jf
napsal(a):
V noci ze 17. na 18. srpna bylo u Uhříněvsi ukradeno štěňátko, pejsek, měsíční, potřebující dosud mateřské mléko...
Jestli máte někdo jakoukoliv informaci, která by vedla k jeho nalezení, informujte prosím Lídu Švecovou, LAJDN, svecova@vuzv.cz .
Děkuji!!!
Zloděj se vloupal do objektu, fenu neskutečným způsobem dobil a ukradl jednoho pejska. PROSÍM KAŽDÉHO KDO BY NĚJAKÝM ZPŮSOBEM MOHL POMOCI- I TŘEBA JEN TÍM, ŽE TO BUDE ŠÍŘIT DÁL, TAK JESTLI MŮŽE PŘILOŽIT RUKU K DÍLU. Mám strach, že až zloděj zjistí, že štěndo je závislé ještě na mateřském mléku, tak.... . MOC PROSÍM. MĚJTE OČI OTEVŘENÝ, KDYBY SE NĚKDE VYSKYTLO NEČEKANĚ ŠTĚNĚ PEJSEK KAVKAZANA, ČI BYSTE COKOLIV VĚDĚLI, DEJTE MI VĚDĚT, předám info obratem dál.
impact
napsal(a):
Zloděj se vloupal do objektu, fenu neskutečným způsobem dobil a ukradl jednoho pejska. PROSÍM KAŽDÉHO KDO BY NĚJAKÝM ZPŮSOBEM MOHL POMOCI- I TŘEBA JEN TÍM, ŽE TO BUDE ŠÍŘIT DÁL, TAK JESTLI MŮŽE PŘILOŽIT RUKU K DÍLU. Mám strach, že až zloděj zjistí, že štěndo je závislé ještě na mateřském mléku, tak.... . MOC PROSÍM. MĚJTE OČI OTEVŘENÝ, KDYBY SE NĚKDE VYSKYTLO NEČEKANĚ ŠTĚNĚ PEJSEK KAVKAZANA, ČI BYSTE COKOLIV VĚDĚLI, DEJTE MI VĚDĚT, předám info obratem dál.
Bože můj, to snad ani není možný čeho všeho jsou "lidi" schopný
maťa

XXX.XXX.80.144
jf
napsal(a):
V noci ze 17. na 18. srpna bylo u Uhříněvsi ukradeno štěňátko, pejsek, měsíční, potřebující dosud mateřské mléko...
Jestli máte někdo jakoukoliv informaci, která by vedla k jeho nalezení, informujte prosím Lídu Švecovou, LAJDN, svecova@vuzv.cz .
Děkuji!!!
....nemám slov....
Chudák štěně, chudák fenka a majitelka....
Hodím si to na web, rozhlásím to zde po okolí i u nepejskařů....
A moc moc moc si přeju, aby se prcek v pořádku našel, fenka byla také v pořádku a ten zmetek, co toto udělal, se dostal do "rukou lidu", páč pak to má spočítaný
jf
napsal(a):
Děkuji!!!
Ach můj bože, takový krásný den to mohl být... je to možný co se na tom světě děje? A mě se lidi diví proč mám 2 velký psy neustále doma pod dozorem, v noci a po dobu nepřítomnosti na chodbě pod zámkem, jinak na oplocené zahradě... nedokážu si představit co musí fenka i majitelka teď prožívat.
agro
napsal(a):
Ach můj bože, takový krásný den to mohl být... je to možný co se na tom světě děje? A mě se lidi diví proč mám 2 velký psy neustále doma pod dozorem, v noci a po dobu nepřítomnosti na chodbě pod zámkem, jinak na oplocené zahradě... nedokážu si představit co musí fenka i majitelka teď prožívat.
teda to je šílený co se děje,Lído je my to hrozně líto, napadlo mě že mimčo bude potřebovat očkování tak upozornit veterináře kdyby někdo přišel naočkovat mimčo aby upozornili chovatele
jf
napsal(a):
Děkuji!!!
prosím jen pro info-jak je možné že si fena nechala ukrást svý štěně?Nemám s tímto plemenem zkušenosti, ale KAO je samo o sobě docela ostrý pes, natož fena, která má štěníky?A za druhé, přece musela udělat v kotci takovej kravál, že by to lidé slyšeli?
karelko
napsal(a):
prosím jen pro info-jak je možné že si fena nechala ukrást svý štěně?Nemám s tímto plemenem zkušenosti, ale KAO je samo o sobě docela ostrý pes, natož fena, která má štěníky?A za druhé, přece musela udělat v kotci takovej kravál, že by to lidé slyšeli?
