Našel se kříženec Retrívra!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.6.2009 15:02
saabinka

XXX.XXX.29.114

V sobotu, dne 20.6.09 se našel černý kříženec Retrívra.
Našel se uvázaný poblíž ul. Osová v Brně
Je to mladý, střední pes, max. 2 roky.
Je velmi mazlivý a taky velmi temperamentní.
Tetovaný není, dneska s ním sjedeme na veterinu, jestli je čipovaný.
Na krku měl tenký, černý obojek na sponu, obojek Scalibor a tenké barevné vodítko.

Foto zde: http:// img34.imageshack.us/ gal.php?g=naselse2q.jpg (2 mezery)

22.6.2009 15:03
saabinka

XXX.XXX.29.114

saabinka napsal(a):
Na krku měl tenký, černý obojek na sponu, obojek Scalibor a tenké barevné vodítko.

...

22.6.2009 17:37
hillary

XXX.XXX.1.235

saabinka napsal(a):
...

A jak dlouho tam byl přivázaný?Neskočil si jen někdo někam a nenechal jej tam na půl hoďky?Neříkám,že je to oká,ale hodně lidí to tak dělá..I v Brně,co?

22.6.2009 18:35
saabinka

XXX.XXX.243.179

hillary napsal(a):
A jak dlouho tam byl přivázaný?Neskočil si jen někdo někam a nenechal jej tam na půl hoďky?Neříkám,že je to oká,ale hodně lidí to tak dělá..I v Brně,co?

Tak jsem právě mluvila s kámoškou a byl nalezen v Boskovicích- v lese, uvázaný u stromu. Ona ho odvezla na Osovu a já si to nějak dala dohromady.
Pardon, za špatné info.

23.6.2009 12:57
jafar

XXX.XXX.121.175

saabinka napsal(a):
Tak jsem právě mluvila s kámoškou a byl nalezen v Boskovicích- v lese, uvázaný u stromu. Ona ho odvezla na Osovu a já si to nějak dala dohromady.
Pardon, za špatné info.

Páneček je nejspíš zde bylo to na můj pes.

V sobotu 20.6.09 kolem 15:30 v lesích mezi FN Bohunice a Riviérou se ztratil středně velký černý pes. Měl výrazný bílí obojek proti klíšťatům. Slyší na jméno Gas. Kříženec Labradora s Irským setrem. jjasik@seznam.cz, 722 936 648.

23.6.2009 13:05
papundekl

XXX.XXX.30.163

jafar napsal(a):
Páneček je nejspíš zde bylo to na můj pes.

V sobotu 20.6.09 kolem 15:30 v lesích mezi FN Bohunice a Riviérou se ztratil středně velký černý pes. Měl výrazný bílí obojek proti klíšťatům. Slyší na jméno Gas. Kříženec Labradora s Irským setrem. jjasik@seznam.cz, 722 936 648.

..jooo.. našel se.. :) odměna pro ty kdo se o něj postarali je jistá.. moc díííky.. až si to přečete tak stačí zavolat na 722 936 648 a co nejdřív to bude možný sem u Vás.. dííky moc..

23.6.2009 22:32
saabinka

XXX.XXX.37.229

saabinka napsal(a):

Tak pesan už je u páníků doma

24.6.2009 07:39
jitas

XXX.XXX.114.236

saabinka napsal(a):
Tak pesan už je u páníků doma

Zdravím, tohle mi připadá, že to někdo přehnal se \"zachraňováním\" psa - i když je uvázaný v lese, nemusí to znamenat, že se ho tak chtěl někdo zbavit (kór, když má dražší antiparazitní obojek). Já jsem třeba někdy uvazovala psa u lesa, když jsem mu šla udělat stopu, a to tak, aby samozřejmě pes neviděl, kde stopu šlapu, tudíž jsem ho nějakou chvíli neviděla ani já. Je fakt, že jsem co nejvíc spěchala, taky jsem měla strach, aby ji někdo neodvázal. No, teď už bych to neudělala, aby mi ji někdo mezitím "nezachránil". Ono je lepší nějakou dobu počkat, jestli se pro psa někdo nevrátí, než ho hned sbalit a odvézt.

24.6.2009 09:54
karelko

XXX.XXX.118.117

papundekl napsal(a):
..jooo.. našel se.. :) odměna pro ty kdo se o něj postarali je jistá.. moc díííky.. až si to přečete tak stačí zavolat na 722 936 648 a co nejdřív to bude možný sem u Vás.. dííky moc..

akorát nechápu, že tento pes měl černý obojek se sponou a ten co se hledá měl výrazný bílý obojek je to vůbec on?

24.6.2009 10:21
jablunka

XXX.XXX.112.74

karelko napsal(a):
akorát nechápu, že tento pes měl černý obojek se sponou a ten co se hledá měl výrazný bílý obojek je to vůbec on?

Měl "výrazný bílý obojek proti klíšťatům!"

24.6.2009 10:37
mojipsi

XXX.XXX.165.55

jitas napsal(a):
Zdravím, tohle mi připadá, že to někdo přehnal se \"zachraňováním\" psa - i když je uvázaný v lese, nemusí to znamenat, že se ho tak chtěl někdo zbavit (kór, když má dražší antiparazitní obojek). Já jsem třeba někdy uvazovala psa u lesa, když jsem mu šla udělat stopu, a to tak, aby samozřejmě pes neviděl, kde stopu šlapu, tudíž jsem ho nějakou chvíli neviděla ani já. Je fakt, že jsem co nejvíc spěchala, taky jsem měla strach, aby ji někdo neodvázal. No, teď už bych to neudělala, aby mi ji někdo mezitím "nezachránil". Ono je lepší nějakou dobu počkat, jestli se pro psa někdo nevrátí, než ho hned sbalit a odvézt.

Jitko, moje řeč. Mě někdo chtěl takto "zachránit" kolii. Trénovali jsme vyhledávání osob, figurant se šel schovat, já šla prozkoumat terén, kde by se mohl ještě schovat a už ji odvazoval houbař.Jj aktivní blbec je horší, než třídní nepřítel.

24.6.2009 10:57
jitas

XXX.XXX.114.236

mojipsi napsal(a):
Jitko, moje řeč. Mě někdo chtěl takto "zachránit" kolii. Trénovali jsme vyhledávání osob, figurant se šel schovat, já šla prozkoumat terén, kde by se mohl ještě schovat a už ji odvazoval houbař.Jj aktivní blbec je horší, než třídní nepřítel.

Káča - asi tak :-( Teď už na stopu jezdím raději autem, na auto vidím a mě pes v autě ne.

24.6.2009 11:08
saabinka

XXX.XXX.226.165

jitas napsal(a):

Zdravím,
páneček psal, že V sobotu 20.6.09 kolem 15:30 v lesích mezi FN Bohunice a Riviérou se mu ztratil a byl nalezen v Bosonohách uvázán u stromu.
Podle mě, asi ucítil háravku, nebo něco a prostě vzal roha. Možná se mu jen zaseklo vodítko o strom, ale to nevím, nebyla jsem u toho.

Přidejte reakci

Přidat smajlík