M & M & M & M komando II. :o)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.5.2009 11:06
impact

XXX.XXX.178.82

Tož tu ná jsem. Musím napsat majiteli Morda, jakej je pašák.

31.5.2009 11:27
hankaapes

XXX.XXX.101.77

impact napsal(a):

taky bych byla hrdá na takového psího frajera Já mám vyzkoušeno, že když se na Huberta sesypaly děti v počtu asi patnáct kousků, tak to ustál asi tři minuty a potom zavrčel, děti rychle odpadly a potom každého z nich šel olíznout Nemá rád, když ztratí přehled ale do školky bych ho nevzala, učitelky by se bály , že děti při vítání porazí jako kuželky

31.5.2009 11:42
lakukacka

XXX.XXX.188.92

impact napsal(a):

No já vím, že Dixina nekousne. Ale neívm, jak bude reagovat na ty děti a jak oni na ní. Taky jí stačí,aby se na ní dítě jen podívalo (nedoj bože, když se usměje ) a letí k němu. Vůbec jí nevadí víc lidí pohromadě. Od jara si jí beru s sebou na turnaje, kde jsou děti cca od 5ti let až po jejich babičky. A bývá to tak okolo 300 lidí (střeleno od oka, fakt netuším, kolik jich může být; těch 300 je takový hrubý výpočet), no a Dixina je v pohodě.
Třeba včera jsme byli na turnaji v Plzni, kam na to hřiště a do klubovny nesmí psy, navíc bylo docela hnusně, tak jsme jí nechali doma. A když jsme se vraceli, vyzvedli jsme jí a vzali jí s sebou k nám na hřitě. Uplně jsem zapoměla, že je tam dětský den a podobně. Dixině to nevadilo. Dokonce lítala i po hřišti kousíček od repráků od kapely. Ale jakoby to neslyšela.
Když jsem jí v tu cvhíli pozorovala, byla jsem fakt ráda za to, že i když jsme jí museli vypiplat, tak jsme jí brali všude s sebou a je na lecos zvyklá a příjde jí to normálka, že tam řve muzika.
Ale už se stala situace, že se mi bála dětí. Potkali jsme nějakou přítlele bývalou spolužačku s kamarádkama a dětma - všechno holky. Bylo jich 5 nebo 6 tak od dvou do šesti let a ty se na Dixinu doslova vrhly. Což si myslím, že neblo to nejhorší. Ale začli při tom stráááášně ječet. Nejtušila jsem, že vůbec takovýhle zvuky dokáže něco vydávat, natož člověk. Těhletěch holčiček se Dixina bála, takže se ke mě běžela schovat a holčičky za ní. Musela jsem jí vzít do ruky, abych jí před nima "ubránila".
Tak právě aby to takhle nějak neprobíhalo i ve škole.

31.5.2009 12:20
impact

XXX.XXX.178.82

lakukacka napsal(a):
No já vím, že Dixina nekousne. Ale neívm, jak bude reagovat na ty děti a jak oni na ní. Taky jí stačí,aby se na ní dítě jen podívalo (nedoj bože, když se usměje ) a letí k němu. Vůbec jí nevadí víc lidí pohromadě. Od jara si jí beru s sebou na turnaje, kde jsou děti cca od 5ti let až po jejich babičky. A bývá to tak okolo 300 lidí (střeleno od oka, fakt netuším, kolik jich může být; těch 300 je takový hrubý výpočet), no a Dixina je v pohodě.
Třeba včera jsme byli na turnaji v Plzni, kam na to hřiště a do klubovny nesmí psy, navíc bylo docela hnusně, tak jsme jí nechali doma. A když jsme se vraceli, vyzvedli jsme jí a vzali jí s sebou k nám na hřitě. Uplně jsem zapoměla, že je tam dětský den a podobně. Dixině to nevadilo. Dokonce lítala i po hřišti kousíček od repráků od kapely. Ale jakoby to neslyšela.
Když jsem jí v tu cvhíli pozorovala, byla jsem fakt ráda za to, že i když jsme jí museli vypiplat, tak jsme jí brali všude s sebou a je na lecos zvyklá a příjde jí to normálka, že tam řve muzika.
Ale už se stala situace, že se mi bála dětí. Potkali jsme nějakou přítlele bývalou spolužačku s kamarádkama a dětma - všechno holky. Bylo jich 5 nebo 6 tak od dvou do šesti let a ty se na Dixinu doslova vrhly. Což si myslím, že neblo to nejhorší. Ale začli při tom stráááášně ječet. Nejtušila jsem, že vůbec takovýhle zvuky dokáže něco vydávat, natož člověk. Těhletěch holčiček se Dixina bála, takže se ke mě běžela schovat a holčičky za ní. Musela jsem jí vzít do ruky, abych jí před nima "ubránila".
Tak právě aby to takhle nějak neprobíhalo i ve škole.

Hani to je právě ten důvod, proč nemůžu brát Máfa. Je moc hromdopolice a všechny by porazil. Už ho vidím, jak mu dítko nasazuje obojek a on sedí, ani nedutá a z ničeho nic mu vlepí pusu. To dělá aj mě. Ae to je jak když plácneš mokrou hadrou přes ksicht.

Jinak fakt to chce buď psa, kterej všechno snese a nebo mít grif na děti, aby ho neděsili. Tzn. zavelet sedniiiiiiiiii! a sedět muší celá školka.

31.5.2009 13:05
lakukacka

XXX.XXX.188.92

impact napsal(a):
Hani to je právě ten důvod, proč nemůžu brát Máfa. Je moc hromdopolice a všechny by porazil. Už ho vidím, jak mu dítko nasazuje obojek a on sedí, ani nedutá a z ničeho nic mu vlepí pusu. To dělá aj mě. Ae to je jak když plácneš mokrou hadrou přes ksicht.

Jinak fakt to chce buď psa, kterej všechno snese a nebo mít grif na děti, aby ho neděsili. Tzn. zavelet sedniiiiiiiiii! a sedět muší celá školka.

Asi se toho zbytečně bojím.
Děti na tréninku jsem si taky "vychovala". A i když nerada, tak musím přiznat že, až na vyjímky (asi když jsou erubce na slunci nebo co ), docela šlapou. A to mám teď už děti starší - 7 - 13 let. A ty jsou asi horščí než dětičky ve školce.
Ale promyslím to, kdyžtak zkusím o prázninách zavítat k nám do školy a uvidím

31.5.2009 19:12
impact

XXX.XXX.178.82

impact napsal(a):

Normálně se mi chce brečet...

Jsem si koupila ten domek, všechno v pohodě. Barák prodali nějakcí Tomšicovi realitce v březnu 08. Já to v březnu 09 koupila od realitky. Pak mě dvakrát otravoval ten původní majitel, že chce zaplatit ty kamna, co tam byly. Že byly nový. Poslala jsem ho někam a podruhý se k tomu připlet soused, že ten týpek za to ani moc nemůže, ale že ta jeho žena je trochu mimo. Nějak sjem to už neřešila. A dneska dopis ve schránce, psaný její rukou. Že sedím v jejím baráku, že jsem k němu přišla jak slepej k houslím, že chce proplatit ty starý lina, co tam byly a že mě proklíná.

Jsem si koupila barák s dvorkem pro psy a teď abych je tam ze strachu ani nepustila. :'-(

31.5.2009 19:26
hillary

XXX.XXX.147.213

impact napsal(a):

Jsem si koupila ten domek, všechno v pohodě. Barák prodali nějakcí Tomšicovi realitce v březnu 08. Já to v březnu 09 koupila od realitky. Pak mě dvakrát otravoval ten původní majitel, že chce zaplatit ty kamna, co tam byly. Že byly nový. Poslala jsem ho někam a podruhý se k tomu připlet soused, že ten týpek za to ani moc nemůže, ale že ta jeho žena je trochu mimo. Nějak sjem to už neřešila. A dneska dopis ve schránce, psaný její rukou. Že sedím v jejím baráku, že jsem k němu přišla jak slepej k houslím, že chce proplatit ty starý lina, co tam byly a že mě proklíná.