Musí se pokaždé najít nějaký rýpal? -já vím že to třeba nemyslíte zle, ale člověk v takové situaci má asi jiné starosti než vysvětlovat cizím lidem co, proč, jak...
Přece je jasně napsané že zloděj fenu zmlátil. Taky není nikde řečeno že bydlí uprostřed města a i kdyby, sousedi nemusí být zrovna doma, atd atd.
Vzhledem k okolnostem celé situace je asi jasné že dotyčný těžko poskytne štěnískovi láskyplnou péči
rain
napsal(a):
Musí se pokaždé najít nějaký rýpal? -já vím že to třeba nemyslíte zle, ale člověk v takové situaci má asi jiné starosti než vysvětlovat cizím lidem co, proč, jak...
Přece je jasně napsané že zloděj fenu zmlátil. Taky není nikde řečeno že bydlí uprostřed města a i kdyby, sousedi nemusí být zrovna doma, atd atd.
Vzhledem k okolnostem celé situace je asi jasné že dotyčný těžko poskytne štěnískovi láskyplnou péči
Já jsem opravdu nechtěla rýpat.jen mě to dost zajímá.Měla jsem celý život fenky a pokaždé když měly štěnátka, tak si od cizího nenechali na ně sáhnout, vrčely a byly schopny i pokousat.četla jsem, že fenu zmlátil, ale určitě u toho dostal pár pořádných kousanců.Takže bych se pozeptala i v blízké nemocnici, zda neošetřovali někoho pokousaného.
karelko
napsal(a):
Já jsem opravdu nechtěla rýpat.jen mě to dost zajímá.Měla jsem celý život fenky a pokaždé když měly štěnátka, tak si od cizího nenechali na ně sáhnout, vrčely a byly schopny i pokousat.četla jsem, že fenu zmlátil, ale určitě u toho dostal pár pořádných kousanců.Takže bych se pozeptala i v blízké nemocnici, zda neošetřovali někoho pokousaného.
To by možná stálo za zkoušku .
karelko
napsal(a):
Co jsem vyčetla z různých diskuzí (nevisí to jen tady), tak fena je tak zmlácená, že sotva leze, tže na ni byl někdo zřejmě dobře připravený. A navíc prý hlídala nějakou oboru daňků či jelenů, tže myslím, že moc lidí v okolí nebylo. A s dnešní všímavou veřejností, která nechá ležet člověka v epi záchvatu na chodníku, bych si moc nefandila.
maťa

XXX.XXX.80.144
jf
napsal(a):
Děkuji!!!
S těmi doktory to není špatný nápad!!!
Ale obávám se, že pokud někdo šel najisto zmlátit fenu kavkazáka, nebyl to žádný nezkušený blbeček, ale profík, který plemeno dobře zná
Jinak pesani opravdu hlídají daňky a jeleny, na velkých pozemcích
Takže, vyrobila jsem leták, rozeslala to emailem všude možně i nemožně - riskla jsem i email některých klinik vet apod., také znám pár vetů, takže i tam, s prosbou aby se to roznášelo písemně, letákem, ústně, dál a dál, i v hospodách, kadeřnictvích, trafikách....
Také jsem leták vytiskla, vylepím ho kam až to půjde, a samozřejmě budu i nadále vše ústně roznášet, a to i mezi důchodci před obchodem, bezdomovci na nádražích, prodavačkami atd atd. atd.
Teď jen, aby se to dostalo mezi nejvíc lidí, prostě mezi širokou veřejnost - nebyla by marná TV, třá NOVA ?????
Snad to bude mít nějaký výsledek.....VĚŘÍM ŽE KLADNÝ!!!!!
maťa

XXX.XXX.80.144
maťa
napsal(a):
S těmi doktory to není špatný nápad!!!
Ale obávám se, že pokud někdo šel najisto zmlátit fenu kavkazáka, nebyl to žádný nezkušený blbeček, ale profík, který plemeno dobře zná
Jinak pesani opravdu hlídají daňky a jeleny, na velkých pozemcích
Takže, vyrobila jsem leták, rozeslala to emailem všude možně i nemožně - riskla jsem i email některých klinik vet apod., také znám pár vetů, takže i tam, s prosbou aby se to roznášelo písemně, letákem, ústně, dál a dál, i v hospodách, kadeřnictvích, trafikách....
Také jsem leták vytiskla, vylepím ho kam až to půjde, a samozřejmě budu i nadále vše ústně roznášet, a to i mezi důchodci před obchodem, bezdomovci na nádražích, prodavačkami atd atd. atd.
Teď jen, aby se to dostalo mezi nejvíc lidí, prostě mezi širokou veřejnost - nebyla by marná TV, třá NOVA ?????
Snad to bude mít nějaký výsledek.....VĚŘÍM ŽE KLADNÝ!!!!!
Jo, leták i s těma třema fotkama, tže snad ho někdo pozná....
karelko
napsal(a):
Jinak se omlouvám za nařčení, ale víte jak to tady na diskusích chodí....
maťa
napsal(a):
Jo, leták i s těma třema fotkama, tže snad ho někdo pozná....
To snad není možný tohle, doufám že se prcek najde a fenka bude v pořádku, nejhorší je, že možná i dotyčný veděl, že je malý závislý na mléku a že si ho "vychová" od útlého věku a ten kdo se jen přiblíží ke kavkazanovi se štěňaty dost riskuje, navíc ji seřezat, sama mám KAO, dost ostrou a kdo by k nám chtěl z cizích vlézt, tak asi jen sebevrah.
maťa

XXX.XXX.80.144
jf
napsal(a):
Děkuji!!!
Káčo, zkušený člověk, kterí ví do čeho jde a co ho čeká, dokáže zmlátit, umlátit atp. každého psa, plemeno
Někdo napřímo s "dobrým vybavením" v rukách, někdo psa omámí, přiuspí a pak.....
Dnes jde vše a pes je jen nezáludný, přímý tvor, který v ohrožení chrání tak, jak umí....nemá zbraně, uspávačky, záludnost.....
mojipsi
napsal(a):
To snad není možný tohle, doufám že se prcek najde a fenka bude v pořádku, nejhorší je, že možná i dotyčný veděl, že je malý závislý na mléku a že si ho "vychová" od útlého věku a ten kdo se jen přiblíží ke kavkazanovi se štěňaty dost riskuje, navíc ji seřezat, sama mám KAO, dost ostrou a kdo by k nám chtěl z cizích vlézt, tak asi jen sebevrah.
to je neuvěřitelný!!!! Já bych mu dala, hajzlovi!!!!
Chudák fenka, místo aby si užívala štěnisek, tak tohle! Držím palečky, aby se brzy uzdravila a pejsek se co nejdříve našel.
PS: Kontaktovali jste již veterinu v Průhonicích? Pokud ne: http://www.veterinapruhonice.cz/
lavacca
napsal(a):
to je neuvěřitelný!!!! Já bych mu dala, hajzlovi!!!!
Chudák fenka, místo aby si užívala štěnisek, tak tohle! Držím palečky, aby se brzy uzdravila a pejsek se co nejdříve našel.
PS: Kontaktovali jste již veterinu v Průhonicích? Pokud ne: http://www.veterinapruhonice.cz/
Dodatek od Petry
Lidi - můžete k té informaci rozhodit i ještě další dodatek?
navrhla jsem, abychom se jako Zvířetníci složili na vypsání odměny, aby to případně bylo tomu šmejdovi motivací,k tomu, aby štěně vrátil. Součtenáři mi to odsouhlasili, jen zatím nemám čas, abychom se domluvili na výši odměny. Můžete zatím přihodit info, že za vrácení, či nález štěněte BUDE PENĚŽITÁ ODMĚNA?
Děkuju. Nestíhám, mám návštěvu, letím. DÍÍK, DÍK VŠEM.
jf
napsal(a):
Děkuji!!!
a co na to policie? Hlásili jste to? Stalo se tam několik trestných činů, takže pokud jste to nehlásili, ještě to udělejte. Sice je fakt, že naše policie moc schopná není, ale na druhou stranu, proč to nezkusit? A kdyby se pachatel náhodou chytil, aspoň by byla šance, že bude po právu potrestán
maťa

XXX.XXX.80.144
jf
napsal(a):
Děkuji!!!
Byla vypsána odměna za nalezení ve výši 15 000 Kč!!! Prosím všechny, kdož info o Falcovi někam dávali, aby tam toto dopsali. A ty, kdo si stahovali leták z mého webu, ať si ho stáhnou buď znovu - výše odměny je tam již dopsána - anebo to na již vytisklé letáky dopíší. Moc vám všem děkuji za snahu a ochotu pomoci
maťa
napsal(a):
Byla vypsána odměna za nalezení ve výši 15 000 Kč!!! Prosím všechny, kdož info o Falcovi někam dávali, aby tam toto dopsali. A ty, kdo si stahovali leták z mého webu, ať si ho stáhnou buď znovu - výše odměny je tam již dopsána - anebo to na již vytisklé letáky dopíší. Moc vám všem děkuji za snahu a ochotu pomoci
Upozornil jsem přátele v okolí - kdyby jim snad někdo pejska nabízel...Ale jsme daleko. Zkusil bych tu policii i s tou odměnou, mohli by se trochu víc snažit. Zloděj musí být někdo kdo se tam na místě trochu vyzná, asi někdo kdo už tam byl...Je to snad největší lumpárna v poslední době . Dejte obrázky i na stránky obou klubů kavkazáků, poznají tyto pejsky..... jen ať se vám podaří štěndo najít...
irij
napsal(a):
Upozornil jsem přátele v okolí - kdyby jim snad někdo pejska nabízel...Ale jsme daleko. Zkusil bych tu policii i s tou odměnou, mohli by se trochu víc snažit. Zloděj musí být někdo kdo se tam na místě trochu vyzná, asi někdo kdo už tam byl...Je to snad největší lumpárna v poslední době . Dejte obrázky i na stránky obou klubů kavkazáků, poznají tyto pejsky..... jen ať se vám podaří štěndo najít...
Do inzerce KRaAOP jsem to dala.
irij
napsal(a):
Ještě info: Klub UCI odpověděl, že event. žádosti zloděje o jejich PP nebude vyhověno.
jf
napsal(a):
Děkuji!!!
Veterinární ordinace po celé Praze už jsou obeslány e-mailem s prosbou o pomoc...!
ipk
napsal(a):
pokusila jsem to rozeslat všude možně - náhoda je blbec a doufám, že se drobek najde . Pořád se nechce věřit že šlo \"jen\" o štěně. To je snad osobní msta nebo čin nemocného člověka.
Hrozné nemám slov doufám že toho hajzla najdou a štěnátko se vrátí k mamině , ráda bych přispěla na odměnu Držím palečky .
easter
napsal(a):
Hrozné nemám slov doufám že toho hajzla najdou a štěnátko se vrátí k mamině , ráda bych přispěla na odměnu Držím palečky .
Mému známému ukradli celý vrh rtw, ale už byli samostatní, fenu zloději bohužel zabili. Já když jsem měla štěňata NO tak jsem je na noc zamykala do kotelny i s mámou, každý říkal, že je to zbytečné, ale lidi jsou neskutečné svině.
easter
napsal(a):
Vím, že to teď je to poslední, ale kdyby nálezce odměnu chtěl, tak se taky přidávám, že přispěju! Je mi z toho zle, nedokážu si ani představit, jak se asi cítíte. Doufám, že vše dobře dopadne a štěndo se vrátí domů..
jf
napsal(a):
Děkuji!!!
A neví někdo jak to aktuálně vypadá s fenkou - psychicky i fyzicky?
agro
napsal(a):
A neví někdo jak to aktuálně vypadá s fenkou - psychicky i fyzicky?
Vím, že je to teď absolutně nedůležité, ale proč někdo krade štěně? Má majitel představu, zda mohlo jít o osobní pomstu nebo to byl tak perspektivní pejsek? Prostě mi to hlava stále nebere, proč někdo udělá něco takového To někdo tak příšerným způsobem ukradne "jenom" štěně
?
