marie m
napsal(a):
tak jsme zase na konci tak začnu , Etien BB 5 měsíců
Etien je už kus chlapa
A já přidám jednu Cebayu - Nikitu z nového domova
nada
napsal(a):
Tak změna - koukala jsem na rok 2008
Statistika Světové výstavy ke dni 10.8.
Psi-posuzuje pí Ivanischeva Valentina
tř.dorostu - 0
tř.mladých-10
mezitřída-5
tř.otevřená-9
tř.šampionů-9
tř.veteránů-2
celkem přihlášeno psů - 35 ??????????????
feny-posuzuje p.Havelka Tibor
tř.dorostu -1
tř.mladých-14
mezitřída-6
tř.otevřená-8
tř.šampionů-4
tř.veteránů-0
celkem přihlášeno fen -33 ???????????????
Zdá se to jen mně, že je to nějak málo?
Soňa
corinka
napsal(a):
Statistika Světové výstavy ke dni 10.8.
Psi-posuzuje pí Ivanischeva Valentina
tř.dorostu - 0
tř.mladých-10
mezitřída-5
tř.otevřená-9
tř.šampionů-9
tř.veteránů-2
celkem přihlášeno psů - 35 ??????????????
feny-posuzuje p.Havelka Tibor
tř.dorostu -1
tř.mladých-14
mezitřída-6
tř.otevřená-8
tř.šampionů-4
tř.veteránů-0
celkem přihlášeno fen -33 ???????????????
Zdá se to jen mně, že je to nějak málo?
Soňa
To je fakt bída Taková účast by se dala čekat, pokud by světovou výstavu pořádala ČR, kde je zákaz kupíráků, ale na Slovensku ?? No, a to by snad zvládl posoudit jeden rozhodčí, abychom viděli psy i feny a nemusely být dva kruhy, tak jako v Polsku, kdy se přihlížející museli rozhodnout, zda koukat na feny či na psy... Tak snad se ještě někdo přihlásí.
lmusa
napsal(a):
To je fakt bída Taková účast by se dala čekat, pokud by světovou výstavu pořádala ČR, kde je zákaz kupíráků, ale na Slovensku ?? No, a to by snad zvládl posoudit jeden rozhodčí, abychom viděli psy i feny a nemusely být dva kruhy, tak jako v Polsku, kdy se přihlížející museli rozhodnout, zda koukat na feny či na psy... Tak snad se ještě někdo přihlásí.
Libu,pomalu to vypadá, jako by tam snad byli jen slovenští vystavovatelé( víš, kteří?) a pár....ostatních
.
Soňa
marie m
napsal(a):
tak to je teda bída ta světovka to není skoro ani půlka co bylo v Polskuno snad se jěště dohlásí
Nikitka je taky už kus baby
Jeden "škodík", alias Fany .
nada
napsal(a):
Tak Soňo kdy a kam vyrazíte se Škodíkem na výstavu
Nadi, chtěla jsem na naši klubovku, ale uteče jí to o 3 dny, tak aspoň pojede na kukačku, ale do Prahy pojede .
, tam jí to vyjde. Ale nevím, nevím, jak ukáže zoubky, moc se jí to nepáči, když se jí hrabu v tlamičce
. Holt není to Carenek, je to Divá Bára, Tryskomyš , Škodík-už má přezdívek a na všechny slyší opice kousavá
.S.
corinka
napsal(a):
Nadi, chtěla jsem na naši klubovku, ale uteče jí to o 3 dny, tak aspoň pojede na kukačku, ale do Prahy pojede .
, tam jí to vyjde. Ale nevím, nevím, jak ukáže zoubky, moc se jí to nepáči, když se jí hrabu v tlamičce
. Holt není to Carenek, je to Divá Bára, Tryskomyš , Škodík-už má přezdívek a na všechny slyší opice kousavá
.S.
Soni uživej si škodlíka dokud to jde nějak rychle rostou Eramka BB rohlíková královma
marie m
napsal(a):
Soni uživej si škodlíka dokud to jde nějak rychle rostou Eramka BB rohlíková královma
Ty, Maru, už aby byla radši "vyrostlá" , ale ne, te´d vážně.
