Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.7.2009 17:12
horallka

XXX.XXX.6.101

Zdravíme všechny milovníky tohoto plemene!Jestli máte taky maliňáčka neváhejte a hoďte sem nejnovější foto!

1.7.2009 17:15
horallka

XXX.XXX.6.101

horallka napsal(a):
Zdravíme všechny milovníky tohoto plemene!Jestli máte taky maliňáčka neváhejte a hoďte sem nejnovější foto!

Gold Gucci

1.7.2009 17:58
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

horallka napsal(a):
Gold Gucci

tak tady máš polo brášku
Best of Gucci od Dorrinky

1.7.2009 18:01
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
tak tady máš polo brášku
Best of Gucci od Dorrinky

A tady další bráška Big Boss od Dorrinky - je to pejsek po zranění, daruji do velmi dobrých rukou a tam kde budu vědět jak se má!!! Budu důkladně prověřovat, pokud by někdo chtěl nebo věděl o někom, ozvěte se!!! Pejsek je s PP, plnochrupý, nůžkový skus, ale kulhá...

1.7.2009 18:02
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
A tady další bráška Big Boss od Dorrinky - je to pejsek po zranění, daruji do velmi dobrých rukou a tam kde budu vědět jak se má!!! Budu důkladně prověřovat, pokud by někdo chtěl nebo věděl o někom, ozvěte se!!! Pejsek je s PP, plnochrupý, nůžkový skus, ale kulhá...

a ještě tahle moje nej
Brya od Dorrinky

1.7.2009 18:06
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
a ještě tahle moje nej
Brya od Dorrinky

od kdy pejska máš???
a co jakej je a tak???

1.7.2009 20:58
horallka

XXX.XXX.7.33

oddorrinky napsal(a):
od kdy pejska máš???
a co jakej je a tak???

Jééé ti sou taky suproví Prcka jsem si dovezla v sobotu z chovné stanice Mi-Ji.Jsem z něj ůplně nadšená!Je s ním strašná sranda,každou chvíli třeba vběhne do domu,ukradne rohožku a na zahradě se s ní pere a dělá u toho přemety

1.7.2009 21:03
horallka

XXX.XXX.7.33

horallka napsal(a):
Jééé ti sou taky suproví Prcka jsem si dovezla v sobotu z chovné stanice Mi-Ji.Jsem z něj ůplně nadšená!Je s ním strašná sranda,každou chvíli třeba vběhne do domu,ukradne rohožku a na zahradě se s ní pere a dělá u toho přemety

jinak jsem si ho pořídila protože se mi líbí jak jsou uběhaní a vytrvalí,mám totiž koňa tak jsem chtěla psa kterího budu moct brát sebou na vyjížďky a všude a hned se tak neunaví.Jsem teda maximálně spokojená

1.7.2009 21:36
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

horallka napsal(a):
jinak jsem si ho pořídila protože se mi líbí jak jsou uběhaní a vytrvalí,mám totiž koňa tak jsem chtěla psa kterího budu moct brát sebou na vyjížďky a všude a hned se tak neunaví.Jsem teda maximálně spokojená

právě že Kolářovi znám a moje mimča jsou po stejném tátovi
A koníky mám taky tak vidím že jsme na tom hodně stejně

1.7.2009 22:12
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

horallka napsal(a):

i my máme koně a prštěnó malinu

1.7.2009 22:13
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

oddorrinky napsal(a):
právě že Kolářovi znám a moje mimča jsou po stejném tátovi
A koníky mám taky tak vidím že jsme na tom hodně stejně

Míšo, jak je na tom Gucci s tou nožkou?

1.7.2009 22:24
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Míšo, jak je na tom Gucci s tou nožkou?

je tam výš na fotce a ne Gucci, ale Boss
příští týden jdem ještě na RTG, tak uvidíme jak to vypadá..
na měkkém už na to našlapuje, musí se nasvalit a vypracovat šlachy a myslím že bude kulhat minimálně, ale půjde to vidět, prostě tam kde je to zlomené, tak jak došlápně se to jakoby vybočí...
ale je ok a nádhernej, nejhezčí ze psů, super povaha, zuby, všechno...

1.7.2009 22:33
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

oddorrinky napsal(a):
je tam výš na fotce a ne Gucci, ale Boss
příští týden jdem ještě na RTG, tak uvidíme jak to vypadá..
na měkkém už na to našlapuje, musí se nasvalit a vypracovat šlachy a myslím že bude kulhat minimálně, ale půjde to vidět, prostě tam kde je to zlomené, tak jak došlápně se to jakoby vybočí...
ale je ok a nádhernej, nejhezčí ze psů, super povaha, zuby, všechno...

jsem to ale popleta - pro mě jsou to prostě všichni "malí Guccíci". Je super, že se z toho takhle dostává

1.7.2009 22:37
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

jsem to ale popleta - pro mě jsou to prostě všichni "malí Guccíci". Je super, že se z toho takhle dostává

vpoho
hlavně doufám že pro něj seženu super páníky...
ti dva mi dávájí jinak pěkně zabrat, ale jsou super učenliví, chtiví, prostě spokojenost

