marie m
napsal(a):
tak něco málo s uplakaného srazíku Erinie BB
Barir RG
marie m
napsal(a):
naše kamarádka Arka AD
Etien BB na návštěvě v rodném hnízdě
marie m
napsal(a):
Etien BB na návštěvě v rodném hnízdě
Ahoj Maru, díky za pochvalu Měli jste dneska sraz ? U nás bylo vedro, už ráno o půl desáté třicet stupňů ve stínu, děsné dusno, ale po páté večer začalo pršet.
lmusa
napsal(a):
Ahoj Maru, díky za pochvalu Měli jste dneska sraz ? U nás bylo vedro, už ráno o půl desáté třicet stupňů ve stínu, děsné dusno, ale po páté večer začalo pršet.
Tak ještě jeden Bajkal Remon Fáres
lmusa
napsal(a):
Etien je už kus chlapa A bude světlý po mámě ?
Líbo díky je ho opravdu kusanecale Etien bude vlkošedý po babičce Auře
a jěště Erinka
moc fotek nemám nějak my napršelo do fotáku
tak snad holky něco přihodí
marie m
napsal(a):
Líbo díky je ho opravdu kusanecale Etien bude vlkošedý po babičce Auře
a jěště Erinka
moc fotek nemám nějak my napršelo do fotáku
tak snad holky něco přihodí
Tak tentokrát počasí opravdu nevyšlo ,ale na účasti to ani nebylo znát
Wolga Hunza
nada
napsal(a):
Démonka
Njn, dnes ty fotky fakt nic moc, když nám pršelo do aparátků Tak alespoň něco málo, než se zpracuje zbytek...
Šejtanče
monika s
napsal(a):
Njn, dnes ty fotky fakt nic moc, když nám pršelo do aparátků Tak alespoň něco málo, než se zpracuje zbytek...
Šejtanče
Charzo z Azgiru
monika s
napsal(a):
Šejtanče
Bar-Bar NO
monika s
napsal(a):
Šejtanče
Batir RM
monika s
napsal(a):
Šejtanče
Demonka
monika s
napsal(a):
Šejtanče
Pirát ? Erudit
monika s
napsal(a):
Šejtanče
? Lištička
monika s
napsal(a):
Šejtanče
A ještě tuhle musím - Bar-Bar NO
nada
napsal(a):
Teda Mončo - poslední Barbárek se ti obzvláště povedl
Barbárek je kouzelnejfakt povedené foto
tak kdo jedete dnes M.Boleslav tak koukejte fotit at máme na co koukat, hlavně at Vám moc neprší
všem kdo jede držím palce.
Batir RG
marie m
napsal(a):
Barbárek je kouzelnejfakt povedené foto
tak kdo jedete dnes M.Boleslav tak koukejte fotit at máme na co koukat, hlavně at Vám moc neprší
všem kdo jede držím palce.
Batir RG
MAruš v MB už ani nepršelo ,ale tam už bylo tak napršeno , že to už snad víc ani nešlo - holinky jsem přibalila a použila
tak něco málo fotek ...
Fergus Lištička
marie m
napsal(a):
Kazbek Kamenná stráž + Tasmánský čert Erudit
marie m
napsal(a):
Kazbek
marie m
napsal(a):
nahatice Démona
marie m
napsal(a):
Barbárek
marie m
napsal(a):
Františkova údržba
marie m
napsal(a):
Izvestnyj z Azgiru
ipk
napsal(a):
jen jestli se jedná o pesany ta poslední tedy nic moc - takhle pokazit postoj
konečně jsem pochpopila proč to takhle dopadlo
ale jinak opravdu foto bezva
Nado super dík za fota Démonka měla zaracha lítat po zahradě ,že je nějaká načesaná o proti včerejšku
Démonce velká gratulace k CAJCOVI
nada
napsal(a):
Oni to vždycky kazej páníčci
MAruš díky
A Demi asi pochopila , že při dešti je dobré zalézt pod střechu
Tasmánský čert Erudit
nada
napsal(a):
MAruš díky
A Demi asi pochopila , že při dešti je dobré zalézt pod střechu
Tasmánský čert Erudit
Fergus Lištička
nada
napsal(a):
A pak , že fotky nebudou
tak tohle prostě musímvčera Ivan našel katalog z výstavy a jasně nám předvedl co si o tom myslí on
ipk
napsal(a):
tak tohle prostě musímvčera Ivan našel katalog z výstavy a jasně nám předvedl co si o tom myslí on
ipk
napsal(a):
Koukám,že Ivánek četl velmi důsledně
a jedna malá Cindička
nada
napsal(a):
Koukám,že Ivánek četl velmi důsledně
a jedna malá Cindička
marie m
napsal(a):
Cassia Něžný obr 3,5 měsíce
easter
napsal(a):
a Idolek a jeho kámarádka Danuška
Idol .Danuška a Catynka
easter
napsal(a):
Idol .Danuška a Catynka
pár fotek z návštěvy ch.st. Ksiezyc pamiru
atlyndepe
napsal(a):
a jede se na Moravu (domů)
Přiznávám se, bez mučení .
