Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.5.2006 19:30

Mají vaši pejsci rádi vodu? Máte nějaké veselé příhody z koupání? nebo fotečky?...Tak sem s nimi!

4.5.2006 19:32

majta napsal(a):
Mají vaši pejsci rádi vodu? Máte nějaké veselé příhody z koupání? nebo fotečky?...Tak sem s nimi!

Já začnu..... narozdíl od mojí předešlé jezevčice Betynky, současná Britak vodu naprosto miluje. Vymete každou kaluž a do potoka mi párkrát vlítla i v zimě...teď už může díky počasí i legálně;o)

4.5.2006 19:33

majta napsal(a):
Já začnu..... narozdíl od mojí předešlé jezevčice Betynky, současná Britak vodu naprosto miluje. Vymete každou kaluž a do potoka mi párkrát vlítla i v zimě...teď už může díky počasí i legálně;o)

plavkyně;o)

4.5.2006 19:34

majta napsal(a):
plavkyně;o)

otřepat (nejlíp co nejblíž u paničky)

4.5.2006 19:35

majta napsal(a):
otřepat (nejlíp co nejblíž u paničky)

a ještě pózičku nakonec

4.5.2006 19:46

majta napsal(a):

moje gronska vydra

4.5.2006 19:47

gwen napsal(a):
moje gronska vydra

...podruhe...

4.5.2006 20:27

majta napsal(a):

Hm, prihody?
S mladym zadne nejsou, ten ma rad vodu jak plytkou...

4.5.2006 20:29

majta napsal(a):

S paničkou do vody? Charonek v menším provedení (netuším už kolik mu bylo měsíců asi 5)

4.5.2006 20:29

majta napsal(a):

plavůůůů

4.5.2006 20:30

wami napsal(a):
Hm, prihody?
S mladym zadne nejsou, ten ma rad vodu jak plytkou...

... tak hlubokou (Panecek nam dela super bojku! )

majta napsal(a):

Mám tam jít, nemám tam jít???

majta napsal(a):

Obludááá

4.5.2006 20:31

wami napsal(a):
... tak hlubokou (Panecek nam dela super bojku! )

Zato s jeho tatikem jsem si toho uzila... Trvalo mi asi 6 let, nez zacal mit plavani rad sam od sebe...

4.5.2006 20:34

majta napsal(a):

A takhle leze do vody Lumpova segra...

4.5.2006 20:41

wami napsal(a):
A takhle leze do vody Lumpova segra...

Je, skoda, ze nemam po ruce fotky. Mam totiz doma "stredoasijskeho vodniho psa". Kdyz je vedro, vyhledava veskere louze, a to i ty bahnate, aby si do nich lehla. Jednou se dokonce dokazala napresovat do zahradnicke kovove vanicky, co stala pod okapem, protoze to byla jedina voda siroko daleko. Kdyz jdeme na prochazku okolo Labe, tak tam vzdycky zahuci, a to i v zime, kdy uz ji radsi koriguju.

4.5.2006 21:03

majta napsal(a):

Tři týdny po přeléčení zánětu močáku..... hlavně ji nekoupejte.... ha, ha, ha, koupat v březnu?

4.5.2006 21:04

xxxxx napsal(a):
Tři týdny po přeléčení zánětu močáku..... hlavně ji nekoupejte.... ha, ha, ha, koupat v březnu?

Ještě jedna

4.5.2006 21:36

majta napsal(a):

Můj pes zbožňuje vodu v jaké koliv podobě.

4.5.2006 23:06

aranka napsal(a):
Můj pes zbožňuje vodu v jaké koliv podobě.

Nedá mi to, abych taky nějakou nepřidala.... Bohužel nějakou lepší nemam.....

5.5.2006 06:40

luckam napsal(a):
Nedá mi to, abych taky nějakou nepřidala.... Bohužel nějakou lepší nemam.....

Naše obludy taky vlezou do čehokoliv a kdykoliv. Nejdřív řáděj, ale pak si dědek lehne a pozoruje okolí. A někdy to vypadá i takhle :o)

5.5.2006 06:41

arosek napsal(a):
Naše obludy taky vlezou do čehokoliv a kdykoliv. Nejdřív řáděj, ale pak si dědek lehne a pozoruje okolí. A někdy to vypadá i takhle :o)

A když pak vyleze tak takhle
A pak že je retrívr reprezentativní pes :o)

5.5.2006 10:02

majta napsal(a):

Sam už se pravidelně na každé procházce chladí (jsem zvědavá, co bude dělat v létě), malá zatím jen pozoruje a cachtá se - ale to s ohromnou vervou, proběhne každou louži a vyloženě ji to těší...

5.5.2006 12:22

marcha napsal(a):
Sam už se pravidelně na každé procházce chladí (jsem zvědavá, co bude dělat v létě), malá zatím jen pozoruje a cachtá se - ale to s ohromnou vervou, proběhne každou louži a vyloženě ji to těší...

