Podzimní zkoušky retrieverů

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.6.2009 20:03
jafar

XXX.XXX.121.175

Hledáme někdo z Brna, kdo sám cvičí retrievera na PZ a byl by ochotný to s námi zkusit? Ve dvou se to lépe táhne.

25.6.2009 21:06
kollda

XXX.XXX.9.202

jafar napsal(a):
Hledáme někdo z Brna, kdo sám cvičí retrievera na PZ a byl by ochotný to s námi zkusit? Ve dvou se to lépe táhne.

Ahoj taky bych rád našel někoho kdo cvičí s retrievrem na zkoušky nebo working testy, nejlíp okolí Mohelnice, může být i širší, ale Brno už je z ruky.

30.6.2009 13:39
jafar

XXX.XXX.121.175

jafar napsal(a):

Nikdo z Brna necvičí na PZ?

30.6.2009 14:14
hankaapes

XXX.XXX.101.77

jafar napsal(a):
Nikdo z Brna necvičí na PZ?

www.horyslov-mirek.wbs.cz/

30.6.2009 22:57
majdrous

XXX.XXX.213.224

hankaapes napsal(a):
www.horyslov-mirek.wbs.cz/

Zdravím, na horys lov bych nešla, nemám sice osobní zkušenost, ale zkušenost přes prostředníka a nevím, nevím... My na PZ máme ještě daleko, ale nebyl by někdo na OVVRka a nějaké cvičení, jsem úplnej začátečník a občas by se hodilo pocvičit s někým, kdo tomu trošku rozumí, abychom se něco přiučili. A jsme od Blanska, ale Brno by snad nebyl problém.

1.7.2009 09:30
hankaapes

XXX.XXX.101.77

majdrous napsal(a):
Zdravím, na horys lov bych nešla, nemám sice osobní zkušenost, ale zkušenost přes prostředníka a nevím, nevím... My na PZ máme ještě daleko, ale nebyl by někdo na OVVRka a nějaké cvičení, jsem úplnej začátečník a občas by se hodilo pocvičit s někým, kdo tomu trošku rozumí, abychom se něco přiučili. A jsme od Blanska, ale Brno by snad nebyl problém.

My jsme jezdili na Horys už před pár lety a bylo to super, ale je možné, že se to změnilo po různých reorganizacích

1.7.2009 14:39
evinka01

XXX.XXX.156.85

majdrous napsal(a):

Májo měla bych pro tebe tip na cvičení na OVVRka... napiš mi kdyžtak do mailu, ať nedělám reklamu tady...

Přidejte reakci

Přidat smajlík