kaca
napsal(a):
Nějak jsme se rozjely...
kopíruju poslední příspěvky...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kavkazáci pokračování
Jj, to jsem byla přesně já, lovitelka výsledků pro neslyšící .
reagovat Datum: 07.05.2006 21:23 | Autor: kaca (Káča)
Snad Arbátek medvídkovitý tolik nezlobí? Takovej fešák ani nemůže
reagovat Datum: 07.05.2006 21:23 | Autor: mata (Maťa)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kavkazáci pokračování
Co tě nemá, Arbátek vůbec nezlobil, jenom se tak maličko čílil .
reagovat Datum: 07.05.2006 21:25 | Autor: kaca (Káča)
kaca
napsal(a):
kopíruju poslední příspěvky...
Jj, to jsem byla přesně já, lovitelka výsledků pro neslyšící .
reagovat Datum: 07.05.2006 21:23 | Autor: kaca (Káča)
Snad Arbátek medvídkovitý tolik nezlobí? Takovej fešák ani nemůže
reagovat Datum: 07.05.2006 21:23 | Autor: mata (Maťa)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kavkazáci pokračování
Co tě nemá, Arbátek vůbec nezlobil, jenom se tak maličko čílil .
reagovat Datum: 07.05.2006 21:25 | Autor: kaca (Káča)
Tak Arbátek teda ví, jak se zbavit výstav
To už nikdo nemáte foťule??? To mi netvrďte....
kaca
napsal(a):
Nějak jsme se rozjely...
Rozjely, rozjely... šak se holky z Moravy činily, ne ?
A jednu "rozparáděnou" Ale nevím, či je to Don z Toušenského soutoku nebo jeho synáček Finn z Údolí Kalspoltu...
lmusa
napsal(a):
Rozjely, rozjely... šak se holky z Moravy činily, ne ?
A jednu "rozparáděnou" Ale nevím, či je to Don z Toušenského soutoku nebo jeho synáček Finn z Údolí Kalspoltu...
Určitě Finn a myslím že řve na řvoucího Arbata v boji o BOBa. Přikládám důkaz (že jde o Finna)
mata
napsal(a):
Tak Arbátek teda ví, jak se zbavit výstav
To už nikdo nemáte foťule??? To mi netvrďte....
Tak ještě jeden odpočívající veterán Don z Toušenského soutoku
susan
napsal(a):
Teda holky, fakt jste nezahálelySuper fotky, příště musím jet taky
Nezahálely, ale "trochu" litovaly že naše holčinky zůstaly doma, tak možná příští rok ..., a když se Zuzko přidáš, tak pojedem jako ruská trojka (Mášenka, Ťapénka, Kajuška)! Ale to pak určitě budou zahálet naše foťáky, protože budem "hlídat" hlídačky
susan
napsal(a):
Teda holky, fakt jste nezahálelySuper fotky, příště musím jet taky
Krááása....
Don i Finn sou kousky...pořádný... Jste šikule fotící, kdybych tam byla a fotila tak, jak v Budějkách, nikdo se tady nebude mít čím kochat
Mám další objev kavkazský a vcelku se mi udělalo mdlo, když sem zjistila, že ho má můj kámoš z dětství, keterj je teď milionář a namyšlenej vůl, leč jeho děda naštěstí zůstal normální a mám slíbeno, že s ním někdy můžu jít fotit, až půjde bafa krmit
Huráááá...
lmusa
napsal(a):
Tak ještě jeden odpočívající veterán Don z Toušenského soutoku
Tak já hodím ještě jednou veteránku Afru Mys dobré naděje, fakt jí to moooooc slušelo!!!
mata
napsal(a):
Krááása....
Don i Finn sou kousky...pořádný... Jste šikule fotící, kdybych tam byla a fotila tak, jak v Budějkách, nikdo se tady nebude mít čím kochat
Mám další objev kavkazský a vcelku se mi udělalo mdlo, když sem zjistila, že ho má můj kámoš z dětství, keterj je teď milionář a namyšlenej vůl, leč jeho děda naštěstí zůstal normální a mám slíbeno, že s ním někdy můžu jít fotit, až půjde bafa krmit
Huráááá...