Vodní plemeno patří do vody

5.5.2006 12:47

xxxxx napsal(a):
Ještě jedna

Co je to za plemeno? Připadá mi jako Irský vlkodav?

5.5.2006 14:53

majta napsal(a):

My se vody bojíme, ale taková bahenní koupel.. :))

5.5.2006 15:34

mata napsal(a):
Co je to za plemeno? Připadá mi jako Irský vlkodav?

Je to zlaťanda, 4 měsíce (doufám, že toho vlkodava nedoroste)

5.5.2006 15:56

majta napsal(a):

s nasima hafousema jezdime v lete na reku,mam fotky jen, kde se koupou oni, protoze tohle zrovna bylo na miste, kde se koupat neda-velky proud a studeny, je tam kousek prehrada.
Loni v lete labisek v sobe probudil zachranarské pudy, kdy jakysi tatinek chtel v naruci sve ditko dojit smocit do reky, dite samozrejme bulelo, tak nase holka sla zachranivat, ale musela jsem ji chytit, jainka by to psis bylo jeste horsi, ma moc velke drapy.
Dále kdyz spolu nejaky kluk s holkou(nactileti) laskovali u vody a prali se jako o metrovy klacek, nase kokrice zacala na ne hrozne stekat, pac si myslela, ze ji ho chteji hodit do vody, coz miluje aportovat z vody, ty se lekli klacek pustili a jen cumeli jak si s nim Dulinka kraci pryc.
Labradorka si taky ve vode hraje na kachnu a potapi si i hlavu a cumi pod vodu, protoze chce lovit kameny nebo co.
Jinak se pitomci koupali i v zime, ale ne s mojim svolenim, jenze po kousku nezamrzlyho potoku plavali kachnicky....
tak prikladam par fotek, labis tam je jeste male stene, ktare si jen macelo tapky, ale to uz je jinak, ted ji budou dva roky a je to skutecny labis milujici vodu. Uvidime jaky to bude letos, protoze mame novy lonsky prirustek.

5.5.2006 15:57

majta napsal(a):

....dalsi

5.5.2006 15:58

majta napsal(a):

...a jeste

5.5.2006 15:58

majta napsal(a):

a znovu

5.5.2006 15:59

majta napsal(a):

predposledni

5.5.2006 16:00

xskal200 napsal(a):
predposledni

posledni

5.5.2006 19:20

xskal200 napsal(a):
posledni

A tady je naše vlkodavka Zaynička, velká milovnice vody, plavání, jakožto i bahnění...

5.5.2006 20:11

majta napsal(a):

To je Agir se svou kámoškou - sice jen v mělké vodě, ale zato poprvé. Vody se bál až ho tam kámoška výmarka stáhla-to bylo na podzim.Teď vleze do každé vody kterou potká=zánět močáku a angína

5.5.2006 20:57

zaynab napsal(a):
A tady je naše vlkodavka Zaynička, velká milovnice vody, plavání, jakožto i bahnění...

Nádherná vlkodavka
Víc foteček by nebylo? Kolik jí je?

5.5.2006 21:59

majta napsal(a):

Pětiměsíční plavec a jedno z jeho prvních temp

5.5.2006 22:05

leptospiroza napsal(a):
Pětiměsíční plavec a jedno z jeho prvních temp

tohle je náš vodomil... Agáta v akci.. vodu miluje v jakémkoli množství, v kteroukoli denní dobu...hlavně když to teče,nebo šplouchá..

5.5.2006 22:07

luciemach napsal(a):
tohle je náš vodomil... Agáta v akci.. vodu miluje v jakémkoli množství, v kteroukoli denní dobu...hlavně když to teče,nebo šplouchá..

5.5.2006 22:12

majta napsal(a):

a tady vám představuji mou nutrii - dobrman Enricco, vodu zbožňuje, ale musí být teplo a jakžtakž čistá.

5.5.2006 22:14

nadja napsal(a):
a tady vám představuji mou nutrii - dobrman Enricco, vodu zbožňuje, ale musí být teplo a jakžtakž čistá.

... a výskok z vody

5.5.2006 22:20

mata napsal(a):
Nádherná vlkodavka
Víc foteček by nebylo? Kolik jí je?

Zaynička děkuje Více foteček i povídání najdeš na našich stránkách http://www.srdcetemnoty.wz.cz . Na týhle fotce je jí nějakých osm měsíců, dneska už je to rozumná čtyřletá dáma...ale image vodního cvoka se i přes odkaz předků aristokratů rozhodně odmítá vzdát

20.6.2006 15:24

majta napsal(a):

Ták naše Bessinka dneska poprvé vlezla dobrovolně a sama do hluboké vody a plavala

20.6.2006 15:25

lucie malina napsal(a):
Ták naše Bessinka dneska poprvé vlezla dobrovolně a sama do hluboké vody a plavala

A takhle cááákala

20.6.2006 15:25

lucie malina napsal(a):
A takhle cááákala

A potom se jí vůbec nechtělo z vody

20.6.2006 15:30

lucie malina napsal(a):
A potom se jí vůbec nechtělo z vody

A tady jsou naši vodomilové

20.6.2006 15:36

lmusa napsal(a):
A tady jsou naši vodomilové

Taky jedna fotka :-)
..aport z vody..

