Dobrý den,
začínáme pomalu řešit dovolenou na tento rok. V srpnu jedeme s pejsky na psí výcvikový tábor, ale pak bychom chtěli vyrzit ještě někam. Dovolenou jsme si nahlásila na polovinu září, aby už všude nebylo tolik lidí.
Nemáte nějaké tipy, kam by se daloi vyrzit na dovču v půlce září se třemi pejsky?
Představovala bych si nějaký kemp s chatkama, ale je mi jasné, že ne do každého kempu mohou psi.
Pokud máte nějaké zkušenosti a tipy, tak za ně budu ráda. Jinak my jsme z Jizesrkých hor, takže Jizerské hory a Český ráj ne-e.
Zuzana
zuzina
napsal(a):
Dobrý den,
začínáme pomalu řešit dovolenou na tento rok. V srpnu jedeme s pejsky na psí výcvikový tábor, ale pak bychom chtěli vyrzit ještě někam. Dovolenou jsme si nahlásila na polovinu září, aby už všude nebylo tolik lidí.
Nemáte nějaké tipy, kam by se daloi vyrzit na dovču v půlce září se třemi pejsky?
Představovala bych si nějaký kemp s chatkama, ale je mi jasné, že ne do každého kempu mohou psi.
Pokud máte nějaké zkušenosti a tipy, tak za ně budu ráda. Jinak my jsme z Jizesrkých hor, takže Jizerské hory a Český ráj ne-e.
Zuzana
Já se přidávám k dotazu, máme podobné psí složení (dva jezevci a jeden kříženec borderky) a také bychom rádi někam na dovču i s nima, např. směr Šumava.. Zuzino Tobě se omlouvám že se tu takto přiživuji :-)
Uživatel s deaktivovaným účtem

zuzina
napsal(a):
Dobrý den,
Zuzana
Byli jsme se psem v penzionu Drops na Vranově. Úplně bez problémů. Ubytovaní v pokoji, k dispozici kuchyňka.
Také jsme byli se psem v penzionu U Škodů v Obecnici. Krásný apartmán ( i s klavírem)
v prvním patře rodinného domku. Obecnice je na západ od Příbrami - Brdy. Paráda.
Také jsme byli se psem na Emilovně nad Berounkou. Sice inzerují, že psy ne, ale je to zařízení Lesů a po dohodě šlo.
Kemp ve Strážnici - nádhera, Bílé Karpaty na dosah, chaty, psy lze, bohužel za 55,-- za psa. Přímo v Bílých Karpatech chata Na Lučině s chatkami, pes za 50,--. Bohužel majitel není největší sympaťák. Nechci napsat, že je mag.., ale skoro. Ale třeba by vám to nevadilo. Jinak, skoro všude je na netu u zařízení uvedeno.
Také jsme byli se psy na Křivonosce u Hluboké, na Antýglu, ve Stožci na Šumavě U pstruha. Ale to už je nějaký čas a tak nevím, jak je to dnes. Také jsme jezdili do Třeboně do intru přímo v zámku, ale to je jen o prázdninách.
napsal(a):
Byli jsme se psem v penzionu Drops na Vranově. Úplně bez problémů. Ubytovaní v pokoji, k dispozici kuchyňka.
Také jsme byli se psem v penzionu U Škodů v Obecnici. Krásný apartmán ( i s klavírem)
v prvním patře rodinného domku. Obecnice je na západ od Příbrami - Brdy. Paráda.
Také jsme byli se psem na Emilovně nad Berounkou. Sice inzerují, že psy ne, ale je to zařízení Lesů a po dohodě šlo.
Kemp ve Strážnici - nádhera, Bílé Karpaty na dosah, chaty, psy lze, bohužel za 55,-- za psa. Přímo v Bílých Karpatech chata Na Lučině s chatkami, pes za 50,--. Bohužel majitel není největší sympaťák. Nechci napsat, že je mag.., ale skoro. Ale třeba by vám to nevadilo. Jinak, skoro všude je na netu u zařízení uvedeno.