No jo, ono je rozdíl fotit venku za krásného počasí a v hale, kde je špatné světlo
ltuskova
napsal(a):
Jo a právě jsem koukala na kavkazany v nouzy a do návštěvní knihy psala paní, že by si toho pejska "z Novy" vzala,ale až dodělá plot. Kéž by takových lidí bylo víc (ale už ten plot měli ). Držím moc pesanovi palce.
Taky držím palce a ať jdou k čertu všichni pomatenci. Dnes jsme šli na návštěvu (bez psů) a volal na nás jeden z okolních sousedů a to tak :
"Víte, že ten váš pes byl včera v televizi, že přeskočil plot ?" Manžel vůbec nechápal vo co gou... On právě o tom čase jak to vysílali, tak ohříval pesanům večeři, protože já seděla ve vlaku někde před Přerovem. Kdybych si to nepřečetla tady na Fauně, tak taky čumím jako puk
Jsem ho raději tlačila pryč, abych nemusela být na sousedy při neděli sprostá
lmusa
napsal(a):
Taky držím palce a ať jdou k čertu všichni pomatenci. Dnes jsme šli na návštěvu (bez psů) a volal na nás jeden z okolních sousedů a to tak :
"Víte, že ten váš pes byl včera v televizi, že přeskočil plot ?" Manžel vůbec nechápal vo co gou... On právě o tom čase jak to vysílali, tak ohříval pesanům večeři, protože já seděla ve vlaku někde před Přerovem. Kdybych si to nepřečetla tady na Fauně, tak taky čumím jako puk
Jsem ho raději tlačila pryč, abych nemusela být na sousedy při neděli sprostá
Ach jooo....tak přesně tohle sem vám holky nepřála...aby se do vás pustili sousedi a jiní lidi chytrolínští
Držím taky palečky, ať pesan najde hodného nového pána, který mu bude rozumět a dobře se o něj postará
mata
napsal(a):
Ach jooo....tak přesně tohle sem vám holky nepřála...aby se do vás pustili sousedi a jiní lidi chytrolínští
Držím taky palečky, ať pesan najde hodného nového pána, který mu bude rozumět a dobře se o něj postará
Taky čekám, kdy na nás sousedi vybafnou s tím, co to máme za psy :-(
S jedněma už jsme to dneska řešili :-( A Dášo domluveno, příští rok jedem všechny i s pesama
kaca
napsal(a):
Nějak jsme se rozjely...
Dneska jsem uklízela a našla fotečky Buculáčka. Tady s Bárou (čau Verčo
) jako 5.týdnů staré mimi...
kaca
napsal(a):
Nějak jsme se rozjely...
...a jedna,kterou nemá Janča ráda,ale mě připadá kouzelnej,jak leží na lavičce a né na zemi. Je to focené z balkonu,kde jsem ho náhodou ráno načapala
ltuskova
napsal(a):
...a jedna,kterou nemá Janča ráda,ale mě připadá kouzelnej,jak leží na lavičce a né na zemi. Je to focené z balkonu,kde jsem ho náhodou ráno načapala
Tady je ten chybějící dorost- Athos Zboj
monika s
napsal(a):
Tady je ten chybějící dorost- Athos Zboj
Nechci se vměšovat do diskuze, jen mám otázku na Verču: odkud je ta moskevačka na předchozím fóru? Případně prosím jméno nebo další podrobnosti, pokud víte, klidně i na mail, aby to nebyla nekalá reklama. Na rozdíl od těch fotek MSP v FCI, co tam zatím byly tohle jeko moskevák vypadá, aspoň z toho úhlu pohledu. A fotka z jiného úhlu by nebyla? Díky.
sejtanova smecka

lmusa
napsal(a):
Dík Tak už je máme kompet, ne ?
Ahojky, hezké fotky, jen prosím Dášo, příště nefotit Cassii z profilu! Ona má delší čumák sama o sobě a pokud jí zabereš z boku, tak vypadá jako pako
Asi dám Barona také do televize, třřeba se někdo rychleji ozve
sejtanova smecka

lmusa
napsal(a):
A fotka Barona by nebyla ?
Bohužel nebyla Viděla jsem ho naposledy v 9-ti měsících a to jsem neměla foťák....
sejtanova smecka
napsal(a):
Ahojky, hezké fotky, jen prosím Dášo, příště nefotit Cassii z profilu! Ona má delší čumák sama o sobě a pokud jí zabereš z boku, tak vypadá jako pako
Asi dám Barona také do televize, třřeba se někdo rychleji ozve
No to jsi Jani urazila buď rozhodčího nebo Cassiu, kdyby vypadala jako pako, tak by určitě nevyhrála. Ale dobře, příště mi zapozujete solo
. Co oslava byla
lmusa
napsal(a):
Hmm.... to je škoda. A třeba si to majitel ještě rozmyslí, ne ?
Tak přidávám foteču z procházky:
Gorec Erudit
alishka
napsal(a):
Tak přidávám foteču z procházky:
Gorec Erudit
a ještě jedna:
dargan
napsal(a):
No to jsi Jani urazila buď rozhodčího nebo Cassiu, kdyby vypadala jako pako, tak by určitě nevyhrála. Ale dobře, příště mi zapozujete solo
. Co oslava byla
a dalsi fotka, ktera byla komentovana:"Pockej, panicka ti neutece, ona te jen vyfoti!"
alishka
napsal(a):
a dalsi fotka, ktera byla komentovana:"Pockej, panicka ti neutece, ona te jen vyfoti!"
a nakonec jeden čumáček:
sejtanova smecka

ltuskova
napsal(a):
Tahle mi tak nevadí, ale ta na těch schodech
sejtanova smecka

sejtanova smecka
napsal(a):
Tahle mi tak nevadí, ale ta na těch schodech
Sakryš, to mělo být pod Lenky příspěvek
kaca
napsal(a):
Nějak jsme se rozjely...
Jestli chcete,tak mrkněte na nemoderku je tam příspěvek který zní nějak takto: Můj bratr se zbláznil a přivedl si... Dole se nějací "chytráci" pustili do rozebírání KAO, SAO a jejich majitelů. Prosím,komentujte slušně,ať jim neskočíme na špek a nezvrhne se to.
ltuskova
napsal(a):
Jestli chcete,tak mrkněte na nemoderku je tam příspěvek který zní nějak takto: Můj bratr se zbláznil a přivedl si... Dole se nějací "chytráci" pustili do rozebírání KAO, SAO a jejich majitelů. Prosím,komentujte slušně,ať jim neskočíme na špek a nezvrhne se to.
No těbůhj, to zase bude hádek!!Četla jsem to tam..Řeknu vám, že žasnu nad tím, co dokážou lidi napsat.Z nás, lidí, co máme KAO a SAO doma, dělaj snoby a bůhví co ještě..
Ach jo, tohle mě vždycky zamrzí..
alishka
napsal(a):
No těbůhj, to zase bude hádek!!Četla jsem to tam..Řeknu vám, že žasnu nad tím, co dokážou lidi napsat.Z nás, lidí, co máme KAO a SAO doma, dělaj snoby a bůhví co ještě..
Ach jo, tohle mě vždycky zamrzí..
Nejhorší je, že se k podobným problémům vyjadřují lidi, kteří viděli kavkazana maximálně z rychlíku, ale jsou to "velcí odborníci" na dané plemeno
alishka
napsal(a):
to je prave ono.A pak takhle zblbnou lidi, co kavkazaky vubec neznaj.
Tak takovým trochu zamotáme hlavinky ne?
Na fotu je Grizzly Groza z Azgiru a mrně mé sestřenice, které viděla prvně- děsně si spolu rozumněli...
Jinak má GG povahu kavkazí- potvrdila bonitace a potvrdí i pár lidiček okolo, že, Jani....
monika s
napsal(a):
Tak takovým trochu zamotáme hlavinky ne?
Na fotu je Grizzly Groza z Azgiru a mrně mé sestřenice, které viděla prvně- děsně si spolu rozumněli...
Jinak má GG povahu kavkazí- potvrdila bonitace a potvrdí i pár lidiček okolo, že, Jani....
A ještě jednu...
monika s
napsal(a):
A ještě jednu...
