Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.8.2009 18:33
janikaa

XXX.XXX.112.9

http://www.novinky.cz/krimi/175457-chovatelka-n a-ostravsku-nechala-vyhladovet-11-psu.html (bez mezer)

Nevím co dodat, nechápu proč naši zabednění politici namísto zvyšování vlastních platů neudělají jednou něco užitečné a nezruší braní zvířat jako věcí. Takové strašné týrání a jen přestupek? Ach jo:( Ale kdyby se jednalo o daňové podvody, má 10 let jistých, toto je fakt země, že by jeden plakal.

5.8.2009 13:20
impact

XXX.XXX.209.78

janikaa napsal(a):
http://www.novinky.cz/krimi/175457-chovatelka-n a-ostravsku-nechala-vyhladovet-11-psu.html (bez mezer)

Nevím co dodat, nechápu proč naši zabednění politici namísto zvyšování vlastních platů neudělají jednou něco užitečné a nezruší braní zvířat jako věcí. Takové strašné týrání a jen přestupek? Ach jo:( Ale kdyby se jednalo o daňové podvody, má 10 let jistých, toto je fakt země, že by jeden plakal.

Tohle je větší sada... Stalo se včera...

Opravdu nedoporučuji slabším povahám. Já osobně snesu hodně, ale tohle mě složilo ze židle...

"Dobrý den.Vím,že to sem asi nepatří,ale včera se před naší bytovkou stal takový incident.Pes doslova vyjel po svém pánovi,protože ten ho každý den mlátil.Jednou jsem viděl jak psa mlátí smetákem po hlavě a pes bezbraně kňučí.Nikdo nezasáhne.Já si to netroufnu protože i když vím,že mu je 25 let tak by mě dokázal surově zbít....Včera šel venčit svého psa a opět ho začal bít,tentokrát si to pes nenechal líbit a začal ho trhat.Poté se k incidentu připletl náhodně policista,který bydlí opodál a byl nucen psa zastřelit."

http://www.stream.cz/video/9/33 7290-zastreleny-pes

5.8.2009 13:25
efendi

XXX.XXX.196.167

impact napsal(a):

Opravdu nedoporučuji slabším povahám. Já osobně snesu hodně, ale tohle mě složilo ze židle...

"Dobrý den.Vím,že to sem asi nepatří,ale včera se před naší bytovkou stal takový incident.Pes doslova vyjel po svém pánovi,protože ten ho každý den mlátil.Jednou jsem viděl jak psa mlátí smetákem po hlavě a pes bezbraně kňučí.Nikdo nezasáhne.Já si to netroufnu protože i když vím,že mu je 25 let tak by mě dokázal surově zbít....Včera šel venčit svého psa a opět ho začal bít,tentokrát si to pes nenechal líbit a začal ho trhat.Poté se k incidentu připletl náhodně policista,který bydlí opodál a byl nucen psa zastřelit."

To je hodně drsný ....chudák zvíře ....není možný to nějak nahlásit ? myslím to, že ten majitel toho psa týral?.....

5.8.2009 13:34
agro

XXX.XXX.17.86

impact napsal(a):

Shlédla jsem to, je to opravdu děsné. Nevím ale něco mi na tom nehraje. Nechápu proč nezasáhl ten člověk s vodítkem. Vždyť ten pes nebyl zakousnutý tak, že by ho nedokázal odtáhnout. Ví někdo kde a kdy se to přesně stalo?

5.8.2009 13:58
impact

XXX.XXX.209.78

agro napsal(a):
Shlédla jsem to, je to opravdu děsné. Nevím ale něco mi na tom nehraje. Nechápu proč nezasáhl ten člověk s vodítkem. Vždyť ten pes nebyl zakousnutý tak, že by ho nedokázal odtáhnout. Ví někdo kde a kdy se to přesně stalo?

Ten člověk s vodítkem byla mladíkova matka. Pokud má nějakých 50-60 let a je nepejskař, tak těžko zasáhne... To měl udělat ten fízl místo střílení.

5.8.2009 14:13
janikaa

XXX.XXX.112.9

impact napsal(a):
Ten člověk s vodítkem byla mladíkova matka. Pokud má nějakých 50-60 let a je nepejskař, tak těžko zasáhne... To měl udělat ten fízl místo střílení.

Tak od policajtů se nic inteligentnějšího očekávat nedá, tváří se akorát že pobrali všechen rozum světa ale skutečnost je trochu jiná mno:-/

Chudák pes, a podle mě za pár měsíců na jeho místě skončí další. Takovej krypl by zasloužil nejtvrdší trest... a to dostat se nám pejskařům do rukou...

