Německá doga versus odpadkový koš

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.7.2009 19:08
causinka2

XXX.XXX.227.13

Prosím o radu,mám doma 4-měsíční štěně německé dogy a ono pořád vytahuje smetí z koše.Nemáte nějaký návod jak ho to odnaučit?Máme doma další dva psy,ale ti mi tohle nedělají,tak si s tím nevím rady.Poradíte?

maťa

19.7.2009 19:16
maťa

XXX.XXX.80.144

causinka2 napsal(a):
Prosím o radu,mám doma 4-měsíční štěně německé dogy a ono pořád vytahuje smetí z koše.Nemáte nějaký návod jak ho to odnaučit?Máme doma další dva psy,ale ti mi tohle nedělají,tak si s tím nevím rady.Poradíte?

Není nic jednoduššího, než ve vaší nepřítomnosti odpadkový koš "zamčít", či zavřít, nebo prostě přendat zcela mimo dostupnost štěnda Ve vaší přítomnosti hlídat a pejskovi "při činu" důrazně vysvětlit, že to nesmí!

Trpělivost a důslednost se vyplatí, nebojte

20.7.2009 08:29
eby

XXX.XXX.65.20

causinka2 napsal(a):

mě už tohle trápí přes rok, ale začala to dělat dospělá fenka. Ať dělám co dělám, nic krom zavírání koše za mé nepřítomnosti do koupelny nezabírá. Druhá fenka to nedělá. V mé přítomnosti si ho vůbec nevšímá, ale jakmile odejdu šup a už se v něm hrabe a hledá něco dobrého. Už jsem hledala nějaký těžký pro ní těžko otevíratelný koš, ale nic jsem nenašla:-(

20.7.2009 08:44
jablunka

XXX.XXX.112.74

causinka2 napsal(a):

Opravdu není nic jednoduššího,než odpaďák zajistit tak,aby se k němu pes nedostal.Já mám bufeťáky chrťáky a na místo pod linkou,kde mám odpaďák mi mužskej udělal papundeklový dvířka se zavíráním na na kličku,jako u králíkárny.
Je to hlavně pro můj klid a zdraví psů.

20.7.2009 15:24
matahari

XXX.XXX.230.165

causinka2 napsal(a):

Můžete do koše zasunout nafukovací balonek nebo na koš připevnit alarm- takový ten ze dvou částí, co začne ječet, když se od sebe oddálí.

20.7.2009 17:21
rachel

XXX.XXX.90.5

matahari napsal(a):
Můžete do koše zasunout nafukovací balonek nebo na koš připevnit alarm- takový ten ze dvou částí, co začne ječet, když se od sebe oddálí.

Tchýni se zase pořád v koši hrabala její bíglice. Jednou jsem na koš dala zavařovací sklenici. Ta když pes strčil čumák do koše spadla a rozbila se, pes se lekl a utekl. Od té doby to nedělá. A to tam tu sklenici už nikdy nedala.
Zkuste to, záleží teda, jestli máte koš, se kterým toto půjde provédst.

29.4.2018 16:34
oselferda

XXX.XXX.96.102

No ahoj měli jsme podobný problém s bullíkem. Stačilo koupit speciální koš který otevřeš jenom ty. Nebývaj extra drahé a poznáš je podle toho že maj docela zvlátní tvar oproti ostatním.

29.4.2018 17:12
Terven

XXX.XXX.110.147

Jako...kdyby ty reklamní příspěvky aspoň nepředstíraly, že jsou něco jinýho než reklama...
Texty ve stylu "...měli jsme s naším Bobíkem úplně stejný problém a pomohlo nám až xxx na www. yyy.cz" jsou vrchol trapnosti.
Asi by fakt nebylo od věci zamykat starší vlákna.

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.4.2018 18:49

Moje fena určitě chtěla být popelářem...no naučilo nás to vynášet odpadky více než pravidelně...nejdřív jsme měli koš s víkem - taková ta kolíbka...tam lezla pravidelně, tak jsme koupili takovej ten nerez - šlápneš a koš se otevře - stál hromadu peněz, ale co bych pro psy neudělala, trvalo jí to skoro týden než přišla na to, jak do něj...a žádný další speciál nebudu kupovat.

29.4.2018 22:29

Doga tazatelky je již zřejmě po smrti...

30.4.2018 05:42
scylla

XXX.XXX.150.32

rachel napsal(a):
Tchýni se zase pořád v koši hrabala její bíglice. Jednou jsem na koš dala zavařovací sklenici. Ta když pes strčil čumák do koše spadla a rozbila se, pes se lekl a utekl. Od té doby to nedělá. A to tam tu sklenici už nikdy nedala.
Zkuste to, záleží teda, jestli máte koš, se kterým toto půjde provédst.

Není nad to ohrozit psa střepy ze skla... kam na takové návody chodíte? Nebo jste to vymysleli sami?

30.4.2018 08:01
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

oselferda zřejmě prodává speciální odpadkové koše. Rád by reklamu, řekla bych.

Přidejte reakci

Přidat smajlík