Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.4.2006 23:07

Tak jsme zase dosáhli 127- a zakládám další .............

23.4.2006 23:14

nada napsal(a):

tak jednu zimní takhle Baršín sleduje souseda a hlídá aby k nám náhodou nešel na návštěvu

23.4.2006 23:22

marie m napsal(a):
tak jednu zimní takhle Baršín sleduje souseda a hlídá aby k nám náhodou nešel na návštěvu

hlídá si svačinku

23.4.2006 23:26

nada napsal(a):
hlídá si svačinku

no on souded pokud mu bude na tu zed sahat tak ho Baršín hytne
a skončí u nás na zahradě už měl jednou namále myslím soused

24.4.2006 09:14

nada napsal(a):

Ahojky dámy.
Já v Budějkách nefotila. Jsem to nestíhala. Ono hlídat dvě feny (když vedle nás byla Hera-Dona a ta teda fakt nemá hafany ráda) a ještě k tomu jednoho manžela dá celkem fušku. Sára dostala V,ale bez pořadí. Určovala se jen první čtyři místa. Cleopatra dostala VD. No ale asi proto,že byla prvně na výstavě a paní vůbec netušila,co má dělat... :o((,jinak je to pěkná fenka. U Barči jsem s CACem tak nějak nepočítala,no a s CACIBem už vůbec ne. Mile mě překvapila
Fotila Marťula. Pak sem nějaké fotky jistě dá. No a k organizaci. Celkem dobrý. Jen jsme byli v hale,kde byly tři kruhy. A samá společenská plemena,no a nějak jsme se tam nemohli vejít...

24.4.2006 10:57

eavy napsal(a):
Ahojky dámy.
Já v Budějkách nefotila. Jsem to nestíhala. Ono hlídat dvě feny (když vedle nás byla Hera-Dona a ta teda fakt nemá hafany ráda) a ještě k tomu jednoho manžela dá celkem fušku. Sára dostala V,ale bez pořadí. Určovala se jen první čtyři místa. Cleopatra dostala VD. No ale asi proto,že byla prvně na výstavě a paní vůbec netušila,co má dělat... :o((,jinak je to pěkná fenka. U Barči jsem s CACem tak nějak nepočítala,no a s CACIBem už vůbec ne. Mile mě překvapila
Fotila Marťula. Pak sem nějaké fotky jistě dá. No a k organizaci. Celkem dobrý. Jen jsme byli v hale,kde byly tři kruhy. A samá společenská plemena,no a nějak jsme se tam nemohli vejít...

Posílám jednoho Bóbika Bucifala

maťa

24.4.2006 12:12
maťa

monika s napsal(a):
Posílám jednoho Bóbika Bucifala

Ahojky všem
Nějaký fotky sem fiknu, ale omlouvám se za kvalitu, podmínky na focení s naším foťákem nic moc, a taky moje ruka byla vytřepaná ze všech těch medvídků, tudíž to stojí za hááá
Jména pejsků neznám, jen Báru a Sáru od Verči, tak jestli víte, doplňte je, děkuji

maťa

24.4.2006 12:13
maťa

maťa napsal(a):
Ahojky všem
Nějaký fotky sem fiknu, ale omlouvám se za kvalitu, podmínky na focení s naším foťákem nic moc, a taky moje ruka byla vytřepaná ze všech těch medvídků, tudíž to stojí za hááá
Jména pejsků neznám, jen Báru a Sáru od Verči, tak jestli víte, doplňte je, děkuji

maťa

24.4.2006 12:21
maťa

maťa napsal(a):

Bára a Sára na placičku Už je to moc nebavilo

maťa

24.4.2006 12:22
maťa

maťa napsal(a):
Bára a Sára na placičku Už je to moc nebavilo

Tenhle pesan bivakoval vedle Balů a Sáry a strašně se mu nechtělo mít na čumáčku ten ošklivej košíček.....

maťa

24.4.2006 12:31
maťa

maťa napsal(a):
Tenhle pesan bivakoval vedle Balů a Sáry a strašně se mu nechtělo mít na čumáčku ten ošklivej košíček.....

Bára: dáš už pokoj s tím focením??

maťa

24.4.2006 12:32
maťa

maťa napsal(a):
Bára: dáš už pokoj s tím focením??

maťa

24.4.2006 12:33

maťa

24.4.2006 12:35

maťa

24.4.2006 12:38
maťa

maťa napsal(a):

Dvouhlavá kavkazská saň
Jedna hlava jménem Corny, druhá jménem Baccara

maťa

24.4.2006 12:44
maťa

maťa napsal(a):
Dvouhlavá kavkazská saň
Jedna hlava jménem Corny, druhá jménem Baccara

Bára a Sára Konečně venku na vzduchu....

maťa

24.4.2006 12:45
maťa

maťa napsal(a):
Bára a Sára Konečně venku na vzduchu....