1.7.2009 22:46
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

oddorrinky napsal(a):
vpoho
hlavně doufám že pro něj seženu super páníky...
ti dva mi dávájí jinak pěkně zabrat, ale jsou super učenliví, chtiví, prostě spokojenost

občas mám pocit, že jako vstupenka do blázince bohatě stačí jeden malin (zvlášť když s ním tříská puberta)

4.7.2009 17:30
horallka

XXX.XXX.6.84

i my máme koně a prštěnó malinu

Mám otázku!!!Co musím udělat pro to aby byl pejsek zařazený do chovu,prostě krycí pes.Já jsem totiž měla psa vždycky ale nikdy ne s papírama.Gucci má suprový rodiče a myslím že by byla škoda to nezkusit.Tuším že asi musí v roce na výstavu mladých a pak na svod???Určitě někdo budete vědět co jak kdy kde

4.7.2009 21:34
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

horallka napsal(a):
Mám otázku!!!Co musím udělat pro to aby byl pejsek zařazený do chovu,prostě krycí pes.Já jsem totiž měla psa vždycky ale nikdy ne s papírama.Gucci má suprový rodiče a myslím že by byla škoda to nezkusit.Tuším že asi musí v roce na výstavu mladých a pak na svod???Určitě někdo budete vědět co jak kdy kde

BO nemají do chovu povinou výstavu ani svod.
jen absolvování popisné přehlídky a povahového testu
V ČR jsou dva kluby - KCHBO a Czech malinois klub, tak si můžeš vybrat kde chceš být členem a tam se pak nahlásíš na to potřebné a času dost :-)
já jsem v KCHBO - najdeš tam spoustu informací kchbo.com

6.7.2009 18:05
whitewolf

XXX.XXX.129.213

horallka napsal(a):

Ahoj, házím ti sem fotku brášky Grysona, má ho přítel :)

6.7.2009 18:06
whitewolf

XXX.XXX.129.213

whitewolf napsal(a):

Gryson

6.7.2009 18:07
whitewolf

XXX.XXX.129.213

whitewolf napsal(a):
Gryson

a ještě Grys na pohybivé kladině :)

7.7.2009 13:07
habana1

XXX.XXX.159.112

whitewolf napsal(a):

Moje vysněná maliňačka Chita Durnitor nar. 3.7.2008

7.7.2009 13:11
habana1

XXX.XXX.159.112

habana1 napsal(a):
Moje vysněná maliňačka Chita Durnitor nar. 3.7.2008

agility

7.7.2009 13:12
habana1

XXX.XXX.159.112

habana1 napsal(a):
agility

odpočinek mezi soutěžemi

7.7.2009 13:17
habana1

XXX.XXX.159.112

habana1 napsal(a):
odpočinek mezi soutěžemi

obrany

7.7.2009 13:21
habana1

XXX.XXX.159.112

8.7.2009 15:16
kachnicka1986

XXX.XXX.188.92

horallka napsal(a):

Ahoj,
chtěla bych se zeptat zasvědcených. Jaký BOM ve vztahu k dětem? Co když je pes první a pak přijde dítě, zřijou se spolu a nebo spolu "nesrostou"? Není to moc nápor mít BOM u kočárku?
Chtěla bych s ním dělat agility a služební výcvik. Obojí jen pro radost svou a psa. Jak moc se musí s BOM makat?
Poradíte nějaké zajímavé stránky nebo diskuze o BOM?
Děkuji

8.7.2009 16:38
habana1

XXX.XXX.159.112

kachnicka1986 napsal(a):
Ahoj,
chtěla bych se zeptat zasvědcených. Jaký BOM ve vztahu k dětem? Co když je pes první a pak přijde dítě, zřijou se spolu a nebo spolu "nesrostou"? Není to moc nápor mít BOM u kočárku?
Chtěla bych s ním dělat agility a služební výcvik. Obojí jen pro radost svou a psa. Jak moc se musí s BOM makat?
Poradíte nějaké zajímavé stránky nebo diskuze o BOM?
Děkuji

ahoj
no toť otázka..:-) malina miluje svojí rodinu a podle mojí zkušenosti i všechno co v ní je:-)) Je to absolutní závislák na pánovi..takže bude vesele vyšlapovat i vedle kočárku hlavně že je s váma... A jak hodně musí makat? to záleží na tom určitym psu, ale ve většině by chtěli furt něco dělat, a měli by být zaměstnáni...ja s ní pracuji každý den alespoň něco..musim ji totiž aspon trochu unavit...jinak je schopná mi celý den nedát pokoj.. i třeba tim, že si sedne a zírá na mě...když se opravdu nic dlouho neděje tak do mě štouchne...jako ve smyslu " no tak paničko pojd neco dělat" .. Řekla bych, že pořízení malináka je (aktivní) úvazek na celý jeho život... Ale na druhou stranu to za to stojí :-)

Venyna

28.8.2021 14:04
Venyna

XXX.XXX.59.215

A už je tomu lumpovi 12 let a 8 měsíců

Přidejte reakci

Přidat smajlík