Také jsme byli se psy na Křivonosce u Hluboké, na Antýglu, ve Stožci na Šumavě U pstruha. Ale to už je nějaký čas a tak nevím, jak je to dnes. Také jsme jezdili do Třeboně do intru přímo v zámku, ale to je jen o prázdninách.
Řeším ten samý problém..kam na dovolenou. Máte prosím někdo typ na dovolenou na jihu Moravy??samozřejmě se psama(2)
Nejlépe do chatky nebo malého domku k pronajmutí. Zatím marně pátrám..všude většinou psy nechtěj a nebo jen malé plemeno, což u dobrmana a BOC jaksi nejde
zuzina
napsal(a):
Dobrý den,
Zuzana
My byli loni pod Prachovkama v kempu myslím Jinolice. Jsou tam 3 kempy vedle sebe a je tam i rybník kde se rocnila i naše psina a k tomu asi ještě 2 další psi. Nikdo nám neřekl ani půl slova a to bylo v sezoně.
dasul
napsal(a):
My byli loni pod Prachovkama v kempu myslím Jinolice. Jsou tam 3 kempy vedle sebe a je tam i rybník kde se rocnila i naše psina a k tomu asi ještě 2 další psi. Nikdo nám neřekl ani půl slova a to bylo v sezoně.
dasul
napsal(a):
Taky jsme byli v Jinolicích o letních prázdninách, ale naštěstí jen na jednu noc. Osobně se mi to tam moc nelíbilo, bylo to tam hlava na hlavě, ale je pravda, že pesan se tam mohl vyrochnit ve vodě.
My v létě procházeli Český ráj s batohy na zádech a každou noc byli jinde. V kempech dnes už myslím moc problém se psy není, pokud neběhají volně a neobtěžují. A platí se za ně nějaký poplatek.
Můžou i do Prachovských skal a dokonce mají vstup zdarma, což mě hodně překvapilo :) Mají tam upozornění, že pes nemá běhat volně, ale když jdete po dlouhé stezce, tak tam je to samý schod nahoru a dolu, a to bychom se se psem přerazili, takže byl volně. A lidi jsme potkali jen jednou.
My letos budeme shánět dovču na poslední chvíli v září. Tak uvidíme, kde nás přivítají i s naší příšerkou.
Přeji pěknou dovolenou
dabliczech
napsal(a):
Taky jsme byli v Jinolicích o letních prázdninách, ale naštěstí jen na jednu noc. Osobně se mi to tam moc nelíbilo, bylo to tam hlava na hlavě, ale je pravda, že pesan se tam mohl vyrochnit ve vodě.
My v létě procházeli Český ráj s batohy na zádech a každou noc byli jinde. V kempech dnes už myslím moc problém se psy není, pokud neběhají volně a neobtěžují. A platí se za ně nějaký poplatek.
Můžou i do Prachovských skal a dokonce mají vstup zdarma, což mě hodně překvapilo :) Mají tam upozornění, že pes nemá běhat volně, ale když jdete po dlouhé stezce, tak tam je to samý schod nahoru a dolu, a to bychom se se psem přerazili, takže byl volně. A lidi jsme potkali jen jednou.
My letos budeme shánět dovču na poslední chvíli v září. Tak uvidíme, kde nás přivítají i s naší příšerkou.
Přeji pěknou dovolenou
My taky byli v Jinolicích a super....myslím, že se to jmenovalo Eden.
bl
napsal(a):
My taky byli v Jinolicích a super....myslím, že se to jmenovalo Eden.
Jj, Český ráj je super. Jenže tam jezdíme s klukama na odpolední vycházky, nebo na výlety o víkendech.
V Jinolicích mi taky vadí, že je tam hlava na hlavě, ale to je v létě. V září už to tak hozný nebývá.