A hlavně ví se něco nového???
sona janska
napsal(a):
Vím, že je to teď absolutně nedůležité, ale proč někdo krade štěně? Má majitel představu, zda mohlo jít o osobní pomstu nebo to byl tak perspektivní pejsek? Prostě mi to hlava stále nebere, proč někdo udělá něco takového To někdo tak příšerným způsobem ukradne "jenom" štěně
?
A hlavně ví se něco nového???
Fenka - hojí se. Nového zatím nic. Pouze přišla informace, že se stal podobný případ - chtěli si tak přivydělat u nás pobývající "turisté" z UK.
jf
napsal(a):
Fenka - hojí se. Nového zatím nic. Pouze přišla informace, že se stal podobný případ - chtěli si tak přivydělat u nás pobývající "turisté" z UK.
Ještě k předchozímu - takováto štěňata "z Ruska" kupují lidé, kteří pracují jako hlídači pro hlídací agentury - nemáte někdo známé z okruhu těchto lidí, poptat se mezi nimi?
rude
napsal(a):
to je skvělá zpráva!!!
a té svini co to provedla bych usekla obě ruce!
Tak to je supeeer!!!!Konečně dobrá zpráva..Ale to myslím podporuje teorii nějakého závistivého nebo mstivého idiota,který by zasloužil a to pořádně natrhnout prdel od maminy štěněte!Tak,hlavně,že to dobře dopadlo..Tak ať se i fenka brzy uzdraví..
hillary
napsal(a):
Tak to je supeeer!!!!Konečně dobrá zpráva..Ale to myslím podporuje teorii nějakého závistivého nebo mstivého idiota,který by zasloužil a to pořádně natrhnout prdel od maminy štěněte!Tak,hlavně,že to dobře dopadlo..Tak ať se i fenka brzy uzdraví..
Tak to je móc fajn že se prcek objevil a veliké poděkování dámě která jej našla a postarala se o něj. Mezi pejskaři jsou hodní lidé . Hezký den a hezký víkend všem co se pátrání po Falcovi nějak zúčastnili .
irij
napsal(a):
Tak to je móc fajn že se prcek objevil a veliké poděkování dámě která jej našla a postarala se o něj. Mezi pejskaři jsou hodní lidé . Hezký den a hezký víkend všem co se pátrání po Falcovi nějak zúčastnili .
Můžu poprosit o více info o nálezu? myslím jako kam chudáček štěndo až doputovalo,atd. Jinak je super, že se pejsek našel a že se mamina dává do kupy.
lavacca
napsal(a):
Můžu poprosit o více info o nálezu? myslím jako kam chudáček štěndo až doputovalo,atd. Jinak je super, že se pejsek našel a že se mamina dává do kupy.
Helou, je tu nějaký moderátor? Že by mohl přejmenovat toto vlákno třeba na Ukradeno štěňátko kavkazského psa - HAPPY END.
maťa

XXX.XXX.80.144
jf
napsal(a):
Děkuji!!!
http://www.zkracovatko.cz/520
Je to druhá reportáž, hned po tom ohni Bylo to ve zprávách Snídaně s Novou, v 6.00 ráno
jafar
napsal(a):
Děkuji Maťo mooooc. To mě nenapadlo, že to bude ráno v 6 h. Taky jsem to nenašla v hlavičce.
Jana
Ahoj všem .
Reaguji až dnes jelikož jsem nebyla na netu .Docela mně rozhodilo jak NOVA vše překroutila , na tom , že se Falco našel nese největší zásluhu paní Mvdr.Alena Černá ,ke které přišla \"nálezkyně\" se štěndem do ordinace .Paní veterinářce bylo na první pohled patrné , že štěndo by mělo být ještě u matky a ptala se paní ,kde ke štěndu přišla.O odcizení byla informována .Po té si od ni vzala kontakt s adresou a nacionálama a kontaktovala mne ,abych vše předala chovatelce.Po té co se chovatelka dovolala a jela se na mimčo podívat ,bylo zjištěno , že je to opravdu ukradený FALKO.
Jen jsem tím chtěla uvést věci na pravou míru ,jelikož mně mrzí , že o zodpovědné veterinářce zde nebyla ani čárka.