Nojo ty psí taťkové
Hlavně , že holky byly spokojený , že jim přišla návštěva a Forkis se měl aspon s kým vyřádit , když je doma už sám
Cebaya
nada
napsal(a):
Nojo ty psí taťkové
Hlavně , že holky byly spokojený , že jim přišla návštěva a Forkis se měl aspon s kým vyřádit , když je doma už sám
Cebaya
Jedna schovávaná Cindička
nada
napsal(a):
a jedna dovádivá
no Forkisek byl ze záčátku taky protivnej ale pak už spolu řádili jěště jeden Etík BB
nada
napsal(a):
Mně si moje štěnda pamatuji i když se potkáváme jen na výstavách , takže to určitě nebude problém
Jsem fakt ráda navíc u nás bydlela tři dny, než si pro ní mohli její páníci přijet, ale je moc malinká aby si to pamatovala v dospělosti, takže s ní budeme aspoň ten víkend
nada
napsal(a):
´Tak se budeme těšit na kavkazí mimifotečky
Psi mají skvělou paměť na lidi. Ke mě občas chodí na návštěvu Zdeněk - známý. Tak jednou za měsíc, v zimně moc ne...i za tři. A od mala se kamarádí a povídá si s jedním z mých pejsků - tím razantějším a k cizím nedůvěřivým. Nikdy mu nic nedal, jen si s ním povídá a hladí ho. Pes jej bez zaštěkání okamžitě vítá a je vidět že si jej dobře pamatuje...
irij
napsal(a):
Psi mají skvělou paměť na lidi. Ke mě občas chodí na návštěvu Zdeněk - známý. Tak jednou za měsíc, v zimně moc ne...i za tři. A od mala se kamarádí a povídá si s jedním z mých pejsků - tím razantějším a k cizím nedůvěřivým. Nikdy mu nic nedal, jen si s ním povídá a hladí ho. Pes jej bez zaštěkání okamžitě vítá a je vidět že si jej dobře pamatuje...
To mám radost, mám tu psí holčičku ráda Nafotím, snad se zadaří
Je bez PP, táta je krásnej, ale máma byla tak zbědovaná, že na to nemůžu ani pomyslet, ale tady v tom si naši sousedi nedali říct a navíc stála jenom tři tisíce, což u nich bylo rozhodující. Ale když se mi povedou fotky, tak uvidíte jak je krásná.
nada
napsal(a):
Nojo ty psí taťkové
Cebaya
ahojky, Erama BB v novém domově
marie m
napsal(a):
ahojky, Erama BB v novém domově
No pěkná čtenářka
Mně se rozutíkavájí mimča o víkendu
nada
napsal(a):
No pěkná čtenářka
Mně se rozutíkavájí mimča o víkendu
Démona řádí s Cartíkem
nada
napsal(a):
Pavle děkuju
A taky čekám na fota od Líby ze srazíku
Ajra BP
lmusa
napsal(a):
Ajra BP
tak dnešní focení v Klatovech nedopadlo dobře , nějak se mi asi klepou ruce tak si budeme muset počkat na Moniku
A aspon jedna domácí Démona
nada
napsal(a):
Nojo ty psí taťkové
Cebaya
Co se v mládí naučíš ..........
