Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.8.2009 12:57
marie m

XXX.XXX.47.71

tak jsme zase na konci tak začnu , Etien BB 5 měsíců

12.8.2009 12:28
nada

XXX.XXX.148.247

marie m napsal(a):

Etien je už kus chlapa
A já přidám jednu Cebayu - Nikitu z nového domova

12.8.2009 12:43
nada

XXX.XXX.148.247

nada napsal(a):
Etien je už kus chlapa
A já přidám jednu Cebayu - Nikitu z nového domova

Tak už je rozpis na Boleslav a koukám,že je změna rozhodčího

KRUH ČÍSLO 27
Havelka Tibor, SK

pes
štěňat 2
mladých 4
mezitřída 3
šampiónů 2

fena
mladých 2
mezitřída 5
otevřená 3
šampiónů 1

12.8.2009 12:46
nada

XXX.XXX.148.247

nada napsal(a):
Tak už je rozpis na Boleslav a koukám,že je změna rozhodčího

KRUH ČÍSLO 27
Havelka Tibor, SK

pes
štěňat 2
mladých 4
mezitřída 3
šampiónů 2

fena
mladých 2
mezitřída 5
otevřená 3
šampiónů 1

Tak změna - koukala jsem na rok 2008

12.8.2009 17:48
corinka

XXX.XXX.0.90

nada napsal(a):
Tak změna - koukala jsem na rok 2008

Statistika Světové výstavy ke dni 10.8.
Psi-posuzuje pí Ivanischeva Valentina
tř.dorostu - 0
tř.mladých-10
mezitřída-5
tř.otevřená-9
tř.šampionů-9
tř.veteránů-2
celkem přihlášeno psů - 35 ??????????????

feny-posuzuje p.Havelka Tibor
tř.dorostu -1
tř.mladých-14
mezitřída-6
tř.otevřená-8
tř.šampionů-4
tř.veteránů-0
celkem přihlášeno fen -33 ???????????????

Zdá se to jen mně, že je to nějak málo?
Soňa

12.8.2009 19:04
nada

XXX.XXX.148.247

marie m napsal(a):

Taky bych čekala větší účast ,no snad se ještě lidi dohlásí

12.8.2009 19:14
marie m

XXX.XXX.74.213

nada napsal(a):
Taky bych čekala větší účast ,no snad se ještě lidi dohlásí

tak to je teda bída ta světovka to není skoro ani půlka co bylo v Polskuno snad se jěště dohlásí Nikitka je taky už kus baby

12.8.2009 19:23
lmusa

XXX.XXX.145.10

corinka napsal(a):
Statistika Světové výstavy ke dni 10.8.
Psi-posuzuje pí Ivanischeva Valentina
tř.dorostu - 0
tř.mladých-10
mezitřída-5
tř.otevřená-9
tř.šampionů-9
tř.veteránů-2
celkem přihlášeno psů - 35 ??????????????

feny-posuzuje p.Havelka Tibor
tř.dorostu -1
tř.mladých-14
mezitřída-6
tř.otevřená-8
tř.šampionů-4
tř.veteránů-0
celkem přihlášeno fen -33 ???????????????

Zdá se to jen mně, že je to nějak málo?
Soňa

To je fakt bída Taková účast by se dala čekat, pokud by světovou výstavu pořádala ČR, kde je zákaz kupíráků, ale na Slovensku ?? No, a to by snad zvládl posoudit jeden rozhodčí, abychom viděli psy i feny a nemusely být dva kruhy, tak jako v Polsku, kdy se přihlížející museli rozhodnout, zda koukat na feny či na psy... Tak snad se ještě někdo přihlásí.

12.8.2009 20:17
corinka

XXX.XXX.0.90

lmusa napsal(a):
To je fakt bída Taková účast by se dala čekat, pokud by světovou výstavu pořádala ČR, kde je zákaz kupíráků, ale na Slovensku ?? No, a to by snad zvládl posoudit jeden rozhodčí, abychom viděli psy i feny a nemusely být dva kruhy, tak jako v Polsku, kdy se přihlížející museli rozhodnout, zda koukat na feny či na psy... Tak snad se ještě někdo přihlásí.

Libu,pomalu to vypadá, jako by tam snad byli jen slovenští vystavovatelé( víš, kteří?) a pár....ostatních .
Soňa

12.8.2009 21:09
lmusa

XXX.XXX.145.10

corinka napsal(a):
Libu,pomalu to vypadá, jako by tam snad byli jen slovenští vystavovatelé( víš, kteří?) a pár....ostatních .
Soňa

jj, vím

13.8.2009 10:00
corinka

XXX.XXX.0.90

marie m napsal(a):
tak to je teda bída ta světovka to není skoro ani půlka co bylo v Polskuno snad se jěště dohlásí Nikitka je taky už kus baby

Jeden "škodík", alias Fany .

13.8.2009 10:01
corinka

XXX.XXX.0.90

corinka napsal(a):
Jeden "škodík", alias Fany .

13.8.2009 10:02
corinka

XXX.XXX.0.90

corinka napsal(a):

Ve VELMI vzácné chvilce klidu .

13.8.2009 10:11
corinka

XXX.XXX.0.90

corinka napsal(a):
Ve VELMI vzácné chvilce klidu .

13.8.2009 10:14
corinka

XXX.XXX.0.90

13.8.2009 10:50
nada

XXX.XXX.148.247

corinka napsal(a):
Tůůůdle

Tak Soňo kdy a kam vyrazíte se Škodíkem na výstavu

13.8.2009 10:59
corinka

XXX.XXX.0.90

nada napsal(a):
Tak Soňo kdy a kam vyrazíte se Škodíkem na výstavu

Nadi, chtěla jsem na naši klubovku, ale uteče jí to o 3 dny, tak aspoň pojede na kukačku, ale do Prahy pojede ., tam jí to vyjde. Ale nevím, nevím, jak ukáže zoubky, moc se jí to nepáči, když se jí hrabu v tlamičce . Holt není to Carenek, je to Divá Bára, Tryskomyš , Škodík-už má přezdívek a na všechny slyší opice kousavá.S.

13.8.2009 21:14
marie m

XXX.XXX.74.213

corinka napsal(a):
Nadi, chtěla jsem na naši klubovku, ale uteče jí to o 3 dny, tak aspoň pojede na kukačku, ale do Prahy pojede ., tam jí to vyjde. Ale nevím, nevím, jak ukáže zoubky, moc se jí to nepáči, když se jí hrabu v tlamičce . Holt není to Carenek, je to Divá Bára, Tryskomyš , Škodík-už má přezdívek a na všechny slyší opice kousavá.S.

Soni uživej si škodlíka dokud to jde nějak rychle rostou Eramka BB rohlíková královma

13.8.2009 22:24
corinka

XXX.XXX.0.90

marie m napsal(a):
Soni uživej si škodlíka dokud to jde nějak rychle rostou Eramka BB rohlíková královma

Ty, Maru, už aby byla radši "vyrostlá" , ale ne, te´d vážně.
Jasné, že je to prcek a k tomu věku prostě ty lumpárny patří, ale náš Škodík je teda fakt exemplář . K neutahání, snad má raketovej pohon, či co .Dovede nás uondat lautr všechny.

13.8.2009 22:28
corinka

XXX.XXX.0.90

corinka napsal(a):
Ty, Maru, už aby byla radši "vyrostlá" , ale ne, te´d vážně.
Jasné, že je to prcek a k tomu věku prostě ty lumpárny patří, ale náš Škodík je teda fakt exemplář . K neutahání, snad má raketovej pohon, či co .Dovede nás uondat lautr všechny.

A mít těch rarachů víc,to si teda neumím představit .Teď konečně usnula, unavená, vymazlená, vyhrátá, nabaštěná . Takže já jdu padnout do vany a pak honem do pelechu, než se probudí a začne vymýšlet "překvápka".
Soňa

14.8.2009 10:47
aldator

XXX.XXX.204.220

marie m napsal(a):

Ahoj ženy!
Konečně mám internet i doma, ne jen v práci, kde mi některé stránky nešly a mezi nimi i iFauna. Koukám, že mám co číst Všem co měli miminka, opožděně gratuluji, všem co mají doma nové přírůstky také gratuluji!
U nás je toho taky pár nového.
Přestěhovali jsme se, proto jsem neměla internet doma, pak si tu sousedi udělali wifi, tak jsme se podělili
Psi mají nové ubytování a nový dvouhektarový pozemek.
Jo a já mám novou přezdívku u Eavy jsem zapomněla heslo

- společná večeře, foceno mobilem -

14.8.2009 10:50
aldator

XXX.XXX.204.220

aldator napsal(a):
Ahoj ženy!
Konečně mám internet i doma, ne jen v práci, kde mi některé stránky nešly a mezi nimi i iFauna. Koukám, že mám co číst Všem co měli miminka, opožděně gratuluji, všem co mají doma nové přírůstky také gratuluji!
U nás je toho taky pár nového.
Přestěhovali jsme se, proto jsem neměla internet doma, pak si tu sousedi udělali wifi, tak jsme se podělili
Psi mají nové ubytování a nový dvouhektarový pozemek.
Jo a já mám novou přezdívku u Eavy jsem zapomněla heslo

- společná večeře, foceno mobilem -

Jo Naďo, díky za pozvání do té nové internetové komunikace, ale já tohle moc nechápu, nepochopila jsem ani Facebook

14.8.2009 10:56
marie m

XXX.XXX.74.213

aldator napsal(a):
Jo Naďo, díky za pozvání do té nové internetové komunikace, ale já tohle moc nechápu, nepochopila jsem ani Facebook

Verčo moc povedené fototak když máš tak pěkně vše vyřešeno tak nějaká ta výstava bude

14.8.2009 11:03
aldator

XXX.XXX.204.220

marie m napsal(a):
Verčo moc povedené fototak když máš tak pěkně vše vyřešeno tak nějaká ta výstava bude

Mruško díky, takhle stolují každý večer Manžel na tom není zdravotně nejlíp, je po operaci a jde na další. A tak výstavy u nás letos zase nehrozí. A jak to bude příští rok, těžko říct. Klukům budou teď 3 roky a dospěli ve velmi suveréní samce

- nepovedená večerní fotka -

14.8.2009 12:23
corinka

XXX.XXX.0.90

aldator napsal(a):
Mruško díky, takhle stolují každý večer Manžel na tom není zdravotně nejlíp, je po operaci a jde na další. A tak výstavy u nás letos zase nehrozí. A jak to bude příští rok, těžko říct. Klukům budou teď 3 roky a dospěli ve velmi suveréní samce

Tyy, jo Parádní společná večeře a super momentka .
Pesoši nádherní, gratulujeme .
Operace překonejte, držíme palečky, Soňa

14.8.2009 14:49
lmusa

XXX.XXX.145.10

aldator napsal(a):

Verčo, parádní fotka u společné večeře Medvědi vypadají moc krásně, tak j
ak teď už máš ten internet a můžeš na iFaunu, tak koukej dávat další a další fotky Máš totiž pořádný skluz

14.8.2009 19:55
nada

XXX.XXX.148.247

aldator napsal(a):

Verčo ,já to nikomu neposílala ,ale ono se to ode mně nějak odeslalo samo asi na všechny adresy z adresáře ,jelikož nejsi první kdo se mně ptá co mu to posílám
Jinak fajn fotky a jen tak dál

14.8.2009 21:59
nada

XXX.XXX.148.247

nada napsal(a):
Verčo ,já to nikomu neposílala ,ale ono se to ode mně nějak odeslalo samo asi na všechny adresy z adresáře ,jelikož nejsi první kdo se mně ptá co mu to posílám
Jinak fajn fotky a jen tak dál

Tak konečně správná MB

KRUH ČÍSLO 23
Kiss Antal, HU
Kavkazský pastevecký pes 26
pes
štěňat 1
dorost 2
mladých 3
mezitřída 1
otevřená 1
šampiónů 3

fena
štěňat 3
dorost 1
mladých 2
mezitřída 2
otevřená 4
šampiónů 2
veteránů 1

15.8.2009 16:27
lmusa

XXX.XXX.145.10

marie m napsal(a):

Jenda dnešní z výletu u Rešovských vodopádů

15.8.2009 16:30
lmusa

XXX.XXX.145.10

lmusa napsal(a):

A ještě jedna

15.8.2009 20:01
aldator

XXX.XXX.204.220

marie m napsal(a):

Ahoj ženy

Soňo, díky za držení palečků
Libo, skluz je to teda pořádnej, pilně louskám předcházející diskuse
Naďo, to neva, že se to poslalo samo, já těmhle věcem stejně nerozumím

- jedna fotka někdy z března 2009, kdy se Alda nastěhoval do našeho tehdejšího dětského pískoviště a lebedil si , fotka byla ale dělaná ještě z okna starého bydlení, proto nic moc kvalita -

15.8.2009 20:02
aldator

XXX.XXX.204.220

lmusa napsal(a):

Libo pěkné fotky, evidentně jste si to pořádně užili

15.8.2009 21:07
nada

XXX.XXX.148.247

aldator napsal(a):
Ahoj ženy

Soňo, díky za držení palečků
Libo, skluz je to teda pořádnej, pilně louskám předcházející diskuse
Naďo, to neva, že se to poslalo samo, já těmhle věcem stejně nerozumím

- jedna fotka někdy z března 2009, kdy se Alda nastěhoval do našeho tehdejšího dětského pískoviště a lebedil si , fotka byla ale dělaná ještě z okna starého bydlení, proto nic moc kvalita -

Teda Líbo , tak to jste si dnešek pěkně užili
A já se lopotila v práci a ještě zejtra budu

16.8.2009 20:50
nada

XXX.XXX.148.247

marie m napsal(a):

A kde jsou nějaký fota ze Slovenska ???
Holky sem s nima

16.8.2009 21:06
corinka

XXX.XXX.0.90

nada napsal(a):
Holky sem s nima

Ahoj Nadi, ne že by nebylo koho fotit, abychom neurazily s Líbou samy sebe, ale krom nás dvou tam byli jen 3 další KAO - suma sumárum 5 KAO na dnešní
Mezinárodce , v hale horko ne k padnutí , ale fakt k smrti, děs, Líba foťák neměla a já taky ne, bohužel. Pepa nám vyfotil naše pesoše , ale zatím neměl čas poslat, ale beztak bude asi jen po jedné fotečce, spíš na památku.
Ach jo.Soňa

16.8.2009 21:23
nada

XXX.XXX.148.247

corinka napsal(a):
Ahoj Nadi, ne že by nebylo koho fotit, abychom neurazily s Líbou samy sebe, ale krom nás dvou tam byli jen 3 další KAO - suma sumárum 5 KAO na dnešní
Mezinárodce , v hale horko ne k padnutí , ale fakt k smrti, děs, Líba foťák neměla a já taky ne, bohužel. Pepa nám vyfotil naše pesoše , ale zatím neměl čas poslat, ale beztak bude asi jen po jedné fotečce, spíš na památku.
Ach jo.Soňa

Tak hlavně , že vše dobře dopadlo Ale ta účast je teda mizivá
A oběma Vám gratuluji

