Prochajdy Brneckoooo uz 29 !!!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.5.2009 11:34
sunin

XXX.XXX.126.103

tak sup s navrhem na plavani

21.5.2009 11:41
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):

já bych šla do lomu,ale dřiv nebo k řece bych mohla skoro do 5

21.5.2009 11:43
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):

Heeeele holky takovou provokaci jsem mela ze vcerejska na dnesek doma,teta co ma kokrika si poridila novy mimi a dojela ho ukazat.......super zviratko......labik.....a bude obrovskj dle tech nozisek.....sem z neho byla pocurana...je uzasnej

21.5.2009 11:45
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Heeeele holky takovou provokaci jsem mela ze vcerejska na dnesek doma,teta co ma kokrika si poridila novy mimi a dojela ho ukazat.......super zviratko......labik.....a bude obrovskj dle tech nozisek.....sem z neho byla pocurana...je uzasnej

nad lomem jsem premyslela ale vedro je nechutny....Sary uz jsi testovala zda protlacis kocarek az k rybnickum??? cekam co napise Kacka ja bych rozhodne brala plavky a lezu tam dneska se psem,je mi na zdechnuti

Tady s panickou papa pribinacek

21.5.2009 11:46
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
nad lomem jsem premyslela ale vedro je nechutny....Sary uz jsi testovala zda protlacis kocarek az k rybnickum??? cekam co napise Kacka ja bych rozhodne brala plavky a lezu tam dneska se psem,je mi na zdechnuti

Tady s panickou papa pribinacek

uzasnej malej medosek.....ja chcu takyyyyymimi

21.5.2009 11:48
hillary

XXX.XXX.1.235

sunin napsal(a):

Míši,máš jich doma málo?A co vůbec Oscar?

21.5.2009 11:49
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):

Hadrik mu delal chuvicku......byl na neho tak jemnej a neznej....to bylo hezky......uzasne si hrali.

Evci jestli se tu zastavis tak bych na tebe mela dotaz,ohledne toho prcka.Mi pisni kdyztak sms bo na icq,ma to cas i po tom jak se vratite od moooora.Kdyby ses tu nezjevila tak preju hezkou dovcu

21.5.2009 11:52
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):
Hadrik mu delal chuvicku......byl na neho tak jemnej a neznej....to bylo hezky......uzasne si hrali.

Evci jestli se tu zastavis tak bych na tebe mela dotaz,ohledne toho prcka.Mi pisni kdyztak sms bo na icq,ma to cas i po tom jak se vratite od moooora.Kdyby ses tu nezjevila tak preju hezkou dovcu

jo s pomocí ano

21.5.2009 11:52
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):

hihi to neni moje i kdyz sem ho ukradnout chtela
Oskar uz ma novy paniky,prve si ho vzala mamcina svica ale oni maj doma starou fenu a tu Oskis uz taky napadal a to mu je pul roku tak jsme nasli domov kde je jenom on jako jedinej pes ma se jako prase v zite a kdykoli na neho muzu prijet juknout.Bylo to unahleny vzit si ho ale aspon sme ho vypiplali a ted je mu fajn.
Ale prcek je fajnovej coooo??? chci takyyyyy,ale az bude aron umet tak jak si to predstavuju......vsak hovadiny se od sebe pesove nauci hned coz se o poslouchani rict neda

21.5.2009 11:54
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):
Oskar uz ma novy paniky,prve si ho vzala mamcina svica ale oni maj doma starou fenu a tu Oskis uz taky napadal a to mu je pul roku tak jsme nasli domov kde je jenom on jako jedinej pes ma se jako prase v zite a kdykoli na neho muzu prijet juknout.Bylo to unahleny vzit si ho ale aspon sme ho vypiplali a ted je mu fajn.
Ale prcek je fajnovej coooo??? chci takyyyyy,ale az bude aron umet tak jak si to predstavuju......vsak hovadiny se od sebe pesove nauci hned coz se o poslouchani rict neda

to jsi otužilá jestli vlezeš do vody

21.5.2009 11:55
kevin

XXX.XXX.80.235

kevin napsal(a):
to jsi otužilá jestli vlezeš do vody

i když bude asi ještě teplej

21.5.2009 11:55
kitty2thorpe

XXX.XXX.97.178

sunin napsal(a):

misule! ses na tom icq nebo ne?
ja se teda mezitim domluvila s jednim kamosem ze jdem v 17 do marianskyho ale zvladnem vsecko....kdy mas teda cas? ja ted koncim v praci, tady je na me kdyztak tel. 728463011...tak kam mam kdy prijet? a plavky beruuuuu

21.5.2009 12:00
kevin

XXX.XXX.80.235

kitty2thorpe napsal(a):
misule! ses na tom icq nebo ne?
ja se teda mezitim domluvila s jednim kamosem ze jdem v 17 do marianskyho ale zvladnem vsecko....kdy mas teda cas? ja ted koncim v praci, tady je na me kdyztak tel. 728463011...tak kam mam kdy prijet? a plavky beruuuuu

já bych to viděla na lom

21.5.2009 12:01
hillary

XXX.XXX.1.235

kevin napsal(a):
já bych to viděla na lom

Tak,hlavně,že se má dobře..To je fajn..No,tak Hadroš vydá za tři,ne?Holky,vy mě štvete,hned bych toho prďolu vzala k vodě..

21.5.2009 12:03
kevin

XXX.XXX.80.235

hillary napsal(a):
Tak,hlavně,že se má dobře..To je fajn..No,tak Hadroš vydá za tři,ne?Holky,vy mě štvete,hned bych toho prďolu vzala k vodě..

já to tu nestíhám číst

21.5.2009 12:05
sunin

XXX.XXX.126.103

hillary napsal(a):

hihi no jo ja flakac to mam v kapse to koupani....jak se zbytkem co musim to nevim.....to se poda

Sary tak do lomu,Kacka psala ze mi jeste z domu napise,tak pak hodim info sem.Plavky beru a normis tam vlezu,bimbasa nemam tak se mi nema co scvrknout a kdyz tam vlezu ja tak pujde i pes.....co bych pro neho neudelalaaby si zaplavcil.....fotak uz se nabiji tak jak Kacatko napise tak ja napisu v kolik tam ju??

21.5.2009 12:07
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):
hihi no jo ja flakac to mam v kapse to koupani....jak se zbytkem co musim to nevim.....to se poda

Sary tak do lomu,Kacka psala ze mi jeste z domu napise,tak pak hodim info sem.Plavky beru a normis tam vlezu,bimbasa nemam tak se mi nema co scvrknout a kdyz tam vlezu ja tak pujde i pes.....co bych pro neho neudelalaaby si zaplavcil.....fotak uz se nabiji tak jak Kacatko napise tak ja napisu v kolik tam ju??

ok

21.5.2009 12:55
sunin

XXX.XXX.126.103

kevin napsal(a):
ok

Sary tak ja pomalu vyrazim,budem tam tak plus minus ve trictvrte na jednu

21.5.2009 13:00
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):
Sary tak ja pomalu vyrazim,budem tam tak plus minus ve trictvrte na jednu

já tam budu po 2 hod když budu potřebovat u brány u silnice pomoci brnknu

21.5.2009 19:43
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):

Tak huz sme doma.......dekujem Sarce a Kacce za prochajdu.....supeeeer koupacka.....sem tam vlezla i ja,voda docela tepla pohodicka.
Aronak dokonce plaval,no super odpoledne. Teda a musim napraskat ze Sarka ani nemuze snad vedet ze ma mimco......Sarinka je taaaaak hodny a tereni miminko.......no super

