Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.6.2009 07:47
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

nikdo se nemá k dalšímu tak je to na mě :-)
pár fotek z Brna

Autocrat Šumící Křídla - R.CAC

29.6.2009 07:49
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
pár fotek z Brna

Cayman Kazari-Toyo Ken - CAC, CACIB

29.6.2009 07:50
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
Cayman Kazari-Toyo Ken - CAC, CACIB

pořadí v mezitřídě

29.6.2009 07:50
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
pořadí v mezitřídě

o R.CACIB

29.6.2009 07:52
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
o R.CACIB

Boorowa od Dorrinky - VN 2 - na paní rozhodčí byla moc mohutná

29.6.2009 07:53
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
Boorowa od Dorrinky - VN 2 - na paní rozhodčí byla moc mohutná

A Vasha Charlie M´S Flimex - VN 1

29.6.2009 07:55
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
A Vasha Charlie M´S Flimex - VN 1

Boole Poole od Dorrinky - N3

29.6.2009 07:56
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
Boole Poole od Dorrinky - N3

pořadí dorostu fenek

29.6.2009 07:58
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
pořadí dorostu fenek

Cara Mia Kazari- Toyo Ken - CAC, CACIB

29.6.2009 07:59
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
Cara Mia Kazari- Toyo Ken - CAC, CACIB

Ashvill od Dorrinky - R.CAC

29.6.2009 08:00
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
Ashvill od Dorrinky - R.CAC

Melbourne Beauty Cidabro - V 1

29.6.2009 08:00
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
Melbourne Beauty Cidabro - V 1

Alien Creek od Hradu Kaltenštejnu - VD 2

29.6.2009 08:01
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
Alien Creek od Hradu Kaltenštejnu - VD 2

jak malá bude přes oběd spát dám všechny fotky na rajče kdo bude chtít mrknout

29.6.2009 08:03
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
pár fotek z Brna

A obrovský úspěch mojí Cristynky v neděli - CAC, CACIB Dostat CACIB u dlouhosrtých fen je dlouholetý sen mnoha chovatelů, je tam obrovská konkurence měla jsem i slzy v očích

29.6.2009 08:04
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
A obrovský úspěch mojí Cristynky v neděli - CAC, CACIB Dostat CACIB u dlouhosrtých fen je dlouholetý sen mnoha chovatelů, je tam obrovská konkurence měla jsem i slzy v očích

tady jí děkuji že ji mám

29.6.2009 09:57
sonja

XXX.XXX.98.152

oddorrinky napsal(a):
tady jí děkuji že ji mám

Tak jsi mě předběhla
Míšo, ještě jednou gratujuji k super výsledku s čivavkou. Je to super
Fotečky bezva - mohla bych si potom z rajčete nějaké stáhnout a použít na stránečky?

29.6.2009 10:30

sonja napsal(a):
Tak jsi mě předběhla
Míšo, ještě jednou gratujuji k super výsledku s čivavkou. Je to super
Fotečky bezva - mohla bych si potom z rajčete nějaké stáhnout a použít na stránečky?

Ahojte děvčata. Jsem ráda, že jsem vás v Brně potkala Všem gratulujeme ke krásným ohodnocením a brzy dodáme i naše fotky. Doma bylo narváno u pc, tak nešlo upravovat. Večer to snad napravím a dodám odkaz na galerii. Moc se nám tam líbilo, jen jsem teda očekávala větší účast ACD škoda..... pa a pěkný den všem Ivana a Ebča

29.6.2009 13:10
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

abbey napsal(a):
Ahojte děvčata. Jsem ráda, že jsem vás v Brně potkala Všem gratulujeme ke krásným ohodnocením a brzy dodáme i naše fotky. Doma bylo narváno u pc, tak nešlo upravovat. Večer to snad napravím a dodám odkaz na galerii. Moc se nám tam líbilo, jen jsem teda očekávala větší účast ACD škoda..... pa a pěkný den všem Ivana a Ebča

tak fotky jsou tu http://dorri.rajce.idnes.cz/Intercanis_09_-_ australsky_honacky_pes/ (mezera před australský)

stáhněte si co chcete, klidně pošlu i originál kdo by chtěl

A Ivčo těším se i na tvoje, dej vědět až budou

29.6.2009 14:03
sonja

XXX.XXX.98.152

oddorrinky napsal(a):
tak fotky jsou tu http://dorri.rajce.idnes.cz/Intercanis_09_-_ australsky_honacky_pes/ (mezera před australský)

stáhněte si co chcete, klidně pošlu i originál kdo by chtěl

A Ivčo těším se i na tvoje, dej vědět až budou

Mně se tam nic nezobrazuje Načte se rajče prázdná stránka a dál nic....

29.6.2009 14:22
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

sonja napsal(a):
Mně se tam nic nezobrazuje Načte se rajče prázdná stránka a dál nic....

nevím proč to nejde mě taky neeee, ach jo... snad na to přijdu

29.6.2009 17:00
abbey

XXX.XXX.176.76

oddorrinky napsal(a):
nevím proč to nejde mě taky neeee, ach jo... snad na to přijdu

Tak tohle je Ebča s Tokratem od Soňky.

29.6.2009 17:01
abbey

XXX.XXX.176.76

abbey napsal(a):

Tokyšek s paničkou

29.6.2009 17:03
abbey

XXX.XXX.176.76

abbey napsal(a):
Tokyšek s paničkou

Kvetoucí Ebča

29.6.2009 17:06
sonja

XXX.XXX.98.152

abbey napsal(a):

Jééééé, Ivi supeeeeer, fotečky vypadají daleko lépe, než jsem si představovala. Parááááda

29.6.2009 17:09
abbey

XXX.XXX.176.76

abbey napsal(a):
Kvetoucí Ebča

Australie od Míši

29.6.2009 17:10
abbey

XXX.XXX.176.76

abbey napsal(a):
Australie od Míši

A naše neteřinka Vaša

29.6.2009 17:12
abbey

XXX.XXX.176.76

abbey napsal(a):
A naše neteřinka Vaša

http://galerie.albumfotek.cz/27377/
Tady jsou všechny naše fotečky z Intercanisu.....

29.6.2009 17:16
abbey

XXX.XXX.176.76

abbey napsal(a):

Jééé ahoj Soni ty jsi teda rychlá.... teď jsem to tam dala do galerie

29.6.2009 17:19
abbey

XXX.XXX.176.76

abbey napsal(a):
Jééé ahoj Soni ty jsi teda rychlá.... teď jsem to tam dala do galerie

Ještě tohoto Tokrata tady musím dát sedí tady jak profesoooor

29.6.2009 17:26
abbey

XXX.XXX.176.76

abbey napsal(a):
Ještě tohoto Tokrata tady musím dát sedí tady jak profesoooor

Naše dvě holčičky.... obě stejné dračice

29.6.2009 17:29
sonja

XXX.XXX.98.152

abbey napsal(a):

Jedním slovem - NÁÁÁÁÁÁÁÁDHERNÉÉÉÉÉÉ

29.6.2009 17:53
abbey

XXX.XXX.176.76

sonja napsal(a):
Jedním slovem - NÁÁÁÁÁÁÁÁDHERNÉÉÉÉÉÉ

Děkuji Soni
Jen ještě dodám pro někoho , kdo neví a kdo nás nezná .... naši Ebču máme vykastrovanou a nevystavujeme neb není zrovna standart , ale je i přesto milovaná a klidně jedeme na mezinárodku - v rámci socializace - okukovat krasavečky A všem to mooooc přejeme
Zdravím tady na foru svoji oblíbenou žačku Kačenku z tábora a její Cara Miu Kazari- Toyo Ken, která vyhrála vše , co mohla.... moooc vám holky gratuluju!!! Vyrostla z Carinky krásná slečna Přeju hodně úspěchů.....a míň závisti od lidí.....

29.6.2009 17:58
abbey

XXX.XXX.176.76

abbey napsal(a):
Děkuji Soni
Jen ještě dodám pro někoho , kdo neví a kdo nás nezná .... naši Ebču máme vykastrovanou a nevystavujeme neb není zrovna standart , ale je i přesto milovaná a klidně jedeme na mezinárodku - v rámci socializace - okukovat krasavečky A všem to mooooc přejeme
Zdravím tady na foru svoji oblíbenou žačku Kačenku z tábora a její Cara Miu Kazari- Toyo Ken, která vyhrála vše , co mohla.... moooc vám holky gratuluju!!! Vyrostla z Carinky krásná slečna Přeju hodně úspěchů.....a míň závisti od lidí.....

Cara Mia Kazari- Toyo Ken

29.6.2009 18:20
proxima

XXX.XXX.104.193

oddorrinky napsal(a):
pár fotek z Brna

Ahojky holky,
můžete mě říct kdy jste na té výstavě všichni byli????Neříkajte že v sobotu??!!!!

Já tam celý den chodila po výstavišti a žádného honáka jsem nepotkala- a to jsem chodila s Aronem na vodítku
Ale je fakt že jsme přijeli pozdě-až asi v 11h.
Tak Ivčo díky že se alespoň na tvých fotečkách můžu pokochat

Všem gratuluji k úspěchům!!!!!

29.6.2009 19:00
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
pár fotek z Brna

Ivčo fotky supr hlavně ta s Austy jazýčkem se mi moc líbí

ty moje už taky fungují

tady http://www.oddorrinky.estranky.cz/ stranka/fotogalerie_photogallery

29.6.2009 19:00
helvan1

XXX.XXX.202.25

proxima napsal(a):
Ahojky holky,
můžete mě říct kdy jste na té výstavě všichni byli????Neříkajte že v sobotu??!!!!

Já tam celý den chodila po výstavišti a žádného honáka jsem nepotkala- a to jsem chodila s Aronem na vodítku
Ale je fakt že jsme přijeli pozdě-až asi v 11h.
Tak Ivčo díky že se alespoň na tvých fotečkách můžu pokochat

Všem gratuluji k úspěchům!!!!!

Ahoj děvčata, gratulujeme vám všem k nádherným výstavním úspěchům a krásným fotkám! Jak to že se vždycky všichni potkáváte v Brně a Praha nic. Kdy vás uvidíme????
V sobotu jsem potkala Hanku s Linn na flyballových závodech, ale s Australandou zatím neběhala. Měla 2 úžasný voříšky, kteří do toho dávali celou duši a Hanka taky.
My (tedy Hop Trop Panthers) jsme v neděli nedopadli zrovna slavně. 4. místo ze čtyřech. Pejsci běhali dobře, akorát jsme tam měli novou členku (parsonku) a tak jsme museli nechávat dlouhé střídačky a tím jsme strašně ztráceli na časech. Diázek tentokrát taky nic moc. Naštěstí nedělal kraviny, ale moc mu to neběhalo. Prostě lážo plážo. Ale jako vždy, jsme si to náramně užili a pokud je Diázek spokojený, tak jsem i já
Zítra jedeme na rentgeny do Plzně...

29.6.2009 20:55
acddaviddrozd

XXX.XXX.91.106

abbey napsal(a):
Tokyšek s paničkou

Chtěl bych být Tokyškem jinak taky přidám svoji fotku pokud můžu ju?

29.6.2009 21:38
alma

XXX.XXX.143.78

oddorrinky napsal(a):
pár fotek z Brna

Ahoj všichni.

Moc gratuluji k výstavě všem účastníkům. Krásné fotky, krásní psi, krásné ženské, co dodat

Já se musím uklidnit, dnes nás zasáhla povodeň, nevěřila bych nikdy, že to může být tak rychlé... Kotelna, kotel, vše pod vodou... Dlouho budeme bez teplé vody.

Mamka mi tvrdí, že mám děkovat Bohu, že se Fíbí neutopila, zachraňovala jsem ji z nejsevernějšího výběhu, kde už nedosáhla na zem a musela nonstop plavat. Nějak mi to děkování tomu nahoře nejde, protože jak mám děkovat za to, co nechal dopustit ?????? - jo a debilní sousedi se smáli, když ji viděli, jak chudák vyplává ze svého obydlí, fakt jim to přišlo vtipné... někteří lidé jsou kreténi !

Voda sice rychle opadává, ale následky budou dlouhodobé. Navíc má ještě pršet - nebudu spát, voda skončila psům u kotců - cca 5 cm pod vyvýšenou podlahou (velké štěstí, že tam Dalibor s martinem vykopali obrovský chodník, má se tam dělat luxusní chodníček - ten toho dost zachránil). Už se vidím, jak to v noci chodím co hodinu kontrolovat, ale všechny psy si prostě do pokoje vzít nemohu, když se holky hárají :-(

Tak teď sedím u PC, místo spánku, tak alespoň si vše přečtu, co jsem dlouho zanedbávala, neboť nemám odvahu jít spát.

Přidám fotku Čakynky - někdo nás fotnul na závodech v Karviné, kde jsme byly fandit. Našla jsem to na rajčeti. Fotky z povodně sem taky pal někdy hodím, teď nemám náladu se na ně ani podívat.

A už jsem si jistá že budeme mít prvního nejkrásnějšího miniausíka na světě. Čakynka je nádherná, svalnatá, krásně stavěná, jen jaksi zapomněla růst do výšky To nevadí, alespoň se vleze na klín

30.6.2009 06:51
sonja

XXX.XXX.98.152

abbey napsal(a):
Cara Mia Kazari- Toyo Ken

Cara na těch fotkách vypadá moc dobře.
Jinak Míšo, tvé fotečky taky super!

30.6.2009 07:29
sonja

XXX.XXX.98.152

abbey napsal(a):
Naše dvě holčičky.... obě stejné dračice

... Ale hlavně to na těch fotkách strašně sluší Kačce

30.6.2009 09:51
helvan1

XXX.XXX.202.25

alma napsal(a):
Ahoj všichni.

Moc gratuluji k výstavě všem účastníkům. Krásné fotky, krásní psi, krásné ženské, co dodat

Já se musím uklidnit, dnes nás zasáhla povodeň, nevěřila bych nikdy, že to může být tak rychlé... Kotelna, kotel, vše pod vodou... Dlouho budeme bez teplé vody.

Mamka mi tvrdí, že mám děkovat Bohu, že se Fíbí neutopila, zachraňovala jsem ji z nejsevernějšího výběhu, kde už nedosáhla na zem a musela nonstop plavat. Nějak mi to děkování tomu nahoře nejde, protože jak mám děkovat za to, co nechal dopustit ?????? - jo a debilní sousedi se smáli, když ji viděli, jak chudák vyplává ze svého obydlí, fakt jim to přišlo vtipné... někteří lidé jsou kreténi !

Voda sice rychle opadává, ale následky budou dlouhodobé. Navíc má ještě pršet - nebudu spát, voda skončila psům u kotců - cca 5 cm pod vyvýšenou podlahou (velké štěstí, že tam Dalibor s martinem vykopali obrovský chodník, má se tam dělat luxusní chodníček - ten toho dost zachránil). Už se vidím, jak to v noci chodím co hodinu kontrolovat, ale všechny psy si prostě do pokoje vzít nemohu, když se holky hárají :-(

Tak teď sedím u PC, místo spánku, tak alespoň si vše přečtu, co jsem dlouho zanedbávala, neboť nemám odvahu jít spát.

Přidám fotku Čakynky - někdo nás fotnul na závodech v Karviné, kde jsme byly fandit. Našla jsem to na rajčeti. Fotky z povodně sem taky pal někdy hodím, teď nemám náladu se na ně ani podívat.

A už jsem si jistá že budeme mít prvního nejkrásnějšího miniausíka na světě. Čakynka je nádherná, svalnatá, krásně stavěná, jen jaksi zapomněla růst do výšky To nevadí, alespoň se vleze na klín

Almo, přeji ti, abyste zvládli tu povodeň co nejrychleji. Taky se nám to stalo zhruba před 4 lety. Celé sklepení vytopené (cca 0,5 m vody), kotel zničený, všechny věci ve sklepě zničené, zdi, dveře, no katastrofa. A nejhorší je, koukat jak ti tam ta voda teče a neschopnost s tím něco dělat. A pak všechno čistit od toho bláta
A ty sousedy bych nakopala do pr....
Držte se holky a jak říkala tvoje maminka, buď ráda, že se ti neutopilo zvířectvo! Věci se dají nahradit vždycky!

30.6.2009 10:05
alma

XXX.XXX.143.78

oddorrinky napsal(a):
pár fotek z Brna

Tak naštěstí voda už opadla, v noci nepršelo.

Vyplavilo to Fínce novou boudu tak, že je na vyhození. O kotelně ani nemluvím 1m38cm vody Vše zničeno, hlavně kotel na plyn - na nový samozřejmě rezervy nemáme. Jsem zvědavá, zda se k tomu postaví pojišťovna čelem a hlavně kdy...

Teplá voda nebude, protože nám ji nahříval právě ten kotel. No ale hlavně, že se nikomu nic nestalo. Včera jsem už měla být v nemocnici na operaci, ale jelikož mi zjistili špatnou srážlivost krve, operaci odložili a proto jsem byla doma. jako jediná, všichni byli v práci... Nechci ani domyslet, jak dlouho by Fíbí vydržela bez přestávky plavat.... Z toho pomyšlení je mi špatně.

Takže fakt štěstí v neštěstí. Nevím, jak dlouho tam plavala, protože mě ani nenapadlo, že se něco děje. Ještě že často chodíme k vodě, tak z toho snad nebyla tak vystrašená.

30.6.2009 10:41
sonja

XXX.XXX.98.152

alma napsal(a):

Vyplavilo to Fínce novou boudu tak, že je na vyhození. O kotelně ani nemluvím 1m38cm vody Vše zničeno, hlavně kotel na plyn - na nový samozřejmě rezervy nemáme. Jsem zvědavá, zda se k tomu postaví pojišťovna čelem a hlavně kdy...

Teplá voda nebude, protože nám ji nahříval právě ten kotel. No ale hlavně, že se nikomu nic nestalo. Včera jsem už měla být v nemocnici na operaci, ale jelikož mi zjistili špatnou srážlivost krve, operaci odložili a proto jsem byla doma. jako jediná, všichni byli v práci... Nechci ani domyslet, jak dlouho by Fíbí vydržela bez přestávky plavat.... Z toho pomyšlení je mi špatně.

Takže fakt štěstí v neštěstí. Nevím, jak dlouho tam plavala, protože mě ani nenapadlo, že se něco děje. Ještě že často chodíme k vodě, tak z toho snad nebyla tak vystrašená.

Almo, jak psala Helča - hlavně že se nikomu nic nestalo. Bylo opravdu štěstí, že jsi byla doma....
Metr a půl vody je skutečně hodně, my co jsme to nezažili si to ani neumíme představit. Pamatuji jak byly záplavy tu na Moravě a když jsme tenkrát projížděli Troubky a Uherské Hraniště....no nic moc pohled.....
Ať se z toho brzy dostanete a hodně štěstí s pojištovnou

1.7.2009 15:34
mari5demi

XXX.XXX.93.37

oddorrinky napsal(a):
pár fotek z Brna

Ahoj, koho z vás uvidíme s Artemis na národce v Mladé Boleslavi teď v červenci?

1.7.2009 16:01
mari5demi

XXX.XXX.93.37

alma napsal(a):

Snad už nebude tolik pršet a voda bude opadat. Je mi líto lidí, co bydlí takhle u vody. Když to vidím v televizi nebo na netu.. Kolik škody voda napáchá..

Hlavní je, že jste všichni v pořádku. To je to nejdůležitější..
Snad opravd už voda bude opadat..

2.7.2009 07:30
sonja

XXX.XXX.146.157

mari5demi napsal(a):
Ahoj, koho z vás uvidíme s Artemis na národce v Mladé Boleslavi teď v červenci?

Nám výstava nevychází časově, ale budeme držet palce všem co jedou...

2.7.2009 10:25
sonja

XXX.XXX.146.157

sonja napsal(a):

Tyjo venku to peče.... jsem měla teď bojovku. Kůzlata už povyrostly a začaly lozit na hromadu dřeva, aby mohly lépe ožírat listí z ořecháče. Jenže hromada dřeva sousedí se sousedovým plotem a už jednou jsme je tam odchytávali. Takže dnes šly kůzlata poprvé na vodítko. Bertík to zvládl statečně a bránil se jen chvilku. Ale Baruna, to bylo něco. Když jsem jí dávala obojek, ječela jako pominutá (a to je něco když začne řvát koza....). Až teď po zhruba hodince je vcelku klid. Nás budou sousedi milovat....

2.7.2009 20:13
mari5demi

XXX.XXX.93.37

sonja napsal(a):

Tak to je škoda.. Já tam jedu.. Sem zvědavá, jsem sama v kruhu v dorostu.. :D Tak uvidíme.

3.7.2009 08:29
Aleš Jirků

XXX.XXX.250.163

oddorrinky napsal(a):
pár fotek z Brna

JE TU NEKDO Z USTECKEHO KRAJE ???

3.7.2009 08:59
mirekredhost

XXX.XXX.199.18

Aleš Jirků napsal(a):

Já. Jsem z Ředhoště.

3.7.2009 09:15
sonja

XXX.XXX.146.157

mirekredhost napsal(a):
Já. Jsem z Ředhoště.

Jééé, Tokra byl s Bastym v kruhu o r.CACIB v Brně, že?

3.7.2009 10:50
Aleš Jirků

XXX.XXX.250.163

mirekredhost napsal(a):
Já. Jsem z Ředhoště.

a mas kluka ?

3.7.2009 11:23
mirekredhost

XXX.XXX.199.18

sonja napsal(a):
Jééé, Tokra byl s Bastym v kruhu o r.CACIB v Brně, že?

Jo.jo.

3.7.2009 19:22
Aleš Jirků

XXX.XXX.250.163

mirekredhost napsal(a):
Jo.jo.

a s pp ?? a jakou barvu ??

3.7.2009 21:50
mari5demi

XXX.XXX.93.37

Aleš Jirků napsal(a):

Ahoj, jj, já jsem z Litoměřic.

3.7.2009 22:06
Aleš Jirků

XXX.XXX.250.163

mari5demi napsal(a):

a mas kluka ??? a je s pp ?? a jakou mas barvu ??

4.7.2009 09:22
mirekredhost

XXX.XXX.216.102

Aleš Jirků napsal(a):

Je s PP a je červený.Můžeš se na něj podívat na www.keira-anima.wbs.cz

4.7.2009 12:22
Aleš Jirků

XXX.XXX.250.163

mari5demi napsal(a):

a mas kluka ?? a s pp ?? a jakou barvu ??

4.7.2009 14:40
Aleš Jirků

XXX.XXX.250.163

Aleš Jirků napsal(a):
a mas kluka ?? a s pp ?? a jakou barvu ??

pro ustecky kraj - co takhle se nekdy nekde sejit a jit se psama ven ??

4.7.2009 19:26
mari5demi

XXX.XXX.93.37

Aleš Jirků napsal(a):

Nn, mám fenečku.. Ale modrou.. Artemiska je s PP

4.7.2009 19:36
mari5demi

XXX.XXX.93.37

Aleš Jirků napsal(a):
pro ustecky kraj - co takhle se nekdy nekde sejit a jit se psama ven ??

To není špatný nápad. :) Když lidi uvidí více podobných psů tak aspoň nebudou mi řikat že mám voříška, křížence NO s Huskym a nebo křížence akita inu atd.

4.7.2009 19:49
mari5demi

XXX.XXX.93.37

oddorrinky napsal(a):
pár fotek z Brna

Konečně jsme s Artemiskou překonali strach z kartáče. Strašně se bála kartáče a ječela u toho atd. Dneska jsem to zase zkoušela a konečně se aspoň trochu už nechá učesat.. Jen jí ještě trochu vadí ocas česat..

Ještě mám dotázek.. Jak jste dokázali, že vám pes na výstavě stojí? Já to s ní zkoším a když zůstane stát, tak dostane odměnu a pochvalu.. Ale většinou si sedá a když jí chci nadzvednout tak začne pištět jak kdybych jí dělala bůh ví co.. To je to taková cíťa nebo vám to ze začátku taky dělali?

4.7.2009 21:14
Aleš Jirků

XXX.XXX.250.163

mari5demi napsal(a):
To není špatný nápad. :) Když lidi uvidí více podobných psů tak aspoň nebudou mi řikat že mám voříška, křížence NO s Huskym a nebo křížence akita inu atd.

pro ustecky kraj - tak sem piste komu a kdy by se to hodilo ta prochazka at vyme kolik nas bude

4.7.2009 21:25
mari5demi

XXX.XXX.93.37

Aleš Jirků napsal(a):
pro ustecky kraj - tak sem piste komu a kdy by se to hodilo ta prochazka at vyme kolik nas bude

Tak to nevím kolik by nás bylo. Myslím, že v ústeckým kraji moc ACD není.. Ale já bych se klidně s přítelem přidala na procházku.. Mám čas skoro zatím furt, jen ne o víkendy některý.. Odkud jsi ty přímo? A odkud máš hafana? Koukám, že už sje taky seznámen s ovcema.. Artemiska taky.. Ale chtěla bych jí seznámit s kravkama, jen není moc možnost.. Většina chovatelů krav nikoho nechce pustit do kravína a kor se psem..
Já vím jen o acd Míry z ředhoště, o mě, o nějakým z lovo, ale nevím kdo ho má.. Prý je hluchá ta fenečka říkal vet a pak ještě někdo snad z ul.. O jiných nevím.. Ale tak já zatím moc majitelů ACD neznám..

4.7.2009 22:50
Aleš Jirků

XXX.XXX.250.163

mari5demi napsal(a):
Tak to nevím kolik by nás bylo. Myslím, že v ústeckým kraji moc ACD není.. Ale já bych se klidně s přítelem přidala na procházku.. Mám čas skoro zatím furt, jen ne o víkendy některý.. Odkud jsi ty přímo? A odkud máš hafana? Koukám, že už sje taky seznámen s ovcema.. Artemiska taky.. Ale chtěla bych jí seznámit s kravkama, jen není moc možnost.. Většina chovatelů krav nikoho nechce pustit do kravína a kor se psem..
Já vím jen o acd Míry z ředhoště, o mě, o nějakým z lovo, ale nevím kdo ho má.. Prý je hluchá ta fenečka říkal vet a pak ještě někdo snad z ul.. O jiných nevím.. Ale tak já zatím moc majitelů ACD neznám..

my jsme z Decina a kessi mam od jedny pani z berouna nema sice pp ale me to vubec nevadi

5.7.2009 09:25
Aleš Jirků

XXX.XXX.250.163

mari5demi napsal(a):
Konečně jsme s Artemiskou překonali strach z kartáče. Strašně se bála kartáče a ječela u toho atd. Dneska jsem to zase zkoušela a konečně se aspoň trochu už nechá učesat.. Jen jí ještě trochu vadí ocas česat..

Ještě mám dotázek.. Jak jste dokázali, že vám pes na výstavě stojí? Já to s ní zkoším a když zůstane stát, tak dostane odměnu a pochvalu.. Ale většinou si sedá a když jí chci nadzvednout tak začne pištět jak kdybych jí dělala bůh ví co.. To je to taková cíťa nebo vám to ze začátku taky dělali?

http://kessi.websnadno.cz/

5.7.2009 13:05
heeler

XXX.XXX.51.243

Aleš Jirků napsal(a):

Ahoj , ACD . Už dlouho jsem se neozval , ale znáte to - moc práce . CHtěl bych touto cestou všechny pozvat na sraz ACD , a to 15.-16. srpna 2009 . Je to sobota a neděle , nic zvláštního se dít nebude .Je to jen sraz -volná zábava gril ,procházka ,hospoda , vyprávění a atd. To vše s acd a o acd. spaní dle kapacit na statku zdarma ,možné i stanování nebo pod širákem . Vše na statku k užívání . Kdo bude chtít , ozvěte se 606960419 nebo blueheeler@seznam.cz

5.7.2009 20:32
mari5demi

XXX.XXX.93.37

heeler napsal(a):
Ahoj , ACD . Už dlouho jsem se neozval , ale znáte to - moc práce . CHtěl bych touto cestou všechny pozvat na sraz ACD , a to 15.-16. srpna 2009 . Je to sobota a neděle , nic zvláštního se dít nebude .Je to jen sraz -volná zábava gril ,procházka ,hospoda , vyprávění a atd. To vše s acd a o acd. spaní dle kapacit na statku zdarma ,možné i stanování nebo pod širákem . Vše na statku k užívání . Kdo bude chtít , ozvěte se 606960419 nebo blueheeler@seznam.cz

Ahojky, to zní lákavě. A kde se to bude konat? Docela ráda bych tam jela. A Artemis taky určitě. :) Týjo, by se pořádně vyblbla.

5.7.2009 20:35
mari5demi

XXX.XXX.93.37

Aleš Jirků napsal(a):

Juuu, Kessi je slaďoučká. Taky pracuju na webu pro Artemisku.

5.7.2009 20:45
mari5demi

XXX.XXX.93.37

oddorrinky napsal(a):
pár fotek z Brna

Tak dneska Artemiska skoro půl dne řádila u vody. Posílám pár foteček mojí kachničky.

Tahle fotka je mazec, jen nevím zda pujde dobře vidět tady na ifauně.. Vždy tu jsou menší fotečky.

5.7.2009 20:46
Aleš Jirků

XXX.XXX.250.163

mari5demi napsal(a):
Juuu, Kessi je slaďoučká. Taky pracuju na webu pro Artemisku.

dekuju my se taky tesime na vase www stranky a jestli pojedete na ten sraz ACD tak se tam mozbna uvydime ja a Kessi by sme tam taky chteli jet

5.7.2009 20:47
mari5demi

XXX.XXX.93.37

mari5demi napsal(a):
Tak dneska Artemiska skoro půl dne řádila u vody. Posílám pár foteček mojí kachničky.

Tahle fotka je mazec, jen nevím zda pujde dobře vidět tady na ifauně.. Vždy tu jsou menší fotečky.

Další s klacíkem

5.7.2009 21:00
mari5demi

XXX.XXX.93.37

Aleš Jirků napsal(a):
dekuju my se taky tesime na vase www stranky a jestli pojedete na ten sraz ACD tak se tam mozbna uvydime ja a Kessi by sme tam taky chteli jet

Zrovan je upravuju, tak až je trošku dodělám, tak pošlu odkaz. No uvidíme, zda bude mít přítel volno v práci.. Samotná bych nechtěla jet a navíc by mě taky nepustil.
Jinak pojedeš se kouknout do té Mladé Boleslavy jak jsi psal na tý diskuzi.

5.7.2009 21:04
mari5demi

XXX.XXX.93.37

mari5demi napsal(a):
Další s klacíkem

Skokanka

5.7.2009 21:05
mari5demi

XXX.XXX.93.37

mari5demi napsal(a):
Skokanka

Běžwla nějak moc rychle a tak jí mam takhle blbě vyfocenou.. Není uprostřed fota jak bylo plánované.

5.7.2009 21:34
Aleš Jirků

XXX.XXX.250.163

mari5demi napsal(a):
Zrovan je upravuju, tak až je trošku dodělám, tak pošlu odkaz. No uvidíme, zda bude mít přítel volno v práci.. Samotná bych nechtěla jet a navíc by mě taky nepustil.
Jinak pojedeš se kouknout do té Mladé Boleslavy jak jsi psal na tý diskuzi.

ja bych chtel ale nwm jestli tata nebude v praci nb jestli nebudeme u more a kdy to vlastne je ??

5.7.2009 21:47
mari5demi

XXX.XXX.93.37

Aleš Jirků napsal(a):
ja bych chtel ale nwm jestli tata nebude v praci nb jestli nebudeme u more a kdy to vlastne je ??

Tak to jo. Je to 18.7. Tak kdyby jsi tam byl, tak můžem pokecat a holky si můžou pohrát.

5.7.2009 21:51
Aleš Jirků

XXX.XXX.250.163

mari5demi napsal(a):
Tak to jo. Je to 18.7. Tak kdyby jsi tam byl, tak můžem pokecat a holky si můžou pohrát.

jj tak ja to zjistim a dam vedet jestli tam budu a nedala by si mi pls ICQ at si nemusime psat furt tady jo a moje ICQ je 397-875-096

5.7.2009 21:59
mari5demi

XXX.XXX.93.37

Aleš Jirků napsal(a):
jj tak ja to zjistim a dam vedet jestli tam budu a nedala by si mi pls ICQ at si nemusime psat furt tady jo a moje ICQ je 397-875-096

Jj, díkes. Už jsem si tě tam přidala teď.

5.7.2009 23:44
jimmik

XXX.XXX.206.192

mari5demi napsal(a):
Běžwla nějak moc rychle a tak jí mam takhle blbě vyfocenou.. Není uprostřed fota jak bylo plánované.

ahoj, zase po náký době se hlásim...tentokráte s vývou pro všechny majitele ACDéček....
V pátek se mi stalo, že jsem nějak nestihla odvolat Jimmiho od mojí kobyly a jak mu to pěkně šlo to štípání...ale nakonec dostal kopanec přímo ho hlavy...zůstal ležet v kčeči a nedýchal...nakonec se chytil a naskočil...měl "jen" těžký otřes mozku...dneska už vyvádí jak černá ruka...vůbec na to nevypadá...a naopak se mi zdá, že je to sebevrah od tý doby ještě větší...takže prosím Vás, fakt si je hlídejte už koníků!!! je to opravdu hnusnej pohled a straší mě ještě ted....a myslim že ještě dlouho bude...

