Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.7.2009 12:55
llucinkaa2

XXX.XXX.123.38

Zdravím všechny milovníky psů.
Chtěla jsem se zeptat,jestli tady někdo nemáte bandoga,pokud ano,tak prosím pochlubte se se svými miláčky

8.7.2009 13:31
lisakova

XXX.XXX.9.27

llucinkaa2 napsal(a):
Chtěla jsem se zeptat,jestli tady někdo nemáte bandoga,pokud ano,tak prosím pochlubte se se svými miláčky

hezkej hafík

8.7.2009 13:36
llucinkaa2

XXX.XXX.123.38

lisakova napsal(a):
hezkej hafík

diky,taky máš pěkné psíky

8.7.2009 18:36
tancoska

XXX.XXX.64.4

llucinkaa2 napsal(a):
diky,taky máš pěkné psíky

Tak já ho sice nemám ale k nám na cvičák chodil jeden a byl to pořádnej kus psa.Byl jako písek a trochu prožíhanej.Pán s nim měl a nejspíš ještě má problémy,je to jeho první pes a zanedbal výchovu.Pes jde po fenách i štěňatech a slyšela jsem že teď pokousal nějakou holčičku.Pán už na cvičák nechodí tak nevím.

8.7.2009 18:58
lisakova

XXX.XXX.9.27

tancoska napsal(a):
Tak já ho sice nemám ale k nám na cvičák chodil jeden a byl to pořádnej kus psa.Byl jako písek a trochu prožíhanej.Pán s nim měl a nejspíš ještě má problémy,je to jeho první pes a zanedbal výchovu.Pes jde po fenách i štěňatech a slyšela jsem že teď pokousal nějakou holčičku.Pán už na cvičák nechodí tak nevím.

jednoho Bandoga sem zažila naživo, byl nádhernej, ale měla sem respekt

9.7.2009 00:23
llucinkaa2

XXX.XXX.123.38

lisakova napsal(a):
jednoho Bandoga sem zažila naživo, byl nádhernej, ale měla sem respekt

to je smutné,právě kvůli takovým lidem mají tito psi špatnou pověst...pravda je taková,že jsou to zlatíčka

9.7.2009 08:28
lisakova

XXX.XXX.9.27

llucinkaa2 napsal(a):
to je smutné,právě kvůli takovým lidem mají tito psi špatnou pověst...pravda je taková,že jsou to zlatíčka

jaký by povahově měli být?

9.7.2009 08:59
kalliope

XXX.XXX.235.85

lisakova napsal(a):
jaký by povahově měli být?

já bandogy neznám, ale můj názor je, že by povahově měli být hodně podobní jako rotvíci. Čili při správném vedení neagresivní k lidem, ale v případě nutnosti výborný obranář, který umí dobře vyhodnotit situaci a nezaobírá se "kravinama". Zasahuje až v případě potřeby, ale jinak k lidem přátelský až mazlicí :)

9.7.2009 15:05
lisakova

XXX.XXX.9.27

kalliope napsal(a):
já bandogy neznám, ale můj názor je, že by povahově měli být hodně podobní jako rotvíci. Čili při správném vedení neagresivní k lidem, ale v případě nutnosti výborný obranář, který umí dobře vyhodnotit situaci a nezaobírá se "kravinama". Zasahuje až v případě potřeby, ale jinak k lidem přátelský až mazlicí :)

děkuju. No sou to krásní psi.

11.7.2009 16:29
llucinkaa2

XXX.XXX.123.38

lisakova napsal(a):
děkuju. No sou to krásní psi.

Píďo,asi tak něják by měl vypadat bandog,ale s tím mazlícím až tak nesouhlasím,tento pes cizí spíše ignoruje..co pozuruji u pár band., které jsem viděla

11.7.2009 17:00
mari5demi

XXX.XXX.93.37

llucinkaa2 napsal(a):

Ahoj, my máme 5 bandogů. Máme chs bandogů. koukni na
www.hafici.cz/uzivatele/detail-uzivatele/5564/
www.dogcentrum.wbs.cz/Asia_spod_Borovej_Hory.html

11.7.2009 22:15
llucinkaa2

XXX.XXX.123.38

mari5demi napsal(a):
Ahoj, my máme 5 bandogů. Máme chs bandogů. koukni na
www.hafici.cz/uzivatele/detail-uzivatele/5564/
www.dogcentrum.wbs.cz/Asia_spod_Borovej_Hory.html

Tu fenku Asia Ti vyloženě závidím,je nádherná,můžu na ní oči nechat,opravdu kusanec ....
ale i Sony je moc pěkný pes

12.7.2009 20:40
mari5demi

XXX.XXX.93.37

llucinkaa2 napsal(a):
Tu fenku Asia Ti vyloženě závidím,je nádherná,můžu na ní oči nechat,opravdu kusanec ....
ale i Sony je moc pěkný pes

Děkuju. Asiu(neboli Kira) jsme si nedávnořivezli ze SR.. Je to máma Amora. Je to hrozný mazel.
Se Soníkem děláme i Canisterapii. Je to miliónový pes. Ale je mu už bohužel 9.. Pořídili sme si ho když mu byli 3 roky. A i přes to, co zažil předtím než sme si ho vzali, je to úžasný mazel a pejsek.. Jen nám ho někdo chtěl otrávit schválně a má kvůli tomu špatné zuby.. Ale hlavně že je v pořádku.

Přidejte reakci

Přidat smajlík