Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.8.2009 17:42
irokez

XXX.XXX.35.206

Pozvánka na pasení na ranch Ladná

26.8.2009 17:43
irokez

XXX.XXX.35.206

irokez napsal(a):

Bobina v akci

26.8.2009 17:44
irokez

XXX.XXX.35.206

irokez napsal(a):

...podruhé...

26.8.2009 17:45
irokez

XXX.XXX.35.206

irokez napsal(a):

...potřetí...

26.8.2009 17:45
irokez

XXX.XXX.35.206

irokez napsal(a):

...a jde se domů

26.8.2009 21:15
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

irokez napsal(a):
...a jde se domů

no se mnou můžeš počítat na sto pro, to je snad jasné, Kamila s Balíčkem snad také a ještě jsem informovala pár majitelů takže uvidíme... no nakonec to bude samá rodina škoda, mohli jsme poznat i jiné ACD

27.8.2009 09:38
jimmik

XXX.XXX.206.192

irokez napsal(a):

ahoj,
Dáši: božííííííííí fotky z kraviček!!!!

Mam jen takovej dotaz: už víte kdo pojedete na MV do Prahy v listopadu???
Jinak jsme minulý týden byli na KV ve Varech a dostali jsme VN1
tak zdarec!!!!

27.8.2009 09:56
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

jimmik napsal(a):
ahoj,

tak zdarec!!!!

Gratulka v VN 1 ve Varech Jsem se divila kolik je tam na krajské výstavě ACD Já jsem tam totiž byla s čivkama, ale vystavovala jsem hned v mladých tak jsem ACD nestihla

Praha je u nás v plánu, ale teď mi přišla lákavá nabídka na zahraniční výstavy ve stejném termínu tak uvidíme... možná pojedem porovnat naše ACD s konkurencí v Dánsku

27.8.2009 10:37
zirrael

XXX.XXX.47.18

oddorrinky napsal(a):
Gratulka v VN 1 ve Varech Jsem se divila kolik je tam na krajské výstavě ACD Já jsem tam totiž byla s čivkama, ale vystavovala jsem hned v mladých tak jsem ACD nestihla

Praha je u nás v plánu, ale teď mi přišla lákavá nabídka na zahraniční výstavy ve stejném termínu tak uvidíme... možná pojedem porovnat naše ACD s konkurencí v Dánsku

My s MV v Praze předběžně počítáme, máme to u nosu, tak proč se nezúčastnit

27.8.2009 10:54
irokez

XXX.XXX.165.9

jimmik napsal(a):
ahoj,

tak zdarec!!!!

My taky počítáme s Prahou, tak to snad.

27.8.2009 15:24
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

irokez napsal(a):

tak něco málo o Spice už je na stránkách

tady Austy ze včerejšího kousání

29.8.2009 20:06
zirrael

XXX.XXX.47.18

oddorrinky napsal(a):
tak něco málo o Spice už je na stránkách

tady Austy ze včerejšího kousání

Není už představa o programu na kravičkách? Jde mi hlavně o začátek - jelikož z Prahy cesta daleká a mně na pátek vychází v práci odpolední směna, tak jestli to zvládnu tak nebo budu nahánět kolegyni, jestli mi nevymnění službu

29.8.2009 21:31
mari5demi

XXX.XXX.119.114

jimmik napsal(a):
ahoj,

tak zdarec!!!!

Nejspíše dorazím s Artemis.. Ale ještě to není 100%. ale asi jo. Snad se trošičku zklidní a vydrží mi chvilku stát.
7.listopadu nám bude 9 měsíců a 7 dní, takže budem už ve třídě mladých. Bude tam někdo s náma?

29.8.2009 22:50
jimmik

XXX.XXX.206.192

mari5demi napsal(a):
Nejspíše dorazím s Artemis.. Ale ještě to není 100%. ale asi jo. Snad se trošičku zklidní a vydrží mi chvilku stát.
7.listopadu nám bude 9 měsíců a 7 dní, takže budem už ve třídě mladých. Bude tam někdo s náma?

Tak to je čuper, budem tam spolu to bude rodeo!!! docela se těšim ale zároveň bojim co tam ten muj "úchylák" provede Kdo tam bude ještě s námi???

30.8.2009 15:32
irokez

XXX.XXX.35.206

irokez napsal(a):

Sraz v 15-16 hod. v Podivíně v Pohostinství u Šveca, ul.Nerudova, u stanice ČD. Kravky domluvíme na sobotu večer a neděli ráno.
Na místo se dostanete následující cestou - dálniční sjezd Podivín - směr Podivín, první křižovatka doprava (ul. Boženy Němcové), třetí křižovatka doprava (ul.Nerudova), na konci ulice je stanice ČD a před ní vlevo je Pohostinství u Šveca, budem čekat venku u pohostinství. Kdo má zájem, napište prosím do zítřejšího večera na můj mail, ať víme kolik nás bude a jak s ubytováním.
Napište mi na vás raději i telefon pro případ něčeho nepředvídatelného. Náš telefon vám pak taky pošlu. Kontakt je i na našich stránkách, www.tekumseh.cz

30.8.2009 17:24
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

irokez napsal(a):

Tak hlásím že jsem absolutně nadšena z pasení a ode dneška to bude to hlavní co bude dělat Austrálie
Byla jsem s ní a s Jessi na ZVOP v Budišově nad Budišovkou - obě splnily!
No ale jak všichni říkali že je to ok, jen musí pes trochu projevit zájem tak dnes to tak rozhodně nebylo První šel AO a musel obíhat košář (což je jasné), na povel zalehnout, pak do košáru - navolno, musel odtlačit ovce od ohrady, musel je nahnat k Vám, musel je vodit, musel na povely zalehávat a pracovat pomalu atd.. no to když jsem viděla tak mi teda ztvrdl úsměv
Hned na to šla Austy - když vím s jakou chutí a ochotou plní lehni u poslušnosti byla jsem přesvědčená že nehrozí.., ale překvapila a to dost mile, reagovala okamžitě se zájmem a hlavně s chutí!!! K ovcím jsem ji teda pustila jen s košíkem, ale naprosto super reagovala na povely a splnila vše co chtěl i po tom AO před námi.
Jessi pásla klidněji a to se rozhodčímu taky moc líbilo, během pár minut bylo hotovo.
Ostatní tam byli i 20 minut a pokud pes nedokázal ovce odtlačit od ohrady zkoušku nedostal!!! Nebo pokud jen štěkal tak měl taky smůlu, prostě jsem hleděla jak to bylo přísné.
Takže jsem konečně našla něco co Austy baví a kde ochotně plní povely a spolupracuje Pořídím ovečky nebo další kozy a jdem na to, budem trénovat na HWT Herding working test .
Potkala jsem tam fajn nové lidi, kteří mi slíbili moc a moc foteček, tak se moc těším a pak samozřejmě hodím.

30.8.2009 20:19
mari5demi

XXX.XXX.119.114

jimmik napsal(a):
Tak to je čuper, budem tam spolu to bude rodeo!!! docela se těšim ale zároveň bojim co tam ten muj "úchylák" provede Kdo tam bude ještě s námi???

Ty máš Ale pejska, ne?:) Já sem taky na to zvědavá. Sice máme za sebou už 2 výstavy, ale ona mi za boha nechce chvilku postát.:D Ať to zkouším jakkoliv, nechce..:D Takže pilně trénujem a snad nám to pujde.
Jen ještě taky doufám, že mi nebude hárat.. Přeci jenom už by mohla..:( Tak snad nebude. :(
Fotečka z naší štěkací "koupele" ve vodě:D

31.8.2009 16:51
haka

XXX.XXX.31.18

oddorrinky napsal(a):
Tak hlásím že jsem absolutně nadšena z pasení a ode dneška to bude to hlavní co bude dělat Austrálie
Byla jsem s ní a s Jessi na ZVOP v Budišově nad Budišovkou - obě splnily!
No ale jak všichni říkali že je to ok, jen musí pes trochu projevit zájem tak dnes to tak rozhodně nebylo První šel AO a musel obíhat košář (což je jasné), na povel zalehnout, pak do košáru - navolno, musel odtlačit ovce od ohrady, musel je nahnat k Vám, musel je vodit, musel na povely zalehávat a pracovat pomalu atd.. no to když jsem viděla tak mi teda ztvrdl úsměv
Hned na to šla Austy - když vím s jakou chutí a ochotou plní lehni u poslušnosti byla jsem přesvědčená že nehrozí.., ale překvapila a to dost mile, reagovala okamžitě se zájmem a hlavně s chutí!!! K ovcím jsem ji teda pustila jen s košíkem, ale naprosto super reagovala na povely a splnila vše co chtěl i po tom AO před námi.
Jessi pásla klidněji a to se rozhodčímu taky moc líbilo, během pár minut bylo hotovo.
Ostatní tam byli i 20 minut a pokud pes nedokázal ovce odtlačit od ohrady zkoušku nedostal!!! Nebo pokud jen štěkal tak měl taky smůlu, prostě jsem hleděla jak to bylo přísné.
Takže jsem konečně našla něco co Austy baví a kde ochotně plní povely a spolupracuje Pořídím ovečky nebo další kozy a jdem na to, budem trénovat na HWT Herding working test .
Potkala jsem tam fajn nové lidi, kteří mi slíbili moc a moc foteček, tak se moc těším a pak samozřejmě hodím.

Ahojky, jakpak se máte? Možná se nakonec jen s některýma z vás uvidím na MR ve Zlechově. Nikol mě přemlouvá, ať jedu, i když Linzie hárá. Že jsou tam kotce a dá se tam zavřít. No, uvidim. Každopádně mě to dost láká, i když je to přes půl republiky

Míšo: Moc gratuluju!! Koukám, že ZVOP není tak jednoduchá. Myslím, že my bychom měli s povelama dost problémy.

3.9.2009 09:42
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

irokez napsal(a):

Ať nezapadnem hodím pár fotek ze ZVOPek

Australie

3.9.2009 09:43
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):

Australie

v košáru

3.9.2009 09:45
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):

Australie

zalehnutí

3.9.2009 09:46
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
zalehnutí

3.9.2009 09:46
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):

štípnutí

3.9.2009 09:48
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
štípnutí

a ještě Jessinka

3.9.2009 09:49
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
a ještě Jessinka

a ještě jedna, Jessinku tolik nemám, ale moc a moc děkuji holkám co mě fotily
všechny fotky josu tady i ostatních co tam byli
http://picasaweb.google.cz/australak/ ZkouskaZVOP?feat=directlink# (mezera před Zkouška)

3.9.2009 10:31
zirrael

XXX.XXX.47.18

oddorrinky napsal(a):
a ještě jedna, Jessinku tolik nemám, ale moc a moc děkuji holkám co mě fotily
všechny fotky josu tady i ostatních co tam byli
http://picasaweb.google.cz/australak/ ZkouskaZVOP?feat=directlink# (mezera před Zkouška)

Juuu, Míšo, super fotky ! :) ke zkouškám gratuluji zní to skvěle, snad budeme mít taky někdy příležitost si to zkusit
Už se moc těšíme až se potkáme na kravičkách, doufám, že vše platí. Akorát se Balíčka asi trochu lekneš, jak se dozvěděl že se půjde předvádět, tak pitomeček vylínal, ale tak že má středem hřbetu světly pruh a boky tmavé, takže je to fakt "frajer"

Dáša: ten sraz je super, to si nakonec ani nemusím tu směnu přehazovat. Moc se těšíme a jsme moc zvědaví na sestřičku

3.9.2009 10:47
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

zirrael napsal(a):
Juuu, Míšo, super fotky ! :) ke zkouškám gratuluji zní to skvěle, snad budeme mít taky někdy příležitost si to zkusit
Už se moc těšíme až se potkáme na kravičkách, doufám, že vše platí. Akorát se Balíčka asi trochu lekneš, jak se dozvěděl že se půjde předvádět, tak pitomeček vylínal, ale tak že má středem hřbetu světly pruh a boky tmavé, takže je to fakt "frajer"

Dáša: ten sraz je super, to si nakonec ani nemusím tu směnu přehazovat. Moc se těšíme a jsme moc zvědaví na sestřičku

no já myslím že neleknu je totiž po Jessince a vím přesně jak ta líná, ale už to znám tak jsem v klidu, hyena je oproti ní nádherná

JJ, vše platí, já tam budu, Dáša s Bobinou a ještě další ségra a ještě jedno mimi po Bubboušovi a Gině... no bude to takový rodinný sraz
snad příště dorazí i jiní ACD, ale aspoň si kraviček dostatečně užijem

4.9.2009 06:44
irokez

XXX.XXX.165.9

oddorrinky napsal(a):
no já myslím že neleknu je totiž po Jessince a vím přesně jak ta líná, ale už to znám tak jsem v klidu, hyena je oproti ní nádherná

JJ, vše platí, já tam budu, Dáša s Bobinou a ještě další ségra a ještě jedno mimi po Bubboušovi a Gině... no bude to takový rodinný sraz
snad příště dorazí i jiní ACD, ale aspoň si kraviček dostatečně užijem

Míšo, fotky jsou paráda. Musíš nám to všechno říct, ať víme, jak dál s Bobinou.
Jinak, co se týče pasení, tak všechno platí. Pokoje jsou domluvené a krávy jsou všechny naše. Počasí taky vypadá dobře, snad se nic nezmění. Taky se už těšíme na sourozence i na vás.

7.9.2009 22:57
mari5demi

XXX.XXX.119.114

irokez napsal(a):

Já už nevím..
Je to náma nebo má Artemis takovou povahu?:D Vím že acd jsou temperamentní a že to jsou komici.. Ale co předvádí Artemis už jako vše snad překračuje.. Třebas jde, šlápne mi na nohu, koukne na mě a uteče. Nebo když mi šlápne na nohu, zavrtí ocáskem a kouká co bude. Nebo sedím u pc a ona mi skáče na záda. Nebo přítel sedí na posteli a ona ho obejme ze zadu packama a položí hlavu na rameno a kouká na pc. Takhle nikdo neuvěří, ale musel by to vidět.. Ona dělá všechno pro to, aby nás škádlila a provokovala.. :D Je fakt jak malý děcko co se snaží rozesmívat rodiče a známí.. :D MY už z ní občas nemůžem.:D To nejde se jí nesmát, když to vidíme.:D Hlavně když na nás vykulí očka, uši nějakým způsobem sesune do strany, usměje se a čeká.:D

Taky vaši acd dělaj takový grimasy? Arte třebas dělá furt jiný kichtíky. Každou chvíli její obličej díky nim vypadá jinak. Ale s přítelem sme se shodli, že nejroztomilejší je, když je ochrápaná.:D To je mazlivá uplně nejvíc, je roztomiloučká a taková něžná..:D Ale když se trochu probudí, už je tu nanovo den plný smíchu.

Samozřejmě že si od ní nenecháme všechno líbit.. To je jasný.. To y to dopadlo blbě nechat si samorosta z acd. :D
Tak se ptám, jestli vaši ACD jsou taky takový nehorázní komici a měniči ksichtíků, nebo ne?:D

8.9.2009 08:34
sonja

XXX.XXX.98.152

irokez napsal(a):
Míšo, fotky jsou paráda. Musíš nám to všechno říct, ať víme, jak dál s Bobinou.
Jinak, co se týče pasení, tak všechno platí. Pokoje jsou domluvené a krávy jsou všechny naše. Počasí taky vypadá dobře, snad se nic nezmění. Taky se už těšíme na sourozence i na vás.

Ahojky, čekala jsem, že se tady ukáže Ivka a hodí sem odkaz na fotečky, které nafotila na MR ACD v agility, ale neukázala. Takže Ivanko, dávám sem odkaz místo tebe. Kdo se bude chtít podívat na super fotky australáčků v akci, tak tady jsou
http://galerie.albumfotek.cz/28498/
Fotečky se nadmíru povedly a jsou úplně úžasné a já za ně jěště jednou mooooc děkuju

Jinak co se týče chsichtíků - to má asi každý australáček co znám (někdo víc, někdo méně) - Sklopené uši a přihlouplý výraz, pak zase rozesmátý a kulišácký s výrazem - tak co se bude dít když udělám toto.... rychlé úhybné manévry do strany a pak zase přitulení s výrazem - podrbej mě teď hned nebo umřu ..... to potvrdí snad každý majitel ACD a to je na australáčkách to krásné

8.9.2009 15:09
jesterka

XXX.XXX.104.115

mari5demi napsal(a):
Já už nevím..
Je to náma nebo má Artemis takovou povahu?:D Vím že acd jsou temperamentní a že to jsou komici.. Ale co předvádí Artemis už jako vše snad překračuje.. Třebas jde, šlápne mi na nohu, koukne na mě a uteče. Nebo když mi šlápne na nohu, zavrtí ocáskem a kouká co bude. Nebo sedím u pc a ona mi skáče na záda. Nebo přítel sedí na posteli a ona ho obejme ze zadu packama a položí hlavu na rameno a kouká na pc. Takhle nikdo neuvěří, ale musel by to vidět.. Ona dělá všechno pro to, aby nás škádlila a provokovala.. :D Je fakt jak malý děcko co se snaží rozesmívat rodiče a známí.. :D MY už z ní občas nemůžem.:D To nejde se jí nesmát, když to vidíme.:D Hlavně když na nás vykulí očka, uši nějakým způsobem sesune do strany, usměje se a čeká.:D

Taky vaši acd dělaj takový grimasy? Arte třebas dělá furt jiný kichtíky. Každou chvíli její obličej díky nim vypadá jinak. Ale s přítelem sme se shodli, že nejroztomilejší je, když je ochrápaná.:D To je mazlivá uplně nejvíc, je roztomiloučká a taková něžná..:D Ale když se trochu probudí, už je tu nanovo den plný smíchu.

Samozřejmě že si od ní nenecháme všechno líbit.. To je jasný.. To y to dopadlo blbě nechat si samorosta z acd. :D
Tak se ptám, jestli vaši ACD jsou taky takový nehorázní komici a měniči ksichtíků, nebo ne?:D

...jo..jo.. je to presne jak pises! ty ksichty, co Cairo dela a ty hovadiny, co furt vymysli..to je neco! treba s nekym jdu a povidam nejakou srandu, co zas udelal a on jde pred nama a slysi to..a kdyz se blizi "zabavna australska historka" ke konci, tak on se otoci a zazubi se..a normalne se zasmeje..rozumi o cem mluvim..vi ze je to o nejake jeho hovadine..a jeste se tim bavi..jako kdybych to nekolikrat sama nezazila a nekdo mi to jen povidal, tak tomu fakt neuverim...he he..no furt nejake kousky a ksichty..jak naklopujou ty ouska a mluvi jima..jsou fakt dobri...no a Cairo je extra mudrc muj moudry a modry..vzdyt to dycky rikam, ze takoveho psa uz nikdy mit nebudu...je to moje hovadko australske.. nejmilovanejsi..

9.9.2009 07:54
helvan1

XXX.XXX.202.25

jesterka napsal(a):
...jo..jo.. je to presne jak pises! ty ksichty, co Cairo dela a ty hovadiny, co furt vymysli..to je neco! treba s nekym jdu a povidam nejakou srandu, co zas udelal a on jde pred nama a slysi to..a kdyz se blizi "zabavna australska historka" ke konci, tak on se otoci a zazubi se..a normalne se zasmeje..rozumi o cem mluvim..vi ze je to o nejake jeho hovadine..a jeste se tim bavi..jako kdybych to nekolikrat sama nezazila a nekdo mi to jen povidal, tak tomu fakt neuverim...he he..no furt nejake kousky a ksichty..jak naklopujou ty ouska a mluvi jima..jsou fakt dobri...no a Cairo je extra mudrc muj moudry a modry..vzdyt to dycky rikam, ze takoveho psa uz nikdy mit nebudu...je to moje hovadko australske.. nejmilovanejsi..

