Voříšci - výstavy, klub

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.5.2009 21:20
alfana

XXX.XXX.27.170

Ahoj, máte někdo voříska se kterým se zůčastňujete nějakých akcí - soutěží, výstav apod? Mám 6-ti měsíční štěně, fenku, je to voříšek snad aspoň 10 generací, nikdo netuší co to je, ale je moc hezká a šikovná, chtěla bych něco zkusit. Podělte se o své zkušenosti a fotky svých pejsků
Na fotce Ari, další na www.alfana.websnadno.cz

16.5.2009 22:01
arny

XXX.XXX.72.3

alfana napsal(a):
Ahoj, máte někdo voříska se kterým se zůčastňujete nějakých akcí - soutěží, výstav apod? Mám 6-ti měsíční štěně, fenku, je to voříšek snad aspoň 10 generací, nikdo netuší co to je, ale je moc hezká a šikovná, chtěla bych něco zkusit. Podělte se o své zkušenosti a fotky svých pejsků

No je krásná! Jestli máte chuť něco zkusit, tak vás tímto jmnénem celého KO Aglity Třeboň zvu na našeho voříška Jestli je čas určitě přijeďte kdo můžete, vždycky se tam sejde skvělá parta lidí a je o zábavu postaráno

18.5.2009 13:25
krokodyl

XXX.XXX.126.227

arny napsal(a):
No je krásná! Jestli máte chuť něco zkusit, tak vás tímto jmnénem celého KO Aglity Třeboň zvu na našeho voříška Jestli je čas určitě přijeďte kdo můžete, vždycky se tam sejde skvělá parta lidí a je o zábavu postaráno

Taky vás můžu pozvat na Puňta Cup Plzeň-Křimice. 19.září 2009.
Mám taky křížense mnoha plemen a dělám s ní agility.

18.5.2009 16:06
haka

XXX.XXX.31.18

alfana napsal(a):

Ahojky,
taky mám doma čistokrevnýho voříška už je to starší dáma (9 let), ale děláme toho spolu spoustu. Agility, flyball, prvky z dogdancingu. Jezdíme na závody a ukázky. Voříšci jsou správní psiska a pokud člověk chce, tak s nima jde dělat spooustu věcí.
A hlavně, co voříšek to originál

18.5.2009 16:11
haka

XXX.XXX.31.18

haka napsal(a):
Ahojky,
taky mám doma čistokrevnýho voříška už je to starší dáma (9 let), ale děláme toho spolu spoustu. Agility, flyball, prvky z dogdancingu. Jezdíme na závody a ukázky. Voříšci jsou správní psiska a pokud člověk chce, tak s nima jde dělat spooustu věcí.
A hlavně, co voříšek to originál

A ještě přidávám babiččinýho voříška, se kterým taky dělám agility a flyball.
Pak, že s jezevčíkama moc pracovat nejde

18.5.2009 22:44
cicinka

XXX.XXX.29.10

haka napsal(a):
A ještě přidávám babiččinýho voříška, se kterým taky dělám agility a flyball.
Pak, že s jezevčíkama moc pracovat nejde

Jé, ta je docela podobná našemu Rekovi, on by nějaký to agility taky potřeboval, protože se nám začíná pěkně zakulacovat..

18.5.2009 22:46
cicinka

XXX.XXX.29.10

cicinka napsal(a):
Jé, ta je docela podobná našemu Rekovi, on by nějaký to agility taky potřeboval, protože se nám začíná pěkně zakulacovat..

A ještě druhé babči voříšek, ať mu to není líto..

19.5.2009 09:23
lakukacka

XXX.XXX.188.92

alfana napsal(a):

Ahoj, tohle je můj voříšek - Dixina.
Chodila jsem s ní na cvičák a připravovala se na zkoušky. Ale pak jsem musela na nějaký čas přestat kuli situaci doma.
Teď se chci kouknout, zda máme někde v blízkousti agility a chci s ní zkusit agility. Byla jsem se už jednou někde podívat, když byla ještě malá a tam mi řekli, že by bylo dobré začít až za čas, aby si skákáním neuškodila při vývinu.

19.5.2009 09:26
lakukacka

XXX.XXX.188.92

alfana napsal(a):

Ještě jednou Dixina

19.5.2009 17:05
usajka

XXX.XXX.3.189

lakukacka napsal(a):
Ještě jednou Dixina

ja mam dve cernobile fenecky, chystame se na voriskiadu, cekame az bude nejaka v okoli + s tou jednou delame agility a dogdancing...:-).... http://ifauna.cz /rubriky/mdiskuse/show.php?tema =427087&r=7&m=2&page=1 mezera za cz a tema

19.5.2009 19:55
alfana

XXX.XXX.27.170

cicinka napsal(a):

No opravdu jsou si celkem podobní. Ari agility nepotřebuje, ona nemá šanci přibrat, protože kdykoliv je puštěná na pole, což je aspoň 1x denně, tak lítá kolečka po celém poli v šílené rychlosti a hecuje sama sebe vrčením.

Já bych to chtěla zkusit spíš ze zvědavosti, protože Ari se od malička dobře a ráda učí různé povely, takže myslím že by ji to mohlo bavit.

Dnes už je Arinka tím lítaním tak unavená, že padla doma na sedačku a chrní

Přidejte reakci

Přidat smajlík