A poslední, bo ten čítač zavařím....
Baccara a Corny Šejtanova smečka

24.4.2006 12:50

nada napsal(a):

Martííí,pěkné fotky...

maťa

24.4.2006 13:14
maťa

eavy napsal(a):
Martííí,pěkné fotky...

Děkujíííí...

24.4.2006 19:34

maťa napsal(a):
Děkujíííí...

De stéééé všicííí???
Naďo,už víš,jak se budou jmenovat vaši psí potomci? Už sis vyzvedla ten název chov.stanice?
Jsem zvědavá...děsně

24.4.2006 19:46

eavy napsal(a):
De stéééé všicííí???
Naďo,už víš,jak se budou jmenovat vaši psí potomci? Už sis vyzvedla ten název chov.stanice?
Jsem zvědavá...děsně

Bodejť by tady někdo byl, Verčí, když po shlédnutí mou fiknutých fotek všici umřeli na infarkt

sejtanova smecka

24.4.2006 19:51
sejtanova smecka

mata napsal(a):
Bodejť by tady někdo byl, Verčí, když po shlédnutí mou fiknutých fotek všici umřeli na infarkt

Neumřeli, já jsem přežila Jako jediná
Maťo, fotky hezké, jen malé doporučení, příště foť ze dřepu.

24.4.2006 19:58

sejtanova smecka napsal(a):
Neumřeli, já jsem přežila Jako jediná
Maťo, fotky hezké, jen malé doporučení, příště foť ze dřepu.

Jasně, budu fotit ze dřepu a medvídci budou mít vítanou sváču přímo pod nosem...
Nééé, vážně...mi to je jasný, teď už teda...příště to zkusím, pokud nepřežiju, budu tě chodit strašit....

24.4.2006 19:59

nada napsal(a):

Verčo gratuluju! Jak žes nečekala CACe?? Balů je přece krásná holka

24.4.2006 20:16

susan napsal(a):
Verčo gratuluju! Jak žes nečekala CACe?? Balů je přece krásná holka

Ahoj holkýýýýý, já marodím, porazila mě nějaká chřipka . Občas tady na vás juknu, kochám se fotečkama a gratuluji k výstavním úspěchům. Jednu speciální gratulaci pro Barbuli, je to krásná holka a CACIBa si opravdu zaslouží .

24.4.2006 21:37

kaca napsal(a):
Ahoj holkýýýýý, já marodím, porazila mě nějaká chřipka . Občas tady na vás juknu, kochám se fotečkama a gratuluji k výstavním úspěchům. Jednu speciální gratulaci pro Barbuli, je to krásná holka a CACIBa si opravdu zaslouží .

Děkuji
Fakt jsem to nečekala. Já tam jela s tím,že se jen ukážem a pojedem dom. No a když jsem s Balů dostala CACIBa,uřícená po kroužení v kruhu ( ze kterého mě pořád rozhodčí a ten pomocník nechtěli pustit ) podávala rozhodčímu ruku,tak jsem si říkala - bezva,konečně můžu vypadnout z ringu. No a výstavu nějak dál neřešila... Mužíček mi říkal,že Šejtanka řádila a vejskala na celej sál,když Balů dostala toho CACIBa. No a já až doma vlastně zjistila,co že je to vlastně za ohodnocení... Já vím,se stydím no...

sejtanova smecka

24.4.2006 21:56
sejtanova smecka

eavy napsal(a):
Děkuji
Fakt jsem to nečekala. Já tam jela s tím,že se jen ukážem a pojedem dom. No a když jsem s Balů dostala CACIBa,uřícená po kroužení v kruhu ( ze kterého mě pořád rozhodčí a ten pomocník nechtěli pustit ) podávala rozhodčímu ruku,tak jsem si říkala - bezva,konečně můžu vypadnout z ringu. No a výstavu nějak dál neřešila... Mužíček mi říkal,že Šejtanka řádila a vejskala na celej sál,když Balů dostala toho CACIBa. No a já až doma vlastně zjistila,co že je to vlastně za ohodnocení... Já vím,se stydím no...

No a já jsem si říkala, jak je ta Verča otrlá, že ani CACIB s ní nezahejbá
Jedna fotka Cleopatry Š.sm.

24.4.2006 22:53

No a já jsem si říkala, jak je ta Verča otrlá, že ani CACIB s ní nezahejbá
Jedna fotka Cleopatry Š.sm.