Soni, a jak vám to šlo na agility?
My jsme měli MČR ve flyballu bez divizí kam se nominovalo 12 nejlepších družstev v ČR. V první části jsme skončili na 6. místě (nejlepší čas 19.00) a ve druhé části pak na 10. místě. Ale o umístění mi moc nejde, hlavně když si Diázek zaběhá. Akorát mu to tentokrát fakt nešlo nebo spíš nechtěl. Dělal blbosti a zpátky běžel, že jsem ani nedoufala, že se dočkám Mezek jeden.

A co pasení?? Jak bylo?

9.9.2009 08:37
sonja

XXX.XXX.98.152

helvan1 napsal(a):
Soni, a jak vám to šlo na agility?
My jsme měli MČR ve flyballu bez divizí kam se nominovalo 12 nejlepších družstev v ČR. V první části jsme skončili na 6. místě (nejlepší čas 19.00) a ve druhé části pak na 10. místě. Ale o umístění mi moc nejde, hlavně když si Diázek zaběhá. Akorát mu to tentokrát fakt nešlo nebo spíš nechtěl. Dělal blbosti a zpátky běžel, že jsem ani nedoufala, že se dočkám Mezek jeden.

A co pasení?? Jak bylo?

Heli, bylo to úúúúúžasnééééé, 3x DISK Ale vpodstatě skoro vždy za to mohla panička. To víš, bylI jsme na dráze oba poprvé (TokRA tolik překážek pohromadě ještě neviděl, jsem se bála aby ho to nepřestalo v půlce bavit a doběhl vůbec do cíle) .Ale byl skvělej a jsem na něj pyšná. A Kačka od Aldorky říkala, že jsme oba talenti
No první běh jsem ho hned na druhé překážce špatně navedla a tak ji porazil Tím pádem hned DISK, protože jsme ji měli běžet ještě jednou. A taky mi nechtěl proskočit kruh - to neznal. Trénovala jsem doma jen na zavěšené pneumatice a tady to se mu vyloženě nelíbilo. Druhý běh už byl lepší, ale protože jsme měli 5x odmítnutí, tak jsme byli taky DISK (2x na kruhu, ale pak se mi Tokrata podařilo protlačit, špatně jsem ho navedla na slalomu a pak mi ještě oběhl dvě překážky). V těch prvních dvou běhách se mi začuchával a zastavoval na dráze, slalom jsme šli snad půl hodiny....no vyloženě jsme bavili okolí. Ale ten třetí běh byl naprosto super. Celkově se Tok zrychlil, měl zájem a až na jedno odmítnutí u kruhu (kdy opět napoprvé proskočil pod kolem) tak byl úžasný. Akorát mu to podělala panička, protože jsem ho naváděla do tunelu který byl hned vedle náběhu na kladinu a jak jsem se vytáčela a běžela dál, údajně jsem šla nohou nad kladinou, to znamená přeskočila jsem překážku a to se nesmí a za to je taky DISK. Takže Tokra sice doběhl do konce jen s jedním odmítnutím, ale stejně jsme byli DISK. Ale nám to nevadí, páč prcek byl naprosto skvělý a evidentně ho to začalo bavit. FAkt to na něm bylo vidět. Vždy když jsem ho vytahovala z přepravky tak úplně radostně na mě skákal s výrazem - tak kam půjdem, co budeme dělat... (né jak na výstavě když ho tahám z přepravky a Tokra s výrazem - jééé, to bude zase otrava tajtrlíkovat v kruhu )
Toš tak jsme se měli A příště zas.... natrénujeme slalom a kolečko a bude to

9.9.2009 09:19
alma

XXX.XXX.143.78

irokez napsal(a):

Tak ty ksichtíky, co ausíci hážou můžu jen potvrdit, je to neuvěřitelné, jakou mají mimiku a hodně ještě dokreslují polohou uší.

A hlevně se normálně smějí. Je to úžasné plemeno

Přidávám pár fotek. Více opět na: http://picasaweb.google.cz/foto.dali.nahledy

9.9.2009 09:19
alma

XXX.XXX.143.78

alma napsal(a):
Tak ty ksichtíky, co ausíci hážou můžu jen potvrdit, je to neuvěřitelné, jakou mají mimiku a hodně ještě dokreslují polohou uší.

9.9.2009 12:05
jimmik

XXX.XXX.206.192

alma napsal(a):

Tak takhle jsem se dlouho nepobavila...ještě ted mam otlačený klávesy na obličeji...myslim když jsem si četla ty všechny vaše historky o mimice ACDáků...a musim to jen a jen potrvdit....Známí mi řikaj že takovýho "člověka" ještě neviděli....to je něco...přesně jak říkáte, snaží se co nejvíc zabavit okolí, jen aby se váleli smíchy...třeba brácha sedí na verandě a povídáme si...Jimmus jde kolem, jen tak bez povšimnutí a bez jakýkoli grimasy....a přímo mu dupne na ruku, chvilku čeká a pak uskočí a čeká co bude s výrazem vychechtanýho klauna....a když vykulí ty oči...to je síla, kolikrát se musim i otočit k němu zády abych se nepočůrala smíchy....nebo sedim u pc, on se nenápadně přiblíží ke mně zezadu, chvilku nic a pak mi přímo do ucha pískne, prostě úplně hnusnej pískot, že jsem fakt v tu chvíli myslela že už neušlyšim nic...a on si dá pak "uši do krávy" a čeká co bude...prostě komik, komik, komik...a přesně to mě naplňuje! jsem strašně ráda že ho mam...ale to my všichni tady,co?

10.9.2009 18:50
irokez

XXX.XXX.35.206

irokez napsal(a):

Společné pasení na ranči Ladná 5.-6.9.2009
Na této fotce jsou opravdu všichni kromě mě. Poznáte je?

10.9.2009 18:55
irokez

XXX.XXX.35.206

irokez napsal(a):

všichni zúčastnění hafani ještě jednou

10.9.2009 18:56
irokez

XXX.XXX.35.206

irokez napsal(a):

honili jsme 3k - kozy...

10.9.2009 18:57
irokez

XXX.XXX.35.206

irokez napsal(a):

...krávy...

10.9.2009 18:58
irokez

XXX.XXX.35.206

irokez napsal(a):

..a taky nějakého koníka

10.9.2009 21:14
abbey

XXX.XXX.176.76

irokez napsal(a):
..a taky nějakého koníka

Ahojky děvčata. Tohle je naše oblíbené stádečko Jsou to ročci a dvouletí na pastvinách. Uličníci. Mám co dělat, abych Ebču sklidňovala.Nechci , aby je moc honila. Dokud se pasou , tak dobré, ale jak začne nějaký vymýšlet ptákoviny , nedá se Ebča udržet a vypálí je porovnávat.
Srazík u kraviček musel být supr. Snad nám to někdy vyjde.

10.9.2009 21:24
abbey

XXX.XXX.176.76

abbey napsal(a):
Ahojky děvčata. Tohle je naše oblíbené stádečko Jsou to ročci a dvouletí na pastvinách. Uličníci. Mám co dělat, abych Ebču sklidňovala.Nechci , aby je moc honila. Dokud se pasou , tak dobré, ale jak začne nějaký vymýšlet ptákoviny , nedá se Ebča udržet a vypálí je porovnávat.
Srazík u kraviček musel být supr. Snad nám to někdy vyjde.

Naše nejoblíbenější agility

10.9.2009 21:30
abbey

XXX.XXX.176.76

abbey napsal(a):
Naše nejoblíbenější agility

Tohle je vítězka MČR ACD v agility. Nejen krásná , ale i moc šikovná. Moc jí gratulujeme!!!

11.9.2009 11:55
mari5demi

XXX.XXX.119.114

alma napsal(a):

Tak to jsem ráda, že to není náma, ale fakt to dělaj všichni acd.. Taky po mě hází Artemis hračky.:D Hlavně teda plyšáky. A když si s ní už nechci hrát, tak si plyšáka hází po skříni, od který se to odpinkne a spadne to na zem.. Teď taky vůbec nevím proč, ale začala zvedat nožičku, jako když čůrá pes, ale dává si jí přeze mně, když mám nohu přes nohu.. :D A je spokojená, když jí tam může mít přehozenou.:D Nevím jestli jí to dělá dobře bo co.:D Ale začala to dělat i malejm hafanům.. :D
Taky jsem moc ráda že jí mám.. Hlavně teď.. před 2 dny mi umírala v ruce moje potkanice a já z toho byla hotová.. A nebýt Artemis, jen tak se z toho nevzpamatuju. Dělala u přítele takový kousky, kterým jsem se musela smát i se slzama v očích.. Ale nešlo to se jí nesmát.. Takže mě z toho trošku dostala tou její veselou povahou.:)
Nikdy jsem nezažila takovýho komika jako jsou acd. A to se řiká, že parsoni jsou klauni převlečení.. Ale co je potom acd?:D:D:D Ono pka jde těžko jim nadávat za něco, co udělali - třebas rozkousali plavky, nebo koušou plyšáka na batohu, když pak vykulej oči a usmějou se.:D Asi bych už jiného hafana než acd nechtěla.. :D Sice je občas svým temperamentem na zabití, ale i tak, bych jí neměnila už za nic na světě.. :)

11.9.2009 12:07
mari5demi

XXX.XXX.119.114

irokez napsal(a):

Dneska teda podávám přihlášku do Prahy na mezinárodku.. Snad mi nebude hárat v tý době.. Kdo tedy bude se mnou a Artemis ve třídě mladých feny?

Sem zase vyhrabala fotečku maličkatý Artemisky. Vypadala jak malý mimozemšťánek, ale byla tak roztomiloučká a slaďoučkáá.

11.9.2009 19:14
alma

XXX.XXX.143.78

mari5demi napsal(a):
Dneska teda podávám přihlášku do Prahy na mezinárodku.. Snad mi nebude hárat v tý době.. Kdo tedy bude se mnou a Artemis ve třídě mladých feny?

Sem zase vyhrabala fotečku maličkatý Artemisky. Vypadala jak malý mimozemšťánek, ale byla tak roztomiloučká a slaďoučkáá.

Já se omlouvám, vím, že to nejsou honáci, ale ausíci jsou to taky...

