Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.7.2009 20:10
helvan1

XXX.XXX.10.251

Tak opět zakládám nový...
Nepřijedete tse někdo podívat na flyballové závody příští neděli v Brně KKZetor při akci BCCC?

24.7.2009 21:20
mari5demi

XXX.XXX.93.37

helvan1 napsal(a):
Nepřijedete tse někdo podívat na flyballové závody příští neděli v Brně KKZetor při akci BCCC?

Jejda, Brno je na nás moc daleko. Jinak by jsme možná přišli..

26.7.2009 18:38
haka

XXX.XXX.31.18

helvan1 napsal(a):

Ahojky,
po hodně dlouhé době. Co se u nás změnilo. No skoro nic, ale i hodně. Včera jsme přijeli ze soustředění v agi. Musím říct, že Linn a agility, to bude pro mě hodně vělký oříšek, hlavně po fyzické stránce Vůbec jí nestíhám. Je to fakt hypraktivní střela i po týdnu cvičení 2x denně něměla dost, pořád běhala stejně rychle. Ale tak to má být. Hlavně, že má z toho velkou radost.
Chtěla jsem se vás zeptat, sjížděl jste někdo vodu se psem? Mám nabídku na vodu a chtěla bych vzít i Linn, ale nevím, co a jak dělat...
helvan1 - Gratuluju k DKK! Myslím, že jsme na táboře potkali, ted nevím jestli spoluhráče nebo protivníky ve flyballu. Verču Bínovou s Bájou. Jinak myslím, že Linn bude flyball milovat. Ani ne pro ten míček, ale spíš pro tu rovinku. Hrozně ráda běhá rovně Takže se určitě na nějakých závodech potkáme :)
Málem bych zapomněla, poradíte mi, komu mám napsat, když bych chtěla se na vás jet podívat na sraz leopardů a ACD? Děkuji :)

Všem přeji krásné prázdniny a dovolené nebo taky i pro pracující klidnou práci
Ahoj Hanka a Linn

PS: Foto z tábora Linn a Bája

26.7.2009 18:38
haka

XXX.XXX.31.18

haka napsal(a):
Ahojky,
po hodně dlouhé době. Co se u nás změnilo. No skoro nic, ale i hodně. Včera jsme přijeli ze soustředění v agi. Musím říct, že Linn a agility, to bude pro mě hodně vělký oříšek, hlavně po fyzické stránce Vůbec jí nestíhám. Je to fakt hypraktivní střela i po týdnu cvičení 2x denně něměla dost, pořád běhala stejně rychle. Ale tak to má být. Hlavně, že má z toho velkou radost.
Chtěla jsem se vás zeptat, sjížděl jste někdo vodu se psem? Mám nabídku na vodu a chtěla bych vzít i Linn, ale nevím, co a jak dělat...
helvan1 - Gratuluju k DKK! Myslím, že jsme na táboře potkali, ted nevím jestli spoluhráče nebo protivníky ve flyballu. Verču Bínovou s Bájou. Jinak myslím, že Linn bude flyball milovat. Ani ne pro ten míček, ale spíš pro tu rovinku. Hrozně ráda běhá rovně Takže se určitě na nějakých závodech potkáme :)
Málem bych zapomněla, poradíte mi, komu mám napsat, když bych chtěla se na vás jet podívat na sraz leopardů a ACD? Děkuji :)

Ahoj Hanka a Linn

A ještě jedna z profilu

26.7.2009 19:30
helvan1

XXX.XXX.202.25

haka napsal(a):
Ahojky,

Ahoj Hanka a Linn

Ahoj Hani, já jsem si hned říkala, že je mi ta bordera nějaká povědomá. Bája běhá v jiném družstvu, ale ve stejném klubu

Ohledně srazíku můžeš napsat, stein@staz-opava.cz

www.catahoula.info

To bude super, pokud dorazíte!
Chystáte se jěště někdo?? Mimo Soni, ta je jasná

28.7.2009 09:09
abbey

XXX.XXX.176.76

helvan1 napsal(a):
Ahoj Hani, já jsem si hned říkala, že je mi ta bordera nějaká povědomá. Bája běhá v jiném družstvu, ale ve stejném klubu

www.catahoula.info

Ahojky všichni. Užíváte si prázdniny? Hani bohužel na srazík nám to letos asi nevyjde. Tak snad příští rok.Právě se s mladou chystáme na koupání a večer na ranč za koníkama. Teď se v tom vedru nehodí nikam jinam , než k vodě.Tohle je na ranči plemeník Quade.Je supr. Chová se jak pravý gentleman

28.7.2009 16:24
helvan1

XXX.XXX.10.251

abbey napsal(a):
Ahojky všichni. Užíváte si prázdniny? Hani bohužel na srazík nám to letos asi nevyjde. Tak snad příští rok.Právě se s mladou chystáme na koupání a večer na ranč za koníkama. Teď se v tom vedru nehodí nikam jinam , než k vodě.Tohle je na ranči plemeník Quade.Je supr. Chová se jak pravý gentleman

Ahoj, nemáte tip na ubytko v Brně, které je levnější a berou psa?

28.7.2009 19:51
buzzy

XXX.XXX.209.191

helvan1 napsal(a):
Ahoj, nemáte tip na ubytko v Brně, které je levnější a berou psa?

Ahojky zdravím všechny po delší době,všechny fotečky co jste přidali jsou super!!Já jsem dám aspoň tu mojí kozu pažravou

31.7.2009 10:43
ztracenka

XXX.XXX.219.118

buzzy napsal(a):
Ahojky zdravím všechny po delší době,všechny fotečky co jste přidali jsou super!!Já jsem dám aspoň tu mojí kozu pažravou

Všechny zdravím

Od pondělí do včerejšího večera jsem byla s Al u kamarádky v Olomouci. Pobyt super, smečka ještě lepší a navíc za námi přijela Alušky sestřička Aldorka, takže konečně holky byly pohromadě déle než jedno odpoledne. Wami fotila a tak hned, jak bude mít fotky na rajčeti, tak dám odkaz, ať se můžete podívat, jak to holkám společně slušelo.
Dny byly nabité zážitkama, pohybem a povídáním paniček. Jen nám ty čtyři dny moc rychle uběhly

1.8.2009 19:16
mari5demi

XXX.XXX.119.114

helvan1 napsal(a):

www.catahoula.info

Jéé, tam bych chtěla s ARtemis jet. Koukala jsem na fotky z minulých srazů a podle mě super. :) Jen musím počkat jak bude mít přítel službu, sama bych asi na Moravu nedojela autem. Na to nemám odvahu. Ale docela bych se tam ráda koukla a poznala další acdkáře.

Jedete někdo k heelerovi jak říkal o tom srazu? 15. - 16. srpna. :)

1.8.2009 19:49
mari5demi

XXX.XXX.119.114

helvan1 napsal(a):

Kolik váží vaši ACD? Já jen že moje fenečka půlroční váží 17kg. Ale není tlustá.. Je hubená. Vím že mohou mít i 20kg, ale mě se to zdá dost na půlroční mimino...

1.8.2009 22:35
jimmik

XXX.XXX.206.192

mari5demi napsal(a):
Kolik váží vaši ACD? Já jen že moje fenečka půlroční váží 17kg. Ale není tlustá.. Je hubená. Vím že mohou mít i 20kg, ale mě se to zdá dost na půlroční mimino...

Ahojky lidičky....

máte moc pěkný letní fotky, ti australáci jsou fakt úžasně fotogenický!!!

mari5demi: Jimmikovi je 7měsíců a minulý týden jsem ho vážila a měřila, tak má 19,5 kg a měří 49 cm.....a zdá se mi že ještě kousek vyroste....no a přibere určo, protože už začíná mohutnět....ale tlustej v žádným případě neni....ale nevim jak je to u čubinek....

Jinak máme období, kdy "přestává" slyšet, protže ho zajímají úplně všechny věci okolo, jen já ne... to je na moje nervy, toto.... no a taky je to období "kousací"....nerjači by všechno a každýho rozcupoval....jenže on už má docela stisk... takže mam věčně zavázaný ruce... no ale co bych pro hru neobětovala,že...však známe

Já bych na srázek jela, ale nemůžu, tak snad to vyjde příští rok a sejdem se tam všichni...

Tak si užívejte teplých dnů...už jich asi moc nebude...

2.8.2009 23:00
mari5demi

XXX.XXX.119.114

jimmik napsal(a):
Ahojky lidičky....

máte moc pěkný letní fotky, ti australáci jsou fakt úžasně fotogenický!!!

mari5demi: Jimmikovi je 7měsíců a minulý týden jsem ho vážila a měřila, tak má 19,5 kg a měří 49 cm.....a zdá se mi že ještě kousek vyroste....no a přibere určo, protože už začíná mohutnět....ale tlustej v žádným případě neni....ale nevim jak je to u čubinek....

Jinak máme období, kdy "přestává" slyšet, protže ho zajímají úplně všechny věci okolo, jen já ne... to je na moje nervy, toto.... no a taky je to období "kousací"....nerjači by všechno a každýho rozcupoval....jenže on už má docela stisk... takže mam věčně zavázaný ruce... no ale co bych pro hru neobětovala,že...však známe

Já bych na srázek jela, ale nemůžu, tak snad to vyjde příští rok a sejdem se tam všichni...

Tak si užívejte teplých dnů...už jich asi moc nebude...

o Artemis je právě taky hubená. A zdá se mi docela dost. A přitom papá jak kombajn. Třebas dneska po vycházce měla k večeři 2,5 malých misek. Takových těch pro malý či střední plemena. To snědla tolik snad po 1. co jí mám. :D Asi to byla pro ní vyčerpávající procházka. Naštěstí ale co jsme vyšli ven, tak po chvilce se začalo zatahovat, tak nebylo takový vedro..

Artemiska kousací období má furt. Už od mimina. I když jí vynadáme, fláknem jí přes čumák nebo jí obrátíme na záda, stejně jde znovu do kousání. A taky má pěknej skus. A taky má radši jak kousání štípání. to když vidí, že nám nevad kousání, nebo jí ignorujem, tak zjistila fígl. Přijde, předníma zubama stiskne kůži a je to. A ono to docela i bolí.:D
Ale nejhorší je snad buzení. To žádnej náš pes nedělal. To spíme a ona si skočí na postel, začne vrtat čumákem, pak začne olizovat celou hlavu a sedat si na hlavu a dokud nejsme vzhůru, tak olizuje a olizuje. A nedá si říct. Když tu spí u mě přítel, tak je to dobrý, já se docela vyspím, prtž Artemis jde po přítelovi ho budit a mě nechává v klidu.

Jinak jsem zjistila, že na ten sraz k Heelerovi nemůžu. Jako mohla bych, ale sama bych tu cestu nedala a přítel je v práci ten víkend. Bohužel. Mysleli sme, že má volno, ale je v práci.. Tak snad vyjde ten sraz leopardů a acd.

Tak se mějte hezky a hezký večer. :)

3.8.2009 11:57
sonja

XXX.XXX.98.152

mari5demi napsal(a):
Jéé, tam bych chtěla s ARtemis jet. Koukala jsem na fotky z minulých srazů a podle mě super. :) Jen musím počkat jak bude mít přítel službu, sama bych asi na Moravu nedojela autem. Na to nemám odvahu. Ale docela bych se tam ráda koukla a poznala další acdkáře.

Jedete někdo k heelerovi jak říkal o tom srazu? 15. - 16. srpna. :)

Po čtrnáctidenní dovolené opět v práci a nějak nic nestíhám. Práce plno a na vše málo času. Ani fotky z dovolené jsem ještě komplet na stránky nehodila. Nějak není kdy.
Teda Ivčo, ten měsíc prázdnin ti fakt závidím. Mně těch 14dní vůbec neuspokojilo, ještě bych klidně pár týdnů zvládla .
Ohledně srazíku u Blue Heeler - Tak my nakonec s klukama jedem. Sice to budeme mít přes celou republiku, ale zase kdy se poštěstí vidět tolik ACD pohromadě a pokecat s majitelama, že? Už se na všechny přítomné moooc těšíme!!!

3.8.2009 18:33
mirekredhost

XXX.XXX.216.102

sonja napsal(a):
Po čtrnáctidenní dovolené opět v práci a nějak nic nestíhám. Práce plno a na vše málo času. Ani fotky z dovolené jsem ještě komplet na stránky nehodila. Nějak není kdy.
Teda Ivčo, ten měsíc prázdnin ti fakt závidím. Mně těch 14dní vůbec neuspokojilo, ještě bych klidně pár týdnů zvládla .
Ohledně srazíku u Blue Heeler - Tak my nakonec s klukama jedem. Sice to budeme mít přes celou republiku, ale zase kdy se poštěstí vidět tolik ACD pohromadě a pokecat s majitelama, že? Už se na všechny přítomné moooc těšíme!!!

Čau,jedete někdo v sobotu na bonitaci do Pardubic?Měla by být i schůze ACD.
Mirek

3.8.2009 21:12
helvan1

XXX.XXX.10.251

sonja napsal(a):

Soni, tak to je supéééér, moc se na vás těšíme u Blue Heelera!!
My pojedeme až na podzimní bonitaci.

