Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.8.2009 08:37
hankakoska

XXX.XXX.6.98

POtřebovala bych umístit 2 měsíční fenečku křížence krysaříka. Stará cca 2 měsíce. po prvním očkování + odčervení. Daruji ji do dobrých rukou. Fenečka se k nám dostala jen na dočasnou dobu.Majitel její matky ji chtěl zabít....nemyslim humální utracení slepého ňuňátka...ale zabití dvouměsíčního štěněte,protže ji nikdo nechce.., tak jsme si ji vzali s tím, že jí najdeme majitele. Jenže u nás nemůže zůstat dýl jak týden, máme malej byt 2 psy a dítě. Potom ji musíme odvézt do utulku...i když i utulek je lepší než být mrtvá. Je opravdu malinká a bezproblémvá. Pokud by někdo z Vás věděl o někom kdo shání štěně malého vzrůstu, tak se prosím přimluvte za tuhle slečnu. Moooc děkuju. Fotky dodám během dne :)

29.8.2009 09:09
jablunka

XXX.XXX.112.74

hankakoska napsal(a):
POtřebovala bych umístit 2 měsíční fenečku křížence krysaříka. Stará cca 2 měsíce. po prvním očkování + odčervení. Daruji ji do dobrých rukou. Fenečka se k nám dostala jen na dočasnou dobu.Majitel její matky ji chtěl zabít....nemyslim humální utracení slepého ňuňátka...ale zabití dvouměsíčního štěněte,protže ji nikdo nechce.., tak jsme si ji vzali s tím, že jí najdeme majitele. Jenže u nás nemůže zůstat dýl jak týden, máme malej byt 2 psy a dítě. Potom ji musíme odvézt do utulku...i když i utulek je lepší než být mrtvá. Je opravdu malinká a bezproblémvá. Pokud by někdo z Vás věděl o někom kdo shání štěně malého vzrůstu, tak se prosím přimluvte za tuhle slečnu. Moooc děkuju. Fotky dodám během dne :)

Hanko,přidejte ještě telefoní kontakt a odkud jste.

29.8.2009 09:15
hankakoska

XXX.XXX.6.98

jablunka napsal(a):
Hanko,přidejte ještě telefoní kontakt a odkud jste.

aha :) ...od Opavy, Sever. Morava. a telefon je 605 81 65 33

29.8.2009 12:43
aliiiiik

XXX.XXX.224.5

hankakoska napsal(a):

Malinká pusinka hned bych si ji vzala ale jsem až z Českých Budějovic a do Opavy je to daleko.V únoru nám umřela fenečka ratlíčka bylo jí 14 let.

29.8.2009 15:13
czizecka

XXX.XXX.7.50

hankakoska napsal(a):

Taky bych si jí vzala ale my jsme zase z Písku .((

29.8.2009 16:14
hankakoska

XXX.XXX.6.98

czizecka napsal(a):
Taky bych si jí vzala ale my jsme zase z Písku .((

Moc děkuju za solidaritu :). Už se ozvalo pár lidí na ty inzeráty. Jenže teď čekám až se přítel vrátí od rodičů s kabelem od foťáku abych mohla poslat fotky malé. Tak snad se někomu bude líbit :)

29.8.2009 17:47
hankakoska

XXX.XXX.6.98

hankakoska napsal(a):
Moc děkuju za solidaritu :). Už se ozvalo pár lidí na ty inzeráty. Jenže teď čekám až se přítel vrátí od rodičů s kabelem od foťáku abych mohla poslat fotky malé. Tak snad se někomu bude líbit :)

:)

30.8.2009 09:37
aliiiiik

XXX.XXX.224.5

hankakoska napsal(a):

To je ale nádherná pusinka hned bych si ji vzala

30.8.2009 10:07
hankakoska

XXX.XXX.6.98

aliiiiik napsal(a):
To je ale nádherná pusinka hned bych si ji vzala

zatim je volná, tak stačí říct :)

30.8.2009 14:25
zviratko

XXX.XXX.217.210

hankakoska napsal(a):
zatim je volná, tak stačí říct :)

Je krásná,taky bych jí brala,ale jsem ze severních čech,je to na mě moooooc daleko.

30.8.2009 14:34
aliiiiik

XXX.XXX.224.5

zviratko napsal(a):
Je krásná,taky bych jí brala,ale jsem ze severních čech,je to na mě moooooc daleko.

No právě ta dálka já jsem z Jihu čech

31.8.2009 10:21
selticky

XXX.XXX.232.120

aliiiiik napsal(a):
No právě ta dálka já jsem z Jihu čech

Dobrý den, kdyby někdo měl zájem, pojedu ze severní Moravy do Prahy, mohla bych mu fenku třeba dovést. Kdyžtak písněte na mail.

31.8.2009 10:37
zelvickahanka

XXX.XXX.201.160

selticky napsal(a):
Dobrý den, kdyby někdo měl zájem, pojedu ze severní Moravy do Prahy, mohla bych mu fenku třeba dovést. Kdyžtak písněte na mail.

tak to vůbec neříkejte. Já Pražačka na tu maličkou denodenně koukám, je tak sladká..

1.9.2009 11:15
hankakoska

XXX.XXX.6.98

zelvickahanka napsal(a):
tak to vůbec neříkejte. Já Pražačka na tu maličkou denodenně koukám, je tak sladká..

pořád nic....

1.9.2009 11:36
czizecka

XXX.XXX.6.101

hankakoska napsal(a):
pořád nic....

Já bych si z Písku do Prahy klidně dojela ale jsem v 6tém měsíci a byla jsem v Praze dvakrát za sebou teĎ a dělá mi to velké problémy :( Bohužel, fenka se mi mooc líbí

1.9.2009 17:28
hankakoska

XXX.XXX.6.98

czizecka napsal(a):
Já bych si z Písku do Prahy klidně dojela ale jsem v 6tém měsíci a byla jsem v Praze dvakrát za sebou teĎ a dělá mi to velké problémy :( Bohužel, fenka se mi mooc líbí

fenečka dneska jede do prahy. Chtěla bych moc a moc poděkovat Elišce a Hance

1.9.2009 17:57
zelvickahanka

XXX.XXX.184.189

hankakoska napsal(a):
fenečka dneska jede do prahy. Chtěla bych moc a moc poděkovat Elišce a Hance

taky děkuji a už jsem na ni moc a moc zvědavá!

8.9.2009 12:43
misa

XXX.XXX.201.23

hankakoska napsal(a):

Vyuziju tohoto tematu at nezakladam zbytecne nove podobne... taky prosim o pomoc,novy domov hleda cca mesicni stenatko krizenecka-fenecka..bude malinka,ale stavajici nezodpovedna majitelka ji uz nemuze dal kvuli otci mit (donesla ji aniz by on o tom vedel) a pokud se nenajde novy majitel,pude do utulku...proto prosim..nemate nekdo moznost nebo nevite o nekom kdo by se ji ujal? Okoli Vsetina :((

Přidejte reakci

Přidat smajlík