16.8.2009 21:38
corinka

XXX.XXX.0.90

nada napsal(a):
A oběma Vám gratuluji

Děkujeme, za gratulaci .
No nevím, poslední dobou na tom Slovensku počet vystavujících vůbec celkově klesá. Snad krize? Ceny? Asi oboje.S přechodem na Euro je fakt výstava na Slovensku skoro luxus (ani radši nepřemýšlím, co by za to měli doma za KOPU dobrot ).
A v Nitře na CACIBOVé výstavě dostala Liba za BOBA plechovkové pivo , místo aby měla doma Atynka pohár.Kdyby malinkej, ale pivo ?!?!
Teď byly za Caciby medailičky, abychom je od Cacových rozeznali, byly na stříbrné stužce aspoň.
V hale vůbec nefungovala klimatizace, když vzpomenu na loňskej Intercanis v Brně, venku pařák a v hale bylo príma, všechno fungovalo, psi se cítili dobře zrovna jako lidé.
Z Bratislavy jsme dojeli všichni domů skoro uhřátí, můj muž takřka v mdblobách, o Carovi ani nemluvím, páč se nedalo dýchat ani venku, ani v hale, prostě nikde.No, přežili jsme, ale tak tak..Soňa

17.8.2009 06:36
lmusa

XXX.XXX.41.2

nada napsal(a):
Holky sem s nima

Ahojky Tak Naďo, já vážně zapoměla doma foťák a vzpoměla si až někde na slovenských hranicích. Asi jsem na něj tak usilovně nemyslela při vědomí toho, že tam bude jenom mizivá účast. Hlavně, že jsem nezapoměla doma očkovák a PP od Aťule

17.8.2009 06:38
lmusa

XXX.XXX.41.2

corinka napsal(a):
Ach jo.Soňa

Soňo, snad se Pepovi ty fotky podařily ! Pořád se divám do mailu a furt nic

17.8.2009 06:48
lmusa

XXX.XXX.41.2

corinka napsal(a):
Děkujeme, za gratulaci .
No nevím, poslední dobou na tom Slovensku počet vystavujících vůbec celkově klesá. Snad krize? Ceny? Asi oboje.S přechodem na Euro je fakt výstava na Slovensku skoro luxus (ani radši nepřemýšlím, co by za to měli doma za KOPU dobrot ).
A v Nitře na CACIBOVé výstavě dostala Liba za BOBA plechovkové pivo , místo aby měla doma Atynka pohár.Kdyby malinkej, ale pivo ?!?!
Teď byly za Caciby medailičky, abychom je od Cacových rozeznali, byly na stříbrné stužce aspoň.
V hale vůbec nefungovala klimatizace, když vzpomenu na loňskej Intercanis v Brně, venku pařák a v hale bylo príma, všechno fungovalo, psi se cítili dobře zrovna jako lidé.
Z Bratislavy jsme dojeli všichni domů skoro uhřátí, můj muž takřka v mdblobách, o Carovi ani nemluvím, páč se nedalo dýchat ani venku, ani v hale, prostě nikde.No, přežili jsme, ale tak tak..Soňa

Soňo, nech už pivo pivem (mj. bylo ve skle )
My si cestou udělali dvě přestávky, jednu u řeky, kdy jsem si vyzula boty a šla s Aty až po kolena do vody, no a kalhoty jsem měla mokré až po zadek Aspoň mě to pak chladilo a další přestávku už v ČR na bezva zmrzlinu a za neuvěřitelných 7,- Kč za kopeček !! Když uvážím, že v Ostravě kupuji kopeček za dvanáct, tak to byla fakt "lidovka"
A k tomu vedru. Mi bylo v autě zima, protože jsme Atuši klimatizovali, jen jsem si to v jednu chvíli neuvědomila a říkám Otovi, že jim ta předpověď zase nevyšla, kdeže je těch 31 stupňů C ! No a jak jsem tak remcala, tak vypnul klimatizaci a do dvou minut ze mně lilo jako v sauně

17.8.2009 06:48
lmusa

XXX.XXX.41.2

nada napsal(a):
A oběma Vám gratuluji

Naďo, díky moc za gratulaci !!!!!

17.8.2009 07:29
corinka

XXX.XXX.0.90

lmusa napsal(a):
Ahojky Tak Naďo, já vážně zapoměla doma foťák a vzpoměla si až někde na slovenských hranicích. Asi jsem na něj tak usilovně nemyslela při vědomí toho, že tam bude jenom mizivá účast. Hlavně, že jsem nezapoměla doma očkovák a PP od Aťule

Co očkovák, hlavně, žes nezapomněla Aty .
Soňa

17.8.2009 07:44
corinka

XXX.XXX.0.90

corinka napsal(a):
Co očkovák, hlavně, žes nezapomněla Aty .
Soňa

Jo a Škodík se doma zatím činil . Sundala mi všechno prádlo ze šňůr, roztahala po celé zahradě, některá trička použila a udělala si přepychovej pelech , ulovila dva vrabce, peří je snad všude, vybrabčila letáky ze schránky a všechny si "přečetla", užrala ucha u kýblů na vodu, takže jsem večer nosila čerstvou vodu s kyblem v náručí, páč nebyl za co chytit...tak jí bylo Pomněnce po nás smutno...Sandynka z ní musela být na mrtvici, jen jsme dojeli, vrhla se jak piraňa pro změnu na Carenka.Jo holt kavkazí mláďátko je k nezaplacení .Soňa

