Hledáme někdo z Brna, kdo sám cvičí retrievera na PZ a byl by ochotný to s námi zkusit? Ve dvou se to lépe táhne.
jafar
napsal(a):
Hledáme někdo z Brna, kdo sám cvičí retrievera na PZ a byl by ochotný to s námi zkusit? Ve dvou se to lépe táhne.
Ahoj taky bych rád našel někoho kdo cvičí s retrievrem na zkoušky nebo working testy, nejlíp okolí Mohelnice, může být i širší, ale Brno už je z ruky.
jafar
napsal(a):
Nikdo z Brna necvičí na PZ?
hankaapes
napsal(a):
www.horyslov-mirek.wbs.cz/
Zdravím, na horys lov bych nešla, nemám sice osobní zkušenost, ale zkušenost přes prostředníka a nevím, nevím... My na PZ máme ještě daleko, ale nebyl by někdo na OVVRka a nějaké cvičení, jsem úplnej začátečník a občas by se hodilo pocvičit s někým, kdo tomu trošku rozumí, abychom se něco přiučili. A jsme od Blanska, ale Brno by snad nebyl problém.
majdrous
napsal(a):
Zdravím, na horys lov bych nešla, nemám sice osobní zkušenost, ale zkušenost přes prostředníka a nevím, nevím... My na PZ máme ještě daleko, ale nebyl by někdo na OVVRka a nějaké cvičení, jsem úplnej začátečník a občas by se hodilo pocvičit s někým, kdo tomu trošku rozumí, abychom se něco přiučili. A jsme od Blanska, ale Brno by snad nebyl problém.
My jsme jezdili na Horys už před pár lety a bylo to super, ale je možné, že se to změnilo po různých reorganizacích
majdrous
napsal(a):
Májo měla bych pro tebe tip na cvičení na OVVRka... napiš mi kdyžtak do mailu, ať nedělám reklamu tady...