3.8.2009 21:17
sonja

XXX.XXX.10.4

helvan1 napsal(a):
Soni, tak to je supéééér, moc se na vás těšíme u Blue Heelera!!
My pojedeme až na podzimní bonitaci.

Jojo, taky se už móóóóc těšíme. Sice ještě nevíme, kde přesně to je a jak tam trefíme, ale když tak tě budeme volat jako přítele na telefonu
A na té podzimní bonitaci se potkáme...

4.8.2009 23:03
jimmik

XXX.XXX.206.192

mari5demi napsal(a):
o Artemis je právě taky hubená. A zdá se mi docela dost. A přitom papá jak kombajn. Třebas dneska po vycházce měla k večeři 2,5 malých misek. Takových těch pro malý či střední plemena. To snědla tolik snad po 1. co jí mám. :D Asi to byla pro ní vyčerpávající procházka. Naštěstí ale co jsme vyšli ven, tak po chvilce se začalo zatahovat, tak nebylo takový vedro..

Artemiska kousací období má furt. Už od mimina. I když jí vynadáme, fláknem jí přes čumák nebo jí obrátíme na záda, stejně jde znovu do kousání. A taky má pěknej skus. A taky má radši jak kousání štípání. to když vidí, že nám nevad kousání, nebo jí ignorujem, tak zjistila fígl. Přijde, předníma zubama stiskne kůži a je to. A ono to docela i bolí.:D
Ale nejhorší je snad buzení. To žádnej náš pes nedělal. To spíme a ona si skočí na postel, začne vrtat čumákem, pak začne olizovat celou hlavu a sedat si na hlavu a dokud nejsme vzhůru, tak olizuje a olizuje. A nedá si říct. Když tu spí u mě přítel, tak je to dobrý, já se docela vyspím, prtž Artemis jde po přítelovi ho budit a mě nechává v klidu.

Jinak jsem zjistila, že na ten sraz k Heelerovi nemůžu. Jako mohla bych, ale sama bych tu cestu nedala a přítel je v práci ten víkend. Bohužel. Mysleli sme, že má volno, ale je v práci.. Tak snad vyjde ten sraz leopardů a acd.

Tak se mějte hezky a hezký večer. :)

"Ale nejhorší je snad buzení. To žádnej náš pes nedělal. To spíme a ona si skočí na postel, začne vrtat čumákem, pak začne olizovat celou hlavu a sedat si na hlavu a dokud nejsme vzhůru, tak olizuje a olizuje" - tak tohle je úúúúúplně přesně řečeno!!! Jimus to dělá stejně, až na to, že ted už to dělá jen tak, že mi prostě zasedne/zalehne hlavu a čeká.....ví, že mi jednou dojde kyslik tak se vzbudim a jdu s nim ven...pravidelně kolem 2:3O ráno

5.8.2009 10:25
proxima

XXX.XXX.104.193

jimmik napsal(a):
"Ale nejhorší je snad buzení. To žádnej náš pes nedělal. To spíme a ona si skočí na postel, začne vrtat čumákem, pak začne olizovat celou hlavu a sedat si na hlavu a dokud nejsme vzhůru, tak olizuje a olizuje" - tak tohle je úúúúúplně přesně řečeno!!! Jimus to dělá stejně, až na to, že ted už to dělá jen tak, že mi prostě zasedne/zalehne hlavu a čeká.....ví, že mi jednou dojde kyslik tak se vzbudim a jdu s nim ven...pravidelně kolem 2:3O ráno

Ahojky australačky.
Teda Míšo s tím koníkem je to hrozná smůla..ale tetos je nějaký blbý rok..vím o více případech..je to pech...Tak snad bude líp...

Aronek má dnes ošklivý den..jdeme kastrovat.Máme doma dvě feny a když vidíme jak se trápí při každém hárání,tak mu ušetřím trápení..Stejně není žádný výstavní typ a alespoň se nebudu muset dohadovat se zájemci z řad bezpapíráků ať jim připustím..
Teda nevím jak u vás,ale tady se to teď australákama bez PP jen hemží...

Jinak Aron byl na buzení fajn-nechal mě spát-seděl u postele a civěl z pár centimerů na hlavu..Jen měl člověk docela šok když se probudil,otevřel oči a před sebou hlava Arona..
Ale je fakt že když byl menší tak se párktát nenápadně vyškrábal na postel..

5.8.2009 11:03
zirrael

XXX.XXX.47.18

proxima napsal(a):
Ahojky australačky.
Teda Míšo s tím koníkem je to hrozná smůla..ale tetos je nějaký blbý rok..vím o více případech..je to pech...Tak snad bude líp...

Aronek má dnes ošklivý den..jdeme kastrovat.Máme doma dvě feny a když vidíme jak se trápí při každém hárání,tak mu ušetřím trápení..Stejně není žádný výstavní typ a alespoň se nebudu muset dohadovat se zájemci z řad bezpapíráků ať jim připustím..
Teda nevím jak u vás,ale tady se to teď australákama bez PP jen hemží...

Jinak Aron byl na buzení fajn-nechal mě spát-seděl u postele a civěl z pár centimerů na hlavu..Jen měl člověk docela šok když se probudil,otevřel oči a před sebou hlava Arona..
Ale je fakt že když byl menší tak se párktát nenápadně vyškrábal na postel..

Helvan - gratuluju k výsledkům dysplázky !

mari5demi - no nevím jak fenky, Balík měl v půl roce nějakých 18 kg. Artemis asi bude kus ženské Já teď Balíka po dlouhé době měřila a nestačila jsem se divit - naměřila jsem mu 52 cm v kohoutku.....asi se rozhodl že dožene tatínka Mně se holt ty standardní velikosti nějak nedaří

S tím buzením to máme u nás stejné taky mně každé ráno budí jazyk na obličejí, ale naštěstí když se chvíli pomazlíme tak si jde ještě na chvilku lehnout, což docela oceňuju když mám v práci odpolední

Kousání si taky užíváme......Balíček mi pravidelně vyjadřuje největší nadšení tím, že vyskakuje do vzduchu a kouše do rukou, fakt úžasné
Minulý týden jsem se zaradovala že už ho přešlo ničení když je doma sám.....a hned druhý den vypáral kus koberce, pakoň jeden. Ale naštěstí si vybral zrovna ten, na který od začátku nadávám, že se do místnosti vůbec nehodí, tak to není až taková katastrofa

5.8.2009 11:05
zirrael

XXX.XXX.47.18

zirrael napsal(a):
Helvan - gratuluju k výsledkům dysplázky !

mari5demi - no nevím jak fenky, Balík měl v půl roce nějakých 18 kg. Artemis asi bude kus ženské Já teď Balíka po dlouhé době měřila a nestačila jsem se divit - naměřila jsem mu 52 cm v kohoutku.....asi se rozhodl že dožene tatínka Mně se holt ty standardní velikosti nějak nedaří

S tím buzením to máme u nás stejné taky mně každé ráno budí jazyk na obličejí, ale naštěstí když se chvíli pomazlíme tak si jde ještě na chvilku lehnout, což docela oceňuju když mám v práci odpolední

Kousání si taky užíváme......Balíček mi pravidelně vyjadřuje největší nadšení tím, že vyskakuje do vzduchu a kouše do rukou, fakt úžasné
Minulý týden jsem se zaradovala že už ho přešlo ničení když je doma sám.....a hned druhý den vypáral kus koberce, pakoň jeden. Ale naštěstí si vybral zrovna ten, na který od začátku nadávám, že se do místnosti vůbec nehodí, tak to není až taková katastrofa

..."bráchové".....

5.8.2009 11:06
zirrael

XXX.XXX.47.18

zirrael napsal(a):
..."bráchové".....

prasátko...

5.8.2009 11:07
zirrael

XXX.XXX.47.18

zirrael napsal(a):
prasátko...

Sice to vypadá jako středověký způsob trestání zlobivých pejsků ale opravdu si tam takhle lehnul sám a spokojeně chrupal....tedy do chvíle než jsme ho začli fotit

5.8.2009 17:39
helvan1

XXX.XXX.10.251

zirrael napsal(a):
Sice to vypadá jako středověký způsob trestání zlobivých pejsků ale opravdu si tam takhle lehnul sám a spokojeně chrupal....tedy do chvíle než jsme ho začli fotit

horší jak kočka Ale je tam k sežrání!

Diázek budí pravidelně každé ráno tím způsobem, že skočí do postele a začne nás mlátit tlapama. Když to nezabere zavrtá čumák až kdo ví kam a silou začne olizovat. Jsme samá modřina a šrámy

6.8.2009 13:21
haka

XXX.XXX.31.18

helvan1 napsal(a):
horší jak kočka Ale je tam k sežrání!

Diázek budí pravidelně každé ráno tím způsobem, že skočí do postele a začne nás mlátit tlapama. Když to nezabere zavrtá čumák až kdo ví kam a silou začne olizovat. Jsme samá modřina a šrámy

Zdravíme :)
Tak jakpak si užíváte dnešní slunečný den? Já jsem dneska byla u příbuzných zalít kytky a vzala jsem i psiska s sebou. Měli tam i bazén, čekala jsem co Linzie udělá.. No, naštěstí se ještě trochu bojí skákat do vody, kde to nezná, ale je to jinak pěkný vodník. Rybníky, louže, žádný problém.
Taky máte doma vodníka místo psa?
S tím buzením je to asi všude stejný, taky když už jí ebaví spát, tak mě začne olizovat, v tom je dobrá, je schopná klidně hodinu lízat, až je člově celý umytý... a když ani tohle nepomáhá, tak začně tahat vlasy a kousat do uší..To už zaručeně pomůže.

mari5demi (Veronika): S váhou u fen je to různý, Linzie měla v 6 měsících tak okolo 16 kg. Teď je jí 8 měsíců a má 18,5kg, ale je hubená jak žížala. Myslim, že už moc robustní nebude. Svaly už má taky, Bude to takový voříšek, jak mi všichni říkají

Jedna plavecká fotka, čeká na ten míček a ono stále nic :D

Mějte se krásně. Pa

6.8.2009 19:57
sonja

XXX.XXX.146.157

zirrael napsal(a):

Tak letošní rok je opravdu nějaký blbý. Právě jsme přijeli ze Státního veterinárního ústavu v Jihlavě. Dnes nám totiž umřela naše sedmiletá super koza Klára. Včera měla dost vysokou horečku a dnes už to nezvládla. Veterinář má podezření na otravu a tak jsme ji vezli na pitvu. Jediný, kdo by to případně mohl udělat je soused....tak chceme mít jistitu a papír v ruce... je to na .....

7.8.2009 08:39
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

sonja napsal(a):
Tak letošní rok je opravdu nějaký blbý. Právě jsme přijeli ze Státního veterinárního ústavu v Jihlavě. Dnes nám totiž umřela naše sedmiletá super koza Klára. Včera měla dost vysokou horečku a dnes už to nezvládla. Veterinář má podezření na otravu a tak jsme ji vezli na pitvu. Jediný, kdo by to případně mohl udělat je soused....tak chceme mít jistitu a papír v ruce... je to na .....

Všechny zdravím po delší odmlce

Pokusím se na všechno něco napsat :-)
Co se týče velikosti tak už jsem tady kdysi psala, že ACD strašně rychle narostou do toho půl roku tak Vám připadá že jestli porostou takovou rychlostí budou to obříci , ale oni od toho půl roku fakt narostou už jen cm nebo dva a jen mohutní. Myslím že Artemis bude podle rodokmenu mohutnější než Linn, Linn bude asi spíše jako maminka a sestřičky
A Balíček už snad neporoste - momentálně je stejně vysoký jako tatínek, tak mu vzkaž ať tak laskavě zůstane a začne jen mohutnět

Sraz u nás žádnej nehrozí 15.8. jsem v Bratislavě a ten podzimní termín je myslím výstava v Brně a budu tam mít hodně odhcovů jak maliňáků tak ACd tak se na ně těším!

Jen naznačím že se možná chystá něco kravičkového tak uvidíme jak to dopadne a pak sem dám info kdo by chtěl

Když jsem u těch kraviček, jak jsi tady psala o Jimmíkovi že dostal kopytem od koně a zůstal ležet - stalo se mi to samé s Jessi, už jsem tu o tom taky psala, kobyla ji doslova pošlapala, Jessi se točila dokolečka, pěna z huby, myslela jsem že je to fakt hodně špatné, ale zachvíli se uklidnila a dobré, na druhý den šla do koní znovu.
TZento týden mi koně zdrhly na druhou pastvinu, tak je s Austy přeháněly na zpět a taky myslím obě dostaly a ani nepřestaly nahánět - nemají absolutně žádnej pud sebezáchovy

Soni kozičky je mi moc líto, poslední dobou slyším hodně špatných zpráv a to je moc smutné

Jo a Helčo gratulace Diázkovi k super DKK!!!

snad jsme na nic nezapoměla

7.8.2009 08:41
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
Všechny zdravím po delší odmlce

Pokusím se na všechno něco napsat :-)
Co se týče velikosti tak už jsem tady kdysi psala, že ACD strašně rychle narostou do toho půl roku tak Vám připadá že jestli porostou takovou rychlostí budou to obříci , ale oni od toho půl roku fakt narostou už jen cm nebo dva a jen mohutní. Myslím že Artemis bude podle rodokmenu mohutnější než Linn, Linn bude asi spíše jako maminka a sestřičky
A Balíček už snad neporoste - momentálně je stejně vysoký jako tatínek, tak mu vzkaž ať tak laskavě zůstane a začne jen mohutnět

Sraz u nás žádnej nehrozí 15.8. jsem v Bratislavě a ten podzimní termín je myslím výstava v Brně a budu tam mít hodně odhcovů jak maliňáků tak ACd tak se na ně těším!

Jen naznačím že se možná chystá něco kravičkového tak uvidíme jak to dopadne a pak sem dám info kdo by chtěl

Když jsem u těch kraviček, jak jsi tady psala o Jimmíkovi že dostal kopytem od koně a zůstal ležet - stalo se mi to samé s Jessi, už jsem tu o tom taky psala, kobyla ji doslova pošlapala, Jessi se točila dokolečka, pěna z huby, myslela jsem že je to fakt hodně špatné, ale zachvíli se uklidnila a dobré, na druhý den šla do koní znovu.
TZento týden mi koně zdrhly na druhou pastvinu, tak je s Austy přeháněly na zpět a taky myslím obě dostaly a ani nepřestaly nahánět - nemají absolutně žádnej pud sebezáchovy

Soni kozičky je mi moc líto, poslední dobou slyším hodně špatných zpráv a to je moc smutné

Jo a Helčo gratulace Diázkovi k super DKK!!!

snad jsme na nic nezapoměla

S Austy jsme se pokusily složit coursingovou licenci, ale prd Musí se běhat s košíkem a to panička jaksi podcenila a košík je pro Austy ta největší potupa, tak podle toho taky běhala tak budem trénovat a snad příště

7.8.2009 08:42
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
S Austy jsme se pokusily složit coursingovou licenci, ale prd Musí se běhat s košíkem a to panička jaksi podcenila a košík je pro Austy ta největší potupa, tak podle toho taky běhala tak budem trénovat a snad příště

a včera jsme měli povídání a nějaké cvíčo s dětmi s tábora, to Austy byla ve svém živlu

7.8.2009 14:07
mari5demi

XXX.XXX.119.114

helvan1 napsal(a):

Ahoj, tak už jsem se lekla, že Artemis je nějaká přecpaná bo tak, přitpom je to hubeňourka. Ale to je asi tím pohybem. I když teď je schopná v těch vedrech prospat půl dne.
Jinak jsem ráda, že v tom buzení nejsem sama.
Teď budu muset nějak zajistit, aby mi Artemis nelezla pod postel. Sotva se tam vejde, leze tam tak že si lehne na bok a přitahuje se packama. Nechci aby měla něco s kloubama, když se tam furt cpe. Budu tam asi muset dát dřevo a navrtat to tam.
Pokud tedy něco bude s těma kravičkama, měla bych zájem. Chtěla bych to s Artemis zkusit. Myslím že by na to měla. Ráda nahání všechny. I mě.
Já doufám, že mi ten podzimní sraz vyjde. Ráda bych poznala i ostatní majitele australáčků.
Artemis je taky milovnice vody, ale bojí se hloubek. Jediné kde plave je v práci, kde má už prolezlou tu vodu.
Tady přikládám fotečku z dneška Artemisky, jak na mě koukala u vrat.

7.8.2009 14:37
helvan1

XXX.XXX.10.251

mari5demi napsal(a):
Ahoj, tak už jsem se lekla, že Artemis je nějaká přecpaná bo tak, přitpom je to hubeňourka. Ale to je asi tím pohybem. I když teď je schopná v těch vedrech prospat půl dne.
Jinak jsem ráda, že v tom buzení nejsem sama.
Teď budu muset nějak zajistit, aby mi Artemis nelezla pod postel. Sotva se tam vejde, leze tam tak že si lehne na bok a přitahuje se packama. Nechci aby měla něco s kloubama, když se tam furt cpe. Budu tam asi muset dát dřevo a navrtat to tam.
Pokud tedy něco bude s těma kravičkama, měla bych zájem. Chtěla bych to s Artemis zkusit. Myslím že by na to měla. Ráda nahání všechny. I mě.
Já doufám, že mi ten podzimní sraz vyjde. Ráda bych poznala i ostatní majitele australáčků.
Artemis je taky milovnice vody, ale bojí se hloubek. Jediné kde plave je v práci, kde má už prolezlou tu vodu.
Tady přikládám fotečku z dneška Artemisky, jak na mě koukala u vrat.

Soni, kozičky je mi líto, pokud je soused fakt takovej debil, tak si pořádně hlídej psy

Míšo, až budou kravičky, tak houkni, pojedeme kamkoliv.

Náhubek u coursingu, i když běží sama je naprostá blbost, ale pravidla jsou pravidla. Ale příště už to určitě půjde! Náhubek je přece málá překážka, když jde o honění kořisti. Diaz taky nenávidí náhubek, ale u coursingu na něho úplně zapomene.

7.8.2009 15:05
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

helvan1 napsal(a):
Soni, kozičky je mi líto, pokud je soused fakt takovej debil, tak si pořádně hlídej psy

Náhubek u coursingu, i když běží sama je naprostá blbost, ale pravidla jsou pravidla. Ale příště už to určitě půjde! Náhubek je přece málá překážka, když jde o honění kořisti. Diaz taky nenávidí náhubek, ale u coursingu na něho úplně zapomene.

tak super že je o kravičky předběžně zájem, jak to bude dám vědět

taky mě náhubek na coursingu vadí, ale co naděláme, Austy je prostě jak spráskanej pes když jí ho dám

7.8.2009 15:10
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

helvan1 napsal(a):

Já znám něco podobného jako lození pod postel - Jessi lozí za kotce a pod ně - mají tam vykopané, teda vyhrabané tunely a když jí vidím jak se odtud vždy sápe, to je pohled ještě s těma jejíma špekama opravdu si to dovedu představit jak je to u vás

7.8.2009 18:00
heeler

XXX.XXX.68.12

oddorrinky napsal(a):
Já znám něco podobného jako lození pod postel - Jessi lozí za kotce a pod ně - mají tam vykopané, teda vyhrabané tunely a když jí vidím jak se odtud vždy sápe, to je pohled ještě s těma jejíma špekama opravdu si to dovedu představit jak je to u vás

ahoj všichni, tak se omlouvám a vše napravuji . Ohledně srazu acd na statku blue heeler . Nikde jsem totiž neuvedl jak se tam dostanete . Takže , po Karlovarský dálnici od Prahy , se dostanete po 50 km do obce Krupá Je to 1 km za Krušovicema . Tam narazíte na benzínu- ONO kde zaparkujete a zavoláte . Já pro Vás zajedu . Prosím Vás ohledně jídla , budou se grilovat kotletki a křidla . Pivo a alkohol tam nějaký bude , ale donášce se meze nekladou , každý dle své chuti. Zatím čau a moc se těším Luboš

7.8.2009 23:00
jimmik

XXX.XXX.206.192

oddorrinky napsal(a):
tak super že je o kravičky předběžně zájem, jak to bude dám vědět

taky mě náhubek na coursingu vadí, ale co naděláme, Austy je prostě jak spráskanej pes když jí ho dám

Chudák kozinda, jestli se potvrdí otrava a měl by v tom prsty ten soused, tak bych si z něj asi udělala živýho "šupáka" protože nic jinýho si takovej xindl nezaslouží....

JInak kdyby bylo něco s kŕavičkama, taky bych se přidala protože k těm našim zabijákům se ho pustit docela bojim....tyjo si ho nějak moc od tý nehody hlídam...ale je fakt - nebojí se a jde do nich znova a na plno...
To mě někdy už leze na nervy - když si chce hrát a já mam zrovna nějakou práci a nechci se nechat vyprovokovat ke hře - tak doslova ho vyhodim dveřma a on se vrátí oknem no to se nevidí takový zvíře!! ale je to milášek...a hrozně se mi líbí, že jsou všichni ACDčka stejný komici a herci a furt si vymýšlí nový a nový věci....

8.8.2009 14:39
irokez

XXX.XXX.35.206

heeler napsal(a):
ahoj všichni, tak se omlouvám a vše napravuji . Ohledně srazu acd na statku blue heeler . Nikde jsem totiž neuvedl jak se tam dostanete . Takže , po Karlovarský dálnici od Prahy , se dostanete po 50 km do obce Krupá Je to 1 km za Krušovicema . Tam narazíte na benzínu- ONO kde zaparkujete a zavoláte . Já pro Vás zajedu . Prosím Vás ohledně jídla , budou se grilovat kotletki a křidla . Pivo a alkohol tam nějaký bude , ale donášce se meze nekladou , každý dle své chuti. Zatím čau a moc se těším Luboš

Zdraví vás Bobina - Boorowa od Dorrinky (9 měsíců)
Potkala jsem krávy, tak se ve mně probudili předci

8.8.2009 14:40
irokez

XXX.XXX.35.206

irokez napsal(a):
Zdraví vás Bobina - Boorowa od Dorrinky (9 měsíců)
Potkala jsem krávy, tak se ve mně probudili předci

...začalo mi docházet.....

8.8.2009 14:42
irokez

XXX.XXX.35.206

irokez napsal(a):
...začalo mi docházet.....

...co a jak se dělá....

8.8.2009 14:44
irokez

XXX.XXX.35.206

irokez napsal(a):
...co a jak se dělá....

...připadala jsem si jak nejlepší honák světa.....

8.8.2009 14:45
irokez

XXX.XXX.35.206

irokez napsal(a):
...připadala jsem si jak nejlepší honák světa.....

...ale kravky mně nenechaly odpočinout.....

8.8.2009 14:48
irokez

XXX.XXX.35.206

irokez napsal(a):
...ale kravky mně nenechaly odpočinout.....

..foto, aby jste mi věřili...

8.8.2009 14:50
irokez

XXX.XXX.35.206

irokez napsal(a):
..foto, aby jste mi věřili...

...ovšem koník, to je "vyšší dívčí", trošku mě olízl kopytem, tak se radši klidím ...

8.8.2009 14:53
irokez

XXX.XXX.35.206

irokez napsal(a):
...ovšem koník, to je "vyšší dívčí", trošku mě olízl kopytem, tak se radši klidím ...

...na závěr jsem si vylepšila náladu na kozách

8.8.2009 14:58
irokez

XXX.XXX.35.206

irokez napsal(a):
...na závěr jsem si vylepšila náladu na kozách

No a pokud mě na některých fotkách nevidíte, tak si zaostřete zrak a hledejte bílou šmouhu za kravským zadkem

8.8.2009 16:15
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

irokez napsal(a):
No a pokud mě na některých fotkách nevidíte, tak si zaostřete zrak a hledejte bílou šmouhu za kravským zadkem

super!! Pošly mi to na meil!

8.8.2009 16:23
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

helvan1 napsal(a):

to jsou ty kravičky o kterých jsem mluvila je to Moravě u Podivína.
Je domluvené že nás může přijet více s možností ubytování v penzionu v Podivíně - 350,- nocleh se snídaní.
Takže datum 5.-6.září sobota, neděle
V sobotu se koná ve Zlechově (kousek od Podivína) MR ACD v agility, takže se budou dát zvládnout dvě akce.
Večer určitě nějaké povídaní a tak .
Takže kdo má zájem hlaste a případné nápady a připomínky vítány, ať se udělá nějaký program - aspoň zhruba.
A kdo má zkušenosti s kravičkama je obzvlášť vítán

8.8.2009 19:44
helvan1

XXX.XXX.202.25

oddorrinky napsal(a):
to jsou ty kravičky o kterých jsem mluvila je to Moravě u Podivína.
Je domluvené že nás může přijet více s možností ubytování v penzionu v Podivíně - 350,- nocleh se snídaní.
Takže datum 5.-6.září sobota, neděle
V sobotu se koná ve Zlechově (kousek od Podivína) MR ACD v agility, takže se budou dát zvládnout dvě akce.
Večer určitě nějaké povídaní a tak .
Takže kdo má zájem hlaste a případné nápady a připomínky vítány, ať se udělá nějaký program - aspoň zhruba.
A kdo má zkušenosti s kravičkama je obzvlášť vítán

Nééééééééééééééé. Nedá se to datum o týden posunout, Míšo? My máme tento termín Mistovství ČR ve flyballu a tam být musím.

8.8.2009 21:20
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

helvan1 napsal(a):
Nééééééééééééééé. Nedá se to datum o týden posunout, Míšo? My máme tento termín Mistovství ČR ve flyballu a tam být musím.

no uvidíme co se s tím dá dělat :-)
ale jelikož jsi u kraviček už byla a tak budeš radit co a jak, tak to možná přesunem. Ale pokud radit nebudeš tak nic

8.8.2009 21:45
irokez

XXX.XXX.35.206

helvan1 napsal(a):

Upřenění k pasení. Našli jsme rančera, který nám nechal krávy volně k dispozici, aby se Bobina mohla trochu vyřádit. Napadlo nás, že by to šlo domluvit i pro ostatní nadšence s ACD a souhlasil. Nic za to prý nechce, ale pořád vyhrožuje, že je chce prodat. Tak jsme si řekli, že mu dáme 200,- Kč za psa a den. Ubytování by bylo možné pro 13 lidí i se slušně vychovanými psy, ale muselo by se spát v pokojích po více lidech, k nahlédnutí : http://www.svecpodivin.cz Cena je 350,- Kč za osobu se snídaní nebo 300,- Kč bez snídaně za osobu. Všechny platby na místě. Večer by se dalo domluvit možná grilování, ale to až těsně před termínem upřesníme. Ubytování pro další lidi by se snad našlo. Pasení by bylo asi 5 km od Podivína, na ranči Ladná. Krávy by byly rozděleny do dvou stád, otrlejší mají možnost vyzkoušet koně, a nováčci můžou prohnat kozy (podle mě jsou horší než krávy). V Ladné se nám bohužel ubytování nepodařilo dohodnout. No a termín akce záleží na dohodě, akorát to chce s nějakým předstihem kvůli ubytování.

9.8.2009 10:06
helvan1

XXX.XXX.202.25

oddorrinky napsal(a):
no uvidíme co se s tím dá dělat :-)
ale jelikož jsi u kraviček už byla a tak budeš radit co a jak, tak to možná přesunem. Ale pokud radit nebudeš tak nic

To pasení zní opravdu bezva!!!!!

Míšo, já můžu dát rad. Jak podrbat psa za ušima, jak ho pěkně rozmazlit, ... Není tu někdo, kdo maká se psem u krav?

Chci se zeptat, jsou ty krávy zvyklé na psy?

Jinak toho 12. - 13.9. by bylo super. Další volný víkend máme až 26. - 27.9.

9.8.2009 12:55
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

helvan1 napsal(a):
To pasení zní opravdu bezva!!!!!

Míšo, já můžu dát rad. Jak podrbat psa za ušima, jak ho pěkně rozmazlit, ... Není tu někdo, kdo maká se psem u krav?

Chci se zeptat, jsou ty krávy zvyklé na psy?

Jinak toho 12. - 13.9. by bylo super. Další volný víkend máme až 26. - 27.9.

12.-13. je poslední možný, protože já už pak nemám volný ani jeden asi až do půlky listopadu, možná do konce roku

A než tam přijedem Bobina je zvykne dokonale, jsou tam teď pečení vaření
To kdyžtak písne Dáša, ale myslím že nebyl problém. Však vidíš na fotkách že se tváří normálně - i pes i krávy

A ty jsi už na pasení byla, tak aspoň něco si snad pamatuješ ne?

Kdo se ještě přidá???

9.8.2009 13:21
helvan1

XXX.XXX.202.25

oddorrinky napsal(a):
12.-13. je poslední možný, protože já už pak nemám volný ani jeden asi až do půlky listopadu, možná do konce roku

A než tam přijedem Bobina je zvykne dokonale, jsou tam teď pečení vaření
To kdyžtak písne Dáša, ale myslím že nebyl problém. Však vidíš na fotkách že se tváří normálně - i pes i krávy

A ty jsi už na pasení byla, tak aspoň něco si snad pamatuješ ne?

Kdo se ještě přidá???

takže s 12. - 13. mám počítat?

Něco si pamatuju.

9.8.2009 13:42
irokez

XXX.XXX.35.206

helvan1 napsal(a):
takže s 12. - 13. mám počítat?

Něco si pamatuju.

Na ranči má Borderky, ale jestli s něma dělá, to nevíme. Má dohromady krávy, koně a kozy. My jsme se k tomu dostali úplně náhodou a máme je kdykoli k dispozici. Na ten víkend postaví ohrady, aby se krávy oddělily od koní a uděláme dvě skupiny, aby jsme je hned neuštvali.
Na termín 12-13.9. zjistíme ubytování a budeme doufat, že o krávy nikdo neprojeví zájem.

9.8.2009 14:17
helvan1

XXX.XXX.202.25

irokez napsal(a):
Na ranči má Borderky, ale jestli s něma dělá, to nevíme. Má dohromady krávy, koně a kozy. My jsme se k tomu dostali úplně náhodou a máme je kdykoli k dispozici. Na ten víkend postaví ohrady, aby se krávy oddělily od koní a uděláme dvě skupiny, aby jsme je hned neuštvali.
Na termín 12-13.9. zjistíme ubytování a budeme doufat, že o krávy nikdo neprojeví zájem.

Tak se budeme strašně moc těšit

9.8.2009 18:27
zirrael

XXX.XXX.47.18

irokez napsal(a):
Upřenění k pasení. Našli jsme rančera, který nám nechal krávy volně k dispozici, aby se Bobina mohla trochu vyřádit. Napadlo nás, že by to šlo domluvit i pro ostatní nadšence s ACD a souhlasil. Nic za to prý nechce, ale pořád vyhrožuje, že je chce prodat. Tak jsme si řekli, že mu dáme 200,- Kč za psa a den. Ubytování by bylo možné pro 13 lidí i se slušně vychovanými psy, ale muselo by se spát v pokojích po více lidech, k nahlédnutí : http://www.svecpodivin.cz Cena je 350,- Kč za osobu se snídaní nebo 300,- Kč bez snídaně za osobu. Všechny platby na místě. Večer by se dalo domluvit možná grilování, ale to až těsně před termínem upřesníme. Ubytování pro další lidi by se snad našlo. Pasení by bylo asi 5 km od Podivína, na ranči Ladná. Krávy by byly rozděleny do dvou stád, otrlejší mají možnost vyzkoušet koně, a nováčci můžou prohnat kozy (podle mě jsou horší než krávy). V Ladné se nám bohužel ubytování nepodařilo dohodnout. No a termín akce záleží na dohodě, akorát to chce s nějakým předstihem kvůli ubytování.

Jééé, zdravíme sestřičku .

My bychom se na kravičky taky moc rádi přidali ! Už jsem to doma naznačila co se chystá, tak doufám že do toho něco nevpadne. Akorát teda vidím u nás trochu problém s tím ubytováním po více lidech, resp. psech. Jelikož nemám kde nechat zbytek smečky, brala bych je všechny. Oba kluci jsou v pohodě, Balíček snese kohokoliv, Flashik se taky většinou nechá přemluvit, ale Erinka má panickou hrůzu ze všeho nového a nejvíce z cizích psů. Už se nám to teda podařilo hodně zlepšit, už nečůrá strachy ani v naprosté panice neprchá pryč, ale stále když se bojí tak začne hulákat, tak mám trochu strach, že bychom budili celý hotel . Ale tak to věřím že nějak vyřešíme

9.8.2009 18:46
irokez

XXX.XXX.35.206

zirrael napsal(a):

My bychom se na kravičky taky moc rádi přidali ! Už jsem to doma naznačila co se chystá, tak doufám že do toho něco nevpadne. Akorát teda vidím u nás trochu problém s tím ubytováním po více lidech, resp. psech. Jelikož nemám kde nechat zbytek smečky, brala bych je všechny. Oba kluci jsou v pohodě, Balíček snese kohokoliv, Flashik se taky většinou nechá přemluvit, ale Erinka má panickou hrůzu ze všeho nového a nejvíce z cizích psů. Už se nám to teda podařilo hodně zlepšit, už nečůrá strachy ani v naprosté panice neprchá pryč, ale stále když se bojí tak začne hulákat, tak mám trochu strach, že bychom budili celý hotel . Ale tak to věřím že nějak vyřešíme

Určitě by se to dalo nějak vyřešit. Na těchto stránkách http://www.svecpodivin.cz jsou pokoje. Je tam i myslím jeden dvoulůžkový pokoj. A nebo u nás jsou dva kotce volné a nebo můžeme půjčit i klece našich psů a nebo můžete spát u nás v obýváku zavření.

9.8.2009 19:05
irokez

XXX.XXX.35.206

helvan1 napsal(a):

S tím termínem 12-13.9 teda počítáme. Jenom bychom potřebovali do konce srpna vědět, kolik přijede lidí, abychom ty pokoje mohli zajistit a jestli budete chtít i snídani. Pokoje jsou vícelůžkové, protože je to malý penzion s restaurací, jak je vidět na stránkách. Pokud bude víc lidí, je možnost přespat u penzionu i ve vlastním stanu. A nebo si může ubytování zajistit i každý sám. Platit si bude taky každý sám, 200,- Kč za psa až na místě. Žádný program nějak neplánujeme, protože z toho nechceme organizovanou akci, ale jenom nabízíme krávy. Taže je to na vás. Buď se přijede v pátek večer a hned v sobotu ráno se půjde ke kravám a nebo se sjedeme v sobotu do oběda a ven se půjde odpoledne. No a večer posedíme a pokecáme. Něco takového děláme poprvé, takže by bylo asi dobré, abyste se dohodli tady na iFauně a vyhraje většina.
Ještě chci poprosit, abyste mi objednávku ubytování napsali na e-mail, aby mi nějaký příspěvěk neutekl, bude to jistější. Moje adresa: petrikova.dasa@seznam.cz

9.8.2009 19:07
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

zirrael napsal(a):

No to musíte nějak udělat - to by bylo super vidět se pohromadě!!! Myslím že i sestřička z A vrhu Ashvill by se přidala. A ještě písnu Eleně co má Brendu
jéé vidět sourozence pohromadě to bych byla šťastná jako blecha

10.8.2009 10:01
mari5demi

XXX.XXX.119.114

irokez napsal(a):
S tím termínem 12-13.9 teda počítáme. Jenom bychom potřebovali do konce srpna vědět, kolik přijede lidí, abychom ty pokoje mohli zajistit a jestli budete chtít i snídani. Pokoje jsou vícelůžkové, protože je to malý penzion s restaurací, jak je vidět na stránkách. Pokud bude víc lidí, je možnost přespat u penzionu i ve vlastním stanu. A nebo si může ubytování zajistit i každý sám. Platit si bude taky každý sám, 200,- Kč za psa až na místě. Žádný program nějak neplánujeme, protože z toho nechceme organizovanou akci, ale jenom nabízíme krávy. Taže je to na vás. Buď se přijede v pátek večer a hned v sobotu ráno se půjde ke kravám a nebo se sjedeme v sobotu do oběda a ven se půjde odpoledne. No a večer posedíme a pokecáme. Něco takového děláme poprvé, takže by bylo asi dobré, abyste se dohodli tady na iFauně a vyhraje většina.
Ještě chci poprosit, abyste mi objednávku ubytování napsali na e-mail, aby mi nějaký příspěvěk neutekl, bude to jistější. Moje adresa: petrikova.dasa@seznam.cz

Ahoj. Tak já doufám že přítel se mnou pojede. Sice bude na policejní škole, ale snad si ten víkend na mě udělá čas. Protože jinak bych tam asi z Litoměřic sama netrefila autem.. Na to abych jela přes celou čr jsem začátečník ještě. Jedině pak vlakem. Ale to by se snad dalo nějak udělat.. My bychom mohli spát v autě. Máme s tím praxi, takže nepotřebujeme pokoj, stačí nám auto.
S kravičkama nemáme s Artemis ještě žádný zkušenosti. Jen jsme byli na čumendu u ovcí.
Dám ještě teda zkusím dneska vědět, zda jo nebo ne. Musím se dohodnout s přítelem.

10.8.2009 10:14
jesterka

XXX.XXX.104.115

helvan1 napsal(a):

jenom tak pozdravujem fsechny z Olomouce

10.8.2009 10:16
jesterka

XXX.XXX.104.115

jesterka napsal(a):
jenom tak pozdravujem fsechny z Olomouce

a jeste jedna...on je lenoch a mudrc to je neco s nim..he he..

10.8.2009 19:24
irokez

XXX.XXX.35.206

helvan1 napsal(a):

Ahoj, stal se průšvih. Byli jsme si napevno domluvit termín na penzion, ale bohužel 12.-13. 9. tam má někoho ubytovaného a neví kolik jich přijede. Takže volný termín je 29.-30. 8. a nebo toho 5.-6.9. To je zatím těch 13 postelí volných. Pozdější termíny už jsme nezjišťovali. Takže napiště, jak se komu co hodí?

10.8.2009 20:54
Aleš Jirků

XXX.XXX.250.163

helvan1 napsal(a):

ahoj chtel jsem se vas zeptat jestli vam taky hafani vyjizdej po autech a po vsem co ma kola a jestli taky hodne stekaj na psi co sou za plotem ??

10.8.2009 23:46
jimmik

XXX.XXX.206.192

irokez napsal(a):
Ahoj, stal se průšvih. Byli jsme si napevno domluvit termín na penzion, ale bohužel 12.-13. 9. tam má někoho ubytovaného a neví kolik jich přijede. Takže volný termín je 29.-30. 8. a nebo toho 5.-6.9. To je zatím těch 13 postelí volných. Pozdější termíny už jsme nezjišťovali. Takže napiště, jak se komu co hodí?

Tyyyjo, tak to je blbý....to nestihnu, nebudu mít hotový "nový" autíčko...a s tim co mam si netroufnu jet takovou dálku, myslim že by se mi někde na půl cesty rozpadlo....no možná že i dřív Takže Vám budu držet palce at to vyjde co nejlíp a hlavně at se nikomu nic nestane a doufám že uvidim náký fotky....
No a já holt Jimmíka zkusim někdy na ty naše kravule bláznivý.....

11.8.2009 00:04
jimmik

XXX.XXX.206.192

jimmik napsal(a):
Tyyyjo, tak to je blbý....to nestihnu, nebudu mít hotový "nový" autíčko...a s tim co mam si netroufnu jet takovou dálku, myslim že by se mi někde na půl cesty rozpadlo....no možná že i dřív Takže Vám budu držet palce at to vyjde co nejlíp a hlavně at se nikomu nic nestane a doufám že uvidim náký fotky....
No a já holt Jimmíka zkusim někdy na ty naše kravule bláznivý.....

...ještě přidávám dnešní "lovení bezinek" on prostě hrozně rád skáče....ale to sám od sebe, fááákt

11.8.2009 08:38
Aleš Jirků

XXX.XXX.250.163

Aleš Jirků napsal(a):
ahoj chtel jsem se vas zeptat jestli vam taky hafani vyjizdej po autech a po vsem co ma kola a jestli taky hodne stekaj na psi co sou za plotem ??

tady jsme zkouseli dogfrisbee

11.8.2009 14:04
sonja

XXX.XXX.98.152

oddorrinky napsal(a):
No to musíte nějak udělat - to by bylo super vidět se pohromadě!!! Myslím že i sestřička z A vrhu Ashvill by se přidala. A ještě písnu Eleně co má Brendu
jéé vidět sourozence pohromadě to bych byla šťastná jako blecha

Ahoj, jen mala zprava ohledně záhadného úmrtí naší kozy - právě došel výsledek pitvy a otrava to nebyla a ani žádná záhadná nemoc. Koza měla zánět mléčné žlázy a dostala vnitřní otravu. Před pár lety měla zánět vemene a od té doby měla ve vemínku takovou hrudku, která jí teď praskla. Na jednu stranu je to smutné že umřela, ale jsem ráda, že to nebylo zaviněno sousedem a nebyla to ani žádná ptačí či jiná chřipka

Co se pasení týče - mrzí mě to, ale termíny nám nevycházejí. Máme toho teď moc s baráčkem..... takže snad příště. Pěkně si to užijtea budu se těšit na fotečky a povídání....
Jinak holky (a kluku ) fotečky super

Těším se na víkend a na všchny z vás kteří jedete k Blue Heeler a na všechny ty super australský pesany. Jsem zvědavá, kolik se nás tam sejde.....

12.8.2009 16:59
alma

XXX.XXX.143.78

sonja napsal(a):
Ahoj, jen mala zprava ohledně záhadného úmrtí naší kozy - právě došel výsledek pitvy a otrava to nebyla a ani žádná záhadná nemoc. Koza měla zánět mléčné žlázy a dostala vnitřní otravu. Před pár lety měla zánět vemene a od té doby měla ve vemínku takovou hrudku, která jí teď praskla. Na jednu stranu je to smutné že umřela, ale jsem ráda, že to nebylo zaviněno sousedem a nebyla to ani žádná ptačí či jiná chřipka

Co se pasení týče - mrzí mě to, ale termíny nám nevycházejí. Máme toho teď moc s baráčkem..... takže snad příště. Pěkně si to užijtea budu se těšit na fotečky a povídání....
Jinak holky (a kluku ) fotečky super

Těším se na víkend a na všchny z vás kteří jedete k Blue Heeler a na všechny ty super australský pesany. Jsem zvědavá, kolik se nás tam sejde.....

Ahoj všichni.

Míšo, koníka je mi moc líto, je to hrozné....

Všem chválím fotečky. My máme čerstvé fotky naší potvůrky na http://picasaweb.google.cz/foto.dali.nahledy

Ještěrko, smím se zeptat, odkud máš pejska? Kéž by trochy toho mudrce a trochu klidu mohl předat té naší šedivce hyperaktivní MOmentálně řešíme, že je nenchá na pokoji, po vylítání všech jsou všichni K.O. a chtějí alespoň chvíli ležet a ona je furt provokuje štěká na ně - doslova řve Psi i sousedi ji už mají plné kecky...

12.8.2009 17:00
alma

XXX.XXX.143.78

alma napsal(a):
Ahoj všichni.

Všem chválím fotečky. My máme čerstvé fotky naší potvůrky na http://picasaweb.google.cz/foto.dali.nahledy

Ještěrko, smím se zeptat, odkud máš pejska? Kéž by trochy toho mudrce a trochu klidu mohl předat té naší šedivce hyperaktivní MOmentálně řešíme, že je nenchá na pokoji, po vylítání všech jsou všichni K.O. a chtějí alespoň chvíli ležet a ona je furt provokuje štěká na ně - doslova řve Psi i sousedi ji už mají plné kecky...

13.8.2009 06:58
jesterka

XXX.XXX.204.11

alma napsal(a):
Ahoj všichni.

Ahoj, Cairo je bracha Misiny Jessinky.. on teda mudrc mudrcovity je, to teda jo...ale ted vstavam do prace a on tady kolem mne furt poletuje se svym milovanym balonkem..z rozbehem do mne vrazi a stipe mne..he he..no proste obrovska sranda.. ..je to muj milovany australacek

13.8.2009 10:18
alma

XXX.XXX.143.78

jesterka napsal(a):
Ahoj, Cairo je bracha Misiny Jessinky.. on teda mudrc mudrcovity je, to teda jo...ale ted vstavam do prace a on tady kolem mne furt poletuje se svym milovanym balonkem..z rozbehem do mne vrazi a stipe mne..he he..no proste obrovska sranda.. ..je to muj milovany australacek

Jesterko, je moc hezký. Mě se líbí jeho hlava. Jak je na té fotce starý?

No ta moje hyperaktivka si také umí vybrat chvilku, kdy nestíhám a tvrdošíjně do mě vráží s balonkem v tlamě

Jsou to poděsové. Úplně jsem tomu plemeni propadla, i když ji někdy tvrdím, že první a poslední honák u nás na zahradě, když zase něco vyvádí. Má fakt výdrž a je to neskutečný šašek šašovitý

13.8.2009 11:37
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

alma napsal(a):

No ta moje hyperaktivka si také umí vybrat chvilku, kdy nestíhám a tvrdošíjně do mě vráží s balonkem v tlamě

Jsou to poděsové. Úplně jsem tomu plemeni propadla, i když ji někdy tvrdím, že první a poslední honák u nás na zahradě, když zase něco vyvádí. Má fakt výdrž a je to neskutečný šašek šašovitý

Ahoj holky!
Vy jste teda vyrostly Čaki vypadá moc dobře a ostatní smečka taky

13.8.2009 11:38
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

irokez napsal(a):

Tak co to pasení???
Jak to komu pasuje toho 29.-30.8.??? já jsem sice přihlášení na ZVOP, ale můžu jet v sobotu nebo v neděli, tak bych jela v sobotu a večer bych dorazila...
co ostatní???

13.8.2009 11:40
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

jesterka napsal(a):
a jeste jedna...on je lenoch a mudrc to je neco s nim..he he..

čau brácho

13.8.2009 12:15
haka

XXX.XXX.31.18

oddorrinky napsal(a):
Tak co to pasení???
Jak to komu pasuje toho 29.-30.8.??? já jsem sice přihlášení na ZVOP, ale můžu jet v sobotu nebo v neděli, tak bych jela v sobotu a večer bych dorazila...
co ostatní???

Ahojky, já bych se taky ráda zúčastnila. Zajímá mě, co Linn a kravičky. Mě by vyhovoval termín ten 5.-6., protože bych to rovnou spojila s MR ACD v agilitech. Pojedete se taky někdo podívat?

Ještě jsem se chtěla zeptat, kdo pojede na ten srazík s leopardama a ACD? Já se totiž nějak nevyznám v té pozvánce. Chtějí platit účastnický poplatek 500kč za 1 den a nevím, co znamenají ty 300kč. Takže, když tam chci být třeba 3 dny, tak dám 1500kč? Poradíte mi. Jsem z toho jelen. A co znamená noční avizace?

Jinak, včera jsme přijeli z vody - sjiížděli jsme Vltavu. Bylo to úžasný. Linn lovila vlny, a byla celá u vytržení. Večer jsme rozbalovali stan a ona byla už tak unavená, že klimbala Pro dokonalé unavení psa doporučuji jet na vodu! A cvakla nás jen 1x

A jedna taková smutnější zpráva. Dneska jsem zjistila, že můj druhý hafík má nádor na mléčné žláze, tak mu veterináš dal trypsin, aby se jí to rozpustilo, jinak půjde na operaci. Doufám, že to není zhoubný.

Měj te se hezky.
Nazdárek

13.8.2009 12:19
haka

XXX.XXX.31.18

Aleš Jirků napsal(a):

Zdravím,
Moje fenka vyjíždí po všech kolech různých velikostech. Od kočárků po kola od autobusu. Dokonce štípala do kola od sekačky tak dlouho, až upadlo. A i když ví, že to dělat nesmí, tak si nemůže pomoc. Každopádně jí to zakazuju, nechci, aby mi jí něco přejelo. Prostě mají v krvi nahánět.
Linn bude 9 měsíců a začíná už hlídat. Předtím byla taková, mouchy snězte si mě. Teď je hlídač každým coulem. Nic nepropásne a dokáže štěkat celou noc.

13.8.2009 12:52
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

haka napsal(a):
Ahojky, já bych se taky ráda zúčastnila. Zajímá mě, co Linn a kravičky. Mě by vyhovoval termín ten 5.-6., protože bych to rovnou spojila s MR ACD v agilitech. Pojedete se taky někdo podívat?

Ještě jsem se chtěla zeptat, kdo pojede na ten srazík s leopardama a ACD? Já se totiž nějak nevyznám v té pozvánce. Chtějí platit účastnický poplatek 500kč za 1 den a nevím, co znamenají ty 300kč. Takže, když tam chci být třeba 3 dny, tak dám 1500kč? Poradíte mi. Jsem z toho jelen. A co znamená noční avizace?

Jinak, včera jsme přijeli z vody - sjiížděli jsme Vltavu. Bylo to úžasný. Linn lovila vlny, a byla celá u vytržení. Večer jsme rozbalovali stan a ona byla už tak unavená, že klimbala Pro dokonalé unavení psa doporučuji jet na vodu! A cvakla nás jen 1x

A jedna taková smutnější zpráva. Dneska jsem zjistila, že můj druhý hafík má nádor na mléčné žláze, tak mu veterináš dal trypsin, aby se jí to rozpustilo, jinak půjde na operaci. Doufám, že to není zhoubný.

Měj te se hezky.
Nazdárek

jj, tak to bylo původně myšleno, mrknout na agility a pak na kravičky.
Mě taky více vyhovuje 5.-6.9. , aspoň bych si užila celej den oveček na ZVOP.
tak ať se vyjádří další kdo by chtěl přijet!!! komu co pasuje!

A pejskovi držíme pěsti ať je to ok

13.8.2009 13:06
sonja

XXX.XXX.146.157

oddorrinky napsal(a):
jj, tak to bylo původně myšleno, mrknout na agility a pak na kravičky.
Mě taky více vyhovuje 5.-6.9. , aspoň bych si užila celej den oveček na ZVOP.
tak ať se vyjádří další kdo by chtěl přijet!!! komu co pasuje!

A pejskovi držíme pěsti ať je to ok

Ahoj Jesterko, taky zdravíme brášku (když je to Jessi bráška, je to i Gwynův )

Míšo, s pasením nevím, pokud to nebude ve stejný termín jako agi ACD, tak nemůžeme. Pokud by to bylo toho 6.9, tak by se to snad nějak dalo.... Jinak my na agi jedeme určitě, páč jsme přihlášení. Ale teda Tokra viděl překážky 3x v životě, takže to bude sranda. Ani nevím, jestli mi doběhne do konce, protože nejvíc zatím viděl čtyři překážky za sebou Ale sranda musí být, no ne? A co ty Míšo, kdy se přihlášíte?

