Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.5.2006 12:40

Jak jste dopadli ? Chlubte se .....

1.5.2006 13:13

candy napsal(a):

já jsem sice nevystavovala,ale byla jsem z té výstavy moc nadšená,hlavně z těch psích stánku v jedičce. to jsem potřebovala,tolik užitečných a potřebných věcí pohromadě, se mi moc hodilo byla jsem sice jen v neděli,v sobotu nevím jak to probíhalo. myslím,že se ta výstava moc povedla.

1.5.2006 13:34

candy napsal(a):

my jsme nejeli, my jsme si hárali - ach jo. Moc nás to mrzí.

1.5.2006 14:01

alenka napsal(a):
já jsem sice nevystavovala,ale byla jsem z té výstavy moc nadšená,hlavně z těch psích stánku v jedičce. to jsem potřebovala,tolik užitečných a potřebných věcí pohromadě, se mi moc hodilo byla jsem sice jen v neděli,v sobotu nevím jak to probíhalo. myslím,že se ta výstava moc povedla.

JJ, výstava fakt pěkná a pro nás i úspěšná.Ani jsem s tím nějak nepočítala.Stánků hodně, hodně místa, jen by mohlo být v halách tepleji.Náš King Charles španěl : Alfa Romeo ze Slunné stráně - V 2 ve tř mladých

1.5.2006 14:16

candy napsal(a):
JJ, výstava fakt pěkná a pro nás i úspěšná.Ani jsem s tím nějak nepočítala.Stánků hodně, hodně místa, jen by mohlo být v halách tepleji.Náš King Charles španěl : Alfa Romeo ze Slunné stráně - V 2 ve tř mladých

fenule Pretty Red Rose Verum Gaudium porazila 12 psů a má CAC, CACIB a BOB

1.5.2006 14:31

candy napsal(a):
fenule Pretty Red Rose Verum Gaudium porazila 12 psů a má CAC, CACIB a BOB

A naše mimi Aphrodite de la Bacska na své druhé výstavě opět VN 1.

1.5.2006 14:45

candy napsal(a):
A naše mimi Aphrodite de la Bacska na své druhé výstavě opět VN 1.

A Armando de la Bacska - CAC, CACIB a to jsme si jeli původně pro VD ......

1.5.2006 15:35

candy napsal(a):
A Armando de la Bacska - CAC, CACIB a to jsme si jeli původně pro VD ......

Hezcí Já jsem byla s kamarádkou jen na koukanou a k malým plemenům jsme se moc nedostali.Jedete i na jiné výstavy?Ráda bych se přijela podívat.

1.5.2006 17:43

alenka1 napsal(a):
Hezcí Já jsem byla s kamarádkou jen na koukanou a k malým plemenům jsme se moc nedostali.Jedete i na jiné výstavy?Ráda bych se přijela podívat.

my pojedeme ještě do Litoměřic s koliema

2.5.2006 13:11

candy napsal(a):

Výstava byla moc pěkná. Velice dobře organizovaná, žádné šílené tlačenice a tak. Nám se moc líbyla. Naše Byorka si odvezla domů pohár, dostala BOBíka a její bratr Billbo (první výstava) CAJCe. Nás tím nesmírně potěšili. Gratulujeme všem vystavujícím k jejich úspěchům a přejeme hodně štěstí na dalších výstavách.

2.5.2006 14:04

blankpapilio napsal(a):
Výstava byla moc pěkná. Velice dobře organizovaná, žádné šílené tlačenice a tak. Nám se moc líbyla. Naše Byorka si odvezla domů pohár, dostala BOBíka a její bratr Billbo (první výstava) CAJCe. Nás tím nesmírně potěšili. Gratulujeme všem vystavujícím k jejich úspěchům a přejeme hodně štěstí na dalších výstavách.

výstava pro nás výborná Berenis / kao / 11 měsíců třída mladých v konkurenci 8 velice kvalitních fen dostala V1 CAJC
bohužel nemá foto z výstavy tak náhradní

2.5.2006 14:25

marie m napsal(a):
výstava pro nás výborná Berenis / kao / 11 měsíců třída mladých v konkurenci 8 velice kvalitních fen dostala V1 CAJC
bohužel nemá foto z výstavy tak náhradní

A pro nás to byla taky super výstava Dráček - KAO Dag Dramijos splnil poslední podmínku k získlání titulu " Český veterán šampion" Mám tááákhle velikou radost

Přidejte reakci

Přidat smajlík