marie m
napsal(a):
to je šikulka Nado tobě se klepou ruce a já foták ani nevzala do ruky , nikdo nechtěl držet Batira a držák na houbách
tak snad Monika něco dá
Ahoj Maruš, moc gratulujeme Batírkovi k vítězství a posílám ti slíbené foto
many
napsal(a):
Ahoj Maruš, moc gratulujeme Batírkovi k vítězství a posílám ti slíbené foto
Tady sedí nejradši
marie m
napsal(a):
Aničko děkuji , holky mají pěkný bazén
Jediná fotka dvouměsíční Cary
hankaapes
napsal(a):
Jediná fotka dvouměsíční Cary
Díky za foto - hezká holka
Tak doufám,že uvidíme jak poroste dál
nada
napsal(a):
Díky za foto - hezká holka
Tak doufám,že uvidíme jak poroste dál
Určitě jí budu průběžně fotit, ale je dost problém, že jakmile přijdu, tak začne strašně prdlit a nevydrží v klidu
nada
napsal(a):
Nojo ty psí taťkové
Cebaya
Tak konečně ty Klatovy - byste člověka uhnaly
BOBik Batir
monika s
napsal(a):
BOBik Batir
NV Medová Pusinka Erudit
monika s
napsal(a):
BOBik Batir
CAJC Brooklyn Něžný Obr
monika s
napsal(a):
A zbytek si najděte
Moniko, fotky jako vždy krásné, ale ten rozhodčí se Ti povedl nejlíp
marie m
napsal(a):
jupí fota jsou tady ani to tak dlouho netrvalo Moniko super jako vždy díky
Huráááá , už nám to tu funguje
Jedna z lesní vycházky na dobrou noc
nada
napsal(a):
Huráááá , už nám to tu funguje
Jedna z lesní vycházky na dobrou noc
Z Rokycan - ten snad nejmladší postoupil nejvýš - absolutní vítězové štěňat ze závěrečných soutěží...
irij
napsal(a):
Z Rokycan - ten snad nejmladší postoupil nejvýš - absolutní vítězové štěňat ze závěrečných soutěží...
Někteří mladší vítězové Rokycan tentokrát ke krásným pohárům, / kterých bylo mnohem víc než na některých mezinárodních výstavách - díky pořadatelům - nešetřili / dostali i takovéto živé ceny...
irij
napsal(a):
Někteří mladší vítězové Rokycan tentokrát ke krásným pohárům, / kterých bylo mnohem víc než na některých mezinárodních výstavách - díky pořadatelům - nešetřili / dostali i takovéto živé ceny...
krásná cena já toho moc nemám ,nefotila jsem ale Lucka a pro změnu zase došly baterky
Bar-Bar Něžný Obr CAJC BOB junior
marie m
napsal(a):
krásná cena já toho moc nemám ,nefotila jsem ale Lucka a pro změnu zase došly baterky
Bar-Bar Něžný Obr CAJC BOB junior
mimčo Erudit
nada
napsal(a):
Nojo ty psí taťkové
Cebaya
Erinie BB a její pamička
skalap
napsal(a):
A jeden vychechtanej Baša
A Jaggo na krajské výstavě v Lanškrouně
skalap
napsal(a):
A Jaggo na krajské výstavě v Lanškrouně
Jedny společné hrátky
skalap
napsal(a):
Jedny společné hrátky
Tak konečně taky něco přihodím z Rokycan
Donchuán Lištička
nada
napsal(a):
Tak konečně taky něco přihodím z Rokycan
Donchuán Lištička
Ilgiz z Azgiru
nada
napsal(a):
Nojo ty psí taťkové
Cebaya
Deciso Lištička
nada
napsal(a):
Nojo ty psí taťkové
Cebaya
Exclusive Lištička
nada
napsal(a):
Nojo ty psí taťkové
Cebaya
Batir Rama Gele
nada
napsal(a):
Nojo ty psí taťkové
Cebaya
Něco pro Ivetu
nada
napsal(a):
Nojo ty psí taťkové
Cebaya
Izvestnyj Z Azgiru
nada
napsal(a):
Izvestnyj Z Azgiru
A já končím, nebo se tu s Naďou utlučeme Zbytek víte kde...
marie m
napsal(a):
jste holky šikovné
Nojo Maruš , tak si z nás pro příště vem příklad
Wolga Hunza
nada
napsal(a):
Nojo Maruš , tak si z nás pro příště vem příklad
Wolga Hunza
Tady je teda mrtvo
corinka
napsal(a):
Zase bude líp ...
Na Skaaru už jsou přihlášky a propozice na Speciální středoevropskou....