Tak tyhle fotky jsou naprosto super, to bych ukazovala všem rejpalům. Taky se mi několikrát stalo, že se mě lidé ptali, jak můžu mít takovýho vlkodlaka k dětem a jak to, že děti ještě mají ručičky a nožičky, samý bla bla bla. Jenom my víme, že nejsou lepší chůvy...
kaca
napsal(a):
Tak tyhle fotky jsou naprosto super, to bych ukazovala všem rejpalům. Taky se mi několikrát stalo, že se mě lidé ptali, jak můžu mít takovýho vlkodlaka k dětem a jak to, že děti ještě mají ručičky a nožičky, samý bla bla bla. Jenom my víme, že nejsou lepší chůvy...
Ještě k hodným kavkazáků, pokud zrovna sledujete bednu- film "Všichni moji blízcí" hraje tam mimo jiné i fena KAO - ANET GANIMED . Móóóc milá feňule, kterou bohužel asi v devíti letech někdo otrávil i s jejím synem
monika s
napsal(a):
Ještě k hodným kavkazáků, pokud zrovna sledujete bednu- film "Všichni moji blízcí" hraje tam mimo jiné i fena KAO - ANET GANIMED . Móóóc milá feňule, kterou bohužel asi v devíti letech někdo otrávil i s jejím synem
Kamarádi největší....
sejtanova smecka

inka
napsal(a):
mám u sebe hvězdu KO z TV chcete nějaké info,,,,,
Jistě :-) Je to takový vrahoun?
Předpokládám, že jste ta paní co se mnou mluvila včera skrz Barona Šejtanova smečka? Pokud ano, nemám tedy s vámi počítat jako s eventuálním zájemcem o Barona? S pozdravem J.Smržová
kaca
napsal(a):
Nějak jsme se rozjely...
zdravím , dámy :))))))))))
tak jsem tu právě včas - nové info :-)))
tak povídejte a přehánějte Inko
jinak Káčo dnes jsem potkala v Troji tvoje štěndo-teda Barči ,ale to jsem si uvědomila až bylo kus zá nama z auta ,že je to asi Altaj ( snad jsem nezpletla jméno)
pani má dlouhé vlasy ??
tak doufám,že ho potkám až budu pěší :-)))aby jsme daly řeč :-))
nada
napsal(a):
zdravím , dámy :))))))))))
tak jsem tu právě včas - nové info :-)))
tak povídejte a přehánějte Inko
jinak Káčo dnes jsem potkala v Troji tvoje štěndo-teda Barči ,ale to jsem si uvědomila až bylo kus zá nama z auta ,že je to asi Altaj ( snad jsem nezpletla jméno)
pani má dlouhé vlasy ??
tak doufám,že ho potkám až budu pěší :-)))aby jsme daly řeč :-))
Jj, tak to byl určitě on, Altaj, paní má dlouhý tmavý vlasy. Někdy s ním chodí páníček, nakrátko ostříhaný chlapík :o)).
nada
napsal(a):
Byli oba ,ale pani ho vedla tak mi utkvěla v paměti :-))))
a Altaj má bílej čumák jak Breďajz :-)))
tak až je potkám,tak je budu od tebe pozdravovat :-)))))))
eavy
napsal(a):
Ahoj děvčata,tak jsem zase zde,ráda si s váma popovídám o pejscích,sem kamarádka majitelky,je to fajn holka,pejska by si chtěla nechat ale okolí jí dělá problémy,poraďte prosím....zašlu sem zítra fotky až se to naučím s PC,,jinak "Bud" se má dobře,je s mímy psy venku a hlídá
,,ale musím být v pohotovosti aby nedošlo ke konfliktu,,,znají se od mala,ale člověk nikdy neví.....o Baronovi jsem s nikým nemluvila,jen o Budovi s Káčou
,,ptejte se,ráda odpovím...
nada
napsal(a):
Byli oba ,ale pani ho vedla tak mi utkvěla v paměti :-))))
a Altaj má bílej čumák jak Breďajz :-)))
tak až je potkám,tak je budu od tebe pozdravovat :-)))))))
Srpen 2005- Zvůle. S tímto pesanem šli lidé kolem "našeho" tábora. Myslim, že říkali, že to je Altaj Evajan
ltuskova
napsal(a):
Srpen 2005- Zvůle. S tímto pesanem šli lidé kolem "našeho" tábora. Myslim, že říkali, že to je Altaj Evajan
Jj, to je "náš" Áťa, páníčci mají na jihu Čech chajdu. Šejtanka mi to říkala, jak je svět malej, že prý jedna paní co má od pejska (Buculku ) potkala na táboře Altaje.
Foto-Altaj loni v květnu
kaca
napsal(a):
Jj, to je "náš" Áťa, páníčci mají na jihu Čech chajdu. Šejtanka mi to říkala, jak je svět malej, že prý jedna paní co má od pejska (Buculku ) potkala na táboře Altaje.
Foto-Altaj loni v květnu
Jedna fotka,kdy jsme se Sárou blbly a Sára se mě snažila kousnout. Dělala to dost fikaně. Lehla si a dělala,že si už hrát nechce. No a jakmile jsem se otočila,tak na mě hupla...
Káčo,díky za info o "mediální hvězdě" ve vzkazníku na mém webu.
Na tebe ještě dotaz,když ti píšu do Návštěvní knihy a tak,tak ti píšu jako Káče,jenže ty jsi Lucka. Tak jak tě tedy oslovovat?
eavy
napsal(a):
Jedna fotka,kdy jsme se Sárou blbly a Sára se mě snažila kousnout. Dělala to dost fikaně. Lehla si a dělala,že si už hrát nechce. No a jakmile jsem se otočila,tak na mě hupla...
Káčo,díky za info o "mediální hvězdě" ve vzkazníku na mém webu.
Na tebe ještě dotaz,když ti píšu do Návštěvní knihy a tak,tak ti píšu jako Káče,jenže ty jsi Lucka. Tak jak tě tedy oslovovat?
To máš jedno, někdo mě oslovuje Káčo, někdo Lucko, já slyším na oboje . Tady většinou Káčo, jinak v Návštěvní knize a na meilu Lucko, ale je to fakt jedno, jak chceš
.
eavy
napsal(a):
Na nemoderce je příspěvek s poděkováním od majitelky "mediální hvězdy",s nadpisem MARFI.
Už jsem si taky všimla
lmusa
napsal(a):
Už jsem si taky všimla
Je tu zajímavá diskuze o zachování flóry na zahradě To my jsme už dáávno vzdali
Ale Liba by mohla poradit jak ochránit tůje
Vy tam máte druhý plot,že?
susan
napsal(a):
Jo, takový miniplůtek, spíše jen taková psychologická zábrana. Ono nejde o ty tuje, spíš o to, aby psi neútočili na sousedovic plot. Ale jinak máme takové tuje "kuličky", co toho snesou docela dost. Ony se dají postupně ožužlávat a okousávat a pořád vypadají docela husté. A to odolávají už 9 let
susan
napsal(a):
A tady bez plotu
susan
napsal(a):
lmusa
napsal(a):
Já už jsem se taky dívala To je teda síla ! To by chtělo zapsat do nějaké knihy rekordů
Ještě,že jim Bonnie nezabřezla !!!!!!!!!!!
To by teda bylo nadělení:-))))
Už se těším až povyrostou a pojedu je pomuchlat :-))))
Aby to nebyla sebevražda vlézl k 17ti kavkazákům
nada
napsal(a):
Ještě,že jim Bonnie nezabřezla !!!!!!!!!!!
To by teda bylo nadělení:-))))
Už se těším až povyrostou a pojedu je pomuchlat :-))))
Aby to nebyla sebevražda vlézl k 17ti kavkazákům
To je letos nějaký plodný rok , všude kde se rodí štěnda tak je to
pořádná nadílka , hlavně aby to chovatelé ustáli až jim mimča
povyrostou jinak Alise hlavně zdravíčko a hodně mléka
marie m
napsal(a):
To je letos nějaký plodný rok , všude kde se rodí štěnda tak je to
pořádná nadílka , hlavně aby to chovatelé ustáli až jim mimča
povyrostou jinak Alise hlavně zdravíčko a hodně mléka
Zdravím všechny přítomné,
děkujeme za přání Alisse i miminkám. Skutečně jich máme 17, 9 kluků a 8 holek, všechna štěňátka se mají čile k světu, ale největší naše poděkování patří Alisse, které je tou nejbáječnější psí mámou na světě
Foto gigavrhu dodáme ještě dnes
zlata studanka
napsal(a):
Zdravím všechny přítomné,
děkujeme za přání Alisse i miminkám. Skutečně jich máme 17, 9 kluků a 8 holek, všechna štěňátka se mají čile k světu, ale největší naše poděkování patří Alisse, které je tou nejbáječnější psí mámou na světě
Foto gigavrhu dodáme ještě dnes
A teď to slíbené foto... kdo nás spočítá
zlata studanka
napsal(a):
A teď to slíbené foto... kdo nás spočítá
...a ještě jeden...
