Daruji Luisanského Leopardího psa

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.6.2009 22:10
kviddo

XXX.XXX.6.103

Daruji Luisanského Leopardího psa Daruji krásného 4letého psa Luisianského Leopardího psa,s PP,velmi pěkný, hodný, zvyklí v bytě,poslušný,zdravý.Tetovaný papíry nutno vyžádat na duplikaci. K odběru ihned. Důvod změna práce a úbytek času. Potřebuje hodně pohybu.
Více foto na http://capikus.rajce.idnes.cz/ Catto_Santa_Cattarina/
Více info na 739 668 926
za lomitkem před Catto neni smazat mezeru
Měl by jste někdo zájem?

18.6.2009 12:06
jafar

XXX.XXX.121.175

kviddo napsal(a):
Daruji Luisanského Leopardího psa Daruji krásného 4letého psa Luisianského Leopardího psa,s PP,velmi pěkný, hodný, zvyklí v bytě,poslušný,zdravý.Tetovaný papíry nutno vyžádat na duplikaci. K odběru ihned. Důvod změna práce a úbytek času. Potřebuje hodně pohybu.
Více info na 739 668 926
Měl by jste někdo zájem?

Ten je krásný až na ten nosík. To je plemenný znak, nebo ho má nedopigmentovaný?? Vůbec se v tomto plemeni neorientuji, ale líbí se mi moc, hlavně tahle barva.

18.6.2009 12:14
impact

XXX.XXX.209.78

kviddo napsal(a):
Více info na 739 668 926
Měl by jste někdo zájem?

Předně bych o tom informovala chovatele pejska, který by mohl mít buď zájem sám a nebo by věděl o někom, komu ho dát. Pokud by to nezbralo, obrátila bych se na chovatelský klub, jestli takový leopardi mají a pak bych se obrátila na Alenku od leopardů - http://leopardi.cz/

18.6.2009 12:16
impact

XXX.XXX.209.78

kviddo napsal(a):
Více info na 739 668 926
Měl by jste někdo zájem?

No ty bláho, tomu říkám "dělat z lidí hlupáky"....

Kato - pes, 3-4 roky. Kat má jeden dost vážný problém a to ten že se bojí cizích psů. To způsobuje, že se chová agresivně a v té agonii jde potom klidně i po pánovi. Byli jsme s ním i u pana Desenského a jeho rady nepomohly. Takže sice bydlíme hned vedle zámeckého parku , což by se dalo považovat za výhodu, ale bohužel v tomhle případě je to velký problém. Každé venčení je prostě utrpení. Byly by jsme rádi, kdyby si Kata mohl vzít někdo kdo nebydlí v centru města a může mu poskytnout výběh. Pokud se s nějakým psem vidí vícekrát a pes se k němu chová hravě tak si na něj zvykne. Jinak je velice hodný a celkem i poslušný. Velice neradi se ho vzdáváme, ale chceme pro něj to nejlepší a to mu bohužel poskytnout nemůžeme.

Informace ze sekce Leopardi v nouzi - http://leopardi.cz/Hledaji%20domov.html

18.6.2009 12:40
tancoska

XXX.XXX.64.4

impact napsal(a):
No ty bláho, tomu říkám "dělat z lidí hlupáky"....

Kato - pes, 3-4 roky. Kat má jeden dost vážný problém a to ten že se bojí cizích psů. To způsobuje, že se chová agresivně a v té agonii jde potom klidně i po pánovi. Byli jsme s ním i u pana Desenského a jeho rady nepomohly. Takže sice bydlíme hned vedle zámeckého parku , což by se dalo považovat za výhodu, ale bohužel v tomhle případě je to velký problém. Každé venčení je prostě utrpení. Byly by jsme rádi, kdyby si Kata mohl vzít někdo kdo nebydlí v centru města a může mu poskytnout výběh. Pokud se s nějakým psem vidí vícekrát a pes se k němu chová hravě tak si na něj zvykne. Jinak je velice hodný a celkem i poslušný. Velice neradi se ho vzdáváme, ale chceme pro něj to nejlepší a to mu bohužel poskytnout nemůžeme.