Zuzana
napsal(a):
Prosím tě, kde jste byli na tom Antýglu? A ve Stožci? Chci vyrazit někam na Šumavu, nikdy jsem tam pořádně nebyla, takže ani netuším, kde je to nejhezčí, ale ten Antýgl mi přijde celkem pěkně v centru dění.
Brala bych s sebou velkého psa.
Díky.
zuzina
napsal(a):
Jj, Český ráj je super. Jenže tam jezdíme s klukama na odpolední vycházky, nebo na výlety o víkendech.
V Jinolicích mi taky vadí, že je tam hlava na hlavě, ale to je v létě. V září už to tak hozný nebývá.
Zuzana
Co třeba jižní Čechy? Statek Probulov u Čimelic, okres Písek. Ubytování v domku s dvěma pokojíky, skromně zařízené, ale pohodlné. Psy můžete vzít s sebou. 2 km od Orlické přehrady, v obci obchod a hospoda, krásné terény na vyjížďky na kole nebo na koni (to si můžete na statku domluvit), nebo na procházky. Jen v červenci a srpnu je obsazeno- jsou tam dětské tábory.
antis
napsal(a):
Řeším ten samý problém..kam na dovolenou. Máte prosím někdo typ na dovolenou na jihu Moravy??samozřejmě se psama(2)
Nejlépe do chatky nebo malého domku k pronajmutí. Zatím marně pátrám..všude většinou psy nechtěj a nebo jen malé plemeno, což u dobrmana a BOC jaksi nejde
Na jihu Moravy mám tip své kamarádky, a to Pasohlávky. Byli v chatce s několika velkými psy a moc si to pochvaluje dodnes.
brixie
napsal(a):
Na jihu Moravy mám tip své kamarádky, a to Pasohlávky. Byli v chatce s několika velkými psy a moc si to pochvaluje dodnes.
A jinak my letos bereme útokem Kunžak u Jindřichova Hradce, chtěla jsem s sebou vzít naši dorostenku caníka a telefonovala jsem s majitelem, jak psi. Pán mi řekl, psi mohou, ale... V areálu kempu zásadně na vodítku plus košík. Já toto přání respektuji, ale je mi jasné, že spousta lidí by frfňala. No ale vzhledem k dalším atrakcím v okolí zvažuji, zda psa s sebou vůbec brát...
canis lupus
napsal(a):
Co třeba jižní Čechy? Statek Probulov u Čimelic, okres Písek. Ubytování v domku s dvěma pokojíky, skromně zařízené, ale pohodlné. Psy můžete vzít s sebou. 2 km od Orlické přehrady, v obci obchod a hospoda, krásné terény na vyjížďky na kole nebo na koni (to si můžete na statku domluvit), nebo na procházky. Jen v červenci a srpnu je obsazeno- jsou tam dětské tábory.
Zkuste Jeseníky. Vřele doporučuju hotel Paramon, kousíček od Pradědu - www.paramon.cz . Majitelé jsou zapálení pejskaři a nic není problém
zuzina
napsal(a):
Dobrý den,
Zuzana
Se taky vsocknu. Kde bych se mohla ubytovat v Českém ráji nebo poblíž? Dva lidi a malej pes, nejlíp asi nějaká chatka. Aby se po okolí dali udělat pěkný výlety pěšky, popř. vykoupat (aspoň pes). Díky.
zuzina
napsal(a):
Dobrý den,
Zuzana
Zdravím, my jsme už dvakrát byli tady:
http://www.novydvursro.cz/
Na výběr je buď hlavní hotelová budova, pak levnější přízemní budovy (chatového typu) nebo kemp. Pejskové vítáni, je to výborné místo na samotě, u vody bez silnice obklopené lesem. Je to zrekonstruovaný statek, docela poetické, totální klid. Manžel je rybář, takže trávil celý den na rybách a já s pejskem šmajdala po okolí, nebo jsme lenošili případně jsme chodili rybářům radit .

