Dávejte sem fotky pro inspiraci u kterých myslíte,že máte dobrý nápad ,nembo jsou opravdu pěkné.
Mě se dnes povedla tahle s mým miláčkem
sheril
napsal(a):
Dávejte sem fotky pro inspiraci u kterých myslíte,že máte dobrý nápad ,nembo jsou opravdu pěkné.
Foto je to pěkné, má atmosféru.. jen po technické stránce by chtělo trošku přidat. Tak jestli můžu, napíšu sem pár věcí, co bych změnila:
1)zjemnila bych rámeček (a odstranila to "Akim" nahoře)
2)buď bych vyfotila větší detail obličeje nebo nechala ucho a tlapky (i zmenšením rámečku by se tomu pomohlo)
3)přidala kontrast, ostrost, vyvážila bílou -> lepší barvy.
4)jsou tam podexponovaná místa, chtělo by to lepší světlo
Ale celkově působí moc hezky , má to atmosféru...s kompaktem toho člověk moc nevykouzlí, že...
kasaphi
napsal(a):
Foto je to pěkné, má atmosféru.. jen po technické stránce by chtělo trošku přidat. Tak jestli můžu, napíšu sem pár věcí, co bych změnila:
2)buď bych vyfotila větší detail obličeje nebo nechala ucho a tlapky (i zmenšením rámečku by se tomu pomohlo)
Ale celkově působí moc hezky , má to atmosféru...s kompaktem toho člověk moc nevykouzlí, že...
Přidávám fotku, myslím, že na ní není nic zvláštního, jem mi přijde docela povedená :)
kasaphi
napsal(a):
jÁ NEMÁM FOTÁK,FOTÍM MOBILEM SE W710i
Tady je to ve velkém,pro to se mi to moc líbí,otevřu stáj a oni tam spolzu hajaj
sheril
napsal(a):
jÁ NEMÁM FOTÁK,FOTÍM MOBILEM SE W710i
Tady je to ve velkém,pro to se mi to moc líbí,otevřu stáj a oni tam spolzu hajaj
x
kasaphi
napsal(a):
Jinak děkuji za rady,ala fotak si poořizovat nebudu takže na tech stofotek za den co vyfotím to stačí.Já si nemůžu pomoct,ale ten AKIM MÁ TAKOVEJ KUKUČ,JSEM FAKT RÁDA ,ŽE HO MÁM,NYNÍ TO JE ROK A PŮL.zACHRÁNILA JSEM HO Z NEVYHOVUJÍCÍCH PODMÍNEK,ZABLEŠENÉHO A PODVIŽIVENÉHO A ON MI TO OPLÁCÍ POHLEDEM A TOU VĚRNOSTÍ A LÁSKOU
nO NENÍ K SEŽRÁNÍ A TADY S KOČIČKOU
sheril
napsal(a):
Jinak děkuji za rady,ala fotak si poořizovat nebudu takže na tech stofotek za den co vyfotím to stačí.Já si nemůžu pomoct,ale ten AKIM MÁ TAKOVEJ KUKUČ,JSEM FAKT RÁDA ,ŽE HO MÁM,NYNÍ TO JE ROK A PŮL.zACHRÁNILA JSEM HO Z NEVYHOVUJÍCÍCH PODMÍNEK,ZABLEŠENÉHO A PODVIŽIVENÉHO A ON MI TO OPLÁCÍ POHLEDEM A TOU VĚRNOSTÍ A LÁSKOU
nO NENÍ K SEŽRÁNÍ A TADY S KOČIČKOU
Moje Axa S Kyrou
kasaphi
napsal(a):
Pěkný pejsek... jen bylo ostré sluníčko, takže je přepálený.
Chtěla bych sem taky něco vložit, ale 200kb na moje fotky je sakramentsky málo...takže jsem hnusný kritik.
Já mám taky fotky několik mega, ale je spoustu programů, kde je lze zmenšit. Nevíte někdo, jak nastavit fotoaparát (digitální zrcadlovku), když na sluníčku vypadá zlatý retrívr strašně bíle a doslova bělostí svítí?
marky88
napsal(a):
Já mám taky fotky několik mega, ale je spoustu programů, kde je lze zmenšit. Nevíte někdo, jak nastavit fotoaparát (digitální zrcadlovku), když na sluníčku vypadá zlatý retrívr strašně bíle a doslova bělostí svítí?
taky mám program, kde se dají fotky zmenšit, ale proč bych to dělala, když vypadají líp v originální velikosti? 200Mb tuctovku z ní dělat nebudu:(
Jo, tak na sluníčku si musíš nastavit nejnižší ISO, co ti foťák dovolí.. já mám nejmíň 100. Pak dej kratší čas a nižší clonu. Uprostřed okýnka, kudy se díváš, bys měla mít takovou linku (EV), kde by se ti měl posouvat takový zobáček - ideál je, když fotku vyfotíš ve chvíli, kdy je zobáček uprostřed té linky, ale při ostrém slunci je lepší mít to trochu posunuté doleva (-EV). Jinak vznikají právě ty přepaly (přeexponovaná místa)...