Informace ze sekce Leopardi v nouzi - http://leopardi.cz/Hledaji%20domov.html

Impact smekám klobouk,ještě že jsi taková FBI.Neinformovat o tom jaký problém pes má je sviňárna.Nabízej poslušnýho,hodnýho psa a pak najdeš info který je dost důležitý.Někdo si ho vezme a měl by oči pro pláč když by zjistil jakej pes doopravdy je.Děláš dobrou práci.

18.6.2009 12:48
impact

XXX.XXX.209.78

tancoska napsal(a):
Impact smekám klobouk,ještě že jsi taková FBI.Neinformovat o tom jaký problém pes má je sviňárna.Nabízej poslušnýho,hodnýho psa a pak najdeš info který je dost důležitý.Někdo si ho vezme a měl by oči pro pláč když by zjistil jakej pes doopravdy je.Děláš dobrou práci.

No já napsala ten příspěvek a pak mě napadlo, že to na lopardech v nouzi možná už je, tak plácám zbytečně. No, a ono už to tam je.

18.6.2009 16:29
kalliope

XXX.XXX.235.85

impact napsal(a):
No já napsala ten příspěvek a pak mě napadlo, že to na lopardech v nouzi možná už je, tak plácám zbytečně. No, a ono už to tam je.

je to tedy hlavně nezodpovědné vůči tomu psovi. Takhle jak je psáno výše, si ho ový majitel osvojí jako hodného a spolušného psa a pak zjistí tento dost podstatný problém, který ne každý, byť i pejskař dokáže rozumně vyřešit. Pes pak může putovat z rodiny do rodiny nebo dokonce do útulku. Když udávám psa, tak se vším všudy, i s negativy, se kterými pak budoucí majitel počítá.

18.6.2009 18:30
0le

XXX.XXX.55.18

jafar napsal(a):
Ten je krásný až na ten nosík. To je plemenný znak, nebo ho má nedopigmentovaný?? Vůbec se v tomto plemeni neorientuji, ale líbí se mi moc, hlavně tahle barva.

To je plemenný znak, ten nosík je na něm nejkrásnější

18.6.2009 18:35
sabina

XXX.XXX.64.178

0le napsal(a):
To je plemenný znak, ten nosík je na něm nejkrásnější

v létě pořád splálený..nebo rozpálený do červena, ne?

18.6.2009 22:07
kviddo

XXX.XXX.7.50

kviddo napsal(a):
Více info na 739 668 926
Měl by jste někdo zájem?

Dobrý den, jsem zadavatelka inzerátu.
Než odsoudíte tento inzerát měli by jste předně vědět že jsem POUZE zadavatel.
Jinak, nikde v inzerátu není uvedeno že je bez chyb, vyjádření poslušný znamená podle mě že základní povely, což jsem sama viděla.
Co se týká chování venku by jistě vysvětlil majitel psa po telefonu. Nedělá a nedělal z lidí hlupáky že by ho někomu vnutil pod falešnou záminkou už proto že se ví o těhle jeho problémech a samo za sebe hovoří i to že se snaží již půl roku darovat ale nedaří se kvůli jeho povaze.
Prosím než zase začnete s kritikou zkuste se zamyslet nad tím jestli by nebylo nejlepší zeptat se zde a nebo zda po meilu získat více informací. Já vám je poskytnou bohužel nemohu, psa jsem viděla jednou při cvičení a snažila jsem se pouze majiteli pomoct zadat inzerát na inzertní server který nezná.
S přáním krásného dne Katka

18.6.2009 23:47
simlicek

XXX.XXX.68.92

kviddo napsal(a):
Dobrý den, jsem zadavatelka inzerátu.
Než odsoudíte tento inzerát měli by jste předně vědět že jsem POUZE zadavatel.
Jinak, nikde v inzerátu není uvedeno že je bez chyb, vyjádření poslušný znamená podle mě že základní povely, což jsem sama viděla.
Co se týká chování venku by jistě vysvětlil majitel psa po telefonu. Nedělá a nedělal z lidí hlupáky že by ho někomu vnutil pod falešnou záminkou už proto že se ví o těhle jeho problémech a samo za sebe hovoří i to že se snaží již půl roku darovat ale nedaří se kvůli jeho povaze.
Prosím než zase začnete s kritikou zkuste se zamyslet nad tím jestli by nebylo nejlepší zeptat se zde a nebo zda po meilu získat více informací. Já vám je poskytnou bohužel nemohu, psa jsem viděla jednou při cvičení a snažila jsem se pouze majiteli pomoct zadat inzerát na inzertní server který nezná.
S přáním krásného dne Katka