Prd nezahejbá,já netušila "vo co go" Cleo je pěkná
Jedna usínající Sára (foto Marťa)

24.4.2006 23:42

eavy napsal(a):
Prd nezahejbá,já netušila "vo co go" Cleo je pěkná
Jedna usínající Sára (foto Marťa)

Ahoj- verčo-no ono je to lepší když jdeš do kruhu a nevíš...o to lepší je pak to překvápko
nemáte někdo komplet výsledky ??
jsem zvědavka

25.4.2006 12:50

nada napsal(a):
Ahoj- verčo-no ono je to lepší když jdeš do kruhu a nevíš...o to lepší je pak to překvápko
nemáte někdo komplet výsledky ??
jsem zvědavka

Ahojte, výsledky jsem již poslala na Lajdn, tak tam určitě brzy budou... Jinak jsem se chtěla zeptat, zda někdo nemáte zájem o časopisy MIRKO, je jich pár kusů navíc- číslo 1 a 2. Cena 100,-Kč, když tak mě kontaktujte, předám Vám telefon...

26.4.2006 10:50

nada napsal(a):

Tak zase jedna fotka... Za chvilku to tu bude jen samá Sára a Balů...
Včera bylo nádherně,vyrazili jsme s mimináčkem na zahradu,pustili jsme obě holky a ty začali řádit. Nejdřív je zajímal Vítek (oni ho taky zajímaly) a pak se vrhly jedna na druhou - jen v legraci...

26.4.2006 10:53

eavy napsal(a):
Tak zase jedna fotka... Za chvilku to tu bude jen samá Sára a Balů...
Včera bylo nádherně,vyrazili jsme s mimináčkem na zahradu,pustili jsme obě holky a ty začali řádit. Nejdřív je zajímal Vítek (oni ho taky zajímaly) a pak se vrhly jedna na druhou - jen v legraci...

Oblíbená zábava Sáry...
Vybíhat na stoh se senem a pak skákat na Balů (Sára moc dobře ví,že na stoh se za ní Balů nevyšplhá....)

26.4.2006 10:56

eavy napsal(a):
Oblíbená zábava Sáry...
Vybíhat na stoh se senem a pak skákat na Balů (Sára moc dobře ví,že na stoh se za ní Balů nevyšplhá....)

Poslední... A teď zas někdo další...

26.4.2006 11:20

eavy napsal(a):
Poslední... A teď zas někdo další...

Zdravím kde jste všíchni , tak jednu Berenis a její segra Bernni
byla u nás na návštěvě tak Berenis machrovala

26.4.2006 11:26

marie m napsal(a):
Zdravím kde jste všíchni , tak jednu Berenis a její segra Bernni
byla u nás na návštěvě tak Berenis machrovala

No jo,kouká na ségru ošklivě Nebyl na výstavě v Budějkách nějaký sourozenec Berenis? Jeden pejsek (fenka?) jí tam byl hodně podobný/á.

26.4.2006 12:10

eavy napsal(a):
No jo,kouká na ségru ošklivě Nebyl na výstavě v Budějkách nějaký sourozenec Berenis? Jeden pejsek (fenka?) jí tam byl hodně podobný/á.

jen Berenis a bráška Brutus , ještě jedno foto Bernni

26.4.2006 12:19

marie m napsal(a):
jen Berenis a bráška Brutus , ještě jedno foto Bernni

Díky. Aha Brutus a neměl ho tam takový starší pán s paní? S pejskem stáli za pí.Červenou,mimo hruh na opačné straně,než byl vchod do kruhu?
Jsem zvědavá,já vím. Jen mě to zajímá. Spletla jsem si s ním totiž vaši Berenis

26.4.2006 12:28

eavy napsal(a):
Díky. Aha Brutus a neměl ho tam takový starší pán s paní? S pejskem stáli za pí.Červenou,mimo hruh na opačné straně,než byl vchod do kruhu?
Jsem zvědavá,já vím. Jen mě to zajímá. Spletla jsem si s ním totiž vaši Berenis

ano přesně tak ,oni byly na první výstavě tak se učíli jak předvádět tím že koukali na ostatní, jinak Brurus dostal V3
myslím že na první výstavu a jak ho pán předved tak dobrý .
Berenis jako mimčo

26.4.2006 14:00

marie m napsal(a):
ano přesně tak ,oni byly na první výstavě tak se učíli jak předvádět tím že koukali na ostatní, jinak Brurus dostal V3
myslím že na první výstavu a jak ho pán předved tak dobrý .
Berenis jako mimčo

V3 je moc pěkné umístění na první výstavu a ještě v takové konkurenci,jaká tam byla. Děkuji za odpověď

26.4.2006 15:54

nada napsal(a):

Ahojky ,tak po parném dopoledni se u nás začínají ženit čerti
tak je čas utéct ze zahrady ke compu:-)))
Dnes jsem chtěla Cindu dostat do rybníka ,ale nějak se ji nechtělo tak musela i panička no a pak to šlo:-))))
tady jedna po koupeli

