Zdravím všechny milovníky psů.
Chtěla jsem se zeptat,jestli tady někdo nemáte bandoga,pokud ano,tak prosím pochlubte se se svými miláčky
llucinkaa2
napsal(a):
diky,taky máš pěkné psíky
Tak já ho sice nemám ale k nám na cvičák chodil jeden a byl to pořádnej kus psa.Byl jako písek a trochu prožíhanej.Pán s nim měl a nejspíš ještě má problémy,je to jeho první pes a zanedbal výchovu.Pes jde po fenách i štěňatech a slyšela jsem že teď pokousal nějakou holčičku.Pán už na cvičák nechodí tak nevím.
tancoska
napsal(a):
Tak já ho sice nemám ale k nám na cvičák chodil jeden a byl to pořádnej kus psa.Byl jako písek a trochu prožíhanej.Pán s nim měl a nejspíš ještě má problémy,je to jeho první pes a zanedbal výchovu.Pes jde po fenách i štěňatech a slyšela jsem že teď pokousal nějakou holčičku.Pán už na cvičák nechodí tak nevím.
jednoho Bandoga sem zažila naživo, byl nádhernej, ale měla sem respekt
lisakova
napsal(a):
jaký by povahově měli být?
já bandogy neznám, ale můj názor je, že by povahově měli být hodně podobní jako rotvíci. Čili při správném vedení neagresivní k lidem, ale v případě nutnosti výborný obranář, který umí dobře vyhodnotit situaci a nezaobírá se "kravinama". Zasahuje až v případě potřeby, ale jinak k lidem přátelský až mazlicí :)
kalliope
napsal(a):
já bandogy neznám, ale můj názor je, že by povahově měli být hodně podobní jako rotvíci. Čili při správném vedení neagresivní k lidem, ale v případě nutnosti výborný obranář, který umí dobře vyhodnotit situaci a nezaobírá se "kravinama". Zasahuje až v případě potřeby, ale jinak k lidem přátelský až mazlicí :)
děkuju. No sou to krásní psi.
llucinkaa2
napsal(a):
Zdravím všechny milovníky psů.
Chtěla jsem se zeptat,jestli tady někdo nemáte bandoga,pokud ano,tak prosím pochlubte se se svými miláčky
Ahoj, my máme 5 bandogů. Máme chs bandogů. koukni na
www.hafici.cz/uzivatele/detail-uzivatele/5564/
www.dogcentrum.wbs.cz/Asia_spod_Borovej_Hory.html
mari5demi
napsal(a):
Ahoj, my máme 5 bandogů. Máme chs bandogů. koukni na
www.hafici.cz/uzivatele/detail-uzivatele/5564/
www.dogcentrum.wbs.cz/Asia_spod_Borovej_Hory.html
Tu fenku Asia Ti vyloženě závidím,je nádherná,můžu na ní oči nechat,opravdu kusanec ....
ale i Sony je moc pěkný pes
llucinkaa2
napsal(a):
Tu fenku Asia Ti vyloženě závidím,je nádherná,můžu na ní oči nechat,opravdu kusanec ....
ale i Sony je moc pěkný pes
Děkuju. Asiu(neboli Kira) jsme si nedávnořivezli ze SR.. Je to máma Amora. Je to hrozný mazel.
Se Soníkem děláme i Canisterapii. Je to miliónový pes. Ale je mu už bohužel 9.. Pořídili sme si ho když mu byli 3 roky. A i přes to, co zažil předtím než sme si ho vzali, je to úžasný mazel a pejsek.. Jen nám ho někdo chtěl otrávit schválně a má kvůli tomu špatné zuby.. Ale hlavně že je v pořádku.