No me spis zarazi to, ze ve fotogalerii ma fotku z rijna nebo listopadu 2008, ktera se jmenuje "poprve bez voditka", tzn, ze od stenete ho asi nema. Pisete, ze se ho uz pul roku snazi udat, coz znamena, ze cca po 2 mesicich, co ho mel. Buhvi, kolik lidi uz ho melo a jiste si vsichni dovedou predstavit, jaky dopad to ma na jakehokoliv psa, natoz na leoparda.

19.6.2009 06:40
antis

XXX.XXX.198.113

simlicek napsal(a):
No me spis zarazi to, ze ve fotogalerii ma fotku z rijna nebo listopadu 2008, ktera se jmenuje "poprve bez voditka", tzn, ze od stenete ho asi nema. Pisete, ze se ho uz pul roku snazi udat, coz znamena, ze cca po 2 mesicich, co ho mel. Buhvi, kolik lidi uz ho melo a jiste si vsichni dovedou predstavit, jaky dopad to ma na jakehokoliv psa, natoz na leoparda.

Já jsem si to myslela hned, že v tom bude nějaký háček..protože lidi většinou jen tak nedarují psa s PP,..navíc podle popisu má ten chudák pes pěkně zkaženou povahu a ve 4 letech už s tím ani nový paník nic moc neudělá, kor pokud je bázlivý a ze strachu i agresivní. Mě by se líbil, ale rozhodně bych nečekala na to, až se zakousne do mě nebo do mýho psa...

19.6.2009 09:47
kviddo

XXX.XXX.7.50

kviddo napsal(a):
Více info na 739 668 926
Měl by jste někdo zájem?

Co vím má ho rok, sám byl napálen a ví že to není nic příjemného.
Snaží se pořád psa usměrňovat ale tím že tráví 90% dne v práci a přítelkyně se sebrala a odešla k někomu jinému a psa mu nechala, hovoří samo za sebe.
Vím že to bude znít vůči majitely hnusně ale tohle mi příjde jako trápení.
Proto jsem se rozhodla pomoci hlavně psovi. Sama jsem chovatelka Bernardýnů a BSP a nedovedu si představit zavřené zvíře doma (Stejně tak kočku) i když to jsou velká plemena.
Kato taky není nejmenší,a hlavně je to pes který potřebuje hoooodně pohybu. Z poslouchaní příběhu o Katovy vím že po dlouhé procházce byl tak unaven a vylítán že poslouchal ve všech směrech a i přestal být nějak agresivní.
Podle mě potřebuje vypadnou z bytu na zahradu, kde bude sám, bez dalšího zvířectva a bude mít dostatek prostoru aby se vybil.
To že se 4letým psem nejde nic dělat tomu se mi nechce věřit... sice LLP neznám ale co se týká BSP nebo Bernardýnů jsou tvární celý svůj život.
Základ je sice ve výchově štěněte ale také v důslednosti, a to podle mě je na prvním místě.
Přeji krásný den.K

19.6.2009 10:48
impact

XXX.XXX.209.78

kviddo napsal(a):
Snaží se pořád psa usměrňovat ale tím že tráví 90% dne v práci a přítelkyně se sebrala a odešla k někomu jinému a psa mu nechala, hovoří samo za sebe.
Proto jsem se rozhodla pomoci hlavně psovi. Sama jsem chovatelka Bernardýnů a BSP a nedovedu si představit zavřené zvíře doma (Stejně tak kočku) i když to jsou velká plemena.
Kato taky není nejmenší,a hlavně je to pes který potřebuje hoooodně pohybu. Z poslouchaní příběhu o Katovy vím že po dlouhé procházce byl tak unaven a vylítán že poslouchal ve všech směrech a i přestal být nějak agresivní.
Podle mě potřebuje vypadnou z bytu na zahradu, kde bude sám, bez dalšího zvířectva a bude mít dostatek prostoru aby se vybil.
To že se 4letým psem nejde nic dělat tomu se mi nechce věřit... sice LLP neznám ale co se týká BSP nebo Bernardýnů jsou tvární celý svůj život.
Základ je sice ve výchově štěněte ale také v důslednosti, a to podle mě je na prvním místě.
Přeji krásný den.K

Nevím... Já sice jsem všude obecně za rejpala a držku, ale tohle pro mě je klamavý inzerát...