Tahle fotka http://zkracovatko.cz/3gn byla focena za poměrně ostrého slunce ISO 100, čas 1/800 a clona F4.5
sheril
napsal(a):
Nevím, jestli se to tady zobrazí v dobré kvalitě ...
sheril
napsal(a):
A ještě jedna: " I mistr tesař se někdy utne" aneb skok mimo
jessie
napsal(a):
A ještě jedna: " I mistr tesař se někdy utne" aneb skok mimo
Jéé, maďar
Tady taky jeden, fotbalista
sheril
napsal(a):
Mášenka
liala
napsal(a):
Jéé, maďar
Tady taky jeden, fotbalista
Jakpak se jmenuje Váš? Tohle je pejsan kamarádky a jmenuje se Argo od Náplavky
sheril
napsal(a):
Moje dobrmanka Izinka
sheril
napsal(a):
štěně nebo kotě?
sheril
napsal(a):
Tak já se přidám :)
Ta malá tečka je můj jork :) Snad bude aspon malinko vidět :)
joli
napsal(a):
Tak já se přidám :)
Ta malá tečka je můj jork :) Snad bude aspon malinko vidět :)
tak moc vidět neni :) Přidávám aspoň hlavičkku :)
joli
napsal(a):
tak moc vidět neni :) Přidávám aspoň hlavičkku :)
Tak takhle si naše fenka "drhne kaďák"
Uživatel s deaktivovaným účtem

sheril
napsal(a):
Náhoda, ani jsme nevěděla, že se zrovna zaksichtil když jsem ho vyfotila.
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Náhoda, ani jsme nevěděla, že se zrovna zaksichtil když jsem ho vyfotila.
BElla zdraví
jessie
napsal(a):
Jakpak se jmenuje Váš? Tohle je pejsan kamarádky a jmenuje se Argo od Náplavky
Krasavec
Náš se jmenuje Bax, právě oslavil své první narozeniny
sheril
napsal(a):
sheril
napsal(a):
skok do vody
tadik
napsal(a):
skok do vody
taky přidám, ty co se mi docela líbí, co tak udělat na konci vyhodnocení o nej fotku??
sajma
napsal(a):
taky přidám, ty co se mi docela líbí, co tak udělat na konci vyhodnocení o nej fotku??
sajma
napsal(a):
poslední
Ten skok do vody je božíííí
Tady jedno foto něžné láskyplné neupravené. Jestlipak půjdou na ifauně vidět detaily...?
cream
napsal(a):
Ten skok do vody je božíííí
Tady jedno foto něžné láskyplné neupravené. Jestlipak půjdou na ifauně vidět detaily...?
Ale jo, celkem jsou . Já teda dávám hlas tomu skoku do vody. Je to boží akční fotka, co se jen tak nepovede!
cream
napsal(a):
Ale jo, celkem jsou . Já teda dávám hlas tomu skoku do vody. Je to boží akční fotka, co se jen tak nepovede!
A aby nebylo přečivavováno, tak už jen jedno další foto - opět Bianka a její kámoš Pepík ( opravdu stále žije a mají se rádi ).
Více čivavích a legračních fotek na: http://chihuahua.tym.cz
cream
napsal(a):
A aby nebylo přečivavováno, tak už jen jedno další foto - opět Bianka a její kámoš Pepík ( opravdu stále žije a mají se rádi ).
Více čivavích a legračních fotek na: http://chihuahua.tym.cz
Tak taky jednu přidám..Nejsem autor,ale majitel psa jooo.
hillary
napsal(a):
Tak taky jednu přidám..Nejsem autor,ale majitel psa jooo.
Fila lachtanem
sheril
napsal(a):
Jeden portrét.
sheril
napsal(a):
Halo my jsme tady!!!Nás jste tu zapoměli!!!
sheril
napsal(a):
Kovbojský český pes
sheril
napsal(a):
Já mám tolik fotek a tolik vydažerných že sem raději ani jednu nedám - protože bych to musela zasypat ...
no dobře tak jen jednu
australáček Hary
memmory
napsal(a):
Já mám tolik fotek a tolik vydažerných že sem raději ani jednu nedám - protože bych to musela zasypat ...
no dobře tak jen jednu
australáček Hary
Nejlepší je ta slina na fotce číslo 1 :))))))))
tady foto 2 - moje NO
..jedna z mých nejoblíbenějších zimních fotek....pracovně ji říkám ,,štěněčí rej,,...:-))..ten blondák uprostřed je můj klouček:-))
memmory
napsal(a):
Proč by měla být oholená ??? Jestli je to kolie tak ty neznáš krátkosrtou formu ?
no tak krátkosrstá kolie to není určitě!!!!!!a podívej se na tu fotku je uplě holá krom hlavy a pacek!jen mě zajímá jestli je oholená
Také se musím přidat. Fotit mě moc baví tak přídám pár úlovků. První můj kříženeček Bártík.