20.6.2006 16:01

lucie x napsal(a):
Taky jedna fotka :-)
..aport z vody..

Ashley (american bulldog) na Olešné ve Frýdku

soňa

21.6.2006 09:50
soňa

holder napsal(a):
Ashley (american bulldog) na Olešné ve Frýdku

Naše Sára do dvou let vodu obcházela obloukem. A teď.....

21.6.2006 10:27

soňa napsal(a):

Tak aby tady nechyběla Bára...

21.6.2006 10:27

ahoj napsal(a):
Tak aby tady nechyběla Bára...

...a další (to bylo v únoru)

21.6.2006 10:28

ahoj napsal(a):
...a další (to bylo v únoru)

s kamarádem Archikem

21.6.2006 10:29

majta napsal(a):

Novofundlandský pes Darés od Trojské skály v akci ...výcvik vodní záchrany

21.6.2006 10:29

ahoj napsal(a):
s kamarádem Archikem

A ještě jedna ze srazu. Nejsou tam všichni, ale pár jich tam je

21.6.2006 10:31

lucky napsal(a):
Novofundlandský pes Darés od Trojské skály v akci ...výcvik vodní záchrany

čtyřměsíční Fabricius od Trojské skály...už se učí také být záchranář

21.6.2006 10:32

lucky napsal(a):
čtyřměsíční Fabricius od Trojské skály...už se učí také být záchranář

Fabricius...skok ze člunu poprvé v životě a s jistotou

21.6.2006 10:39

lucky napsal(a):
Fabricius...skok ze člunu poprvé v životě a s jistotou

Darés...záchrana tonoucího

22.6.2006 15:00

majta napsal(a):

My hodně opatrně

23.6.2006 13:50

soňa napsal(a):

ako sa ti podarilo presvedcit ju aby do tej vody isla? ja mojho bernaka Maxa dostanem maximalne tak po brucho a to uz ma smrt v ociach ked tam ide...zato nasa Tinka ( na fotke) je celkom iny pripad...

soňa

23.6.2006 14:12
soňa

trava8 napsal(a):
ako sa ti podarilo presvedcit ju aby do tej vody isla? ja mojho bernaka Maxa dostanem maximalne tak po brucho a to uz ma smrt v ociach ked tam ide...zato nasa Tinka ( na fotke) je celkom iny pripad...

Podařilo se to manželovi a to pomocí klacku, které Sára naprosto miluje. Házel jí je tak, aby si namočila nejdřív tlapky, pak břicho a nakonec si pro něj musela doplavat. Přitom zjistila, že jí voda v horku krásně ochladí a jak jsme ji před tím nemohli dostat do vody, tak teď jí zase nemůžeme dostat od vody

24.6.2006 16:51

jolana napsal(a):
My hodně opatrně

Beluška se do vody chodí jen smočit ...

24.6.2006 16:53

dargan napsal(a):
Beluška se do vody chodí jen smočit ...

... a když vyleze, tak vypadá jak závodní slípka a má děsnou srandu z toho jak se může otřepat v něčí blízkosti

26.6.2006 15:42

dargan napsal(a):
... a když vyleze, tak vypadá jak závodní slípka a má děsnou srandu z toho jak se může otřepat v něčí blízkosti

ferda ve vane

26.6.2006 16:14

majta napsal(a):

Plaveme velmi rozvážně a spíš pro osvěžení. Ale zato rády a dobrovolně. A to tady někdo psal, že puli neumí plavat

atuschka

2.7.2006 20:24
atuschka

majta napsal(a):

Náš Brix

atuschka

2.7.2006 20:25
atuschka

atuschka napsal(a):
Náš Brix

a ještě jedna ...

2.7.2006 21:44

atuschka napsal(a):
a ještě jedna ...

Jack - dobrman mořský

2.7.2006 21:47

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Jack - dobrman mořský

2.7.2006 21:50

Inspektor Pišišvor napsal(a):

Pro aportíček by jsme se utopili, mám dvě mini jezevčice, jedna vodu miluje, druhá naopak do ní nevkročí.

3.7.2006 12:24

majta napsal(a):

Tak já mám pouze fotky. Tady appenzellka

3.7.2006 12:24

majta napsal(a):

a tady strakajda

3.7.2006 19:59

aktak napsal(a):
a tady strakajda

aport...

3.7.2006 20:19

zviratkova napsal(a):

Kavkazák - plavec , aportér

5.7.2006 18:59

nada napsal(a):
Kavkazák - plavec , aportér

6.7.2006 12:43