V úvodu to vypadalo, jako že někdo nešťastný z nutnosti udat pejska, daruje lukcucní zvířátko, dokonce s PP, a to jen proto, že mění práci.

Ve skutečnosti je to zřejmě velmi problematický pes a podle mě by mělo v inzoši n´minimálně být, že potřebuje pevné vedení a darován bude tedy jen do hodně zkušených rukou.

To, že byl majitel sám napálen ho v žádném případě neomlouvá.

19.6.2009 13:31
slaimer

XXX.XXX.133.209

kviddo napsal(a):
Přeji krásný den.K

My mame vymarskeho ohare, ktery dle meho nepotrebuje min pohybu nez LLP a mame ho doma. To ze date psa na zahradu rozhodne nezarucuje ze bude mit dost pohybu. Pokud tedy pohybem nemyslite ze ma vybehanou cesticku kolem plotu a na kazdeho okolojdouciho hystericky rve. Nas pes, kdyz si muze vybrat jestli zahrada a nebo barak, tak na 99 % voli vzdy misto, kde jsou panecci. Takze ze by sam radostne behal po zahrade kdyz tam nejsme, to ani omylem.

19.6.2009 13:39
marky88

XXX.XXX.28.4

slaimer napsal(a):
My mame vymarskeho ohare, ktery dle meho nepotrebuje min pohybu nez LLP a mame ho doma. To ze date psa na zahradu rozhodne nezarucuje ze bude mit dost pohybu. Pokud tedy pohybem nemyslite ze ma vybehanou cesticku kolem plotu a na kazdeho okolojdouciho hystericky rve. Nas pes, kdyz si muze vybrat jestli zahrada a nebo barak, tak na 99 % voli vzdy misto, kde jsou panecci. Takze ze by sam radostne behal po zahrade kdyz tam nejsme, to ani omylem.

Pro zadavatelku - Já se vám do toho nechci motat, ale v inzerátu je skutečně napsáno, že pes je HODNÝ, což asi opravdu není. Nechápu, proč nebylo možné napsat, že např. má komplikovanější povahu a je vhodný pro zkušeného pejskaře, ale že více řeknete skutečným zájemcům,... než lhavě vyzdvyhovat HODNOU povahu.

19.6.2009 14:23
rain

XXX.XXX.79.18

kviddo napsal(a):
Více info na 739 668 926
Měl by jste někdo zájem?

Nevím nevím, ale když napíšu inzerát že daruji hodného a poslušného psa, protože jsem změnila práci a nemám na něj čas a pak vyjde najevo že se ho snažím polovinu doby co je u mě zbavit, protože má hrůzu ze psů a je schopný zaůtočit i na pána, moc košer mi to teda nepřijde.

Každopádně pejsa je moc pěkný, myslím že se určitě najde někdo kdo mu bude moct poskytnout takové podmínky, aby bylo vše ok .

21.6.2009 08:28
kviddo

XXX.XXX.7.86

slaimer napsal(a):

Dobrý den,
když napíšu že pes potřebuje hodně pohybu neznamená to že ho zavřu na zahradu a nazdar. Sama mám tzv. válecí typy psů a pokud je nevytáhnu ven tak se budou válet po zahradě.
Tudíž zahrada=procházky a zátěž. Tohle je podle mě rovnice která by se měla rovnat.

21.6.2009 08:31
kviddo

XXX.XXX.7.86

marky88 napsal(a):
Pro zadavatelku - Já se vám do toho nechci motat, ale v inzerátu je skutečně napsáno, že pes je HODNÝ, což asi opravdu není. Nechápu, proč nebylo možné napsat, že např. má komplikovanější povahu a je vhodný pro zkušeného pejskaře, ale že více řeknete skutečným zájemcům,... než lhavě vyzdvyhovat HODNOU povahu.