26.4.2006 15:55

nada napsal(a):
Ahojky ,tak po parném dopoledni se u nás začínají ženit čerti
tak je čas utéct ze zahrady ke compu:-)))
Dnes jsem chtěla Cindu dostat do rybníka ,ale nějak se ji nechtělo tak musela i panička no a pak to šlo:-))))
tady jedna po koupeli

a jedna odpočinková

26.4.2006 15:58

nada napsal(a):
a jedna odpočinková

a jeden funící Bredik aby mu to nebylo líto:-)))))
Jak jste na se žrádlem?? Já čekala,že v těch vedrech přestanou a ono je to u nás stále stejně žravý!!!!!!!
Jsem si myslela,že trochu ušetřím
Verčo jedete do Letňan??

26.4.2006 17:27

nada napsal(a):
a jeden funící Bredik aby mu to nebylo líto:-)))))
Jak jste na se žrádlem?? Já čekala,že v těch vedrech přestanou a ono je to u nás stále stejně žravý!!!!!!!
Jsem si myslela,že trochu ušetřím
Verčo jedete do Letňan??

Ahojky, tak už jsem se taky zaregistrovala a posílám jednu Buclí fotečku

sejtanova smecka

26.4.2006 17:32
sejtanova smecka

ltuskova napsal(a):

Áááá, vítáme našeho BÓBika Bucika

26.4.2006 17:32

ltuskova napsal(a):

a ještě Pumičku, aby jí to nebylo líto

26.4.2006 18:27

nada napsal(a):

Tak taky si dovoluji připojit fotečku naší berušky

sejtanova smecka

26.4.2006 18:35
sejtanova smecka

palocz napsal(a):

To je hezká beruška, co je zač? S PP, bez?

26.4.2006 18:51

No Lenko toto trvalo,než si se za náma dostala
moc ti přeju toho BÓBika

......a beruška je hezká víc fotečééék

26.4.2006 18:59

nada napsal(a):
No Lenko toto trvalo,než si se za náma dostala
moc ti přeju toho BÓBika

......a beruška je hezká víc fotečééék

taky mě beruška moc zajímá Tak se nenechte přemlouvat

26.4.2006 19:08

palocz napsal(a):

Zdravím Pavle...
Je dobře,že jste se k nám už připojil. Posílejte fotečky dál,jsme zvědavé na nové psí tvářičky. Na mém webu jsem vám napsala odpověď na vaši otázku ohledně krmení.
Verča (Bára a Sára)

26.4.2006 19:40

eavy napsal(a):
Zdravím Pavle...
Je dobře,že jste se k nám už připojil. Posílejte fotečky dál,jsme zvědavé na nové psí tvářičky. Na mém webu jsem vám napsala odpověď na vaši otázku ohledně krmení.
Verča (Bára a Sára)

Ahoj všichnííí, chřipajzna je na ústupu, hurááá. Člověk tady chvíli není a tady je taková úrodička nových fotek i diskutujících. Takže vítám Dračí krev i Pavla . Kdo se v neděli objeví v Letňanech, pokud mi bude dobře, tak se chci přijít mrknout (na koho se mám tedy připravit ).

26.4.2006 19:48

kaca napsal(a):
Ahoj všichnííí, chřipajzna je na ústupu, hurááá. Člověk tady chvíli není a tady je taková úrodička nových fotek i diskutujících. Takže vítám Dračí krev i Pavla . Kdo se v neděli objeví v Letňanech, pokud mi bude dobře, tak se chci přijít mrknout (na koho se mám tedy připravit ).

nazdár marode koukej dorazit,budu tam sama a mám jen jedny ruce tak potřebuju nejakej držák na psa

26.4.2006 19:57

nada napsal(a):
nazdár marode koukej dorazit,budu tam sama a mám jen jedny ruce tak potřebuju nejakej držák na psa

Jo tak držák na psa, jóóó? Já bych se ráda vracela domů se všema oudama .

26.4.2006 20:13

kaca napsal(a):
Jo tak držák na psa, jóóó? Já bych se ráda vracela domů se všema oudama .

neboj,já jim dám snídani

26.4.2006 20:16

nada napsal(a):
neboj,já jim dám snídani

Tak to jsi mě fakt uklidnila , ale samozřejmě že se budu snažit přijít... možná...snad .
Od kolika hodin myslíš, že budou posuzovat, jsou před kavkazama v kruhu ještě jiná plemena?

26.4.2006 21:55

kaca napsal(a):
Tak to jsi mě fakt uklidnila , ale samozřejmě že se budu snažit přijít... možná...snad .
Od kolika hodin myslíš, že budou posuzovat, jsou před kavkazama v kruhu ještě jiná plemena?