5.7.2009 23:48
mari5demi

XXX.XXX.93.37

jimmik napsal(a):
ahoj, zase po náký době se hlásim...tentokráte s vývou pro všechny majitele ACDéček....
V pátek se mi stalo, že jsem nějak nestihla odvolat Jimmiho od mojí kobyly a jak mu to pěkně šlo to štípání...ale nakonec dostal kopanec přímo ho hlavy...zůstal ležet v kčeči a nedýchal...nakonec se chytil a naskočil...měl "jen" těžký otřes mozku...dneska už vyvádí jak černá ruka...vůbec na to nevypadá...a naopak se mi zdá, že je to sebevrah od tý doby ještě větší...takže prosím Vás, fakt si je hlídejte už koníků!!! je to opravdu hnusnej pohled a straší mě ještě ted....a myslim že ještě dlouho bude...

Jejda. Tak to je mi líto. Hlavně, že je už v pořádku. To je nejdůležitější!! Oni ACD jsou takový malikatí sebevrazi a občas neví kdy přestat.
Ať se Jimmimu daří čím dál lépe a brzo se z toho dostane.

5.7.2009 23:49
jimmik

XXX.XXX.206.192

jimmik napsal(a):

ještě posílám jednu "letní" fotečku

6.7.2009 06:13
heeler

XXX.XXX.51.243

jimmik napsal(a):
ještě posílám jednu "letní" fotečku

ahoj acd ,ohledně toho srazu 15.-16. srpna 2009 . konat se bude v obci KRUPA , je to 50km od Prahy směrem na Karlovy Vary .jinak prosím Vás statek je v provozu teprve druhé léto , tak nečekejte konfort .

6.7.2009 10:17
helvan1

XXX.XXX.202.25

heeler napsal(a):
ahoj acd ,ohledně toho srazu 15.-16. srpna 2009 . konat se bude v obci KRUPA , je to 50km od Prahy směrem na Karlovy Vary .jinak prosím Vás statek je v provozu teprve druhé léto , tak nečekejte konfort .

Zdar všem!
Heelere, se mnou, s Diázkem a Pavlíkem určo počítej na srazík, ju?#08 Rádi všechny uvidíme!

6.7.2009 14:04
sonja

XXX.XXX.146.157

heeler napsal(a):

Nooo, to vypadá parádně, ale pro nás je to trošku z ruky . Navíc teď dost intenzivně doděláváme baráček, takže my jedeme až na ACD srazík s lepardama v řijnu.... Škoda, snad příští rok (jestli se akce bude opět konat....)
Helčo, doufám že ze srpnového srazíku pak dodáš plno pěkných fotek. Ať se aspoň oko pokochá ....

7.7.2009 10:09
sonja

XXX.XXX.98.152

heeler napsal(a):

Heeler - malý dotaz. Víkend 15-15.srpen a na stránkách je víkend 15.-16.září??? Ale vzhledem k tomu, že v září takový víkend není.... tak to bude asi ten srpen (tak jen opravit když taka na stránkách měsíc )

7.7.2009 11:14
alma

XXX.XXX.143.78

oddorrinky napsal(a):
pár fotek z Brna

Ahoj všichni.

Teda Jimík je asi takový blázen jako Čakyna... Hlavně, ať je vpořádku, jsem zvědavá, zda si vezme z té události ponaučení či nikoli. Muselo to být strašné, já si nedovedu představit svou reakci, jsem strašná hysterka, co se týče mých psů.

Jinak také chodíme k vodě, Čaky má styl nestyl - šplíchá, napůl se topí, ale plave statečně - přece tam ty balónky nenechá

V neděli jsme byli celý den u vody. Potkali tam i kamarádku s její smečkou, takže haaafooo psů a super zábava.

Fotečky jsou tady: http://picasaweb.google.cz/ foto.dali.nahledy/ KoupaniVKarvinskemMori#

- dvě mezery si umžte - před slovem foto a slovem koupání

Myslím, že fotky Čakynky se fakt povedly

7.7.2009 13:51
sonja

XXX.XXX.98.152

alma napsal(a):
Ahoj všichni.

Teda Jimík je asi takový blázen jako Čakyna... Hlavně, ať je vpořádku, jsem zvědavá, zda si vezme z té události ponaučení či nikoli. Muselo to být strašné, já si nedovedu představit svou reakci, jsem strašná hysterka, co se týče mých psů.

Jinak také chodíme k vodě, Čaky má styl nestyl - šplíchá, napůl se topí, ale plave statečně - přece tam ty balónky nenechá

V neděli jsme byli celý den u vody. Potkali tam i kamarádku s její smečkou, takže haaafooo psů a super zábava.

Fotečky jsou tady: http://picasaweb.google.cz/ foto.dali.nahledy/ KoupaniVKarvinskemMori#

- dvě mezery si umžte - před slovem foto a slovem koupání

Myslím, že fotky Čakynky se fakt povedly

Almo, fotečky super!

Jinak pokud by jste se chtěli někdo podívat na výcvik malé australajdy Shedow od Davida, tak tady jsou odkazy na krátká videa:
http://www.youtube.com/watch?v=MxM3g9uxlUY
http://www.youtube.com/watch?v=m843eOZUVsg
http://www.youtube.com/watch?v=XaorqCz_K7Q
http://www.youtube.com/watch?v=HTiwVZ15C-4
Malá je opravdu moc šikovná...

7.7.2009 14:29
mari5demi

XXX.XXX.93.37

oddorrinky napsal(a):
pár fotek z Brna

Nevíte někdo kontakt na majitelku psa windwarriors blue cidabro?
Předevčírem jsem jí psala mejla kterého má uvedeného na stránce chs a odepsala mi nějaká paní že nikdy psa neměla atd.. Tak nevím teď co a jak.. Je to tatínek Artemisky a já bych si jeho foto chtěla dát na její web.. Ale chci jí tam dát pouze se souhlasem majitelů.. Pejskovi se jinak říká Čertík.
Děkuju moc.

7.7.2009 15:26
sonja

XXX.XXX.98.152

mari5demi napsal(a):
Předevčírem jsem jí psala mejla kterého má uvedeného na stránce chs a odepsala mi nějaká paní že nikdy psa neměla atd.. Tak nevím teď co a jak.. Je to tatínek Artemisky a já bych si jeho foto chtěla dát na její web.. Ale chci jí tam dát pouze se souhlasem majitelů.. Pejskovi se jinak říká Čertík.
Děkuju moc.

Pokud vím, tak Ch. Windwarrior´s blue Cidabro je "Lantu" a majitelkou by měla být poradkyně chovu Andrea Daňková CHS Cidabro.

7.7.2009 22:33
abbey

XXX.XXX.176.76

mari5demi napsal(a):
Děkuju moc.

http://www.zkrajelichnice.cz/?page=kontakt
Tady je kontakt na majitele pejska.
Z téhle paintky , která je ještě miminko, jsme úplně hotové .... chytrá, krásná, jen nééé naše Jmenuje se Ema.

7.7.2009 22:37
abbey

XXX.XXX.176.76

abbey napsal(a):
http://www.zkrajelichnice.cz/?page=kontakt
Tady je kontakt na majitele pejska.
Z téhle paintky , která je ještě miminko, jsme úplně hotové .... chytrá, krásná, jen nééé naše Jmenuje se Ema.

Na louce.....

7.7.2009 22:43
abbey

XXX.XXX.176.76

abbey napsal(a):
Na louce.....

Takhle Ebča pořád asistuje u koní. Nehne se od prdelky hříbat. Až jednou dostane do kebule, tak mě asi klepne. Ještě že to Jimík přežil!!! Myslím, že ho to neodradí, protože Ebča taky nemá žádný pud sebezáchovy bohužel....

8.7.2009 18:54
heeler

XXX.XXX.51.243

abbey napsal(a):
Takhle Ebča pořád asistuje u koní. Nehne se od prdelky hříbat. Až jednou dostane do kebule, tak mě asi klepne. Ještě že to Jimík přežil!!! Myslím, že ho to neodradí, protože Ebča taky nemá žádný pud sebezáchovy bohužel....