21.5.2009 19:44
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Tak huz sme doma.......dekujem Sarce a Kacce za prochajdu.....supeeeer koupacka.....sem tam vlezla i ja,voda docela tepla pohodicka.
Aronak dokonce plaval,no super odpoledne. Teda a musim napraskat ze Sarka ani nemuze snad vedet ze ma mimco......Sarinka je taaaaak hodny a tereni miminko.......no super

Aronek aji plaval.......sice smesne placal nohama ale plaval a to je uuuuspech

21.5.2009 19:45
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Aronek aji plaval.......sice smesne placal nohama ale plaval a to je uuuuspech

Sileny skoky

21.5.2009 19:46
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Sileny skoky

Mufinek

21.5.2009 19:47
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Mufinek

Zase se mi povedla chytit jazykova Perlicka

21.5.2009 19:49
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Zase se mi povedla chytit jazykova Perlicka

Cip neni civava Cip je pitbul......jak vysitej

21.5.2009 19:50
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Cip neni civava Cip je pitbul......jak vysitej

Snad se Sarka nebude zlobit ale musim to sem hodit tu fotku.......moooooc to holkam slusi a mala je pejskarka uz od miminka........super mamka super mimco

21.5.2009 21:53
kitty2thorpe

XXX.XXX.78.126

sunin napsal(a):
Snad se Sarka nebude zlobit ale musim to sem hodit tu fotku.......moooooc to holkam slusi a mala je pejskarka uz od miminka........super mamka super mimco

teeeda, tak uz sem v posteli, naprosto vycerpana muf ani nezral, jak sme dosli, lehl a bude spat minimalne 20 hodin v kuse prochazka s koupanim byla super a tech par fotek tady je uplne uzasnych nejlepsi placacka aronek ja du spat, pac po tom pivu sem nejaka malatna...jak sme vystoupili ve slatine, tak sme jeste sli pres asi 5 zastavek, pac nam vsecko ujelo...no hruza...priste musime zjistit, na co mufa nalakat do vody, jinak to zas skonci skrabancama
a misi, zitra sem hod odkaz na rajce, chcu se poradne zasmat a schvalne jesi dodrzis zitrejsi ucebni plan
kristy, doufam ze si to v praci vydrzela, myslely sme na tebe

22.5.2009 09:01
kevin

XXX.XXX.80.235

kitty2thorpe napsal(a):
teeeda, tak uz sem v posteli, naprosto vycerpana muf ani nezral, jak sme dosli, lehl a bude spat minimalne 20 hodin v kuse prochazka s koupanim byla super a tech par fotek tady je uplne uzasnych nejlepsi placacka aronek ja du spat, pac po tom pivu sem nejaka malatna...jak sme vystoupili ve slatine, tak sme jeste sli pres asi 5 zastavek, pac nam vsecko ujelo...no hruza...priste musime zjistit, na co mufa nalakat do vody, jinak to zas skonci skrabancama
a misi, zitra sem hod odkaz na rajce, chcu se poradne zasmat a schvalne jesi dodrzis zitrejsi ucebni plan
kristy, doufam ze si to v praci vydrzela, myslely sme na tebe

fotky jsou hezké, bylo to moc fajn, šla jsem pěcha skoro až na starou osadu, ale Čipa to neunavilo.

22.5.2009 09:49
kitty2thorpe

XXX.XXX.97.178

kevin napsal(a):
fotky jsou hezké, bylo to moc fajn, šla jsem pěcha skoro až na starou osadu, ale Čipa to neunavilo.

cip je proste neunavitelnej
krucis kde je ta misa, ja tady tvrdnu v praci a nemuzu si ani prohlizet ty fotky urcite jeste spi lajdak jeden

22.5.2009 09:59
sunin

XXX.XXX.126.103

kitty2thorpe napsal(a):
cip je proste neunavitelnej
krucis kde je ta misa, ja tady tvrdnu v praci a nemuzu si ani prohlizet ty fotky urcite jeste spi lajdak jeden

hahaha pry lajdakno jooooo ted sem se vzbudila.......sem byla vcera vyrizena
Za chvilu vyrazim pro kamosku na salinu,jdem ven.Fotky uz jdu davat na rajce

Teda ten Cip je fak suprovej,jak rikam pitbul v telicku Civavaka

Pro Kacaka jeden "skoro vystavni" Mufik

22.5.2009 10:06
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
hahaha pry lajdakno jooooo ted sem se vzbudila.......sem byla vcera vyrizena
Za chvilu vyrazim pro kamosku na salinu,jdem ven.Fotky uz jdu davat na rajce

Teda ten Cip je fak suprovej,jak rikam pitbul v telicku Civavaka

Pro Kacaka jeden "skoro vystavni" Mufik

Huz jsou tam
sunin.rajce.net

22.5.2009 10:07
kitty2thorpe

XXX.XXX.97.178

sunin napsal(a):
Huz jsou tam
sunin.rajce.net

jeee huraaa du na to

24.5.2009 22:06
kitty2thorpe

XXX.XXX.85.94

kitty2thorpe napsal(a):
jeee huraaa du na to

holky vy ste zas vsecky umrely? jakej byl vikend?
my byli na grilovacce u olomouce, kamos tam mel stenatko bostonka - 5 mesicu (sem se zamilovala)..no bylo to super, a co pred nim predvadel muf to bylo neco takze to tady ted zahltim par fotkama, kochejte se placatyma drztickama

24.5.2009 22:09
kitty2thorpe

XXX.XXX.85.94

kitty2thorpe napsal(a):
holky vy ste zas vsecky umrely? jakej byl vikend?
my byli na grilovacce u olomouce, kamos tam mel stenatko bostonka - 5 mesicu (sem se zamilovala)..no bylo to super, a co pred nim predvadel muf to bylo neco takze to tady ted zahltim par fotkama, kochejte se placatyma drztickama

muf a loki

24.5.2009 22:16
kitty2thorpe

XXX.XXX.85.94

kitty2thorpe napsal(a):
muf a loki

malej loki je uplne uzasny prasatko desne akcni a vypaseny, furt chrochtal a chtel se nechat chovat, s mufem blbnuli na louce (muf se choval jak nejvetsi hajzlik a bral tomu prckovi vsechny hracky, ktery mu pak predhazoval a vzapeti zas kradl)
tady pro zmenu ja a to moje zlaticko

24.5.2009 22:39
kitty2thorpe

XXX.XXX.85.94

kitty2thorpe napsal(a):
malej loki je uplne uzasny prasatko desne akcni a vypaseny, furt chrochtal a chtel se nechat chovat, s mufem blbnuli na louce (muf se choval jak nejvetsi hajzlik a bral tomu prckovi vsechny hracky, ktery mu pak predhazoval a vzapeti zas kradl)
tady pro zmenu ja a to moje zlaticko

tohle je jedna ze dvou nej fotek

24.5.2009 22:43
kitty2thorpe

XXX.XXX.85.94

kitty2thorpe napsal(a):
tohle je jedna ze dvou nej fotek

sem z nej nemohla

24.5.2009 22:46
kitty2thorpe

XXX.XXX.85.94

kitty2thorpe napsal(a):
sem z nej nemohla

24.5.2009 22:52
kitty2thorpe

XXX.XXX.85.94

kitty2thorpe napsal(a):

behem vecera si znudenej muf zalezl do naseho dj auta a cumel

25.5.2009 11:01
kevin

XXX.XXX.80.235

kitty2thorpe napsal(a):
behem vecera si znudenej muf zalezl do naseho dj auta a cumel

Míšo, já si do lomu zapoměla vzít foťák. Doufám, že ti nebude vadit když si pár tvích fotek dám na stránky.