Jasné, že je to prcek a k tomu věku prostě ty lumpárny patří, ale náš Škodík je teda fakt exemplář . K neutahání, snad má raketovej pohon, či co
.Dovede nás uondat lautr všechny.
corinka
napsal(a):
Ty, Maru, už aby byla radši "vyrostlá" , ale ne, te´d vážně.
Jasné, že je to prcek a k tomu věku prostě ty lumpárny patří, ale náš Škodík je teda fakt exemplář . K neutahání, snad má raketovej pohon, či co
.Dovede nás uondat lautr všechny.
A mít těch rarachů víc,to si teda neumím představit .Teď konečně usnula, unavená, vymazlená, vyhrátá, nabaštěná
. Takže já jdu padnout do vany a pak honem do pelechu, než se probudí a začne vymýšlet "překvápka"
.
Soňa
marie m
napsal(a):
Ahoj ženy!
Konečně mám internet i doma, ne jen v práci, kde mi některé stránky nešly a mezi nimi i iFauna. Koukám, že mám co číst
Všem co měli miminka, opožděně gratuluji, všem co mají doma nové přírůstky také gratuluji!
U nás je toho taky pár nového.
Přestěhovali jsme se, proto jsem neměla internet doma, pak si tu sousedi udělali wifi, tak jsme se podělili
Psi mají nové ubytování a nový dvouhektarový pozemek.
Jo a já mám novou přezdívku u Eavy jsem zapomněla heslo
- společná večeře, foceno mobilem -
aldator
napsal(a):
Ahoj ženy!
Konečně mám internet i doma, ne jen v práci, kde mi některé stránky nešly a mezi nimi i iFauna. Koukám, že mám co číst
Všem co měli miminka, opožděně gratuluji, všem co mají doma nové přírůstky také gratuluji!
U nás je toho taky pár nového.
Přestěhovali jsme se, proto jsem neměla internet doma, pak si tu sousedi udělali wifi, tak jsme se podělili
Psi mají nové ubytování a nový dvouhektarový pozemek.
Jo a já mám novou přezdívku u Eavy jsem zapomněla heslo
- společná večeře, foceno mobilem -
Jo Naďo, díky za pozvání do té nové internetové komunikace, ale já tohle moc nechápu, nepochopila jsem ani Facebook
marie m
napsal(a):
Verčo moc povedené fototak když máš tak pěkně vše vyřešeno tak nějaká ta výstava bude
Mruško díky, takhle stolují každý večer Manžel na tom není zdravotně nejlíp, je po operaci a jde na další. A tak výstavy u nás letos zase nehrozí. A jak to bude příští rok, těžko říct. Klukům budou teď 3 roky a dospěli ve velmi suveréní samce
- nepovedená večerní fotka -
aldator
napsal(a):
Mruško díky, takhle stolují každý večer Manžel na tom není zdravotně nejlíp, je po operaci a jde na další. A tak výstavy u nás letos zase nehrozí. A jak to bude příští rok, těžko říct. Klukům budou teď 3 roky a dospěli ve velmi suveréní samce
Tyy, jo Parádní společná večeře a super momentka
.
Pesoši nádherní, gratulujeme .