Tom má zase \"svoji\" holčičku , prej
.
marie m
napsal(a):
Brooklyn a prasátko
marie m
napsal(a):
A s velkým prasátkem
marie m
napsal(a):
divoženky jsou už pěkný lamáci
Ahojky všem mám takový problém se svým štěnátkem má 3,5 měsíce a má zanět tíhovych váčků lokte máte někdo s tímto onemocněním skušenost . Byli jsme u veterináře ten nám řekl že počkáme měsíc zda se to bude zvětšovat zda ne necháme to tak pokud ano budou to muset odsát a dát nějaký lék . Když jsme pátrali po příčině tohoto onemocnění je v knize napsáno z ležení na tvrdé podložce taky jsem vás chtěla poprosit jakou podlahu mate v kotcích . U mě je problém ten že štěndo je celý den puštěné a lehá si vždy tam kam nemá třeba dlažba kamínky u bazénu beton i když trávy kolem mame hodně nevím jak ho přimět lehat si na měkké vet říkal nejlépe molitan ale to by sitam nelehl už vubec a všechno by rozškubal moc prosím o jakoukoliv radu co stím dělat .předem moc děkuji je to kavkazáček proto jsem se obrátila na vás .A ještě jedna věc neměla bych skusit ještě názor jiného veterináře i když naš si myslím není špatný
easter
napsal(a):
Ahojky všem mám takový problém se svým štěnátkem má 3,5 měsíce a má zanět tíhovych váčků lokte máte někdo s tímto onemocněním skušenost . Byli jsme u veterináře ten nám řekl že počkáme měsíc zda se to bude zvětšovat zda ne necháme to tak pokud ano budou to muset odsát a dát nějaký lék . Když jsme pátrali po příčině tohoto onemocnění je v knize napsáno z ležení na tvrdé podložce taky jsem vás chtěla poprosit jakou podlahu mate v kotcích . U mě je problém ten že štěndo je celý den puštěné a lehá si vždy tam kam nemá třeba dlažba kamínky u bazénu beton i když trávy kolem mame hodně nevím jak ho přimět lehat si na měkké vet říkal nejlépe molitan ale to by sitam nelehl už vubec a všechno by rozškubal moc prosím o jakoukoliv radu co stím dělat .předem moc děkuji je to kavkazáček proto jsem se obrátila na vás .A ještě jedna věc neměla bych skusit ještě názor jiného veterináře i když naš si myslím není špatný
Kdysi to měl náš pes (a zároveň odchov), bylo mu cca 1/2 roku a zajímavé je, že to potom měla i jeho sestra - té se to udělalo později a nebyla u nás (takže jiné podmínky).
Veterinář to nejdříve jehlou odsál, ale za pár dní to bylo stejné - takže nakonec tu bouli říznul a my to pak pár dní udržovali otevřené. Po zahojení se mu to už nikdy neudělalo, přesto, že jako většina kavkazanů lehal celý život většinou na betoně na tvrdém (nebyl v kotci a sám si mohl vybrat kde si lehne).
Možná to jde léčit i jinak nevím, tohle je zkušenost stará přes deset let a od té doby se nám to neukázalo, ani nevím, že by to řešil některý náš odchov...