Ahoj ACD ,
Tak už je to tady , první sraz ACD na statku . Dne 15.-16. srpna 2009 se koná grilovačka se vším co k tomu patří . Jedná se o nultý ročník ,tradice která nám obohatí náš život s ACD . O tomto víkendu probereme , jak by měl vypadat příští sraz . Jaké soutěže , co k jídlu a pití a různé jiné nápady . Prosím Vás , kdo bude mít zájem tak zavolejte nebo napište . Zatím čau Luboš .

8.7.2009 21:44
heeler

XXX.XXX.51.243

heeler napsal(a):
Ahoj ACD ,
Tak už je to tady , první sraz ACD na statku . Dne 15.-16. srpna 2009 se koná grilovačka se vším co k tomu patří . Jedná se o nultý ročník ,tradice která nám obohatí náš život s ACD . O tomto víkendu probereme , jak by měl vypadat příští sraz . Jaké soutěže , co k jídlu a pití a různé jiné nápady . Prosím Vás , kdo bude mít zájem tak zavolejte nebo napište . Zatím čau Luboš .

Ahoj , tak cojé s Váma . Snad nejste všichni na dovolený . Snad je tu někdo na pokec ?

8.7.2009 22:34
Aleš Jirků

XXX.XXX.250.163

heeler napsal(a):
Ahoj , tak cojé s Váma . Snad nejste všichni na dovolený . Snad je tu někdo na pokec ?

tady je moje ICQ kdyby si chtel nekdo pokecat o australacich 397-875-096

8.7.2009 23:49
jimmik

XXX.XXX.206.192

Aleš Jirků napsal(a):
tady je moje ICQ kdyby si chtel nekdo pokecat o australacich 397-875-096

Je to fakt, zjistila jsem, že ACD jsou psi sebevrazi!!!! Ono nestačilo, že se znova narodil, ale ted ještě zkáče z dvoumetrovýho mostku do potokaa koní se VŮŮŮBEC nebojí, jako by se nic nestalo....

Heller: bych na srázek docela aj zajela ráda, mam to i kousek (jsem z K.Varů) ale zrovna v tom termínu pořádam u nás na cvičáku takovej minitábor výcvikovej, takže grilovačka, stopičky, poslušnost a kousačky...a tak jak to bývá.....tak snad to vyjde příští rok

Ale mam na Vás všechny dotaz: Jelikož tady v okolí nikdo s ACD nedělá sportovní kynologii, tak bych se zeptat, co by už měl v 6ti měsících jakože umět???Poraďte mi prosím někdo, at vim jak jsme na tomDíks

8.7.2009 23:50
jimmik

XXX.XXX.206.192

jimmik napsal(a):
Je to fakt, zjistila jsem, že ACD jsou psi sebevrazi!!!! Ono nestačilo, že se znova narodil, ale ted ještě zkáče z dvoumetrovýho mostku do potokaa koní se VŮŮŮBEC nebojí, jako by se nic nestalo....

Heller: bych na srázek docela aj zajela ráda, mam to i kousek (jsem z K.Varů) ale zrovna v tom termínu pořádam u nás na cvičáku takovej minitábor výcvikovej, takže grilovačka, stopičky, poslušnost a kousačky...a tak jak to bývá.....tak snad to vyjde příští rok

Ale mam na Vás všechny dotaz: Jelikož tady v okolí nikdo s ACD nedělá sportovní kynologii, tak bych se zeptat, co by už měl v 6ti měsících jakože umět???Poraďte mi prosím někdo, at vim jak jsme na tomDíks

se omlouvam, se mi spletly písmenka tam mělo být napsáno "heeler"

9.7.2009 21:15
abbey

XXX.XXX.176.76

heeler napsal(a):

Ahojky. Na srazík bohužel nedorazíme.... je to moc daleko , neb jsme ze Zlína a navíc jsme v tomhle termínu na táboře ve Svojanově s feňulou. Mo c nás to mrzí Poznat nové střeštidla by se nám líbilo Tak se možná někde uvidíme jindy. Jinak já neporadím, co půlroční mimi acd má umět, ikdyž se sportovní kynologii věnujeme , ale máme Ebču až od 8 měsíců. Uměla v té době hlavně ke mně. Pilovali jsme a v roce a půl měla už několik zkoušek. Tak si myslím , že jsou moc chytří, aby už v půl roce téměř vše zvládali.Nesmí jen skákat. To jsme začali až v 10 měsících. Opatrně. Jinak se těšíme na dovču...... Máme od 18. 7. měsíc to si to užijeme!!! Všem krásné prázdniny přejeme

9.7.2009 22:55
helvan1

XXX.XXX.202.25

abbey napsal(a):
Ahojky. Na srazík bohužel nedorazíme.... je to moc daleko , neb jsme ze Zlína a navíc jsme v tomhle termínu na táboře ve Svojanově s feňulou. Mo c nás to mrzí Poznat nové střeštidla by se nám líbilo Tak se možná někde uvidíme jindy. Jinak já neporadím, co půlroční mimi acd má umět, ikdyž se sportovní kynologii věnujeme , ale máme Ebču až od 8 měsíců. Uměla v té době hlavně ke mně. Pilovali jsme a v roce a půl měla už několik zkoušek. Tak si myslím , že jsou moc chytří, aby už v půl roce téměř vše zvládali.Nesmí jen skákat. To jsme začali až v 10 měsících. Opatrně. Jinak se těšíme na dovču...... Máme od 18. 7. měsíc to si to užijeme!!! Všem krásné prázdniny přejeme

ty jo Ivanko, celý měsíc dovču?? To si pořádně užijte!

10.7.2009 16:12
abbey

XXX.XXX.176.76

helvan1 napsal(a):
ty jo Ivanko, celý měsíc dovču?? To si pořádně užijte!

Ahojky Heli. Máme omezené programy na operačních sálech. Jen akutní věci se uspávají , tak máme volno. Vzhledem k našim přesčasům - 60 h měsíčně , je to taková malá kompenzace. Užijem si to s fagánkama a Ebčou to si piš Škoda jen , že vy nejezdíte i na jiné tábory , než nahánění mičudy Nám se to taky líbí , jen se tomu ve Zlíně nikdo nevěnuje.... tož tak Pa a pozdravuj Diázka.

10.7.2009 19:36
helvan1

XXX.XXX.202.25

abbey napsal(a):
Ahojky Heli. Máme omezené programy na operačních sálech. Jen akutní věci se uspávají , tak máme volno. Vzhledem k našim přesčasům - 60 h měsíčně , je to taková malá kompenzace. Užijem si to s fagánkama a Ebčou to si piš Škoda jen , že vy nejezdíte i na jiné tábory , než nahánění mičudy Nám se to taky líbí , jen se tomu ve Zlíně nikdo nevěnuje.... tož tak Pa a pozdravuj Diázka.

Ivčo, jo, jo, flyball nás fakt chytilt ak se můžeme potkat v Brně 2.8.. Máme tam turnaj ve flyballu a asi tam budu už v sobotu.

10.7.2009 20:04
abbey

XXX.XXX.176.76

helvan1 napsal(a):
Ivčo, jo, jo, flyball nás fakt chytilt ak se můžeme potkat v Brně 2.8.. Máme tam turnaj ve flyballu a asi tam budu už v sobotu.

Heli od 1. - 5.8. jsem s Kačkou a Ebčou v Hodoníně na agility táboře. Tak bohužel Brno nehrozí. Jedině , že bys zavítala do Hodonína se svou smečkou a udělali si vééélet za náma.....

10.7.2009 20:13
abbey

XXX.XXX.176.76

abbey napsal(a):
Heli od 1. - 5.8. jsem s Kačkou a Ebčou v Hodoníně na agility táboře. Tak bohužel Brno nehrozí. Jedině , že bys zavítala do Hodonína se svou smečkou a udělali si vééélet za náma.....

Tady je ještě hezká fotečka od naší kamarádky Renči z její fotogalerie z Intercanisu.

10.7.2009 20:16
abbey

XXX.XXX.176.76

abbey napsal(a):
Tady je ještě hezká fotečka od naší kamarádky Renči z její fotogalerie z Intercanisu.

Jo a kdyby někdo nevěděl.... je to Tokra od Soňky a naše Ebča.

12.7.2009 19:07
abbey

XXX.XXX.176.76

abbey napsal(a):
Jo a kdyby někdo nevěděl.... je to Tokra od Soňky a naše Ebča.