Operace překonejte, držíme palečky, Soňa
aldator
napsal(a):
Verčo, parádní fotka u společné večeře Medvědi vypadají moc krásně, tak j
ak teď už máš ten internet a můžeš na iFaunu, tak koukej dávat další a další fotky Máš totiž pořádný skluz
aldator
napsal(a):
Jo Naďo, díky za pozvání do té nové internetové komunikace, ale já tohle moc nechápu, nepochopila jsem ani Facebook
Verčo ,já to nikomu neposílala ,ale ono se to ode mně nějak odeslalo samo asi na všechny adresy z adresáře ,jelikož nejsi první kdo se mně ptá co mu to posílám
Jinak fajn fotky a jen tak dál
nada
napsal(a):
Verčo ,já to nikomu neposílala ,ale ono se to ode mně nějak odeslalo samo asi na všechny adresy z adresáře ,jelikož nejsi první kdo se mně ptá co mu to posílám
Jinak fajn fotky a jen tak dál
Tak konečně správná MB
KRUH ČÍSLO 23
Kiss Antal, HU
Kavkazský pastevecký pes 26
pes
štěňat 1
dorost 2
mladých 3
mezitřída 1
otevřená 1
šampiónů 3
fena
štěňat 3
dorost 1
mladých 2
mezitřída 2
otevřená 4
šampiónů 2
veteránů 1
marie m
napsal(a):
Jenda dnešní z výletu u Rešovských vodopádů
lmusa
napsal(a):
Jenda dnešní z výletu u Rešovských vodopádů
A ještě jedna
marie m
napsal(a):
Ahoj ženy
Soňo, díky za držení palečků
Libo, skluz je to teda pořádnej, pilně louskám předcházející diskuse
Naďo, to neva, že se to poslalo samo, já těmhle věcem stejně nerozumím
- jedna fotka někdy z března 2009, kdy se Alda nastěhoval do našeho tehdejšího dětského pískoviště a lebedil si , fotka byla ale dělaná ještě z okna starého bydlení, proto nic moc kvalita -
aldator
napsal(a):
Ahoj ženy
Soňo, díky za držení palečků
Libo, skluz je to teda pořádnej, pilně louskám předcházející diskuse
Naďo, to neva, že se to poslalo samo, já těmhle věcem stejně nerozumím
- jedna fotka někdy z března 2009, kdy se Alda nastěhoval do našeho tehdejšího dětského pískoviště a lebedil si , fotka byla ale dělaná ještě z okna starého bydlení, proto nic moc kvalita -
Teda Líbo , tak to jste si dnešek pěkně užili
A já se lopotila v práci a ještě zejtra budu
nada
napsal(a):
A kde jsou nějaký fota ze Slovenska ???
Holky sem s nima
Ahoj Nadi, ne že by nebylo koho fotit, abychom neurazily s Líbou samy sebe, ale krom nás dvou tam byli jen 3 další KAO - suma sumárum 5 KAO na dnešní
Mezinárodce , v hale horko ne k padnutí , ale fakt k smrti, děs, Líba foťák neměla a já taky ne, bohužel. Pepa nám vyfotil naše pesoše , ale zatím neměl čas poslat, ale beztak bude asi jen po jedné fotečce, spíš na památku.
Ach jo.Soňa
corinka
napsal(a):
Ahoj Nadi, ne že by nebylo koho fotit, abychom neurazily s Líbou samy sebe, ale krom nás dvou tam byli jen 3 další KAO - suma sumárum 5 KAO na dnešní
Mezinárodce , v hale horko ne k padnutí , ale fakt k smrti, děs, Líba foťák neměla a já taky ne, bohužel. Pepa nám vyfotil naše pesoše , ale zatím neměl čas poslat, ale beztak bude asi jen po jedné fotečce, spíš na památku.
Ach jo.Soňa
Tak hlavně , že vše dobře dopadlo Ale ta účast je teda mizivá
A oběma Vám gratuluji
nada
napsal(a):
Tak hlavně , že vše dobře dopadlo Ale ta účast je teda mizivá
A oběma Vám gratuluji
Děkujeme, za gratulaci .
No nevím, poslední dobou na tom Slovensku počet vystavujících vůbec celkově klesá. Snad krize? Ceny? Asi oboje.S přechodem na Euro je fakt výstava na Slovensku skoro luxus (ani radši nepřemýšlím, co by za to měli doma za KOPU dobrot ).
A v Nitře na CACIBOVé výstavě dostala Liba za BOBA plechovkové pivo , místo aby měla doma Atynka pohár.Kdyby malinkej, ale pivo ?!?!
Teď byly za Caciby medailičky, abychom je od Cacových rozeznali, byly na stříbrné stužce aspoň.
V hale vůbec nefungovala klimatizace, když vzpomenu na loňskej Intercanis v Brně, venku pařák a v hale bylo príma, všechno fungovalo, psi se cítili dobře zrovna jako lidé.
Z Bratislavy jsme dojeli všichni domů skoro uhřátí, můj muž takřka v mdblobách, o Carovi ani nemluvím, páč se nedalo dýchat ani venku, ani v hale, prostě nikde.No, přežili jsme, ale tak tak..Soňa
nada
napsal(a):
A kde jsou nějaký fota ze Slovenska ???