Jsem si koupila barák s dvorkem pro psy a teď abych je tam ze strachu ani nepustila. :'-(

Čiao,sorrz,že se sem pletu.Ale Impact,to už je trochu moc,takový dopisy..Začla bych zvažovat kontaktování našich příslušníků,kdyby se to opakovalo..Lidi jsou fakt magoři..

31.5.2009 19:29
impact

XXX.XXX.178.82

hillary napsal(a):
Čiao,sorrz,že se sem pletu.Ale Impact,to už je trochu moc,takový dopisy..Začla bych zvažovat kontaktování našich příslušníků,kdyby se to opakovalo..Lidi jsou fakt magoři..

No právě ten dopis už je moc. Asi na půjdu ráno na policii to oznámit a budu doufat, že je to vyděsí dost na to, aby na to zapomněli. Ale obává se, že jestli nejsou tolik normální, že píšou takový věci, že to stejně nepomůže... :'-(

1.6.2009 08:44
hankaapes

XXX.XXX.101.77

impact napsal(a):
No právě ten dopis už je moc. Asi na půjdu ráno na policii to oznámit a budu doufat, že je to vyděsí dost na to, aby na to zapomněli. Ale obává se, že jestli nejsou tolik normální, že píšou takový věci, že to stejně nepomůže... :'-(

To je hnusná situace. Doufám, že ti policajti pomůžou aspoň radou, moc ti držím palce.

1.6.2009 10:20
lakukacka

XXX.XXX.188.92

impact napsal(a):

Tak to je hustý.
Ještě že máme rozpory "jen" s tchánem, zda se bude přistavovat a co.. protože On je tady majitel! Dokážu si představit, že se na++re a vystěhuje nás.
Ale naštěstí nechce nic proplatit a ani nijak jinak nevyhoržuje.
Tak snad ti na policii pomůžou

1.6.2009 13:04
impact

XXX.XXX.209.78

impact napsal(a):

No dneska se mi má ještě ozvat bratr a poradit mi, co a jak. ptž je taky cajt. A ve čtvrtek tam půjdu...

Jinak jsem se tedy dozvěděla, že prapůvodní majitelé jsou alkoholici a gambleři a že ten barák prodali krz dluhy za nějakou směšnou částku a paní majitelka je snad i v blázinci.. No to mě čekaj ještě radosti.

3.6.2009 09:43
hankaapes

XXX.XXX.101.77

impact napsal(a):
No dneska se mi má ještě ozvat bratr a poradit mi, co a jak. ptž je taky cajt. A ve čtvrtek tam půjdu...

Jinak jsem se tedy dozvěděla, že prapůvodní majitelé jsou alkoholici a gambleři a že ten barák prodali krz dluhy za nějakou směšnou částku a paní majitelka je snad i v blázinci.. No to mě čekaj ještě radosti.

To je asi to nejlepší, písni jak ve čtvrtek dopadneš. Tyhle problémy patří mezi ty fakt hnusné, je dost možný, že to bude běh na dlouhou trať, gambleři a alkoholici určitě budou dělat problémy jenom z principu. Tak držím palce

3.6.2009 11:17
impact

XXX.XXX.209.78

hankaapes napsal(a):
To je asi to nejlepší, písni jak ve čtvrtek dopadneš. Tyhle problémy patří mezi ty fakt hnusné, je dost možný, že to bude běh na dlouhou trať, gambleři a alkoholici určitě budou dělat problémy jenom z principu. Tak držím palce

Jsem tam mohla jít dneska. Nějak mě to nenapdalo. Jsem totiž letěla ráno na bus, že pojedu na besedu a píp píp píp píp řidič busu mi Morda odmítl vzít v tašce. To mě jako fakt naštval.

