kolem sedmého měsíce a hrozně ho to bavilo. Bohužel se přitom naučil nebát se výšek, což se mu nakonec stalo osudným :-( Ke koníkům se mnou také chodil, jenom na rychlejší vyjížďky jsem ho ssebou raději nebrala - měl tendence jít běžícím koním po nohách a vůbec mu nevadilo, když ho přitom zdupali, nebo se proletěl vzduchem - to jenom panička upadala do mdlob, ale psisko bylo nadšený jaká je to legrace.. Znala jsem ale holčinu, která měla hladkosrstou foxlici a drsnosrstýho foxlíka a ti s ní na vyjíďky chodili úplně v pohodě (i na cvalový). Tak pokud se rozhodneš pro malýho satánka (foxlíka) přeji Ti šťastnou ruku při výběru

Díky za povzbudivé odpovědi.

25.8.2009 21:21
vitacit

XXX.XXX.244.34

matahari napsal(a):
Díky za povzbudivé odpovědi.

Náš foxlík naše kočky neřeší. S nima si tu žije, prohání je aby trochu sportovaly :-) prostě dobrý. Nevím, jak by se zachoval k cizí, tam by možná šla sranda stranou....jinak ke koni foxlíka...nevim nevim...pokud ho naučíte v lese nezdrhat po stopě, nebo za zvěří, bude to super. Ale když bude zdrhat jen co vjedete do lesa, je to v pr.... můj mi zdrhá, tkaže u koní má hošan smolíka.

9.8.2010 11:57
slecnanikdo

XXX.XXX.163.130

Jsou tady ještě nějací foxlíci?:-)

9.8.2010 11:58
slecnanikdo

XXX.XXX.163.130

Jsou tady ještě nějací foxlíci?:-)

3335566844

9.8.2010 14:12
3335566844

XXX.XXX.141.14

Ahoj všichni. Dcera má hladkosrstou fenku foxteriéra (chov. stanice Od rytíře Malovce). Doma máme třítýdenní vrh krásných štěňátek - 1 kluk a tři holky. A jedna čubička bude moje. Dělám sportovní kynologii a s fenkou budu cvičit podle NZŘ - malá plemena. Cvičíte někdo podle našeho nároďáku?.:-)

9.8.2010 14:19
slecnanikdo

XXX.XXX.163.130

Já foxe ještě nemám. Plánujeme ho přibližně na jaře. CHS máme vybranou (máme vybrané 2 - rozhodneme se podle toho, jaké spojení zrovna bude) a strááášně se těším.

Máme 3 pitbullteriéry a německého pinče, takže psů více než dost už teď. :-)

Vaše dcera má chs? Z jakého spojení jsou štěnda?

3335566844

9.8.2010 14:31
3335566844

XXX.XXX.141.14

Tady jsou web stránky http://goldbritanica.webnode.cz/ zatím ještě bez fotek štěňátek, ale také budou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík