Zdravím majitele těchhle krysiček :-) a chtěla jsem se zeptat, jakými granulemi je krmíte? Je jasné, že vařené by chutnalo víc, ale jsme časově dost vytížení na to, abychom vařili pro všechnu naši chlupatou čeládku, takže jsou pro nás granule přijatelnějším řešením, ovšem naše mlsná jorkšíří madam se po granulích zrovna neutluče. Jakými granulemi tedy krmíte své malé mlsouny vy? Které můžete doporučit? Díky.
hancus
napsal(a):
Zdravím majitele těchhle krysiček :-) a chtěla jsem se zeptat, jakými granulemi je krmíte? Je jasné, že vařené by chutnalo víc, ale jsme časově dost vytížení na to, abychom vařili pro všechnu naši chlupatou čeládku, takže jsou pro nás granule přijatelnějším řešením, ovšem naše mlsná jorkšíří madam se po granulích zrovna neutluče. Jakými granulemi tedy krmíte své malé mlsouny vy? Které můžete doporučit? Díky.
Nechat vyhladovět, žádný pes ještě dobrovolně hlady nezemřel u nás pomohlo pořízení druhého psa, začal futrovat, aby mu to náhodou někdo nesežral. a to jsme vystřídala také spoustu značek. nebo zkusit zalévat vývarem, trošku sádla...
hancus
napsal(a):
Ta moje papá cokoliv, protože ve smečce jinak nelze, ale když jí nějaké granulky nejedou tak je zalévám kuřecím vývarem s kousky masa, ale to jen když třeba kojí, nebo je březí, jinak jí dám misku, když se ofrňuje, tak jí zase seberu a dostane až druhý den, to už se neofrňuje, ale rychle jí vyluxuje aby o tu dobrotu zase nepřišla.
aritim
napsal(a):
Ta moje papá cokoliv, protože ve smečce jinak nelze, ale když jí nějaké granulky nejedou tak je zalévám kuřecím vývarem s kousky masa, ale to jen když třeba kojí, nebo je březí, jinak jí dám misku, když se ofrňuje, tak jí zase seberu a dostane až druhý den, to už se neofrňuje, ale rychle jí vyluxuje aby o tu dobrotu zase nepřišla.
Když je pes nežravec a navíc mlsný, není podle mě dobré ho nechat vyhládnout. Každý mi to doporučoval. Náš pes nežral 4 dny a pak se mu scvrkl asi žaludek a bylo to dost náročné ho trochu spravit. Svoji hubenost navíc změnil na chrtovitost. Máme psy 3 a on se klidně díval jak mu misku vyjídají ostatní. také jsem střídala granule a značky, každá mu chutnala jeden den. přešla jsem na syrové maso a ten lotr te´d nechce maso a vybírá ostatním granule. Vždy mu stačí jen se najíst tak, aby neměl hlad. Prostě nikdy se nenacpe k prasknutí, jak jeden z menších psů.
hancus
napsal(a):
Misku s granulemi nechat max. na zemi 20min. pokud nesní odebrat a dát znova při dalším krmení. Jaké granule jste zkoušeli?