25.5.2009 14:46
hillary

XXX.XXX.124.230

kevin napsal(a):
Míšo, já si do lomu zapoměla vzít foťák. Doufám, že ti nebude vadit když si pár tvích fotek dám na stránky.

Čau babiny,tak kdy zajdem na nějakou prochajdu?Teď jsem sice byla s Tondou chvíli v lese,ale je hotovej,úplně,tak bych šla spíš někdy navečer,co?Co třeba středa?

25.5.2009 15:19

hillary napsal(a):
Čau babiny,tak kdy zajdem na nějakou prochajdu?Teď jsem sice byla s Tondou chvíli v lese,ale je hotovej,úplně,tak bych šla spíš někdy navečer,co?Co třeba středa?

Čau, my bysme ve středu šly s Malvínou, to je to samý, vyjít ven v tomdle počasí, do půlhoďky jazyk na zemi (pokud ji nechytne bojavá a nezmizí v lese..včera ji to zas laplo, nejdřív se chtěla vecpat úplně cizímu chlapovi do kufru a pak se zjančila a utekla, já se z ní někdy fakt po...)
Klidně Kohoutky, tam jsou super cesty:)

25.5.2009 17:16
hillary

XXX.XXX.124.230

helenar napsal(a):
Čau, my bysme ve středu šly s Malvínou, to je to samý, vyjít ven v tomdle počasí, do půlhoďky jazyk na zemi (pokud ji nechytne bojavá a nezmizí v lese..včera ji to zas laplo, nejdřív se chtěla vecpat úplně cizímu chlapovi do kufru a pak se zjančila a utekla, já se z ní někdy fakt po...)
Klidně Kohoutky, tam jsou super cesty:)

No,tak supeer..Akorát na pět máme cvičák,tak buď předtím nebo po-cca půl sedmá..Kdyby předtím,vyrazila bych někam k vodě,spíš,kdyby potom,je mi to jedno.Malvínku pozdravujeme a předběžně se těšíme.

26.5.2009 09:16
sunin

XXX.XXX.126.103

hillary napsal(a):
No,tak supeer..Akorát na pět máme cvičák,tak buď předtím nebo po-cca půl sedmá..Kdyby předtím,vyrazila bych někam k vodě,spíš,kdyby potom,je mi to jedno.Malvínku pozdravujeme a předběžně se těšíme.

Ahoooj holkyyyy zdravim od uceni muceni........cumim do toho jak blbec a ne a ne mi to do te hlavy naskakat

Kaci super fotky malej placatej je drsnej......zes ho neukradla,dneska dojede teta zas se stenetem tak ja budu taky krast

My byli v patek s kamoskou na takovym mensim vyslapu kolem Obran a chudak mi psala ze jsou znaveni tak na tri dnya to sme slapali tak dve tri hodkyjooo a vzala sem si super botky.......mam puchejr ze to svet nevidelpod jednim skorostrzenym se udelal novej jeste kvalitnejsi

Sary klidne si stahni jaky chces ty fotky,vubec mi to neva

Holky me to taaaak stve,venku hezky pocasko tak akorat k vode,aji ten autobus by sme prezili a dojeli ale to pokadeny uceni mi neda ani spat.Jsem z toho na vetvia Aronisko je znudenej uplne extra.......mu aspon napustim bazenek doma

Rony

26.5.2009 09:22
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Ahoooj holkyyyy zdravim od uceni muceni........cumim do toho jak blbec a ne a ne mi to do te hlavy naskakat

Kaci super fotky malej placatej je drsnej......zes ho neukradla,dneska dojede teta zas se stenetem tak ja budu taky krast

My byli v patek s kamoskou na takovym mensim vyslapu kolem Obran a chudak mi psala ze jsou znaveni tak na tri dnya to sme slapali tak dve tri hodkyjooo a vzala sem si super botky.......mam puchejr ze to svet nevidelpod jednim skorostrzenym se udelal novej jeste kvalitnejsi

Sary klidne si stahni jaky chces ty fotky,vubec mi to neva

Holky me to taaaak stve,venku hezky pocasko tak akorat k vode,aji ten autobus by sme prezili a dojeli ale to pokadeny uceni mi neda ani spat.Jsem z toho na vetvia Aronisko je znudenej uplne extra.......mu aspon napustim bazenek doma

Rony

Sem myslela ze bude Aron zabit zavrazden a zadupan koniskama a prdlajs......ani si jich nevsiml a vesel tam lital a pak sebou aji plesnul a vyvaloval se coz nebyva moc casto aby byl Aron v klidu

26.5.2009 09:24
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Sem myslela ze bude Aron zabit zavrazden a zadupan koniskama a prdlajs......ani si jich nevsiml a vesel tam lital a pak sebou aji plesnul a vyvaloval se coz nebyva moc casto aby byl Aron v klidu

26.5.2009 09:26
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):

Star dance hadra

26.5.2009 09:29
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Star dance hadra

26.5.2009 15:46
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):

spime???

me uz hrabe.....dokonce sem sla vykonavat manualni praci abych odreagovala mozek.....to asi nejak prehanim to uceni

heeeele co si dotahl bratrik.......malou super tryskomys a aron je z neho hotovej

26.5.2009 15:47
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
spime???

me uz hrabe.....dokonce sem sla vykonavat manualni praci abych odreagovala mozek.....to asi nejak prehanim to uceni

heeeele co si dotahl bratrik.......malou super tryskomys a aron je z neho hotovej

at vyleze at vyleze.......a ja ji honem sezeru nebo aspon placnu tlapkou

26.5.2009 15:50
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
at vyleze at vyleze.......a ja ji honem sezeru nebo aspon placnu tlapkou

jak zabavit psa???? poridit mysku do klece a je klid.......ovsem do doby nez si klec pes otevre

26.5.2009 16:09
kitty2thorpe

XXX.XXX.97.178

sunin napsal(a):

jak zabavit psa???? poridit mysku do klece a je klid.......ovsem do doby nez si klec pes otevre

hoooj ja spim, ale v praci...desna nuda, jeste ze tady koncim jinak bych se zcvokla uz
hehe, jo, taky mam nekde fotku mufa, jak cumi na kamosciny potkany, pak to sem hodim az budu doma
kristy kam to dete zitra? ja bych mozna sla taky kdyz nebude skaredeeeee

26.5.2009 16:18
kevin

XXX.XXX.80.235

kitty2thorpe napsal(a):
hoooj ja spim, ale v praci...desna nuda, jeste ze tady koncim jinak bych se zcvokla uz
hehe, jo, taky mam nekde fotku mufa, jak cumi na kamosciny potkany, pak to sem hodim az budu doma
kristy kam to dete zitra? ja bych mozna sla taky kdyz nebude skaredeeeee

ta myš je krásná

26.5.2009 16:23
sunin

XXX.XXX.126.103

kevin napsal(a):
ta myš je krásná

no jo,ja mam taky hlodavecky rada.....jednu dobu jsem mela 3 potkanky a byly suprovy zkousim arona zvykat na mysmena abych si mohla poridit krysicku pac bych ji chtela nechat i behat a nosit sebou ale aby ji aronak nesnedl.....zatim se furt olizuje a je neurvalej

Ja bych taaaaak sla s vama na prochajdu......krucis uz aby to bylo za mnou

26.5.2009 20:53
kitty2thorpe

XXX.XXX.83.253

sunin napsal(a):
no jo,ja mam taky hlodavecky rada.....jednu dobu jsem mela 3 potkanky a byly suprovy zkousim arona zvykat na mysmena abych si mohla poridit krysicku pac bych ji chtela nechat i behat a nosit sebou ale aby ji aronak nesnedl.....zatim se furt olizuje a je neurvalej

