rachel
napsal(a):
Co jsem tak zjišťovala na nemoderce, tak zdaleka nejsem jediná. Mohla bych poprosit o vyřešení tohoto problému???
Předem mockrát děkuji
mě taky nejdou vkládat fotky, ale některé nové, přitom velikost mají všechny stejnou. Přidávám se k prosbě o vyřešení tohoto problému, nebo o radu "jak na to jinak". Děkuji
hankaapes
napsal(a):
mě taky nejdou vkládat fotky, ale některé nové, přitom velikost mají všechny stejnou. Přidávám se k prosbě o vyřešení tohoto problému, nebo o radu "jak na to jinak". Děkuji
ja se take pridavam jelikoz mi taky uz asi 5 dnu nejdou vkladat,objevi se bila stranka jakoze hotovo a nic i presto ze jsou fotky stejne velke jako jsem vkladala vzdy.Diky
karelko
napsal(a):
máš ho přímo pod tímto článkem v zeleném poli, chce to lépe koukat
Zkouším vložit fotku
jafar
napsal(a):
Ještě pokus 412x400px
je jedno, jak je velká fotka, ale nesmí mít víc jak 20kb
jafar
napsal(a):
Oprava - 200 kb, tedy i menší fotka s vysokým rozlišením, větší jak 200kb tedy, se nenačte. Fotka nad příspěvkem má 800pxx 1062px, ale jen 180kb
Jéžiš, já jsem asi fakt slepoň, slibuju, že si půjdu už konečně pro ty brýle...
Mě sem jsou vkládat jen starší fotky. Ty nové ne... Nevím proč. Přitom foťák mám stejný, fotím na stejnou velikost jako dříve, dokonce i prohlížeč mám stejný....
No jdu napsat webmasterovi...
rachel
napsal(a):
Jéžiš, já jsem asi fakt slepoň, slibuju, že si půjdu už konečně pro ty brýle...
Mě sem jsou vkládat jen starší fotky. Ty nové ne... Nevím proč. Přitom foťák mám stejný, fotím na stejnou velikost jako dříve, dokonce i prohlížeč mám stejný....
No jdu napsat webmasterovi...
To jsme na tom stejně...
hankaapes
napsal(a):
Přesně tak, starší fotky jdou, nové ne
nová fotka