Nezlobte se,že Vám sem lezu,ale v dnešním blesku jsem našla v nabídce psů z Prahy-Troji 11 letého krásného kavkazáčka,tak jen kdyby to někoho z Vás zajímalo www.upozpraha.cz
nada
napsal(a):
Nezlobíme ,víme o něm ,ale i přes to , že je s PP v Troji asi bohužel dožije .
tak, než budou fotky z výstavy trochu to poposunu takhle prosím brzdí na mokrý trávě
ipk
napsal(a):
tak, než budou fotky z výstavy trochu to poposunu takhle prosím brzdí na mokrý trávě
pvc
napsal(a):
Přidána spousta nových fotek na webu .kavkazaci.ic.cz - nějak nic nestíhám a sem mi pro velikost vložit nejdou
Bernie Něžný obr - 15 měsíců
nada
napsal(a):
Bernie Něžný obr - 15 měsíců
Bernie je fešandanás už všechna mimi opusrila akorád tenhle dareba je jěště doma
marie m
napsal(a):
Bernie je fešandanás už všechna mimi opusrila akorád tenhle dareba je jěště doma
a jěště jedna včerejší návštěva holky A Hyrava Gyl
nada
napsal(a):
Holky už jsou pěkný telátka
Aspon má Lucka o zábavu postaráno
Ahoj,zajímalo by mě, jestli je možné, že ani ne tříměsíční kavkazí holčička si začíná srovnávat smečku malých plemen? Začíná vrčet a ohánět se po dominantní a rozmazlené yorkšírce. Už dřív jsem psala, že jí mají sousedi na chalupě a vůbec jí nevychovávají, spoléhají na to, že jí vychová jejich strará asi 12ti letá kavkazanka, bojím se, že tu drzou yorkšírku jednou potrestá příliš. Já mám ohaře, a ten byl do dvou let úplné mimino, které čekalo, že ho ochráním, takže mě chování toho kavkazího prcka překvapuje, ale je to prostě kavkazan a asi to k tomuto plemeni patří. Díky za odpověď
hankaapes
napsal(a):
Ahoj,zajímalo by mě, jestli je možné, že ani ne tříměsíční kavkazí holčička si začíná srovnávat smečku malých plemen? Začíná vrčet a ohánět se po dominantní a rozmazlené yorkšírce. Už dřív jsem psala, že jí mají sousedi na chalupě a vůbec jí nevychovávají, spoléhají na to, že jí vychová jejich strará asi 12ti letá kavkazanka, bojím se, že tu drzou yorkšírku jednou potrestá příliš. Já mám ohaře, a ten byl do dvou let úplné mimino, které čekalo, že ho ochráním, takže mě chování toho kavkazího prcka překvapuje, ale je to prostě kavkazan a asi to k tomuto plemeni patří. Díky za odpověď
No asi ji rozmazlenec rozličuje ,tak si ho vychovává
hankaapes
napsal(a):
Mě rozmazlenec rozčiluje taky
ale fascinuje mě, že už takhle malé štěně začíná vychovávat dospělce
Od pátku má Borisek již nový domov
nada
napsal(a):
Od pátku má Borisek již nový domov
a jedna Cebaya odpočívající
nada
napsal(a):
Nojo ty psí taťkové
Cebaya
A šmudla Carrie
nada
napsal(a):
Nojo ty psí taťkové
Cebaya
No Líbo asi byla zrovna nešťastná
A tady jedna Cindička - pozdrav z nového domova
nada
napsal(a):
No Líbo asi byla zrovna nešťastná
A tady jedna Cindička - pozdrav z nového domova
nada
napsal(a):
No asi ji rozmazlenec rozličuje ,tak si ho vychovává
Jedna Aliftinka Hyrawa Gyl u nových majitelů...
llucinkaa2
napsal(a):
Zdravím všechny....tak jak vaše psiska zvládají ta dusna?
