Do jaké třídy na výstavě nahlásit?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.5.2006 15:42

jsem výstavní analfabet a mám dilema, navíc je to dáno neznalostí. Jdu na klubovku a den před výstavou dosáhne fenka věku 6ti měsíců a 4dnů. Může ještě do baby třídy? Nebo do mladých ji mám napsat? Pokud jí dám do mladých, bude tam jako oukropeček, zato pokud by byla v baby třídě, vyjímala by se tam. Co vy na to? Nebo už nesmí do baby třídy, pokud dovršila 6měsíců byť se jedná jen o 4dny.

4.5.2006 16:04

aira napsal(a):
jsem výstavní analfabet a mám dilema, navíc je to dáno neznalostí. Jdu na klubovku a den před výstavou dosáhne fenka věku 6ti měsíců a 4dnů. Může ještě do baby třídy? Nebo do mladých ji mám napsat? Pokud jí dám do mladých, bude tam jako oukropeček, zato pokud by byla v baby třídě, vyjímala by se tam. Co vy na to? Nebo už nesmí do baby třídy, pokud dovršila 6měsíců byť se jedná jen o 4dny.

Tak to asi bude muset do dorostu - 6-9 měsíců, mladí jsou až od 9. měsíce..

4.5.2006 16:20

jessie l napsal(a):
Tak to asi bude muset do dorostu - 6-9 měsíců, mladí jsou až od 9. měsíce..

bohužel již do dorostu, i kdyby o jeden den !!

4.5.2006 16:25

aira napsal(a):

Pravidlo jsou neúprosná, dorost

4.5.2006 18:06

jannah napsal(a):
Pravidlo jsou neúprosná, dorost

Děkuji všem moc, takže dorost
děkuji

Přidejte reakci

Přidat smajlík