chullieta
napsal(a):
Prosím všechny majitele pudlů ať sem posílají fotky svých miláčků. Hlavně bych ráda uvítala fotky králováků. Posílám fotku svého křížence trpasličího pudla.
Tak posílejte fotky dál a nějaké veselé příhody. Nechce se mi věřit že by tu bylo tak málo majitelů tak úžasného plemene kterým pudl bez pochyby je.
cathys
napsal(a):
A s lyšákem
Tak já posílám jednu příhodu s pudlicí Zuzankou, předchůdkyní pudličky z obrázku který jsem vložila výše. Bylo jí už asi 13 let, když její panička musela odjet a pudličku nechala mně a mému příteli na hlídání. Tou dobou jsme měli čerstvě doma půlroční štěně teriéra Bertráma. Zuzka se s Bertrámem dobře snášela, ale přes den kdy byli doma sami, ho naučila různé "užitečné" věci - skákat na stůl, strhávat ubrus, štěkat na kolemjdoucí psy, spát v košíku na prádlo a podobné lumpárny. V noci štěňátko Bertrám spalo na pelíšku vedle postele, ale když k nám dorazila suverénka Zuzka, zalezla pod mojí peřinu a prcek Bertrám se tam hbitě zavrtal s ní. Běda když jsem se v noci pohnula - zpod mojí peřiny se ozývalo temné vrčení pudličky Zuzanky!
To od ní Bertrámek naštěstí nepochytil, ale z pod té peřiny už jsem ho nikdy nevystrnadila.
linda l
napsal(a):
Tak já posílám jednu příhodu s pudlicí Zuzankou, předchůdkyní pudličky z obrázku který jsem vložila výše. Bylo jí už asi 13 let, když její panička musela odjet a pudličku nechala mně a mému příteli na hlídání. Tou dobou jsme měli čerstvě doma půlroční štěně teriéra Bertráma. Zuzka se s Bertrámem dobře snášela, ale přes den kdy byli doma sami, ho naučila různé "užitečné" věci - skákat na stůl, strhávat ubrus, štěkat na kolemjdoucí psy, spát v košíku na prádlo a podobné lumpárny. V noci štěňátko Bertrám spalo na pelíšku vedle postele, ale když k nám dorazila suverénka Zuzka, zalezla pod mojí peřinu a prcek Bertrám se tam hbitě zavrtal s ní. Běda když jsem se v noci pohnula - zpod mojí peřiny se ozývalo temné vrčení pudličky Zuzanky!
To od ní Bertrámek naštěstí nepochytil, ale z pod té peřiny už jsem ho nikdy nevystrnadila.
To je krásná a výstižná příhoda ze života soužití psů. Já přidávám další fotku Ronyho. Sice je mu už 11 let ale nevypadá na to je stále čilý naštěstí. Na fotce je jeho neoblíbenější činnost jízda na koni.
chullieta
napsal(a):
Prosím všechny majitele pudlů ať sem posílají fotky svých miláčků. Hlavně bych ráda uvítala fotky králováků. Posílám fotku svého křížence trpasličího pudla.
Prosím majitelku královského pudla Adama, a´t o něm pošle nějaké informace. Moc mě zajímá. Už jednou jsem to psala, ale možná to zůstalo bez povšimnutí. Díky předem
chullieta
napsal(a):
Prosím majitelku královského pudla Adama, a´t o něm pošle nějaké informace. Moc mě zajímá. Už jednou jsem to psala, ale možná to zůstalo bez povšimnutí. Díky předem
Adamkovi budou za mesic 3 roky. Koupili jsme ho z vycvikoveho centra po vodici psy http://www.elva.cz (jsou tam v galerii i dalsi fotky) za 15 000. Meli jsme ho na "predvychovu" na nekolik mesicu a zamilovali jsme se do nej. Pro vodici vycvik byla jeho povaha prilis mekka. V kontaktu s jinymi psy je bezproblemovy, doma mimoradne mily a pohodovy, venku tepmeramentni. Delam s nim canisterapii, rekreacne agility, tanec se psem a pripravuji ho na zkousky BH. Ve vycviku je pozorny, ochotny a mimoradne ucenlivy. Poslusnost s nim je extra zabavna, protoze nedokaze vykonat povel bez saskaren. Nase privolani vypada tak, ze pes po povelu "ke mne" hodi ve vzduchu salto a prihopsa skoky klokana pred mou osobu, kde si ve vzduchu sedne a dopadne na zadek, na povel "k noze" na perkach vyskoci k obliceji, ktery oblizne a dopadne k noze. Obdobne to je se vsemi povely Proto obvykle po par minutach koncim v krecich stejne jako rozhodci na zkouskach. Na agility je to stejne. Nez stacim dobehnout k tunelu, Adamek ho 2x preskoci a jeste stihne vyskocit na lavku. Je to proste mega kaspar na perkach. Po vystavach nechodime. Ma sice 2x V2 z klubovky Nema klasicky prukaz puvodu - je z ruznych duvodu zapsany v pomocnem registru, ale ma bonitaci.
magikoira
napsal(a):
Adamkovi budou za mesic 3 roky. Koupili jsme ho z vycvikoveho centra po vodici psy http://www.elva.cz (jsou tam v galerii i dalsi fotky) za 15 000. Meli jsme ho na "predvychovu" na nekolik mesicu a zamilovali jsme se do nej. Pro vodici vycvik byla jeho povaha prilis mekka. V kontaktu s jinymi psy je bezproblemovy, doma mimoradne mily a pohodovy, venku tepmeramentni. Delam s nim canisterapii, rekreacne agility, tanec se psem a pripravuji ho na zkousky BH. Ve vycviku je pozorny, ochotny a mimoradne ucenlivy. Poslusnost s nim je extra zabavna, protoze nedokaze vykonat povel bez saskaren. Nase privolani vypada tak, ze pes po povelu "ke mne" hodi ve vzduchu salto a prihopsa skoky klokana pred mou osobu, kde si ve vzduchu sedne a dopadne na zadek, na povel "k noze" na perkach vyskoci k obliceji, ktery oblizne a dopadne k noze. Obdobne to je se vsemi povely Proto obvykle po par minutach koncim v krecich stejne jako rozhodci na zkouskach. Na agility je to stejne. Nez stacim dobehnout k tunelu, Adamek ho 2x preskoci a jeste stihne vyskocit na lavku. Je to proste mega kaspar na perkach. Po vystavach nechodime. Ma sice 2x V2 z klubovky Nema klasicky prukaz puvodu - je z ruznych duvodu zapsany v pomocnem registru, ale ma bonitaci.
Toto je moje DELINKA
chullieta
napsal(a):
Ahojík
Byla bych moooc ráda kdybych si mohla psát přes ICQ s milovníkem pudlíků...budu ráda když se ozvete
číslo ICQ - 341-385-847
chullieta
napsal(a):
Ahoj, posílám fotky mých pudliček. Kdo by chtěl vidět víc fotek a taky fotky miminek, ten ať mrkne na www.sweb.cz/Banzette
litanie
napsal(a):
Pošlete.prosím,i foto barzoje.Dík Alena
Na toto fórum raději ne. Je přece o pudlících. Ale pokud má někdo zájem podívat se na mýho barzojího rošťáka tak od minulýho týdne má vlastní internetový stránky..............www.barzojdante.wz.cz
Fotek je tam celkem dost, pravidelně je budu doplňovat o aktuální fota
cathys
napsal(a):
Tak naše Mia (vlevo) už má 6 měsíců, na fotce je s kamarádkou osmimesíční toykou Lady na dostizích v Karlových Varech.
Ahoj, pudlím nadšensom nie som síce dlho, ale prepadla som mu úplne.. Pridávam fotku nášho "kluka"
. Je to stredný čierny pudel Pedro Black Sakké. A je to trdlo - veď to všetci poznáte, však
sylkus
napsal(a):
Ahoj, pudlím nadšensom nie som síce dlho, ale prepadla som mu úplne.. Pridávam fotku nášho "kluka"
. Je to stredný čierny pudel Pedro Black Sakké. A je to trdlo - veď to všetci poznáte, však
A toto je kamarádka Káťa so štenietkami - nevlastní bratia Pedríka (a musím povedať, že na čierneho - Romíka- mám slabosť a Pedro tiež). Obaja sú úplne perfektní, aj keď každý je iný. Hnedý, tomu hovorím Pepe, je zvedavý, skokan, všade chce byť, prieskumník. Romík je rozmýšľavý, poslušný, ale keď ho bráško naštve, tak to stojí za to. Úplné zlatíčka. Ako vidíte, som z nich mimo
linda l
napsal(a):
Posílám ještě jedno pudlí štěně - trpasličí pudlici Kerinku. Ta fotka se soškou skřítka je moc pěkná, prosím dejte vědět kde to je, ráda bych se tam příležitostně podívala... děkuji.