Ja bych taaaaak sla s vama na prochajdu......krucis uz aby to bylo za mnou

misi, tak at to vyjde, svatak v plnym proudu, jo? nezapomen taky odpocivat
tady par fotek co sem nasla

26.5.2009 21:04
kitty2thorpe

XXX.XXX.83.253

kitty2thorpe napsal(a):
misi, tak at to vyjde, svatak v plnym proudu, jo? nezapomen taky odpocivat
tady par fotek co sem nasla

26.5.2009 21:11
kitty2thorpe

XXX.XXX.83.253

kitty2thorpe napsal(a):

a tady muf jak cumi na potkany

26.5.2009 21:23
kitty2thorpe

XXX.XXX.83.253

kitty2thorpe napsal(a):
a tady muf jak cumi na potkany

a tady ti dotycni - morfi a remi

26.5.2009 22:04
sunin

XXX.XXX.126.103

kitty2thorpe napsal(a):
a tady ti dotycni - morfi a remi

jeeeee super foticky

se musim pochlubit.......jak bracha dotahl mysaka tak ma slabost pro hlodaviky se projevila a dnes jak jeli do obchodu tak mi bracha koupil jako darek malyho potkanka....je nadhernej,malickatej ale ochocenej.....hned ze startu si me pocural jako ze jsem jeho a kamos nejvetsi......Aron by ho zatim chtel papat ale dava mu pusinky......a holky to jste nevideli to privolani......takovy sme nemeli nikdy,.......zmenime povel "ke me" na povel "mysicka" to je mazec jaka je to rychlost.
Foto dodam zitra.....ted jsem jalova a uz pomale usinam

Kaci neboj,ucim se ale zas to neprehanim,kdybyste za nama nekdo na vecer chteli dojet tak aji malou protapku zvladnem,nebo rano kdy neni takovy vedro

27.5.2009 12:20
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):

heeeele tak tady je malej mysoniak jmenuje se Hubert po mem byvalem mysakovi kterej mel aji stejnou barvu

27.5.2009 12:23
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
heeeele tak tady je malej mysoniak jmenuje se Hubert po mem byvalem mysakovi kterej mel aji stejnou barvu

teda to je hnus ta fotka ale lepsi zatim nemam jen takovy mazanice,mam strach ho zatim pustit a aron si umi otevrit tak abych nebyla hned bez mysaka

27.5.2009 12:24
kitty2thorpe

XXX.XXX.64.75

sunin napsal(a):
jeeeee super foticky

se musim pochlubit.......jak bracha dotahl mysaka tak ma slabost pro hlodaviky se projevila a dnes jak jeli do obchodu tak mi bracha koupil jako darek malyho potkanka....je nadhernej,malickatej ale ochocenej.....hned ze startu si me pocural jako ze jsem jeho a kamos nejvetsi......Aron by ho zatim chtel papat ale dava mu pusinky......a holky to jste nevideli to privolani......takovy sme nemeli nikdy,.......zmenime povel "ke me" na povel "mysicka" to je mazec jaka je to rychlost.
Foto dodam zitra.....ted jsem jalova a uz pomale usinam

Kaci neboj,ucim se ale zas to neprehanim,kdybyste za nama nekdo na vecer chteli dojet tak aji malou protapku zvladnem,nebo rano kdy neni takovy vedro

tak z dnesni ranni prochazky pan model muf

27.5.2009 12:33
kitty2thorpe

XXX.XXX.64.75

sunin napsal(a):
teda to je hnus ta fotka ale lepsi zatim nemam jen takovy mazanice,mam strach ho zatim pustit a aron si umi otevrit tak abych nebyla hned bez mysaka

jeee ten je spravne flekatej hnedka bych brala taky...ale radci si pockam na dalsiho pejska a snad to brzo vyjde
a misiiiii - taky mame tancovacku, aby sis nemyslela

27.5.2009 12:33
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):

tak uz mam snad lepsi,tak jeste jeden Hubertik

27.5.2009 12:34
sunin

XXX.XXX.126.103

kitty2thorpe napsal(a):
jeee ten je spravne flekatej hnedka bych brala taky...ale radci si pockam na dalsiho pejska a snad to brzo vyjde
a misiiiii - taky mame tancovacku, aby sis nemyslela

tak to je super co je to za psisko s Mufinkem??nejakej NO??

jojo tancuj tancuj vykrucaj........to zname

27.5.2009 12:37
kitty2thorpe

XXX.XXX.64.75

sunin napsal(a):
tak uz mam snad lepsi,tak jeste jeden Hubertik

muf a chilly - chilly je o 3 mesice mladsi...

27.5.2009 12:38
sunin

XXX.XXX.126.103

kitty2thorpe napsal(a):

ty jo na to ze je o 3mesice mladsi tak je to teda poradnej kus psa

27.5.2009 12:46
kitty2thorpe

XXX.XXX.64.75

kitty2thorpe napsal(a):

a je to prej krizenec rtw s necim...znaji se od mala a sou to furt strasni blazni
rochneni v trave

27.5.2009 12:49
sunin

XXX.XXX.126.103

kitty2thorpe napsal(a):
a je to prej krizenec rtw s necim...znaji se od mala a sou to furt strasni blazni
rochneni v trave

tam lezi jak dve mrtvoly bych to tak videla na RTW a NO.....hezkej

ty jo ja se snad fakt dneska nedokopu....ale copak to jde kdyz musim prohlizet fotky a litat po netu??

27.5.2009 15:18
kitty2thorpe

XXX.XXX.64.75

sunin napsal(a):
tam lezi jak dve mrtvoly bych to tak videla na RTW a NO.....hezkej

ty jo ja se snad fakt dneska nedokopu....ale copak to jde kdyz musim prohlizet fotky a litat po netu??

ty voe, ja fakt usnula...a uz sou to dve hodiny no potes...
tak jeste par fotek a valime na chvili ven
mufova poza

27.5.2009 15:26
kitty2thorpe

XXX.XXX.64.75

kitty2thorpe napsal(a):
ty voe, ja fakt usnula...a uz sou to dve hodiny no potes...
tak jeste par fotek a valime na chvili ven
mufova poza

a tohle se mi podarilo vyfotit ve chvili kdy muf delal kotrmelec

27.5.2009 15:30
kitty2thorpe

XXX.XXX.64.75

kitty2thorpe napsal(a):
a tohle se mi podarilo vyfotit ve chvili kdy muf delal kotrmelec

nekdy si fakt rikam ze nemam psa ale akrobata
tady muf ala klokan - sice strasliva kvalita fotky, ale musim to sem dat

27.5.2009 15:35
kitty2thorpe

XXX.XXX.64.75

kitty2thorpe napsal(a):

a last photo - chilly v plne krase...taky to vidim na toho NO

27.5.2009 15:36
sunin

XXX.XXX.126.103

kitty2thorpe napsal(a):

tak klokan nema chybu....... to je mazec ta fotka
tak ty spis joooo....teda ja uz nad tim taky pomalu ale jiste usinam a to piju vsechno mozny abych neusla a papam guaranu a taky nic