Nové fotečky na www.svezivitr.webnode.cz

11.9.2009 19:15
alma

XXX.XXX.143.78

alma napsal(a):
Já se omlouvám, vím, že to nejsou honáci, ale ausíci jsou to taky...

Nové fotečky na www.svezivitr.webnode.cz

11.9.2009 20:39
jimmik

XXX.XXX.206.192

mari5demi napsal(a):

jůůů malinký štěnítka...

Verčo: my tam 100% budem ale v mladý - psi....ale aspon se ti naši uličníci poznají,ne???no a my taky...
Jo, a taky jsou ti vaši takový sadomasochisté??? ten muj teda docela jo...má rád když ho něco bolí hrozně ho baví když má dlouhoou gumovou hadici a když jí teda drží tak se celej rozvlní a ona ho bije ze všech stran....má z toho děsnou bžundu...no a na obranách ani nemluvim, celou dobu zápasení s figu si u toho vrčí a když dostane úder leadrem tak ho to ještě víc nassss.....

12.9.2009 08:42
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

alma napsal(a):

nádherné fotk, nádherní štěníci

konečně i u nás najdete fotky z pasení

http://dorri.rajce.idnes.cz/ Podivin_5.-6.9.09/#album

chystám i video

12.9.2009 10:50
abbey

XXX.XXX.176.76

oddorrinky napsal(a):
nádherné fotk, nádherní štěníci

konečně i u nás najdete fotky z pasení

http://dorri.rajce.idnes.cz/ Podivin_5.-6.9.09/#album

chystám i video

Tohle je dračice u obrany taky ji víc popudí, kdy do ní šťouchnou, či na ni chytají.

12.9.2009 10:52
abbey

XXX.XXX.176.76

abbey napsal(a):
Tohle je dračice u obrany taky ji víc popudí, kdy do ní šťouchnou, či na ni chytají.

Fotila to kamarádka Radka ze cvičáku. Vaše fotečky taky skvělé

16.9.2009 12:04
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

irokez napsal(a):

Konečný počet ACD na světovce 55 snad se bude na co dívat :-)

17.9.2009 00:43
proxima

XXX.XXX.104.193

irokez napsal(a):

Ahojky holky.
Míšo kdy to tam vůbec je ta světovka?
Teda tolik honáků po hromadě-to snad aby jsme se jeji podívat!!!

17.9.2009 07:44
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

proxima napsal(a):
Ahojky holky.

jen oprava - jsem se sekla o jednoho ACD je jich "jen" 54 (čivav je 314 )
Proximo světovka je už za tři týdny 8. - 11.10.2009 a ACD jsou ve čtvrtek 8.10.
Myslím že to stojí za to vidět, takové počty se jen tak nevidí, max. na speciálkách v Německu, ale tam jsou většinou místní. Tady se můžeme těšit na zástupce hodně států. A taky na jednoho stumpyho na toho jsem strašně zvědavá
A kdoví kdy zas bude příležitost, další světovka je v Dánsku, pak Paříž...

17.9.2009 08:05
helvan1

XXX.XXX.10.251

proxima napsal(a):
Ahojky holky.

Možná se na světovku taky nakonec vypravíme. Pořadatel požádal náš klub, jestli bychom nechtěli uspořádat turnaj nebo alespoň předváděčku ve flyballu. Zaplatili by nám i dopravu a ubytko. Teď se to dává celé dohromady

17.9.2009 09:29
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

helvan1 napsal(a):
Možná se na světovku taky nakonec vypravíme. Pořadatel požádal náš klub, jestli bychom nechtěli uspořádat turnaj nebo alespoň předváděčku ve flyballu. Zaplatili by nám i dopravu a ubytko. Teď se to dává celé dohromady

tak to by bylo super, by jsme na Vás zašli mrknout

Na stránky jsem dala video z kraviček, tak mrkněte, jen kvalita nic moc

http://www.oddorrinky.estranky.cz/

18.9.2009 18:52
alma

XXX.XXX.143.78

irokez napsal(a):

Kasíček poprvé v životě vylínal.... Vybral si absolutně ten nejhorší termín, co mohl... těšně před světovkou

Jsem z toho nešťastná - úplně nešťastná

18.9.2009 18:53
alma

XXX.XXX.143.78

alma napsal(a):
Kasíček poprvé v životě vylínal.... Vybral si absolutně ten nejhorší termín, co mohl... těšně před světovkou

Jsem z toho nešťastná - úplně nešťastná

18.9.2009 19:54
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

alma napsal(a):

tak to smůlu jako hrom bohužel to známe...
Biotin od CANINY je super, nebo Vital energy, ale do světovky nevím, nevím...

19.9.2009 07:01
helvan1

XXX.XXX.202.25

alma napsal(a):

almo, zase máš polštář zdarma!
je to pech a jednoduše zákon schválnosti

19.9.2009 09:33
alma

XXX.XXX.143.78

helvan1 napsal(a):

On ale vylínal úplně poprvé v životě ! Ach jo. Zlatý honák, i ten když vylíná, tak vypadá blbě, ale oproti AUO je to furt super. Jak má člověl plánovat výstavy, když netuší, co srst? Já jsem letos nebyla nikde na výstavě, abych je mohla přihlásit na světovku a teď toto. Za ty peníze za světovku už mohl být šampionem nějaké země a místo toho dostaneme na world dog show v nejlepším VD a pojedem dom :-( A to ani nemáme parkovací kartu, tak netuším, jak se tam dostanem....

Tak ted nevím, zda se tam splešatcem vůbec ukazovat nebo ne :-(

Ach jo.

20.9.2009 09:48
helvan1

XXX.XXX.202.25

helvan1 napsal(a):

Ahojky! Kolik stojí bonitace na ACD?

20.9.2009 21:30
alma

XXX.XXX.143.78

irokez napsal(a):

Další fotečky z procházek a fotečky miminek ... http://picasaweb.google.cz/foto.dali.nahledy

pan fotograf konečně také zachycen objektivem

24.9.2009 08:01
helvan1

XXX.XXX.10.251

alma napsal(a):
Další fotečky z procházek a fotečky miminek ... http://picasaweb.google.cz/foto.dali.nahledy

pan fotograf konečně také zachycen objektivem

Ahoj Australáci! Jak se všichni máte? Diázek se má jako prase v žitě. Ale to asi všichni tady...
Jsem teď taková rozladěná z flyballu, protože se nám to v poslední době vyvíjí špatným směrem. Diázek místo toho, aby běžel za balonkem, tak pacifikuje psa, který proti němu běží Ne, že by útočil, on ho jenom jde dohnat a usměrnit. Honák se prostě nezapře...Bohužel v těch rychlostech je to fakt o hubu. Dneska budeme na tréninku zkoušet ho dostat zpátky do latě. Bude dneska totiž běhat na psa, který neuhybá. Je to velká (trochu silnější) labradorka Olie, která běhá jak tank a v žádném případě neuhne. Tak jsem opravdu zvědavá, zda-li to Diaze usměrní či nikoliv. Hlavně doufám, že to do sebe nenaperou vší rychlostí Zítra dám vědět, jak to dopadlo. Minule jsem mu opravdu důkladně "vyčinila", tak doufám, že si to pamatuje!

24.9.2009 09:17
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

helvan1 napsal(a):
Ahojky! Kolik stojí bonitace na ACD?

ohledně bonitace najdeš vše na novém vebu KCHMPP.CZ

24.9.2009 09:22
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

helvan1 napsal(a):
Ahoj Australáci! Jak se všichni máte? Diázek se má jako prase v žitě. Ale to asi všichni tady...
Jsem teď taková rozladěná z flyballu, protože se nám to v poslední době vyvíjí špatným směrem. Diázek místo toho, aby běžel za balonkem, tak pacifikuje psa, který proti němu běží Ne, že by útočil, on ho jenom jde dohnat a usměrnit. Honák se prostě nezapře...Bohužel v těch rychlostech je to fakt o hubu. Dneska budeme na tréninku zkoušet ho dostat zpátky do latě. Bude dneska totiž běhat na psa, který neuhybá. Je to velká (trochu silnější) labradorka Olie, která běhá jak tank a v žádném případě neuhne. Tak jsem opravdu zvědavá, zda-li to Diaze usměrní či nikoliv. Hlavně doufám, že to do sebe nenaperou vší rychlostí Zítra dám vědět, jak to dopadlo. Minule jsem mu opravdu důkladně "vyčinila", tak doufám, že si to pamatuje!

Tak to jsem zvědavá jak to zvládnete dej vědět! Ale byla by to škoda, myslím že běhal hodně dobře
Jinak u nás pohoda, Spice už se zabydlela a dělá stejnej bordel jako ostaní , teda kromě Bubby, ten je vždy nad věcí a v klidu
Už je to opravdu super australská smečka
Musím je pofotit a něco sem hodit.

24.9.2009 09:54
ztracenka

XXX.XXX.219.118

oddorrinky napsal(a):
Tak to jsem zvědavá jak to zvládnete dej vědět! Ale byla by to škoda, myslím že běhal hodně dobře
Jinak u nás pohoda, Spice už se zabydlela a dělá stejnej bordel jako ostaní , teda kromě Bubby, ten je vždy nad věcí a v klidu
Už je to opravdu super australská smečka
Musím je pofotit a něco sem hodit.

Zdravím Vás všechny!

Po dost dlouhé době se hlásíme i my. Nějak nám to září nevyšlo podle představ. Nedřív se nám rozbil počítač, pak jsem hlídala holce malou piraňku, která se rozhodla, že bude neustále někam zalízat, zapadat a prudit Bruta No a nakonec se záda rozhodla, že už tý námahy mají dost a je nejvyšší čas odpočívat. Takže jsem skoro 3 neděle polehávala.
Brut s Al měli o zábavu postaráno, protože je chodil venčit páníček nebo synek.

Helčo, doufám, že Diázek se zase srovnal. Byla by škoda, kdyby začal teď blbnout...

Míšo, už se těším na fotečky. A hlavně doufám, že někde konečně uvidím všechny pohromadě...

