Daruji štěňátka odkojená na flašce

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.9.2009 21:48
mili

XXX.XXX.6.101

Ahoj,
daruji štěňátka která byla nalezena zde ve vsi v igelitové tašce. Jsou tedy uměle "odkojená", kupujeme jim kvalitní sušené mléko přímo pro štěňátka..Nyní jim je něco přez 3týdny, jsou užasně chápavá a vnímavá k lidem..Mají k nim úžasný vztah, pač jsou to jejich "maminky"...
Otec je bernský salašnický, matka neznámá...
Jedná se o dva pejsky...

1.9.2009 21:52
mucholabka

XXX.XXX.30.80

mili napsal(a):
Ahoj,
daruji štěňátka která byla nalezena zde ve vsi v igelitové tašce. Jsou tedy uměle "odkojená", kupujeme jim kvalitní sušené mléko přímo pro štěňátka..Nyní jim je něco přez 3týdny, jsou užasně chápavá a vnímavá k lidem..Mají k nim úžasný vztah, pač jsou to jejich "maminky"...
Jedná se o dva pejsky...

Jak to víte, že otec je BSP? Teda, ten vlevo je nádherný, fakt supr barva.

Neměli jsme náhodou od vás polobritského kocoura?

1.9.2009 21:55
mili

XXX.XXX.6.101

mili napsal(a):
Ahoj,
Jedná se o dva pejsky...

...

1.9.2009 21:58
mili

XXX.XXX.6.101

mili napsal(a):
...

Dobrý večer, víme to tak že je to tu malá vesnice a samá fena...No a taky jeden velice známý "chovný" pes kterému tu patří všechna štěňata...
Kocoura? To tedy opravdu ne...

1.9.2009 22:07
mili

XXX.XXX.6.101

1.9.2009 22:09
mili

XXX.XXX.6.101

2.9.2009 08:01
memmory

XXX.XXX.66.227

mili napsal(a):
...

Tak ty jsou naprosro k sežrání

Ať se jim podaří najít nové a hodnější lidi se kterými měly tak špatnou zkušenost

2.9.2009 21:34
mili

XXX.XXX.6.102

memmory napsal(a):
Tak ty jsou naprosro k sežrání

Ať se jim podaří najít nové a hodnější lidi se kterými měly tak špatnou zkušenost

Děkuji... Vypadá to ale že jednoho si nechám já sama a na druhého si dnes volala paní...
I když člověk nikdy neví, času než půjdou je dost a tak si to třebas ta paní ještě rozmyslí...Já sama zvažuji jestli se mu budu moci plně věnovat..Ale udržet se a brát to rozumem a né jen srdíčkem není vůbec lehké....

3.9.2009 17:56
zelvickahanka

XXX.XXX.201.176

mili napsal(a):
Děkuji... Vypadá to ale že jednoho si nechám já sama a na druhého si dnes volala paní...
I když člověk nikdy neví, času než půjdou je dost a tak si to třebas ta paní ještě rozmyslí...Já sama zvažuji jestli se mu budu moci plně věnovat..Ale udržet se a brát to rozumem a né jen srdíčkem není vůbec lehké....

Teda.. taky držím palce, ať prcíčkové najdou ten nejlepší domov. Jak někdo může něco takového provést tak neskutečně slaďoučkým štěňátkům?! Nepochopím. ..ačkoli po pár nalezených morčatech a jednom králíkovi (rovněž porůznu v pytlích a popelnicích) se už ani nedivím.

Přidejte reakci

Přidat smajlík