sí

XXX.XXX.148.2
Ahojky moc prosím o rady, chci přihlásit naše nové štěndo . S naším druhým psem jsem byla na výstavě jen 2x a vždy na klubovce, tam bylo placení a přhlášení jaksi jednodušší, takže si teď moc nevím rady.
- A -chápu správně, že přihlášku lze poslat přez net, ale kopii PP a Dokladu o zaplacení
musím stejně poslat poštou?
- B -placení - slyšela jsem, že asi nejlevnější převod peněz je Eurogiro na poště, je to tak?
- C -na přihlášce na výstavu píší, že se má uvést (na ten doklad o zaplacení)celé jméno majitele i psa , to znamená, že do toho formuláře Eurogiro napíšu do kolonky ODESÍLATEL: např Pepa Novák - Alík ze Dvora (nebo kam píšete to jméno psa?)
- D -na přihlášce dále píší, že se peníze nemají posílat na adresu ,, ale na bankovní konto a na Eurogiro formuláři, musím vyplnit jméno i adresu příjemce a až potom číslo účtu, tak nevím, jestli si můžu být jistá, že to půjde na účet a né na tu adresu ?
Jsem z toho taková zblblá, ale opravdu si nevím moc rady.
Jo a pak taky potvrzení a tom že jim došla přihláška mi přijde asi až po té poslední uzávěrce?
Předem díky za rady
sí
napsal(a):
Ahojky moc prosím o rady, chci přihlásit naše nové štěndo . S naším druhým psem jsem byla na výstavě jen 2x a vždy na klubovce, tam bylo placení a přhlášení jaksi jednodušší, takže si teď moc nevím rady.
- A -chápu správně, že přihlášku lze poslat přez net, ale kopii PP a Dokladu o zaplacení
musím stejně poslat poštou?
- B -placení - slyšela jsem, že asi nejlevnější převod peněz je Eurogiro na poště, je to tak?
- C -na přihlášce na výstavu píší, že se má uvést (na ten doklad o zaplacení)celé jméno majitele i psa , to znamená, že do toho formuláře Eurogiro napíšu do kolonky ODESÍLATEL: např Pepa Novák - Alík ze Dvora (nebo kam píšete to jméno psa?)
- D -na přihlášce dále píší, že se peníze nemají posílat na adresu ,, ale na bankovní konto a na Eurogiro formuláři, musím vyplnit jméno i adresu příjemce a až potom číslo účtu, tak nevím, jestli si můžu být jistá, že to půjde na účet a né na tu adresu ?
Jsem z toho taková zblblá, ale opravdu si nevím moc rady.
Jo a pak taky potvrzení a tom že jim došla přihláška mi přijde asi až po té poslední uzávěrce?
Předem díky za rady
Ahojky, buď v klidu - to jsou slováci Já poslala tištěnou přihlášku se vším všudy poštou doporučeně. Na stránkách WDS 2009 jsem se jen zaregistrovala abych věděla zda jim peníze a přihláška dorazila - mělo by se to tam za nějakou dobu ukázat.Všude do zprávy pro příjemce piš své jméno, jméno chlupáče a třeba i třídu do které nastupuje - bude to neskutečný nátřesk - uvědom si že je to světová výstava - sjezd psů all the world - to bude jak na nějakém shromáždění či stávce
..... nervní psi, nervní páníci
Peníze samozřejmě na účet - na stránkách máš vše čitelně popsané - jméno a adresa je myšleno jako jméno majitele účtu. Jak to dáváš převodem je jasný že to jde na účet !!! Pořádně si přečti postup na jejich stránkách nebo na vytištěné přihlášce zezadu - a nebo jim crnkni