5.8.2009 14:20
denulka

XXX.XXX.232.244

janikaa napsal(a):
Tak od policajtů se nic inteligentnějšího očekávat nedá, tváří se akorát že pobrali všechen rozum světa ale skutečnost je trochu jiná mno:-/

Chudák pes, a podle mě za pár měsíců na jeho místě skončí další. Takovej krypl by zasloužil nejtvrdší trest... a to dostat se nám pejskařům do rukou...

hajzl zkurvený Chudák pes, tak tak jsem držela slzy. Asi ho ale moc nekousl, když blbeček odešel po svých.

5.8.2009 14:23
sabina

XXX.XXX.64.178

denulka napsal(a):
hajzl zkurvený Chudák pes, tak tak jsem držela slzy. Asi ho ale moc nekousl, když blbeček odešel po svých.

Dle mě to je nějaký divný..pes nebyl zakouslej natolik..aby se nedal odrthnout...nebo přivázat....vrtěl ocasem....a nevim..prostě mi to přišlo dost divný...a to že musel být pes zastřelen s emi jeví jako debilita.... střelila bych spíš toho chlapa do kolene...nevím teda zaco ho pes držel...ale podle videa soudím..že to bylo za gatě v místě kolene....pičovat umí každý....ale chovat se jako průměrnej běloh...asi ne

5.8.2009 14:25
lavacca

XXX.XXX.1.3

denulka napsal(a):

Já nechápu, proč toho psa ten policajt zastřelil.
Pokud ho majitel mlátil a pes se jednou bránil - a to tak, že se mu jen zakousl do džín - tak to ohrožení života nebylo, ne?

Škoda že ho ten chudák pes aspoň pořádně nepotrhal. Aspoň by si rozmyslel, pořídit si dalšího psa.

5.8.2009 14:50
denulka

XXX.XXX.232.244

lavacca napsal(a):
Já nechápu, proč toho psa ten policajt zastřelil.
Pokud ho majitel mlátil a pes se jednou bránil - a to tak, že se mu jen zakousl do džín - tak to ohrožení života nebylo, ne?

Škoda že ho ten chudák pes aspoň pořádně nepotrhal. Aspoň by si rozmyslel, pořídit si dalšího psa.

Taky jsem viděla, že ho drží ta kalhoty a borec je pi...val, bolestí teda určitě neřval. A stejně jsem se na to neměla dívat :-((( že já kráva to vždycky skouknu.

5.8.2009 15:07
joli

XXX.XXX.246.14

impact napsal(a):

To je tak, když si nějakej s prominutím kretén pořídí psa jenom aby mohl machrovat, neumí se chovat sám, natož vychovat takovýho psa.. Jinak to vážně vypadá, že se držel jenom za kalhoty

A ta ženská z ostravska je taky pěkná ....

5.8.2009 15:55
rachel

XXX.XXX.135.187

joli napsal(a):
To je tak, když si nějakej s prominutím kretén pořídí psa jenom aby mohl machrovat, neumí se chovat sám, natož vychovat takovýho psa.. Jinak to vážně vypadá, že se držel jenom za kalhoty

A ta ženská z ostravska je taky pěkná ....

Jak už tu někdo psal, taky mi tam pár věcí nesedí... Pes vrtěl ocasem, napadení agresivním psem vypadá úplně jinak...
Podle mě, kdyby ten pitomec chtěl, tak ho čapnul za obojek a přiškrtil, pes by pustil...
Vsadim se, že ten blbeček si někde za rohem sežene dalšího psa a bude to to samé v bledě modrym...
Jen štěstí, že nečepnul např. po nějakém dítěti...

Někdy se stydím za to, že jsem člověk... Co se tu děje je něco hrozného...

5.8.2009 16:13
lisakova

XXX.XXX.9.150

impact napsal(a):

No co na to říct toho debila bych zavřela co tejral svýho psa

5.8.2009 16:22
impact

XXX.XXX.209.78

rachel napsal(a):
Jak už tu někdo psal, taky mi tam pár věcí nesedí... Pes vrtěl ocasem, napadení agresivním psem vypadá úplně jinak...
Podle mě, kdyby ten pitomec chtěl, tak ho čapnul za obojek a přiškrtil, pes by pustil...
Vsadim se, že ten blbeček si někde za rohem sežene dalšího psa a bude to to samé v bledě modrym...
Jen štěstí, že nečepnul např. po nějakém dítěti...