17.8.2009 09:07
ipk

XXX.XXX.48.2

corinka napsal(a):
Jo a Škodík se doma zatím činil . Sundala mi všechno prádlo ze šňůr, roztahala po celé zahradě, některá trička použila a udělala si přepychovej pelech , ulovila dva vrabce, peří je snad všude, vybrabčila letáky ze schránky a všechny si "přečetla", užrala ucha u kýblů na vodu, takže jsem večer nosila čerstvou vodu s kyblem v náručí, páč nebyl za co chytit...tak jí bylo Pomněnce po nás smutno...Sandynka z ní musela být na mrtvici, jen jsme dojeli, vrhla se jak piraňa pro změnu na Carenka.Jo holt kavkazí mláďátko je k nezaplacení .Soňa

Škodík je hezká přezdívka naše trojka - tz. nápad třikrát vylepšený

17.8.2009 14:07
lmusa

XXX.XXX.41.2

corinka napsal(a):

Soňo, aspoň víš, že ji máš

17.8.2009 19:44
nada

XXX.XXX.148.247

lmusa napsal(a):
Soňo, aspoň víš, že ji máš

Teda Líbo , s tebou to začíná bejt na pováženou
No radši se moc smát nebudu ,nebo při první výstave něco zapomenu doma já

A pěkná trojka rošťáku

19.8.2009 22:44
marie m

XXX.XXX.74.213

nada napsal(a):
Teda Líbo , s tebou to začíná bejt na pováženou
No radši se moc smát nebudu ,nebo při první výstave něco zapomenu doma já

A pěkná trojka rošťáku

hezká trojka čochtan Elissa BB 5,5 měsíce

20.8.2009 06:10
lmusa

XXX.XXX.41.2

marie m napsal(a):
hezká trojka čochtan Elissa BB 5,5 měsíce

Naďo, to víš skleroza.....

A takové jezírko bych pro naše hafuše taky brala

22.8.2009 17:55
irij

XXX.XXX.215.166

lmusa napsal(a):
Naďo, to víš skleroza.....

A takové jezírko bych pro naše hafuše taky brala

Brno 22.8. Vítěz KAO Boris Dachvoj narozen 27.12.2000 !!!

22.8.2009 18:02
irij

XXX.XXX.215.166

irij napsal(a):
Brno 22.8. Vítěz KAO Boris Dachvoj narozen 27.12.2000 !!!

A snad nejmladší holčička

22.8.2009 18:12
irij

XXX.XXX.215.166

irij napsal(a):
A snad nejmladší holčička

Dorost VN1, Vabank Erudit

22.8.2009 18:14
irij

XXX.XXX.215.166

irij napsal(a):
Dorost VN1, Vabank Erudit

Nej. dorost, VN 1, Wega Erudit

22.8.2009 18:24
irij

XXX.XXX.215.166

irij napsal(a):
Nej. dorost, VN 1, Wega Erudit

A ještě jeden Škodík...

22.8.2009 18:46
corinka

XXX.XXX.0.90

irij napsal(a):
A ještě jeden Škodík...

Krásné fotky, SUPER . A Škodíček byl celkem hodnej mezi tolika pejskama.
A jste teda super rychlík .
Borisovi moc moc moc gratulejeme
Soňa

22.8.2009 19:17
nada

XXX.XXX.44.34

marie m napsal(a):

Ahoj všem
A co takhle kompletní výsledky z Líšně ??
My jsme si užívali výstavuv Rakousích

Fotky super , ještéééééééé

22.8.2009 19:57
corinka

XXX.XXX.0.90

nada napsal(a):
Ahoj všem
A co takhle kompletní výsledky z Líšně ??
My jsme si užívali výstavuv Rakousích

Fotky super , ještéééééééé

Výsledky budou....
No a jak vy jste dopadli ? Chlubte se .
S.

22.8.2009 20:00
corinka

XXX.XXX.0.90

corinka napsal(a):
Výsledky budou....
No a jak vy jste dopadli ? Chlubte se .
S.

A foto z Rakús nebude žádné ???

22.8.2009 20:41
irij

XXX.XXX.215.166

corinka napsal(a):
A foto z Rakús nebude žádné ???

Co říkáte výsledkům takto / pro lenošné /...

22.8.2009 20:43
irij

XXX.XXX.215.166

irij napsal(a):
Co říkáte výsledkům takto / pro lenošné /...

Takto to tedy bohužel nejde...

22.8.2009 21:31
lmusa

XXX.XXX.145.10

irij napsal(a):
Takto to tedy bohužel nejde...

Ale jde. Stačí uložit do dokumenů a pak zvětšit.

