deenna
napsal(a):
prosím, podařilo by se vám určit, o jakou rasu psa se jedná? Nápovědou může být, že jej vlastní myslivec. A stavbou těla připomíná výmarského ohaře, ale je menší.
Moc děkuji za tipy.
foto
deenna
napsal(a):
prosím, podařilo by se vám určit, o jakou rasu psa se jedná? Nápovědou může být, že jej vlastní myslivec. A stavbou těla připomíná výmarského ohaře, ale je menší.
Moc děkuji za tipy.
z profilu
rachel
napsal(a):
Tak to já vidím víc
Vidím dřevo, černý čumáček a bílou náprsenku
Já bych to co je vidět odhadovala na pointra, něm.ohaře, nebo mix
deenna
napsal(a):
Moc děkuji za tipy.
Je to určitě Pointr,alespoň to tvrdím za sebeNěco podobnýho mám doma,jenom je to křížený
markemic
napsal(a):
Je to určitě Pointr,alespoň to tvrdím za sebeNěco podobnýho mám doma,jenom je to křížený
Moc děkuju. Zkusím zajistit nějakou lepší fotku. A je tedy možné, že by pointr byl celý černý s bílou náprsenkou? Myslela jsem, že Pointři jsou takový flekatý :-)
A tenhle měl kupírovaný ocásek, ale dlouhý cca 30cm.
deenna
napsal(a):
Moc děkuju. Zkusím zajistit nějakou lepší fotku. A je tedy možné, že by pointr byl celý černý s bílou náprsenkou? Myslela jsem, že Pointři jsou takový flekatý :-)
A tenhle měl kupírovaný ocásek, ale dlouhý cca 30cm.
Pointři jsou v téhle barvě velice rozšíření-černý s náprsenkou,popřípadě s bílými tlapkami