Hanko, se srazem ACD s leopardama je to tak, že se platí účastnický poplatek za všechny tři dny 500Kč (jak je psané na pozvánce, výtěžek jde na catahoula club, ale je to i příspěvek pro organizátory, na coursing....atd.), ale pokud by tam chtěl někdo přijet jen na jeden den, zaplatí 300Kč.
Noční avizase je super - jedná se o povahové testy a testy vloh. Jak již název napovídá, dělá se to v noci až je tma. Někde podél cesty je schovaný figurant, majitelé se psy (po jednom) chodí po cestě a pes má figuranta najít a označit (ale málo komu se to podaří..) jde spíše o to aby si to člověk vyzkoušel.... ale v každém případě zajímavá věc.
Jinak pejskovi taky držím palečky...

13.8.2009 13:44
jesterka

XXX.XXX.104.79

alma napsal(a):

ta fotka je ted z weekendu minuleho...a on ma 4 roky a neco..skoda, ze ty fotky tady nejsou kvalitnejsi...no on je taky sasek, to je hrozne rozumi kazde slovo...ja ho mam porad s sebou - krome prace teda...uplne paradne reaguje na povel "neotravuj" to sebou znechucene a pekne nahlas praskne o zem, aby jako bylo jasne, ze jsem ho teda pekne vyprudila..je s nim sranda.. je to hovad a australska bestia, ale taky muj moudry modry mudrc...parada...lepsiho psa uz snad nikdy nebudu mit...

13.8.2009 18:03
mari5demi

XXX.XXX.119.114

oddorrinky napsal(a):
Tak co to pasení???
co ostatní???

Strašně ráda bych jela a když už tak toho 5. a 6.9. Jenomže přítel nechce jet, ale zase mě nechce nechat jet samotnou a ještě k tomu v mojim autě, který si občas \"postaví hlavu\" a na půli cesty prostě nejede.. Takže asi bohužel nepojedu. Prtž nikdo jinej tam se mnou nepojede a přítel mě nenechá jet ani samotnou vlakem.. A z Litoměřic je to přeci jenom docela dálka..:(

13.8.2009 18:09
mari5demi

XXX.XXX.119.114

haka napsal(a):

Měj te se hezky.
Nazdárek

To je mi líto s pejskem. Moje bandočka ho má bohužel taky. Ale tý jsme to nenechali operovat, prtž je to už 7letá fenka a je veliký riziko prý, že by se do rány dostal vzduch a fena by třebas za měsíc umřela. Má už ten nádor veliký skoro jako tenisák. Dostává prášky, masírovali jsme jí to speciální mastičkou.. Zatím naštěstí už neroste. Ale vet jí dával půl roku života. Ale zatím je čilá, chodí se mnou do práce, hlídá a je to furt Aisha, i když už se rychleji unaví.. Dokud jí t nebolí a neprasklo jí to, není za potřebí jí jít uspat.. Ale bojím se toho dne, kdy to nastane..:´-(

13.8.2009 18:13
mari5demi

XXX.XXX.119.114

haka napsal(a):
Zdravím,
Moje fenka vyjíždí po všech kolech různých velikostech. Od kočárků po kola od autobusu. Dokonce štípala do kola od sekačky tak dlouho, až upadlo. A i když ví, že to dělat nesmí, tak si nemůže pomoc. Každopádně jí to zakazuju, nechci, aby mi jí něco přejelo. Prostě mají v krvi nahánět.
Linn bude 9 měsíců a začíná už hlídat. Předtím byla taková, mouchy snězte si mě. Teď je hlídač každým coulem. Nic nepropásne a dokáže štěkat celou noc.

Já jsem to naštěstí Artemis odnaučila to lovení kol.. Taky mi šla po kočárkových kolech, autech, autobusech, motorkách a prostě všem kolovým.. Naštěstí už to nedělá..
Jinak taky krásně hlídá.. Učí se to od ostatních našich psů. Hlídá, ale ještě nemá tu sebedůvěru. Takže šňafe a vyjíždí po někom když chce někam jít, ale jakmile se přiblíží tak se schová za mně nebo se počůrá.. Ale v autě hlídá perfektně. I když za mnou jede motorkář, tak šňafe dokud nás nepředjede. Bude z ní dobrý obranář.

13.8.2009 19:24
zirrael

XXX.XXX.47.18

mari5demi napsal(a):
Já jsem to naštěstí Artemis odnaučila to lovení kol.. Taky mi šla po kočárkových kolech, autech, autobusech, motorkách a prostě všem kolovým.. Naštěstí už to nedělá..
Jinak taky krásně hlídá.. Učí se to od ostatních našich psů. Hlídá, ale ještě nemá tu sebedůvěru. Takže šňafe a vyjíždí po někom když chce někam jít, ale jakmile se přiblíží tak se schová za mně nebo se počůrá.. Ale v autě hlídá perfektně. I když za mnou jede motorkář, tak šňafe dokud nás nepředjede. Bude z ní dobrý obranář.

Tak já pokud bych si mohla vybrat tak by se mi hodily spíš zářijové termíny, tam už je to jedno který. Ale i ten srpen by se dal zvládnout

Dáša: No pokud by šel dvoulůžkový pokojík tak by to bylo naprosto geniální - pojedu určitě i s chlapem, takže bychom ho vyplnili :) , ale pokud by ne, tak se nedá nic dělat, a zkusila bych ubytování sehnat jinde. Nebo teoreticky možná bychom také mohli zkusit spaní v autě, pokud je v místě možnost trocha sociálního zázemí :) Díky za nabídku kotce a klece, ale jelikož mám byťáky gaučáky, tak se obávám že by se zbláznili. Jinak my i vlastníme látkovou boudičku, ale Erinka je takový strašák že si na ni ani za půl roku co ji doma máme, nezvykla. Asi ji holt někdy někdo udělal něco strašného že je teď tak nedůvěřivá, ale bohužel se to už asi nedozvíme no :( Je to útulkačka, takže kdo ví v jakých podmínkách žila předtím.
Ale ono kdo ví, třeba by i s jinými pejsany byla v pohodě, když tam budou spolu celý den, to těžko říct. Já to prostě řeším spíš prevetivně, aby kvůli nám nebyly nějaké problémy :)

Míša : jojo, už kvůli sourozencům byc moc ráda jela, jsem na všechny moc zvědavá

Alma : Nádherné fotečky smečky !

Hanka, Mari5demi : Tak vašim pejskulkám moc držím palce....... tyhle nádory jsou pěkný hnus. Ale pokud můžu radit, tak doporučuju nechat operovat, je to sice taky nějaké riziko (i když jsem viděla hodně operací mléčné žlázy a komplikace nebyly ani u jedné, takže to riziko zas tak extra velké není), ale když to v práci vidím, kolik fenek se utrácí úplně zbytečně proto že se zdály na operace přiliš staré.....:(

Worst : Jojo, u nás je to stejné :) ale obojí se nám daří poměrně úspěšně tlumit, auta Balíček naštěstí nikdy nehonil, asi mu došlo že jich tu jezdí tolik, že by se uběhal :) kola a běžce jsme úspěšně zatrhli hned v začátku, ale co mu nedá spát, tak to jsou motorky a čtyřkolky, ale i to už se pomalu lepší. A co se týče štěkání na psy za plotem - pokud myslíš při procházce štěkání na psy okolo kterých procházíme, tak to má Balík vytypované 3 svoje oblíbence na které huláká :) A jeslti máš na myslí hlídání, tak Balimu na střežený pozemek neproklouzne ani myška :D Naštěstí je to ten typ psa, co si nechá vysvětlit když je ten člověk známý a dá pokoj, ale můžu říct, že s ním bych se nebála ani v noci do lesa jakej hlídač to je :) navíc když hlídá tak štěká tak hlubokým hlasem, že nezasvěcený kolemjdoucí si musí myslet že někde skrývám minimálně dogu :D to se kolikrát i já sama leknu co to mám doma :D

13.8.2009 19:36
zirrael

XXX.XXX.47.18

zirrael napsal(a):
Tak já pokud bych si mohla vybrat tak by se mi hodily spíš zářijové termíny, tam už je to jedno který. Ale i ten srpen by se dal zvládnout

Dáša: No pokud by šel dvoulůžkový pokojík tak by to bylo naprosto geniální - pojedu určitě i s chlapem, takže bychom ho vyplnili :) , ale pokud by ne, tak se nedá nic dělat, a zkusila bych ubytování sehnat jinde. Nebo teoreticky možná bychom také mohli zkusit spaní v autě, pokud je v místě možnost trocha sociálního zázemí :) Díky za nabídku kotce a klece, ale jelikož mám byťáky gaučáky, tak se obávám že by se zbláznili. Jinak my i vlastníme látkovou boudičku, ale Erinka je takový strašák že si na ni ani za půl roku co ji doma máme, nezvykla. Asi ji holt někdy někdo udělal něco strašného že je teď tak nedůvěřivá, ale bohužel se to už asi nedozvíme no :( Je to útulkačka, takže kdo ví v jakých podmínkách žila předtím.
Ale ono kdo ví, třeba by i s jinými pejsany byla v pohodě, když tam budou spolu celý den, to těžko říct. Já to prostě řeším spíš prevetivně, aby kvůli nám nebyly nějaké problémy :)

Míša : jojo, už kvůli sourozencům byc moc ráda jela, jsem na všechny moc zvědavá

Alma : Nádherné fotečky smečky !

Hanka, Mari5demi : Tak vašim pejskulkám moc držím palce....... tyhle nádory jsou pěkný hnus. Ale pokud můžu radit, tak doporučuju nechat operovat, je to sice taky nějaké riziko (i když jsem viděla hodně operací mléčné žlázy a komplikace nebyly ani u jedné, takže to riziko zas tak extra velké není), ale když to v práci vidím, kolik fenek se utrácí úplně zbytečně proto že se zdály na operace přiliš staré.....:(

Worst : Jojo, u nás je to stejné :) ale obojí se nám daří poměrně úspěšně tlumit, auta Balíček naštěstí nikdy nehonil, asi mu došlo že jich tu jezdí tolik, že by se uběhal :) kola a běžce jsme úspěšně zatrhli hned v začátku, ale co mu nedá spát, tak to jsou motorky a čtyřkolky, ale i to už se pomalu lepší. A co se týče štěkání na psy za plotem - pokud myslíš při procházce štěkání na psy okolo kterých procházíme, tak to má Balík vytypované 3 svoje oblíbence na které huláká :) A jeslti máš na myslí hlídání, tak Balimu na střežený pozemek neproklouzne ani myška :D Naštěstí je to ten typ psa, co si nechá vysvětlit když je ten člověk známý a dá pokoj, ale můžu říct, že s ním bych se nebála ani v noci do lesa jakej hlídač to je :) navíc když hlídá tak štěká tak hlubokým hlasem, že nezasvěcený kolemjdoucí si musí myslet že někde skrývám minimálně dogu :D to se kolikrát i já sama leknu co to mám doma :D

A ještě se s vámi musím podělit o to, jaký infarkt mi zas Balíček připravil začátkem týdne....... V ponděli jsem byla babičce na pohřbu a tak jsem se zdržela a přišla jsem domů asi o 2 hodiny později než obvykle. Bali to nějak psychicky neunesl, zjevně došel k názoru že život už nemá smysl a tak doma rozkousal a sežral všechno co se dalo, kusy hraček, rozpáraný kus koberce,.... a završil to tím, že vniknul do koupelny, tam sebral holicí strojek, ten rozkousal a ty žiletky z něj sežral. Já kdyiž tohle po příchodu viděla, málem to se mnou praštilo, celou noc jsem nespala a jen čekala kdy se mu udělá blbě a pojedeme ještě v noci na pohotovost. Hned ráno jsem ho naložila a jeli jsme spolu do práce na rentgeny a DÍKY BOHU už měl bříško čisté.
Pitomce ho zachránilo, že toho sežral tolik a v žaludku se mu ty žiletky obalily těmy kousky koberce a hraček a celé to vyblil.
Celou dou se tvářil naprosto vesele a spokojeně a nakonec z toho všeho vyšel jen s přezdívkou "polykač mečů" :)
Ale řeknu vám, že jestli jsou to takoví experti na sebevraždy všichni, tak se divím, že ještě nevyhynuli :)

13.8.2009 20:16
haka

XXX.XXX.31.18

mari5demi napsal(a):
To je mi líto s pejskem. Moje bandočka ho má bohužel taky. Ale tý jsme to nenechali operovat, prtž je to už 7letá fenka a je veliký riziko prý, že by se do rány dostal vzduch a fena by třebas za měsíc umřela. Má už ten nádor veliký skoro jako tenisák. Dostává prášky, masírovali jsme jí to speciální mastičkou.. Zatím naštěstí už neroste. Ale vet jí dával půl roku života. Ale zatím je čilá, chodí se mnou do práce, hlídá a je to furt Aisha, i když už se rychleji unaví.. Dokud jí t nebolí a neprasklo jí to, není za potřebí jí jít uspat.. Ale bojím se toho dne, kdy to nastane..:´-(

Mari5demi: to je mi líto. Je to hrozný. Určitě si užívá života. :) Mojí fence je 9 let. Vet mi narovinu řekl, že když nezabere trypsin, tak jí vyoperuje žlázu. Já bych do toho šla. Příští rok zakládáme flyballové družstvo a ona je jeho součástí, i když je trošku soudek
Mým znýmým taky právě umřela fena na nádor na žláze.
Naštěstí máme ještě k nim ty ACD prdlouše :)

Zirrael: Děkujume za podporu.