zlata studanka
napsal(a):
...a ještě jeden...
Malý bonus - detail spícího pohodáře
susan
napsal(a):
Připojuju se ke gratulaci! Miminkám i mamince přejem hodně zdravíčka a mlíčka
taky je u vás dnes takovej hic ???
Bredik v rybníku - dnešní ráchání
nada
napsal(a):
taky je u vás dnes takovej hic ???
Bredik v rybníku - dnešní ráchání
... a takhle krasavec vypadá když vyleze :-))))))
nada
napsal(a):
... a takhle krasavec vypadá když vyleze :-))))))
.a pak si jde lehnout na "skalku"
která si už dááávno neni podobná
susan
napsal(a):
Připojuju se ke gratulaci! Miminkám i mamince přejem hodně zdravíčka a mlíčka
A my s Mášenkou přejeme, aby se všechna miminka dostala ke zodpovědným páníčkům
nada
napsal(a):
.a pak si jde lehnout na "skalku"
která si už dááávno neni podobná
a poslední
..vodní pes Cinda
tý se vodička mooooc líbí
nada
napsal(a):
a poslední
..vodní pes Cinda
tý se vodička mooooc líbí
To naše dáma se chladí pěkně v suterénu. Ne, že by nerada vodu, ale ona nám pak doma než vyschne, tak pěkně smrdí
lmusa
napsal(a):
To naše dáma se chladí pěkně v suterénu. Ne, že by nerada vodu, ale ona nám pak doma než vyschne, tak pěkně smrdí
Jo jo, taky mám hafany nasáčkované v příjemně chladné chodbě na dlažbě A jedna z procházky, to mám pěkný výhled, co?
susan
napsal(a):
Jo jo, taky mám hafany nasáčkované v příjemně chladné chodbě na dlažbě A jedna z procházky, to mám pěkný výhled, co?
Výhled pěkný A kde je Talísek ?
lmusa
napsal(a):
A my s Mášenkou přejeme, aby se všechna miminka dostala ke zodpovědným páníčkům
Nejsme sice kavkazáci ale taky gratulujeme a taky čekáme.Doufám,že né tolik
eavy
napsal(a):
Na nemoderce je příspěvek s poděkováním od majitelky "mediální hvězdy",s nadpisem MARFI.
dosiel som na moderku lebo na druhej strane to le sami mudrlant, pytam sa CO BI SA STALO DECKU KEBY BOL PES UMIESTNENY VO VOLIERE??? uz ste si polozily tuto otazku niekto??? ja poznam odpoved, decko bi este dnes zilo a nemuselo sa to tu takym sposobom rozpitvavat, kto je na vine??' majitel psa keby bol pes riadne umiestneny vo voliere a zabezpeceny nemuselo sa stat co sa stalo, decko bi zilo a majitelia kaukazou bi nemusely celit blbim narazkam okolitych obcanou, ked budete na toto niekto reagovat reagujte z rozumom a rozmyslajte nad tym co napisete zdravim marek
nada
napsal(a):
tak držím palce
aby jste se ale nedivili kolik se vám je jich vylíhne
Vážení přátelé,
s největší pravděpodobností bude dnes večer (nebo nejpozději zítra) v 19.00 hod na TV PRIMA ve Zpravodajském deníku reportáž o Alisse a jejím megavrhu "E" Zlatá studánka. Pokud máte chuť vidět naše mimi "v akci" tak vřele doporučujeme
kaca
napsal(a):
No paráda, to se budu určitě koukat .
Bezva,taky se kouknem!!!
rasila
napsal(a):
Bezva,taky se kouknem!!!
My samozřejmě taky A jak to jinak zvládáte? Musí to být docela fuška,že?
susan
napsal(a):
Dámy,pak mi napište,jaká byla reportáž. My Primu nemáme. Tady u nás v těch Opičích horách máme smůlu
.
Děkuju.
Pro pisatele ON MAREK - k vašemu příspěvku.
Pokud si myslíte,že mít kavkazana (ale i jakéhokoliv psa) 24 hod v kotci,je dobrý nápad,tak se šeredně mýlíte. Protože z takových psů,pak vyrůstají agresoři...
To co se stalo,stalo se. Vrátit se to nedá. Kdo má vinu a kdo nikoliv,je dost spekulativní. Nikdo u té události nebyl. Nikdo neviděl,zda mu ten chlapeček třeba něco neprovedl atd. nemá smysl se v tom pořád šťourat.
Jen pro představu...
U rodičů mám dvě feny NO. Každý všední den,kolem pozemku rodičů,chodí školka na procházku. Každý den ty děti musíme z okna okřikovat,ať ty feny nedráždí,ať nehází kameny,klacky. Ať nekopou do plotu a ať na ty feny neječí. A vychovatelky? Jdou 50 m za dětma a je jim jedno,co provádějí. Můžu klidně napsat,že dostat se feny z pozemku ven,když tohle ti děti dělají,tak je to masakr.... Jen pro představu.
Sama mám syna a kdyby tohle někdy prováděl cizímu psovi,tak by dostal pěkně na zadek.
susan
napsal(a):
Takže dnes jsme se příspěvku nedočkali Volal p. redaktor a slíbil, že to bude určitě zítra
...tak uvidíme... Se stíháním je to na hranici lidských možností - máme tři "hromádky" štěňátek, které střídáme po hodině u Alissy, takže hodinku jsou u ní a dvě hodiny spí v obýváku. Třetí noc po sobě běhat hodinu co hidinu ven nikomu nepřeji
, ale jinak to nejde. Už se těšíme, až budou baštit granulky, pak budu spát celé dny...
zlata studanka
napsal(a):
Takže dnes jsme se příspěvku nedočkali Volal p. redaktor a slíbil, že to bude určitě zítra
...tak uvidíme... Se stíháním je to na hranici lidských možností - máme tři "hromádky" štěňátek, které střídáme po hodině u Alissy, takže hodinku jsou u ní a dvě hodiny spí v obýváku. Třetí noc po sobě běhat hodinu co hidinu ven nikomu nepřeji
, ale jinak to nejde. Už se těšíme, až budou baštit granulky, pak budu spát celé dny...
...a ještě na dobrou noc jeden snímeček, který nejde nazvat jinak než "Na pastvě"
zlata studanka
napsal(a):
...a ještě na dobrou noc jeden snímeček, který nejde nazvat jinak než "Na pastvě"
Talísek, zdraví Tiny Pasení ji hezky jde. To Talísek hraje s ovcema občas na hoňku
sediva
napsal(a):
taky moc gratuluji a určitě se podívám na televizi.Přeji ať jsou hlavně zdraví a pěkně rostou
Haló, kde jste všichni?? U nás leje Nadi včera mi psali, že posílají košík!! Tak už se těším a jsem zvědavá, jestli to bude ten stejný, co máš ty a jestli nám bude dobrý
susan
napsal(a):
Haló, kde jste všichni?? U nás leje Nadi včera mi psali, že posílají košík!! Tak už se těším a jsem zvědavá, jestli to bude ten stejný, co máš ty a jestli nám bude dobrý
No ta konečně se dočkáš
pak napiš jak jsi spokojená :-))
Tady je tak jako pod mrakem,ale slunce a hic !! Musim jit sázet rajčata ,ale nevim jestli to má smysl s těma obludama na zahradě
Dělaj si ze záhonků rochniště
Holky už máte vyčesáno ?? Já teda néééé a nevím kde se ty chlupy stále berou,už jsem z toho docela hotová
Už jste se někdo hlásil na druhé setkání v Žižicích ???
