Přijmu na brigádu pejskaře z různých končin republiky. Podmínkou je neagresivní, vyrovnaný pes, vhodný k dětem a schopnost veřejně vystupovat před větším množstvím lidí. Výhodou vlastnictví automobilu a ŘP, nebo osobní řidič. Práce je v dopoledních hodinách, cca 2-6 hodin týdně, dle poptávky.
Zájemci hlaste se na mail - libuse.kotkova zavinač seznam.cz, nebo na tel. 602/658 685, 554/ 650 070.
Prosím, aby se hlásili pouze vážní zájemci o práci, na zvědavce typu "celé dopoledne sedím v kanceláři, takže stejně nikam nemůžu, ale jsem zvědavá co to nabízíš" vážně nemám čas. Je mi to líto, ale nemám
liba
napsal(a):
Přijmu na brigádu pejskaře z různých končin republiky. Podmínkou je neagresivní, vyrovnaný pes, vhodný k dětem a schopnost veřejně vystupovat před větším množstvím lidí. Výhodou vlastnictví automobilu a ŘP, nebo osobní řidič. Práce je v dopoledních hodinách, cca 2-6 hodin týdně, dle poptávky.
Zájemci hlaste se na mail - libuse.kotkova zavinač seznam.cz, nebo na tel. 602/658 685, 554/ 650 070.
Prosím, aby se hlásili pouze vážní zájemci o práci, na zvědavce typu "celé dopoledne sedím v kanceláři, takže stejně nikam nemůžu, ale jsem zvědavá co to nabízíš" vážně nemám čas. Je mi to líto, ale nemám
Tak to by mě zajímalo a copak se dělá se psem?
liba
napsal(a):
Měla bych zájem o tuto brigádu, ale kde se koná? Já jsem z Brna a kvůli cca 2 ma hodinám jet někam daleko se asi nevyplatí
liba
napsal(a):
odesláno
Taky byh měla zájem, jestli mohu dostat zákl. informace na czizecka@seznam.cz
janak
napsal(a):
Biluško a nechceš někoho do okolí Hranic???
Pokud ano, tak já se hlásíííím!!!
Hranice nedááááááám.
liba
napsal(a):
S nástupem jara a blížícím se koncem školního roku máme práce opět mnohem víc než stíháme. Takže nabídka brigády je opět aktuální, kdo má zájem hlaste se mailu libuse zavináč canisterapie.net, nebo na tel. 602/658 685
Pěkný den, jsem z Ostravy a mám moc hodného labradora.... hodil by se?
Opět oživuji nabídku práce. Kdo má zájem brigádničit a má vhodného pejska může se ozvat na mail libuse@canisterapie.net, nebo na telefony 554/650 070 či 602/658 085. Jedná se o přednášky ve školách a školkách. Od lidí vyžaduju - časovou flexibilitu v dopoledních hodinách (stačí pár dní v měsíci), odpovědnost, solidnost, kynologické vědomosti a schopnost vystupovat před lidmi. Od psů trpělivost, slušné vychování, za žádnou cenu nesmí pokousat svěřené děti :D :D . Canisterapeutické zkoušky jsou výhodou, ale nejsou podmínkou. Prosím nehlaste se z Ostravy, Brna a Prahy, zde je beznadějně plno.
liba
napsal(a):
Opět oživuji nabídku práce. Kdo má zájem brigádničit a má vhodného pejska může se ozvat na mail libuse@canisterapie.net, nebo na telefony 554/650 070 či 602/658 085. Jedná se o přednášky ve školách a školkách. Od lidí vyžaduju - časovou flexibilitu v dopoledních hodinách (stačí pár dní v měsíci), odpovědnost, solidnost, kynologické vědomosti a schopnost vystupovat před lidmi. Od psů trpělivost, slušné vychování, za žádnou cenu nesmí pokousat svěřené děti :D :D . Canisterapeutické zkoušky jsou výhodou, ale nejsou podmínkou. Prosím nehlaste se z Ostravy, Brna a Prahy, zde je beznadějně plno.
Jsem z Uh. Hradiště a fenky mají CT zkoušky.....Může být? E,mail: bilkson@seznam.cz
Posouvám. Nejvíc lidí se tradičně hlásí z Prahy a Brna. Tam je bohužel (pro nás spíš bohudík) neustále plno, další lidi tam vzít nemůžu . Potřebovala bych lidi zejména z následujících krajů: Zlínsko, Frýdecko-Místecko,Uherské Hradiště,Moravské Budějovice, Jindřichův Hradec,Tábor, Český Krumlov, Cheb,Karlovy Vary, Rakovník, Děčín, Vansdorf,Vrchlabí, Chrudim,NOvé Město na Moravě, Moravská Třebová, Šumperk a Ústí nad Orlicí.
Myslím, že paní shání lidi z uvedených krajů. Několikrák už psala, že Praha je plná.
Zadavatelce:
Hodně štěstí při realizování.:)