Tady je foto mé fenky Ťapky

15.8.2009 09:32
helvan1

XXX.XXX.10.251

haka napsal(a):
Mari5demi: to je mi líto. Je to hrozný. Určitě si užívá života. :) Mojí fence je 9 let. Vet mi narovinu řekl, že když nezabere trypsin, tak jí vyoperuje žlázu. Já bych do toho šla. Příští rok zakládáme flyballové družstvo a ona je jeho součástí, i když je trošku soudek
Mým znýmým taky právě umřela fena na nádor na žláze.
Naštěstí máme ještě k nim ty ACD prdlouše :)

Zirrael: Děkujume za podporu.

Tady je foto mé fenky Ťapky

Ahoj všem!
My bohužel nemůžeme ani jeden termín. Můžeme až toho 12. - 13.

Jinak se srazem ACD a Leopardů počítáme a moc se těšíme! A na dnešní srazík u Blueheelera taky! Poreferujeme okamžitě

Holky, držíme vám moc tlapky, aby fenečky byly v pořádku! Osobně bych do té operace šla hnedle a nečekala.

Hani,

to družstvo zakládáte pod Kutnou horou? To znamená s jitkou slánskou? Nebo je to úplně nový?? Slyšela jsem, že Linn běhá jako drak. Už se těším, až vás potkáme. Kdy plánujete první závody?

15.8.2009 16:57
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

helvan1 napsal(a):

Užijte si srazík a pak hned podejte hlášení
Já jsem dnes byla v Bratislavě na výstavě a večer jedu do Německa odkud si něco moc krásného přivezu

A to pasení bych viděla na toho 5.-6.9, spojit to s tím MR v agility, co?

17.8.2009 10:54
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
Užijte si srazík a pak hned podejte hlášení
Já jsem dnes byla v Bratislavě na výstavě a večer jedu do Německa odkud si něco moc krásného přivezu

A to pasení bych viděla na toho 5.-6.9, spojit to s tím MR v agility, co?

tak co sraz??? kolik se Vás sešlo, jak bylo atd. vykládejte, přehánějte

17.8.2009 17:44
haka

XXX.XXX.31.18

helvan1 napsal(a):
Ahoj všem!
My bohužel nemůžeme ani jeden termín. Můžeme až toho 12. - 13.

Jinak se srazem ACD a Leopardů počítáme a moc se těšíme! A na dnešní srazík u Blueheelera taky! Poreferujeme okamžitě

Holky, držíme vám moc tlapky, aby fenečky byly v pořádku! Osobně bych do té operace šla hnedle a nečekala.

Hani,

to družstvo zakládáte pod Kutnou horou? To znamená s jitkou slánskou? Nebo je to úplně nový?? Slyšela jsem, že Linn běhá jako drak. Už se těším, až vás potkáme. Kdy plánujete první závody?

helvan1: jj, družstvo založíme pod Kutnou Horou. Trénuje nás Jitka Slánská. Linn je šílený torpédo, jen nevím, kdo jí má ukočírovat První závody? Ty si dáme až příští rok, už asi jako nové družstvo. Tak se taky těším, až se potkáme. Pozdravuj Diázka

18.8.2009 09:06
sonja

XXX.XXX.98.152

oddorrinky napsal(a):
tak co sraz??? kolik se Vás sešlo, jak bylo atd. vykládejte, přehánějte

Ahoj, jen v rychlosti - mám děsné fofry v práci.
Takže mini srazík nultý ročník byl super . Bylo to pojato spíše jako grilovací večer s přáteli a bylo to fajn. Pejsků se sice nakonec moc nesešlo (pár lidí přijelo bez psů - že Helčo a Jani, jen posedět a popovídat.... bylo i pár majitelů co měli australáka a buhužel už nemají.....), takže nakonec naživo bylo cca 8 psů Blue Heeler (+ štěňata) + 5 cizích. Jednu chvilku byli puštění všichni psi dohromady. Největší prudič byl náš Gwyn a tak se bohužel večer neobešel bez rvačky...
Fotečky z akce na našich stránkách www.modrychlup.estranky.cz
Jsme rádi že jsme jeli, byl to opravdu moc příjemný večer a opět jsme poznali další super majitele a nové australáčky....
Těšíme se na shledání na nějaké té výstavě a příští rok opět na srazu.....

18.8.2009 10:51
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

helvan1 napsal(a):

Helčo všechno nejlepší k svátku

18.8.2009 11:01
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

sonja napsal(a):
Ahoj, jen v rychlosti - mám děsné fofry v práci.
Takže mini srazík nultý ročník byl super . Bylo to pojato spíše jako grilovací večer s přáteli a bylo to fajn. Pejsků se sice nakonec moc nesešlo (pár lidí přijelo bez psů - že Helčo a Jani, jen posedět a popovídat.... bylo i pár majitelů co měli australáka a buhužel už nemají.....), takže nakonec naživo bylo cca 8 psů Blue Heeler (+ štěňata) + 5 cizích. Jednu chvilku byli puštění všichni psi dohromady. Největší prudič byl náš Gwyn a tak se bohužel večer neobešel bez rvačky...
Fotečky z akce na našich stránkách www.modrychlup.estranky.cz
Jsme rádi že jsme jeli, byl to opravdu moc příjemný večer a opět jsme poznali další super majitele a nové australáčky....
Těšíme se na shledání na nějaké té výstavě a příští rok opět na srazu.....

Tak to je paráda že se Vám to povedlo, fotky jsem prohlídla, vypadáte spokojeně a miminka australská nádherná

Mi se chystáme na ZVOP za 14 dní a s Austy na závody podle ZOP tak nám drřte pěsti

18.8.2009 19:22

oddorrinky napsal(a):
Helčo všechno nejlepší k svátku

Ahojky holky!
Taky přeji vše nej k svátku Helče!!!

A dívám se jak si užíváte krásně prázdnin s hafošema!!!!

A Míšo kde máme ten nový přírůstek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

18.8.2009 21:32
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

proxima napsal(a):
Ahojky holky!
Taky přeji vše nej k svátku Helče!!!

A dívám se jak si užíváte krásně prázdnin s hafošema!!!!

A Míšo kde máme ten nový přírůstek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kuk

19.8.2009 06:33
irokez

XXX.XXX.165.9

helvan1 napsal(a):

Ahoj, jdu vás zase trochu navnadit na pasení. Včera jsme jeli z práce a potkali jsme krávy na cestě. Hned jsme volali tomu chlapíkovi, co k němu chodíme na pasení a někdo mu je pustil, i koně. Tak jsme hned jeli domů pro Bobinu a šla do akce. Krávy jsme hledali v kukuřici a pak je hnali asi 4 km do ohrady. Koně už si sehnali sami z ranče. To byla paráda, krásně si je hlídala, zjistila, že je nemusí nijak štvát a pěkně jenom kontrolovala, jestli jsou ve stádu (19 kusů). Vyhnala je i mezi stromy. To byla paráda. Nevím, co je to za lidï, které baví takto škodit lidem a pustí dobytek, ale alespoň víme, že je Bobek Australák, jak má být. Fotky máme, ale včera se nám nerozjel PC, tak je nemůžu pověsit a do práce se mi to nosit nechce.

Jinak jsme včera domluvili krávy předběžně na toho 5.-6.9. a ještě ubytování, to je taky zatím volné. Už jsem i domluvila pokojík pro Balíka a \"kolektiv\". Budete mít pokoj sami pro sebe a samostatný. Jinak jsou pokoje se společným soc. zařízením, ale to snad nebude vadit. Vždycky dva pokoje mají společné. Snídaně se dá domluvit, pokud vás bude víc, nejlépe všichni. Jestli vás bude ještě něco zajímat ohledně ubytování, stačí napsat a já se poptám.
Už se na vás moc těšíme.

19.8.2009 07:07
jesterka

XXX.XXX.104.59

oddorrinky napsal(a):
čau brácho

ciao segra

19.8.2009 07:09
jesterka

XXX.XXX.104.59

oddorrinky napsal(a):
čau brácho

vypadas dobre

19.8.2009 08:59
proxima

XXX.XXX.104.193

helvan1 napsal(a):

No to je ten pán teda dobrý,
když mu nevadí že mu psi budou honit koněZrovna včera nám známá říkala že jejich australajda chtěla odehnat jejich roční hříbě a štípla ho do nohy a valila mu z toho krev,že už chtěli volat veterináře..A to je jinak neštípe..

teda Míšo další ausík????A co je to?Pejsek nebo fenka??ty tajnustkářko,více info nám neřekneš??

19.8.2009 09:06
irokez

XXX.XXX.165.9

proxima napsal(a):
No to je ten pán teda dobrý,
když mu nevadí že mu psi budou honit koněZrovna včera nám známá říkala že jejich australajda chtěla odehnat jejich roční hříbě a štípla ho do nohy a valila mu z toho krev,že už chtěli volat veterináře..A to je jinak neštípe..

teda Míšo další ausík????A co je to?Pejsek nebo fenka??ty tajnustkářko,více info nám neřekneš??

Psi koně honit nebudou. Kdy?

19.8.2009 09:12
helvan1

XXX.XXX.10.251

irokez napsal(a):

Ahoj všem,
bohužel nemám moc času psát a tak jen krátce. Díky všem za přání

Míšo: kdo to je, co to je za australáčka?????

Sraz byl perfektní a pokec o autraláčcích mě naprosto uspokojil. Poznali jsme nové nadšené majitele a nové hafany.

Bohužel na sraz nemůžeme v tomto termínu, takže to pro nás padá Tak snad příště....

19.8.2009 09:15
irokez

XXX.XXX.165.9

irokez napsal(a):

Koně jsou tam dohromady s krávama (na pasení budou oddělení), ale Bobinu ke koním nepouštíme. Vždycky je musíme odehnat od krav, jinak jsou krávy uprostřed a koně nás nepustí. Jednou se kůň po Bobině svezl kopytem a od té doby si dává pořádného bacha a ani ji nepouštíme. Napsala jsem, že otrlejší si to můžou i zkusit, ale myslím si, že k tomu asi nedojde.

19.8.2009 10:38
sonja

XXX.XXX.98.152

oddorrinky napsal(a):
kuk

Míšo, co je to za pesana.... taky nic nepovíš A tady je tolik bab zvědavých

Holky - prosba. Na svých stránkách www.modrychlup.estranky.cz jsem vytvořila stránečku ACD ODKAZY, kde jsem po usilovném hledání dala snad všechny chovatelské stanice co jsem na netu našla + osobní stránky australáků. Pokud by jste prosím věděli o někom, kdo má stránečky a v seznamu mi chybí, písněte mi to prosím na mail, abych mohla seznam doplnit. Děkujuuuuu

19.8.2009 10:55
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

helvan1 napsal(a):

to je moje nová ACD
JCh.InterCh.MultiCh.Va Bene Extraordinary Spice - \"Spice\" a je naprosto, ale naprosto úžásná - jak exteriérem tak i povahou

Vítězka třídy šampionů na speciálce ACD v Německu, BOB z 27 ACD v Lucembursku a mnoho dalšího

Jsem nesmírně šťastná a vděčná její chovatelce a už bývalé majitelce Zuzaně Behne z Německa že mi dala důvěru a Spice mi prodala.

19.8.2009 12:54
zirrael

XXX.XXX.202.216

oddorrinky napsal(a):
to je moje nová ACD
JCh.InterCh.MultiCh.Va Bene Extraordinary Spice - \"Spice\" a je naprosto, ale naprosto úžásná - jak exteriérem tak i povahou

Vítězka třídy šampionů na speciálce ACD v Německu, BOB z 27 ACD v Lucembursku a mnoho dalšího

Jsem nesmírně šťastná a vděčná její chovatelce a už bývalé majitelce Zuzaně Behne z Německa že mi dala důvěru a Spice mi prodala.

Míšo, teda ty jsi samé překvapení Tak to gratuluju k novému přírůstku

Dáša: Juuu, tak to ubytování je úplně úžasný , moc děkujem za vyřízení, doufám, že s tím nebyly nějaké problémy, to bych byla doopravdy nerada, kdyby s námi byly komplikace. Upřímně teda doufám, že to je zbytečné a Erinka si zvykne a bude v pohodě a příště to nebudeme muset řešit. No však uvidíte sami co je to za psychopatku
My pojedeme na 100%, to by se muselo stát něco vážného aby to padlo. A už se moc těšíme !

Helvan : Taky přeju trochu opoždeně vše nej k svátku včera jsem to nějak zaspala...

19.8.2009 22:38
jimmik

XXX.XXX.206.192

oddorrinky napsal(a):
to je moje nová ACD

Míšo, ta je fakt nádhernáá!!! Moc gratuluju!!

Helčo: taky dodatečně přeju vše nej, nej, nej....hlavně zdravý pesáky... Já to taky nějak zaspala...

