Co berete na klouby? (labrador i ostatní:)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.6.2009 13:59
simmbel

XXX.XXX.244.44

Ahoj, můžete mi poradit co je nejlepší na klouby? Náš labrador má teď 6 let, po větší zátěži kulhá, začali jsme teď dávat CANVIT chondro a k tomu MSM v prášku. Jaké s tím máte zkušenosti? Berem to zatím 2 týdny - žádná změna. Nebo berete někdo ALAVIS, nebo nějaké tabletky z těchto: www.nutripets.cz/project/section.asp?ids=18 nebo nějaké jiné? Za jak dlouho vám zabraly?

16.6.2009 14:17
antis

XXX.XXX.198.113

simmbel napsal(a):
Ahoj, můžete mi poradit co je nejlepší na klouby? Náš labrador má teď 6 let, po větší zátěži kulhá, začali jsme teď dávat CANVIT chondro a k tomu MSM v prášku. Jaké s tím máte zkušenosti? Berem to zatím 2 týdny - žádná změna. Nebo berete někdo ALAVIS, nebo nějaké tabletky z těchto: www.nutripets.cz/project/section.asp?ids=18 nebo nějaké jiné? Za jak dlouho vám zabraly?

My zatim používáme Calcigel a měli jsme i Giom..u nás zafungovali oboje u štěnda, které mělo pohmožděný kloub na tlapce. Jinak z www.nutripets.cz ... co jsem tak četla je prý dobrý ten GAG,my jsme ho ale nezkoušeli, tak nemůžu posoudit.

16.6.2009 14:53
rachel

XXX.XXX.135.187

simmbel napsal(a):

Zlatý retrívr 7 let. My nedáváme zatím nic. Není třeba, pes nekulhá. (ťuk, ťuk)
Je sice pravda, že údajně v granulích by nějaké přípravky na klouby být měly, ale věřte tomu... Krmíme Britem.

Kdybych se ale měla rozhodovat, jaký kl. přípravek psovi dám, tak bych asi volila také ten ALAVIS.

16.6.2009 15:04
saabinka

XXX.XXX.28.188

simmbel napsal(a):

Já dávám 3letýmu Labíkovi Roboran gel... Zatím nekulhá (tuk,tuk)
Ale máme v plánu, udělat pro jistotu RTG.
Dělali jste RTG?

16.6.2009 15:50
rachel

XXX.XXX.135.187

saabinka napsal(a):
Já dávám 3letýmu Labíkovi Roboran gel... Zatím nekulhá (tuk,tuk)
Ale máme v plánu, udělat pro jistotu RTG.
Dělali jste RTG?

teď nevím, jeslti je dotaz ne mne, nebo na zadavatelku...
Ale asi na zadavatelku, že?

16.6.2009 16:19
saabinka

XXX.XXX.28.188

rachel napsal(a):
teď nevím, jeslti je dotaz ne mne, nebo na zadavatelku...
Ale asi na zadavatelku, že?

jj, na zadavatelku

16.6.2009 16:27
simmbel

XXX.XXX.244.44

saabinka napsal(a):
jj, na zadavatelku

No ještě nedělaly, furt o tom přemýšlím...jenže co když to dopadne špatně?Výhoda by byla, že bych rovnou mohla začít dávat třeba větší dávky nějakých fakt kvalitních přípravků a předejít tak nějakému zhoršení atd. Ale na druhou stranu by to byl taky takový rozsudek, už bych nemohla doufat, že to kulhání není dysplazie :-(.

16.6.2009 16:40
rachel

XXX.XXX.135.187

simmbel napsal(a):
No ještě nedělaly, furt o tom přemýšlím...jenže co když to dopadne špatně?Výhoda by byla, že bych rovnou mohla začít dávat třeba větší dávky nějakých fakt kvalitních přípravků a předejít tak nějakému zhoršení atd. Ale na druhou stranu by to byl taky takový rozsudek, už bych nemohla doufat, že to kulhání není dysplazie :-(.