Jinak si nemyslím, že je to pouze tvrdou podložkou, to by se to objevovalo mnohem víc.
monika s
napsal(a):
Kdysi to měl náš pes (a zároveň odchov), bylo mu cca 1/2 roku a zajímavé je, že to potom měla i jeho sestra - té se to udělalo později a nebyla u nás (takže jiné podmínky).
Veterinář to nejdříve jehlou odsál, ale za pár dní to bylo stejné - takže nakonec tu bouli říznul a my to pak pár dní udržovali otevřené. Po zahojení se mu to už nikdy neudělalo, přesto, že jako většina kavkazanů lehal celý život většinou na betoně na tvrdém (nebyl v kotci a sám si mohl vybrat kde si lehne).
Možná to jde léčit i jinak nevím, tohle je zkušenost stará přes deset let a od té doby se nám to neukázalo, ani nevím, že by to řešil některý náš odchov...
Jinak si nemyslím, že je to pouze tvrdou podložkou, to by se to objevovalo mnohem víc.
moc děkuji za odpověd jinak krasné štěnátko vet .mi řekl že se to taky odsaje a da nějaký lek do rany a potom homeopatika tak nevím a jinak měl tam nějakou jizvu chtěla bych s ním na výstavy ale nevím zda to pujde když má takový problém .Taky se mi nezdá že je to jenom tvrdým ale veterináři jinou přičinu bohužel neznají taky doufám že se to vyléčí a bude pokoj
easter
napsal(a):
moc děkuji za odpověd jinak krasné štěnátko vet .mi řekl že se to taky odsaje a da nějaký lek do rany a potom homeopatika tak nevím a jinak měl tam nějakou jizvu chtěla bych s ním na výstavy ale nevím zda to pujde když má takový problém .Taky se mi nezdá že je to jenom tvrdým ale veterináři jinou přičinu bohužel neznají taky doufám že se to vyléčí a bude pokoj
Jizva vidět určitě nebyla
lida
napsal(a):
Sákryš, nejdou mi vkládat obrázky No nic, máme Falca, Fida, Fantagiru, Fidorku a Fleurku
Poslední zkouška
lida
napsal(a):
Děkuju za gratulace a mimíškům vyřídím
Lído to je taky dost , že jsi se pochlubila
Miminka jsou krásná a přeji jim vše nej,nej,nej
A já mám doma už jen Cebayu
nada
napsal(a):
Lído to je taky dost , že jsi se pochlubila
Miminka jsou krásná a přeji jim vše nej,nej,nej
A já mám doma už jen Cebayu
Cebay je pěkná holka unuděnej Batir RG
marie m
napsal(a):
Báťa se chodí chladit do kuchyně jo ???
..a jedna Wolga Hunza 6,5měsíce
nada
napsal(a):
Báťa se chodí chladit do kuchyně jo ???
..a jedna Wolga Hunza 6,5měsíce
Nado do kuchyně chodí jen zkontrolovat co se vaří dobrého ale jinak se chodí chladit do chodby nebo do koupelny
a nebo na mě takhle doráží když se nudí
marie m
napsal(a):
Nado do kuchyně chodí jen zkontrolovat co se vaří dobrého ale jinak se chodí chladit do chodby nebo do koupelny
a nebo na mě takhle doráží když se nudí
Nojo chlap
Aby měl přehled co bude dobrého
marie m
napsal(a):
Aktuální foto prďolek
marie m
napsal(a):
Předchozí Barra a ještě Borga.
pvc
napsal(a):
Předchozí Barra a ještě Borga.