Koukej dorazit ,když je to na domácí půdě!!!!!!!!!
První jde Angl.mastif a je jich 9 a pak už kavkaz -teda podle propizic!!
Je to kruh 10.

26.4.2006 22:33

nada napsal(a):
Je to kruh 10.

26.4.2006 23:18

palocz napsal(a):

Heh, no ona to není ta beruška ale ten beruška Prostě mu říkám "ty moje beruško"

26.4.2006 23:21

monika s napsal(a):
taky mě beruška moc zajímá Tak se nenechte přemlouvat

Tak tady ta moje beruška chytl zajíce, to byla ale honička :-)

26.4.2006 23:24

palocz napsal(a):
Heh, no ona to není ta beruška ale ten beruška Prostě mu říkám "ty moje beruško"

tak to je kluk šikovná-zaječí:-)))))))
a japa se jmenuje
no jsme tady samý zvědavky

26.4.2006 23:25

eavy napsal(a):
Zdravím Pavle...
Verča (Bára a Sára)

Ja Vás také zdravím :-) díky za Vaši zkušenost asi to začneme také praktikovat aspoň na nějakou dobu. Mám dotaz, nevíte o nějakém blízkém setkání přátel kavkazáků ???

26.4.2006 23:26

nada napsal(a):
tak to je kluk šikovná-zaječí:-)))))))
a japa se jmenuje
no jsme tady samý zvědavky

Jmenuje se AKIM ale je bez PP :-( ....

26.4.2006 23:29

no bez PP ale je to nas NEJ !!! milacek :-)

26.4.2006 23:31

palocz napsal(a):
Jmenuje se AKIM ale je bez PP :-( ....

Blízké setkání je v neděli v Praze na výstavě :-)))))
ale jinak jsou klubová setkání a to by jste se musel přihlásit do klubu-teda si myslím pokud je to jinak tak mne opravte holky :-))

26.4.2006 23:33

nada napsal(a):
Je to kruh 10.

Hele Naďo, tak když je to podle propizic tak to já se určo dostavím . Páááčko a dobrou .

26.4.2006 23:36

nada napsal(a):
Blízké setkání je v neděli v Praze na výstavě :-)))))
ale jinak jsou klubová setkání a to by jste se musel přihlásit do klubu-teda si myslím pokud je to jinak tak mne opravte holky :-))

Káčo-nechytej mně za písmenka

27.4.2006 10:21

nada napsal(a):
Káčo-nechytej mně za písmenka

Pavle,podívejte se na stránky www.kraop.wz.cz - To je klub RUSKÝCH a ASIJSKÝCH OVČÁCKÝCH PSŮ
Foto rvačky (jen jako)

sejtanova smecka

27.4.2006 10:26
sejtanova smecka

eavy napsal(a):
Pavle,podívejte se na stránky www.kraop.wz.cz - To je klub RUSKÝCH a ASIJSKÝCH OVČÁCKÝCH PSŮ
Foto rvačky (jen jako)

Tak tapitelky psů pořádá už i zápasy No, to je tedy věc

27.4.2006 10:55

Tak tapitelky psů pořádá už i zápasy No, to je tedy věc

Bóže,já se snad budu muset odstěhovat někam hóóódně daleko,aby mě tahle osoba nemohla vystopovat....
A na just ještě jednu....

27.4.2006 11:00

nada napsal(a):

Hele Šejtanko a koukej taky něco přihodit. Komp máš určitě narvanej fotkama a sem nic nehodíš. Skrblíku...

sejtanova smecka

27.4.2006 12:27
sejtanova smecka

eavy napsal(a):
Bóže,já se snad budu muset odstěhovat někam hóóódně daleko,aby mě tahle osoba nemohla vystopovat....
A na just ještě jednu....

pomóóóc! Zabili CACIB holku Verčo, já Tě vystopuji všude A fotek mám dost

27.4.2006 12:32

pomóóóc! Zabili CACIB holku Verčo, já Tě vystopuji všude A fotek mám dost

Ahojky Šejtanko, posílám gratulaci ke štěníkům, pozdravuj maminu a koukej sem dovalit fotky miminek .

sejtanova smecka

27.4.2006 13:06
sejtanova smecka

kaca napsal(a):
Ahojky Šejtanko, posílám gratulaci ke štěníkům, pozdravuj maminu a koukej sem dovalit fotky miminek .

DěkujiHolky se trochu rozšouply, takovou úrodu jsem nečekala

27.4.2006 15:32

eavy napsal(a):
Hele Šejtanko a koukej taky něco přihodit. Komp máš určitě narvanej fotkama a sem nic nehodíš. Skrblíku...