Jedna polní

12.7.2009 19:08
abbey

XXX.XXX.176.76

abbey napsal(a):
Jedna polní

A jedna z vozu Švagrová má dvě kobylky , tak jsme vyrazili na výlet - trošku vytřepat zadnice

12.7.2009 19:15
abbey

XXX.XXX.176.76

abbey napsal(a):
A jedna z vozu Švagrová má dvě kobylky , tak jsme vyrazili na výlet - trošku vytřepat zadnice

Příprava večeře A kdo jste vegetariáni - tak nekoukat Já taky jen přikrajovala to libové

12.7.2009 20:33
mari5demi

XXX.XXX.93.37

oddorrinky napsal(a):
pár fotek z Brna

Výstava Mladá Boleslav 18.7.2009
Tak kdopak pojedete? Jsem zvědavá, s náma v kruhu bude ještě jedna fenečka. Tak sem zvědavá která to bude.

12.7.2009 21:46
mari5demi

XXX.XXX.93.37

mari5demi napsal(a):
Výstava Mladá Boleslav 18.7.2009
Tak kdopak pojedete? Jsem zvědavá, s náma v kruhu bude ještě jedna fenečka. Tak sem zvědavá která to bude.

Tady je pár videí s Artemiskou. Kdyby se někdo chtěl podívat..

http://www.youtube.com/velunkademi

13.7.2009 15:59

abbey napsal(a):
Příprava večeře A kdo jste vegetariáni - tak nekoukat Já taky jen přikrajovala to libové

Ahojky iví-teda to vypadá na skěvou akci!!!
Vy si to léto tedy fakt užíváteA vegtarián nevegetarián-prasátko jistě chutnalo!!

14.7.2009 22:31
jimmik

XXX.XXX.206.192

proxima napsal(a):
Ahojky iví-teda to vypadá na skěvou akci!!!
Vy si to léto tedy fakt užíváteA vegtarián nevegetarián-prasátko jistě chutnalo!!

Tééda to "prasečí" vypadá opravdu skvostně....!!!!!

17.7.2009 08:15
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
pár fotek z Brna

Ahoj všem!
Dlouho jsem se neozvala, protože jsem neměla zrovna nejlepší období, bohužel jsem přišla o koníka a celkem dost mě to sebralo, ale už jsem to nějak překonala a snad bude jen líp...

Všichni máte super krásné fotky

já přihodím něco z kousání, Austy je fakt strašně šikovná, mám z ní radost

17.7.2009 08:17
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
Ahoj všem!
Dlouho jsem se neozvala, protože jsem neměla zrovna nejlepší období, bohužel jsem přišla o koníka a celkem dost mě to sebralo, ale už jsem to nějak překonala a snad bude jen líp...

Zítra jsme na hlášení na coursing na licenci s Austy a Arkou, sice obě dlouho neběhaly, tak nevím nevím
Jak to funguje když ten běh neudělá, kolikrát to může opakovat???

Akorát teda nevím jestli dorazíme, ještě nemám domluvené auto... tím Brnem mě celkem naštvali , Radslavice mám za kopcem...

17.7.2009 08:41

oddorrinky napsal(a):
Zítra jsme na hlášení na coursing na licenci s Austy a Arkou, sice obě dlouho neběhaly, tak nevím nevím
Jak to funguje když ten běh neudělá, kolikrát to může opakovat???

Akorát teda nevím jestli dorazíme, ještě nemám domluvené auto... tím Brnem mě celkem naštvali , Radslavice mám za kopcem...

Ahoj Míšo. To je mi moc líto s tím koníkem...... co se stalo? Na coursingu vám držíme palce!!! Taky jsme tam chtěli jet, ale vyhrály závody westernové, kde jsou nahlášená děvčata z ranče, kam chodíme. Jedeme k Brnu - Zálesná Zhoř. Fotky dodáme

17.7.2009 20:33
mari5demi

XXX.XXX.93.37

oddorrinky napsal(a):
Ahoj všem!

Ahoj, to je mi moc líto s koníkem. Ale je mu už určitě lépe, neboj.
Taky až budeme větší, budeme nacvičovat obranu. Myslím, že Artemis na to má.. Už mě i začíná hlídat a hlídá barák i objekt perfektně. Moje bandočka ta zjistila že hlídá malá, tak chrápe a Artemios je ve střehu.
Jinak na fotce pěkný zákus.

17.7.2009 20:51
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

mari5demi napsal(a):
Ahoj, to je mi moc líto s koníkem. Ale je mu už určitě lépe, neboj.
Taky až budeme větší, budeme nacvičovat obranu. Myslím, že Artemis na to má.. Už mě i začíná hlídat a hlídá barák i objekt perfektně. Moje bandočka ta zjistila že hlídá malá, tak chrápe a Artemios je ve střehu.
Jinak na fotce pěkný zákus.

Sideček bohužel dostal dost těřkou koliku... nesehnala jsem veta... atd... teď už to nemá cenu rozebírat

Austy kouše opravdu špičkově, má plné (vždy) zákusy, absolutně klidné, nepřekusuje a pořád drží naplno, ikdyž jí za minutu nebo dvě co si pešek nosí figurant potáhne, pořád drží stejně

snad na podzim zkusíme ZM a IPO - V

19.7.2009 08:57
abbey

XXX.XXX.176.76

oddorrinky napsal(a):
Sideček bohužel dostal dost těřkou koliku... nesehnala jsem veta... atd... teď už to nemá cenu rozebírat

Austy kouše opravdu špičkově, má plné (vždy) zákusy, absolutně klidné, nepřekusuje a pořád drží naplno, ikdyž jí za minutu nebo dvě co si pešek nosí figurant potáhne, pořád drží stejně

snad na podzim zkusíme ZM a IPO - V

Naše dračice teda klidné zákusy nemá. A to ji vůbec nemusíme nijak dráždit. Pořád sklidňujeme.Roztrhat, zadávit a roztřepat pešourka Sice hezky kousne, ale jen na klín. Na rukáv mi jde mrška do měkého na loket Jednou na to přišla a ne a ne ji to odnaučit. Ale baví ji to a žádné velké cíle v obraně nemáme Panička je zdechlá chodit na stopičky Plně se jim vždycky věnujeme na táboře ve Svojanově. To nelením vstávat o půl šesté. Už se tam těšíme. Pošlu pak fotečky.
Včera jsme byli na westwrnových závodech u Brna a super Děvčata od nás z ranče, kam chodíme , vyhrála celkem 13 pohárů Jsou to borky. Mé osobní vozidlo Šejnynka měla 3poháry - dvakrát 1 místo a jednou 2. místo. Na fotce ona Pa

19.7.2009 09:10
abbey

XXX.XXX.176.76

abbey napsal(a):
Naše dračice teda klidné zákusy nemá. A to ji vůbec nemusíme nijak dráždit. Pořád sklidňujeme.Roztrhat, zadávit a roztřepat pešourka Sice hezky kousne, ale jen na klín. Na rukáv mi jde mrška do měkého na loket Jednou na to přišla a ne a ne ji to odnaučit. Ale baví ji to a žádné velké cíle v obraně nemáme Panička je zdechlá chodit na stopičky Plně se jim vždycky věnujeme na táboře ve Svojanově. To nelením vstávat o půl šesté. Už se tam těšíme. Pošlu pak fotečky.
Včera jsme byli na westwrnových závodech u Brna a super Děvčata od nás z ranče, kam chodíme , vyhrála celkem 13 pohárů Jsou to borky. Mé osobní vozidlo Šejnynka měla 3poháry - dvakrát 1 místo a jednou 2. místo. Na fotce ona Pa

Takhle se jezdí ukázka na závodech

19.7.2009 09:13
abbey

XXX.XXX.176.76

abbey napsal(a):
Takhle se jezdí ukázka na závodech

V hale fotil můj mužík. Můj foťák poněkud nestíhal a mám vše mázlé
Jeho fotogalerie tady http://www.albumfotek.cz/vranik/

19.7.2009 21:26
Aleš Jirků

XXX.XXX.250.163

abbey napsal(a):
V hale fotil můj mužík. Můj foťák poněkud nestíhal a mám vše mázlé
Jeho fotogalerie tady http://www.albumfotek.cz/vranik/

ahoj pls poradte nevyte nekdo jak se nadobro zbavit blech ?? moji malinkou chudinku uz pekne stvou moc pls poradte je to nutne diky moc zkusil sem vsechno sprej,sampon proti blecham ma i obojek proti blecham a nezabira to moc pls poradte

19.7.2009 21:38
ztracenka

XXX.XXX.219.118

Aleš Jirků napsal(a):
ahoj pls poradte nevyte nekdo jak se nadobro zbavit blech ?? moji malinkou chudinku uz pekne stvou moc pls poradte je to nutne diky moc zkusil sem vsechno sprej,sampon proti blecham ma i obojek proti blecham a nezabira to moc pls poradte

Zdravím všechny

Nějak nestíhám. Brut a Al byli trošičku marod, takže jsem se točila okolo nich, do toho stavíme zeď a navíc částečně bydlím v chatě. Zkrátka si zase užívám léta

Worste, z blechama máme bohaté zkušenosti. Pokud zároveň s použitím obojku nebo spotu nevydezinfikuješ celý byt nebo barák ( včetně sedačky, matrací,peřin atd.), tak se jich nezbavíš. Navíc vše musíš maximálně za týden zopakovat,aby jsi měl jistotu, že jsi je zlikvidoval.