Holky sem s nima
Ahojky Tak Naďo, já vážně zapoměla doma foťák a vzpoměla si až někde na slovenských hranicích. Asi jsem na něj tak usilovně nemyslela při vědomí toho, že tam bude jenom mizivá účast. Hlavně, že jsem nezapoměla doma očkovák a PP od Aťule
corinka
napsal(a):
Ach jo.Soňa
Soňo, snad se Pepovi ty fotky podařily ! Pořád se divám do mailu a furt nic
corinka
napsal(a):
Děkujeme, za gratulaci .
No nevím, poslední dobou na tom Slovensku počet vystavujících vůbec celkově klesá. Snad krize? Ceny? Asi oboje.S přechodem na Euro je fakt výstava na Slovensku skoro luxus (ani radši nepřemýšlím, co by za to měli doma za KOPU dobrot ).
A v Nitře na CACIBOVé výstavě dostala Liba za BOBA plechovkové pivo , místo aby měla doma Atynka pohár.Kdyby malinkej, ale pivo ?!?!
Teď byly za Caciby medailičky, abychom je od Cacových rozeznali, byly na stříbrné stužce aspoň.
V hale vůbec nefungovala klimatizace, když vzpomenu na loňskej Intercanis v Brně, venku pařák a v hale bylo príma, všechno fungovalo, psi se cítili dobře zrovna jako lidé.
Z Bratislavy jsme dojeli všichni domů skoro uhřátí, můj muž takřka v mdblobách, o Carovi ani nemluvím, páč se nedalo dýchat ani venku, ani v hale, prostě nikde.No, přežili jsme, ale tak tak..Soňa
Soňo, nech už pivo pivem (mj. bylo ve skle )
My si cestou udělali dvě přestávky, jednu u řeky, kdy jsem si vyzula boty a šla s Aty až po kolena do vody, no a kalhoty jsem měla mokré až po zadek Aspoň mě to pak chladilo a další přestávku už v ČR na bezva zmrzlinu a za neuvěřitelných 7,- Kč za kopeček !! Když uvážím, že v Ostravě kupuji kopeček za dvanáct, tak to byla fakt "lidovka"
A k tomu vedru. Mi bylo v autě zima, protože jsme Atuši klimatizovali, jen jsem si to v jednu chvíli neuvědomila a říkám Otovi, že jim ta předpověď zase nevyšla, kdeže je těch 31 stupňů C ! No a jak jsem tak remcala, tak vypnul klimatizaci a do dvou minut ze mně lilo jako v sauně
lmusa
napsal(a):
Ahojky Tak Naďo, já vážně zapoměla doma foťák a vzpoměla si až někde na slovenských hranicích. Asi jsem na něj tak usilovně nemyslela při vědomí toho, že tam bude jenom mizivá účast. Hlavně, že jsem nezapoměla doma očkovák a PP od Aťule
Co očkovák, hlavně, žes nezapomněla Aty .
Soňa
corinka
napsal(a):
Co očkovák, hlavně, žes nezapomněla Aty .
Soňa
Jo a Škodík se doma zatím činil . Sundala mi všechno prádlo ze šňůr, roztahala po celé zahradě, některá trička použila a udělala si přepychovej pelech
, ulovila dva vrabce, peří je snad všude, vybrabčila letáky ze schránky a všechny si "přečetla", užrala ucha u kýblů na vodu, takže jsem večer nosila čerstvou vodu s kyblem v náručí, páč nebyl za co chytit...tak jí bylo Pomněnce po nás smutno...Sandynka z ní musela být na mrtvici, jen jsme dojeli, vrhla se jak piraňa pro změnu na Carenka.
Jo holt kavkazí mláďátko je k nezaplacení
.Soňa
corinka
napsal(a):
Jo a Škodík se doma zatím činil . Sundala mi všechno prádlo ze šňůr, roztahala po celé zahradě, některá trička použila a udělala si přepychovej pelech
, ulovila dva vrabce, peří je snad všude, vybrabčila letáky ze schránky a všechny si "přečetla", užrala ucha u kýblů na vodu, takže jsem večer nosila čerstvou vodu s kyblem v náručí, páč nebyl za co chytit...tak jí bylo Pomněnce po nás smutno...Sandynka z ní musela být na mrtvici, jen jsme dojeli, vrhla se jak piraňa pro změnu na Carenka.