Já mám službu,tak nevim jak to dopadne - jestli pojedu
nada
napsal(a):
No ta konečně se dočkáš
pak napiš jak jsi spokojená :-))
Tady je tak jako pod mrakem,ale slunce a hic !! Musim jit sázet rajčata ,ale nevim jestli to má smysl s těma obludama na zahradě
Dělaj si ze záhonků rochniště
Holky už máte vyčesáno ?? Já teda néééé a nevím kde se ty chlupy stále berou,už jsem z toho docela hotová
Už jste se někdo hlásil na druhé setkání v Žižicích ???
Já mám službu,tak nevim jak to dopadne - jestli pojedu
Z mojí předchozí fotky můžeš vidět, že vyčesáno nemáme Je to fakt nekonečné. Ale aspoň nejsou naháči
susan
napsal(a):
Z mojí předchozí fotky můžeš vidět, že vyčesáno nemáme Je to fakt nekonečné. Ale aspoň nejsou naháči
Zdravím všechny Tak to je jedna fotečka z dovolené na Šumavě, bylo tam moc krásně !!
palocz
napsal(a):
Zdravím všechny Tak to je jedna fotečka z dovolené na Šumavě, bylo tam moc krásně !!
No a tady AKIMEK obdivuje krásného koníka
nada
napsal(a):
Ahoj MAruš
Tak jste uspěli všichni zúčastnění
Gratulace
tak to jste to zvládli celkem rychle .-))))
no nato že nás vzala p. rozhodčí na řadu kolem 12 hod tak docela jo, ona to brala celkem rychle, tak jsem ráda alespon uvidít tu reportáž ZZ už se těším no a také jsem nešla do odpolední soutěže tak proto tak rychle doma
marie m
napsal(a):
no nato že nás vzala p. rozhodčí na řadu kolem 12 hod tak docela jo, ona to brala celkem rychle, tak jsem ráda alespon uvidít tu reportáž ZZ už se těším no a také jsem nešla do odpolední soutěže tak proto tak rychle doma
Také moooc gratulujeme k rakouskému úspěchu
TV nás zase nějak vypekla, tak snad zítra
zlata studanka
napsal(a):
Také moooc gratulujeme k rakouskému úspěchu
TV nás zase nějak vypekla, tak snad zítra
Přidávám se ke gratulacím všem
Ta Prima už mě štve Včera sem si vzpomněla na poslední chvíli a letěla dom, jak blesk a švicla sebou na schodech - rozbitej loket - a dneska sem byla nakupovat a čučím, tolik hodin, letím k autu, rvu tam nákup, a buch, rozsypala se mi mouka a nakonec sem si do těch dveří ještě skřípla ruku, jak sem spěchala a frčela dom....a ono zase nic....
Traktory tam daj, prťokavkazánčata nééé....ach jooo...
mata
napsal(a):
Přidávám se ke gratulacím všem
Ta Prima už mě štve Včera sem si vzpomněla na poslední chvíli a letěla dom, jak blesk a švicla sebou na schodech - rozbitej loket - a dneska sem byla nakupovat a čučím, tolik hodin, letím k autu, rvu tam nákup, a buch, rozsypala se mi mouka a nakonec sem si do těch dveří ještě skřípla ruku, jak sem spěchala a frčela dom....a ono zase nic....
Traktory tam daj, prťokavkazánčata nééé....ach jooo...
pokud vás to uklidní tak na vrh A jsem to také měla TV PRIMU
řekli že to daj druhý den a daly to asi za 4 dny , také řekli že mě dají vědět ale prtku nic mi neřekli a takhle jsem lítala každý den
abych ta viděla
marie m
napsal(a):
řekli že to daj druhý den a daly to asi za 4 dny , také řekli že mě dají vědět ale prtku nic mi neřekli a takhle jsem lítala každý den
abych ta viděla
To dělají asi schválně,aby meli pár dní větší sledovanost
Ale my vydržíme a dočkáme se
marie m
napsal(a):
abych ta viděla
Jedna fotka ze psích zápasů...,že Šejtanko???
eavy
napsal(a):
A ještě jedna....
Jasně a úplně ze všeho nejvíce hlady...
K tomu pelíchání... Sáru absolutně nemůžu dovyčesat...