29.5.2009 08:13
kitty2thorpe

XXX.XXX.97.178

sunin napsal(a):
tak klokan nema chybu....... to je mazec ta fotka
tak ty spis joooo....teda ja uz nad tim taky pomalu ale jiste usinam a to piju vsechno mozny abych neusla a papam guaranu a taky nic

kam se to zas propadame?!? co tam vsecky delate, nerikejte ze se ucite, to vam nezeru
to pocasi je na houby, co? chtelo by to zas nakou prochajdu ve vetsim, az bude pekne, co rikate? dneska sem posledni den v praci, takze me cekaji prazdniny teda jeste jedna zkouska a pisemka...no vikend bude asi narocnej
normalne, a jak sem mufa zacla chvalit ze je v boude hodnej, zacal mi vcera ohryzavat "kotec", resp. tu drevenou ohradku v ktere je..vsude samy trisky...no asi se nudil

29.5.2009 08:26
kevin

XXX.XXX.80.235

kitty2thorpe napsal(a):
kam se to zas propadame?!? co tam vsecky delate, nerikejte ze se ucite, to vam nezeru
to pocasi je na houby, co? chtelo by to zas nakou prochajdu ve vetsim, az bude pekne, co rikate? dneska sem posledni den v praci, takze me cekaji prazdniny teda jeste jedna zkouska a pisemka...no vikend bude asi narocnej
normalne, a jak sem mufa zacla chvalit ze je v boude hodnej, zacal mi vcera ohryzavat "kotec", resp. tu drevenou ohradku v ktere je..vsude samy trisky...no asi se nudil

těším se na společnou prochajdu

29.5.2009 21:17
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):

Ahojky,ja se ucim jak jelito,dneska jsem s mladym jezdila a ucila se zdravku no srandy kopec co jsme se u toho oba nasmaly
no a pak jsme sli klasicky na piiivo a pak sme jely na psi prochazku autem jeli sme na pole ke konum a aronek lital jak silenej mel radost pac ted se ven moc nedostanem.skoda ze nemam fotky ze dneska fakt lital jak magor a nasel si jakousi gumu z auta a pojal hó za aportek a neustale ho nosil....no milacek

se tesim na spolecnou vychajdu....holky po 4.6 to poradne oslavim a pak vyrazime na poradnej vejlet ted to stoji za prd

30.5.2009 22:11
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
Ahojky,ja se ucim jak jelito,dneska jsem s mladym jezdila a ucila se zdravku no srandy kopec co jsme se u toho oba nasmaly
no a pak jsme sli klasicky na piiivo a pak sme jely na psi prochazku autem jeli sme na pole ke konum a aronek lital jak silenej mel radost pac ted se ven moc nedostanem.skoda ze nemam fotky ze dneska fakt lital jak magor a nasel si jakousi gumu z auta a pojal hó za aportek a neustale ho nosil....no milacek

se tesim na spolecnou vychajdu....holky po 4.6 to poradne oslavim a pak vyrazime na poradnej vejlet ted to stoji za prd

tak vás zdravím opět z naší drahé zmrzlé republiky..

sme dneska dorazily, Týna je úplně mrtvá, ani se nedivím, páč byla jediná která cvičila fakt celej týden, když už ostatní odpadli... sluníčko sme měli, pak sice taky trochu foukalo, ale neoprén to jistil

2.6.2009 11:55
kevin

XXX.XXX.80.235

evinka01 napsal(a):

sme dneska dorazily, Týna je úplně mrtvá, ani se nedivím, páč byla jediná která cvičila fakt celej týden, když už ostatní odpadli... sluníčko sme měli, pak sice taky trochu foukalo, ale neoprén to jistil

kde jste? známí si pořídili australského ovčáka a bydlí na vinohradech jupí

2.6.2009 11:55
evinka01

XXX.XXX.57.45

evinka01 napsal(a):

tak co je s váma baby, snad se neučíte nebo co...

2.6.2009 11:59
hillary

XXX.XXX.124.230

evinka01 napsal(a):
tak co je s váma baby, snad se neučíte nebo co...

Ahoj,Evi,víte zpět,Míšo,kdy máš tu maturu?Holky,nechcete se někdo stavit do Kohoutek a jít vyběhat pesany?

2.6.2009 12:51
kitty2thorpe

XXX.XXX.144.140

hillary napsal(a):
Ahoj,Evi,víte zpět,Míšo,kdy máš tu maturu?Holky,nechcete se někdo stavit do Kohoutek a jít vyběhat pesany?

ahooj...ty jo, ani misa sem uz nepise, to uz je co rict treba to ma uz za sebou, miso, nenapinej nas!!!
ja mam volno zitra celej den, ale nejlepe dopoledne nebo kolem obeda, popr. odpoledne tak abych byla vecer zas doma...a do kohoutek bych klidne prijela, pokud by nelilo hodi se ti to kristy? a nechce jit jeste nekdo?
evi, a tak hod naky fotky z "dovci"

2.6.2009 12:54
evinka01

XXX.XXX.57.45

kitty2thorpe napsal(a):
ahooj...ty jo, ani misa sem uz nepise, to uz je co rict treba to ma uz za sebou, miso, nenapinej nas!!!
ja mam volno zitra celej den, ale nejlepe dopoledne nebo kolem obeda, popr. odpoledne tak abych byla vecer zas doma...a do kohoutek bych klidne prijela, pokud by nelilo hodi se ti to kristy? a nechce jit jeste nekdo?
evi, a tak hod naky fotky z "dovci"

no já můžu jenom odpoledne jako zítra... tak nevím, kohoutky by klidně šly, ale ráno jedu pryč tak nevím kdy přesně budu zpět..

no fotky vám klidně nahodím, ale tady na fauně to nebude nic moc,, kdyžtak koukněte na rajče (evinka01).

aportek

2.6.2009 12:55
evinka01

XXX.XXX.57.45

evinka01 napsal(a):
no já můžu jenom odpoledne jako zítra... tak nevím, kohoutky by klidně šly, ale ráno jedu pryč tak nevím kdy přesně budu zpět..

no fotky vám klidně nahodím, ale tady na fauně to nebude nic moc,, kdyžtak koukněte na rajče (evinka01).

aportek

vytažení rybářské sítě

2.6.2009 12:55
evinka01

XXX.XXX.57.45

evinka01 napsal(a):
vytažení rybářské sítě

vydra

2.6.2009 12:56
evinka01

XXX.XXX.57.45

evinka01 napsal(a):
vydra

mokrý postoj

2.6.2009 12:57
evinka01

XXX.XXX.57.45

evinka01 napsal(a):
mokrý postoj

táhne surfaře....

2.6.2009 12:58
evinka01

XXX.XXX.57.45

evinka01 napsal(a):
táhne surfaře....

ňufec

2.6.2009 12:59
evinka01

XXX.XXX.57.45

evinka01 napsal(a):
ňufec

a tady mrkněte na víídeo jak se psice potápí...
http://www.youtube.com/watch?v=3vDRyvx4RKk
a tady se prasí
http://www.youtube.com/watch?v= YRi1VaDS6IE&feature=channel_page (1mezera)

2.6.2009 12:59
kevin

XXX.XXX.80.235

evinka01 napsal(a):
a tady mrkněte na víídeo jak se psice potápí...
http://www.youtube.com/watch?v=3vDRyvx4RKk
a tady se prasí
http://www.youtube.com/watch?v= YRi1VaDS6IE&feature=channel_page (1mezera)

krásná dovolená

2.6.2009 13:11
hillary

XXX.XXX.124.230

kevin napsal(a):
krásná dovolená

Jéé,holky,zítra jsem celej den v práci,právě.Můžu čtvrtek dopol, pátek, nebo teď..Tak ne,že půjdete zítra,opice,to by nás mrzelo.