Ahoj všichni Janě gratuluju k miminkům, a doufám, že je tady brzo uvidíme, když nejsou na webu.
A samo že přidávám pár fotek

27.4.2006 15:34

eavy napsal(a):

A jedna na úprku před klukama

27.4.2006 15:34

eavy napsal(a):

Ale daleko neutekla

27.4.2006 15:35

eavy napsal(a):

27.4.2006 15:37

eavy napsal(a):

28.4.2006 00:12

eavy napsal(a):

A kdo jedete do Letňan držíme palce! A foťte foťte, 37 mamutků, to bude na co koukat Tak prosím prosím ať se taky můžem kouknout my, z dalekého východu

28.4.2006 06:46

susan napsal(a):
A kdo jedete do Letňan držíme palce! A foťte foťte, 37 mamutků, to bude na co koukat Tak prosím prosím ať se taky můžem kouknout my, z dalekého východu

A co tak se na ty mamutky jet rovnou podívat ? Zase nějaká taková "hurá akce" výprava z Moravy ? Nebylo by to k zahození

28.4.2006 06:53

lmusa napsal(a):
A co tak se na ty mamutky jet rovnou podívat ? Zase nějaká taková "hurá akce" výprava z Moravy ? Nebylo by to k zahození

28.4.2006 07:30

lmusa napsal(a):

Ahoj Libo To mě taky napadlo Ale máme už na víkend jiné plány, jinak bych to hned navrhla, bylo to minule super

28.4.2006 07:39

susan napsal(a):
Ahoj Libo To mě taky napadlo Ale máme už na víkend jiné plány, jinak bych to hned navrhla, bylo to minule super

Co se dá dělat Jo, minule to bylo SUPER

28.4.2006 09:23

lmusa napsal(a):
Co se dá dělat Jo, minule to bylo SUPER

Tak my se přidáváme a všem,co jedou do Prahy vystavovat,držíme palečky....
Naďo,my do Prahy nejedeme. Mimináč je ještě malej,abych ho nechávala každý víkend hlídat... Ale jen co povyroste a bude moct jezdit s námi,tak to bude o něčem jiném...

28.4.2006 17:17

eavy napsal(a):
Tak my se přidáváme a všem,co jedou do Prahy vystavovat,držíme palečky....
Naďo,my do Prahy nejedeme. Mimináč je ještě malej,abych ho nechávala každý víkend hlídat... Ale jen co povyroste a bude moct jezdit s námi,tak to bude o něčem jiném...

Ahoj
tak to je škoda Verčo-myslela jsem ,že poklábosíme :-))Od pondělka se zařazuju do pracovního procesu tak nevim jak a kdy se někam dostanu :-((((

29.4.2006 16:09

nada napsal(a):
Ahoj
tak to je škoda Verčo-myslela jsem ,že poklábosíme :-))Od pondělka se zařazuju do pracovního procesu tak nevim jak a kdy se někam dostanu :-((((

Ahoj všichni,už jsem to nevydržel a musím se taky ukázat.Jsem z Moravy, jmenuji se Caezar a už mi byly 3roky

29.4.2006 16:15

rasila napsal(a):
Ahoj všichni,už jsem to nevydržel a musím se taky ukázat.Jsem z Moravy, jmenuji se Caezar a už mi byly 3roky

A ještě jedna...

29.4.2006 16:23

rasila napsal(a):
A ještě jedna...

A jedna půlroční-to jsem byl ještě samá noha a strašný vyžle protože jsem nechtěl papat

29.4.2006 16:41

rasila napsal(a):
A jedna půlroční-to jsem byl ještě samá noha a strašný vyžle protože jsem nechtěl papat

A zase...

29.4.2006 17:19

rasila napsal(a):
A zase...

Ahoj Cézare, moravský sousede, sluší ti to, napiš o sobě něco víc, v kterém koutě Moravy jsi se zabydlel?

29.4.2006 17:49

dargan napsal(a):
Ahoj Cézare, moravský sousede, sluší ti to, napiš o sobě něco víc, v kterém koutě Moravy jsi se zabydlel?

Bydlím pár kilometrů od Přerova a s hlídáním zahrady mi pomáhá můj starší kamarád Nero.