24.9.2009 22:01
mari5demi

XXX.XXX.119.114

alma napsal(a):

Nefotili jste někdy pro časopis Pes přítel člověka? Prtž ten plakát mám doma vyvěšenej.:) A stejný koně tam byli.:)

24.9.2009 22:07
mari5demi

XXX.XXX.119.114

jimmik napsal(a):
jůůů malinký štěnítka...

Verčo: my tam 100% budem ale v mladý - psi....ale aspon se ti naši uličníci poznají,ne???no a my taky...
Jo, a taky jsou ti vaši takový sadomasochisté??? ten muj teda docela jo...má rád když ho něco bolí hrozně ho baví když má dlouhoou gumovou hadici a když jí teda drží tak se celej rozvlní a ona ho bije ze všech stran....má z toho děsnou bžundu...no a na obranách ani nemluvim, celou dobu zápasení s figu si u toho vrčí a když dostane úder leadrem tak ho to ještě víc nassss.....

My tam taky budem na 100% teda pokud nezabloudím.:D Jedu tam nejspíše sama, prtž máma jede až na knírače a ti jsou až v neděli.. A přítel bude možná v práci.. To se uvidí. Ale jinak tam rozhodně jedu. Tak snad vás tam poznám:)
Jinak Artemis taky má ráda "bolest". Uplně se jí líbí když ve hře jí poboucháváme, občas štípeme. Baví jí to víc jak bez tohodle.:D Mají asi nižší práh bolesti nebo nevím.:D Na obrany nechodíme zatím a nechodím zatím ani na cvičák.. Nějak jsem se neodhodlala rodičům vyplnit přihlášku na cvičák:D Ale asi po novým roce začnem.. Já s ní cvičšám normálně na procházce nebo v práci, takže to je zatím pohoda.:) Ale myslím si, že taky bude na obranu dobrá. Holka moje.:)

24.9.2009 22:17
mari5demi

XXX.XXX.119.114

proxima napsal(a):
Ahojky holky.

A kde že je ta světovka?
Takový počet ACD. To je dost dobrý. Bych si tam připadala jak v nebi kdyby kolem mě bylo tolik acd.

24.9.2009 22:25
mari5demi

XXX.XXX.119.114

irokez napsal(a):

Našla jsem toto:
www. gonedoggin. com/catalog/ Australian_ Cattle_ Dog-20-.html
Musíte vymazat mezery. Mě to nešlo sem jinak dát..
Ale je to fakt hezký.

24.9.2009 22:34
mari5demi

XXX.XXX.119.114

mari5demi napsal(a):
Já už nevím..

Tak nám Artemis začala dělat novou věc.. Když sedíme, tak zvedá zadní nožku, jako když čůrá pes.. Jenomže ona jí jen zvedne a chce drbat na stehnech a bůh ví kde ještě.
Začala to už dělat i na psi. Ještě jak se na nás podívá, když tu nohu zvedne.. Jako že co si to dovolujem jí nedrbat kýty zevnitř Nevím kde se to naučila, mrška jedna.

A taky začala dělat naschvály.. Když večer už spím, tak ona si zaškrábe vždycky že chce na záchod. Tak s ní jdu na dvůr.. Jenomže teď škrábe několikrát za noc a vždy když ospalá jdu ke dveřím že s ní pujdu, tak ona si zaleze na pelech a kouká namě s výrazem "To sem tě zase převezla, co?" A dneska mi to dělala taky, ale byla v přízemí a štěkala že chce za mnou.(Máme teď na schodech mřížku, protože máme doma štěňata bandogů a oni už umí chodit po schodech, tak aby tam nemohli.) A tak pro ní sotva dobelhám, protože sem nemocná a sotva chodím a ona zmizí ven. Tak se dobelhám zase do postele a za chvíli zase. Kdybych za ní nemusela a máma jí pustila, tak by to bylo fajn. Jenomže ona nesmí štěkat doma a když štěkne tak už na ní dole řvou a pak na mě ať si jí uklidnim, takže sem se zase stěží dobelhala dolu ze schodů, otevřu mřížku a ona ta mrcha se na mě fakt usměje a zmizí na dvůr.. Tak už sem jí tam nechala, ať jí daj štěňata za vyučenou (oni jak koušou tak před nima zdrhá:D)
Tak sem zvědavá, kdy pro ní zase budu muset jít.. Ale tentokrát jí už zathánu na ty schody. Občas si připadám jak její otrok

24.9.2009 22:37
mari5demi

XXX.XXX.119.114

mari5demi napsal(a):
Tak nám Artemis začala dělat novou věc.. Když sedíme, tak zvedá zadní nožku, jako když čůrá pes.. Jenomže ona jí jen zvedne a chce drbat na stehnech a bůh ví kde ještě.
Začala to už dělat i na psi. Ještě jak se na nás podívá, když tu nohu zvedne.. Jako že co si to dovolujem jí nedrbat kýty zevnitř Nevím kde se to naučila, mrška jedna.

A taky začala dělat naschvály.. Když večer už spím, tak ona si zaškrábe vždycky že chce na záchod. Tak s ní jdu na dvůr.. Jenomže teď škrábe několikrát za noc a vždy když ospalá jdu ke dveřím že s ní pujdu, tak ona si zaleze na pelech a kouká namě s výrazem "To sem tě zase převezla, co?" A dneska mi to dělala taky, ale byla v přízemí a štěkala že chce za mnou.(Máme teď na schodech mřížku, protože máme doma štěňata bandogů a oni už umí chodit po schodech, tak aby tam nemohli.) A tak pro ní sotva dobelhám, protože sem nemocná a sotva chodím a ona zmizí ven. Tak se dobelhám zase do postele a za chvíli zase. Kdybych za ní nemusela a máma jí pustila, tak by to bylo fajn. Jenomže ona nesmí štěkat doma a když štěkne tak už na ní dole řvou a pak na mě ať si jí uklidnim, takže sem se zase stěží dobelhala dolu ze schodů, otevřu mřížku a ona ta mrcha se na mě fakt usměje a zmizí na dvůr.. Tak už sem jí tam nechala, ať jí daj štěňata za vyučenou (oni jak koušou tak před nima zdrhá:D)
Tak sem zvědavá, kdy pro ní zase budu muset jít.. Ale tentokrát jí už zathánu na ty schody. Občas si připadám jak její otrok

Tak sem si teď uvědomila, že to o nožičce sem už sem psala No jo, skleroza..

24.9.2009 22:58
helvan1

XXX.XXX.10.251

mari5demi napsal(a):
Tak sem si teď uvědomila, že to o nožičce sem už sem psala No jo, skleroza..

to nevadí
Dneska jsme přežili flyball ve zdraví. Oli, alias tank ho dostatečně usměrnila, že se po ní ani neohlédl. Doufejme, že to půjde i nadále.

25.9.2009 21:06
jimmik

XXX.XXX.206.192

helvan1 napsal(a):
to nevadí
Dneska jsme přežili flyball ve zdraví. Oli, alias tank ho dostatečně usměrnila, že se po ní ani neohlédl. Doufejme, že to půjde i nadále.

ahoj holky,
posílám fotečku, že jsem se taky dala na reprezentaci plemene ACD zatim mam takhle "jen" dvě trička....ale příští týden bude i autííííčko dneska jsem v tomhle tričku byla v krámu nakupovat.....no pár lidí na mě blbě koukalo, cože to tam jako je napsaný...

25.9.2009 21:09
jimmik

XXX.XXX.206.192

jimmik napsal(a):
ahoj holky,
posílám fotečku, že jsem se taky dala na reprezentaci plemene ACD zatim mam takhle "jen" dvě trička....ale příští týden bude i autííííčko dneska jsem v tomhle tričku byla v krámu nakupovat.....no pár lidí na mě blbě koukalo, cože to tam jako je napsaný...

ještě celý...

26.9.2009 07:52
helvan1

XXX.XXX.10.251

jimmik napsal(a):
ještě celý...

Moc pěkný Lucko! Jak si to dostala na tričko? Na autíko jsem moc zvědavá. U nás furt sklízí nový a nový obdiv. Tuhle jsme byli na Snu zvířat (každý rok se účastní desítky útulků, aby udali zvířátka). Každý kolem něho chodil a pak Diaze poznávali a říkali "hele to je ten z toho auta" Takže reklamu dělá dobrou. Dokonce nás i vyvolali, abych o ACD něco řekla.

26.9.2009 13:30
proxima

XXX.XXX.104.193

irokez napsal(a):

Ahojky holky,
prosím přemýšlíme že pojedem juknout na světovku.Kdy je tam nejlepší jet??Já se v tom jejich programu teda moc nevyznám..
Takže honáci jsou ve čtvrtek v pastevcích-bude tam teda i ovčák,borderky,kelpie...???
A je tam nějaký doprovodný program?
Jo a ještě kolik je asi vstup a parkovné?Aby jsme tam neomdleli!
vy určitě máte přehled..

26.9.2009 20:30
jimmik

XXX.XXX.206.192

helvan1 napsal(a):
Moc pěkný Lucko! Jak si to dostala na tričko? Na autíko jsem moc zvědavá. U nás furt sklízí nový a nový obdiv. Tuhle jsme byli na Snu zvířat (každý rok se účastní desítky útulků, aby udali zvířátka). Každý kolem něho chodil a pak Diaze poznávali a říkali "hele to je ten z toho auta" Takže reklamu dělá dobrou. Dokonce nás i vyvolali, abych o ACD něco řekla.

Jsem to donesla na flashce do firmy, kde dělaj reklamu a ták...no a oni mi to tam šoupli, k mýmu překvapení rychle - do druhýho dne...je to teda jen ta zažehlená forma nápisu, takže na praní a žehlení docela choulostivý...ale i na vlastní triko mi to udělali....a na to autíčko už se stráááště moc těšim...

27.9.2009 21:19
jimmik

XXX.XXX.206.192

jimmik napsal(a):
Jsem to donesla na flashce do firmy, kde dělaj reklamu a ták...no a oni mi to tam šoupli, k mýmu překvapení rychle - do druhýho dne...je to teda jen ta zažehlená forma nápisu, takže na praní a žehlení docela choulostivý...ale i na vlastní triko mi to udělali....a na to autíčko už se stráááště moc těšim...