2.6.2009 13:16
kitty2thorpe

XXX.XXX.144.140

kevin napsal(a):
krásná dovolená

tak ok, odpoledne by to slo taky no nejak...tak kristy, v kolik by se ti to hodilo? evi teda nevis kdy priblizne skoncis? teeda a tynuska nadherna a sikovna, zavidim ti takovyho psa ikdyz vim ze je to o vychove...ja s tim mym trdlem asi zustanem u zakladni poslusnosti a doufam ze aspon tu zvladneme tak se ozvete, muzu prakticky celej den no

2.6.2009 13:16
kevin

XXX.XXX.80.235

hillary napsal(a):
Jéé,holky,zítra jsem celej den v práci,právě.Můžu čtvrtek dopol, pátek, nebo teď..Tak ne,že půjdete zítra,opice,to by nás mrzelo.

co takhle jít kolem řeky v židenicích?

2.6.2009 13:18
kitty2thorpe

XXX.XXX.144.140

kitty2thorpe napsal(a):
tak ok, odpoledne by to slo taky no nejak...tak kristy, v kolik by se ti to hodilo? evi teda nevis kdy priblizne skoncis? teeda a tynuska nadherna a sikovna, zavidim ti takovyho psa ikdyz vim ze je to o vychove...ja s tim mym trdlem asi zustanem u zakladni poslusnosti a doufam ze aspon tu zvladneme tak se ozvete, muzu prakticky celej den no

jaaaj kristy ja sem v praci zas ve ctvrtek a patek ani vikend nemuzu se musime nejak casove synchronizovat uz..hele...anebo mozna ctvrtek bych se mohla uvolnit noo

2.6.2009 21:57
evinka01

XXX.XXX.57.45

kitty2thorpe napsal(a):
jaaaj kristy ja sem v praci zas ve ctvrtek a patek ani vikend nemuzu se musime nejak casove synchronizovat uz..hele...anebo mozna ctvrtek bych se mohla uvolnit noo

teda pracující s váma je domluva
mno teoreticky bch mohla i čtvrtek dopo, ale musím jít odevzdat bakalářku do školy na Mendlovku - jenže tam psi nesmí... bych musela někoho vzít s sebou aby ji na těch deset minut podržel pohlídal... Kačko udělej si volno a pojeď se mnou a budem pokraočvat do Kohoutek

3.6.2009 08:13
sunin

XXX.XXX.208.68

evinka01 napsal(a):
teda pracující s váma je domluva
mno teoreticky bch mohla i čtvrtek dopo, ale musím jít odevzdat bakalářku do školy na Mendlovku - jenže tam psi nesmí... bych musela někoho vzít s sebou aby ji na těch deset minut podržel pohlídal... Kačko udělej si volno a pojeď se mnou a budem pokraočvat do Kohoutek

Ahojky holk moje.......ma hlava uz asi praskne cim vic se ucim tim vic mam pocit ze nic nevim....no hruuuuza.

Zitra jdu na to......myslete na me,uz jsem cela silena a pomalu ale jiste panikarim.

Vcera jsem si byla vyvetrat hlavu a sli sme s Aronem ke hristi na splav a huraaaaa psisko slo plavat pro klacek i beze me zas tak blbe placal nohama ale plaval a behat uz potrebuje jak nikdy.....uz je taky chudak silenej

Evci hezky fotky.....Tina je sikulka chtela sem se zeptat kdy se ten vikend plati??dosly mi informace k pobytu ale o placeni nic.Tak mi kdyztak pak pisni.Dekuju

3.6.2009 08:52
kitty2thorpe

XXX.XXX.86.171

sunin napsal(a):
Ahojky holk moje.......ma hlava uz asi praskne cim vic se ucim tim vic mam pocit ze nic nevim....no hruuuuza.

Zitra jdu na to......myslete na me,uz jsem cela silena a pomalu ale jiste panikarim.

Vcera jsem si byla vyvetrat hlavu a sli sme s Aronem ke hristi na splav a huraaaaa psisko slo plavat pro klacek i beze me zas tak blbe placal nohama ale plaval a behat uz potrebuje jak nikdy.....uz je taky chudak silenej

Evci hezky fotky.....Tina je sikulka chtela sem se zeptat kdy se ten vikend plati??dosly mi informace k pobytu ale o placeni nic.Tak mi kdyztak pak pisni.Dekuju

jeee misi, tak at to dopadne co nejlip! budem na tebe myslet zadnej strach ani stres, je to pohoda
jinak teda holky, tak zitra sem vase nase domluva z mendlaku teda plati, kristy akorat sem teda myslela ze budu spat v liskovci a tim padem to nebudu mit tak daleko pak... ale evka mi to kaziiii teda tak v kolik kde musis odevzdat tu praci? ja bych ti klidne pomohla, ale asi bysme si daly sraz teda nekde ve meste ci kde to mas tu skolu a pak spolecne smer kohoutky,...ok? a jeste teda orientacne, v kolik hodin? pocitam tak kolem 10? nebo driv / pozdeji?

3.6.2009 08:55
sunin

XXX.XXX.208.68

kitty2thorpe napsal(a):
jeee misi, tak at to dopadne co nejlip! budem na tebe myslet zadnej strach ani stres, je to pohoda
jinak teda holky, tak zitra sem vase nase domluva z mendlaku teda plati, kristy akorat sem teda myslela ze budu spat v liskovci a tim padem to nebudu mit tak daleko pak... ale evka mi to kaziiii teda tak v kolik kde musis odevzdat tu praci? ja bych ti klidne pomohla, ale asi bysme si daly sraz teda nekde ve meste ci kde to mas tu skolu a pak spolecne smer kohoutky,...ok? a jeste teda orientacne, v kolik hodin? pocitam tak kolem 10? nebo driv / pozdeji?

Dekujiiii no snad to pujde
Tak ja se jdu asi jeste trochu ucit

3.6.2009 09:02
kitty2thorpe

XXX.XXX.86.171

sunin napsal(a):
Dekujiiii no snad to pujde
Tak ja se jdu asi jeste trochu ucit

posledni den se uz nema ucit neblbni
hele, pak to musime jit zapit, je ti to jasny?

3.6.2009 09:55
kinta

XXX.XXX.17.141

kitty2thorpe napsal(a):
posledni den se uz nema ucit neblbni
hele, pak to musime jit zapit, je ti to jasny?

Ahoj, změnil se mi program, zítra dopo jsme taky volní a svolní k prochajdě. Dlouho jsme nikde nebyli, Bruno měl trochu zdravotní problémy, teď už potřebuje vyblbnout jako sůl. Tak by se konečně seznámili s Mufínem. Dejte vědět v kolik a v Kohoutkách budem. Co kdybychom to vzali přes Myslivnu k nám na Kameňák?
Nebo už máte zpracovaný itinerář?

3.6.2009 12:51
hillary

XXX.XXX.1.235

kinta napsal(a):
Ahoj, změnil se mi program, zítra dopo jsme taky volní a svolní k prochajdě. Dlouho jsme nikde nebyli, Bruno měl trochu zdravotní problémy, teď už potřebuje vyblbnout jako sůl. Tak by se konečně seznámili s Mufínem. Dejte vědět v kolik a v Kohoutkách budem. Co kdybychom to vzali přes Myslivnu k nám na Kameňák?
Nebo už máte zpracovaný itinerář?

Zdar baby!Nechala jsem doma noťas,takže na netu moc nebudu..Proto můj návrh,kterej snad projde-pak mrknu na net asi až kdoví kdy..Dala bych sraz třeba v těch deset, na konečné (zast.Jírovcova) a pak hurá na prochajdu.Tam bychom se domluvily kam,atd.V jednu nejpozději musím být zpátky doma..Takže někdo klidně namyslete trasu (Dany) a je to.Už se těšíme,Toník taky potřebuje vylítat jak sůl.
Míši,držím pěsti,ale určo to zvládneš.A když budeš mít sílu a chuť,doraž taky!!!!