30.4.2006 21:35

nada napsal(a):

Ahojky -vítám mezi nás Cézara
kde jste všicí????
tady posílám jednu dnešní výstavní :-)
Dan ZS

30.4.2006 21:38

nada napsal(a):
Ahojky -vítám mezi nás Cézara
kde jste všicí????
tady posílám jednu dnešní výstavní :-)
Dan ZS

Cross Baflo ??
snad jsem se nespletla

30.4.2006 21:41

nada napsal(a):

Cross Baflo ??
snad jsem se nespletla

Opál Lištička
jinak jsem nic nenafotila -jelikož jsem bud byla v kruhu a nebo drbala
tak snad příští tejden ve Vojankách

30.4.2006 21:44

nada napsal(a):
Opál Lištička
jinak jsem nic nenafotila -jelikož jsem bud byla v kruhu a nebo drbala
tak snad příští tejden ve Vojankách

Ahoj ! Zrovna jsem chtěla napsat "kde je více fotek" Tak snad fotil někdo jiný ! A co výsledky, zapisovala jsi ?

30.4.2006 21:59

lmusa napsal(a):
Ahoj ! Zrovna jsem chtěla napsat "kde je více fotek" Tak snad fotil někdo jiný ! A co výsledky, zapisovala jsi ?

Výsledky jsem nepsala
psi mezitřída vyhrál CROSS BAFLO
třída otevřená -BUCIFAL ŠS- BREDÍK V2
feny třída mladých -BERENIS BAINTHA BRAKK
mezitřída ELITA ERUDIT - CINDA V2
BOBa CROSS BAFLO

30.4.2006 22:01

nada napsal(a):
Výsledky jsem nepsala
psi mezitřída vyhrál CROSS BAFLO
třída otevřená -BUCIFAL ŠS- BREDÍK V2
feny třída mladých -BERENIS BAINTHA BRAKK
mezitřída ELITA ERUDIT - CINDA V2
BOBa CROSS BAFLO

Tak gratuluji

30.4.2006 22:37

lmusa napsal(a):
Tak gratuluji

Taky gratuluju
A gratulaci si zaslouží i Dráček, je po dnešku první veteránchampion mezi kavkazáky.

30.4.2006 22:42

nada napsal(a):

jééééé na kluka zrzazývo jsem úúúplně zapomněla :-))))

1.5.2006 06:37

nada napsal(a):
jééééé na kluka zrzazývo jsem úúúplně zapomněla :-))))

ahojky všichni Gross Baflo byl třída mladých ale výsledky jsou na
lajdnu tak se mějte hezky mažu do práce . tak jednu z návštěvy
Ares a segra Berenis

1.5.2006 18:59

marie m napsal(a):
ahojky všichni Gross Baflo byl třída mladých ale výsledky jsou na
lajdnu tak se mějte hezky mažu do práce . tak jednu z návštěvy
Ares a segra Berenis

Výsledky kavkazáků jsem sesmolila, doufám že dobře, měla jsem s sebou dětičky a ty do mě furt hučeli . Jo, ty komplet výsledky už jsou na Lajdnu.

1.5.2006 19:49

kaca napsal(a):
Výsledky kavkazáků jsem sesmolila, doufám že dobře, měla jsem s sebou dětičky a ty do mě furt hučeli . Jo, ty komplet výsledky už jsou na Lajdnu.

Všem gratulujůůůůů
Kam se dámy ženete na výstavu příště?

1.5.2006 19:59

eavy napsal(a):
Všem gratulujůůůůů

Taky se připojuji ke gratulacím To vážně nikdo nemá víc fotek?? Libo, to jsme měly jet!! Zdravím další přírustek do klubu z Moravy

1.5.2006 20:01

eavy napsal(a):
Všem gratulujůůůůů

Ahojky Verčo, já se chystám v sobotu na kukačku na klubovku KPP do Vojanek, Naďa bude i vystavovat, kdo další se dostaví nevím .

1.5.2006 20:13

susan napsal(a):
Taky se připojuji ke gratulacím To vážně nikdo nemá víc fotek?? Libo, to jsme měly jet!! Zdravím další přírustek do klubu z Moravy

Ahoj Zuzko To jsme teda měly jet ! Teď už se akorát mužu těšit na sobotu až předvedeš Kajku v Hlučíně. Snad tam bude přihlášeno více kavkazáků, abychom se mohly pokochat

1.5.2006 20:17

lmusa napsal(a):
Ahoj Zuzko To jsme teda měly jet ! Teď už se akorát mužu těšit na sobotu až předvedeš Kajku v Hlučíně. Snad tam bude přihlášeno více kavkazáků, abychom se mohly pokochat

Jo jo, na Hlučín jsem zvědavá, no co, vyzkoušíme to a uvidíme

1.5.2006 20:21

susan napsal(a):
Jo jo, na Hlučín jsem zvědavá, no co, vyzkoušíme to a uvidíme

Snad bude lepší počasí než bylo tento víkend ! Už se těším

1.5.2006 20:23

kaca napsal(a):
Ahojky Verčo, já se chystám v sobotu na kukačku na klubovku KPP do Vojanek, Naďa bude i vystavovat, kdo další se dostaví nevím .