Ještě přidávam naše první video z obran. Bacha na mezery
http://www. stream. cz/video/214/365902- jimmy- obrana

28.9.2009 08:38
alma

XXX.XXX.143.78

jimmik napsal(a):
Ještě přidávam naše první video z obran. Bacha na mezery
http://www. stream. cz/video/214/365902- jimmy- obrana

Ahoj všichni,

máme nové fpečky od vody, se zase musím chlubit

http://picasaweb.google.cz/ foto.dali.nahledy/ DenKdyNamVypliProud2592009#

dvě mezery - za lomítky

28.9.2009 08:49
buzzy

XXX.XXX.209.191

alma napsal(a):
Ahoj všichni,

máme nové fpečky od vody, se zase musím chlubit

http://picasaweb.google.cz/ foto.dali.nahledy/ DenKdyNamVypliProud2592009#

dvě mezery - za lomítky

Ahojky,zdravím všechny po dlouhé době. U nás nic nového, Buzka je stále stejně prdlá a řekla bych že jak odezněli tropy je ještě šílenější Včera jsme byli na skoro 20km procházce a myslíte že byla unavená? Ani trochu ludřička jedna. Posílám jednu vysmátou fotku

29.9.2009 11:26
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

proxima napsal(a):
Ahojky holky,
prosím přemýšlíme že pojedem juknout na světovku.Kdy je tam nejlepší jet??Já se v tom jejich programu teda moc nevyznám..
Takže honáci jsou ve čtvrtek v pastevcích-bude tam teda i ovčák,borderky,kelpie...???
A je tam nějaký doprovodný program?
Jo a ještě kolik je asi vstup a parkovné?Aby jsme tam neomdleli!
vy určitě máte přehled..

Ano ve čtvrtek je všechno co chceš vidět
jinak vše najdeš na stránkách http://worlddogshow2009.com/
vstupné 4 EUR a s parkovištěm to bude možná problém..., ale pokud nemusíte tahat psy tak kousek dojdete :-)

29.9.2009 11:26
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

jimmik napsal(a):
ještě celý...

tričko super

29.9.2009 11:28
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
Ano ve čtvrtek je všechno co chceš vidět
jinak vše najdeš na stránkách http://worlddogshow2009.com/
vstupné 4 EUR a s parkovištěm to bude možná problém..., ale pokud nemusíte tahat psy tak kousek dojdete :-)

hodím pár fotek

Spice

29.9.2009 11:28
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
hodím pár fotek

Spice

Australie

29.9.2009 11:29
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

29.9.2009 11:30
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):

letící Spice

29.9.2009 11:35
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
letící Spice

konečně má Austrálie někoho kdo jí dělá to co ona jiným

30.9.2009 12:46
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

irokez napsal(a):

Konečný počet ACD na světovce 62

30.9.2009 13:14
irokez

XXX.XXX.165.9

oddorrinky napsal(a):
Konečný počet ACD na světovce 62

Paráda. Hrozně mě mrzí, že jsme Bobinu nepřihlásili. Ale i tak se už moc těším. A ještě škoda, že tam nejsou ten den i Bulíci, ale to tak nevadí.

30.9.2009 14:05
ztracenka

XXX.XXX.219.118

irokez napsal(a):
Paráda. Hrozně mě mrzí, že jsme Bobinu nepřihlásili. Ale i tak se už moc těším. A ještě škoda, že tam nejsou ten den i Bulíci, ale to tak nevadí.

Takové množství je super.... bohužel bez nás.
Myslela jsem, že bych se jela alespoň podívat, ale nemám odvoz a tak všem vystavujícím přeji co nejlepší výsledek a hlavně se dobře bavte. Pokud budete fotit, tak se těším na fotečky, ale pak i na popis celé akce....

30.9.2009 15:14
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

ztracenka napsal(a):
Takové množství je super.... bohužel bez nás.
Myslela jsem, že bych se jela alespoň podívat, ale nemám odvoz a tak všem vystavujícím přeji co nejlepší výsledek a hlavně se dobře bavte. Pokud budete fotit, tak se těším na fotečky, ale pak i na popis celé akce....

Fotit budu o tom žádná, jen jsem zvědavá jaké bude světlo aby ty fotky za něco stály.
A jinak kdyby padla výborná budu nejšťastnější

1.10.2009 21:36
buzzy

XXX.XXX.209.191

oddorrinky napsal(a):
Fotit budu o tom žádná, jen jsem zvědavá jaké bude světlo aby ty fotky za něco stály.
A jinak kdyby padla výborná budu nejšťastnější

Jedna čerstvá fotečka Buzky,Míšo dej vědet jak s maliňákem ju?

5.10.2009 09:39
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

buzzy napsal(a):

dorazil ti ten meilík???

7.10.2009 21:01
abbey

XXX.XXX.176.76

oddorrinky napsal(a):
dorazil ti ten meilík???

Ahojky děvčata. Tak mi dali v práci na zítra volno a tím pádem jedu kuknout na světovku huráááá Jsem na tu smečku acd strašně zvědavá. To se hned tak nepoštěstí !!! Tak ahojte zítra

7.10.2009 21:15
abbey

XXX.XXX.176.76

abbey napsal(a):
Ahojky děvčata. Tak mi dali v práci na zítra volno a tím pádem jedu kuknout na světovku huráááá Jsem na tu smečku acd strašně zvědavá. To se hned tak nepoštěstí !!! Tak ahojte zítra

Ještě jedna fotečka z obran.

8.10.2009 21:06
burunduk

XXX.XXX.98.177

abbey napsal(a):

Jak tady někdo psal - o psovi Kasíčkovi - že extra vylínal - tak dost pomáhá toto:
http://www.veterinarnipece.cz/ dermazyme-zinc-zinpro-50tbl-2824.html (1 mezera)

Plus Dermanorm - kapsle.

Tím ho rvěte. Známé takhle vylínal z 80 % ridgeback a do 14 dnů měl super srst.

Já teď dávám svým fenkám Biosil Plus - je to hodně levné - 60 tablet stojí 60 Kč, obsahuje to skoro to samé jako Zinpro, ale v menších dávkách.. to taky můžete zkusit. Jedna z mých fen (shiba inu) nahodila takovou srst, že to nikdy v životě neměla ..a to jí to dávám asi 2 týdny. Fakt super.
Snad ho stihnete nasrstit do světovky. Držím palce.

12.10.2009 17:03
abbey

XXX.XXX.176.76

abbey napsal(a):

Ahojte tady posílám odkaz na fotky ze světovky , ale nic pěkného nečekejte. Foťáček vůbec nestíhal , tak je to slabota. Ale pesánci se mi někteří moc líbili. Jen ten kruh mě zklamal. Málo místa, psi se ani pořádně rozběhnout nemohli. Představovala jsem si to trochu honosnější...... na světovku....
http://galerie.albumfotek.cz/28868/
Tohle je Míši miminko z prvního vrhu. Krásné duhé místo gratulujeme

12.10.2009 17:29
zirrael

XXX.XXX.47.18

abbey napsal(a):
Ahojte tady posílám odkaz na fotky ze světovky , ale nic pěkného nečekejte. Foťáček vůbec nestíhal , tak je to slabota. Ale pesánci se mi někteří moc líbili. Jen ten kruh mě zklamal. Málo místa, psi se ani pořádně rozběhnout nemohli. Představovala jsem si to trochu honosnější...... na světovku....

Zdravím všechny
zas po dlouhé době jsem se sem dostala juknout
máme teď s Balíčkem na pilno, začaly nám kurz agility a konečně jsem se dokopala a sehnala cvičák na poslušnosti a obrany, takže jsme 3 - 4 x týdně po cvičácích, a i zbytek času zabírají psi, práce nebo škola,....no chtělo by to zas nějaké prázdniny a bohatého sponzora k tomu :p
Musím Baliho jen chválit, cvičí všechno moc krásně, ale nejradší má samozřejmě obrany

Míšo, moc gratuluju k výsledkům ze světovky !

12.10.2009 21:46
jimmik

XXX.XXX.206.192

zirrael napsal(a):
Zdravím všechny
zas po dlouhé době jsem se sem dostala juknout
máme teď s Balíčkem na pilno, začaly nám kurz agility a konečně jsem se dokopala a sehnala cvičák na poslušnosti a obrany, takže jsme 3 - 4 x týdně po cvičácích, a i zbytek času zabírají psi, práce nebo škola,....no chtělo by to zas nějaké prázdniny a bohatého sponzora k tomu :p
Musím Baliho jen chválit, cvičí všechno moc krásně, ale nejradší má samozřejmě obrany

Míšo, moc gratuluju k výsledkům ze světovky !

ahoj holky....
tyjo, to musela být paráda vidět tolik kráásných ACD pohromadě....
Jak jsem slíbila, přikládám pár fotek z mýho "vylepšenýho" autíka.......

12.10.2009 21:50
jimmik

XXX.XXX.206.192

jimmik napsal(a):
ahoj holky....

a ještě jedna...

13.10.2009 07:47
helvan1

XXX.XXX.10.251

jimmik napsal(a):
ahoj holky....

Lucko, je to moc pěkné. Ale toho málo????

13.10.2009 20:00
alma

XXX.XXX.143.78

abbey napsal(a):

Zdravím,

půjčím si fotku na stránky Cinderellas Ranch, napíši, od koho je.

Předem moc děkuji a pokud by to vadilo, napšte mi email a ihned ji smažu (sarochova.ivana@seznam.cz)

13.10.2009 20:14
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

helvan1 napsal(a):

Jééé to je super na tom autě taky něco plánuji, ale až bude nové auto za pár let Na tom otřískaném favoritu by to nebylo vončo

Jinak světovka byla super, hlavně úspěch Áček mě moc dojal a samozřejmě jsem moc fandila všem českým zástupcům a psům po českých psech atd..., myslím že se český chov ukázal v super světle!!!