23.8.2009 17:54
nada

XXX.XXX.112.28

marie m napsal(a):

Tak tedy výsledky z víkendového Rakouska -
Pátek
tř.otevřená psi - Batir Rama gele - V1,Caca,Cacib,BOB
tř.šampionů psi - Meda Beda Erudit - V1,Caca,res.CACIB
Tř.šampionů feny - Medová Pusinka - V1,CAca,Cacib

Sobota
Mezitřída psi - Boewulf - V1,Caca
Otevřená psi - Batir Rama Gele - V1,Caca,res.Cacib
Tř.šampionu psi - Edie ZS - V2,res.Caca
Meda Beda Erudit - V1,Caca,Cacib,BOB
Tř.otevřená feny-Audrey Něžný obr - V1,Caca,Cacib
tř.šampionů -Medová Pusinka Erudit - V1,Caca,res.Cacib

Neděle
Mezitřída psi - Boewulf - V1,Caca,res.Cacib
tř.šampionů psi - Meda Beda Erudit - V1,Caca

Takže takhle ,a v sobotu byli Cacibové vítězové Středovýchodní Evropy a v neděli vítězové k 100 letému založení kyn.org.ÖKV
Fota z haly nejsou

23.8.2009 18:09
corinka

XXX.XXX.0.90

nada napsal(a):
Pátek

Sobota

Neděle

Takže takhle ,a v sobotu byli Cacibové vítězové Středovýchodní Evropy a v neděli vítězové k 100 letému založení kyn.org.ÖKV
Fota z haly nejsou

BLAHOPŘEJEME .
Soňa

23.8.2009 19:00
lmusa

XXX.XXX.145.10

nada napsal(a):
Pátek

Sobota

Neděle

Fota z haly nejsou

Holky, velká gratulace !

23.8.2009 19:09
nada

XXX.XXX.112.28

lmusa napsal(a):
Holky, velká gratulace !

Holky díky
Byl to cestovní maratooon
A jedno dnešní foto A+B

23.8.2009 19:50
aliiiiik

XXX.XXX.224.5

nada napsal(a):
Holky díky
Byl to cestovní maratooon
A jedno dnešní foto A+B

Maruško obrovitánská GRATULACE!!!!!!

23.8.2009 20:14
sediva

XXX.XXX.45.106

aliiiiik napsal(a):
Maruško obrovitánská GRATULACE!!!!!!

ještě jednou velká gratulace a pozdrav od Maxíka pro maruš

23.8.2009 20:15
sediva

XXX.XXX.45.106

sediva napsal(a):
ještě jednou velká gratulace a pozdrav od Maxíka pro maruš

a ještě jednou

23.8.2009 20:40
marie m

XXX.XXX.112.28

sediva napsal(a):
a ještě jednou

ahojky ,holky díky za gratulace

23.8.2009 21:47
lmusa

XXX.XXX.145.10

marie m napsal(a):

Aljoscha BP

23.8.2009 21:48
lmusa

XXX.XXX.145.10

lmusa napsal(a):
Aljoscha BP

A tady kope tunel

23.8.2009 21:52
lmusa

XXX.XXX.145.10

lmusa napsal(a):
A tady kope tunel

Je to pracovitý kluk

23.8.2009 21:53
lmusa

XXX.XXX.145.10

lmusa napsal(a):
Je to pracovitý kluk

Panička má z něho radost

23.8.2009 21:53
lmusa

XXX.XXX.145.10

lmusa napsal(a):
Panička má z něho radost

Fotky poslala před chvíli panička. Foceno mobilem

24.8.2009 09:00
marie m

XXX.XXX.116.111

lmusa napsal(a):
Fotky poslala před chvíli panička. Foceno mobilem

je to kluk šikovný

24.8.2009 20:06
lmusa

XXX.XXX.145.10

marie m napsal(a):

Sobotní klubovka

Ajsha Badoza

24.8.2009 20:09
lmusa

XXX.XXX.145.10

lmusa napsal(a):
Sobotní klubovka

Ajsha Badoza

Danka Nart Sano

24.8.2009 20:12
lmusa

XXX.XXX.145.10

lmusa napsal(a):
Danka Nart Sano

Debra Nart Sano

24.8.2009 20:13
lmusa

XXX.XXX.145.10

lmusa napsal(a):
Debra Nart Sano

Atlantida BP

24.8.2009 20:15
lmusa

XXX.XXX.145.10

lmusa napsal(a):
Atlantida BP

Piky Piky Erudit

24.8.2009 20:16
lmusa

XXX.XXX.145.10

lmusa napsal(a):
Piky Piky Erudit

Lagura RF

24.8.2009 20:18
lmusa

XXX.XXX.145.10

lmusa napsal(a):
Lagura RF

Cherie Dešeret

24.8.2009 20:19
lmusa

XXX.XXX.145.10

lmusa napsal(a):
Cherie Dešeret

Fatima z ÚK

24.8.2009 20:22
lmusa

XXX.XXX.145.10

lmusa napsal(a):
Fatima z ÚK

Bjursa od Královny Támar

24.8.2009 20:27
lmusa

XXX.XXX.145.10

lmusa napsal(a):
Bjursa od Královny Támar

Bller Ajčin dvůr

24.8.2009 20:28
lmusa

XXX.XXX.145.10

lmusa napsal(a):
Bller Ajčin dvůr

Boris Dachvoj

24.8.2009 20:31
marie m

XXX.XXX.98.122

lmusa napsal(a):
Bller Ajčin dvůr

jupí Líba nezapoměla foták taky všem gratuluji

24.8.2009 21:23
lmusa

XXX.XXX.145.10

marie m napsal(a):