Tak hlavně holky foťte všechno, co tam bude !!!!

1.5.2006 20:33

lmusa napsal(a):
Tak hlavně holky foťte všechno, co tam bude !!!!

Ahoj na klubovku jsem přihlášená ,ale nevim jestli dorazime
SNAD TO VYJDE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Brutus Baintha Brakk a Barhat KP

1.5.2006 20:37

nada napsal(a):
Ahoj na klubovku jsem přihlášená ,ale nevim jestli dorazime
SNAD TO VYJDE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Brutus Baintha Brakk a Barhat KP

Tak se snažte ať to vyjde
A který je který ? Brutus je ten více vpředu ?

1.5.2006 20:41

lmusa napsal(a):

díky
Brutus je první na foto -moc pěknej ,ale špatně předveden- páníčkovi začátky
tak snad příště bude lepší

1.5.2006 20:43

lmusa napsal(a):

ten naháč je Barhat a je vzadu, tady jeden rébus Ares a Berenis

1.5.2006 20:45

lmusa napsal(a):
Snad bude lepší počasí než bylo tento víkend ! Už se těším

Snad jo. Jsem zvědavá, kdo tam ještě bude, škoda, že Dáša zapomněla Ťapku přihlásit.

1.5.2006 20:45

marie m napsal(a):

Vypadají jako identická dvojčata

1.5.2006 20:46

nada napsal(a):
díky
Brutus je první na foto -moc pěknej ,ale špatně předveden- páníčkovi začátky
tak snad příště bude lepší

Snad bude Vypadá jako pořádný hafan

1.5.2006 20:46

marie m napsal(a):

hm tak to si nedovoluju odhadnout
tak si tipnu- Berenic v pravo :-))))
joooo a já se trochu pochlubím koukněte
si vybrali Cindíka
http://www.boxer.cz/fcidve/kavkazak.htm .

1.5.2006 20:48

lmusa napsal(a):
Vypadají jako identická dvojčata

Brutus je teda fakt nádherný kus chlapa A holky jsou ne téhle fotce jak přes kopíráknení to fotomontáž?

1.5.2006 20:49

nada napsal(a):
si vybrali Cindíka

Já dávám taky hlas královně Berenis vpravo

1.5.2006 20:49

nada napsal(a):
si vybrali Cindíka

Odkaz nejde otevřít

1.5.2006 20:50

susan napsal(a):
Brutus je teda fakt nádherný kus chlapa A holky jsou ne téhle fotce jak přes kopíráknení to fotomontáž?

Tak nevím, ale není Ares náhodou kluk ?

1.5.2006 20:53

lmusa napsal(a):
Odkaz nejde otevřít

Mi otevřít jde. Aha Ares ne Arsa, tak to se klukovi omlouvám a vracím se do 1. třídy na čtení

1.5.2006 20:54

nada napsal(a):
si vybrali Cindíka

Nado bingo uhádla Berenis je fakt v pravo tu stránku mi nejde otevřít je dobře napsaná

1.5.2006 20:55

susan napsal(a):
Mi otevřít jde. Aha Ares ne Arsa, tak to se klukovi omlouvám a vracím se do 1. třídy na čtení

Jak to že Ti to jde otevřít a mi ne ??? Jsem to zkopírovala do lišty nahoře a hlásí mi to nějakou kravinu....

1.5.2006 20:57

lmusa napsal(a):
Jak to že Ti to jde otevřít a mi ne ??? Jsem to zkopírovala do lišty nahoře a hlásí mi to nějakou kravinu....

jo, už jsem to otevřela

1.5.2006 21:00

marie m napsal(a):
Nado bingo uhádla Berenis je fakt v pravo tu stránku mi nejde otevřít je dobře napsaná

Musíte to zkopírovat bez té tečky na konci

2.5.2006 13:25

susan napsal(a):
Musíte to zkopírovat bez té tečky na konci

Tak kdo budete ve Vojankách? Poslušně hlásím, že budu mít v dorostu Elišku a v mezitřídě Darlenku

2.5.2006 14:17

lida napsal(a):
Tak kdo budete ve Vojankách? Poslušně hlásím, že budu mít v dorostu Elišku a v mezitřídě Darlenku

Veterán šampion Dráček

2.5.2006 14:21

lida napsal(a):
Veterán šampion Dráček

A tady šampion v kuchyni

3.5.2006 07:14

lida napsal(a):
Veterán šampion Dráček

No teda, kde ses tu "vetla" Už je založeno nové téma !
Jak Ti máme pak blahopřát, když se už chodí s příspěvky na "Kavkazácké pokračování" !!!
Takže dodatečně blahopřeji Dráčkovi

Přidejte reakci

Přidat smajlík