No já myslím, že je lepší vědět na čem jste....
Koukám, že pejsan rád plave. To je na případnou dysplazku to nejlepší

16.6.2009 17:38
mojipsi

XXX.XXX.165.54

rachel napsal(a):
No já myslím, že je lepší vědět na čem jste....
Koukám, že pejsan rád plave. To je na případnou dysplazku to nejlepší

AlavisMSM absolutně k ničemu NO volný loket, stačí větší zátěž a kulhá, dávám rok bez efektu. Slyčela jsem o přípravku FLEXON POWDER snad jsem to napsala správně, kamarádka má s ním vynikající zkušenosti, u veta si ho objednám tak uvidíme.

16.6.2009 17:44
misa

XXX.XXX.201.23

simmbel napsal(a):

našemu 11 letému LR výborně pomáhá Chondrocan

16.6.2009 18:47
lucies

XXX.XXX.201.24

simmbel napsal(a):

Pes ti kulhá a ty nejdeš k ortopedovi? Nechceš dělat RTG? To je vůči tomu psovi pěkně nezodpovědné. Může to být cokoliv jiného než dysplazie a pak je rychlá pomoc nutná.

16.6.2009 18:51
mojipsi

XXX.XXX.165.54

lucies napsal(a):
Pes ti kulhá a ty nejdeš k ortopedovi? Nechceš dělat RTG? To je vůči tomu psovi pěkně nezodpovědné. Může to být cokoliv jiného než dysplazie a pak je rychlá pomoc nutná.

Vždyt´píšu, že má volný loket, prokázáno rentgenem!!!Alavis MSM nám nepomohl.

16.6.2009 18:58
lucies

XXX.XXX.201.24

mojipsi napsal(a):
Vždyt´píšu, že má volný loket, prokázáno rentgenem!!!Alavis MSM nám nepomohl.

Odpověď byla zadavatelce.

16.6.2009 19:24
mojipsi

XXX.XXX.165.54

lucies napsal(a):
Odpověď byla zadavatelce.

Omlouvám se

16.6.2009 20:12
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

misa napsal(a):
našemu 11 letému LR výborně pomáhá Chondrocan

nejlepší zkušenost s přípravkem ORTHOVET - fena NO při jemném dotyku na záď ječela bolestí, RTG v sedmi letech hrůza... tak 5/5 a artroza... po kůře ORTHOVETU jsem s ní složila ještě další zkoušky a bez bolestí se dožila 12-ti let..

Vyzkoušeno také u feny šarplanince 12 let a taky pomohlo...

16.6.2009 21:45
atika

XXX.XXX.213.155

oddorrinky napsal(a):
nejlepší zkušenost s přípravkem ORTHOVET - fena NO při jemném dotyku na záď ječela bolestí, RTG v sedmi letech hrůza... tak 5/5 a artroza... po kůře ORTHOVETU jsem s ní složila ještě další zkoušky a bez bolestí se dožila 12-ti let..

Vyzkoušeno také u feny šarplanince 12 let a taky pomohlo...

Jak jste dávkovali ORTHOVET v době silných bolestí a jak na udržování? Brala to fenka stále?

16.6.2009 21:48
sabina

XXX.XXX.64.178

atika napsal(a):
Jak jste dávkovali ORTHOVET v době silných bolestí a jak na udržování? Brala to fenka stále?

My od mala - Alavis, GIOM, GAG, Canvit (když nebylo na lepší)
Poslední skoro dva roky nebereme nic.... 3 roky pryč...Bx doga - nikdy nekulhal

16.6.2009 21:48
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

atika napsal(a):

ze začátku 2x denně asi 14 dní a pak jednu, asi tři měsíce a pak se dělá pauza půl roku. U šarplaninky to tak děláme - vždy využívá dvě balení - 2 měsíce a pak půl roku pauza a zas, snažíme se aby to vyšlo před zimou a po zimě, kdy je na klouby větší zátěž vzhledem k počasí.