Maruš, foťák jsem nezapoměla. Ale fotil můj muž a zaspal začátek. Takže to mám až od mladých fen. Zaspat naši Aty mu asi strach nedovolil

25.8.2009 08:43
irij

XXX.XXX.215.166

lmusa napsal(a):
Maruš, foťák jsem nezapoměla. Ale fotil můj muž a zaspal začátek. Takže to mám až od mladých fen. Zaspat naši Aty mu asi strach nedovolil

Hezké obrázky, díky

25.8.2009 22:33
arka

XXX.XXX.224.16

marie m napsal(a):

AHOJ VŠICHNI,Amira Hyrawa Gyl dnes jsme jí byli navštívit.

25.8.2009 22:36
arka

XXX.XXX.224.16

marie m napsal(a):

A ještě jedna Amirka,je jí teda kousek

25.8.2009 22:38
arka

XXX.XXX.224.16

arka napsal(a):
A ještě jedna Amirka,je jí teda kousek

A gratuluji k výstavnímu úspěchu v Rakousku

26.8.2009 21:19
nada

XXX.XXX.209.115

arka napsal(a):
A gratuluji k výstavnímu úspěchu v Rakousku

Líbo super fotky - pochvala pro manžela
A Aljoša je dobrej kopáč

26.8.2009 21:30
lmusa

XXX.XXX.244.30

nada napsal(a):
Líbo super fotky - pochvala pro manžela
A Aljoša je dobrej kopáč

Naďo, pochvalu vyřídím, akorát si mohl přispíšit, aby stihl vyfotit všechny vystavované psy.
No a Jošánek je zlatíčko Ještě, že má chápavé majitele

26.8.2009 21:33
nada

XXX.XXX.209.115

lmusa napsal(a):
Naďo, pochvalu vyřídím, akorát si mohl přispíšit, aby stihl vyfotit všechny vystavované psy.
No a Jošánek je zlatíčko Ještě, že má chápavé majitele

Tak pro příště ho musíš popohnat

26.8.2009 21:34
nada

XXX.XXX.209.115

marie m napsal(a):

Carrie s maminou Cindou

26.8.2009 21:45
lmusa

XXX.XXX.244.30

nada napsal(a):
Carrie s maminou Cindou

Ta bude za chvíli větší než máma

26.8.2009 21:50
nada

XXX.XXX.209.115

lmusa napsal(a):
Ta bude za chvíli větší než máma

Nestraš

27.8.2009 11:59
nada

XXX.XXX.209.115

marie m napsal(a):

A jedna Cindička s páníčkama

27.8.2009 12:00
nada

XXX.XXX.209.115

nada napsal(a):
A jedna Cindička s páníčkama

a ještě jedna

27.8.2009 19:46
lmusa

XXX.XXX.244.30

nada napsal(a):
a ještě jedna

Pěkná Cindička

28.8.2009 20:19
marie m

XXX.XXX.74.213

lmusa napsal(a):
Pěkná Cindička

Carrie a Cidička jsou už pěkný lamáci

30.8.2009 18:16
nada

XXX.XXX.209.115

marie m napsal(a):

Ahoj všem
V MB nám krásně vyšlo počasí ,škoda jen ,že rozhodčího nám změnili
Jínak bylo fajn

A jedno foto z včerejší přeboleslavské grilovačky

31.8.2009 21:33
irij

XXX.XXX.215.166

nada napsal(a):
Ahoj všem
V MB nám krásně vyšlo počasí ,škoda jen ,že rozhodčího nám změnili
Jínak bylo fajn

A jedno foto z včerejší přeboleslavské grilovačky

Na focení nic moc . Minule moc bláta teď zase moc slunce...

31.8.2009 21:38
irij

XXX.XXX.215.166

irij napsal(a):
Na focení nic moc . Minule moc bláta teď zase moc slunce...

Na předchozí je Audrey Něžný Obr , Re. Cacib a Medová pusinka Erudit Cacib, BOB .
na této Arwen North king-Cac a Piky-Piky Erudit-Re.Cac

31.8.2009 21:40
irij

XXX.XXX.215.166

irij napsal(a):
Na předchozí je Audrey Něžný Obr , Re. Cacib a Medová pusinka Erudit Cacib, BOB .
na této Arwen North king-Cac a Piky-Piky Erudit-Re.Cac

A ještě jedna z "finále"...

31.8.2009 21:43
irij

XXX.XXX.215.166

irij napsal(a):
A ještě jedna z "finále"...

Paní rozhodčí bylo dobře rozumět....

1.9.2009 00:24
nada

XXX.XXX.97.7

irij napsal(a):
Paní rozhodčí bylo dobře rozumět....