lucies
napsal(a):
Prosím tě, kde jste byli na tom Antýglu? A ve Stožci? Chci vyrazit někam na Šumavu, nikdy jsem tam pořádně nebyla, takže ani netuším, kde je to nejhezčí, ale ten Antýgl mi přijde celkem pěkně v centru dění.
Brala bych s sebou velkého psa.
Díky.
Podle mě je lepší hotel Antýgl než ubytování v kempu, je to klidnější, koupání ve Vydře pejsek určitě ocení,Je ale třeba počítat s tím, že Šumava je hodně v módě, na některých trasách si připadám jako na pouti a řadě cyklistů chybí slušné vychování a jezdí jako dobytek.Takže pejsek radši na vodítku.No a ceny se dost přizpůsobily německýn klientům.Pokud bys měla zájem o trasy písni, jezdili jsme na Šumavu 10 let.
napsal(a):
Podle mě je lepší hotel Antýgl než ubytování v kempu, je to klidnější, koupání ve Vydře pejsek určitě ocení,Je ale třeba počítat s tím, že Šumava je hodně v módě, na některých trasách si připadám jako na pouti a řadě cyklistů chybí slušné vychování a jezdí jako dobytek.Takže pejsek radši na vodítku.No a ceny se dost přizpůsobily německýn klientům.Pokud bys měla zájem o trasy písni, jezdili jsme na Šumavu 10 let.
Tak hotel Antýgl už má plno, penzion Modrava (ten se mi taky moc líbil) taktéž (jen 4lůžkáče).
Nevíš ještě prosím o nějakém slušném ubytování v oblasti Modrava-Antýgl...?
Sháním to blbě na poslendí chvíli :-(. Díky.

lucies
napsal(a):
Tak hotel Antýgl už má plno, penzion Modrava (ten se mi taky moc líbil) taktéž (jen 4lůžkáče).
Nevíš ještě prosím o nějakém slušném ubytování v oblasti Modrava-Antýgl...?
Sháním to blbě na poslendí chvíli :-(. Díky.
Zkus třeba penzion Florian na Rokytě -chataflorian@sumava.net (je to nad Antýglem směrem na Srní) chatu Forward v Srní nebo koukni na www.sumava.net, je to rozdělené podle jednotlivých středisek.Obsazenost je bohužel značná - Šumava je v módě.Nebo zkus kontaktovat informační středisko v Sušici, tam by měli mít přehled o obsazenosti jednotlivých zařízeních.

zuzina
napsal(a):
Dobrý den,
Zuzana
Zkuste pohledat tady:
http://inzerce.zacatek.cz/ prodam/ reality/pronajem/ chaty-a-chalupy/
napsal(a):
Zkuste pohledat tady:
http://inzerce.zacatek.cz/ prodam/ reality/pronajem/ chaty-a-chalupy/
neměli byste typ na ubytování v Beskydech?
Jedeme dva + velký pes v druhé polovině září. Stačí nám něco skromnější, nepotřebujeme luxus. Jen pěknou krajinu a možnost výletů.
Děkuji
dabliczech
napsal(a):
neměli byste typ na ubytování v Beskydech?
Jedeme dva + velký pes v druhé polovině září. Stačí nám něco skromnější, nepotřebujeme luxus. Jen pěknou krajinu a možnost výletů.
Děkuji
V Beskydech jsme byli i s pesanem v obci Horni Becva, najdi si www.chatamecova.cz, byli jsme moc spokojeni
axl
napsal(a):
V Beskydech jsme byli i s pesanem v obci Horni Becva, najdi si www.chatamecova.cz, byli jsme moc spokojeni
odkaz mi to nejak nechce nacist, ale diky. Uz jsem nasla ubytovani. Taky v Horní Bečvě, jen je to s chatkama (budeme mít celou pro sebe), pejsci jsou vítaní, tak snad bude vše ok a vyjde i počásko.
