esssi
napsal(a):
Brácha chce pejska,něco malého a klidného, takže teriéra ani omylem,jorkšírák se mu nelíbí....poraďte prosím!!!
maly klidny.......maltezak,bison,bolonak,civava,proste spolecenske plemena
ale ani ti nemusi byt super klidni,jsou to prece jen psi a nejakou zabavu a pohyb potrebujiaji mali gaucaci
sabina
napsal(a):
my máme třeba border teriéra..a je velice klidný,.mazlivý a spokojený, když si může odpočívat
ahoj ja mam mopsiky a musim rict jsou velice klidne doma nikdy nic neznicili a jsou rady kdyz si najdou sve mistecko a muzou odpocivat .radi se mazli sve panicky miluji takze pokud chces pejska ktery za tebou pujde kamkoli tak to je prave mopsik tak stastnou ruku pri vyberu pejska
sabina
napsal(a):
tak fr. buldoček
border teriera??takovou nerizenou strelu co potrebuje litat stejne jak velkej pes???
njn oproti gabousovi je maly aji muj dobrman
ale fr.buldocek je dobrej tip,nebo bostonsky terier ale taky je to terier i kdyz se zkacenym cenichem taky moc "akcni" nebude ale nevim neznam jen me tak napadl
sabina
napsal(a):
soulasím
sakris a co ja znam knirace tak jsou hodni nestekavi a skoro lini.......to je fakt o jedinci...ale jak teda vybirat kdyz nekdo ma zkusenost takovou a jinej makovou??s jednim kniracem chodil k nam o duchodaku jeden pan a delal neco jako pokus o canisterapii a to same ja s nasim vorechem (knirac x jezevcik) oba hodni a klidni
sunin
napsal(a):
sakris a co ja znam knirace tak jsou hodni nestekavi a skoro lini.......to je fakt o jedinci...ale jak teda vybirat kdyz nekdo ma zkusenost takovou a jinej makovou??s jednim kniracem chodil k nam o duchodaku jeden pan a delal neco jako pokus o canisterapii a to same ja s nasim vorechem (knirac x jezevcik) oba hodni a klidni
no nebo voriska,ten co mame doma je frajer....kdyz jdem ven lita jak sus ale doma je to to nejvetsi liny prasisko
sunin
napsal(a):
ale tak kazdy nemusi chtit psa z utulku,ale kdyby se rozhodli pro voriska tak utulek jo
hele teda ja myslela ze mam taky velkyho psa ale s nasima 29kg a 70cm nejsme zas tak mali ne??
no to nééé ale váha dělá svý co si budem namlouvat...
jinak já kdybych chtěla menšího psa, ne na výstavy a chov tak jdu do útulku. Nějakej milej a vděčnej pejsek se tam určo najde.
rude
napsal(a):
no to nééé ale váha dělá svý co si budem namlouvat...
jinak já kdybych chtěla menšího psa, ne na výstavy a chov tak jdu do útulku. Nějakej milej a vděčnej pejsek se tam určo najde.
nojo Peti....já nějak těm malejm moc nevěřím...ten klid v očích mi chybí...ta vyváženost... takže pro je baset malej
sunin
napsal(a):
Já co se zas bavila o knírech na diskusích tak to jsou takový malý torpéda. Jedno takový mám doma a prý jim to někdy vydrží až do konce života. Ale zas je fakt že když se člověku nechce nebo dýl nemůže ven tak pes nedemoluje byt, v klidu leží ale jak se jde ven tak je jak urvaný ze řetězu. Teda aspoň ta naše. V pohodě uběhla 6 km a myslela jsem si jak bude uthaná. Prd. Táhla celou cestu a doma si ještě chtěla hrát. Byli jsme na bruslích a tak jsem sledovala kdy budem zpomalovat aby si odpočala ale celou cestu jsme jeli rychle. Ale malej fousáč je moc fajn hafoň
dasul
napsal(a):
Já co se zas bavila o knírech na diskusích tak to jsou takový malý torpéda. Jedno takový mám doma a prý jim to někdy vydrží až do konce života. Ale zas je fakt že když se člověku nechce nebo dýl nemůže ven tak pes nedemoluje byt, v klidu leží ale jak se jde ven tak je jak urvaný ze řetězu. Teda aspoň ta naše. V pohodě uběhla 6 km a myslela jsem si jak bude uthaná. Prd. Táhla celou cestu a doma si ještě chtěla hrát. Byli jsme na bruslích a tak jsem sledovala kdy budem zpomalovat aby si odpočala ale celou cestu jsme jeli rychle. Ale malej fousáč je moc fajn hafoň
Tak teriéři ani knírači mi moc klidní nepřipadají, lepší by bylo nějaké společenské plemeno. Já mám havanského psíka a ten připadá ideální, narozdíl od ostatních bišonků může být i jiné barvy než bílé a je vhodný pro začátečníky a pro všechny věkové kategorie. Je veselý, učenlivý a vhodný i na různé psí sporty (rekreačně). Nechci si dělat reklamu, ale máme zrovna štěňátka - tak se můžete podivat na www.psici.cz.
esssi
napsal(a):
Brácha chce pejska,něco malého a klidného, takže teriéra ani omylem,jorkšírák se mu nelíbí....poraďte prosím!!!
Zdravim,
co takto tibetsky terier? Je to terier iba podla nazvu, inac s nim nema nic spolocneho. Patri skor medzi menej zname psicata v tunajsich koncinach. Alebo ma napada este napr., whipet, doma kludni a vonku sa rad vylieta.