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.7.2009 10:36

Aleš Jirků napsal(a):

Pro worsta: Nejprve ji vykoupej v nějakém protibleším šampónu (radši v nějakém od veterináře) a vype všechny její deky a polštáře a pelech a okolí vystříkej BIO KILLEM a hlavně si zajdi k veterináři pro tablety PROGRAM (brání množení blech), vzhledem k tomu, že se jich nemůžeš zbavit dlouho, tak jí je budeš muset dávat několik měsíců a pro nějaký spot-on (nejlépe PETOSAN, PROMERIS DUO, ADVANTIX, BOB MARTIN, nějaký jíný než měla doteď a ne FRONTLINE) a ten jí aplikuj asi za týden po vykoupání. Dále pak každý měsíc spot-on (střídej je) a nějakou dobu PROGRAM a blech se určitě zbavíš. Petra.

20.7.2009 20:01
Aleš Jirků

XXX.XXX.250.163

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Pro worsta: Nejprve ji vykoupej v nějakém protibleším šampónu (radši v nějakém od veterináře) a vype všechny její deky a polštáře a pelech a okolí vystříkej BIO KILLEM a hlavně si zajdi k veterináři pro tablety PROGRAM (brání množení blech), vzhledem k tomu, že se jich nemůžeš zbavit dlouho, tak jí je budeš muset dávat několik měsíců a pro nějaký spot-on (nejlépe PETOSAN, PROMERIS DUO, ADVANTIX, BOB MARTIN, nějaký jíný než měla doteď a ne FRONTLINE) a ten jí aplikuj asi za týden po vykoupání. Dále pak každý měsíc spot-on (střídej je) a nějakou dobu PROGRAM a blech se určitě zbavíš. Petra.

jj diky

20.7.2009 20:24
abbey

XXX.XXX.176.76

Ahojky Peti je tohle tvé psisko? Byli jsme spolu na nahánění býčků ? Jak se máte?

20.7.2009 20:28
abbey

XXX.XXX.176.76

abbey napsal(a):
Ahojky Peti je tohle tvé psisko? Byli jsme spolu na nahánění býčků ? Jak se máte?

Myslím , že se Dandy jmenoval ?

20.7.2009 20:45
zirrael

XXX.XXX.202.216

abbey napsal(a):

Tak zas po delší době zdravím a vítám všechny nově příchozí !

Koukám že v poslední době samé katastrofy

Míšo, koníka je mi moc líto ty koliky jsou pěkný hnus.......

My si užíváme konečně první týden volna od doby co jsem skončila školu, všichni se asi zbláznili, takže i v té práci pořád přesčasy, fujtajbl. Jsme celý týden na chatě a pesani si to ohromně užívají. Rozhodla jsem si z toho udělat takové soukromé výcvikové soustředění, takže hodně cvičíme a hrajeme si, tak doufám, že to k něčemu bude.
Balíček je tady z toho jak šílený, mám dojem že po tom týdnu se vrátím s polomrtvým psem a nebo naopak naprosto namakaným nukleárním hovádkem . Za celý den se nezastaví a když zrovna nikdo nemá čas mu házet míčky, tahat se o peška nebo se s ním muckat, tak vymýšlí kraviny. Jen chvíli po tom co jsem mu zakázala vyskakovat na 2 m vysokou zeď tak jsem ho nachytala jak po dvorku tahá klády co jsme měli nachystané na nařezání - na váhu odhaduju tak klidně 25 kg (docela jsem se nadřela když jsem je tahala zpátky ) ale jeho to ohromně bavilo.
Jojo, sebevrazi to jsou, ale člověk prostě musí obdivovat to jejich nadšení se kterým ty své sebevražedné nápady realizují
Taky si momentálně užíváme pubertu, takže si musím občas trochu dupnout, ale jinak dobrý

21.7.2009 20:41
helvan1

XXX.XXX.10.251

zirrael napsal(a):
Tak zas po delší době zdravím a vítám všechny nově příchozí !

Koukám že v poslední době samé katastrofy

Míšo, koníka je mi moc líto ty koliky jsou pěkný hnus.......

My si užíváme konečně první týden volna od doby co jsem skončila školu, všichni se asi zbláznili, takže i v té práci pořád přesčasy, fujtajbl. Jsme celý týden na chatě a pesani si to ohromně užívají. Rozhodla jsem si z toho udělat takové soukromé výcvikové soustředění, takže hodně cvičíme a hrajeme si, tak doufám, že to k něčemu bude.
Balíček je tady z toho jak šílený, mám dojem že po tom týdnu se vrátím s polomrtvým psem a nebo naopak naprosto namakaným nukleárním hovádkem . Za celý den se nezastaví a když zrovna nikdo nemá čas mu házet míčky, tahat se o peška nebo se s ním muckat, tak vymýšlí kraviny. Jen chvíli po tom co jsem mu zakázala vyskakovat na 2 m vysokou zeď tak jsem ho nachytala jak po dvorku tahá klády co jsme měli nachystané na nařezání - na váhu odhaduju tak klidně 25 kg (docela jsem se nadřela když jsem je tahala zpátky ) ale jeho to ohromně bavilo.
Jojo, sebevrazi to jsou, ale člověk prostě musí obdivovat to jejich nadšení se kterým ty své sebevražedné nápady realizují
Taky si momentálně užíváme pubertu, takže si musím občas trochu dupnout, ale jinak dobrý

ahoj všem zase po dlouhé době! Nastoupila jsem do nové práce a naprosto nemám čas na nic. Můj malej Diázek je teď furt sirota na zahradě Snažím se mu to vynahradit, když alespoň přijedu z roboty...

Ahoj Petro, už jsme o tobě dlouho neslyšeli. Jaik se máte?

22.7.2009 09:18

abbey napsal(a):

Ahoj, jo to je Dandy, no máme se docela dobře. Petra.

22.7.2009 09:21

helvan1 napsal(a):
ahoj všem zase po dlouhé době! Nastoupila jsem do nové práce a naprosto nemám čas na nic. Můj malej Diázek je teď furt sirota na zahradě Snažím se mu to vynahradit, když alespoň přijedu z roboty...

Ahoj Petro, už jsme o tobě dlouho neslyšeli. Jaik se máte?

Ahoj, docela to jde, asi tak jak se člověk může mít s takovým šílencem jako je australák. Petra.

23.7.2009 08:18
helvan1

XXX.XXX.10.251

Ahoj, docela to jde, asi tak jak se člověk může mít s takovým šílencem jako je australák. Petra.

Tak jsem včera mluvila s posuzovatelem RTG a Diázek má 0/0 na loktech i kyčlích

23.7.2009 19:18
abbey

XXX.XXX.176.76

helvan1 napsal(a):

Helčo skvělý výsledek!!! Super zpráva!!! Jen tak dál a za chvíli máme dalšího skvělého chovného pejska

23.7.2009 19:20
abbey

XXX.XXX.176.76

abbey napsal(a):
Helčo skvělý výsledek!!! Super zpráva!!! Jen tak dál a za chvíli máme dalšího skvělého chovného pejska

Tohle jsou naše holky na příměstském táboře s pejsky ta malá je z útulku naší babičky - Ketynka čili Květuška .

25.7.2009 07:41
heeler

XXX.XXX.68.12

helvan1 napsal(a):

Ahoj všichni , Tak už je to tady . 23.7. se mě narodily štěňátka 3x kluk a 3x holka je to super . zatím jsem toho moc nenaspal , neustále kuňkaj .

Přidejte reakci

Přidat smajlík