3.6.2009 13:55
evinka01

XXX.XXX.57.45

hillary napsal(a):
Zdar baby!Nechala jsem doma noťas,takže na netu moc nebudu..Proto můj návrh,kterej snad projde-pak mrknu na net asi až kdoví kdy..Dala bych sraz třeba v těch deset, na konečné (zast.Jírovcova) a pak hurá na prochajdu.Tam bychom se domluvily kam,atd.V jednu nejpozději musím být zpátky doma..Takže někdo klidně namyslete trasu (Dany) a je to.Už se těšíme,Toník taky potřebuje vylítat jak sůl.
Míši,držím pěsti,ale určo to zvládneš.A když budeš mít sílu a chuť,doraž taky!!!!

jááááááj tak v 10 to nestíhám, von tam chlapík bude jenom 9.30-10... takže musím stepovat v tu dobu před jeho kanclem... ale klidně běžte a kdyby byl zájemce na odpoledně třeba lom pod Hádama můžem dát druhou... Mufece to nezabije nebo jo?

3.6.2009 13:58
evinka01

XXX.XXX.57.45

evinka01 napsal(a):
jááááááj tak v 10 to nestíhám, von tam chlapík bude jenom 9.30-10... takže musím stepovat v tu dobu před jeho kanclem... ale klidně běžte a kdyby byl zájemce na odpoledně třeba lom pod Hádama můžem dát druhou... Mufece to nezabije nebo jo?

Míši s placením klid, buď se můžeš domluvit a dát to na místě nebo na účet, ale zatím jsou pořád v Chorvatsku tak to nespěchá, napiš jim po víkendu jak to chtějí zaplatit. nebo teoerticky jestli to chceš mít z krku můžeš zavolat Evě kdyloliv, ona má příchozí hovory zadarmo a tebě to nestojí víc než kdybys volala u nás.

3.6.2009 14:04
hillary

XXX.XXX.1.235

evinka01 napsal(a):
Míši s placením klid, buď se můžeš domluvit a dát to na místě nebo na účet, ale zatím jsou pořád v Chorvatsku tak to nespěchá, napiš jim po víkendu jak to chtějí zaplatit. nebo teoerticky jestli to chceš mít z krku můžeš zavolat Evě kdyloliv, ona má příchozí hovory zadarmo a tebě to nestojí víc než kdybys volala u nás.

Evi,klidně počkáme,není problém..Akorát,jak říkám,do jedné musím být doma..Tak klidně to posunem..Mně je to asi jedno..Takže,jak chcete.

3.6.2009 14:09
evinka01

XXX.XXX.57.45

hillary napsal(a):
Evi,klidně počkáme,není problém..Akorát,jak říkám,do jedné musím být doma..Tak klidně to posunem..Mně je to asi jedno..Takže,jak chcete.

mno tipuju cestu od zemědělky do kohoutek tak na 40minut.. jestli má cenu na mě čekat.. já mám pak čas klidně i pátek neděle apod tak když Katka může tak běžte...

3.6.2009 18:56
kinta

XXX.XXX.17.141

evinka01 napsal(a):
mno tipuju cestu od zemědělky do kohoutek tak na 40minut.. jestli má cenu na mě čekat.. já mám pak čas klidně i pátek neděle apod tak když Katka může tak běžte...

Tak jak teda zítra? V deset na Jírovcově, nebo to posunem na 10:30 a případně počkáme na Evku?

3.6.2009 22:22
kitty2thorpe

XXX.XXX.100.172

kinta napsal(a):
Tak jak teda zítra? V deset na Jírovcově, nebo to posunem na 10:30 a případně počkáme na Evku?

omlouvam se ze sem tu nebyla my sme na kamenaku a budu volna uz od 8 a nevim co budem delat takze pokud sem spravne pochopila, sraz je na te zastavce v 10 ?? hm? do te doby budem asi chodit po novym liskovcu a behat na vybehu na kaminkach...dani, ty pojedes v kolik odkud?
jinak a vemte nektera fotak ja ho zapomela doma...

3.6.2009 22:25
kinta

XXX.XXX.17.141

kitty2thorpe napsal(a):
omlouvam se ze sem tu nebyla my sme na kamenaku a budu volna uz od 8 a nevim co budem delat takze pokud sem spravne pochopila, sraz je na te zastavce v 10 ?? hm? do te doby budem asi chodit po novym liskovcu a behat na vybehu na kaminkach...dani, ty pojedes v kolik odkud?
jinak a vemte nektera fotak ja ho zapomela doma...

Tak teda počítám se srazem v deset. Před tím budu mít ještě co dělat, ale určo budu na netu aspoň chvílema. Tak se kdyžtak ještě domluvíme. Společným cestováním si nejsem jistá, určitě nebudeme moct stát na jednom fleku, protože magor Bruno by vedle jinýho psa v klidu asi nebyl.

3.6.2009 22:28
kinta

XXX.XXX.17.141

kinta napsal(a):
Tak teda počítám se srazem v deset. Před tím budu mít ještě co dělat, ale určo budu na netu aspoň chvílema. Tak se kdyžtak ještě domluvíme. Společným cestováním si nejsem jistá, určitě nebudeme moct stát na jednom fleku, protože magor Bruno by vedle jinýho psa v klidu asi nebyl.

V 9:50 jede trolejbus 29 z Oblé.

3.6.2009 22:40
kitty2thorpe

XXX.XXX.100.172

kinta napsal(a):
V 9:50 jede trolejbus 29 z Oblé.

no, takze lepsi bude aby jela kazda "sama" ok, pocitam s tim srazem a v 10 tam urcite budu, mozna i driv...jeste sem rano kouknu..tak zatim papa a dobrou, tesim se zitra

3.6.2009 23:25
hillary

XXX.XXX.124.230

kitty2thorpe napsal(a):
no, takze lepsi bude aby jela kazda "sama" ok, pocitam s tim srazem a v 10 tam urcite budu, mozna i driv...jeste sem rano kouknu..tak zatim papa a dobrou, tesim se zitra

Ahoj,dobrá tedy,zítra v deset..Kači,pokud se budeš nudit a dojedeš dřív (ale tím myslím třeba od devíti dál),tak písni na mobil (snad máš číslo) a já vyylezu a kdyžtak můžem k nám na kafe.

4.6.2009 11:53
kinta

XXX.XXX.17.141

hillary napsal(a):
Ahoj,dobrá tedy,zítra v deset..Kači,pokud se budeš nudit a dojedeš dřív (ale tím myslím třeba od devíti dál),tak písni na mobil (snad máš číslo) a já vyylezu a kdyžtak můžem k nám na kafe.

Tak už jsme doma, zabloudili jsme jenom trošku Díky Kristýnce a Kačce za prochajdu, Bruno padl, tak jsem zvědavá jak dlouho mu to vydrží. A já jdu uklízet, takhle to fakt nejde!

4.6.2009 13:41
kitty2thorpe

XXX.XXX.73.56

kinta napsal(a):
Tak už jsme doma, zabloudili jsme jenom trošku Díky Kristýnce a Kačce za prochajdu, Bruno padl, tak jsem zvědavá jak dlouho mu to vydrží. A já jdu uklízet, takhle to fakt nejde!

tak uz sme taky delsi dobu doma prochazka byla suprova, mufino se poradne vyblbnul tak mam chvili klid jinak na nadrazi sem se jeste potkala s evkou, ktera jela ze skoly - blazen, jeste me premlouvala na druhou prochazku ja to spis vidim na odpoledni spanek
miso?!! kde si?? jak to zvladas?

