Dobrý den,již to bude rok co se nám ztratila 2letá febnečka jorkšírského teriéra Sheila/Šejla/.Holčička se ztratila 28.8.08 /až moc 8 v tomto datu :( / v odpoledních hodinách v Soběslavi u Tábora.Do dnešního dne o ni nemáme žádnou zprávu.Tímto velice prosím o napsání jak se aspon má.Shela nám moc chybí,není den aby jsme nad ní nemyslely.V případě jejího vrácení nabízíme odměnu 10 000Kč. Sheila byla maxi jork cca 5Kg,ouška dolu,krátký ocásek,tmavé zbarvení srsti.velice děkuji za každé info vedení k nalezení či jen zprávě o ni.
Uživatel s deaktivovaným účtem

aldo
napsal(a):
Dobrý den,již to bude rok co se nám ztratila 2letá febnečka jorkšírského teriéra Sheila/Šejla/.Holčička se ztratila 28.8.08 /až moc 8 v tomto datu :( / v odpoledních hodinách v Soběslavi u Tábora.Do dnešního dne o ni nemáme žádnou zprávu.Tímto velice prosím o napsání jak se aspon má.Shela nám moc chybí,není den aby jsme nad ní nemyslely.V případě jejího vrácení nabízíme odměnu 10 000Kč. Sheila byla maxi jork cca 5Kg,ouška dolu,krátký ocásek,tmavé zbarvení srsti.velice děkuji za každé info vedení k nalezení či jen zprávě o ni.
hezký den,
vy jste sem dávalu tu prosbu když se vám ztratila, že jo? Bydlím relativně kousek od Soběslavi, měli jsme informaci o ztrátě vyvěšenou na trafice(teda jestli jste to vy a nepletu se) , ale tenkrát se bohužel nikdo neozval.
Moc mě mrzí, že se vaše fenečka nenašla. Takhle jsem tu dávala za kamarádku, myslím že na podzim, taky prosbu o pomoc nebo nějaký info. Jí se ale ztratili dvě jorkšíří slečny. Taky se jich už nedopátrala.
Katka
aldo
napsal(a):
myslím, že si fenku někdo nechal a předpokládám, že se o ní dobře starají. Je sice škoda, že jste jí už nenašli, ale podle mě jedná-li se o takovéto plemeno, tak si myslím, že si ho vzal domů nějaký hodný člověk, u kterého se má určitě dobře