Fotky oparvdu stojí za prd, ale aspoň něco. Jdu je nahrát na rajče, tak pak můžete mrknout, ale kvalita opravdu nic moc...
Asi udělám i popisky psů (ikdyž se mi moc nechce) aby to k něčemu bylo :-)

Ashvill od Dorrinky

13.10.2009 20:19
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
Jééé to je super na tom autě taky něco plánuji, ale až bude nové auto za pár let Na tom otřískaném favoritu by to nebylo vončo

Jinak světovka byla super, hlavně úspěch Áček mě moc dojal a samozřejmě jsem moc fandila všem českým zástupcům a psům po českých psech atd..., myslím že se český chov ukázal v super světle!!!

Fotky oparvdu stojí za prd, ale aspoň něco. Jdu je nahrát na rajče, tak pak můžete mrknout, ale kvalita opravdu nic moc...
Asi udělám i popisky psů (ikdyž se mi moc nechce) aby to k něčemu bylo :-)

Ashvill od Dorrinky

Junior World Winner a Junior BOB a BOB

Flinstone Turrella Red Tattoo Outback Maverick

moc krásnej pes s úžasným pohybem..., škoda že nezůstane v Evropě

13.10.2009 20:42
jimmik

XXX.XXX.206.192

helvan1 napsal(a):

helvan: dííík, no já vim, noo že jsem krapet "skromnější" než ty.... Jsem tam nechtěla dávat nic moc nápadnýho, přeci jenom k tý barvě auta....aby to moc nesvítilo...Ještě plánuju nad přední sklo nechat udělat nápis "Australlian cattle dog" takovou tou co ve tmě odráží světlo...

14.10.2009 09:07
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

irokez napsal(a):

fotky ze světovky
http://www.oddorrinky.estranky.cz/stranka/ fotogalerie_photogallery

14.10.2009 10:51
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
fotky ze světovky
http://www.oddorrinky.estranky.cz/stranka/ fotogalerie_photogallery

trochu mimo ACD, ale tohle je BOB čivavák

14.10.2009 19:14
helvan1

XXX.XXX.10.251

oddorrinky napsal(a):
trochu mimo ACD, ale tohle je BOB čivavák

Míšo, čivavám teda nerozumím, ale je to fakt fešák

Lucko, reflexní bude super! To je dobrej nápad.

14.10.2009 20:12
heeler

XXX.XXX.51.243

jimmik napsal(a):
ještě celý...

ahoj jak se máš?chtěl bych se tě zeptat co zanamená ten nápis dole na tom trycku???jinak všechny zdravím dlouho jsem se neozval-duvud mám štěnátka takže moc času nemám.jinak bude v praze 14.11.2009 schuze acd kdo jste členy clubu tak tam prijedte,každej hlas dobrej.luboš

14.10.2009 20:16
heeler

XXX.XXX.51.243

buzzy napsal(a):
Ahojky,zdravím všechny po dlouhé době. U nás nic nového, Buzka je stále stejně prdlá a řekla bych že jak odezněli tropy je ještě šílenější Včera jsme byli na skoro 20km procházce a myslíte že byla unavená? Ani trochu ludřička jedna. Posílám jednu vysmátou fotku

ahoj Evo,teda to ti povim 20km procházka,nechceš taky vyvenčit ty mí roštáky???? a jinak krásná fotečka,akorán nevím kdo se umí mazlit víc,jestli ty nebo ten pejsek.ahoj heeler

14.10.2009 20:20
heeler

XXX.XXX.51.243

buzzy napsal(a):

ahoj Evo,a koukám další pěkná fotečka na kamení no prosíím.jak vytesaná ze skály.jinak vážně se mi líbí tuj mazlik.ahoj heeler

15.10.2009 22:09
jimmik

XXX.XXX.206.192

heeler napsal(a):
ahoj jak se máš?chtěl bych se tě zeptat co zanamená ten nápis dole na tom trycku???jinak všechny zdravím dlouho jsem se neozval-duvud mám štěnátka takže moc času nemám.jinak bude v praze 14.11.2009 schuze acd kdo jste členy clubu tak tam prijedte,každej hlas dobrej.luboš

heeler: to je název našeho cvičáku ZKO (základní kynologická organizace) Chodov (ten u Sokolova) no a číslo je jasný
Jinak já asi na zchůzi nepřijedu....sice to neni daleko od nás z Varů,ale chvilková záležitos to taky neni...takže si až přečtu od vás kdo tam byl,co se tam dělo,hm?

19.10.2009 09:39
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

irokez napsal(a):

nějak se propadáme, tak písněte co nového a tak
Byl srazík ACD a leopardů, ne? Tak kdo byl, jak jste se měli a tak.

Náš víkend byl tradičně na výstavě, ale už to pro letošek brzy skončí a budu se věnovat miminkům...

Austy byla moc a moc šikovná - V1, CAC, Národní vítěz a BOB
Mám spoustu fotek všech ACD, pak hodím odkaz kdo bude chtít mrknout.

19.10.2009 12:22
sonja

XXX.XXX.98.152

oddorrinky napsal(a):

Náš víkend byl tradičně na výstavě, ale už to pro letošek brzy skončí a budu se věnovat miminkům...

Austy gratulace .

Jinak srazík byl i na nepříznivé počasí super. Nakonec se sešlo sedm ACD - Buzz, Seven, Diaz, Avery, Aldora, Gwyn a Tokra. Bohužel se nezúčastnila i Ambra (přijela jen majitelka s Grimem - ne ACD, Ambra hárala, tak nejela). Dále bylo na sraze 34 leopardů a 5 dalších psů jiných plemen (počty převzaty z leopardího fóra na můjpes).
Program byl opravdu nabitý a myslím, že si to všichni majitelé i pesani parádně užili. Program - pasení krav, coursing, povahové testy (reakce psa na různé podněty, situace, spolupráce s majitelem i chování bez majitele....), tahání koloběžky či kola, záchranařina - vyhledávání páníčka na čas, přivolání psa na 100m na čas, poslušnost, noční avizace....no bylo toho opravdu hodně, snad jsem na nic nezapomněla. Pesani přijeli řádně utahaní a páníčci samo taky. Super akce a už se těšíme na příští rok.
Ještě jednou velké díky pořadatelům, i když byly špatné podmínky (nejen počasí), vše se zvládlo skvěle a za to velké díky!!!

19.10.2009 18:22
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):

fotky tady kdo chce mrknout
http://dorri.rajce.idnes.cz/ Brno_17.-18.10.09/#album

19.10.2009 18:23
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

sonja napsal(a):
Austy gratulace .

Jinak srazík byl i na nepříznivé počasí super. Nakonec se sešlo sedm ACD - Buzz, Seven, Diaz, Avery, Aldora, Gwyn a Tokra. Bohužel se nezúčastnila i Ambra (přijela jen majitelka s Grimem - ne ACD, Ambra hárala, tak nejela). Dále bylo na sraze 34 leopardů a 5 dalších psů jiných plemen (počty převzaty z leopardího fóra na můjpes).
Program byl opravdu nabitý a myslím, že si to všichni majitelé i pesani parádně užili. Program - pasení krav, coursing, povahové testy (reakce psa na různé podněty, situace, spolupráce s majitelem i chování bez majitele....), tahání koloběžky či kola, záchranařina - vyhledávání páníčka na čas, přivolání psa na 100m na čas, poslušnost, noční avizace....no bylo toho opravdu hodně, snad jsem na nic nezapomněla. Pesani přijeli řádně utahaní a páníčci samo taky. Super akce a už se těšíme na příští rok.
Ještě jednou velké díky pořadatelům, i když byly špatné podmínky (nejen počasí), vše se zvládlo skvěle a za to velké díky!!!

jj, počasí bylo nic moc
Ale akcička zní super, snad nám to někdy taky klapne...
Jak budou fotky a nějké povídání dejte vědět

19.10.2009 20:50
haka

XXX.XXX.31.18

sonja napsal(a):
Austy gratulace .

Také gratuluji Austy :)
Co jsem slyšela od kamarádky, tak na to, že to byla světovka, tak podmínky nic moc. Malé kruhy atd... No snad to bude příště lepší.

Jinak taky jsme měli jet na sraz leopardů, ale vše se nám důkladně zhroutilo. Nejprve to počasí - to byl 1. důvod, 2. byl, že nikdo z nás nestačil vyměnit pneumatiky za zimní a 3. nejvěší důvod byl, že Linn nastydla a má zánět, takže vet nasadil antibiotika a bylo po srazu...
Škoda, ale snad to vyjde příští rok.
Sonjo - jaké to bylo? Co myslíš těma špatnýma podmínkama?

Jo, jinak v mém okolí se vyskytlo štěňátko ACD. Majitelka je jedna slečna, která se mnou chodí do školy. Akorát jsem zapomněla, jak se feňulka jmenuje. Ale je modrá a je prý z chovatelské stanice z Moravy..
Takže už se rošiřujeme :)

Mějte se všichni hezky

20.10.2009 07:38
sonja

XXX.XXX.98.152

haka napsal(a):
Také gratuluji Austy :)
Co jsem slyšela od kamarádky, tak na to, že to byla světovka, tak podmínky nic moc. Malé kruhy atd... No snad to bude příště lepší.

Jinak taky jsme měli jet na sraz leopardů, ale vše se nám důkladně zhroutilo. Nejprve to počasí - to byl 1. důvod, 2. byl, že nikdo z nás nestačil vyměnit pneumatiky za zimní a 3. nejvěší důvod byl, že Linn nastydla a má zánět, takže vet nasadil antibiotika a bylo po srazu...
Škoda, ale snad to vyjde příští rok.
Sonjo - jaké to bylo? Co myslíš těma špatnýma podmínkama?