Petro holky jsou asi taky pěkný divošky
Mně dnes už opustila poslední
nada
napsal(a):
Petro holky jsou asi taky pěkný divošky
Mně dnes už opustila poslední
Ahoj tak já taky přidám raubíře
marie m
napsal(a):
halo halo kde jsou nějaká fota ze srazíku
věčně zamilovanej Batir a Berenis
marie m
napsal(a):
Berenis a Batir
marie m
napsal(a):
Berenis a Batir
Ahoj
Tak na včerejší Žižice dorazilo jen pár statečných
Vítězka BABY handlingu
BArra BADOZA
A to je ze soutěží vše ,neb na další soutěže již nebylo víc jak jeden účastník
nada
napsal(a):
Ahoj
Tak na včerejší Žižice dorazilo jen pár statečných
Vítězka BABY handlingu
BArra BADOZA
A to je ze soutěží vše ,neb na další soutěže již nebylo víc jak jeden účastník
BADOZAčata
marie m
napsal(a):
Casmína Baintha Brakk
marie m
napsal(a):
Cynthia Baintha Brakk
marie m
napsal(a):
Démona
marie m
napsal(a):
Brooklyn Něžný obr
marie m
napsal(a):
CArt Něžný obr
lmusa
napsal(a):
Naďo, pěkné fotky
Líbo díky
Dnes mám nepříjemnější novinku vrátila se mi Carrie , že prý moc hlídá a nemá ráda návštěvy ,tak nevím,ale řekla bych , že to má kavkazák v popisu práce .No snad najde nové majitele s pochopením a znalostí kavkazáka
nada
napsal(a):
Líbo díky
Dnes mám nepříjemnější novinku vrátila se mi Carrie , že prý moc hlídá a nemá ráda návštěvy ,tak nevím,ale řekla bych , že to má kavkazák v popisu práce .No snad najde nové majitele s pochopením a znalostí kavkazáka
Moc hlídá, a nemá ráda návštěvy, to je teda moc dobrý důvod na reklamaci. K tomu bych jim sdělil snad jen ten starý "Štrosmajerův výrok k Janžurové" kdyby blbost nadnášela odletíte od nás lehoučcí, jako peříčka ... taková hezká holka ...
irij
napsal(a):
Moc hlídá, a nemá ráda návštěvy, to je teda moc dobrý důvod na reklamaci. K tomu bych jim sdělil snad jen ten starý "Štrosmajerův výrok k Janžurové" kdyby blbost nadnášela odletíte od nás lehoučcí, jako peříčka ... taková hezká holka ...
A zase na druhou stranu-teď najde určitě prdelka ty PRAVÉ pánečky, kteří vědí, co kavkazák obnáší . Moc, moc držíme palečky
, všichni
.
Soňa
marie m
napsal(a):
Teda Nadi, to snad ani není možný, co někdo nevymyslí . To bych se asi neudržela. Malá prosba - pošleš mi nějakou fotečku na mail? Předem děkuji
A jedna opomíjená Berkat.
marie m
napsal(a):
A Barra - Baruška (moje tajná láska).
marie m
napsal(a):
A poslední - Borga.
pvc
napsal(a):
A poslední - Borga.
lidi jsou různí, asi si měl pán pořídit KAO plyšového na baterky že by mu štěkal na zmáčknutí tak Petro tajná láska zůstane doma
Aura Ušba v červenci naše babička oslavila 9 let
marie m
napsal(a):
lidi jsou různí, asi si měl pán pořídit KAO plyšového na baterky že by mu štěkal na zmáčknutí tak Petro tajná láska zůstane doma
Aura Ušba v červenci naše babička oslavila 9 let
Maru, gratulace "babče" k narozeninám. Ale nějak jsi to zaspala, už je srpen !
A přeji, aby jí ještě dlouho sloužilo zdravíčko a co nejdéle pobývala uprostřed své smečky
lmusa
napsal(a):
Maru, gratulace "babče" k narozeninám. Ale nějak jsi to zaspala, už je srpen !
A přeji, aby jí ještě dlouho sloužilo zdravíčko a co nejdéle pobývala uprostřed své smečky
Libo Aura i já děkujem za gratulaci , já vím že je srpen ale nějak jsem opoměla sem dát foto ,jinak Aura si své narozky užila taky doufám že tu holka snáma jěště nějaký ten rok pobude
lmusa
napsal(a):
Mašík
Nojo co naděláme , lidi jsou různí a lepší , že se vrátila ted než za půl roku .No pán je adept na plyšáka
A snad držení pelečků pomuže
A Petro fota jasně pošlu
A Auře taky gratulace i když opožděná
..a jedna z Žižic Cart NO + Démona -co se v mládí naučíš
nada
napsal(a):
Nojo co naděláme , lidi jsou různí a lepší , že se vrátila ted než za půl roku .No pán je adept na plyšáka
A snad držení pelečků pomuže
A Petro fota jasně pošlu
A Auře taky gratulace i když opožděná
..a jedna z Žižic Cart NO + Démona -co se v mládí naučíš
....ve stáří jako když najdeš .
Jeden "škodík".