Dobrý den, ale on hodný je. Nekousne, neštípne, a není nijak zákeřný pokud nepotká jiného psa. Viděla jsem ho poprvé v životě nejdřív mě nedůvěřivě očuchal a pak když zjistil že je vše OK, nechal se mazlit a lísat.
Komplikovanou povahu má opravdu jen co se týká venčení. Tedy podle mého...

21.6.2009 08:45
kviddo

XXX.XXX.7.86

rain napsal(a):
Nevím nevím, ale když napíšu inzerát že daruji hodného a poslušného psa, protože jsem změnila práci a nemám na něj čas a pak vyjde najevo že se ho snažím polovinu doby co je u mě zbavit, protože má hrůzu ze psů a je schopný zaůtočit i na pána, moc košer mi to teda nepřijde.

Každopádně pejsa je moc pěkný, myslím že se určitě najde někdo kdo mu bude moct poskytnout takové podmínky, aby bylo vše ok .

Juj koukám jak se to divně řadí...
Mno snad si každý přečte to své :)
Majitel mi tohle vysvětlil tak že co byl s bývalou přítelkyní tak si ho od nějakých lidí vzali, drželi ho doma, což odsuzuji, během doby co ho měli zjistili jak je to s jeho povahou a pomalu a jistě prý rozhazovali inzeráty. Snažily se s ním pracovat dle p. Desenského, a různě po cvičácích, s výhružkou že jestli to nepomůže bude muset o dům dále. Bohužel pes sice prošel základním výcvikem ale jeho pudy co se týká venčení byli nezvladatelné.Neznám LLP ale bylo mi vysvětleno že je to pes loveckého typu a že štěkáním kolem sebe upozorňuje pána na nějakou škodnou.
Nakonec to ovšem dopadlo tak že milá slečna přítelkyně jenž s ní pes byl zvyklí trávit 24h. denně sbalila kufry a odtáhla za jiným dotátorem.Nechala Katta kamarádovy na krku a on na něj vůbec díky časové vytíženosti nemá čas.
Sama jsem proti tomu aby když si člověk pořídí psa, aby ho dával pryč. Je jen na člověku jak si psa vychová ,teď myslím samozřejmě od štěněte, a rozhodně si nedokážu představit že bych byť jen jedno z mích mimin měla dát pryč.
Rozhodně to nemělo vyznít jako klamavý inzerát, ale běžně inzeráty na psy nedávám.
Ne že bych byla úplně blbá, ale jsem toho názoru že psaný text mluví jinak než řečené.
Přeji krásnou neděli. K.

7.8.2009 09:48
iveth

XXX.XXX.12.103

kviddo napsal(a):
Více info na 739 668 926
Měl by jste někdo zájem?

Je mi Katta líto, hlavně at se dostane do těch správných rukouch a na správné místo, myslím že pro takovou povahu pejska by bylo nejlepší kdyby se dostal k páničkovi co má velký dvůr kde by se mohl vyběhat a možnost venčení kde nejsou moc ostatní psy a nějakou práci při které by si tvořil větší respekt. Leopardi jsou úžasní psi, jednoho mám, taky jsem si ho vzala problémového, ignorujícího a také napadal hlavně kvůli žrádlu, krásně se dal převychovat, něco jako hodně složítého to nebylo, čekala jsem to horší, vše se dalo zvládnout a to jsem studentka, chodím na brigády, doma spusta práce u koní. Nyní je bezproblémů, můžu si ho při žrádle hladit, poslouchá na slovo, není agresivní a na vycházky s ním chodím bez vodítka,tohle dřív s ním bylo nemožné. je to ten nejúžasnější pes co jsem kdy měla, hlavně ta jeho věrnost je nejužasnější. Nedej bože jestli bych o něj přišla, jdu znova do leoparda. Taky chce to pevnou ruku a spravedlnost, pak se odvděčí co nejvíc bude moc. moje zkušenost.

Přidejte reakci

Přidat smajlík