Toho skřítka najdete na Vysočině blízko Telče nebo asi 35 km od Jihlavy. Je to ve vesnici Dobrá voda - blízko je město Telč asi 7-8 km.
chullieta
napsal(a):
Nová fotka tak musím hned dát na diskusi
chullieta
napsal(a):
Možná by stálo za to sehnat fotku a přiložit.
Pudlik z utulku v Praze Troji. Je jeste jsou tam 2 stredni, aprikot 10 let a cerny 5 let.
chullieta
napsal(a):
Jedna veselá z letošních Vánoc, Mia dostala mimo jiné i posilovací kolečko, ale byla fuška si ho uhájit :-)))
Btw. ikdyž ji češeme každý den, stejně nevypadá tak načechraně jako pudlíci na fotce výše. Co děláme špatně?
chullieta
napsal(a):
jedna spinkací
chullieta
napsal(a):
jedna spinkací
Ahoj, posílám také nějakou fotku mého pudlíka. Bohužel již není na živu, ale zůstaly aspoň ty fotky.
luckysun
napsal(a):
Ahoj, posílám také nějakou fotku mého pudlíka. Bohužel již není na živu, ale zůstaly aspoň ty fotky.
A další. Více fotek na www.luckysun.cz
luckysun
napsal(a):
A další. Více fotek na www.luckysun.cz
A ještě jedna.
chullieta
napsal(a):
Skutečně nádherný pes. Vaše stránky se vzpomínkou mi vehnaly slzy do očí. Dožil se nádherného věku, to je něco na co můžete být právem pyšni. Přeji hodně moc radosti a zážitků s kocourkem.
Tohle jsou naši mazlíci 11 let pudl Rendy na zimu nestříhaný a to vypadá "velice" zajímavě.:)
habana1
napsal(a):
Tohle jsou naši mazlíci 11 let pudl Rendy na zimu nestříhaný a to vypadá "velice" zajímavě.:)
Rendy
chullieta
napsal(a):
Náš pudlík Endík doma při hraní...
ninna
napsal(a):
Náš pudlík Endík doma při hraní...
Ještě jednou tentokrát po úpravě zevnějšku
ninna
napsal(a):
Ještě jednou tentokrát po úpravě zevnějšku
netradiční fotka v pohybu...prostě rád přeskakuje pěšinku
ninna
napsal(a):
netradiční fotka v pohybu...prostě rád přeskakuje pěšinku
při koukání z okna
ninna
napsal(a):
při koukání z okna
ještě jedna dobrá fotečka Endíka při hraní
chullieta
napsal(a):
Dnes sem byla na MVP Brno se mrknout tak sem vložím nějaké fotky, co mám pokud budete vědět, jméno psa na fotce nebo jeho majitele, budu jen ráda pokud to k ní dopíšete.
chullieta
napsal(a):
chullieta
napsal(a):
...
chullieta
napsal(a):
chullieta
napsal(a):
královský pudl aprikot katalogové číslo 3283 a 3284
chullieta
napsal(a):
bílý královský pudl
chullieta
napsal(a):
moje holčička Helča, bez PP, tři a půl roku, je to zlatíčko
chullieta
napsal(a):
Moj pudlik Joffrey. Viac sa o nom dozviete na stranke www.joffko.websnadno.cz Potom ju mozete okomentovat v navstevnej knihe.
mrenka
napsal(a):
Moj pudlik Joffrey. Viac sa o nom dozviete na stranke www.joffko.websnadno.cz Potom ju mozete okomentovat v navstevnej knihe.
Dalsi Joffkov portret. Je to pravy zmacany pudel
mrenka
napsal(a):
A do tretice
mrenka
napsal(a):
A do tretice
mrenka
napsal(a):
A do tretice
Tady to nejak umira!Pudlici sem!!!!!Pridavam zase Benjiho...
petas
napsal(a):
Tady to nejak umira!Pudlici sem!!!!!Pridavam zase Benjiho...
A ještě při treningu!