Jinak včera byla na besedě i moula Můra a dobrý. Nebyla z toho sice nadšená, ale nechala se vodit a hladit a tak. Takže je můžu střídat.

3.6.2009 11:29
impact

XXX.XXX.209.78

hankaapes napsal(a):

Hani nechceš výmara?
http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_9742_0.html

3.6.2009 11:30
hankaapes

XXX.XXX.101.77

impact napsal(a):
Jsem tam mohla jít dneska. Nějak mě to nenapdalo. Jsem totiž letěla ráno na bus, že pojedu na besedu a píp píp píp píp řidič busu mi Morda odmítl vzít v tašce. To mě jako fakt naštval.

Jinak včera byla na besedě i moula Můra a dobrý. Nebyla z toho sice nadšená, ale nechala se vodit a hladit a tak. Takže je můžu střídat.

Jj, blbej řidič autobusu dokáže zkazit den. Vem si, jak je Mord v tašce nebezpečnej, narozdíl od opilého agresivního pobudy , který tomu řidiči určo nevadí Co kdybys brala na besedy oba, že by se přízeň dětiček hezky rozložila a pesani by nedostali tak duševně zahulit

3.6.2009 11:34
hankaapes

XXX.XXX.101.77

impact napsal(a):
Hani nechceš výmara?
http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_9742_0.html

fakt nechci, mě bohatě stačí Hubert, oni se nezdají, ale jsou šíleně nároční na všechno, a mít to všechno dvojnásob, tak skočím z mostu. Navíc Hubert je velmi přísnej na samce, který ho jenom navštíví. Venku pohoda, ale doma nervy, aby ho neponičil příliš.Radši ani nesleduju ty chudáky bez pána.

3.6.2009 11:40
impact

XXX.XXX.209.78

hankaapes napsal(a):
fakt nechci, mě bohatě stačí Hubert, oni se nezdají, ale jsou šíleně nároční na všechno, a mít to všechno dvojnásob, tak skočím z mostu. Navíc Hubert je velmi přísnej na samce, který ho jenom navštíví. Venku pohoda, ale doma nervy, aby ho neponičil příliš.Radši ani nesleduju ty chudáky bez pána.

oni se nezdají, ale jsou šíleně nároční na všechno
Mě vo tom něco povídej jako.

a mít to všechno dvojnásob, tak skočím z mostu
Bych počebovala tak čtyři mosty.

3.6.2009 11:43
hankaapes

XXX.XXX.101.77

impact napsal(a):
oni se nezdají, ale jsou šíleně nároční na všechno
Mě vo tom něco povídej jako.

a mít to všechno dvojnásob, tak skočím z mostu
Bych počebovala tak čtyři mosty.

Teď jsi mě rozesmála, máš pravdu ale já na to fakt nemám nervy ani fyzičku a hlavně ani manžela Ale ty tvoje čtyři mosty.........nádhera, udělalo mě to veselý den

3.6.2009 11:48
impact

XXX.XXX.209.78

hankaapes napsal(a):
Teď jsi mě rozesmála, máš pravdu ale já na to fakt nemám nervy ani fyzičku a hlavně ani manžela Ale ty tvoje čtyři mosty.........nádhera, udělalo mě to veselý den

No vidíš to, aspoň máš lepčí den jak já.

Jinak na besedu jsem právě vzala oba. Moula byla uvázaná a jen sledovala a na konci jsem starší děti s vážným pohledem poprosila, že se fenka učí teprve a jestli by s ní postupně nemohli navodítku pochodit po místnosti mezi dětma. Vzali to děsně vážně a zodpovědně.

A v pátek je též musím vzít oba. Mám v Dřevákově dvě besedy po sobě. On by to sice Mord dal, ale nechci riskovat, že se přetáhne.

3.6.2009 11:59
hankaapes

XXX.XXX.101.77

impact napsal(a):
No vidíš to, aspoň máš lepčí den jak já.

