euny
napsal(a):
Toto je můj hafánek...přišel k nám byl týraný...a má se u nás k světu:-)
nicynka
napsal(a):
Toto je můj hafánek...přišel k nám byl týraný...a má se u nás k světu:-)
Tak to je moje Danuška a Idolek a můj syn Dája
euny
napsal(a):
Máme 2 NO.. starší je s PP, ale jelikož jsme si jí brali již ve 4 letech, tak jsme jí neuchovnili.. Od 5 měsíců nemá oko - prý ho vykousl malinois když mu vlezla Jess do žrádla.. A druhá NO Sisi je štěně od Jess.
Jess se nedá pořádně vyfotit a tak sem jí fotila kdysi dávno v kotci .:) Ještě než sme uklidili ten brajgl co zvládla se Sisi. :D
mari5demi
napsal(a):
Máme 2 NO.. starší je s PP, ale jelikož jsme si jí brali již ve 4 letech, tak jsme jí neuchovnili.. Od 5 měsíců nemá oko - prý ho vykousl malinois když mu vlezla Jess do žrádla.. A druhá NO Sisi je štěně od Jess.
Jess se nedá pořádně vyfotit a tak sem jí fotila kdysi dávno v kotci .:) Ještě než sme uklidili ten brajgl co zvládla se Sisi. :D
Sisi když byla malinká
mari5demi
napsal(a):
Dospělá 2 letá Sisi
Tady můj bambula Akim,věk 8 let
kevin
napsal(a):
ÚŽASNÝ CHLUPÁČCIMILUJI VLČÁKY A NEDÁM NA NĚ DOPUSTIT,JE TO JEDNO Z NEJINTELIGENTNĚJŠÍCH PLEMEN A VELICE VĚRNÍ,VČŘERA ZA MNOU MŮJ PES PŘIPLAVAL DO PŮLI PŘEHRADY,BEZ NĚJAKÉHO ZAVOLÁNÍ,JDE TAM KAM JÁ
sheril
napsal(a):
LIŠTIČKA
taky se přidám snad NO, je to nalezenec jako 3měs štěndo tak kdo ví co je přimíchlá. ale všeci se zhodují že vypadá na čistokrevného NO, ted bude mít v zimě dva roky
sajma
napsal(a):
taky se přidám snad NO, je to nalezenec jako 3měs štěndo tak kdo ví co je přimíchlá. ale všeci se zhodují že vypadá na čistokrevného NO, ted bude mít v zimě dva roky
a jedna vodní, hrozně miluje vodu
maťa

XXX.XXX.80.144
maťa

XXX.XXX.80.144
maťa

XXX.XXX.80.144
maťa

XXX.XXX.80.144
maťa

XXX.XXX.80.144
bilkson
napsal(a):
Tak to je naše Jolla
Ahoj,jsou nádherní!Nedá mi sem nepřidat kříženku našich (NOxBerňák),snad to neva,že je jen na půl..
hillary
napsal(a):
Ahoj,jsou nádherní!Nedá mi sem nepřidat kříženku našich (NOxBerňák),snad to neva,že je jen na půl..
A ještě druhá.omluva za kvalitu.
euny
napsal(a):
Taky se přidávám s našim miláčkem - je to LARRY IRLUKA
jituliino
napsal(a):
Taky se přidávám s našim miláčkem - je to LARRY IRLUKA
ještě jedna - LARRY IRLUKA a naše bojová sheltie Karlos Smaal Kim
jituliino
napsal(a):
ještě jedna - LARRY IRLUKA a naše bojová sheltie Karlos Smaal Kim
Diki Milvel