.Soňa
Škodík je hezká přezdívka naše trojka - tz. nápad třikrát vylepšený
corinka
napsal(a):
.Soňa
Soňo, aspoň víš, že ji máš
nada
napsal(a):
Teda Líbo , s tebou to začíná bejt na pováženou
No radši se moc smát nebudu ,nebo při první výstave něco zapomenu doma já
A pěkná trojka rošťáku
hezká trojka čochtan Elissa BB 5,5 měsíce
lmusa
napsal(a):
Naďo, to víš skleroza.....
A takové jezírko bych pro naše hafuše taky brala
Brno 22.8. Vítěz KAO Boris Dachvoj narozen 27.12.2000 !!!
irij
napsal(a):
Brno 22.8. Vítěz KAO Boris Dachvoj narozen 27.12.2000 !!!
A snad nejmladší holčička
irij
napsal(a):
Dorost VN1, Vabank Erudit
Nej. dorost, VN 1, Wega Erudit
irij
napsal(a):
Nej. dorost, VN 1, Wega Erudit
A ještě jeden Škodík...
corinka
napsal(a):
A foto z Rakús nebude žádné ???
Co říkáte výsledkům takto / pro lenošné /...
irij
napsal(a):
Takto to tedy bohužel nejde...
Ale jde. Stačí uložit do dokumenů a pak zvětšit.
marie m
napsal(a):
Tak tedy výsledky z víkendového Rakouska -
Pátek
tř.otevřená psi - Batir Rama gele - V1,Caca,Cacib,BOB
tř.šampionů psi - Meda Beda Erudit - V1,Caca,res.CACIB
Tř.šampionů feny - Medová Pusinka - V1,CAca,Cacib
Sobota
Mezitřída psi - Boewulf - V1,Caca
Otevřená psi - Batir Rama Gele - V1,Caca,res.Cacib
Tř.šampionu psi - Edie ZS - V2,res.Caca
Meda Beda Erudit - V1,Caca,Cacib,BOB
Tř.otevřená feny-Audrey Něžný obr - V1,Caca,Cacib
tř.šampionů -Medová Pusinka Erudit - V1,Caca,res.Cacib
Neděle
Mezitřída psi - Boewulf - V1,Caca,res.Cacib
tř.šampionů psi - Meda Beda Erudit - V1,Caca
Takže takhle ,a v sobotu byli Cacibové vítězové Středovýchodní Evropy a v neděli vítězové k 100 letému založení kyn.org.ÖKV
Fota z haly nejsou
nada
napsal(a):
Pátek
Sobota
Neděle
Takže takhle ,a v sobotu byli Cacibové vítězové Středovýchodní Evropy a v neděli vítězové k 100 letému založení kyn.org.ÖKV
Fota z haly nejsou
BLAHOPŘEJEME .
Soňa
nada
napsal(a):
Pátek
Sobota
Neděle
Fota z haly nejsou
Holky, velká gratulace !
lmusa
napsal(a):
Holky, velká gratulace !
Holky díky
Byl to cestovní maratooon
A jedno dnešní foto A+B
aliiiiik
napsal(a):
Maruško obrovitánská GRATULACE!!!!!!
ještě jednou velká gratulace a pozdrav od Maxíka pro maruš
sediva
napsal(a):
ještě jednou velká gratulace a pozdrav od Maxíka pro maruš
a ještě jednou
marie m
napsal(a):
Aljoscha BP
marie m
napsal(a):
Sobotní klubovka
Ajsha Badoza
marie m
napsal(a):
jupí Líba nezapoměla foták taky všem gratuluji
AHOJ VŠICHNI,Amira Hyrawa Gyl dnes jsme jí byli navštívit.
marie m
napsal(a):
jupí Líba nezapoměla foták taky všem gratuluji
A ještě jedna Amirka,je jí teda kousek
marie m
napsal(a):
Carrie s maminou Cindou
marie m
napsal(a):
A jedna Cindička s páníčkama
marie m
napsal(a):
Ahoj všem
V MB nám krásně vyšlo počasí ,škoda jen ,že rozhodčího nám změnili
Jínak bylo fajn
A jedno foto z včerejší přeboleslavské grilovačky
nada
napsal(a):
Ahoj všem
V MB nám krásně vyšlo počasí ,škoda jen ,že rozhodčího nám změnili
Jínak bylo fajn
A jedno foto z včerejší přeboleslavské grilovačky
Na focení nic moc . Minule moc bláta teď zase moc slunce...
irij
napsal(a):
Na focení nic moc . Minule moc bláta teď zase moc slunce...