4.6.2009 18:48
evinka01

XXX.XXX.57.45

kitty2thorpe napsal(a):
tak uz sme taky delsi dobu doma prochazka byla suprova, mufino se poradne vyblbnul tak mam chvili klid jinak na nadrazi sem se jeste potkala s evkou, ktera jela ze skoly - blazen, jeste me premlouvala na druhou prochazku ja to spis vidim na odpoledni spanek
miso?!! kde si?? jak to zvladas?

Míša mi psala, že to má, za kolik se nezmínila tak asi někde paří

5.6.2009 08:27
sunin

XXX.XXX.208.68

sunin napsal(a):

Ahojkyyyyyy

jak uz Evca psala MAM TO !!!!!!!!! Huraaaaaa
Mam z toho silenou radost,ted si akorat jedu za chvilu pro vysvedceni a pak muzem razit na prochajdu uz mame volno konecne
Dala sem to za 11 ale aji tak dobry

5.6.2009 09:59
kinta

XXX.XXX.17.141

sunin napsal(a):
Ahojkyyyyyy

Mam z toho silenou radost,ted si akorat jedu za chvilu pro vysvedceni a pak muzem razit na prochajdu uz mame volno konecne

GRATULACÉÉÉÉ !!!!

5.6.2009 10:16
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
Ahojkyyyyyy

haha na to už se tě nikdo nikdy ptát nebude... za kolik to bylo..

5.6.2009 10:36
sunin

XXX.XXX.73.160

evinka01 napsal(a):
haha na to už se tě nikdo nikdy ptát nebude... za kolik to bylo..

Diky

jj ja vim vsak hlavne ze to mam.
Evci a holky kdy nejaka prochajda???Uz se tesim

5.6.2009 10:55
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
Diky

jj ja vim vsak hlavne ze to mam.
Evci a holky kdy nejaka prochajda???Uz se tesim

mno dneska jedu k babči stříhat plot a zítra plánuju jít na klubovku retrievrů... takže netuším naprosto kdy se vrátím.. neděli můžu celou...

6.6.2009 18:46
kitty2thorpe

XXX.XXX.74.62

evinka01 napsal(a):
mno dneska jedu k babči stříhat plot a zítra plánuju jít na klubovku retrievrů... takže netuším naprosto kdy se vrátím.. neděli můžu celou...

ahooj lidi! misi, gratuluju k uspesne mature!!! byla to hracka, ne?
ja byla vcera i dnes v komisi na volbach - mame na starosti dvorska,...nikdy vam nepreju zazivat to co ja sme tam jeste se dvema zenskyma kolem 60 a furt melou a rehtaji se a sou desne hlucny no ja myslela ze zesilim...
jak se mate vy? kdy bude ta slavna vetsi prochazka? ale vikendy moc nemuzu...
jo, malem bych zapomela, MUF MA DNESKA NAROZENINY!!! sice pro nej nemam zadnej darek ani "dort", ale vynahradim mu to jindy a treba jinak - jeho nejvetsim pranim by byla prochazka s dalsima hafama takze at si pocka

6.6.2009 18:53
sunin

XXX.XXX.208.68

kitty2thorpe napsal(a):
ahooj lidi! misi, gratuluju k uspesne mature!!! byla to hracka, ne?
ja byla vcera i dnes v komisi na volbach - mame na starosti dvorska,...nikdy vam nepreju zazivat to co ja sme tam jeste se dvema zenskyma kolem 60 a furt melou a rehtaji se a sou desne hlucny no ja myslela ze zesilim...
jak se mate vy? kdy bude ta slavna vetsi prochazka? ale vikendy moc nemuzu...
jo, malem bych zapomela, MUF MA DNESKA NAROZENINY!!! sice pro nej nemam zadnej darek ani "dort", ale vynahradim mu to jindy a treba jinak - jeho nejvetsim pranim by byla prochazka s dalsima hafama takze at si pocka

Ahojky,tak jeste zitra preziju posledni gratulace......mamka je uplne prdla....kazdyho zve a chlubi se se mnou

Gratulujeme Mufackovi k narozeninkam my budem slavit 18.cervna

Co v pondeli dopoledne??ja mam ted casu na rozdavani

6.6.2009 19:24
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
Ahojky,tak jeste zitra preziju posledni gratulace......mamka je uplne prdla....kazdyho zve a chlubi se se mnou

Gratulujeme Mufackovi k narozeninkam my budem slavit 18.cervna

Co v pondeli dopoledne??ja mam ted casu na rozdavani

hele Týna bude mít 22 června tak to můžem spojit dohromadymá teda objednaný dárečky ,ale musím pro ně jít... MUfovi moc moc gratulujeme a třeseme tlapou

6.6.2009 19:25
evinka01

XXX.XXX.57.45

evinka01 napsal(a):
hele Týna bude mít 22 června tak to můžem spojit dohromadymá teda objednaný dárečky ,ale musím pro ně jít... MUfovi moc moc gratulujeme a třeseme tlapou

jo a zítra je ve Šlapkách voříškiáda, je přihlášená asi do dvou kategorií Sabča se Scoobym nechcete ji jít někdo podpořit nebo jenom kouknout?

6.6.2009 19:45
sunin

XXX.XXX.208.68

evinka01 napsal(a):
jo a zítra je ve Šlapkách voříškiáda, je přihlášená asi do dvou kategorií Sabča se Scoobym nechcete ji jít někdo podpořit nebo jenom kouknout?

jeeee to neni spatnej napad a v kolik to je??ja bych dojela kdyby se mi to nemlatilo s tema navstevama

To bysme mohli Aronek dostane jako darek ten vikend v Herolticich to bude mit zazitekPojede i ta Zuzka??

6.6.2009 20:15
kinta

XXX.XXX.17.141

sunin napsal(a):
jeeee to neni spatnej napad a v kolik to je??ja bych dojela kdyby se mi to nemlatilo s tema navstevama

To bysme mohli Aronek dostane jako darek ten vikend v Herolticich to bude mit zazitekPojede i ta Zuzka??

Taky bych do těch Šlapek šla. Začínají v 10 výstavou. Jenom pořád nevím, jestli vezmu killera s sebou.

6.6.2009 20:34
saabinka

XXX.XXX.29.53

evinka01 napsal(a):

Eviku, mám na tebe dotaz...
Nestihla jsem zaplatit voříškiádu do 25.5. zaplatím to na místě, myslíš že budu něco doplácet, nebo to bude stejná cena?
Abych věděla, kolik si vzít sebou.
Kuju

6.6.2009 20:43
kinta

XXX.XXX.17.141

saabinka napsal(a):
Eviku, mám na tebe dotaz...
Nestihla jsem zaplatit voříškiádu do 25.5. zaplatím to na místě, myslíš že budu něco doplácet, nebo to bude stejná cena?
Abych věděla, kolik si vzít sebou.
Kuju

Sabi, jak jsem se dívala na stránky toho klubu ve Šlapkách, tak tam mají, že po uzávěrce se platí o stovku víc.

6.6.2009 20:56
saabinka

XXX.XXX.29.53

kinta napsal(a):
Sabi, jak jsem se dívala na stránky toho klubu ve Šlapkách, tak tam mají, že po uzávěrce se platí o stovku víc.

Vidíš to, jsem slepá:D
Děkuji:)

Přidejte reakci

Přidat smajlík