Jinak na besedu jsem právě vzala oba. Moula byla uvázaná a jen sledovala a na konci jsem starší děti s vážným pohledem poprosila, že se fenka učí teprve a jestli by s ní postupně nemohli navodítku pochodit po místnosti mezi dětma. Vzali to děsně vážně a zodpovědně.

A v pátek je též musím vzít oba. Mám v Dřevákově dvě besedy po sobě. On by to sice Mord dal, ale nechci riskovat, že se přetáhne.

Tý jo, ty toho máš dost natož pak asi pesani. Je fakt, že pokud psovi dojde trpělivost únavou, může se stát z anděla ďábel. Ať se ta zodpovědnost rozloží, půl Mord a půl Můra Když dáš dětem důvěru, tak se fakt strašně snaží, to je tak srandiózní za Hubasem chodí občas na návštěvu desetiletá holčička, taky jí "dám důvěru" a ona je tak důležitě blažená a Hubert spokojenej, že se může předvádět. Nejvíc jí baví, když Hubert přinese hrníčky za ouško, a vrchol produkce je, když někam schovám mobila, prozvoním ho druhým ,a Hubert ho najde a přinese ještě zvonícího. To ještě musíme přidávat i třikrát.

3.6.2009 12:04
impact

XXX.XXX.209.78

hankaapes napsal(a):
Tý jo, ty toho máš dost natož pak asi pesani. Je fakt, že pokud psovi dojde trpělivost únavou, může se stát z anděla ďábel. Ať se ta zodpovědnost rozloží, půl Mord a půl Můra Když dáš dětem důvěru, tak se fakt strašně snaží, to je tak srandiózní za Hubasem chodí občas na návštěvu desetiletá holčička, taky jí "dám důvěru" a ona je tak důležitě blažená a Hubert spokojenej, že se může předvádět. Nejvíc jí baví, když Hubert přinese hrníčky za ouško, a vrchol produkce je, když někam schovám mobila, prozvoním ho druhým ,a Hubert ho najde a přinese ještě zvonícího. To ještě musíme přidávat i třikrát.

Nopěkně Hubert, pěkně. To mi umíme akorat tak kde co sežrat a hlavně dřív, než to sežere ten druhej nebo třetí nebo čtvrtej.

Hele už mám taky dobrou náladu. Koukni.
http://www.stream.cz/vi deo/5/195973-help-me-get-on-horse

3.6.2009 12:54
hankaapes

XXX.XXX.101.77

impact napsal(a):
Nopěkně Hubert, pěkně. To mi umíme akorat tak kde co sežrat a hlavně dřív, než to sežere ten druhej nebo třetí nebo čtvrtej.

Hele už mám taky dobrou náladu. Koukni.
http://www.stream.cz/vi deo/5/195973-help-me-get-on-horse

Tak se nedivím, že se ti po zhlédnutí zlepšila nálada. Já se přímo chechtám a ještě si k tomu představuju tebe s těma čtyřma mostama. Já s tím jedním skokem jsem vlastně úplná nula a s tím kde co sežrat.....chacha, včera Hubert sežral čtvrtku tvrdého chleba , jen aby mu ho nesnědla nějaké fenka, která si na něj taky dělala zálusk. Normálně by mě ten chleba přinesl a čekal chutnější odměnu

3.6.2009 18:25
impact

XXX.XXX.209.78

impact napsal(a):

Mám skvělý nápad.

Mamba se mnou bude chodit do práce do hospody, Mafián na klub za dětma a Moula s Mordem na besedy.

Já furt měla dilema, jak je brát či nebrat, aby se střídali a tutak to půjde naprosto skvěle.

4.6.2009 08:54
hankaapes

XXX.XXX.101.77

impact napsal(a):
Mám skvělý nápad.

Mamba se mnou bude chodit do práce do hospody, Mafián na klub za dětma a Moula s Mordem na besedy.

Já furt měla dilema, jak je brát či nebrat, aby se střídali a tutak to půjde naprosto skvěle.