No hurááá ,aspoň nějaká fota

4.9.2009 15:38
lmusa

XXX.XXX.244.30

marie m napsal(a):

Jeden úsměv

4.9.2009 15:39
lmusa

XXX.XXX.244.30

6.9.2009 22:34
nada

XXX.XXX.97.123

lmusa napsal(a):

Aty je fešanda ,už se na ni těším na Zbraslav

A jeden dnešní Barbárek z návštěvy

6.9.2009 22:34
nada

XXX.XXX.97.123

marie m napsal(a):

A ještě Brett - jen za plotem , páníčci nebyli doma

6.9.2009 22:37
nada

XXX.XXX.97.123

marie m napsal(a):

A Kid - parťák Bar-bárka

7.9.2009 06:23
lmusa

XXX.XXX.41.2

nada napsal(a):
A Kid - parťák Bar-bárka

Teda Naďo, Ty si jezdíš pořád po návštěvách "miminek" Jsou to kusanci

8.9.2009 14:50
marie m

XXX.XXX.74.213

lmusa napsal(a):
Teda Naďo, Ty si jezdíš pořád po návštěvách "miminek" Jsou to kusanci

ahojky, holky pěkné fotky, Aty je kus ženský a Barbar dělá chytrého jedno foto od T. Vojtové Erinie BB v MB

8.9.2009 19:48
lmusa

XXX.XXX.244.30

marie m napsal(a):
ahojky, holky pěkné fotky, Aty je kus ženský a Barbar dělá chytrého jedno foto od T. Vojtové Erinie BB v MB

Ahoj, Maru, Erinie je celá máma, viď ?

A jedna z dnešní návštěvy. Anja z Mostu

8.9.2009 19:50
lmusa

XXX.XXX.244.30

lmusa napsal(a):
Ahoj, Maru, Erinie je celá máma, viď ?

A jedna z dnešní návštěvy. Anja z Mostu

Ještě Andulka BP

8.9.2009 22:55
marie m

XXX.XXX.23.194

lmusa napsal(a):
Ještě Andulka BP

no Libo ona je něco mezi ale doufám že bude hezčí jak máma

8.9.2009 22:59
nada

XXX.XXX.151.101

marie m napsal(a):
no Libo ona je něco mezi ale doufám že bude hezčí jak máma

Líbo , vždyt ty jsi taky samá návštěva

Jedna Cerinka

9.9.2009 07:12
lmusa

XXX.XXX.41.2

nada napsal(a):
Líbo , vždyt ty jsi taky samá návštěva

Jedna Cerinka

Naďo, páníčkové Andulky přijeli k nám. I s dvouměsíčním prckem

9.9.2009 09:52
marie m

XXX.XXX.74.213

lmusa napsal(a):
Naďo, páníčkové Andulky přijeli k nám. I s dvouměsíčním prckem

Libo tak má Andulka co hlídat až prcek poporoste Nado doufám že vezmeš Carinku na srazík aby se holka otrkala

9.9.2009 21:13
nada

XXX.XXX.151.101

marie m napsal(a):

Jojo Maruš ,Carrie beru s sebou aby se trochu otrkala

10.9.2009 08:52
easter

XXX.XXX.76.85

nada napsal(a):
Jojo Maruš ,Carrie beru s sebou aby se trochu otrkala

Ahojky tady jedna fotka Idolka 5 měsíců.

10.9.2009 23:38
nada

XXX.XXX.151.101

easter napsal(a):
Ahojky tady jedna fotka Idolka 5 měsíců.

A kdy uvidíme Idolka na výstavě ?

Jedna Cindička

11.9.2009 08:30
easter

XXX.XXX.76.85

nada napsal(a):
A kdy uvidíme Idolka na výstavě ?

Jedna Cindička

No ještě nevím měli jsme menší problém bral léky tak se ještě nemohla očkovat vzteklina ale už na ní půjdem vše už je v pořádku což jsem ráda ale trošku se bojím Idolek je velice ostrý na druhé pejsky lidi on má rád . Proto navštěvujem cvičák aby si zvykl i když od mala vyrůstá mezi pejskama je to malí darebáček .

11.9.2009 08:31
easter

XXX.XXX.76.85

easter napsal(a):
No ještě nevím měli jsme menší problém bral léky tak se ještě nemohla očkovat vzteklina ale už na ní půjdem vše už je v pořádku což jsem ráda ale trošku se bojím Idolek je velice ostrý na druhé pejsky lidi on má rád . Proto navštěvujem cvičák aby si zvykl i když od mala vyrůstá mezi pejskama je to malí darebáček .

13.9.2009 15:33
nada

XXX.XXX.85.113

easter napsal(a):

Teda tady to žije
Líbo , co nějaká fotečka ze včerejška ??

Něco z Žižic

13.9.2009 16:30
corinka

XXX.XXX.0.90

nada napsal(a):
Teda tady to žije
Líbo , co nějaká fotečka ze včerejška ??

Něco z Žižic

Přerov - Škoďajz

13.9.2009 16:31
corinka

XXX.XXX.0.90

corinka napsal(a):
Přerov - Škoďajz

Princezny Z Carova dvora

Přidejte reakci

Přidat smajlík