Jinak máme první fotky z kousání, můžete si je prohlídnout na: http://debuffon. rajce. idnes. cz/kousani_7,5_mesice/

...bez mezer...

Tak ty svoje mazlíčky podrbejte na bradě a zase někdy páá

20.8.2009 06:02
irokez

XXX.XXX.165.9

jimmik napsal(a):

Helčo: taky dodatečně přeju vše nej, nej, nej....hlavně zdravý pesáky... Já to taky nějak zaspala...

Jinak máme první fotky z kousání, můžete si je prohlídnout na: http://debuffon. rajce. idnes. cz/kousani_7,5_mesice/

...bez mezer...

Míšo, to je krasavice. Už se na vás těším.

20.8.2009 09:20
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

jimmik napsal(a):

...bez mezer...

fotky super vypadá to že obrana baví opravdu většinu ACD i u nás je moc oblíbená
ať se Vám daří!

20.8.2009 17:56
haka

XXX.XXX.31.18

sonja napsal(a):
Míšo, co je to za pesana.... taky nic nepovíš A tady je tolik bab zvědavých

Holky - prosba. Na svých stránkách www.modrychlup.estranky.cz jsem vytvořila stránečku ACD ODKAZY, kde jsem po usilovném hledání dala snad všechny chovatelské stanice co jsem na netu našla + osobní stránky australáků. Pokud by jste prosím věděli o někom, kdo má stránečky a v seznamu mi chybí, písněte mi to prosím na mail, abych mohla seznam doplnit. Děkujuuuuu

Ahojky.
Míšo: to je ale krasavice

Všichni + Soni: Nevadilo by vám, kdybych si dala vaše odkazy na svoje stránky? Aktualizuji si stránky... Soni, vadilo by ti, kdybch tvojí práci takhle sprostě zneužila? Kdybys naoplátku něco potřebovala...

20.8.2009 19:21
sonja

XXX.XXX.146.157

haka napsal(a):
Ahojky.
Míšo: to je ale krasavice

Všichni + Soni: Nevadilo by vám, kdybych si dala vaše odkazy na svoje stránky? Aktualizuji si stránky... Soni, vadilo by ti, kdybch tvojí práci takhle sprostě zneužila? Kdybys naoplátku něco potřebovala...

Hani čekala jsem, kdo bude první Je pěkné, že ses zeptala.. Jasně, zkopíruj.... Pro jistotu jsem tam přidala i své kluky, aby se na ně nezapomnělo

Míšo super. A jak se to tak stane, že někdo prodá takovou psu?

21.8.2009 09:40
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

sonja napsal(a):
Hani čekala jsem, kdo bude první Je pěkné, že ses zeptala.. Jasně, zkopíruj.... Pro jistotu jsem tam přidala i své kluky, aby se na ně nezapomnělo

Míšo super. A jak se to tak stane, že někdo prodá takovou psu?

no jednoduché to není, je to běh na dlouhou trať, spoustu meilů, telefonátů, kontaktů... dokud jsem jí neměla v autě tak jsem tomu pořád nějak nechtěla věřit

24.8.2009 17:14
jesterka

XXX.XXX.104.59

helvan1 napsal(a):

selma spinka

24.8.2009 19:06
haka

XXX.XXX.31.18

jesterka napsal(a):
selma spinka

Ahojky,
mám asi špatnou zprávu. Asi nebudu moct jet na kravičky ani se kouknout na MR agility. Vypadá to totiž, že Linn bude hárat :( Začíná psům nějak vonět. Takže asi zůstaneme doma, jinak bychom tam udělali pěknej zmatek.
Hrozně moc mě to mrzí :( Vybrala si špatný termín.

25.8.2009 08:14
sonja

XXX.XXX.98.152

haka napsal(a):
Ahojky,
mám asi špatnou zprávu. Asi nebudu moct jet na kravičky ani se kouknout na MR agility. Vypadá to totiž, že Linn bude hárat :( Začíná psům nějak vonět. Takže asi zůstaneme doma, jinak bychom tam udělali pěknej zmatek.
Hrozně moc mě to mrzí :( Vybrala si špatný termín.

Bohužel to vidím podobně. Sice neháráme a na agi jedeme, ale s pasením to vidím bledě. V neděli musím být doma, máme domluvené nějaké schůzky ohledně baráčku... a tak pasení padá. Doufám, že si ho aspoň užiju pak na srazu ACD v říjnu. V každém případě si to ale všichni užijte kdo pojedete a budu se těšit na fotečky a povídání. A hlavně opatrně!!!
Míšo, se ti furt koukám na stránky a hledám nějaké info s fotečkama o nové pse a ono pořád nic

25.8.2009 08:52
alma

XXX.XXX.143.78

helvan1 napsal(a):

Gratulujeme do Oddorinky k novému přírůstku....

My taky máme nového parťáka, honák to sice není, ale australák každým coulem ano

Cesta sice šílená, přes 3300km a jen jeden řidič, ale stála za to ! A zde je náš úžasný Eros :

25.8.2009 09:10
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

alma napsal(a):
Gratulujeme do Oddorinky k novému přírůstku....

My taky máme nového parťáka, honák to sice není, ale australák každým coulem ano

Cesta sice šílená, přes 3300km a jen jeden řidič, ale stála za to ! A zde je náš úžasný Eros :

tééda to se to tady hemží přírustkama , krásnej moc gratuluju!!!
No mi to měli 2000km, sice jsme se střídali, ale ke konci už děs ale stálo to za to, to je jasné

Soňo stránku už ji chystám, ale mám pořád tolik novinek že nevím co dřív :-)
Dneska představím novou čivavku a pak do konce týdne snad i Spice - pokud tě něco zajímá klidně se ptej

25.8.2009 09:19
sonja

XXX.XXX.98.152

oddorrinky napsal(a):
tééda to se to tady hemží přírustkama , krásnej moc gratuluju!!!
No mi to měli 2000km, sice jsme se střídali, ale ke konci už děs ale stálo to za to, to je jasné

Soňo stránku už ji chystám, ale mám pořád tolik novinek že nevím co dřív :-)
Dneska představím novou čivavku a pak do konce týdne snad i Spice - pokud tě něco zajímá klidně se ptej

Míšo, sluší vám to tam oběma Já se jen chtěla kochat fotečkama, přečíst si nějaký ten článeček, jak ses k Spice dostala, jak se u vás zabydlela a tak....
Ivčo, to je teda pohled Tak gratulujeme k přírůstku, je to fešák
A jak tak koukám na psa tak jsem si uvědomila, že ty mi v odkazech co mám na stránkách asi chybíš. Jsem se koukala na tvé stránky chov.stanice, ale tam jsem australajdu honačku nenašla...tak mi pak když tak písni odkaz, který si můžu na stránky hodit.... dik

25.8.2009 10:04
alma

XXX.XXX.143.78

helvan1 napsal(a):

No pohled má naprosto dokonalý, jako mstitel, vážný, přísný ani trochu miminkovský Přesně tím pohledem způsobil, že jsem se do něj zamilovala.

No na stránkách není spousta věcí, beauceronku již dlouho nemáme a je spousta nových událostí, ale webmaster nemá čas.... Budu ráda, když si je přidáš, sna dse brzy dají do kupy.

Jinak honačce jsem zkoušela dělat provizorně nové na: www.honak.webnode.cz a pro naše očekávaná miminka právě dělám provizorium na: www.svezivitr.webnode.cz

25.8.2009 10:34
sonja

XXX.XXX.98.152

alma napsal(a):
No pohled má naprosto dokonalý, jako mstitel, vážný, přísný ani trochu miminkovský Přesně tím pohledem způsobil, že jsem se do něj zamilovala.

No na stránkách není spousta věcí, beauceronku již dlouho nemáme a je spousta nových událostí, ale webmaster nemá čas.... Budu ráda, když si je přidáš, sna dse brzy dají do kupy.

Jinak honačce jsem zkoušela dělat provizorně nové na: www.honak.webnode.cz a pro naše očekávaná miminka právě dělám provizorium na: www.svezivitr.webnode.cz

Čakí přidána

25.8.2009 11:25
irokez

XXX.XXX.165.9

helvan1 napsal(a):

S tím háráním bych to moc zle neviděla, těch psů tam tolik nebude a pokud je to začátek, tak ještě moc nevoní (aspoň to tak máme u našich fen). Jenom nevím jestli se nějaké pasení vůbec uskuteční. Nějak to vázne a spíš každý odříká. Můžete prosím napsat, jak to vypadá? Přijedete někdo? Měla bych už možná přes víkend domluvit to spaní.

Jinak to všem moc sluší a hafani jsou krásní.

25.8.2009 15:27
haka

XXX.XXX.31.18

irokez napsal(a):
S tím háráním bych to moc zle neviděla, těch psů tam tolik nebude a pokud je to začátek, tak ještě moc nevoní (aspoň to tak máme u našich fen). Jenom nevím jestli se nějaké pasení vůbec uskuteční. Nějak to vázne a spíš každý odříká. Můžete prosím napsat, jak to vypadá? Přijedete někdo? Měla bych už možná přes víkend domluvit to spaní.

Jinak to všem moc sluší a hafani jsou krásní.

No, zatím mi feňule nekrvácí, ale začíná se jí zvětšovat, takže myslím, že tak příští týden až za 14 dní by to mělo vypuknout. Nechci tam s ní dělat pak rozruch...
Taky to záleží na domluvě. Doopravdy nevím

Jinak taky moc gratuluju k přírustku. Je nádherný!!

25.8.2009 22:02
zirrael

XXX.XXX.47.18

haka napsal(a):
No, zatím mi feňule nekrvácí, ale začíná se jí zvětšovat, takže myslím, že tak příští týden až za 14 dní by to mělo vypuknout. Nechci tam s ní dělat pak rozruch...
Taky to záleží na domluvě. Doopravdy nevím

Jinak taky moc gratuluju k přírustku. Je nádherný!!

Ivčo, moc krásný pejsek

Jestli se kravičky budou konat, tak my se zúčastníme určitě

Hanko, myslím že my s psychopatkou Erinkou a erotomanem Flashem se postaráme o takový rozruch, že háravá Linn už se v tom ztratí
Navíc jsem teda strašně zvědavá, s kým že to chodím do školy

26.8.2009 12:36
mari5demi

XXX.XXX.119.114

helvan1 napsal(a):

Tak na to pasení taky nepojedu.. Dost mě to štve. Ale přítel tam se mnou nechce jet a samotnou mě prej ani omylem nenechá jet přes celou čr.. Kdybych jela bez jeho svolení nebo vědomí tak by pak byla "tichá domácnost"..:( Takže má Artemis smůlu.. Snad to někdy bude blíž..

Jinak jsme se spichla s Alešem co má Kessi. A šli jsme psi nechat dovádět a zablbnout ve vodě. Tak posílám pár foteček. :)

26.8.2009 12:37
mari5demi

XXX.XXX.119.114

mari5demi napsal(a):
Tak na to pasení taky nepojedu.. Dost mě to štve. Ale přítel tam se mnou nechce jet a samotnou mě prej ani omylem nenechá jet přes celou čr.. Kdybych jela bez jeho svolení nebo vědomí tak by pak byla "tichá domácnost"..:( Takže má Artemis smůlu.. Snad to někdy bude blíž..

Jinak jsme se spichla s Alešem co má Kessi. A šli jsme psi nechat dovádět a zablbnout ve vodě. Tak posílám pár foteček. :)

Spolu ve vodě

26.8.2009 12:38
mari5demi

XXX.XXX.119.114

mari5demi napsal(a):
Spolu ve vodě

Hraní

26.8.2009 12:39
mari5demi

XXX.XXX.119.114

mari5demi napsal(a):
Hraní

Přišla nakonec ještě bordera. :)

26.8.2009 12:48
mari5demi

XXX.XXX.119.114

mari5demi napsal(a):
Přišla nakonec ještě bordera. :)

Nakonec Kessi unavená a obalená pískem.

26.8.2009 13:54
haka

XXX.XXX.31.18

zirrael napsal(a):
Ivčo, moc krásný pejsek

Jestli se kravičky budou konat, tak my se zúčastníme určitě

Hanko, myslím že my s psychopatkou Erinkou a erotomanem Flashem se postaráme o takový rozruch, že háravá Linn už se v tom ztratí
Navíc jsem teda strašně zvědavá, s kým že to chodím do školy

Já se taky moc těším na všechyn ty blázínky a trpělivé páníčky od australáčků. Jen dneska jsem zjistla, že už krvácí, takže by jela akorát v "tom nejlepším". Takže musíme zůstat doma :( což mě taky štve, protože jsem se chtěla kouknout na MR a taky z toho nic nebude. Chjo. Ale není všem dnům konec!!!

Tak se uvidíme někdy příště.

26.8.2009 22:53
Aleš Jirků

XXX.XXX.250.163

mari5demi napsal(a):
Nakonec Kessi unavená a obalená pískem.

www.kessi.websnadno.cz tady najdete fotky jak sem byly s veronikou a artemis venku

Přidejte reakci

Přidat smajlík