Dobry den,
mame bileho fr. buldocka (14mesicu star), coz je pry nejen podle veterinare povedena kombinace. Snazime se mu vybrat co nejvhodnejsi krmivo/granule (pes s citlivym travenim, alergiemi) a z informaci co jsme nasbirali nam jde hlava kolem, nekdo radi tamto , jiny tamhleto, potom najdeme neco co by podle slozeni mohlo vyhovovat, ale nekdo zase prijde s tim, ze podle poslednich testu to neobsahuje slozky co vyrobce udava.
Mohl by mi nekdo prosim doporucit nejake krmivo vhodne pro citliveho/alergickeho psa?
Diky za radu.
majja
napsal(a):
Dobry den,
mame bileho fr. buldocka (14mesicu star), coz je pry nejen podle veterinare povedena kombinace. Snazime se mu vybrat co nejvhodnejsi krmivo/granule (pes s citlivym travenim, alergiemi) a z informaci co jsme nasbirali nam jde hlava kolem, nekdo radi tamto , jiny tamhleto, potom najdeme neco co by podle slozeni mohlo vyhovovat, ale nekdo zase prijde s tim, ze podle poslednich testu to neobsahuje slozky co vyrobce udava.
Mohl by mi nekdo prosim doporucit nejake krmivo vhodne pro citliveho/alergickeho psa?
Diky za radu.
naše venčící kolegině, s fr. buldočkem z útulku krmí Britem Care jehně rýže a k tomu jsem jí teď objednala lososový olej
majja
napsal(a):
Diky, podivam se na to. Kdyby jeste nekoho napadlo nejake krmivo vhodne pro takovehoto psa, budu za kazdou radu/zkusenost moc vdecen.
Ono je to fakt velmi a velmi individuální, bude to chtít prostě zkoušet Nám se u francouzsky osvědčil Orijen v kombinaci s vařeným, dvě krmení denně, jednou granule, podruhé to vařené. Zkusil bych kontaktovat buldočkáře na lide.cz Pokud by byl nějaký problém, klidně písněte.
dav
napsal(a):
Ono je to fakt velmi a velmi individuální, bude to chtít prostě zkoušet Nám se u francouzsky osvědčil Orijen v kombinaci s vařeným, dvě krmení denně, jednou granule, podruhé to vařené. Zkusil bych kontaktovat buldočkáře na lide.cz Pokud by byl nějaký problém, klidně písněte.
Je pravda, že taky krmí ve více dávkách, třeba i třikrát, když sežere větší dávku tak hned zvrací. Jediné co snese je jehněčí, jak granule, tak konzervy. A když se přece jenom něco přihodí, tak má od veta Famosan.
ivucha
napsal(a):
Je pravda, že taky krmí ve více dávkách, třeba i třikrát, když sežere větší dávku tak hned zvrací. Jediné co snese je jehněčí, jak granule, tak konzervy. A když se přece jenom něco přihodí, tak má od veta Famosan.
Dobre, diky za informace.
Koukali jsme na krmivo znacky Orijen a asi ho vyzkousime jako prvni i kdyz jsme nekde cetl, ze dost psu po nem trpi prujmy, tak uvidime jak to dopadne.
dav
napsal(a):
Jinak uzivatele Buldockar se mi nedri najit, asi jsem nemehlo :-)
majja
napsal(a):
Jinak uzivatele Buldockar se mi nedri najit, asi jsem nemehlo :-)
On tím není myšlen člověk, ale téma v diskuzích
http://forum.lide. cz/forum.fcgi?akce=forum _data&auth=&forum_ID=50975 (2 mezery)
My jsme měli potíže s anglickým buldokem, a sedli mu granule Purina Pro plan, řada sensitiv taky myslím jehněčí s rýží.
majja
napsal(a):
Dobry den,
Diky za radu.
Pro alergika zvažte krmení syrovým - přečtěte si třeba články na http://www.baron.cz/ pes/krmivo-pro-psy/ clanky-zdrave-vyzive/i-0 (2mezery) S našimi psy a číčami právě na syrové přecházím, nejdřív jsem se děsila těch kil masa co by mě strašilo v ledničce a taky že by to lezlo do peněz... Ale pak jsem objevila např. vetamix.cz a vyjde to nakonec ještě levnějc než nějaký levný granule z marketu Prodávají zmražené mleté maso v šiškách jak salám, takže manipulace je v pohodě
Přidávám ještě třeba strouhanou mrkev, salát, řepu, ovoce, co pejskovi zachutná. Taky syrový vejce do toho míchnu a uvažuju o kvasnicích, ale to ještě nevím. Sami se v rodině taký stravujeme co nejvíc syrovým ovocem a zeleninou, ořechy, klíčky, je to pro nás přirozené, stejně jako pro psy syrové maso. Od té doby co se necpem vařeným, se dá říct že létááám jak jsem svěží
Pejskovi přeju zdravíčko a co nejvíc příjemných chvil s Vámi
Dejte vědět co jste nakonec vymysleli
moninka
napsal(a):
Pro alergika zvažte krmení syrovým - přečtěte si třeba články na http://www.baron.cz/ pes/krmivo-pro-psy/ clanky-zdrave-vyzive/i-0 (2mezery) S našimi psy a číčami právě na syrové přecházím, nejdřív jsem se děsila těch kil masa co by mě strašilo v ledničce a taky že by to lezlo do peněz... Ale pak jsem objevila např. vetamix.cz a vyjde to nakonec ještě levnějc než nějaký levný granule z marketu Prodávají zmražené mleté maso v šiškách jak salám, takže manipulace je v pohodě
Přidávám ještě třeba strouhanou mrkev, salát, řepu, ovoce, co pejskovi zachutná. Taky syrový vejce do toho míchnu a uvažuju o kvasnicích, ale to ještě nevím. Sami se v rodině taký stravujeme co nejvíc syrovým ovocem a zeleninou, ořechy, klíčky, je to pro nás přirozené, stejně jako pro psy syrové maso. Od té doby co se necpem vařeným, se dá říct že létááám jak jsem svěží
Pejskovi přeju zdravíčko a co nejvíc příjemných chvil s Vámi
Dejte vědět co jste nakonec vymysleli
ještě nezapomenout na syrové kosti a vnitřnosti.. jinak BARF můžu taky jen doporučit..
moninka
napsal(a):
Joo vidíš kosti a vnitřnosti Můžu vědět kde sháníš? Díky
já krmila BARFem asi rok, ale ted už krmím granulema, protože mam psa nežravce čehokoliv a pořá jsem maso musela vyhazovat, když nedojí granule, tak je můžu dát v poho druhý den nebo tak. jinak vnitřnosti sem kupovala normálně v řeznictví u nás v Praze i kosti a tak. měli tam fakt skoro všechno a za dobrý ceny. jinak sem občas brala i u nás ve zveráči vetamix.. jenže tam bylo blbý, když sem kupila třeba játra, která sou asi po kilu, tak toho bylo moc a rozmrazovat a znova zamrazovat maso není dobré, takže vnitřnosti sem brala nejvíc z řeznictví..