tamburine
napsal(a):
Sem posílejte fotky vašich Jacku
Tak já začínám
Jackie a její smečka
tamburine
napsal(a):
Bertrám z Rataj, ale není to Jack, je to Parson.
tamburine
napsal(a):
Tak se vecpem ještě jednou
Jackie a její dcera (Jack R. x čivava)
linda l
napsal(a):
Bertrám z Rataj, ale není to Jack, je to Parson.
Udělejte mi v tom prosím jasno. Jaký je rozdíl mezi Jack Russel teriérem a Parson? Jakto že někteří Jack je krátkosrstý, hladko a na krátkých nohách? Jiný je hrubo a na dlouhých nohách? Mohou být obě varianty v jednom vrhu? Je to povolené? Může se křížit hrubo s hladko? Která verze z Russel teriérů je rozšířenější a proč? Díky za odpovědi :)
ker
napsal(a):
Udělejte mi v tom prosím jasno. Jaký je rozdíl mezi Jack Russel teriérem a Parson? Jakto že někteří Jack je krátkosrstý, hladko a na krátkých nohách? Jiný je hrubo a na dlouhých nohách? Mohou být obě varianty v jednom vrhu? Je to povolené? Může se křížit hrubo s hladko? Která verze z Russel teriérů je rozšířenější a proč? Díky za odpovědi :)
Jack russel teriér je na krátkých nohách, parson jack russel teriér je na dlouhých nohách. U obou plemen existuje krátko- a drsnosrstá varieta. Podle mě se plemena mezi sebou křížit nesmí, ale jednotlivé variety ano. Ale nevím to jistě, ať mě když tak někdo opraví. Taky je rozdíl v ceně - jack je cca 2 krát dražší.
Co se týká rozšíření, těžko říct: někdo si pořizuje jacka, protože je líbívější a populárnější, jiný zase parsona kvůli ceně.
kavka
napsal(a):
Tak se vecpem ještě jednou
Jackie a její dcera (Jack R. x čivava)
Tady naše štěňátka
tamburine
napsal(a):
Tak tohle je Milo.
tamburine
napsal(a):
tak toto bude snad moje fenka JRT, ale až v listopadu :o) ještě nevím, jak se bude jmenovat
Uživatel s deaktivovaným účtem

tamburine
napsal(a):
Tak to je Spike . . .
savage98
napsal(a):
tak toto bude snad moje fenka JRT, ale až v listopadu :o) ještě nevím, jak se bude jmenovat
Ahoj, tak už je rozhodnuto, za 14 dní ji máme doma a nejspíš to bude Terezky - Terry
Ahoja, máme 2 měsíční štěně JRT. :) Jmenuje se Benny, je bez PP. Ale užasný....nefňukal ani den po příjezdu, okamžitě ví, kde má "záchod" a dělá nám radost. Je jasné, že nejpernější chvíle ještě příjdou. Má někdo nějaké tipy, rady ohledně výchovy? Díky!:)
Nikolett

XXX.XXX.156.34
Štěndo pěkné, nyní... typla bych že úplně čisté nebude už kvůli té stavbě hlavy...vypadá spíš jako napodobenina čivavy... že vás to pořád baví, podporovat bezpapíráky!
danus
napsal(a):
Ahoja, máme 2 měsíční štěně JRT. :) Jmenuje se Benny, je bez PP. Ale užasný....nefňukal ani den po příjezdu, okamžitě ví, kde má "záchod" a dělá nám radost. Je jasné, že nejpernější chvíle ještě příjdou. Má někdo nějaké tipy, rady ohledně výchovy? Díky!:)
Jo, jednu radu mám.. Jestli má záchod doma, okamžitě ho vyhoďte. Jenom si tím zaděláváte na problémy do budoucna. pes se má zásadně venčit venku!
Jinak mě děsně rozesmál ten můj příspěvek nahoře, z roku 2006. Teď už mám doma ruslíků, že mi z toho jde hlava kolem.
A to na fotce nejsou zdaleka všichni.
Btw. znáte o. s. Russell Rescue - http://www.facebook.com/Russell.Rescue.cz ?
To je blbá fotka (benny)...už má 3 měsíce a chodíme ve,n o noviny jako "záchod" šlo jen v prvních dnech v novém domově... Nevyrostla ( snad ani nevyroste) z něj žádná čivava, ani nějakej ratlík;)....důsledný výcvik je samozřejmostí....Jinak,nejsem ani proti PP ale ani pro PP!....v dnešní době je to 50 na 50....protože mnoho psů s PP je též přešlechtěných, jako je mnoho psů bez PP s vrozenou vadou, měla jsem psa s PP i bez PP a díky bohu žádnej problém ani u jednoho...takže,chtěla sem nějaké tipy a rady a ne buzeraci:) S omluvou, děkuji:) Pěkný den:)
danus
napsal(a):
to není buzerace, ale fakt, to na fotce není JRT, tudíž výchova není zcela jasná, když není jasný původ