Jo, jinak v mém okolí se vyskytlo štěňátko ACD. Majitelka je jedna slečna, která se mnou chodí do školy. Akorát jsem zapomněla, jak se feňulka jmenuje. Ale je modrá a je prý z chovatelské stanice z Moravy..
Takže už se rošiřujeme :)

Mějte se všichni hezky

Fotky ze srazu bych měla dodat snad tento týden. Nejsem teď doma. Jinak jak jsem psala, bylo to super a myslím že se akce hóóódně vydařila. A špatné podmínky - no možná je to jen špatně použité slovi. Nedojeli totiž někteří z pořadatelů (zdravotní problémy) a tak to vše stálo jen na pár lidech. Ale zvládli to naprosto skvěle a mají můj obdiv (v tak hnusném počasí stát venku a testovat po jednom přes padesát psů.....klobouk dolů).
Také bych chtěla pochválit výběr místa srazu. Moc pěkné místečko pro psí akci (velké zelené plochy kolem penzionu ohraničené lesy, hned kousek potok....super! I jídlo v penzionu bylo skvělé Takže po všech stránkách spokojenost.)
Hani škoda že jste s feňulou nedorazily, snad se brzy vykurýruje. Ale nebyli by jste sami kdo měli púroblém s dopravou. Kačce od Aldorky chvíplo auto na dálnici a tak přijeli až druhý den (auto jim odtáhli a pak naštěstí spravili, Marie (od leopardů) urvala cestou na penzion u akta kolo.....no samé radosti....

20.10.2009 08:48
zirrael

XXX.XXX.47.18

oddorrinky napsal(a):
fotky tady kdo chce mrknout
http://dorri.rajce.idnes.cz/ Brno_17.-18.10.09/#album

Míšo, gratulace Austy k super výsledkům !

Hanko, taky se to ke mně doneslo, že se na škole objevilo modré australácké štěndo za chvilku budem moct pořádat školní ACD srazy
Jsem fakt zvědavá co nám teď zvolí za rektora, doufám, že to bude někdo rozumný, kdo nám zas povolí psy na fakultě , přijde mi to doopravdy střelený že akorát my, lesárna a snad institut tropů (to si ale nejsem jistá) máme zákaz psů, a technici a ekonomové si psiska klidně vodit můžou.

20.10.2009 10:25
haka

XXX.XXX.31.18

zirrael napsal(a):
Míšo, gratulace Austy k super výsledkům !

Hanko, taky se to ke mně doneslo, že se na škole objevilo modré australácké štěndo za chvilku budem moct pořádat školní ACD srazy
Jsem fakt zvědavá co nám teď zvolí za rektora, doufám, že to bude někdo rozumný, kdo nám zas povolí psy na fakultě , přijde mi to doopravdy střelený že akorát my, lesárna a snad institut tropů (to si ale nejsem jistá) máme zákaz psů, a technici a ekonomové si psiska klidně vodit můžou.

Sonja: tak to je fajn, že se vám tam líbilo. Já se hrozně těšila, ale bohužel. Nějak se mi ty akce s honákama nedaří :( už se těším, až uvidím fotečky, hodíš sem pak odkaz? :)

Zirrael: To bychom na škole mohli, s tím srazem :D když tam vemeš hafíka ty, já a ta slečna... Mno, 3 kousky, to už je celkem dobrý :D
Nevím, ale přišlo mi, že našeho rektora už zvolili.. Nebo se mi to jen zdálo, ale nezachytila jsem, kdo to je.
Taky mi to přijde na hlavu, že máme zákaz vodění psů. Docela paradox je, že to zákazali i nám kynologům, když pes je vlastně náplň našeho učení. Však jsme taky psali petice a nic :(

Nevím, ale myslím, že tam psy už nepovolí

20.10.2009 16:14
helvan1

XXX.XXX.10.251

haka napsal(a):
Sonja: tak to je fajn, že se vám tam líbilo. Já se hrozně těšila, ale bohužel. Nějak se mi ty akce s honákama nedaří :( už se těším, až uvidím fotečky, hodíš sem pak odkaz? :)

Zirrael: To bychom na škole mohli, s tím srazem :D když tam vemeš hafíka ty, já a ta slečna... Mno, 3 kousky, to už je celkem dobrý :D
Nevím, ale přišlo mi, že našeho rektora už zvolili.. Nebo se mi to jen zdálo, ale nezachytila jsem, kdo to je.
Taky mi to přijde na hlavu, že máme zákaz vodění psů. Docela paradox je, že to zákazali i nám kynologům, když pes je vlastně náplň našeho učení. Však jsme taky psali petice a nic :(

Nevím, ale myslím, že tam psy už nepovolí

My jsme si to taky báječně užili. Já si vždycky tak krásně odpočinu. Pěkně jsme si zaběhali coursing a prohnali kravky.
Zjistila jsem, že když na mě bude někdo číhat v roští, tak to bude Diázkovi úplně šumák a až budu ležet nemohoucí v křoví, tak mě Diaz ani nenajde Mám fakt bezva vyhlídky...

21.10.2009 08:27
sonja

XXX.XXX.146.157

helvan1 napsal(a):
My jsme si to taky báječně užili. Já si vždycky tak krásně odpočinu. Pěkně jsme si zaběhali coursing a prohnali kravky.
Zjistila jsem, že když na mě bude někdo číhat v roští, tak to bude Diázkovi úplně šumák a až budu ležet nemohoucí v křoví, tak mě Diaz ani nenajde Mám fakt bezva vyhlídky...

Helčo

21.10.2009 22:28
abbey

XXX.XXX.176.76

sonja napsal(a):
Helčo

Ahojky všichni. Australii moc gratulujeme k úspěchu v Brně!
HOLKY MYSLELI JSME NA VÁS , JAK SE MÁTE NA SRAZÍKU A URČITĚ BYLO SKVĚLE. SNAD NÁM TO ZASE NĚKDY VYJDE.....

21.10.2009 22:30
abbey

XXX.XXX.176.76

abbey napsal(a):
Ahojky všichni. Australii moc gratulujeme k úspěchu v Brně!
HOLKY MYSLELI JSME NA VÁS , JAK SE MÁTE NA SRAZÍKU A URČITĚ BYLO SKVĚLE. SNAD NÁM TO ZASE NĚKDY VYJDE.....

Tohle je Vaša - Ebčina neteřinka. Ještě nemá ani rok. Je moc pěkná a i na výstavách úspěšná.Tak jsme na ni pyšní

21.10.2009 22:35
abbey

XXX.XXX.176.76

abbey napsal(a):
Tohle je Vaša - Ebčina neteřinka. Ještě nemá ani rok. Je moc pěkná a i na výstavách úspěšná.Tak jsme na ni pyšní

A tady týraná Ebča Napálená, že nemůže běhat - jsme na závodech agility. Opět dva disky. Tady je i videjko.
http://www.stream.cz/video/9/377441- agility-zavody-ve-zline-na-priluku-18-10-09
před agility není mezera....

22.10.2009 22:27
sonja

XXX.XXX.146.157

abbey napsal(a):
A tady týraná Ebča Napálená, že nemůže běhat - jsme na závodech agility. Opět dva disky. Tady je i videjko.
http://www.stream.cz/video/9/377441- agility-zavody-ve-zline-na-priluku-18-10-09
před agility není mezera....

Tak a je to tady - fotkýýýýý Konečně jsem probrala a poupravovala fotky ze srazíku Můžete na ně kouknout v mé fotogalerii http://www.modrychlup.estra nky.cz/stranka/fotogalerie (jedna mezera)
Fotky jsou rozdělené na dva dny (kvůli množství fotek) a fotečky jsou zmenšované. Pokud by jste někdo chtěl originál kvalitu, tak mi písněte na mail.
Ještě jednou díky pořadatelům za super akci!!!

26.10.2009 16:03
axan

XXX.XXX.51.243

sonja napsal(a):
Tak a je to tady - fotkýýýýý Konečně jsem probrala a poupravovala fotky ze srazíku Můžete na ně kouknout v mé fotogalerii http://www.modrychlup.estra nky.cz/stranka/fotogalerie (jedna mezera)
Fotky jsou rozdělené na dva dny (kvůli množství fotek) a fotečky jsou zmenšované. Pokud by jste někdo chtěl originál kvalitu, tak mi písněte na mail.

Ahoj Soníku,
Na stránky jem kouknul,ale ty si ty fotky nějak vyčistila.Musím se ti pochlubit.....
mám už od luboše fenku Harpye sue Blue Heeler
Přikládám fotku,ale jsou jí tady tři měsíce.dal bych i tu kde je malinká,ale rozbil se mi počítač a tam je také mám.pozdravuj Milana a ty tvoje kluky Australský

26.10.2009 16:17
axan

XXX.XXX.51.243

sonja napsal(a):

tady je s ceruškou

27.10.2009 08:24
sonja

XXX.XXX.98.152

axan napsal(a):
Ahoj Soníku,
Na stránky jem kouknul,ale ty si ty fotky nějak vyčistila.Musím se ti pochlubit.....
mám už od luboše fenku Harpye sue Blue Heeler
Přikládám fotku,ale jsou jí tady tři měsíce.dal bych i tu kde je malinká,ale rozbil se mi počítač a tam je také mám.pozdravuj Milana a ty tvoje kluky Australský

Ahoj Maro,
jéééé, feňule je pěkná Tak si to s malou pěkně užijte.
Myslíš fotky ze srazíku? Nééé, nic jsem s nima nedělala. Fotky jsou tak jak byly tam kde byly a všechny co tam byly http://sonaplo.rajce.id nes.cz/2009_08_15_Set kani_ACD_u_Blue_Heeler/ (dve mezery)

28.10.2009 18:23
axan

XXX.XXX.51.243

sonja napsal(a):
Ahoj Maro,
jéééé, feňule je pěkná Tak si to s malou pěkně užijte.
Myslíš fotky ze srazíku? Nééé, nic jsem s nima nedělala. Fotky jsou tak jak byly tam kde byly a všechny co tam byly http://sonaplo.rajce.id nes.cz/2009_08_15_Set kani_ACD_u_Blue_Heeler/ (dve mezery)

tak se mi to asi zdá,zda si mi jich nějak málo...No užijeme až moc jedna jak druhá mě stojí moc a moc času,ale za tu radost to stojí.

Love vera

17.2.2016 20:10
Love vera

XXX.XXX.68.148

Hello good day i am happy to connect with you my name is vera i will be happy to Talk to you please send me mail so that you will know me more pleasure to read from you thanks
(verazokaya@hotmail.com)

Dobrý deň, dobrý deň Som rád, že sa s vami spojiť volám sa vera Budem rád s vami hovoriť, prosím pošlite mi e-mail, takže mi bude vedieť viac potešenie čítať z vás vďaka.

Přidejte reakci

Přidat smajlík