16.6.2009 22:02
sabina

XXX.XXX.64.178

oddorrinky napsal(a):
ze začátku 2x denně asi 14 dní a pak jednu, asi tři měsíce a pak se dělá pauza půl roku. U šarplaninky to tak děláme - vždy využívá dvě balení - 2 měsíce a pak půl roku pauza a zas, snažíme se aby to vyšlo před zimou a po zimě, kdy je na klouby větší zátěž vzhledem k počasí.

já dávala vždy malé dávky...a pořád..nědělala jsem to kůrově, to nepotřeboval...ale dávala jsem v pidi dávkách denně

16.6.2009 22:03
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
já dávala vždy malé dávky...a pořád..nědělala jsem to kůrově, to nepotřeboval...ale dávala jsem v pidi dávkách denně

to sice není k otázce...ale tak celkově... sem to přehlídla...

16.6.2009 23:24
simlicek

XXX.XXX.100.31

simmbel napsal(a):

Ja mam NO 2 roky, ma DLK, Alavis ABSOLUTNE k nicemu, davala jsem ho rok. Zacala jsem davat Canvit chondo super(obsahuje MSM), kulhat prestal, tak jsem presla na Canvit Maxi pro udrzovani a jiz nekolik mesicu nekulha(tuk, tuk). Dostava max davku, ktera je doporucena pro psy s dysplazii. Davam to proventivne i fenuli, ktera problemy nema, te jen zakladni preventivni davku.

17.6.2009 06:43
cameo

XXX.XXX.156.190

simlicek napsal(a):
Ja mam NO 2 roky, ma DLK, Alavis ABSOLUTNE k nicemu, davala jsem ho rok. Zacala jsem davat Canvit chondo super(obsahuje MSM), kulhat prestal, tak jsem presla na Canvit Maxi pro udrzovani a jiz nekolik mesicu nekulha(tuk, tuk). Dostava max davku, ktera je doporucena pro psy s dysplazii. Davam to proventivne i fenuli, ktera problemy nema, te jen zakladni preventivni davku.

NSDTR 7 let - DKK 3/3. Problémy s kulháním jsou většinou na jaře a na podzim. Když začne kulhat, dostává Alavis Celadrin. To mu teda fakticky pomáhá. Potom už jen udržovací Fitmin-klouby.Tak 1-2 měsíce. Zkoušela jsem všelicos, ale tenhle Alavis nám zabere tak do dvou dní a je po kulhání

17.6.2009 08:58
eby

XXX.XXX.82.237

cameo napsal(a):
NSDTR 7 let - DKK 3/3. Problémy s kulháním jsou většinou na jaře a na podzim. Když začne kulhat, dostává Alavis Celadrin. To mu teda fakticky pomáhá. Potom už jen udržovací Fitmin-klouby.Tak 1-2 měsíce. Zkoušela jsem všelicos, ale tenhle Alavis nám zabere tak do dvou dní a je po kulhání

chondroflex

17.6.2009 14:21
juhaj

XXX.XXX.191.18

eby napsal(a):
chondroflex

Chondro can od Orlingu.Fena,11 let,nemohla se pomalu zvednout,vet.doporučil toto a už po týdnu jasné zlepšení,užívala ho do konce života a zas chodila do schodů,běhala.Vážila 30 kg,dožila se 13 a půl roku.

17.6.2009 14:55
jimmo

XXX.XXX.71.87

juhaj napsal(a):
Chondro can od Orlingu.Fena,11 let,nemohla se pomalu zvednout,vet.doporučil toto a už po týdnu jasné zlepšení,užívala ho do konce života a zas chodila do schodů,běhala.Vážila 30 kg,dožila se 13 a půl roku.

Pes GR 11 let, artroza.....začal kulhat na předni, použivali jsme Alavis, Chassoton a nic nezabralo. Veterinář doporučil Chondrosulf 400, je to kloubní přípravek pro lidi, k dostání v lékárně bez předpisu za 400 Kč na 3 měsíce, pak měsíc pauza a pak znova....pes kulhat přestal a celkově se velmi zlepšil, mohu vřele doporučit

Přidejte reakci

Přidat smajlík