Takhle
nada
napsal(a):
Nojo ty psí taťkové
Cebaya
Teda je tu nějak mrtvo na to, že je tolik nových prcků na světě - pochlubte se všichni, co máte ještě pořád štěnda doma!
pvc
napsal(a):
Teda je tu nějak mrtvo na to, že je tolik nových prcků na světě - pochlubte se všichni, co máte ještě pořád štěnda doma!
Tak něco málo od Herbíku - Bilianka
lmusa
napsal(a):
Medvídě je moc pěkné A kde je zbytek miminek ??
Bubu Bear
lmusa
napsal(a):
Bubu je celý táta, ne ?
Tak to se mají budoucí majitelé na co těšit.
herbici
napsal(a):
Tak to se mají budoucí majitelé na co těšit.
Baby Embada
herbici
napsal(a):
a ještě jednou Bilianka
Štěňátka jsou krááásná
A barvičky taky pěkný, to jak je šmrncnutý borderkou je ale úúúplně nejkrásnější
skalap
napsal(a):
Štěňátka jsou nádherná a kdo jede na setkání do Přerova?????????
Pavle, my dorazíme
monika s
napsal(a):
Štěňátka jsou krááásná
A barvičky taky pěkný, to jak je šmrncnutý borderkou je ale úúúplně nejkrásnější
Já Ti dám borderka
Ale když jinak nedáš. Ranní Bear Princess.
A Herbíci taky dojedou,doufám.
herbici
napsal(a):
Já Ti dám borderka
Ale když jinak nedáš. Ranní Bear Princess.
A Herbíci taky dojedou,doufám.
No paráda - to bede účast
A přijede i Tagyrek ??
nada
napsal(a):
No paráda - to bede účast
A přijede i Tagyrek ??
Ne,ne,nebude.Do Přerova jede Amulet s dcerunkou Kalinkou,mimochodem velmi šikovnou chůvou.
herbici
napsal(a):
Ne,ne,nebude.Do Přerova jede Amulet s dcerunkou Kalinkou,mimochodem velmi šikovnou chůvou.
Něco pro zpříjemnění sobotního večera.Naši pasáčci.
herbici
napsal(a):
Něco pro zpříjemnění sobotního večera.Naši pasáčci.
A naše kavkazí taxi.
herbici
napsal(a):
A naše kavkazí taxi.
Tak TAXI služba je super
A já myslela , že Herbíci dorazí k nám do Žižic
nada
napsal(a):
Nojo ty psí taťkové
Cebaya
A něco pro Líbu - Bree alias Kaira - 15 měsíců
nada
napsal(a):
Nojo ty psí taťkové
Cebaya
A ještě jedna
nada
napsal(a):
Nojo ty psí taťkové
Cebaya
A neště něco z domova........
Carrie s Démonou
nada
napsal(a):
Nojo ty psí taťkové
Cebaya
A Cebaya
lmusa
napsal(a):
Teta Demona je dobrá chůva, co ?
A Cebaya vypadá jako Bredíkova dcera
nikde nikdo tak to posunu miminko už přerostlo a nic jiného nemám kvalita fota nic moc
ipk
napsal(a):
nikde nikdo tak to posunu miminko už přerostlo a nic jiného nemám kvalita fota nic moc
Ahoj,tak už sem můžu - stále mi to házelo zavirovanou stránku
A Líbo , zrovna jsme se o tom doma bavili,že maji Cebaya s Bredem stejně pihatej nos
A fotka debužírovací je dobrá
nada
napsal(a):
Ahoj,tak už sem můžu - stále mi to házelo zavirovanou stránku
A Líbo , zrovna jsme se o tom doma bavili,že maji Cebaya s Bredem stejně pihatej nos
A fotka debužírovací je dobrá
A Brooklyn s Wolgou z dnešní návštěvy
nada
napsal(a):
A Brooklyn s Wolgou z dnešní návštěvy
Taky mě to doma hlásí nějaké nebezpečí. Ale z práce sem můžu