dabliczech
napsal(a):
odkaz mi to nejak nechce nacist, ale diky. Uz jsem nasla ubytovani. Taky v Horní Bečvě, jen je to s chatkama (budeme mít celou pro sebe), pejsci jsou vítaní, tak snad bude vše ok a vyjde i počásko.
http://www.chaty-chalupy-dds.cz/ ceskobudejovicko/dubne/9817/podrobnosti.asp
jedna mezera
zkuzte to tady
dabliczech
napsal(a):
Promin, je to jen www.mecova.cz
lill
napsal(a):
Já se přidávám k dotazu, máme podobné psí složení (dva jezevci a jeden kříženec borderky) a také bychom rádi někam na dovču i s nima, např. směr Šumava.. Zuzino Tobě se omlouvám že se tu takto přiživuji :-)
Teď už je sice po čase dovolených, i když zima se blíží a mnozí budou vyrážet opět do hor na lyžovačku a třeba i s pesanama.
V září jsme byli na dovolené v Beskydech v obci Horní Bečva. Ubytování bylo v chatách (možnost větších i menších) a co je důležité, tak pejsci tam jsou vítaní a není s nimi problém (dokonce se za ně nic neplatí).
Je to hned u lesa a do centra obce je to tedy kus, ale pokud máte auto, tak není problém. Polopenze přímo v areálu, spoustu hotelů a restaurací kolem, takže hlady se neumře. Naví krásná příroda, klid, kousek na Pustevny, do Rožnova do Valašského muzea, na Soláň (kde teda toho moc k vidění není).
Jen je všude spousty zvěře, divoké i dobytek. Pes mi tam parádně prohnal kozu. :D
Servis byl perfektní a majitelé zařízení také skvělí. Navíc pro zimní radovánky je to kousek pěšky od sjezdovek, které jsou údajně určtěny pro začátečníky a mírně pokročilé,
a tady je odkaz
http://www.beskydy-marta.cz/
http://www.pensioninge.cz/
já jezdím sem
Tak my také vždycky cestujeme s hafanem - super, ale opravdu super kemp je u Lipna "U Kukačků" http://www.ukukacku-lipno.cz/ - my byli teda zatím vždy v kempu, ale s pejsky tam nemají problém, je to takové fajn místo, sice tam máte na obrázku, že pes má být na vodítku, ale tak nějak jsem nikdy nic neslyšela od majitelů, kteří tam zároveň i pracují jedinou poznámku - vždycky každý rok obdivují naší borderku (mají ovce a koně) a pokaždý nám říkají, že až půjdou do důchodu, tak že si jí taky pořídí, fakt super atmoška
a na Lipně je to super, když je teplo, tak bezvadná koupačka a nebo se dá vyrazit na nějakou pěknej výšlap do okolní krásné přírody
dabliczech
napsal(a):
Ahoj všem,
tak nám to zase uteklo a začínáme řešit jednu maličkou doovlenou.
Zvažuju, že bychom si udělali pár dnů výlet do Krkonoš. Neměli byste nějaký typ na pěkné, skromné ubytování v nějakém hezkém penzionku, kde je vítaný i pes?
Ahojky, my loni byli taky http://www.penzionalenka.cz/ - bylo to fajn a moc krásný, jen měli tam velkého salašňáka ten nemusel našeho psa, ale navzájem jsme si vyšli vstříc, že jsme vždy zahlásili, že jdeme ven a Jonáš byl odchycen
My byli s jedním psem (ale dva bezproblémoví by asi taky nevadili) v penzionu Beskýdek v Beskydech. Ubytování buď s vlastní kuchyňkou nebo se dá chodit najídlo. Majitelé moc příjemní, dokonce jsme dostali domácí máslo z blízké farmy. Jméno majitele si teď nevzpomenu, ale pokud zadáte Beskýdek do vyhledávače, určit najde. Je to blízko od turistických cest, pěkné okolí a ceny dost slušné, tuším okolo dvou stovek za osobu a noc, pes bez příplatku. Možná už je to jinak