Někdy se stydím za to, že jsem člověk... Co se tu děje je něco hrozného...

On by po dítěti nešel. Chtěl zmasit vyloženě svého pána za to, co se mu zřejmě naprováděl... A že vrtě osacem bohužel nic moc neznamená. Pitbull by vrtěl ocasem i při zápase. Protože to nedělá z agrese, ale že ho to baví.

5.8.2009 19:52
pupulu

XXX.XXX.124.1

lisakova napsal(a):
No co na to říct toho debila bych zavřela co tejral svýho psa

Mě podle videa přijde,že ten pes měl obojek na tom vodítku v rukou té ženské a když ona ho chtěla uvázat kousl po ní.Páč tam třepe rukou.Toho kluka chvíli držel za ruku a to celkem fest a dlouho.V každém případě-DOBŘE MU TAK FRACKOVI!!!!!!Kdyby ho vzal po ksichtě tak jen dobře!!Lépe by si pamatoval,že se pes netříská!Je to hnus co se děje a ta bába z ostravy to je na poblití!Je to neskutečné,už aby došlo ke změně zákona o týrání zvířat.Zvíře prostě neni věc.Už je i petice.Kdo jí chce ať písne na mail-pošlu jí ráda.Ať je nás co nejvíc!!!

5.8.2009 21:58
mojipsi

XXX.XXX.165.56

pupulu napsal(a):
Mě podle videa přijde,že ten pes měl obojek na tom vodítku v rukou té ženské a když ona ho chtěla uvázat kousl po ní.Páč tam třepe rukou.Toho kluka chvíli držel za ruku a to celkem fest a dlouho.V každém případě-DOBŘE MU TAK FRACKOVI!!!!!!Kdyby ho vzal po ksichtě tak jen dobře!!Lépe by si pamatoval,že se pes netříská!Je to hnus co se děje a ta bába z ostravy to je na poblití!Je to neskutečné,už aby došlo ke změně zákona o týrání zvířat.Zvíře prostě neni věc.Už je i petice.Kdo jí chce ať písne na mail-pošlu jí ráda.Ať je nás co nejvíc!!!

Opravdu škoda, že se mu nazakousl do obličeje, aby měl kripl památku. Jinak vrtění ocasem nevyjadřuje jen radost, ale i nejistotu.

maťa

5.8.2009 22:08
maťa

XXX.XXX.80.144

janikaa napsal(a):

Je totiž "vrtění ocasem" a vrtění ocasem Pes "vrtí" ocasem i tehdy, když jde zrovna natvrdo do lumpa, soka apod. Pes vrtí ocasem při vítání, vrtí s ním i když hlásí návštěvu, "vrtí" s ním když se potká s jiným psem a neví, co si myslet.....
To je to samé, jako je "vrčení" a vrčení, "bručení" a bručení, "kňučení" a kňučení....a mohla bych pokračovat do aleluja

Většina lidí akorát ví, že pes má ocas, tlamu, zuby a štěká, a to je asi tak všechno

K výše uvedenému incidentu se vyjadřovat nebudu....

6.8.2009 06:30
agro

XXX.XXX.17.86

janikaa napsal(a):

Zpráva z blanenských novin zde - http://www.zkracovatko.cz/46o

6.8.2009 06:47
antis

XXX.XXX.198.113

impact napsal(a):

No to je něco šílenýho.Blbeček jeden, měl ho ten pes kousnout do prdele, aspoň by si to s každým sednutím připomněl.A takovýhle jelita chovají psy, Navíc, kdyby ho ten pes opravdu kousnul pořádně, tak by řval úplně jinak a né furt "do pí..." Za to, jak se ke psovi choval, se ani nedivim, že tohle udělal, pes má taky jenom jedny nervy a vůbec není povinej trpět nějaký násilý ze strany pána. Já být jeho matka, tak už jsem mu dávno dala přes držku, smradovi nevychovanýmu.Nejhorší na tom videu je to, že je ke konci slyšet jak chudák pes kňučí bolestí. To by člověk pomalu obrečel.
A je vidět, že policajt je opravdu blbec..ví prd jaký byly okolnosti toho napadení, ale prostě zastřelí cizího psa,..A přitom ten pesan vypadal pěkně ;,,-(

6.8.2009 07:22
astlolita

XXX.XXX.68.51

impact napsal(a):
On by po dítěti nešel. Chtěl zmasit vyloženě svého pána za to, co se mu zřejmě naprováděl... A že vrtě osacem bohužel nic moc neznamená. Pitbull by vrtěl ocasem i při zápase. Protože to nedělá z agrese, ale že ho to baví.