Na předchozí je Audrey Něžný Obr , Re. Cacib a Medová pusinka Erudit Cacib, BOB .
na této Arwen North king-Cac a Piky-Piky Erudit-Re.Cac
irij
napsal(a):
Na předchozí je Audrey Něžný Obr , Re. Cacib a Medová pusinka Erudit Cacib, BOB .
na této Arwen North king-Cac a Piky-Piky Erudit-Re.Cac
A ještě jedna z "finále"...
irij
napsal(a):
A ještě jedna z "finále"...
Paní rozhodčí bylo dobře rozumět....
marie m
napsal(a):
Jeden úsměv
lmusa
napsal(a):
Aty je fešanda ,už se na ni těším na Zbraslav
A jeden dnešní Barbárek z návštěvy
marie m
napsal(a):
A ještě Brett - jen za plotem , páníčci nebyli doma
marie m
napsal(a):
A Kid - parťák Bar-bárka
lmusa
napsal(a):
Teda Naďo, Ty si jezdíš pořád po návštěvách "miminek" Jsou to kusanci
ahojky, holky pěkné fotky, Aty je kus ženský a Barbar dělá chytrého jedno foto od T. Vojtové Erinie BB v MB
marie m
napsal(a):
ahojky, holky pěkné fotky, Aty je kus ženský a Barbar dělá chytrého jedno foto od T. Vojtové Erinie BB v MB
Ahoj, Maru, Erinie je celá máma, viď ?
A jedna z dnešní návštěvy. Anja z Mostu
lmusa
napsal(a):
Ahoj, Maru, Erinie je celá máma, viď ?
A jedna z dnešní návštěvy. Anja z Mostu
Ještě Andulka BP
marie m
napsal(a):
no Libo ona je něco mezi ale doufám že bude hezčí jak máma
Líbo , vždyt ty jsi taky samá návštěva
Jedna Cerinka
nada
napsal(a):
Líbo , vždyt ty jsi taky samá návštěva
Jedna Cerinka
Naďo, páníčkové Andulky přijeli k nám. I s dvouměsíčním prckem
marie m
napsal(a):
Jojo Maruš ,Carrie beru s sebou aby se trochu otrkala
nada
napsal(a):
Jojo Maruš ,Carrie beru s sebou aby se trochu otrkala
Ahojky tady jedna fotka Idolka 5 měsíců.
easter
napsal(a):
Ahojky tady jedna fotka Idolka 5 měsíců.
A kdy uvidíme Idolka na výstavě ?
Jedna Cindička
nada
napsal(a):
A kdy uvidíme Idolka na výstavě ?
Jedna Cindička
No ještě nevím měli jsme menší problém bral léky tak se ještě nemohla očkovat vzteklina ale už na ní půjdem vše už je v pořádku což jsem ráda ale trošku se bojím Idolek je velice ostrý na druhé pejsky lidi on má rád . Proto navštěvujem cvičák aby si zvykl i když od mala vyrůstá mezi pejskama je to malí darebáček .
easter
napsal(a):
No ještě nevím měli jsme menší problém bral léky tak se ještě nemohla očkovat vzteklina ale už na ní půjdem vše už je v pořádku což jsem ráda ale trošku se bojím Idolek je velice ostrý na druhé pejsky lidi on má rád . Proto navštěvujem cvičák aby si zvykl i když od mala vyrůstá mezi pejskama je to malí darebáček .
easter
napsal(a):
Teda tady to žije
Líbo , co nějaká fotečka ze včerejška ??
Něco z Žižic
nada
napsal(a):
Teda tady to žije
Líbo , co nějaká fotečka ze včerejška ??
Něco z Žižic
Přerov - Škoďajz