Dobře udělaný pracovní rozpis, gratuluju když má člověk dobrý plán, nervíky se uklidní a zmizí pocit nestíhání a zmatku. Taky budu muset na něčem takovém zapracovat

5.6.2009 22:25
impact

XXX.XXX.47.12

impact napsal(a):

Vrah! Vrah lidi! Vidite ho!

http://img2.rajce.idne s.cz/d5/1/1870/1870585_ecdb6b b7a15c67c88ff4c52 019b4f889/images/aaaIMPACT.JPG

5.6.2009 22:26
impact

XXX.XXX.47.12

impact napsal(a):

To je mazec decka. Moje mala medialni hvezdicka. Muj vrahounek.

6.6.2009 18:32
kinta

XXX.XXX.17.141

impact napsal(a):

To je hezký! To by se mi taky líbilo, jen nevím, kam bych ukryla oddělené ručičky a nožičky.

7.6.2009 10:56
zboza3aj

XXX.XXX.102.7

impact napsal(a):

Palec hore..to mě by se Sára asi postavila na hlavu

8.6.2009 09:23
lakukacka

XXX.XXX.188.92

impact napsal(a):

Ahoj,
tak jak to dopadlo s paspárkem (pátým prstem na zadní noze)? Byla jsi u veta a prokonzulotvala to a nebo už je dokonce "ušmiknutej"?

26.7.2009 16:06
impact

XXX.XXX.178.82

lakukacka napsal(a):
Ahoj,
tak jak to dopadlo s paspárkem (pátým prstem na zadní noze)? Byla jsi u veta a prokonzulotvala to a nebo už je dokonce "ušmiknutej"?

Paspárek pořád má.

26.7.2009 16:09
impact

XXX.XXX.178.82

impact napsal(a):

Ježíš, děcka. Už máme konečně nějaký fotky z těch besed...

Henkaj kousek za půlkou...

http://www.ddm.hranet.cz/fot ogalerie/primestak-sikulove/

Já jsem na ně táááák pyšná.

2.8.2009 13:41
impact

XXX.XXX.178.82

impact napsal(a):

2.8.2009 13:41
impact

XXX.XXX.178.82

impact napsal(a):

2.8.2009 13:42
impact

XXX.XXX.178.82

impact napsal(a):

impact

XXX.XXX.178.82

impact napsal(a):

impact

XXX.XXX.178.82

impact napsal(a):

3.8.2009 10:41
zboza3aj

XXX.XXX.198.62

impact napsal(a):

Pěkný Jste se učili synchronizované skákání do vody?

4.8.2009 10:59
impact

XXX.XXX.209.78

zboza3aj napsal(a):
Pěkný Jste se učili synchronizované skákání do vody?

No mazec fotky. Ze 200 vyšlo těchle pět. A ještě tam mám sérku jak hupsne Moula do vody, pak je fotky, jak na to samé místo skáže jump Mafián a Moula zmizí a další fotka, jak Máfo odplave asi od metr a Moula se vynořuje zpod něj.

15.8.2009 10:34
impact

XXX.XXX.184.42

impact napsal(a):

Zitra mi dovezou Mordora v druhem vydani. Na dvore stoji uz jeden kotec a vecer bo rano doklepnu druhej. Hlavne mi nerikejte, ze jsem cvok.

15.8.2009 11:29
jablunka

XXX.XXX.112.74

impact napsal(a):
Zitra mi dovezou Mordora v druhem vydani. Na dvore stoji uz jeden kotec a vecer bo rano doklepnu druhej. Hlavne mi nerikejte, ze jsem cvok.

Já ti to psát nebudu,páč tě úplně chápu.

maťa

15.8.2009 12:12
maťa

XXX.XXX.80.144

impact napsal(a):

v životě bych si nedovolila tvrdit, že si cvok....

...cvoku.... ..... vítej mezi nás, věrné a věčné psí blázny

Přidejte reakci

Přidat smajlík