Mě by zajímalo, kde všichni vzali, že to byl pitbull? A kde se hlavně píše, že to byl čistej game pitbull, tak jak tu o něm mluvíš. Jediná zmínka o rase je, že to byl ptibullXrotweiler, což má ke game pitovi opravdu na hony daleko. A i vzhledem k tomu, jak je pes na videu veliký, to prostě pitbull být nemůže ani kdyby chtěl.
Jinak pejska je mi opravdu líto, video jsem nedokoukala, když se pejsek zakous potřetí, radši jsem to vypnula. Pohled na umírající zvíře není nic pro mě Zaráží mě spíš to, proč lidi natáčí zakouslého psa, ale nenatočili nikdy předtim to, jak ho majitel mlátí, aby to mohli nahlásit jako týrání a psa mu mohl někdo včas odebrat

6.8.2009 08:11
impact

XXX.XXX.51.211

astlolita napsal(a):
Mě by zajímalo, kde všichni vzali, že to byl pitbull? A kde se hlavně píše, že to byl čistej game pitbull, tak jak tu o něm mluvíš. Jediná zmínka o rase je, že to byl ptibullXrotweiler, což má ke game pitovi opravdu na hony daleko. A i vzhledem k tomu, jak je pes na videu veliký, to prostě pitbull být nemůže ani kdyby chtěl.
Jinak pejska je mi opravdu líto, video jsem nedokoukala, když se pejsek zakous potřetí, radši jsem to vypnula. Pohled na umírající zvíře není nic pro mě Zaráží mě spíš to, proč lidi natáčí zakouslého psa, ale nenatočili nikdy předtim to, jak ho majitel mlátí, aby to mohli nahlásit jako týrání a psa mu mohl někdo včas odebrat

6.8.2009 09:06
janikaa

XXX.XXX.112.9

agro napsal(a):
Zpráva z blanenských novin zde - http://www.zkracovatko.cz/46o

To se stalo v Blansku?? Tou dobou sem tam zrovna pobíhala:-O Ještě že jsem to neviděla na vlastní oči, asi bych měla trauma do konce života:(

7.8.2009 19:01
lavacca

XXX.XXX.1.3

janikaa napsal(a):

Tak paní ,,chovatelce´´ byl dneska odebrán zbytek psů - tj. zbylých 29 psů.

Více zde: http://www.zkracovatko.cz/49y

7.8.2009 23:23
janikaa

XXX.XXX.112.9

lavacca napsal(a):
Tak paní ,,chovatelce´´ byl dneska odebrán zbytek psů - tj. zbylých 29 psů.

Více zde: http://www.zkracovatko.cz/49y

ještě že tak už sem se bála že jí je nechají, krávě vypatlané.

20.8.2009 13:16
janikaa

XXX.XXX.112.9

janikaa napsal(a):
ještě že tak už sem se bála že jí je nechají, krávě vypatlané.

Tak včera bylo na primě ve zprávách že paní "Chovatelka" si pořídila další psy

20.8.2009 13:20
impact

XXX.XXX.209.78

janikaa napsal(a):
Tak včera bylo na primě ve zprávách že paní "Chovatelka" si pořídila další psy

To prima těžce zaspala. Někde jsem to četla tuším hned dva dny po odebrání všech psů. Měla tam dva ovčouny.

20.8.2009 13:46
janikaa

XXX.XXX.112.9

impact napsal(a):
To prima těžce zaspala. Někde jsem to četla tuším hned dva dny po odebrání všech psů. Měla tam dva ovčouny.

a než jí je zase odeberou, tak budou psi vyhladovělí na kost

20.8.2009 14:16
rain

XXX.XXX.242.5

janikaa napsal(a):
a než jí je zase odeberou, tak budou psi vyhladovělí na kost

Já už slyšela o více psech, navíc 8 hafíků už museli v útulku utratit .

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.8.2009 10:00
Uživatel s deaktivovaným účtem

impact napsal(a):

Nezodpovědné....jak od chlapa,tak od policajta
Chlap je očividně krypl,na tom se schodnou snad všichni,ale co ten policajt tam předvádí... vždyť mohl zasáhnout klidně i toho chlapa( né že bych mu to nepřála,ale...)Sice školení jsou,ale vždyť se pořád hýbali(oba) a oba byli v pohybu..... nezodpovědné..

Přidejte reakci

Přidat smajlík